Ηγουμενίτσα: Ιδιωτική παιδική χαρά του Αντιδημάρχου το γήπεδο στο Λαδοχώρι;

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016


Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας, αγανακτισμένος πολίτης, δημότης Ηγουμενίτσας και μας μετέφερε τα παρακάτω:

Εδώ και 2 ημέρες, τρία ταλαντούχα παιδιά, με το ταλέντο τους να εστιάζεται στον αθλητισμό και ειδικά στην ιδιότητα του τερματοφύλακα, 15 χρονών και οι τρεις, προσέλαβαν εξειδικευμένο προπονητή για να τους γυμνάσει την περίοδο του καλοκαιριού και εν όψη των μεταγραφών.

Εχτές Δευτέρα, μαζί με τον γνωστό προπονητή τους, πήγαν για προπόνηση στα γηπεδάκια ποδοσφαίρου δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου", όπου και  πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους.

Όλα πήγαν καλά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της επομένης, δηλαδή σήμερα Τρίτη.

Όταν όμως έφτασαν στο γήπεδο, βρήκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους, τον Αντιδήμαρχο σκουπιδιών κ. Ηλία Λώλη, ο οποίος έχει και την ευθύνη θεμάτων του Τμήματος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Ο κ. Λώλης ενημέρωσε τα παιδιά και τον προπονητή τους, πως απαγορεύεται η προπόνηση στο γήπεδο γιατί του χαλάνε το χορτάρι και τους έδιωξε από το γήπεδο.

Δεν θα σταθούμε πως ο κ. Λώλης είναι από το Λαδοχώρι, είναι πρόεδρος στην ομάδα του Λαδοχωρίου, είναι ο ίδιος "εκπαιδευτικός" - γυμναστής και και και ...

Ούτε θα πιστέψουμε αυτούς που κακόβουλα λένε πως το γήπεδο το έχει για προσωπική παιδική χαρά ο Αντιδήμαρχος για την ομάδα του.

Αυτά είναι κακίες και δεν τις συμμεριζόμαστε.

Απλά θα ρωτήσουμε τον Αντιδήμαρχο, τον Δήμαρχο και το "γραφείο τύπου" του, να μας ενημερώσει, επίσημα, για το ποιοι αθλητικοί χώροι στην επικράτεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, έχουν την απαραίτητη από το Νόμο Καλλικράτη αδειοδότηση και το ποιός αποφασίζει για το ποιός και πότε θα αθληθεί σε αυτούς.

Εάν δεν μας απαντήσει, πολύ φοβόμαστε πως θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει, για ακόμα μία φορά, στη δικαιοσύνη.

Εμείς θα είμαστε αύριο το πρωί εκεί, μαζί με τα παιδιά, και ας έρθει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, να τους απαγορεύσει να αθληθούν.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ιδιωτική παιδική χαρά του Αντιδημάρχου το γήπεδο στο Λαδοχώρι; Ηγουμενίτσα: Ιδιωτική παιδική χαρά του Αντιδημάρχου το γήπεδο στο Λαδοχώρι; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

«ΟΝΗΣΙΛΟΣ» ΤΟ NEO KATAΣΤΗΜΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016Άνοιξε στην πόλη μας νέο κατάστημα ορθοπεδικών και νοσοκομειακών ειδών, οξυγονοθεραπείας, ειδών αναπνευστικής φροντίδας και όλων των ειδών περιποίησης και φροντίδας κατ’ οίκον του ασθενούς.

Στο νέο κατάστημα μπορείτε να κάνετε πελματογράφημα και να παραγγείλετε ειδικά για εσάς κατασκευασμένους πάτους για την αντιμετώπιση και ανακούφιση ανατομικών προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε πάτους όλων των ειδών (σιλικόνης, ειδικοί μαλακοί πάτοι για διαβητικούς, προϊόντα περιποίησης ποδιών).

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τηλεφωνικά και να σας παραδοθούν στον χώρο σας.

