Ηγουμενίτσα: Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. 
 
Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίνει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Λόγω λοιπόν αυτού του εορτασμού τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη οι Δομές του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Δήμου Ηγουμενίτσας θα είναι στην πλατεία δημαρχείου από τις 9:00 έως τις 12:00, για μέτρηση σακχάρου και αρτηριακής πίεσης καθώς και για ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία Ηγουμενίτσα: Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Τα δρομολόγια της κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

Δευτέρα (03-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
 
Τρίτη (04-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.  
 
Τετάρτη (05-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
 
Πέμπτη (06-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.

Παρασκευή (07-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
 
Σάββατο (08-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.
Read More »
Τα δρομολόγια της κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Τα δρομολόγια της κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε εξοχική κατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης- κλοπής σε εξοχική κατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή, που έγινε βραδινές ώρες της 27/28-03-2016 σε εξοχική μονοκατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν είδη ρουχισμού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.

Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε εξοχική κατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε εξοχική κατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Συλλήψεις τριών ατόμων, στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Συνελήφθησαν, χθες (29-09-2016) στα Ιωάννινα, στην Άρτα και την Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 55χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δεκαέξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.700) ευρώ, για φοροδιαφυγή και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

· Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, συνολικής ποινής φυλάκισης είκοσι μηνών και χρηματικής ποινής (1.700) ευρώ, για παράνομη υλοτομία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δασών και εθνικών δρυμών.

· Χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Read More »
Συλλήψεις τριών ατόμων, στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις Συλλήψεις τριών ατόμων, στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Συνελήφθη 37χρονος για παράνομη οπλοκατοχή

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Συνελήφθη, χθες (29-09-2016) το βράδυ, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι μετά από έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του δώδεκα (12) φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου σε περιοχή της Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, όπου βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο – πιστόλι, με ενσωματωμένη γεμιστήρα με τέσσερα φυσίγγια.

Το όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Read More »
Συνελήφθη 37χρονος για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη 37χρονος για παράνομη οπλοκατοχή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναχτυπά στην Θεσπρωτία η σπείρα με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016Συνεχίζει να έχει στο στόχαστρό της, την περιοχή της Θεσπρωτίας, η σπείρα που τηλεφωνεί σε πολίτες και προσπαθεί να αποσπάσει από αυτούς χρήματα,επικαλούμενη τροχαίο με συγγενή τους, παρόλες τις συλλήψεις στις οποίες προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Ενδεικτικό είναι πως μόνο την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, 60 περίπου συμπολίτες μας κατήγγειλαν στην αστυνομία, προς δέχθηκαν τηλεφωνήματα από μέλη της σπείρας, που τους ζητούν την καταβολή χρημάτων, υποστηρίζοντας συνήθως ότι κάποιο στενό συγγενικό τους πρόσωπο έχει προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα ή ευθύνεται για ατύχημα κατά το οποίο συμπολίτης τους έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά

Το μόνο ευχάριστο είναι πως αυτή τη φορά, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα, αφού πλέον οι πολίτες είναι ενημερωμένοι και δεν "τσιμπάνε" στο κόλπο των απατεώνων.

Ωστόσο θα πρέπει για ακόμα μία φορά να ενημερώσουμε συγγενικά μας πρόσωπα, κυρίως ηλικιωμένους, που είναι και πιο ευάλωτοι στο κόλπο και στόχος των απατεώνων, να μην πείθονται από τους επιτήδειους και να επικοινωνούν άμεσα, τόσο με τους συγγενείς τους, όσο και με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναχτυπά στην Θεσπρωτία η σπείρα με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναχτυπά στην Θεσπρωτία η σπείρα με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Για ακόμα μία φορά, εκτός η Θεσπρωτία από τη τουριστική προβολή της Ηπείρου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Ταξίδι γνωριμίας από επαγγελματίες του Θεματικού Τουρισμού της Σουηδίας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 10 Οκτωβρίου.
Οι 15 Σουηδοί επισκέπτες προέρχονται από το χώρο του αθλητικού τουρισμού, της Αθλητικής και Επαγγελματικής Ποδηλασίας και μαζί τους θα είναι επαγγελματίες αθλητές καθώς και κατασκευαστές & διανομείς αθλητικών ποδηλάτων σε όλη την Σουηδία.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, αναφέρονται αναλυτικά οι περιοχές τις οποίες θα επισκεφθούν οι Σουηδοί επισκέπτες και συγκεκριμένα: Τα Ζαγοροχώρια και το Φαράγγι του Βίκου, τα Τζουμέρκα, την Πάργα, τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο.
Θε επισκεφθούν δηλαδή περιοχές των Ιωαννίνων, της Άρτας και της Πρέβεζας.
Ούτε λόγος για περιοχές της Θεσπρωτίας , όπως το Φοινίκι, το Πλαίσιο, η Ηγουμενίτσα, η Γλυκή, η Σαγιάδα, η Πλαταριά, η Πέρδικα και η κορωνίδα της περιοχής τα Σύβοτα.
Φαίνεται κάποιοι στην Περιφέρεια, συνεχίζουν να λειτουργούν με το σκεπτικό πως Ήπειρος = Μέτσοβο και τώρα τελευταία ίσως και λίγο Πάργα. 
Περιμένουμε πως θα υπάρξει από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη κάποια μορφή αντίδρασης - διαμαρτυρίας, γιατί αρκετά μας ... πιάσαν κότσο.

Έτσι δεν είναι Θωμά;

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου:
Το Σουηδικό Τουριστικό γραφείο Θεματικού Τουρισμού Trawell, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, διοργανώνει από τις 3 έως τις 10 Οκτωβρίου 2016 ένα ταξίδι εξοικείωσης (Familiarisation Trip) για Σουηδούς παράγοντες του Θεματικού Τουρισμού.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν στοχευόμενες εκδηλώσεις και δραστηριότητες ούτως ώστε να αναδειχθεί ο προορισμός της Ηπείρου σαν προορισμός κατάλληλος για Θεματικό Τουρισμό. 

Οι 15 Σουηδοί επισκέπτες προέρχονται από το χώρο του αθλητικού τουρισμού, της Αθλητικής και Επαγγελματικής Ποδηλασίας και μαζί τους θα είναι επαγγελματίες αθλητές καθώς και κατασκευαστές & διανομείς αθλητικών ποδηλάτων σε όλη την Σουηδία. 

Κάθε χρόνο συμμετέχουν σε μια σειρά από αγώνες και αθλητικές εξορμήσεις, κυρίως στη Νότια Ευρώπη (Ιταλία και Ισπανία). 

Ο σκοπός της επίσκεψης τους είναι να γνωρίσουν την απαράμιλλη ομορφιά της Ηπείρου και τις δυνατότητες που τους παρέχονται από τη περιοχή για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. 

Στόχος είναι από το 2017 η Ήπειρος να γίνει ένας προορισμός για τους Σουηδούς που επιζητούν αυτού του είδους των διακοπών αλλά και η διοργάνωση διεθνών αγώνων ποδηλασίας.

Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κρυφές γωνίες της Ηπείρου, αφού θα καλύψουν μεγάλες αποστάσεις με τα ποδήλατα τους σε πανέμορφές περιοχές της Ηπείρου όπως τα Ζαγοροχώρια και το Φαράγγι του Βίκου, τα Τζουμέρκα, την Πάργα, τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές Ηπειρώτικες γεύσεις και να γνωρίσουν τη παραδοσιακή φιλοξενία & τον πολιτισμό της Ηπείρου, μέσα από επισκέψεις σε μουσεία , αρχαιολογικούς χώρους και παράλληλες δραστηριότητες.

Να σημειωθεί πως το γραφείο Trawell δραστηριοποιείται τα τελευταία 2 χρόνια στη περιοχή της Μεσσηνίας με αυξητικό αριθμών τουριστών κάθε χρόνο και η Ήπειρος είναι η δεύτερη περιοχή που σκοπεύει να αναπτυχθεί και να δώσει έμφαση τα επόμενα χρόνια.

ΟΙ επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Epirus Palace Hotel & Conference Center που είναι και χορηγός του ταξιδιού.
Read More »
Για ακόμα μία φορά, εκτός η Θεσπρωτία από τη τουριστική προβολή της Ηπείρου Για ακόμα μία φορά, εκτός η Θεσπρωτία από τη τουριστική προβολή της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

4,5 εκ. ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


4,5 εκ.ευρώ επιχορήγηση στον Δήμο Ηγουμενίτσας για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών ενέκρινε με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών.

Αναλυτικά η απόφαση:

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης αποφασίζει:

Εγκρίνουμε, την επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 5.538.128,21€ στους Δήμους της Χώρας που αναφέρονται αναλυτικά στον ακόλουθο πίνακα, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους (φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης) με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠ.ΕΣ.- Κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων».
1 53202 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 4.450.102,23
2 55209 ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 197.816,10
3 59208 ΣΗΤΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 799.445,72
4 50425 ΣΚΥΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 90.764,16

ΣΥΝΟΛΟ 5.538.128,21

Για την εξόφληση των παραπάνω οφειλών, δημιουργείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων λογαριασμός για κάθε Δήμο με τίτλο «Υπουργείο Εσωτερικών – Εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων Δήμου…», προκειμένου να διευκολύνεται η παρακολούθηση της διαδικασίας πληρωμών και η διενέργεια σχετικών ελέγχων.
Για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους, οι επιχορηγούμενοι φορείς υποβάλλουν κάθε φορά στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Εντολή Εξόφλησης σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία της αριθμ. 2/57103/ΔΠΓΚ/23.06.2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και της αριθμ. 15/2016 εγκυκλίου του Υπουργείου μας. 
Οι εν λόγω Εντολές κατόπιν ελέγχου, θα αποστέλλονται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο θα προχωρά στην πληρωμή του καθαρού ποσού προς τους τελικούς δικαιούχους και στη μεταφορά του συνολικού ποσού των κρατήσεων και παρακρατήσεων προς τον επιχορηγούμενο φορέα για την άμεση απόδοσή τους.
Τυχόν υπόλοιπα ποσά που δεν θα χρησιμοποιηθούν έγκαιρα για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, θα επιστραφούν στον Κρατικό Προϋπολογισμό κατόπιν σχετικών ενεργειών του Υπουργείου μας.
Read More »
4,5 εκ. ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών στον Δήμο Ηγουμενίτσας 4,5 εκ. ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Καταστατικό του Συλλόγου, σας καλεί σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στον χώρο του σχολείου στις 19:00 το απόγευμα με τα εξής θέματα:
Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός σχολικής χρονιάς 2015-2016.
Συζήτηση επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς.

Σας ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στο χώρο του σχολείου στις 19:00 με όσους είναι παρόντες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή των μελών του Συλλόγου ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά μαθητή. Μέλη του ΔΣ θα περάσουν από το σχολείο για την είσπραξη της συνδρομής από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016.
Read More »
Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου  Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Με 20 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στην Φλώρινα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς 2016-17 και ο γυμναστικός σύλλογος Πρωτέας Ηγουμενίτσας, θα συμμετέχει με 20 αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες στίβου "ΛΥΓΚΗΣΤΕΙΑ 2016" που διοργανώνει η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας στην πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 . 
 
Καλή επιτυχία σε όλους όσους μετέχουν στην πρώτη αποστολή στην πόλη της Φλώρινας για την φετινή αγωνιστική περίοδο .
Read More »
Με 20 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στην Φλώρινα Με 20 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στην Φλώρινα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Ημερίδα από τον Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑ (ΣΤΙΒΟΣ) στην Ηγουμενίτσα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία»

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συνδιοργανώνουν με το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ημερίδα με θέμα:
«Αθλητισμός και Υγεία» την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας «ΠΑΝΘΕΟΝ».
Το πρόγραμμα ομιλιών της ημερίδας έχει ως εξής:
• «Το Ντόπινγκ καταστρέφει την υγεία των αθλητών». Ομιλητής: Θεόφιλος Πυλιανίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
• «Ο ρόλος της άσκησης στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας». Ομιλητής: Νίκος Μαντζουράνης, PhD, Διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
• «Προπονητές και γονείς στον παιδικό αθλητισμό :ρόλοι και όρια». Ομιλήτρια: Φανή Μπερμπερίδου, PhD Διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Read More »
Ημερίδα από τον Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑ (ΣΤΙΒΟΣ) στην Ηγουμενίτσα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» Ημερίδα από τον Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑ (ΣΤΙΒΟΣ) στην Ηγουμενίτσα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Το νέο τραγούδι του Θεσπρωτού στιχουργού Δημήτρη Θωμάζου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016


Συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι, μέσα από τους στίχους του, ο Θεσπρωτός στιχουργός, Δημήτρης Θωμάζος, αυτ΄΄η τη φορά με το νέο του τραγούδι "ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ" σε ερμηνεία του Νίκου Μπλιού.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο CD: Μουσικές Διαδρομές - Νυχτερινές παρέες 2016 του Χρήστου Γιαννόπουλου που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και είναι γεμάτο όμορφα τραγούδια, από αξιόλογους ερμηνευτές και στιχουργούς. 

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Δημήτρη Θωμάζου:
 
Read More »
Το νέο τραγούδι του Θεσπρωτού στιχουργού Δημήτρη Θωμάζου (+ΒΙΝΤΕΟ) Το νέο τραγούδι του Θεσπρωτού στιχουργού Δημήτρη Θωμάζου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες