Αναστηλώνεται το ιστορικό μοναστήρι Αγίας Μαρίνας Λύκου Φιλιατών...

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

 
Αναστηλώνεται το ιστορικό μοναστήρι Αγίας Μαρίνας Λύκου Φιλιατών... 
 
Οι εργασίες προχωρούν και πρόκειται, όταν ολοκληρωθούν, η ανπαλαίωση να είναι επιτυχημένη. Δεν υπάρχουν στοιχεία για το πότε χτίστηκε το μναστήρι της Αγίας Μαρίνας. 
 
Το έτος 1827 είναι η χρονολογία που αναγράφεται στην είσοδο του καθολικού της μονής. 
 
Στη μοναδική εναπομείνασα παλαιά εικόνα στο τέμπλο, αναγράφεται η χρονολογία 1829. 
 
Τότε ανεγέρθηκε καινούργιος ναός. 
 
 
Η υπάρχουσα λειψανοθήκη αναγράφει χρονολογία 1783 (THC AΓHAC ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΡΤΗΡΟ ΜΑΡΙΝΑ 1783). 
 
Η χρονολογία αυτή προφανώς σχετίζεται με την κατασκευή της λειψανοθήκης. 
 
Ο Αραβαντινός στο έργο του «Περιγραφή της Ηπείρου » (τ.Γ. σ. 149) αναφέρει «μοναστήριον αρχαίον κείμενον κατά την αριστεράν όχθην του ποταμού της Γλούστας παρά το χωρίον Λύκου», χωρίς να παραθέτει άλλες πληροφορίες.

Είναιβέβαιο ότι πρόκειται περί παλαιάς μονής. 
 
Στην εφημερίδα «Η φωνή της Ηπείρου», το έτος 1893, αναγράφονται τα εξής: «Εις το χωρίον Λύκου των Φιλιατών υπήρχε αρχαία μονή επ' ονόματι της Αγίας Μαρίνης και ήτο κατ' έτος πανηγυρίζουσα, το το κέντρον όλων των πλησιοχώρως, αύτη είναι ήδη ετοιμόρροπος και στερείται πόρων". 
 
Read More »
Αναστηλώνεται το ιστορικό μοναστήρι Αγίας Μαρίνας Λύκου Φιλιατών... Αναστηλώνεται το ιστορικό μοναστήρι Αγίας Μαρίνας Λύκου Φιλιατών... Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

To Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

 
 
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς 49 Προκρίτων και ταυτόχρονα εκφράζει την ικανοποίησή του για την υλοποίηση, έστω και αργά, του παραπάνω σημαντικού για τον Δήμο Σουλίου αθλητικού έργου.

Επιτέλους ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των τοπικών αθλητικών φορέων παίρνει σάρκα και οστά και το δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς θα αποκτήσει πλέον σύγχρονους, εύρυθμους, ασφαλείς και υγιεινούς αποδυτηριακούς χώρους.

Επιβεβαιώνεται έτσι επανειλημμένα ότι η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους τοπικούς φορείς και η ορθή αξιολόγηση και ιεράρχηση των αιτημάτων, όταν διαπνέονται από πνεύμα καλοπιστίας και αμοιβαιότητας, αποφέρουν θετικούς και αποτελεσματικούς καρπούς για τον τόπο.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποπερατωθεί το εξελισσόμενο έργο και θα προγραμματιστούν τα επίσημα και καθιερωμένα εγκαίνιά του.
Read More »
To Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων To Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μηχανής

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

 
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της Ν. Παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό έναν 78χρονο και δικύκλου οχήματος με οδηγό έναν 55χρονο . 
 
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις. 
 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μηχανής Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μηχανής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η θεατρική παράσταση του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Τα ταξίδια συνήθως έχουν έναν τόπο εκκίνησης και έναν τόπο προορισμού, τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα ταξίδια είναι εκείνα σε Τόπους: Άτοπους.

Δυο μέρες πριν ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα «ταξίδια» δημιουργίας ανοιχτών προς την κοινότητα εκδηλώσεων για το Κέντρο Πρόληψης έκλεισε τον πρώτο του κυκλο ταξιδεύοντάς μας σε κόσμους που χωρούν μέσα τους κόσμους πολλούς και διαφορετικούς.
 
