Δεν ξέρουν τι "παραχωρούν"…

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023
Δεν ξέρουν τι "παραχωρούν"…Άνω κάτω σύμφωνα με πληροφορίες έγινε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας… Αφορμή ήταν ανακοίνωση κυβερνητικού βουλευτή για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν μαζί με τη χερσαία ζώνη..

Ανέφερε λοιπόν σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Βασίλης Γιόγιακας ότι μεταξύ άλλων θα παραχωρηθεί στο Δήμο και το μεγάλο κτίριο της Περιφέρειας.


Αποτέλεσμα ήταν οι υπάλληλοι και οι λοιποί εργαζόμενοι να αναστατωθούν καθώς ξαφνικά θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς επαγγελματική στέγη. Από την στιγμή που κτίριο παραχωρείται στο Δήμο εκείνος θα αποφασίσει πως θα το αξιοποιήσει..

Η ανησυχία τους έφτασε μέχρι το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη.. Και εκεί έλαβε τέλος.

Τους ξεκαθάρισε ότι το κτίριο ανήκει στην Περιφέρεια με τίτλους και χαρτιά και ως εκ τούτου κανένας δεν μπορεί να το παραχωρήσει σε κανένα..

Εύλογα αναρωτήθηκαν οι υπάλληλοι πως είναι δυνατό ο Βασίλης Γιόγιακας που ήταν και χρόνια νομάρχης, έχοντας το γραφείο του στο ίδιο κτίριο, να μην γνωρίζει τον… ιδιοκτήτη..

Αλλά αυτά συμβαίνουν..

Από την βιασύνη τους να παραχωρήσουν μέχρι τις εκλογές δεν ξέρουν τελικά τι παραχωρούν…

https://www.epiruspost.gr/den-xeroyn-ti-parachoroyn/
Read More »
Δεν ξέρουν τι "παραχωρούν"… Δεν ξέρουν τι "παραχωρούν"… Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Σύλληψη 39χρονου στην Ηγουμενίτσα με προϊόντα "μαϊμού"

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023
Σύλληψη 39χρονου στην Ηγουμενίτσα με προϊόντα "μαϊμού"


Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 155 του Ν. 2960/01 και του άρθρου 45 του Ν.4679/20.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα ανάμεσα στο φορτίο συσκευασμένα σε δύο (02) σάκους, επτακόσια είκοσι τρία (723) τεμάχια απομιμητικών προϊόντων ένδυσης, τα οποία έφεραν λογότυπα επώνυμων εταιρειών και στερούνταν CMR και νόμιμων συνοδευτικών εγγράφων με σκοπό ο ανωτέρω να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Σύλληψη 39χρονου στην Ηγουμενίτσα με προϊόντα "μαϊμού" Σύλληψη 39χρονου στην Ηγουμενίτσα με προϊόντα "μαϊμού" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα;

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023
Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα;


Άφαντος ο κυβερνητικός βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας και οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, μετά την αποκάλυψη πως δεν περνάει από τη βουλή η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στους δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.
Πρέπει να δώσουν απαντήσεις που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν... ή μήπως όχι;
Με τη σιωπή τους αυτή, κυρίως ο κυβερνητικός βουλευτής, ο Υπουργός Ναυτιλίας και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, προσφέρουν το απόλυτο μηδέν, σε ενημέρωση και εξηγήσεις στους πολίτες τους. 
Αφού βιάστηκαν να πανηγυρίσουν την εξαγγελία για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης και την πώληση του 67% των μετοχών του ΟΛΗΓ, τώρα φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί!!!
Ο κυβερνητικός βουλευτής, που αναμφίβολα εκλέγεται για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Θεσπρωτικού λαού, "απαντάει" με την απουσία του σε κάθε αίτημα πληροφόρησης από τους πολίτες του. 
Μήπως η παραχώρηση και η πώληση δεν είναι αρκετά "σημαντικό" θέμα για να ασχοληθεί;
Ή μήπως προτιμά να αγνοεί τις ευθύνες του και να εξαφανίζεται;
Ίσως να βρίσκεται σε αναζήτηση της χαμένης πολιτικής του συνείδησης σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος της Θεσπρωτίας. 
Μπορεί βέβαια να θεωρεί ότι η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα!!!
Όσον αφορά τους δημάρχους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, αυτοί φαίνεται να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Αυτόν της σιωπής. 
Ίσως έχουν ξεχάσει ότι οι δημότες τους έχουν το δικαίωμα να ζητούν διευκρινίσεις για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο όνομά τους. 
Προτιμούν να σιωπούν και να ελπίζουν ότι το θέμα θα περάσει απαρατήρητο, αφού δεν περνάει και από τη βουλή!
Η έλλειψη απαντήσεων από τον κυβερνητικό βουλευτή και τους δημάρχους δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης στους πολίτες οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί αυτές οι βιαστικές πανηγυρικές ανακοινώσεις, αμέσως μετά τη συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο.
Όσο για τη διοίκηση του ΟΛΗΓ, αυτή είναι εδώ και χρόνια άφαντη....
Read More »
Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το “καλάθι του Πάσχα”

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023
Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το “καλάθι του Πάσχα”


Η κυβέρνηση προκλητικά αξιοποιεί τη συμφωνία της με τα σούπερ μάρκετ για το “καλάθι του Πάσχα” και -με επικεφαλής τον υπουργό Ανάπτυξης- προσπαθεί να εμφανίσει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να προμηθευτεί ο λαός φθηνά το αρνί, ενώ την ίδια ώρα εκβιάζει τους κτηνοτρόφους ώστε να πουλήσουν τα αρνιά τους ακόμα και κάτω του κόστους παραγωγής.
Για του λόγου το αληθές, αρκεί να θυμηθούμε ότι η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα ουσιαστικό σταθερό μέτρο στήριξης ούτε της λαϊκής οικογένειας από τα αλλεπάλληλα κύματα ανατιμήσεων και τις μακροχρόνιες απώλειες του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος (π.χ. πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης κ.α) ούτε μείωσης του κόστους παραγωγής των κτηνοτρόφων (π.χ. αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο κλπ).
Η αλήθεια είναι ότι, όπως συμβαίνει κάθε Πάσχα έτσι και φέτος, ο μεγάλος όγκος των πωλήσεων αμνοεριφίων, πρόκειται να συγκεντρωθεί στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ. Τα προηγούμενα χρόνια με τις λεγόμενες “προσφορές”, φέτος με τη συμφωνία τους με την κυβέρνηση για το “καλάθι”, πάντα οι όμιλοι εξασφαλίζουν τόνωση του τζίρου και περαιτέρω αύξηση της κερδοφορίας τους.
Την ίδια ώρα, με τις “ευλογίες” και τις κατευθύνσεις της ΕΕ, οι αθρόες εισαγωγές αμνοεριφίων αμφίβολης ποιότητας και σε πολύ χαμηλότερη τιμή, όπως και οι “ελληνοποιήσεις” πιέζουν ακόμα περισσότερο την τιμή στον κτηνοτρόφο. Από τις “συμπληγάδες” του ανταγωνισμού ανάμεσα στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ συνθλίβονται και οι παραδοσιακοί αυτοαπασχολούμενοι κρεοπώλες.
Η κυβέρνηση διαθέτει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κτηνοτρόφοι πούλησαν κάτω του κόστους παραγωγής -που έχει εκτιναχθεί (πχ κόστος για ζωοτροφές, πετρέλαιο, ρεύμα κτηνιατρικά φάρμακα κ.α)- και πρέπει να αναπληρώσει το χαμένο εισόδημά τους.
Το ΚΚΕ ζητά εδώ και τώρα η κυβέρνηση να εξασφαλίσει στους κτηνοτρόφους τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής τους και εισόδημα επιβίωσης. Το ίδιο αφορά και τις ουσιαστικές αυξήσεις μισθών και συντάξεων, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης που είναι κομμένα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, άλλα μέτρα για προσιτές τιμές και εισόδημα που να επιτρέπει επαρκή και ποιοτική διατροφή όλο τον χρόνο.
Καλούμε τους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους, τους αυτοαπασχολούμενους κρεοπώλες, την εργατική τάξη και τις άλλες λαϊκές δυνάμεις να ορθώσουν κοινό μέτωπο αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, αλλά και στις πολιτικές δυνάμεις που έχουν “κορώνα στο κεφάλι” τους νόμους της “ελεύθερης αγοράς” και τις κατευθύνσεις της ΕΕ. Να κάψουν τα αντιλαϊκά σενάρια και στους εκβιασμούς να απαντήσουν με δυνατό ΚΚΕ.
Read More »
Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το “καλάθι του Πάσχα” Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το “καλάθι του Πάσχα” Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς | ΨΩΝΙΖΩ - ΚΕΡΔΙΖΩ & ΣΟΥΒΛΙΖΩ

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023
Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς | ΨΩΝΙΖΩ - ΚΕΡΔΙΖΩ & ΣΟΥΒΛΙΖΩΨΩΝΙΖΩ-ΚΕΡΔΙΖΩ & ΣΟΥΒΛΙΖΩ

Όροι συμμετοχής.
Ψωνίζουμε στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας με ελάχιστη απόδειξη 20 ευρώ,
ψωνίζουμε από τα κρεοπωλεία της πόλης μας με ελάχιστη απόδειξη 20 ευρώ,
ψωνίζουμε από τα σούπερ μάρκετ της πόλης μας με ελάχιστη απόδειξη 40 ευρώ.

Με την απόδειξη που παραλαμβάνουμε από το κατάστημα γράφουμε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο πίσω μέρος και το ρίχνουμε στο κουτί που θα βρίσκεται στο πρακτορείο τύπου Κωτσης Νικόλαος στον πεζόδρομο δίπλα από την εθνική τράπεζα.
Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου ενώπιον του Δ.Σ σε ζωντανή μετάδοση την Μεγ.Παρασκευή 14 Απριλίου στο κλεισιμο των καταστημάτων

Καλή επιτυχία καλές γιορτές.
Το Δ.Σ. εμπορικού συλλόγου Παραμυθιά
Read More »
Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς | ΨΩΝΙΖΩ - ΚΕΡΔΙΖΩ & ΣΟΥΒΛΙΖΩ Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς | ΨΩΝΙΖΩ - ΚΕΡΔΙΖΩ & ΣΟΥΒΛΙΖΩ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023
Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό


Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά σερβιτόρους-ες καθώς και μαγείρισσα .  
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937282904
Read More »
Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Σελίδες