ΚΥΠΡΟΥ 59, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΤΗΛ.: 2665 0 23997 , e-mail: atsiakos@gmail.com

Read More »
«ΟΝΗΣΙΛΟΣ» ΤΟ NEO KATAΣΤΗΜΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ «ΟΝΗΣΙΛΟΣ» ΤΟ NEO KATAΣΤΗΜΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΒΟΣΚΗΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016


Την τροποποίηση εγκυκλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να μπορέσουν οι νόμιμοι κληρονόμοι αποκατεστημένων κτηνοτρόφων να διατηρήσουν το δικαίωμα χρήσης βοσκής για μια 20ετία ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημειώνει ότι η παραχώρηση του δικαιώματος στους κληρονόμους που προβλέπεται από τον νόμο 4061/2012 δε μπορεί να εφαρμοστεί γιατί η εγκύκλιος εξαιρεί τις δασικές εκτάσεις, άρα και τις βοσκήσιμες γαίες που βρίσκονται σε αυτές. Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Προς τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΘΕΜΑ: «Διαχείριση δικαιωμάτων βοσκής σε δασικές εκτάσεις»

Στη Θεσπρωτία έχει γίνει αποκατάσταση ακτημόνων κτηνοτρόφων με δικαίωμα χρήσης βοσκής ενώ όλες οι εκτάσεις επί των οποίων έγινε η αποκατάσταση έχουν δασική μορφή. Σήμερα ελάχιστοι από αυτούς ασκούν στο όνομά τους κτηνοτροφική δραστηριότητα αλλά αρκετοί απόγονοί τους συνεχίζουν τη χρήση βοσκής στις εκτάσεις αυτές. Με το άρθρο 24 του ν.4061-2012 (ΦΕΚ Α΄66) υπήρχε δυνατότητα να διατηρήσουν για 20 χρόνια το δικαίωμα χρήσης και οι νόμιμοι κληρονόμοι. Η δασική μορφή των εκτάσεων δεν έχει επιτρέψει να παραχωρηθεί το δικαίωμα αυτό σε κανένα από τους κληρονόμους των αποκατασταθέντων κτηνοτρόφων λόγω των προβλέψεων της αριθ. 1204/51539/2.5.2012 (ΑΔΑ Β49ΨΒ-04Ρ) ερμηνευτικής εγκυκλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) σύμφωνα με την οποία οι διατάξεις του ν. 4061/2012 δεν εφαρμόζονται σε δασικές εκτάσεις και η διαχείριση των δασικών εκτάσεων περιέρχεται στις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες.

Εντούτοις, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 του ν. 4351/2015 (ΦΕΚ Α΄164) το δικαίωμα βοσκής σε βοσκήσιμες γαίες, μεταξύ των οποίων δημόσια δάση, δασικές εκτάσεις έχει παραχωρηθεί στις οικείες Περιφέρειες, και τα δικαιώματα χρήσης της βοσκής κατανέμονται στους κτηνοτρόφους από τις οικείες Περιφερειακές Ενότητες. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση τους δεν ασκείται πλέον από τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες, όπως αναφέρεται στην αριθ. 1204/51539/2.5.2012 εγκύκλιο του ΥΠΑΑΤ . Εξάλλου στην ίδια εγκύκλιο (παρ Ι.β ), αναφέρεται ότι για τα ακίνητα που έχουν χαρακτηρισθεί ως χώροι και ζώνες μνημείων που προστατεύονται από την αρχαιολογική υπηρεσία, υπάγονται στη διαχείριση της υπηρεσίας αυτής, εξαιρουμένων των τμημάτων εκείνων στα οποία είναι επιτρεπόμενη η αγροτική ή άλλη χρήση και για τα οποία η διαχείριση γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4061/2012. Η κατ΄ αναλογία δυνατότητα σημαίνει ότι μπορούν να εξετασθούν και οι δασικές εκτάσεις που χρησιμοποιούνται για βοσκή (ρητά επιτρεπόμενη χρήση) σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4061/2012.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:

- Εάν προτίθεται να τροποποιήσει την αριθ. 1204/51539/2.5.2012 ερμηνευτική εγκύκλιο ώστε: α. να είναι σύμφωνη με την παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 4351/2015 (ΦΕΚ Α΄164) όπου προβλέπεται ότι τα δικαιώματα χρήσης σε βοσκήσιμες γαίες, μεταξύ των οποίων δημόσια δάση, δασικές εκτάσεις διαχειρίζονται οι οικείες Περιφέρειες και β. να ενταχθούν κατ' εξαίρεση στο πεδίο εφαρμογής του ν. 4061/2012 οι δασικές εκτάσεις που χρησιμοποιούνται για ρητά επιτρεπόμενη αγροτική χρήση σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4061/2012.
Read More »
ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΒΟΣΚΗΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΒΟΣΚΗΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Κλιμάκιο της ΝΔ Θεσπρωτίας στα γηροκομεία Ηγουμενίτσας και Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