Επί έξι μήνες είχαμε τη χαρά και τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσουμε στους χώρους μας αλλά και στην καρδιά μας μια ομάδα νέων ανθρώπων που δούλεψε σκληρά για να κάνει το μεράκι και τη διάθεσή τους για προσφορά ερωτημάτων, αμφισβητήσεων, καλλιτεχνικής καλλιέργειας και διαφορετικότητας πράξη.
 
Μαζί τους δουλέψαμε και εμείς αναπροσαρμόζοντας στόχους, θέτοντας καινούργιους αλλά και αμφισβητώντας, κυρίως μέσα μας, στερεότυπα και δεδομένα.
 
Η έννοια της διαφορετικότητας, κεντρική συνισταμένη στην αέναη κίνηση και μίξη των ανθρώπινων πληθυσμών και πολιτισμών, αποτελεί μια από τις βασικές αξίες στο σύστημα αξιών της Πρόληψης και η συνεργασία μας με τη θεατρική μας ομάδα μας έδωσε το έναυσμα για να πάμε τους εαυτούς μας στα επόμενα. 
 
Σας ευχαριστούμε.


Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες και όλους όσες/ους συνέβαλαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι αλλά και την τοπική κοινωνία για το έντονο ενδιαφέρον της και την αγάπη που μας έδειξε για μια ακόμη φορά.

Συντελεστές έργου Τόπος: Άτοπος

Διοργάνωση: Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»
Συνδιοργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας
Σκηνοθεσία- επιμέλεια κειμένου: Χάρης Παπαεμμανουήλ
Πρωτότυπη Μουσική: Αριστοτέλης Δώδας
Σκηνικά-κουστούμια: Σοφία Κάσσαρη
Σχεδιασμός φώτων: Χάρης Παπαεμμανουήλ
Χειρισμός φώτων και ήχου: Γιώργος Λάμπρης & Σωτήρης Σταύρου
Μακιγιάζ: Δέσποινα Φερεντίνου
Επιμέλεια αφίσας: Γιώργος Κάτσιος
Έπαιξαν: Βιβή Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Κάτσιος, Μαρία Πολυχρονίδου, Φωτεινή Τούση
Φωτογράφηση- Βιντεοσκόπηση: Απόστολος Δήμος
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η θεατρική παράσταση του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ Ηγουμενίτσα: Η θεατρική παράσταση του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ο Μενούσης συναντάει τον Τζο και οι «Programmed to Rock» τον Jimi Hendrix (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Ο Μενούσης συναντάει τον Τζο και ανταλλάζουν τις ιστορίες τους.Κάπως έτσι η ελληνική παράδοση μπλέκεται με τις μουσικές του Jimi Hendrix.
Βασισμένο σε ιδέα του Κλέωνα Αντωνίου.Αυτό που θα ακούσετε είναι παιγμένο εντελώς live και χωρίς το ηχητικό μακιγιάζ που συνηθίζεται στις μέρες μας.
Μουσική: Jimi Hendrix (Hey Joe)
Στίχοι: Παραδοσιακό (Ο Μενούσης)
Η ηχογράφηση και τα γυρίσματα γίνανε στο Rana Studio.
Κάμερες / Μοντάζ / Σκηνοθεσία: Λευκοθέα Παππά
Ηχοληψία / Μίξη / Mastering: Κώστας Μπασδάνης
 
Read More »
Ο Μενούσης συναντάει τον Τζο και οι «Programmed to Rock» τον Jimi Hendrix (+ΒΙΝΤΕΟ) Ο Μενούσης συναντάει τον Τζο και οι «Programmed to Rock» τον Jimi Hendrix (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ο Θεσπρωτός σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λαμπρίδης, επί 22 χρόνια συνεργάτης του Θ. Αγγελόπουλου, αναβίωσε το πολυφωνικό τραγούδι

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016
 
 
Ο Θεσπρωτός (από το Πολύδροσο Σουλίου) σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λαμπρίδης, επί 22 χρόνια συνεργάτης του Θ. Αγγελόπουλου, αναβίωσε το πολυφωνικό τραγούδι! 
 
Το 1990 ξεκινά η συνεργασία του με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, ως βοηθός σκηνοθέτη και υπεύθυνος του casting – μια συνεργασία που έμελλε να διαρκέσει μέχρι το τελευταίο πλάνο του μεγάλου δημιουργού. 
 
Συνεργάστηκε μαζί του σε 5 ταινίες (“Το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού”, “Το Βλέμμα του Οδυσσέα”, “Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα”, “Το Λιβάδι που δακρύζει”, “Η Άλλη Θάλασσα”). 
 
Το 1996 πρωτοστατεί στη δημιουργία του Πολυφωνικού Συνόλου “Χαονία” που πήρε το όνομά του από τη χώρα του αρχαιότερου Ηπειρωτικού φύλου, που συμπίπτει με το χώρο επιβίωσης της Ηπειρώτικης Πολυφωνίας. 
 
Η “Χαονία”, στα 20 χρόνια της διαδρομής της, έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, σε φωνητικά φεστιβάλ στο εξωτερικό, έχει δισκογραφήσει σε Ελλάδα κι εξωτερικό, ενώ έχει βραβευθεί για την προσφορά της από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας. 
 
Το 1999 με την “Άπειρο” και με τη στήριξη φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδρύει το Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού, εστιάζοντας στη διάσωση, τη διάδοση και την προβολή της Λαϊκής Πολυφωνίας. 
 
Ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεσμού – που είναι περισσότερο γνωστός ως Πολυφωνικό Καραβάνι – πρωτοστατεί στη διοργάνωση Διεθνών Συναντήσεων Πολυφωνικού Τραγουδιού σε Ήπειρο, Μακεδονία Αλβανία, Κάτω Ιταλία, Βουλγαρία, αλλά και Μεγάλων Συναυλιών στην Αθήνα ( ΠΑΛΛΑΣ, Θέατρο Πέτρας), στην ίδρυση Αρχείου Πολυφωνικού Τραγουδιού, στη λειτουργία Εργαστηρίου Πολυφωνίας, στην έκδοση σειράς ψηφιακών δίσκων και ντοκιμαντέρ. 
 
Το 2004 δημιουργεί τη μουσική σκηνή “ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ”, που φιλοξενεί προνομιακά μουσικές της παράδοσης, παράγει ανάλογες εκπομπές, ενώ διοργανώνει και εκδηλώσεις σε άλλους χώρους – όπως κάθε καλοκαίρι στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων. 
 
Στο μεταξύ, πραγματοποιεί αδιάκοπα επιτόπες καταγραφές παραδοσιακής μουσικής σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, διαθέτοντας πλέον ένα από τα πλουσιότερα σχετικά αρχεία στη χώρα μας σήμερα. 
 
Read More »
Ο Θεσπρωτός σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λαμπρίδης, επί 22 χρόνια συνεργάτης του Θ. Αγγελόπουλου, αναβίωσε το πολυφωνικό τραγούδι Ο Θεσπρωτός σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λαμπρίδης, επί 22 χρόνια συνεργάτης του Θ. Αγγελόπουλου, αναβίωσε το πολυφωνικό τραγούδι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ροκ βραδιά, το Σάββατο στο Donatello

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ροκ βραδιά, το Σάββατο στο Donatello Ηγουμενίτσα: Ροκ βραδιά, το Σάββατο στο Donatello Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το φετινό πανηγύρι της Πέστανης

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016Την Παρασκευή 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, για 3η χρονιά, το πανηγύρι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέστανης.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με τα κλαρίνα του Βασίλη Μαρκόπουλου και Νίκου Χαλκιά.

Στο τραγούδι ο Κώστας Τζίμας, η Παγώνα Αθανασίου και ο Δημήτρης Τζίμας.

Με ελεύθερη είσοδο, ψητά, σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά, σε προσιτές τιμές.

Με άνετο πάρκινγκ και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Read More »
Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το φετινό πανηγύρι της Πέστανης Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το φετινό πανηγύρι της Πέστανης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σε νέο σύγχρονο κτήριο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


22 χρόνια φιλοξένησε το κτήριο επί της οδού Κυρά Βασιλικής, τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Πλέον, οι αυξημένες ανάγκες του Επιμελητηρίου, ΓΕΜΗ, υπηρεσίες μιας στάσης, τα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και οι στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και του τουρισμού, κατέστησαν επιβεβλημένη τη μεταστέγασή του, σε νέο και σύγχρονο κτήριο.

Έτσι, μετά από σχετική εισήγηση των υπαλλήλων και μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, επιλέχθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά και που καλύπτει τις ανάγκες του Επιμελητηρίου.

Το προηγούμενο κτήριο που φιλοξενούσε το Επιμελητήριο ήταν 220τ.μ., με τα 120 τ.μ. να στεγάζουν τις υπηρεσίες και στα υπόλοιπα 100τ.μ. λειτουργούσε συνεδριακό κέντρο.
Το μηνιαίο κόστος ήταν 1300€, μαζί με μία εξωτερική αποθήκη που λειτουργούσε ως αποθηκευτικός χώρος.

Το νέο κτήριο, που το μηνιαίο κόστος είναι 1500€, είναι συνολικά 580τ.μ. , υπερδιπλάσιο από το προηγούμενο, ενώ πλέον υπάρχει και εύκολη πρόσβαση ΑΜΕΑ και από τις δύο εισόδους του.
Στο νέο κτήριο υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη φιλοξενία ενεργών συλλόγων του επιχειρηματικού κλάδου.

Στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, εργάζονται καθημερινά 8 άτομα, 4 μόνιμοι υπάλληλοι, ένας από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή και 3 άτομα που κάνουν την πρακτική τους.

Τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας όσο και οι εργαζόμενοι, δήλωσαν στην εφημερίδα μας ικανοποιημένοι από τις νέες εγκαταστάσεις .

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακόμιση των αντικειμένων, έγινε με δωρεάν προσφορά από τις εταιρίες των κυρίων Γιάννη Γούλα και Θοδωρή Μάνου, ενώ το συνολικό κόστος διαμόρφωσης του χώρου, δεν ξεπέρασε τα 15.000.

Τέλος, το συμβόλαιο ενοικίασης, έχει χρονική διάρκεια 10 ετών.

Νέα Διεύθυνση:
ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 55 (παραλιακή οδός , παραπλεύρως Δικαστικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας)
Τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν, ήτοι:
Τηλέφωνο : 26650 29480 έως 29488 Fax : 26650 29489


Ιστοσελίδα Επιμελητηρίου :

Άλλες ιστοσελίδες Επιμελητηρίου:
Read More »
Σε νέο σύγχρονο κτήριο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Σε νέο σύγχρονο κτήριο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Παραμυθιά: Από σήμερα, οι μπουλντόζες στον περιφεριακό αγίου Δονάτου για το αποχετευτικό

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Σύμφωνα με ενημέρωση απο την δημοτική αρχή Σουλίου, από σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες για το Αποχετευτικό από την αρχή της Κ. Καραμανλή και θα συνεχίσει στον ανω περιφερειακό δρόμο.

Ταυτόχρονα θα λειτουργεί Parking στην πίσω αυλή του παιδικού σταθμού.

Η δημοτική αρχή παρακαλεί τους δημότες και τους διερχόμενους οδηγούς για την προσοχή τους, ενω ζητα συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστεί για την κατανόησή τους.
Read More »
Παραμυθιά: Από σήμερα, οι μπουλντόζες στον περιφεριακό αγίου Δονάτου για το αποχετευτικό Παραμυθιά: Από σήμερα, οι μπουλντόζες στον περιφεριακό αγίου Δονάτου για το αποχετευτικό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

4.538 παραβάσεις και 12 τροχαία δυστυχήματα το Μάιο στην Ήπειρο

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για το Ιούνιο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 12 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 10 το 2015). 
 
Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
 • 1 θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα (έναντι 2 το 2015)
 • 3 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 4 το 2015)
 • 8 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 4 το 2015)

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 19 παθόντες (έναντι 11 το 2015). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
 • 1 νεκρός (έναντι 2 το 2015)
 • 3 σοβαρά τραυματίες (έναντι 5 το 2015)
 • 15 ελαφρά τραυματίες (έναντι 4 το 2015)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
 • υπερβολική ταχύτητα
 • παραβίαση προτεραιότητας
 • παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
 • κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
 • έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση
 • λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (4.538) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Βεβαιώθηκαν :
· 638 για υπερβολική ταχύτητα.
· 55 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
· 47 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
· 139 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
· 109 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
· 32 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
· 2 για παραβίαση προτεραιότητας.
· 70 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
· 35 για αντικανονικό προσπέρασμα.
· 31 για αντικανονικούς ελιγμούς.
· 20 για φθαρμένα ελαστικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (138) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (122) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Read More »
4.538 παραβάσεις και 12 τροχαία δυστυχήματα το Μάιο στην Ήπειρο 4.538 παραβάσεις και 12 τροχαία δυστυχήματα το Μάιο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

2,9 εκ.ευρώ για τη στήριξη δομών παιδικής απασχόλησης στην Ήπειρο

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

 
 
Δύο νέες προσκλήσεις, για τη στήριξη δομών παιδικής απασχόλησης στην Ήπειρο, με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 2, 9 εκ. ευρώ δίδονται στη δημοσιότητα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020 Περιφέρειας Ηπείρου.
 
Πρόκειται για τις προσκλήσεις του Άξονα Προτεραιότητας 5 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων»:
-«Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής για το σχολικό έτος 2016-2017», συνολικής δημόσιας δαπάνης 2.559.907 ευρώ
Η πράξη αφορά την παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), θέσης φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, για το έτος 2016-2017, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Περιφέρεια Ηπείρου.
 
-«Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής για ΑμεΑ και παροχή υπηρεσιών δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας και αναψυχής για ΑμεΑ για το σχολικό έτος 2016-2017», συνολικής δημόσιας δαπάνης 345.093 ευρώ
Η πράξη αφορά την παροχή σε ωφελούμενα άτομα θέσης φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία, για το έτος 2016-2017, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΜΕΑ στην Ηπείρου.
 
Στόχος των δύο προσκλήσεων είναι η αύξηση της απασχόλησης και η διατήρηση των ωφελούμενων από οικογένειες με εισοδήματα κάτω του ορίου της φτώχειας, σε θέσεις εργασίας με ισότιμους όρους, ώστε μέσα από την ουσιαστική διευκόλυνση τους, να ανταποκριθούν στους απαιτητικούς κι αντικρουόμενους ρόλους τους, όπως αυτός της οικογενειακής μέριμνας και της παιδικής προστασίας.
Δικαιούχος ορίζεται η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.. 
Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων και για τις δύο προσκλήσεις είναι από 13/07/2016 έως 18/08/2016.
Read More »
2,9 εκ.ευρώ για τη στήριξη δομών παιδικής απασχόλησης στην Ήπειρο 2,9 εκ.ευρώ για τη στήριξη δομών παιδικής απασχόλησης στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ο Θεσπρωτός Άγιος Αναστάσιος ο Γουναράς τιμήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Βλάσιο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

 
Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αναστασίου του Γουναρά στην ιδιαιτέρα πατρίδα του, τον Άγιο Βλάσιο Ηγουμενίτσας. 
 
Την παραμονή τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας του, ενώ ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. 
 
Γεννήθηκε περί τα τέλη του 17ου με αρχές του 18ου αιώνος μ.Χ. Τότε το χωριό του λεγόταν Σούβλιαση (αργότερα μετονομάστηκε σε Άγιο Βλάσιο). 
 
Ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε κληρικός. 
 
Μία μέρα έξω από το Γενί-Τζαμί είδε στα σκαλοπάτια έναν εξομώτη, πρώην ιερομόναχο, να διδάσκει τους Τούρκους, πόνεσε με την καρδιά του και είπε με θάρρος: 
«Ω τυφλοί και πλανεμένοι, τι τον ακούτε; Αυτά που σας λέει είναι όλα ψέματα. Εσείς, που είστε Τούρκοι από τους προγόνους σας, αυτόν τον σαπρόγερο βάλατε να σας διδάξει την πίστη; Αυτόν που τον εγκατέλειψε ο Θεός για την πολλή του κακία και αρνήθηκε την πίστη του, τώρα στα γεράματα; Που γνωρίζει την πίστη σας αυτός που ακόμη δεν γιατρεύτηκε από το σουνέτισμα; Κρίμα στη γνώση σας και λέτε ότι έχετε και πίστη. Εσείς δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια, γι’ αυτό και έχετε αυτούς τους τυφλούς και πλανεμένους να σας διδάσκουν».». 
 
Για την ευσέβειά του, κατά διαταγή του Μουφτή, αποκεφαλίστηκε μπροστά στο Γενί-Τζαμί. 
Ήταν η 8η Ιουλίου του 1743 μ.Χ. 
Μετά την αποτομή της τιμίας αυτού κεφαλής, φως ουράνιο παρουσιάστηκε τη νύκτα πάνω από το άγιο λείψανο του ιερομάρτυρος και έγινε αντιληπτό από τους φρουρούς που το εφύλαγαν, καθώς και από όσους πέρασαν από εκεί, Χριστιανούς και Τούρκους και όλοι εθαύμασαν για το παράδοξο θέαμα. 
 
Read More »
Ο Θεσπρωτός Άγιος Αναστάσιος ο Γουναράς τιμήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Βλάσιο Ηγουμενίτσας Ο Θεσπρωτός Άγιος Αναστάσιος ο Γουναράς τιμήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Βλάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Δείτε όλα τα ονόματα από τους οφειλέτες του δημοσίου με έδρα τη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τα 13.730 ονόματα οφειλετών του Δημοσίου, φυσικών και νομικών προσώπων, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ. 
 
Η σχετική λίστα είναι δημοσιευμένη στον ιστότοπο της Γ.Γ. publicrevenue.gr και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η δηοσίευση έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν λάβει από τις υπηρεσίες ειδοποιητήρια e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν. 
 
Ανάμεσα στα ονόματα των νομικών προσώπων υπάρχουν και 15 με έδρα στο Νομό Θεσπρωτίας
 • ΛΑΔΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΕ, ΤΖΑΒΕΛΑΙΝΑΣ 19, 3.578.325,53 ευρώ
 • ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ, ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ, 2.400.733,02 ευρώ
 • ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜ. ΕΤ. ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΒΑΛΤΟΣ ΡΑΓΙΟΥ, 1.757.437,33 ευρώ
 • ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Ι. Θ. ΓΚΑΡΑΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, ΚΥΠΡΟΥ 159, 1.670.563,11 ευρώ
 • ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΣΜΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 13, 1.236.140,97 ευρώ
 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ-ΣΙΑ ΟΕ, ΑΓ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 149Α, 1.001.575,65 ευρώ
 • ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΣΥΒΟΤΑ, 527.352,59 ευρώ
 • ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΟΚΙΤΣΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΙΜΑΣ ΟΕ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ, 471.907,41 ευρώ
 • ΠΟΛΥΑΚΡΥΛ Α.Ε, ΔΡΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ, 412.678,71 ευρώ
 • ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΦΙΛΙΑΤΕΣ, 412.426,66 ευρώ
 • Γ. ΔΗΜΑΣ SUPER MARKETS ΑΕ, 49 ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΚΤΕΛ, 399.763,92 ευρώ
 • ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, 3ο ΧΙΛ. Ε.Ο. ΗΓΟΥΜ.-ΙΩΑΝΝ. 318.099,96 ευρώ
 • ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΡΕΚΟΣ Ε.Π.Ε, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 20 Α, 280.125,72 ευρώ
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΠΕ, 1ο ΧΙΛ. Ν. ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ-ΣΑΓΙΑΔΑΣ, 241.577,89 ευρώ
 • Α. ΚΑΛΕΡΓΗΣ-Μ. ΚΑΛΕΡΓΗΣ ΕΕ, ΣΥΒΟΤΑ, 219.696,64 ευρώ
Read More »
Δείτε όλα τα ονόματα από τους οφειλέτες του δημοσίου με έδρα τη Θεσπρωτία Δείτε όλα τα ονόματα από τους οφειλέτες του δημοσίου με έδρα τη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Ανακοίνωση του ΟΛΗΓ για το ατύχημα στα "βραχάκια"

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Σχετικά με το λυπηρό περιστατικό, τραυματισμού νεαρών συμπολιτών, στα κάγκελα της παραλιακής ζώνης «Πλατάνια» της Ηγουμενίτσας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, θέλει κατ’ αρχήν να εκφράσει τη θλίψη του και να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Το συγκεκριμένο τμήμα της «Χερσαίας Ζώνης» της Ηγουμενίτσας, βρίσκεται από το 2005, εκτός της δικαιοδοσίας της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., καθώς τότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποχαρακτηρισμού της και απόδοσής της στο Δήμο Ηγουμενίτσας, διαδικασία που δυστυχώς έφερε εκτός δικαιοδοσίας Ο.Λ.ΗΓ. τη συγκεκριμένη ζώνη, δεν την απέδωσε όμως ποτέ στο Δήμο Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα η ζώνη αυτή, στην καρδιά της πόλης, να παραμένει «ορφανή», εδώ και 11 χρόνια, στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου.

Η διοίκηση της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., η οποία έχει διαπιστώσει από την αρχή της θητείας της, τα προβλήματα που δημιουργεί, η ασαφής αυτή κατάσταση, έχει αποστείλει τα σχετικά έγγραφα, τόσο προς τα αρμόδια Υπουργεία, όσο και προς το ΤΑΙΠΕΔ, ζητώντας να της επιτραπεί, σε συνεργασία με το Δήμο Ηγουμενίτσας, να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο χώρο, ώστε να αποκατασταθούν προβλήματα και φθορές που χρονίζουν.

Το θέμα αυτό, τέθηκε επιτακτικά και στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν, χτες Πέμπτη 7/7/2016, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. κ. Ανδρέας Νταής και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στο ΤΑΙΠΕΔ.

Από τη συζήτηση, αναφορικά με τη ρύθμιση της Χερσαίας Ζώνης, διαπιστώθηκε η θέληση να δοθεί άμεσα λύση και να κινηθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες για την επίλυση των θεμάτων, με την απόδοση τμημάτων της Χερσαίας Ζώνης στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Read More »
Ανακοίνωση του ΟΛΗΓ για το ατύχημα στα "βραχάκια" Ανακοίνωση του ΟΛΗΓ για το ατύχημα στα "βραχάκια" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016


Για την πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας να προβλέψει κυρώσεις στις περιπτώσεις όπου Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Φροντιστήρια λειτουργούν χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο διοικητική άδεια ρωτά ο Βασίλης Γιόγιακας τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 
 
Στην Ερώτηση σημειώνεται ότι, αν και ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ενημερώνει τις λοιπές αρμόδιες Αρχές για διαπιστωμένες περιπτώσεις παράνομης λειτουργίας, δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης γιατί στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο δεν προβλέπεται κύρωση για τα εκπαιδευτήρια που λειτουργούν δίχως άδεια. 
 
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ: «Πρόβλεψη κυρώσεων για παρανόμως λειτουργούσες εκπαιδευτικές δομές»

Στο ν.4093/2012 (Υποπαράγραφος Θ3, περ. 2) προβλέπεται η χορήγηση διοικητικής άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, Φροντιστηρίου και Κέντρου Ξένων Γλωσσών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, ενώσεις προσώπων και Ν.Π.Δ.Δ. με απόφαση του Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). Στο παραπάνω νόμο δεν υπάρχει ωστόσο πρόβλεψη των κυρώσεων στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι παραπάνω εκπαιδευτικές δομές λειτουργούν δίχως διοικητική άδεια.

Στο υπ' αριθ. 99618/Α5/16-6-2016 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναφέρεται ότι, ενώ η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου, η Ειδική Γραμματεία Σ.Δ.Ο.Ε. και οι κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές ενημερώνονται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. όταν διαπιστώνεται λειτουργία μη αδειοδοτημένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ουδείς έχει δυνατότητα παρέμβασης λόγω ακριβώς της μη πρόβλεψης κυρώσεων στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Η παράλειψη αυτή έχει αποτέλεσμα τη διαμόρφωση συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού των μη αδειοδοτημένων με τις νομίμως λειτουργούντες εκπαιδευτικές δομές (Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών) που αποβαίνει εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των εκπαιδευόμενων πολιτών. Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της υλικής ή ηθικής βλάβης των εννόμων συμφερόντων των μελών της που προκαλούνται από ενέργεια ή παράλειψη ενέργειας διοικητικής αρχής.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:

- Εάν προτίθεται να εισάγει τροποποίηση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου, εισάγοντας κυρώσεις στις περιπτώσεις κατά τις οποίες εκπαιδευτικές δομές (Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών) λειτουργούν δίχως τη νομίμως προβλεπόμενη άδεια.
Read More »
ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σε δικογραφία προχωράει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για το ατύχημα στα "βραχάκια"

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, σχετικά με το ατύχημα στα "βραχάκια", όταν δύο 18χρονοι τραυματίστηκαν (ευτυχώς ελαφρά), όταν υποχώρησαν τα σάπια κιγκλιδώματα και βρέθηκαν στο κενό.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις των εμπλεκομένων και η σχετική δικογραφία της προανάκρισης, μετά την ολοκλήρωσή της, θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελία.
Δείτε την ανακοίνωση για το συμβάν, που εξέδωσε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος: 

Ενημερώθηκε την Τετάρτη (6/7/2016) η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι βραδινές ώρες της Τρίτης (5/7/2016), τραυματίστηκαν δύο 18χρονοι ημεδαποί μετά από πτώση τους από τον πεζόδρομο της παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας σε βράχια λόγω υποχώρησης υπάρχοντος κιγκλιδώματος.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός των ανωτέρω, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια, ένας εκ των ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Σε δικογραφία προχωράει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για το ατύχημα στα "βραχάκια" Σε δικογραφία προχωράει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για το ατύχημα στα "βραχάκια" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες