https://picasion.com/

ΚΚΕ Παραμυθιάς: Προβολή της ταινίας «Stalingrad»

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017


Οι Οργανώσεις Παραμυθιάς του ΚΚΕ & της ΚΝΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών σας προσκαλούν τη Δευτέρα 8 Μάη στις 8:30 μ.μ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Καρκαμίσι) για την προβολή της ταινίας «Stalingrad»

Πρόκειται για την ιστορία των υπερασπιστών ενός ερειπωμένου σπιτιού του Στάλιγκραντ το Φθινόπωρο του 1942. Το σπίτι αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα στην ναζιστική λαίλαπα και το κόκκινο προγεφύρωμα του Βόλγα. Η ταινία μας αφηγείται την ιστορία πέντε ανδρών και μιας γυναίκας που υπερασπίστηκαν το κτίριο, το Στάλινγκραντ, την σοβιετική πατρίδα και την ανθρωπότητα, στην αρχή της επικής αυτής αυτής μάχης που καθόρισε όσο καμιά την έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 


 
Read More »
ΚΚΕ Παραμυθιάς: Προβολή της ταινίας «Stalingrad» ΚΚΕ Παραμυθιάς: Προβολή της ταινίας «Stalingrad» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Τραγικός θάνατος για 36χρονη μετά από πτώση του αυτοκινήτου της στη θάλασσα

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ οχήματος με δύο (02) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή πλησίον πλωτής γέφυρας “ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ” Ν.Π. 26 στην είσοδο ν. Λευκάδας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. οχήματος, ένας 28χρονος αλλοδαπός, εξήλθε με ίδιες δυνάμεις και έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Στη συνέχεια με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της η 36χρονη αλλοδαπή συνοδηγός και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ελλιμενιζόμενο Ε/Π-Α/Κ “ΙΩΑΝΝΑ” Λ.Λ. 2158, ενώ το Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
ΦΩΤΟ: aromalefkadas


Read More »
Τραγικός θάνατος για 36χρονη μετά από πτώση του αυτοκινήτου της στη θάλασσα Τραγικός θάνατος για 36χρονη μετά από πτώση του αυτοκινήτου της στη θάλασσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Eight8Ball

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017


Την Κυριακή 7 Μαϊου 2017 και ώρα 19.00, σας καλούμε στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος Eight8Ball.

Βορείου Ηπείρου 1 (παιδική χαρά΄) - Ηγουμενίτσα
Τηλ. 2665102373


Read More »
Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Eight8Ball Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Eight8Ball Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την ημέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την ημέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Μεγάλη Νίκη των Λαών της Ευρώπης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού

Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Ώρα: 20:00
Στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου

Τo πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας
-Χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
-Χαιρετισμό από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γραικοχωρίου
-Ομιλία από τον Φιλόλογο Κοσμά Φουσέκη
-Παρουσίαση Χορευτικών του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου -Προβολή αφιερώματος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο 


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την ημέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την ημέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Μεταπτυχιακό τμ. Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017Το Τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Ηπείρου ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Διεπιστημονική προσέγγιση αναπτυξιακών και επίκτητων διαταραχών επικοινωνίας», σύμφωνα με το το ΦΕΚ Β427/24-03-2015.

Το Πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2017 με την εισαγωγή εξήντα (25) μεταπτυχιακών φοιτητών.

Με την ολοκλήρωσή του ο μεταπτυχιακός φοιτητής λαμβάνει Master degree diploma στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε αποφοίτους υψηλού επιπέδου, πτυχιούχους κατά προτεραιότητα Τμημάτων Λογοθεραπείας, αλλά και Τμημάτων Σχολών Επιστημών Αγωγής και Υγείας Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής, ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τέσσερα (4) εξάμηνα σπουδών. Το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εξάμηνο περιλαμβάνουν τη διδασκαλία (παραδόσεις, εργαστηριακές ασκήσεις, κλινική άσκηση πράξης και εξετάσεις) εξειδικευμένων γνωστικών αντικειμένων, ενώ το τέταρτο διατίθεται για πρακτική άσκηση και εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Aιτήσεις γίνονται έως 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της Προκήρυξης του Π.Μ.Σ. είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://msc-slt.ioa.teiep.gr/ και στο κεντρικό site του TEI Hπείρου: www.teiep.gr

Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του ΠΜΣ τηλ. 2651050752, email: info@msc-slt.ioa.teiep.gr, και του Τμήματος τηλ. 2651050712.


 
Read More »
Μεταπτυχιακό τμ. Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου Μεταπτυχιακό τμ. Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Διαβάστε στην εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ που κυκλοφορεί την Κυριακή

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017Read More »
Διαβάστε στην εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ που κυκλοφορεί την Κυριακή Διαβάστε στην εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ που κυκλοφορεί την Κυριακή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Βασίλης Γιόγιακας: «Το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου δεν αντέχει να αποδυναμωθεί περισσότερο»

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017


Την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Πάργας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς να αποδυναμωθεί το ήδη υποστελεχωμένο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με επιστολή που απέστειλε στον αρμόδιο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας επισημαίνει ότι πιθανή μετακίνηση ιατρικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου για την πραγματοποίηση ορισμένων εφημερίων στο Κέντρο Υγείας Πάργας από τον Ιούνιο θα δυσχεράνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των μονίμων κατοίκων από το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, το οποίο είναι ήδη υποστελεχωμένο, αλλά και την εξυπηρέτηση τουριστών και διερχομένων στην περιοχή.

Κατά συνέπεια ζητεί από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε οι εφημερίες του Κέντρου Υγείας Πάργας να καλυφθούν από ιατρικό προσωπικό άλλων μονάδων του Π.Ε.Δ.Υ. στην Ήπειρο που αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα έχουν λιγότερη κίνηση και πολύ μεγαλύτερη διαθεσιμότητα γιατρών σε σχέση με το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου.

Επιστολή Β. Γιόγιακα προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Προς
κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο
Διοικητή 6ης ΥΠΕ
Ηγουμενίτσα, 5 Μαΐου 2016

Αξιότιμε κύριε Νικολόπουλε,

Σύμφωνα με προφορική σας ενημέρωση εξετάζεται η μετακίνηση ιατρικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου για την πραγματοποίηση ορισμένων εφημερίων στο Κέντρο Υγείας Πάργας από τον Ιούνιο.

Στο βαθμό που αυτό ισχύσει, σημαίνει ότι δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο η δυνατότητα εξυπηρέτησης των μονίμων κατοίκων από το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, το οποίο είναι ήδη υποστελεχωμένο, αλλά και η εξυπηρέτηση τουριστών και διερχομένων στην περιοχή.

Κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πάργας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σας ζητώ να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα ώστε αυτές να καλυφθούν από ιατρικό προσωπικό άλλων μονάδων του Π.Ε.Δ.Υ. στην Ήπειρο που αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα έχουν λιγότερη κίνηση και πολύ μεγαλύτερη διαθεσιμότητα γιατρών σε σχέση με το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου.

Το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου δεν αντέχει να αποδυναμωθεί περισσότερο.

Σας ευχαριστώ και παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Βασίλης Γιόγιακας
βουλευτής Θεσπρωτίας


 
Read More »
Βασίλης Γιόγιακας: «Το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου δεν αντέχει να αποδυναμωθεί περισσότερο» Βασίλης Γιόγιακας: «Το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου δεν αντέχει να αποδυναμωθεί περισσότερο» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 2ο ΜΙΚΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΡΑΓΙΟ - ΣΑΓΙΑΔΑ

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017
Σας ενημερώνουμε ότι υπό την Αιγίδα του Δήμου Φιλιατών και σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Φορείς της περιοχής μας αποφάσισε να διοργανώσει & να διεξάγει τον 2ο Μικρό Μαραθώνιο (Μ.Μ. ), διαδρομής 12,130 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Κοινότητας ΡΑΓΪΟΥ και θα καταλήξει στο Λιμάνι του Δ. Δ. ΣΑΓΙΑΔΑΣ στις 04/06/2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:15 π. μ.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εν λόγω Μαραθώνιο να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σταματία Σιούτη στο τηλέφωνο ( 26643 60108 ) από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 08:00 π. μ. έως 14:00 μ. μ. ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στα κάτωθι email:

KatsarisPetros@gmail.com  
info@thesprotiaball.gr

Στο Μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν και ανήλικοι με την ευθύνη των γονιών τους. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται Κοινότητα ΡΑΓΪΟΥ το αργότερο στις 10:00 π. μ. στην προαναφερόμενη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην προαναφερόμενη υπάλληλο 


 
Read More »
ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 2ο ΜΙΚΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΡΑΓΙΟ - ΣΑΓΙΑΔΑ ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 2ο ΜΙΚΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΡΑΓΙΟ - ΣΑΓΙΑΔΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς - Ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017


 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς του Δήμου Σουλίου σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ και τον σύλλογο αιμοδοτών Άρτας σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαίου 2017, στις 7:00 μ.μ στο Κέντρο "Αχέροντας" στη Γλυκή με θέμα
"ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ- ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ"

όπου θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση για την νέα διαδικασία δειγματοληψίας, η οποία γίνεται ΜΟΝΟ με το σάλιο καθώς και για τη νέα διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών!
Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα όποιος επιθυμεί να δώσει δέιγμα να το κάνει την ημέρα της εκδήλωσης. Η παρουσία όλων είναι αναγκαία και πρέπει καταλάβουμε οτι είναι εύκολο να σώσουμε ζωές αρκεί να ενημερωνόμαστε!!! 


 
Read More »
Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς - Ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς - Ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Ημερίδα για τη CETA και τη Φέτα στην Παραμυθιά

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017
 
Οι διεθνείς συμφωνίες με τη Νότια Αφρική και τον Καναδά και πως αυτές επηρεάζουν τη φέτα και γενικότερα τον πρωτογενή τομέα της Ελλάδας, είναι το αντικείμενο Ημερίδας, που διοργανώνει το Σάββατο 6 Μαΐου στην Παραμυθιά, ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.


 
Read More »
Ημερίδα για τη CETA και τη Φέτα στην Παραμυθιά Ημερίδα για τη CETA και τη Φέτα στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

«Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία» - Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017
Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Συμβουλευτικός Σταθμός Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση για τις εξαρτήσεις με θέμα «Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» στις 19:00.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ανοίξουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Read More »
«Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία» - Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα «Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία» - Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017


Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 8η του μηνός Μαίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Εσόδων – Εξόδων Α΄ τριμήνου του Δήμου για τον έλεγχο υλοποίησης του Προϋπολογισμού έτους 2017 .
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
2. Αποδοχή Επιχορηγήσεων - Έγκριση Αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
3. Αποδοχή παραίτησης Προέδρου του Νομικού Προσώπου ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ του Δήμου Φιλιατών και ορισμός νέου Προέδρου .
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
4. Έγκριση παροχής κινητής τηλεφωνίας προισταμένων διευθύνσεων Δήμου Φιλιατών και καθορισμός του ανώτατου επιτρεπόμενου χρηματικού ορίου κλήσεων μηνιαίως.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου , ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄αριθμ.50/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , για την για σύνταξη και κατάθεση πρόσθετων λόγω ακυρώσεως κατά της ΑΕΠΟ για το ΜΗΥΕ Καλαμάς ενώπιον του ΣτΕ.
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου "Διανοίξεις – Τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων Φιλιατών και Ελαίας".
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης


 
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών  Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

"Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα" την Κυριακή στο Θέατρο Καρκαμίσι με ΔΩΡΕΑΝ εισοδο

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017
Read More »
"Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα" την Κυριακή στο Θέατρο Καρκαμίσι με ΔΩΡΕΑΝ εισοδο  "Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα" την Κυριακή στο Θέατρο Καρκαμίσι με ΔΩΡΕΑΝ εισοδο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές»

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

 


 
Η Αδελφότητα Βουτσαρά Ιωαννίνων «Αναγέννηση» σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας διοργανώνουν για πρώτη φορά την αθλητική εκδήλωση «Παρακαλάμιες Διαδρομές 2017» το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου.
Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά του φυσικού τοπίου της περιοχής προάγοντάς τον έτσι σε έναν μοναδικό αθλητικό και τουριστικό προορισμό, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν την περιοχή και να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια που θα βάλει τον αθλητισμό στο επίκεντρο της ζωής τους.
Η αθλητική εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας 30 χιλιομέτρων και αγώνα τρεξίματος 10 χιλιομέτρων.
Ώρα και Σημείο εκκίνησης:
Την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου και στις 10:45 π.μ. η εκκίνηση του αγώνα δρόμου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο χωριό Βουτσαρά (βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας).
Κόστος συμμετοχής – ΔΩ­ΡΕΑΝ όλοι οι νέοι κάτω των 18:
Το κόστος συμμετοχής θα είναι €10 για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Αδελφότητας και σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθεί αθλητικό μπλουζάκι και μετάλλιο για τη συμμετοχή τους, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα.
Όλοι οι νέοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους, θα συμμετέχουν δωρεάν.
Η υποβολή των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη, 2 Μαΐου και ώρα 15:00. Η πληρωμή θα γίνει εκείνη τη στιγμή στο χώρο της έναρξης της εκδήλωσης.
Οι συμμετέχοντες και στα δύο αγωνίσματα θα διαγωνιστούν και θα βραβευθούν στις εξής ηλικιακές κατηγορίες:
1) Κ18 (ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕ­ΤΟ­ΧΗ), 2) 18+, 3) 30+, 4) 40+
• Περισσότερες Πληροφορίες στο Facebook Event: Καλαμάς 2017, Κιν.: 6944.788431.


 
Read More »
Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές» Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017
Read More »
Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5