Σε χωματερή μετατράπηκε το παρκάκι στη Δαγκλή, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Σε χωματερή μετατράπηκε το παρκάκι στη Δαγκλή, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε χωματερή μετέτρεψε άγνωστος, το παρκάκι που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Κύπρου με τη Δαγκλή, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, άγνωστος, το πιθανότερο ιδιοκτήτης καταστήματος ο οποίος έκανε ανακαίνιση, απόθεσε όλη τη σαβούρα που έβγαλε από το κατάστημά του, πάνω στο πάρκο, μετατρέποντάς το σε κανονική χωματερή.


Σύμφωνα με περίοικους, τα σκουπίδια βρίσκονται στο σημείο από εχτές Κυριακή.

Κανένας όμως από τον Δήμο Ηγουμενίτσας δεν ευαισθητοποιήθηκε ώστε να πάει να τα μαζέψει, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ακόμα στο σημείο.


Συγχαρητήρια τόσο στον "υπεύθυνο" συμπολίτη μας και ένα μεγάλο μπράβο στους "υπεύθυνους" καθαριότητας του Δήμου.
Read More »
Σε χωματερή μετατράπηκε το παρκάκι στη Δαγκλή, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Σε χωματερή μετατράπηκε το παρκάκι στη Δαγκλή, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

S.O.S. από τα χωριά στην παλαιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων! Νεκρώνουν χωρίς συγκοινωνία, χωρίς τουρίστες, χωρίς πολλούς απόδημους το καλοκαίρι

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
S.O.S. από τα χωριά στην παλαιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων!
Νεκρώνουν χωρίς συγκοινωνία, χωρίς τουρίστες, χωρίς πολλούς απόδημους το καλοκαίρι
 
 
Το S.O.S. από τα χωριά στην παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας , που νεκρώνουν μέρα με τη μέρα, δεν είναι απλή έκκληση για βοήθεια. 
 
Είναι αγωνία για το μέλλον, που πλέον προβάλλει απειλητικό. 
 
Χρειάζονται ουσιαστικές παρεμβάσεις για να μη σβήσουν τα χωριά αυτά. 
 
Για να μην αφανισθούν. 
 
Ένα πανέμορφο τοπίο, στο σύνολό του, το οποίο διασχίζει ο ποταμός Καλαμάς, κινδυνεύει να μεταβληθεί σε νεκρή ζώνη. 
 
Χωρίς συγκοινωνία, χωρίς τουρίστες, χωρίς πολλούς απόδημους το καλοκαίρι... 
 
Είναι, πραγματικά, κρίμα, διανύοντας το δρόμο από τα Γιάννινα στην Ηγουμενίτσα και αντίστροφα, να συναντά κανείς μόνο αγελάδες στο δρόμο. 
 
Read More »
S.O.S. από τα χωριά στην παλαιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων! Νεκρώνουν χωρίς συγκοινωνία, χωρίς τουρίστες, χωρίς πολλούς απόδημους το καλοκαίρι S.O.S. από τα χωριά στην παλαιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων! Νεκρώνουν χωρίς συγκοινωνία, χωρίς τουρίστες, χωρίς πολλούς απόδημους το καλοκαίρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Εξέπνευσε τελικά ο 48χρονος που έπεσε από φωταγωγό

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Εξέπνευσε τελικά ο 48χρονος που έπεσε από φωταγωγό

 
 
Δεν τα κατάφερε τελικά ο 48χρονος που έπεσε από τον φωταγωγό κατοικίας, στην οδό Δεξαμενής.

Ο 48χρονος, εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Δολιανών και πατέρας δύο παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο μετά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα της άδειας του και ανέβηκε στη στέγη της κατοικίας προκειμένου να καλύψει τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς θα έφευγε διακοπές με την οικογένειά του.

Όμως βρέθηκε στο κενό.

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής ενώ οι συνάδελφοί του από το ΕΚΑΒ, έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Read More »
Εξέπνευσε τελικά ο 48χρονος που έπεσε από φωταγωγό Εξέπνευσε τελικά ο 48χρονος που έπεσε από φωταγωγό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Περιοδικό Step: Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Αυγούστου

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Περιοδικό Step: Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Αυγούστου
 
Μην χάσετε το τεύχος Αυγούστου!!! 
Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε ένα αφιέρωμα στον Αχέροντα (πηγές στην Γλυκή - εκβολή στην Αμμουδιά), αφιέρωμα στον Όρμο του Οδυσσέα και στον Πύργο Ραγίου, επίσης αφιέρωμα στο Λαμποχώρι, στην εκδήλωση της Πάργας (καναρια - Βαρκαρόλα). 
 
