Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης, που παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης,  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα της δομής στην Κεστρίνη Φιλιατών.

Το παρών έδωσαν ο Εφημέριος του χωριού π. Μάκος Ηλίας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φιλιατών Γκίκας Θωμάς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κεστρίνης Κίτσιος Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατών Κολιομίχος Σπυρίδων, οι εργαζόμενοι καθώς και είκοσι τρεις (23) ωφελούμενοι της Δομής.
 

Οι εργαζόμενοι ευχαριστούν την κ. Βέτα Σακαλόγλου-Ντίνη για την ευγενική χορηγία της (παρασκευή εδέσματος).
Αξίζει να σημειώσουμε την αποδοχή και την αγάπη που δείχνουν οι ηλικιωμένοι που συμμετέχουν στην δομή, προς το πρόσωπο των εργαζομένων οι οποίοι ανταπεξέρχονται στις καθημερινές υποχρεώσεις του, παρότι παραμένουν εδώ και 24 μήνες απλήρωτοι.


Read More »
Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης, που παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+ΦΩΤΟ) Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης, που παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Κραυγή αγωνίας απευθύνουν ηλικιωμένοι Θεσπρωτοί προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017
 Δεν είναι λίγοι οι Θεσπρωτοί της τρίτης ηλικίας που διαμαρτύρονται διότι στερούνται στοιχειώδεις οφθαλμολογικές χειρουργικές υπηρεσίες και είναι αναγκασμένοι να μετακινηθούν στα Γιάννενα προκειμένου να κάνουν μία απλή επέμβαση (καταρράκτη) στα μάτια. 

Πολλοί ηλικιωμένοι καταλογίζουν ευθύνες στη Διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία κωλυσιεργεί και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ακόμη για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού στο οφθαλμολογικό τμήμα το νοσοκομείου Φιλιατών. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οικονομικά ηλικιωμένοι κάτοικοι της Θεσπρωτίας και να τους υποβαθμίζει ως πολίτες αυτής της χώρας, θεωρώντας τους «πολίτες β΄ κατηγορίας». 

 Στην πράξη σημαίνει ακόμη, υποβάθμιση και στην παροχή υπηρεσιών από πλευράς του νοσοκομείου στους πολίτες. 

Είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα που μας αφορά όλους, διότι έχουμε να κάνουμε με το πολύτιμο αγαθό της υγείας, με το οποίο δεν επιτρέπεται κανείς να παίζει ύποπτα παιχνίδια, εις βάρος των πολιτών. 

Αν όντως η Διοίκηση του νοσοκομείου και η κυβέρνηση θέλουν ειλικρινά να απαλλάξουν τους ανήμπορους υπερήλικες ανθρώπους από την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται. 

Και αν πράγματι θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και την χειρουργική εμπειρία που απέκτησε στην Αγγλία όπου εργάστηκε πάνω από πέντε χρόνια στο καλύτερο οφθαλμολογικό νοσοκομείο, ο εξαίρετος οφθαλμίατρος ο οποίος επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, για να εργαστεί στο οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείο Φιλιατών και να προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές του υπηρεσίες στους συντοπίτες του. 

Πρέπει να επισπεύσουν τη διαδικασία προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισμού που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της οφθαλμοχειρουργικής, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο οφθαλμίατρος να κάνει τόσο της πρωτοβάθμιες όσο και τις δευτεροβάθμιες οφθαλμολογικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο Φιλιατών και να μην χρειάζεται να μεταφέρονται ακόμη και με ασθενοφόρο ηλικιωμένοι ανήμποροι στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων για μία μικροεπέμβαση στα μάτια. 

Αν οι διοικούντες δε θέλουν -για τους δικούς τους λόγους- να διαθέσουν τη δαπάνη των 100.000 ευρώ για την προμήθεια του εξοπλισμού, τα οποία μέσα σε ένα χρόνο θα τα εισπράξει το νοσοκομείο από τις επεμβάσεις που θα γίνονται. 

Προτείνω να συσταθεί μία Πανθεσπρωτική επιτροπή συλλογής εράνου, για να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του οφθαλμολογικού εξοπλισμό, για να απαλλαγούν οι υπερήλικες συντοπίτες μας από αυτόν το βραχνά. 

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να βγάλουμε δίσκο, όπως ο ιδρυτής του νοσοκομείου αείμνηστος Πέτρος Μπέμπης, ο οποίος κατάφερε με το δίσκο της επαιτείας που περιέφερε στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να χτίσει το νοσοκομείο. 

Οι Διοικούντες του νοσοκομείου θα δώσουν άμεσα λύση και το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσπρωτίας, θα αποκτήσει για πρώτη φορά μία οφθαλμολογική Μονάδα πλήρως εξοπλισμένη και θα σταματήσει επιτέλους η οικονομική αφαίμαξη και η ταλαιπωρία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας! 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Πέτρος Μίντζας


Read More »
Κραυγή αγωνίας απευθύνουν ηλικιωμένοι Θεσπρωτοί προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα Κραυγή αγωνίας απευθύνουν ηλικιωμένοι Θεσπρωτοί προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: 1o MOTOCROSS EVENT ΓΙΑ ΤΟ 2017

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017
Το πρώτο event τύπου motocross για το 2017, θα διοργανωθεί την Κυριακή στην πίστα της ΛΑΜΟΤΘΕ, στο Ράγιο Θεσπρωτίας . 
Οδηγοί από όλη την Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο, θα έρθουν να δώσουν άφθονο και εντυπωσιακό θέαμα σε όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση. 
Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΔΑΠμεΑ . 
Να είστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε το έργο των παιδιών που μας χρειάζονται !!!


 
Read More »
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: 1o MOTOCROSS EVENT ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: 1o MOTOCROSS EVENT ΓΙΑ ΤΟ 2017 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


15 Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας 

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον πλανήτη. 

Στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας δεν υπάρχει πρόληψη παρά μόνο έγκαιρη διάγνωση , η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ίαση τα 2 στα 3 παιδιά. 

Θα πρέπει λοιπόν να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση των επαγγελμάτων της υγείας , ώστε να είναι σε θέση να διαγνώσουν έγκαιρα τη νόσο και στη σωστή ενημέρωση των γονιών ώστε να απευθύνονται άμεσα στα παιδιατρικά νοσοκομεία. 

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας , η «Φλόγα» Ηπείρου, στις 15 Φεβρουαρίου, 10 π.μ..- 2 μ.μ., θα ενημερώνει τους συμπολίτες μας, κάτω από τα γραφεία της στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας (Οδός Γρ.Λαμπράκη), πάνω στο θέμα του παιδικού καρκίνου και στο δικαίωμα των παιδιών στη σωστή ιατρική φροντίδα, ανεξάρτητα από την κοινωνική ή οικονομική κατάστασή τους. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμπολίτες μας θα μπορούν να ενημερώνονται για την ύπαρξη και λειτουργία της Ελληνικής και Παγκόσμιας δεξαμενής εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

Επίσης, νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ, που είναι και ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα μυελού των οστών, θα αναλάβει τις εγγραφές εθελοντών δοτών Μυελού των οστών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο. 
Χάρη στην πρόοδο της ιατρικής οι πιθανότητες ίασης έχουν βελτιωθεί σημαντικά. 
Για πολλά από τα παιδιά αυτά, ωστόσο, η μόνη επιλογή είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. 
Δηλαδή, η μόνη τους ελπίδα είσαστε εσείς… 

Γίνε σήμερα εθελοντής δότης μυελού των οστών. 
Μπορεί εσύ να είσαι ο μοναδικός συμβατός δότης και μοναδική ελπίδα για ένα παιδί ή άλλον ασθενή ! «
Είναι στο χέρι μας να χαρίσουμε ζωή»!! 

Για τη Φλόγα 
Η εκπρόσωπος Ηπείρου 
Ελευθερία Κώτσιου


Read More »
Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: ΙΧ πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017Άγιο είχε ο οδηγός , ο οποίος είδε το όχημά του να παίρνει φωτιά, την ώρα που κινούνταν με αυτό στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στο ΙΧ ξέσπασε φωτιά, λίγο μετά τον κόμβο της Παραμυθιάς. 

Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε εγκαίρως από το φλεγόμενο όχημα, χωρίς να τραυματιστεί.

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, ενώ για την απομάκρυνσή του κλήθηκε η οδική βοήθεια ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.Read More »
Θεσπρωτία: ΙΧ πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: ΙΧ πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (βίντεο)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017
Τιμητική βράβευση στα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος, πραγματοποίησε ο "ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ", (Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα),την Κυριακή 12/02/2017 στο περιστύλιο παλαιών ανακτόρων Κέρκυρας (Μουσείο Ασιατικής Τέχνης) στα πλαίσια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θέλοντας να τιμήσει τη σημαντική προσφορά στις δράσεις του συλλόγου.
Read More »
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (βίντεο) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (βίντεο) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Γεμάτη η Ηγουμενίτσα με συνθήματα σε τοίχους και πινακίδες σήμανσης (60 Φωτογραφίες)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017
Φωτογραφίες: Πάνος ΑνδρέουRead More »
Γεμάτη η Ηγουμενίτσα με συνθήματα σε τοίχους και πινακίδες σήμανσης (60 Φωτογραφίες) Γεμάτη η Ηγουμενίτσα με συνθήματα σε τοίχους και πινακίδες σήμανσης (60 Φωτογραφίες) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Δείτε βίντεο από την κοπή της πίτας του Ηπειρώτη

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017
Βίντεο: n.p. photography


Read More »
Δείτε βίντεο από την κοπή της πίτας του Ηπειρώτη Δείτε βίντεο από την κοπή της πίτας του Ηπειρώτη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


Συνελήφθη, σήμερα (12-02-2017) μετά τα μεσάνυκτα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. 

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, με τελικό προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Read More »
Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Εξιχνιάστηκαν πολλές κλοπές και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, σπίτια και Ιερούς Ναούς

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπών και απόπειρων κλοπών, από καταστήματα, σπίτια και Ιερούς Ναούς στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας Πρέβεζας. 

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 37 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων. 

Συγκεκριμένα, οι δύο διαρρήκτες εντοπίστηκαν χθες (11-02- 2017) στην Κλεισούρα Πρέβεζας και στη Φιλιππιάδα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και στοχευμένων αναζητήσεων, που αναπτύχθηκαν, για την διαλεύκανση συγκεκριμένων υποθέσεων διαρρήξεων και τον εντοπισμό των δραστών. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες μεμονωμένα ή από κοινού, διέπραξαν (παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα), δεκαεπτά κλοπές και απόπειρες κλοπών, που έγιναν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας (Νέα Κερασούντα, Πολυστάφυλο, Γοργόμυλος, Καμαρίνα, Παναγιά, Φιλιππιάδα, Ροδαυγή και Δρυόφυτο) και συγκεκριμένα:
  • πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά
  • έξι περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων, σε καταστήματα και σπίτια, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ένα κυνηγετικό όπλο και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα 
  • τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών κλοπής - διαρρήξεων, σε σπίτι και καταστήματα. 

 Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητο του 28χρονου δράστη και σε κρύπτη στην περιοχή της Φιλιππιάδας, διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κλοπιμαίων (κυνηγετικό όπλο, μαχαίρια, μπαλτάδες, εργαλεία, φυσίγγια κτλ), μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες ενώ η προέλευση των υπολοίπων διερευνάται. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.


Read More »
Εξιχνιάστηκαν πολλές κλοπές και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, σπίτια και Ιερούς Ναούς Εξιχνιάστηκαν πολλές κλοπές και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, σπίτια και Ιερούς Ναούς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές του Δήμου Σουλίου

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


 
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές του Δήμου Σουλίου Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Οι Jukebox Live σήμερα στο Social

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

Κυριακή 9 ώρα το βραδάκι οι Jukebox στο social στα πλατάνια Ηγουμενίτσας


Read More »
Οι Jukebox Live σήμερα στο Social Οι Jukebox Live σήμερα στο Social Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου, η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας και οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ANDREOU PALACE» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας. 

 Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Συμεών (Σίμος) Κεδίκογλου.
Read More »
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου, η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου, η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017
Σας προσκαλούμε στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Selefkos Palace" στη Νέα Σελεύκεια.

Η παρουσία σας θα μα τιμήσει ιδιαίτερα
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ" Ηγουμενίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο πιάνου με τον Λάμπη Βασιλειάδη από το Πρότυπο Ωδείο

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017Read More »
Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο πιάνου με τον Λάμπη Βασιλειάδη από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο πιάνου με τον Λάμπη Βασιλειάδη από το Πρότυπο Ωδείο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητούνται δύο υπάλληλοι για δουλεία γραφείου

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


Νεοσύστατη επιχείρηση στην Ηγουμενίτσα, αναζητά δύο άτομα για σταθερή εργασία, σε δουλειά γραφείου.

Απαραίτητη η άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και η γνώση Αγγλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά στα εξής email:
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητούνται δύο υπάλληλοι για δουλεία γραφείου Ηγουμενίτσα: Ζητούνται δύο υπάλληλοι για δουλεία γραφείου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


Η τουριστική μονάδα karvouno villas στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, για τη τουριστική σεζόν του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικό στο email: info@karvounovillas.gr


 
Read More »
Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017


Πωλείται ψησταριά σε προσιτή τιμή και με λίγα λειτουργικά έξοδα. 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984554435


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Σελίδες