Στα Γηροκομεία Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, βρέθηκε το Σάββατο, κλιμάκιο στελεχών της τοπικής ΝΟΔΕ ΝΔ, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας "Κανείς στο Περιθώριο":Read More »
Κλιμάκιο της ΝΔ Θεσπρωτίας στα γηροκομεία Ηγουμενίτσας και Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ) Κλιμάκιο της ΝΔ Θεσπρωτίας στα γηροκομεία Ηγουμενίτσας και Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Τίτος: 42 χρόνια Μητροπολίτης Παραμυθίας

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

 
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας Τίτος, στις 17 Ιουλίου, συμπλήρωσε 42 χρόνια από τη χειροτονία του σε επίσκοπο. Το κήρυγμα του λόγου του Θεού, ο αγώνας του για μια ωφέλιμη ποιμαντική διακονία και η εκκλησιολογική και λειτουργική συνέπειά του, συντελούν στο φωτισμό των πιστών.

Η επισκοπική του δράση είναι προσφορά για τον Χριστό, θυμιατήρι προσευχής ζωντανό.

Μόνιμη επιδίωξή του είναι να δοξάζεται ο Θεός, μέσα από μια γνήσια κοινωνία και ένωση με την Εκκλησία του Χριστού. 
 
Και δίνει το παράδειγμα τέσσερις και πλέον δεκαετίες τώρα με την καθαρή ζωή του, με την προσευχή, με την πνευματική δύναμή του, με το πύρωμα της καρδιάς του, με τη θέρμη της ψυχής του. Δείχνει και δίνει ζήλο, πίστη και αγάπη. Ζήλο, που νικά τα εμπόδια. 
 
Πίστη χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, χωρίς την ελάχιστη αμφιβολία ότι ο Θεός είναι παρών μπροστά μας, δίπλα μας.

Αγάπη χωρίς διακρίσεις, αφού εμπνέεται από το πρωτοφανές και ασύλληπτο μεγαλείο της θεϊκής αγάπης. 
 
Οι ειλικρινείς ευχές των πιστών τον συνοδεύουν ασταμάτητα.


Read More »
Τίτος: 42 χρόνια Μητροπολίτης Παραμυθίας Τίτος: 42 χρόνια Μητροπολίτης Παραμυθίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016


Σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον μικρό Κωνσταντίνο.

Το αγοράκι που δεν πρόλαβε να χαμογελάσει στη ζωή και νικήθηκε από την ελληνική γραφειοκρατία, πριν δώσει την μεγαλύτερή του μάχη.

Ο Κωνσταντίνος έπασχε από νευροβλάστωμα και έπρεπε να μεταφερθεί στην Αμερική, σε εξειδικευμένο κέντρο.. Όμως δεν δόθηκε ποτέ η άδεια από τις ελληνικές αρχές και όταν βρέθηκε η λύση της Γερμανίας είχε χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος.

Το ταξίδι δεν έγινε και το χαμόγελο του Κωνσταντίνου έσβησε.

Βαθύς ο πόνος για τους γονείς του αλλά και εκατοντάδες τα μηνύματα στήριξης στην οικογένεια, καθώς ο Κωνσταντίνος έγινε το παιδί όλων, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας που είχε προηγηθεί για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν για τη νοσηλεία του.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι γονείς του μικρού, βρίσκουν τη δύναμη για να απευθυνθούν και πάλι σε όλους, με την παράκληση να μην σταλούν στεφάνια στην κηδεία του παιδιού τους, αλλά να διατεθούν τα χρήματα για την στήριξη μιας άλλης πολύτεκνης οικογένειας που το δικό τους παιδί δίνει μάχη για την ζωή του.
Read More »
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο  Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Κωστούλα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016
ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΑ
Πρόσωπα όμορφα κοριτσιών-γυναικών του κόσμου, ως «ορατές ή αόρατες μάσκες», κρύβοντας την κάθε μορφή βίας…
Ίδιο μέγεθος καμβά για όλα τα πρόσωπα = όλες οι γυναίκες του κόσμου ίσες
Λευκό φόντο = σημασία το πρόσωπο και όχι το γύρω από αυτό περιβάλλον
Σκληρές γραμμές χωρίς απλωμένα χρώματα = σκληρό αυτό που αφηγείται η κάθε γυναίκα
Ανφάς (κατά πρόσωπο, μπροστά) πρόσωπα = κάθε γυναίκα αφηγείται την ιστορία της / συγχρόνως και ο θεατής την κοιτάει κατάματα, για να μπορεί να του αφηγηθεί την ιστορία της, ο θεατής να την συναισθανθεί, να συγκινηθεί… εξάλλου συγκίνηση σημαίνει: συν-κίνηση: δηλαδή και οι δυο πλευρές κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση…

Τέχνη για τον άνθρωπο ή τέχνη για τη τέχνη;
Τέχνη ενάντια σε φόρμες, τεχνικές και ωραιοποιήσεις ή τέχνη «αριστούργημα» εξαγνισμένη ως πολύτιμο πράγμα αξίας για να την κρεμάσεις;


Όταν οι κοινωνικές-πολιτικές επιστήμες και του πολιτισμού, εμπλέκονται-συνεργάζονται με την τέχνη, δεν γίνεται να προκύψει τίποτα άλλο παρά η τέχνη που αφορά τον άνθρωπο του κόσμου.

Το να ζεις είναι το σπανιότερο πράγμα του κόσμου. Οι περισσότεροι απλώς υπάρχουν. Η ζωή πρέπει να βιώνεται ως τέχνη…

Σημασία έχει η ικανότητα του ανθρώπου να εστιάζει σε πρόσωπα και καταστάσεις. Να τους χαρίζει το πολύτιμο δώρο της προσοχής, δίχως να προσπερνάει. Η αδιαφορία σκοτώνει τον κόσμο. Αντιθέτως η προσοχή μπορεί να αποκαταστήσει τη ζωή.

Πάνω απ` όλα να μπορεί να νιώθει βαθιά μέσα του οποιαδήποτε αδικία διαπράττεται εναντίον οποιουδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου… η πιο όμορφη ιδιότητα ανθρώπου-επαναστάτη… 
Πέτρος Κωστούλας
Read More »
Έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Κωστούλα στην Ηγουμενίτσα Έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Κωστούλα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

1η Γιορτή Πολιτισμού "Μάνα Μουργκάνα"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016


Η Ομοσπονδία Μουργκάνας εγκαινιάζει ένα νέο θεσμό, με την διοργάνωση της «1ης Γιορτής Πολιτισμού ΜΑΝΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ». Μια κορυφαία εκδήλωση ανάδειξης των χωριών της Μουργκάνας, μέσα από την πολιτιστική της ταυτότητα και παράδοση, τον φυσικό της πλούτο, τους ανθρώπους της.

Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγούς τις Αδελφότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών της Μουργκάνας, αλλά και καταξιωμένους ανθρώπους του τόπου μας, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, με προεξέχοντα τον κ. Αντώνη Τσάβαλο που μας τιμά ιδιαίτερα έχοντας αναλάβει την σκηνοθεσία της κεντρικής μας εκδήλωσης.

Ελπίζουμε να αγακαλιάσετε όλοι αυτές τις εκδηλώσεις τόσο ζεστά όσο και οι άνθρωποι του τόπου μας που εργάζονται εθελοντικά για την πραγματοποίησή τους.

Καλή αντάμωση στη "Μάνα Μουργκάνα"!!!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ*

ΤΡΙΤΗ 09/08:
Έναρξη
1η Γιόρτη Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα»

Κεφαλοχώρι (Γλούστα)
Ώρα 20.30


ΤΕΤΑΡΤΗ 10/08:
«Μέρα-Νύχτα στη Μουργκάνα»
Έκθεση Φωτογραφίας
Λ. Τζάνης, Γ. Μαλαμίδης - Κ. Τσέκας

Καλλιθέα (Τσαρακλιμάνι)
Ώρα 20.30
(Η έκθεση θα περιοδεύει στα χωριά της περιοχής μας μέχρι τις 20/8/2016)


ΠΕΜΠΤΗ 11/08:
«Η Μουργκάνα αφηγείται»
Μουσική, τραγούδι, χορός, πολυφωνική ερμηνεία, θεατρικό δρώμενο
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τσάβαλος

Λεπτοκαρυά (Μποντίζντα)
Ώρα 21.00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/08:
«Στην κορυφή της Μουργκάνας»
Πεζοπορία, Αστροπαρατήρηση, Διανυκτέρευση
Λ. Τζάνης, Γ. Μαλαμίδης - Κ. Τσέκας

Λιάς
Ώρα 18.30


ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08:
«River Party@Lagavitsa»
Ημερήσιο Πάρτυ Νεολαίας
@dexx: Jay Madox

Λίστα (Κεφαλόβρυσο)
Ώρα 12.30


ΤΡΙΤΗ 16/08 & ΤΕΤΑΡΤΗ 17/08
Τουρνουά Μπάσκετ

Κεραμίτσα & Λίστα
Ώρα 18.30


ΤΕΤΑΡΤΗ 17/08: «Συγγραφείς της Μουργκάνας»
Παρουσίαση συγγραφέων του τόπου μας

Αράχωβα (Ριζό)
Ώρα 20.30


ΠΕΜΠΤΗ 18/08: «H αλεπουδίτσα στη Μουργκάνα»
Παραμυθοανάγνωση και Μικρογλυπτική
Ευαγγελία Στάθη, Θωμάς Κρομμύδας

Γαρδίκι
Ώρα 18.00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/08: «Μνημεία της Μουργκάνας»
Αρχαιότητες & Βυζαντινά Μνημεία
Χριστίνα Γκάνια
Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος, Ηγούμενος Μονής Γηρομερίου

Ραβενή
Ώρα 20.30


* Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί τις προσεχείς ημέρες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.mana-mourgana.net
Read More »
1η Γιορτή Πολιτισμού "Μάνα Μουργκάνα" 1η Γιορτή Πολιτισμού "Μάνα Μουργκάνα" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

15η έκθεση φωτογραφίας στην Πλαταριά

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016


Read More »
15η έκθεση φωτογραφίας στην Πλαταριά 15η έκθεση φωτογραφίας στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το φετινό πανηγύρι της Πέστανης

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016Την Παρασκευή 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, για 3η χρονιά, το πανηγύρι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέστανης.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με τα κλαρίνα του Βασίλη Μαρκόπουλου και Νίκου Χαλκιά.

Στο τραγούδι ο Κώστας Τζίμας, η Παγώνα Αθανασίου και ο Δημήτρης Τζίμας.

Με ελεύθερη είσοδο, ψητά, σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά, σε προσιτές τιμές.

Με άνετο πάρκινγκ και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Read More »
Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το φετινό πανηγύρι της Πέστανης Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το φετινό πανηγύρι της Πέστανης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

1η Έκθεση Αγροτικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στα Σύβοτα

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

Read More »
1η Έκθεση Αγροτικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στα Σύβοτα 1η Έκθεση Αγροτικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Μεγάλο πανηγύρι στο Μαργαρίτι, με Βελισσάρη, Τσαμπά και Κοκκώνη

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016
O ΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ σας προσκαλει σε ενα μεγαλο παραδοσιακο πανηγυρι που θα πραγματοποιηθει στο ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ την Πεμπτη 04-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα μας διασκεδασουν σε ενα απιστευτο βραδυ οι εξης καλλιτεχνες ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ - ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ στο κλαρινο ο μοναδικος στο ειδος του ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ .

Σας περιμενουμε να περασουμε ενα ομορφο βραδυ με πολυ χορο .τιμες λογικες .ρεζερβε στα τηλ : 6932637443 - 6951305396
Read More »
Μεγάλο πανηγύρι στο Μαργαρίτι, με Βελισσάρη, Τσαμπά και Κοκκώνη Μεγάλο πανηγύρι στο Μαργαρίτι, με Βελισσάρη, Τσαμπά και Κοκκώνη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Σήμερα το μεγάλο πανηγύρι στην Γκρίκα Θεσπρωτίας

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016


Αύριο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανηγύρι στην Γκρίκα Θεσπρωτίας.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με τα τραγούδια του Κώστα Τζίμα, της Παγώνας Αθανασίου και του Δημήτρη Τζίμα.

Στο κλαρίνο ο Ηλίας Κοράκης


Read More »
Σήμερα το μεγάλο πανηγύρι στην Γκρίκα Θεσπρωτίας Σήμερα το μεγάλο πανηγύρι στην Γκρίκα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες