Ιστιοφόρο προσάραξε στην παραλία της Πλαταριάς (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2017

Ισχυροί είναι οι άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρας στα παράλια της Ηπείρου, όπως είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ.

Αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων ήταν να κοπούν οι κάβοι ιστιοφόρου που ήταν δεμένο στην παραλία της Πλαταριάς και να προσαράξει στην παραλία.
Read More »
Ιστιοφόρο προσάραξε στην παραλία της Πλαταριάς (+ΦΩΤΟ) Ιστιοφόρο προσάραξε στην παραλία της Πλαταριάς (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2017 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2017

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 19 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.Επίσης, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα  Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2017 Rating: 5

Σελίδες