Ακόμα σε αυτό το τεύχος θα βρείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Σουλίου, τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που μας δαγκώσει φίδι, ένα θέμα για την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους καθώς και τις μόνιμες στήλες: Βότανα και υγεία, Πάμε σαν άλλοτε, Μύθοι και αλήθειες, Παράδοση στην γεύση κλπ. 
 
Μην χάσετε το τεύχος Αυγούστου!!! 
Κυκλοφορεί και στα περίπτερα!!!
Read More »
Περιοδικό Step: Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Αυγούστου Περιοδικό Step: Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Αυγούστου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά


Στην προσφιλή του τακτική να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, επιδίδεται για ακόμα μία φορά ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Και αυτή τη φορά, όλως τυχαίως, προτάσσει τα συμφέροντα επιχειρηματία στα Σύβοτα - Πέρδικα, "ρίχνοντας" αντίστοιχο επιχειρηματία στο Δρέπανο.

Η υπόθεση αφορά, αίτημα μισθωτή καντίνας στο Μακρυγυάλι Δρεπάνου προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας, ώστε να ηλεκτροδοτηθεί η καντίνα του, με κόστος που δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ.

Η απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας προς τον μισθωτή του, ήταν πως δεν υπάρχει φράγκο.

Με μια πρόχειρη ματιά όμως στη Διαύγεια, βρήκαμε αντίστοιχη περίπτωση, στο Μέγα Ντράφι, στα όρια Συβότων Πέρδικας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όπου ο Δήμος Ηγουμενίτσας, για να ηλεκτροδοτήσει, ορθά, την καντίνα που έχει νοικιάσει στη παραλία, με ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής, προχώρησε σε πίστωση ποσού 33.000€

Στη πρώτη περίπτωση χρειάζονται μόνο 3 κολόνες, ενώ στη δεύτερη 40.

Τα χρήματα προέρχονται από «Χρηματοδοτήσεις από Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα» της Περιφέρειας Ηπείρου. Όχι δηλαδή από τα ταμεία του Δήμου.

Δικαιολογημένα διαμαρτύρεται ο μισθωτής της καντίνας στο Μακρυγυάλι, αφού στο ίδιο πρόγραμμα θα μπορούσε να ενταχθεί και η ηλεκτροδότηση της δικής του καντίνας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν, σε μία ακόμα περίπτωση, όπου ο ένας είναι πολιτικός φίλος της Δημοτικής Αρχής, ενώ ο άλλος όχι.

Μπράβο για την αξιοκρατία σας...
Read More »
Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον φωταγωγό

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον φωταγωγό

 
 
Σε σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ένας άνδρας, ηλικίας 48 χρονών, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο στο φωταγωγό.

Ο άνδρας εκτελούσε εργασίες όταν βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Δεξαμενής στα Γιάννινα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής όπου απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο ενώ επί τόπου ήταν μονάδα του ΕΚΑΒ, η οποία του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
 
 
Ο 48χρονος είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ και πατέρας δύο παιδιών.

Η κατάστασή του, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, θεωρείται κρίσιμη. 

Read More »
48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον φωταγωγό  48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον φωταγωγό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες


Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι διατηρούν μαγαζί στο Δρέπανο αλλά και στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας.

Μιλάμε για τους ιδιοκτήτες του beach bar ΟΣΤΡΙΑ στο Δρέπανο και του Cafe - Bar Social στα Πλατάνια.

Η ιστορία ξεκινάει, με την ορθή απόφαση του Δήμου Ηγουμενίτσας, να βάλει "τάξη" με τα Δημοτικά καταστήματα στη παραλία του Δρεπάνου.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αποφάσισε να προχωρήσει σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας των δύο καταστημάτων (SOHO & OSTRIA), όμως με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας, οι μισθωτές κατάφεραν και πέτυχαν προσωρινή άρση της απόφασης του Δήμου.

Από τότε ξεκίνησε ένας ανελέητος αγώνας αντεκδίκησης, προς τους ιδιοκτήτες του ΟΣΤΡΙΑ, αυτή τη φορά στο δεύτερο καφέ που διατηρούν στα Πλατάνια.

Στις 27 Ιουλίου, ο Δήμος Ηγουμενίτσας , απέστειλε έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 17742, σύμφωνα με το οποίο "διατάζει" την προσωρινή αφαίρεση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του SOCIAL , από την επομένη 28 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Αυγούστου.


Στη βιασύνη τους όμως να τιμωρήσουν τους ιδιοκτήτες, ξέχασαν (;) πως για το κλείσιμο των καταστημάτων δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμος Ηγουμενίτσας, αλλά η Ελληνική Αστυνομία.

Έτσι αναγκάστηκαν σε άτακτη υποχώρηση και με νέο έγγραφο του Δήμου προς τους ιδιοκτήτες, μία ημέρα μετά, στις 28 Ιουλίου και με αριθμό πρωτοκόλλου 17820,  τους ενημέρωσαν για την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης για το κλείσιμο του καταστήματος.Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, εκπροσωπείτε έναν θεσμό, και η προσωπική εμπάθεια ή συμπάθεια δεν αρμόζει σε έναν Δήμαρχο.

Τηρείτε τους νόμους, ισότιμα προς όλους και όχι επιλεκτικά, ανάλογα με το ποιός σας ψήφισε και ποιός όχι, και τότε θα διαπιστώσετε πως οι πολίτες θα σταθούν δίπλα σας.

Με αυτά που κάνετε όμως, όχι μόνο οι πολίτες δεν σας εμπιστεύονται αλλά έχουν αρχίσει και σας κοιτάνε καχύποπτα.
Read More »
Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ)ΠΡΟΣ:
6η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας 6ype@dypede.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας grafeio.dimarxou@1345.syzefxis.gov.gr
- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας villioue@apdhp-dm.gov.gr
- Ράδιο Ηγουμενίτσα


Διατηρώ τουριστικό κατάστημα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, και έξω από το κατάστημα μου υπάρχει στον δρόμο μια σχάρα για να απορροφάει τα όμβρια ύδατα. Στην συγκριμένη σχάρα,(και όχι μόνο) καταλήγουν και σωλήνες οι οποίες πολύ συχνά "τρέχουν" μέσα τους διάφορα υγρά, (όχι όμβρια ύδατα, διότι αυτό συμβαίνει μέσα στο καλοκαίρι που έχει να βρέξει πάνω από 30 μέρες) με αποτέλεσμα τις έντονες δυσοσμίες σε όλη την διάρκεια της ημέρας οι οποίες πολλές φορές γίνονται ανυπόφορες. Επίσης σωλήνες οι οποίοι καταλήγουν μέσα στην σχάρα για τα όμβρια ύδατα έχουν τοποθετηθεί από ερασιτεχνικά συνεργεία με πρόχειρο τρόπο, και χωρίς σχετική άδεια, που όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και βίντεο που στέλνω, δεν είναι ούτε καν κάτω από την επιφάνεια του δρόμου, με αποτέλεσμα τα πρόχειρα μπαλώματα για να τον σφραγίσουν και να μην φαίνεται έχουν σπάσει και υπάρχει επίσης κίνδυνος να σπάσει και ο σωλήνας εφόσον περνάνε από πάνω του αυτοκίνητα, φορτηγά και κάθε τροχοφόρο όχημα, με ότι μπορεί να ακολουθήσει στην δημόσια υγεία ύστερα από διαρροές υγρών αγνώστου προέλευσης.

Ύστερα από προφορική μου αναφορά στον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Μήτση Σωτήριο, που του υπέδειξα το πρόβλημα, από τον περασμένο χειμώνα, με διαβεβαίωσε πως θα επιληφθεί άμεσα ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου και το πρόβλημα συνεχίζεται. Ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα με κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία, πως είναι δυνατόν να το αμελούν και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλα χωρίς σημασία και ουσία ζητήματα? Ακόμα και αν επικαλεστούν όγκο υποχρεώσεων, έπρεπε το συγκεκριμένο πρόβλημα να λυθεί το συντομότερο διότι αποσκοπεί στην δημόσια υγεία και όχι σε προσωπικά συμφέροντα.

Καλώ λοιπόν, το αρμόδιο τμήμα της 6η Δ.Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας να προβεί σε αυτοψίες με τα απαραίτητα συνεργεία και να μεριμνήσει για την άμεση λύση του προβλήματος (συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων σχαρών) με κίνδυνο την δημόσια υγεία.


Επίσης θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να δώσει μια λογική εξήγηση ο Αντιδήμαρχος για την αδιαφορία που έδειξε στο πρόβλημα.


Παραθέτω φωτογραφίες και βίντεο
 
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Read More »
Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ) Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Η Θεατρική Παράσταση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας «Γκρο Πλαν» την Τετάρτη 5/8 στην Παραμυθιά & Παρασκευή 7/7 στους Φιλιάτες

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Η Θεατρική Παράσταση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας «Γκρο Πλαν» την Τετάρτη 5/8 στην Παραμυθιά & Παρασκευή 7/7 στους Φιλιάτες


Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας, οι εκπαιδευτές και οι σπουδαστές, σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση, που ανεβάζει το Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης, Θεάτρου και Κινηματογράφου με τίτλο «Γκρο Πλαν»,
την Τετάρτη 5/8 και ώρα 21:00 στην Παραμυθιά, στο θέατρο «Καρκαμίσι» και
την Παρασκευή 7/7 και ώρα 21:00 στους Φιλιάτες, στο Πνευματικό Κέντρο.

Πρόκειται για 7 δεκάλεπτα μονόπρακτα που δείχνουν το αδιέξοδο, την αποξένωση και τη σήψη της κοινωνίας, ειδικά στις μεγάλες πόλεις. Άνθρωποι με μοναξιά, σχέσεις διαλυμένες, άγχος κλπ προβάλλονται πότε με κωμικό τρόπο και πότε με δραματικό τρόπο.

Καλλιτεχνική επιμέλεια - σκηνοθεσία: Νίκος Σφαιρόπουλος
Σκηνικά/ Κοστούμια : Θεατρική ομάδα Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας
Φωτισμός : Σιώζης Σπύρος
Μουσική Επιμέλεια : Αλαμάνη Μαριλένα

Παίζουν οι Σπουδαστές:
Αλαμάνη Μαριλένα
Δημάκας Γιάννης
Καραπάνου Ναταλία
Κάτσιος Γιώργος
Κολιούσης Γιώργος
Κόλλια Νάντια
Λένη Στέλλα
Λουκάς Γιώργος
Ρεντζεπέρη Άννα
Τούση Φωτεινή

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Read More »
Η Θεατρική Παράσταση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας «Γκρο Πλαν» την Τετάρτη 5/8 στην Παραμυθιά & Παρασκευή 7/7 στους Φιλιάτες Η Θεατρική Παράσταση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας «Γκρο Πλαν» την Τετάρτη 5/8 στην Παραμυθιά & Παρασκευή 7/7 στους Φιλιάτες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Σύβοτα: Σκουπίδια, αδέσποτα και τουρίστες

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Σύβοτα: Σκουπίδια, αδέσποτα και τουρίστες


Η αδυναμία του Δήμου Ηγουμενίτσας να διαχειριστεί καθημερινά προβλήματα της πόλης, όπως τα σκουπίδια και τα αδέσποτα σκυλιά, δεν θα μπορούσαν να μην αγγίξουν και τη "ναυαρχίδα" του τουρισμού, τα γραφικά Σύβοτα.

Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, βλέπουμε το όλο πρόβλημα σε μία εικόνα.

Αδέσποτο σκυλί, τρέφετε από τα ξεχειλισμένα σκουπίδια στη παραλία των Συβότων, δίπλα στα πανάκριβα σκάφη και με τους τουρίστες να φωτογραφίζουν το γεγονός.

Αυτές τις εικόνες - αναμνήσεις, θα κουβαλήσουν στις πατρίδες τους οι χιλιάδες επισκέπτες των Συβότων.

Μόνο που οι εικόνες αυτές δεν αντικαπτροπίζουν εμάς τους κάτοικους, αλλά τη πολιτική ανευθυνότητα και ανικανότητα των ανευθυνο-υπεύθυνων του Δήμου Ηγουμενίτσας
Read More »
Σύβοτα: Σκουπίδια, αδέσποτα και τουρίστες Σύβοτα: Σκουπίδια, αδέσποτα και τουρίστες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση


Συνελήφθη χθες (02-08-2015) το απόγευμα στη Λούτσα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατελήφθη ο 21χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί στερεοφωνικό συγκρότημα και να παίζει μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Read More »
Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Με επιτυχία το παραδοσιακό πανηγύρι Λαδοχωρίου

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Με επιτυχία το παραδοσιακό πανηγύρι Λαδοχωρίου
 
 

ΠΑΣ Λαδοχωρίου ευχαριστεί O ΠΑΣ Λαδοχωρίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει το κοινό που συμμετείχε στο παραδοσιακό πανηγύρι, που έγινε την Παρασκευή 31-07-2015. 
 
Η διοίκηση της ομάδας, έχοντας υπόψιν και τις συνθήκες της σημερινής εποχής, με την οικονομική κρίση, πραγματικά ένιωσε χαρά που είδε όλους αυτούς τους ανθρώπους και μέσα στα πλαίσια αυτής την εποχής, στήριξαν την προσπάθεια μας, για τιμή στα ήθη και τα έθιμα του τόπου, αλλά και την οικονομική στήριξη του ποδοσφαιρικού συλλόγου μας. 
 
Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος μας , υπόσχεται ότι αυτήν την οικονομική βοήθεια, θα την χρησιμοποιήσει ανάλογα, για να προάγει την παιδεία και αθλητικό ιδεώδες στην περιοχή μας.
 
Επιπλέον στα πλαίσια του πανηγυριού διεξήχθη και η παρακάτω κλήρωση, για το δώρα που δόθηκαν από τους χορηγούς μας. 
 
1. Ταξίδι 2 ατόμων αριθμός λαχνού 2372, (Ταξιδιωτικό γραφείο Μπαλάσκας) 
2. Διανυκτέρευση ξενοδοχείο DIAMOND, αριθμός λαχνού 1839 
3. Δείπνο 2 ατόμων στο ξενοδοχείο DIAMOND, αριθμός λαχνού 0082 
4. Δωροεπιταγή Σούπερ Μάρκετ Ξένος, αριθμός λαχνού, 1160 
5. Μια Τηλεόραση, αριθμός λαχνού 2139 
6. Ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, αριθμός λαχνού, 2126 
 
Επίσης ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την επιχείρηση ΑΦΟΙ Μακρή, για την συνδρομή του.
Read More »
Με επιτυχία το παραδοσιακό πανηγύρι Λαδοχωρίου Με επιτυχία το παραδοσιακό πανηγύρι Λαδοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Θεσπρωτία: Δεν θα κατατεθούν νέες αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Θεσπρωτία: Δεν θα κατατεθούν νέες αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό


Σύμφωνα με την αρ. 1547/39636/7-4-2015 απόφαση τροποποίησης της με αρ.3323/99653/1-8-2014 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για το έτος 2015 δεν θα κατατεθούν νέες αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό.

Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Θεσπρωτίας από 1η Αυγούστου έως 15 Δεκεμβρίου 2014, παραμένουν σε ισχύ και θα ενεργοποιηθούν σε οποιαδήποτε κατανομή δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Θεσπρωτίας (γραφείο 32) και στην κ. Δήμητρα Μάντζου ή στο τηλέφωνο 2665 3 60134.

Read More »
Θεσπρωτία: Δεν θα κατατεθούν νέες αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό Θεσπρωτία: Δεν θα κατατεθούν νέες αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας 2014 – 2019

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας 2014 – 2019
 
 

Βασικά σημεία της τοποθέτησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κατά την συζήτηση στο Δ.Σ. Ηγουμενίτσας για έγκριση σχεδίου «Επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Ηγουμενίτσας 2014 – 2019»

· Ο Δήμαρχος εισηγούμενος το θέμα θα έπρεπε να αναφέρει τι έγινε με το προηγούμενο επιχειρησιακό πρόγραμμα. Γιατί είναι γνωστό ότι πρόσφατα με εντολή του υπουργείου καταργήθηκε. Ζητήθηκε δε από τον Δήμο να κινηθεί μέσα στα όρια του προϋπολογισμού του και τις κατευθύνσεις του Οικονομικού Παρατηρητηρίου για τους Δήμους.

· Είναι καθαρό ότι Οικονομική ασφυξία των Δήμων καθιστά αδύνατο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του οποιοδήποτε προγράμματος. Άρα το προτεινόμενο πρόγραμμα στην καλύτερη περίπτωση είναι μια έκθεση ιδεών.

· Το συγκεκριμένο είναι το 3ο επιχειρησιακό για τον Δήμο μας. Αλήθεια ποια είναι η αποτίμηση των προηγούμενων σχεδίων; Να θυμίσουμε ότι στο 1ο επιχειρησιακό ορίσθηκε στην περιοχή της Πλαταριάς το «Αιολικό πάρκο», αλλά το Δ.Σ. πήρε απόφαση για τέτοια «επένδυση» στη θέση «Γωνιά»!!! Η ότι το ΣΧΟΑΠ ορίζει στα Σύβοτα Τουριστική ανάπτυξη, αλλά η πρόταση στο Δ.Σ. ήταν για εξόρυξη μαρμάρων στο ίδιο χώρο!! Ούτε σε τοπικό επίπεδο δεν μπορεί να λειτουργήσει αναπτυξιακός σχεδιασμός. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να υπάρξει περιφερειακός και εθνικός σχεδιασμός σε συνθήκες κυριαρχίας των Μονοπωλίων. Γιατί στον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής ,σκοπός της όποιας ανάπτυξης είναι η αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Για αυτό υπάρχει η αναρχία στην παραγωγή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του αγωγού φυσικού αερίου στην Πέρδικα. Σε μια περιοχή ,που έχει αναπτυχθεί τουριστικά και μάλιστα με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αποφασίστηκε να καταλήγει αγωγός φυσικού αερίου χρηματοδοτούμενος και αυτός από προγράμματα της Ε.Ε. Το έργο πάγωσε προσωρινά όχι μόνο λόγω των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των κατοίκων αλλά και λόγω γενικότερων γεωπολιτικών αλλαγών και ανταγωνισμών των μονοπωλίων της ενέργειας.

· Διαφωνούμε με το όραμα για τον Δήμο μας όπως σαφέστατα είναι γραμμένο στην εισήγηση. «το όραμα του Δήμου για την επόμενη περίοδο είναι η ανάδειξη του σε ένα δυναμικό διαμετακομιστικό κέντρο εθνικής εμβέλειας……. Η ανάδειξη και προβολή του απαράμιλλου τουριστικού προϊόντος……. κλπ». Αυτός είναι ο στόχος της Ε.Ε, του τουριστικού και του εφοπλιστικού κεφαλαίου για τον τόπο μας. Δεν μπορεί όμως αυτό να είναι το όραμα των εργαζομένων, των αγροτών ,των ΕΒΕ, των ανέργων, της νεολαίας αυτού του τόπου που από την εισήγηση φαίνεται ότι διαθέτει αξιόλογες αναπτυξιακές δυνατότητες.

· Η ίδια η εισήγηση αναφέρει τις δυνατότητες για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Περιγράφει δε επαρκώς τα προβλήματα. Δεν αναφέρει όμως τις αιτίες των προβλημάτων που η είναι πολιτική της Ε.Ε. και των ελληνικών κυβερνήσεων. Να θυμίσουμε την ΚΑΠ, το πρόβλημα με τις ποσοστώσεις στο γάλα, με τα βοσκοτόπια και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την ιδιωτικοποίηση της «ΔΩΔΩΝΗΣ» κλπ. Τέλος δεν διατυπώνει προτάσεις. Ωστόσο δύο είναι οι δρόμοι που μπορεί να αναπτυχθεί η αγροτική παραγωγή. Ο ένας είναι αυτός που προτείνει η Ε.Ε. και το Μνημόνιο-Τσίπρα , δηλαδή άγρια φορολόγηση των αγροτών (26% κλπ) που θα διώξει τους μικρούς αγρότες από την παραγωγή ,θα γιγαντώσει τους μεγάλους και θα δημιουργήσει μεγάλες καπιταλιστικές αγροτικές επιχειρήσεις. Ο άλλος δρόμος της δημιουργίας παραγωγικών συνεταιρισμών. Αυτός που προτείνει το ΚΚΕ. Αυτός όμως ο δρόμος προϋποθέτει άλλον τρόπο ανάπτυξης, όπου σκοπός θα είναι η ικανοποίηση των αναγκών των λαϊκών στρωμάτων. Είναι ο δρόμος της λαϊκής οικονομίας με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

· Υπάρχουν μια σειρά αντιφάσεις στις προτάσεις του σχεδίου. Αντιφάσεις που έχουν σχέση με την εφαρμοζόμενη πολιτική. Π.χ. η χερσαία ζώνη του Δήμου καταγράφεται σαν αναπτυξιακός παράγοντας. Αυτή όμως δεν ανήκει στον Δήμο. Ακόμα γίνονται παζάρια για το ιδιοκτησιακό με την «ΟΛΗΓ Α.Ε.» που βρίσκεται σε διαδικασία ξεπουλήματος. Αναφέρεται επίσης σαν αναπτυξιακός παράγοντας για τον τόπο η αλιεία! Αλλά σε αυτό το Δ.Σ. ήλθε εισήγηση για μετατροπή των αλιευτικών καταφυγίων Πλαταριάς και Συβότων τους σε τουριστικά. Το μόνο υλοποιήσιμο από τα προτεινόμενα τοπικά «αναπτυξιακά» σχέδια φαίνεται να είναι το πρόγραμμα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, γιατί είναι μέσα στην πολιτική της Ε.Ε. ,του φορομπηχτικού Μνημονίου-Τσίπρα, αλλά και του «Καλλικράτη». Εμείς θα το αντιπαλέψουμε.

· Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταψηφίζει το συγκεκριμένο επιχειρησιακό:

1. Γιατί διαφωνούμε με το «όραμα» που προτείνεται για τον Δήμο. Το όραμα της Ε.Ε., και των επιχειρηματικών ομίλων επιχειρείται να γίνει όραμα των λαϊκών στρωμάτων του τόπου.

2. Η συμμετοχή του Δ.Σ. σε αυτό σημαίνει συμμετοχή στην καλλιέργεια αυταπατών ότι «κάτι γίνεται» , «θα πάει μπροστά ο λαός και ο τόπος» , «θα λυθούν προβλήματα» κλπ. Η συμμετοχή του Δ.Σ. σε αυτή την εξαπάτηση και προπαγάνδα από μεριάς κυβέρνησης και Ε.Ε., σημαίνει συνενοχή σε αυτή την προσπάθεια.

3. Η επίκληση του Δημάρχου για υπερψήφιση του ,επειδή αποτελεί προαπαιτούμενο για την συμμετοχή του Δήμου σε προγράμματα της Ε.Ε., δεν αποτελεί άλλοθι για την ψήφο σας. Γιατί είναι γνωστή η κατεύθυνση αυτών των προγραμμάτων.

Τέλος η «Λαϊκή Συσπείρωση» πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη του τόπου προς όφελος του λαού και των λαϊκών συμφερόντων, που να ανταποκρίνεται στις φυσικές του δυνατότητες και τις δυνατότητες ανάπτυξης όλης της περιοχής, όχι μόνο της Ηγουμενίτσας, αλλά όλου του νομού Θεσπρωτίας, όλης της Ηπείρου. Μπορεί αλλά, με έναν τελείως διαφορετικό σχεδιασμό της οικονομίας.

Απαιτείται Ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και των εξαγωγών ,συνεταιριστικοποίηση, μέσα στη λαϊκή οικονομία, όχι μόνο στην Θεσπρωτία, αλλά και στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα, για να παράγονται αγροτικά προϊόντα επαρκή για τη χώρα αλλά και για εξαγωγές, μιας και έχουμε σα φυσικό πλούτο αυτή τη δυνατότητα. Μια τέτοια ανάπτυξη προϋποθέτει αποδέσμευση από την Ε.Ε.

Με τέτοια προοπτική, μπορεί να ζωντανέψει το λιμάνι, μπορεί να αναπτυχθεί και ο τουρισμός, θα μπορέσουν και οι ντόπιοι να απολαύσουν τις ομορφιές αυτού του τόπου. Για μια τέτοια προοπτική αξίζει και πρέπει να παλέψει ο λαός.

Read More »
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας 2014 – 2019 Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας 2014 – 2019 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Grand Security: Προστατέψτε το σπίτι και την επιχείρησή σας από 1,66€ την ημέρα

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Grand Security: Προστατέψτε το σπίτι και την επιχείρησή σας από 1,66€ την ημέρα


Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας θέλουμε να είναι και η πιο ασφαλής γι αυτό αναλαμβάνουμε για εσάς την φύλαξη των σπιτιών της νύφης και του γαμπρού καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου αλλά και της δεξίωσης. 
Γιατί εμείς στην #Grandsecurity μεριμνούμε καθημερινά για την ασφάλεια και την φύλαξη σας!! 
Read More »
Grand Security: Προστατέψτε το σπίτι και την επιχείρησή σας από 1,66€ την ημέρα Grand Security: Προστατέψτε το σπίτι και την επιχείρησή σας από 1,66€ την ημέρα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 8ο River Party στον ποταμό Αχέροντα

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 8ο River Party στον ποταμό Αχέροντα


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 8ο River Party στον ποταμό Αχέροντα στο Πολυστάφυλο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου το βράδυ. 
Στο μεταξύ ο Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας, διοργανώνει στις 11 Αυγούστου αγώνες Ορεινού Τρεξίματος 10 χλμ και στις 12 Αυγούστου αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας 30 χλμ και 10 χλμ αντίστοιχα, στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.
Την Τρίτη 11 Αυγούστου 2015 και ώρα εκκίνησης 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ορεινού Τρεξίματος MTRun,10 km.
Η διαδρομή θα περνάει μέσα από δάσος με αιωνόβιες βελανιδιές και θα διασχίζει τον Αχέροντα ποταμό δύο φορές. 
Η διαδρομή είναι μικτή: δασικοί δρόμοι, μονοπάτια και ελάχιστα συνδετικά σημεία με άσφαλτο. 
Θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη και δύο σταθμοί υδροδοσίας. 
Η υψομετρική διαφορά θα είναι περίπου 380 μ.
Τις 12 Αυγούστου και ώρα 10 :00 το πρωί θα γίνει ο αγώνας ΜΤΒ των 30 χλμ καθώς και των10 χλμ. 
Η υψομετρική διαφορά για την Ορεινή Ποδηλασία για τη μεγάλη διαδρομή θα είναι 1184 μ.με συνεχόμενες εναλλαγές κλίσεων, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και γνώση της τεχνικής του αθλήματος. 
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν δύο σταθμοί υδροδοσίας.
Οι διαδρομές θα περιέχουν μονοπάτια και δασικούς χωμάτινους δρόμους. 
Επίσης θα διασχίζει δύο φορές τον ποταμό Αχέροντα και θα είναι μεσαίας τεχνικής δυσκολίας χωρίς να λείπουν όμως κατηφορικά σημεία με υψηλή τεχνική δυσκολία.
Η διαδρομή περνάει μέσα από το μοναδικό στην περιοχή δάσος με τις αιωνόβιες βελανιδιές που φτάνουν σε ύψος και τα 25 μ.
Στους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος σύλλογοι, ομάδες καθώς και μεμονωμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Η διαδρομή για την Ορεινή Ποδηλασία των 10 χλμ. θα είναι ευκολότερη με μικρότερες κλίσεις και θα διασχίζει επίσης το δάσος με τις βελανιδιές και την κοίτη του Αχέροντα ποταμού δυο φορές. 
Η συγκεκριμένη διαδρομή σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να την τρέξουν λιγότερο προπονημένοι αθλητές και έφηβοι. 
Η υψομετρική διαφορά είναι περίπου400 μ.και το τερέν θα είναι χωμάτινο με δασικούς δρόμους, μονοπάτια και λίγα συνδετικά τμήματα από άσφαλτο. 
Θα υπάρχουν δύο σταθμοί υδροδοσίας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (12 Αυγούστου), θα γίνει και ο αγώνας για τους μικρούς μας φίλους, όπου μπορούν να συμμετέχουν μικρά παιδιά ηλικίας 8-12 ετών.
Όσοι ενδιαφέρονται θα υπάρχει και κατασκηνωτικός χώρος (camping) με τουαλέτα και ντους.
Τις 11 Αυγούστου το βράδυ θα γίνει Pasta Party στην πλατεία του χωριού!
Τις 12 Αυγούστου θα γίνει και το "8th Acheron River Party" στις όχθες του ποταμού Αχέροντα!Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει πριν τον αγώνα να υπογράψουν ειδική δήλωση ότι είναι απόλυτα υγιείς και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης από εθελοντές ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και εθελοντές διασώστες!
Πληροφορίες: Facebook: polistafilo Lakka Souliou MTB & MTRun 2015Εγγραφές και για τους δύο αγώνες στο e- mail: polistafilomtb@yahoo.gr. Μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ζηρού.
Read More »
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 8ο River Party στον ποταμό Αχέροντα  Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 8ο River Party στον ποταμό Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς live στα ΑΣΤΕΡΙΑ

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς live στα ΑΣΤΕΡΙΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ στα Asteria Live Morfati - Parga
ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6970 598560
Read More »
Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς live στα ΑΣΤΕΡΙΑ Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς live στα ΑΣΤΕΡΙΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΓια τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το γρήγορο πρωτάθλημα σκάκι στο θεατράκι Παραμυθιάς, που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς.
Το νέο ραντεβού είναι για στις 3 Αυγούστου, στις 19:30 το απόγευμα. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα. Θα υπάρχουν δύο γκρουπ δυναμικότητας, ένα για πιο ισχυρούς παίχτες και ένα για πιο αδύναμους. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και υπάρχουν πολλά μετάλλια – βραβεία!
Δηλώσεις συμμετοχής:

Τομαράς Θεόδωρος, τηλέφωνο – 6974428218
Δημαρχείο Παραμυθιάς – 2666- 360100
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα www.chessgames.gr
Read More »
4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ


Ο Δήμος Σουλίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00 στην ‘Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων’ στην Παραμυθιά σε ημερίδα με θέμα:
«Διάσωση – Διατήρηση και Διάδοση Παραδοσιακών Σπόρων»
Εισηγήτρια η κα. Μπαζίνα Αικατερίνη – Τεχνολόγος Γεωπόνος
Read More »
ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί για κλοπή από αυτοκίνητο

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί για κλοπή από αυτοκίνητο 
 
 
Συνελήφθησαν, χθες (02-08-2015) το μεσημέρι στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο 20χρονοι ημεδαποί Ρομά, για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην παραλία Κυανή Ακτή Πρέβεζας, οι δύο δράστες, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Read More »
Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί για κλοπή από αυτοκίνητο Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί για κλοπή από αυτοκίνητο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 52χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015
Συνελήφθη 52χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών 
 
 

Συνελήφθη, χθες (02.08.2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Read More »
Συνελήφθη 52χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη 52χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Σελίδες