Προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, μετά από καταγγελία κατά του προέδρου

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, μετά από καταγγελία κατά του προέδρου


ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας, με την υπ’ αριθ. 07/22 ομόφωνη απόφαση, προκήρυξε στάση εργασίας την ΤΡΙΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 Κλιμάκωση της κινητοποίησης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 με ΝΕΑ Στάση Εργασίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για τους εργαζόμενους των Ομοσπονδιών που έχουν αναφορά στο Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

Μετά και από απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων στους παραπάνω τομείς, πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες στάσεις εργασίας, με συγκέντρωση έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Ηγουμενίτσα όπου καταθέσαμε σχετικό ψήφισμα, συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης, όπου χρησιμοποιήθηκαν συμβολικά μερικά υπηρεσιακά οχήματα.

Αυτό το γεγονός μάλλον ενόχλησε κάποιους που δεν θέλουν να υφίσταται Αγωνιστικός και Ασυμβίβαστος Σύλλογος που να συσπειρώνει τους εργαζόμενους, με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων τους

Έτσι στην Θεσπρωτία ,μετά την επιτυχία και τη καθολική συμμετοχή των εργαζομένων, κάποιοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να τρομοκρατήσουν τις κινητοποιήσεις, τον Σύλλογο και τους ίδιους τους εργαζόμενους κάνοντας καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία στρέφεται κατά του Υφαντή Σπύρο ως προέδρου του συλλόγου .

Το τσιράκι, της Διοίκησης, γνωστός για ανάλογες πρακτικές κατά το παρελθόν, απέστειλε καταγγελία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την οποία κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια τον διήμερων κινητοποιήσεων , μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Υφαντή Σπύρο, χρησιμοποίησαν Υπηρεσιακά οχήματα των Δήμων του Νομού Θεσπρωτίας.

Αναφέρει στην καταγγελία του ότι απευθύνθηκε σε πολιτικά πρόσωπα του Δήμου Ηγουμενίτσας για το συγκεκριμένο ζήτημα, και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Δεν αναφέρει όμως σε ποιο πολιτικό πρόσωπο απευθύνθηκε. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν πήρε από κάποιον εντολή η με τις ευλογίες κάποιου ή κάποιων του δόθηκε το πράσινο φως να καταγγείλει τις κινητοποιήσεις.

Το γεγονός είναι ότι η Δημοτική αρχή καλεί σε απολογία τον Σπύρο Υφαντή ως Πρόεδρο του Συλλόγου και άλλους εργαζόμενους με βάση αυτήν την καταγγελία.

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή για αυτήν της την ενέργεια που αντικειμενικά ενισχύει τους «στημένους» απεργοσπαστικούς μηχανισμούς και υπονομεύει τους αγώνες των εργαζομένων αλλά και την πολιτική και συνδικαλιστική δράση του Συλλόγου μας και του προέδρου του Σπύρου Υφαντή επειδή τόλμησε μαζί με τους εργαζόμενους και διεκδίκησαν τα δικαιώματα τους κάνοντας πορεία με τη συνοδεία των οχημάτων των Δήμων.

Τέτοιες πρακτικές σαν και αυτή αξιοποιούνται από τις Δημοτικές Αρχές ώστε να φιμώσουν το Σύλλογο, να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, ώστε ανεμπόδιστα να εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές της Κυβέρνησης, σύμφωνα με τις επιταγές της Ε.Ε. και των επιχειρηματικών ομίλων.

Η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση αποτελεί μια κατάκτηση σκληρών αγώνων της εργατικής τάξης, στοιχειώδες όπλο των εργαζόμενων για την προστασία τους. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η δίωξη των συνδικαλιστών αξιοποιείται από κυβέρνηση και Δημάρχους ώστε να εφαρμόσουν «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς.

Δηλώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας, με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων των συναδέλφων εργαζομένων έπραξε το καθήκον ως όφειλε, όπως άλλωστε το έχει πράξει και κατά το παρελθόν και θα το πράξει και στο μέλλον όταν χρειαστεί.Δεν πρόκειται να συμφιλιωθούμε με τη βαρβαρότητα. Είναι πρόκληση και δεν θα επιτρέψουμε την επιβολή ελέγχου, από το κράτος και την εργοδοσία, της συλλογικής οργάνωσης και του αγώνα μας. Η οργανωμένη αντίσταση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, στους νόμους που περιορίζουν τη συλλογική δράση και το απεργιακό δικαίωμα, είναι η μόνη απάντηση.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων.

διεκδικούμε:

· Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης.

· Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης καθώς και του ΕΝΦΙΑ για τα φτωχά εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

· Μείωσης της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.

· Γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα φτωχά νοικοκυριά.

· Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Διαγραφή χρεών των φτωχών εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών.

· Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς της περιουσίας του λαού.

· Προσλήψεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, στους ΟΤΑ και στους τομείς πολιτικής προστασίας. Κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.

· Μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς.

· Κρατική χρηματοδότηση για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας.Για το Δ.Σ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ

Read More »
Προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, μετά από καταγγελία κατά του προέδρου Προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, μετά από καταγγελία κατά του προέδρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας


Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ ανακοινώνονται πως ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10.4.2022 με τον καλύτερο τρόπο οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας , με ένα απόλυτο αίσθημα σύμπνοιας και ομόνοιας, με την αξιοπρέπεια και το ήθος που πορεύτηκαν και οι τρεις επικεφαλής των απερχόμενων παρατάξεων.
Τη Δευτέρα 11.4.2022 διενεργήθηκαν οι προγραμματισθείσες εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΣΕ.
Μετά την καταμέτρηση των ψήφων που περατώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα 12.4.2022 ανακοινώνεται πως εκλέγονται οι κάτω ως μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ και μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Από την «Ενότητα για την Ήπειρο» εκλέγονται (16) οι εξής:

Νομός Ιωαννίνων
Μαρίκα Γκόνη, Νίκος Ζέκης, Κώστας Ζηκόπουλος, Δημήτρης Σούκης, Αλέξανδρος Σπύρου και Ηλίας Χρηστάκος

Νομός Θεσπρωτίας
Μάκης Κιάμος-Χήτος, Μηνάς Ζέρβας, Δονάτος Γκέλιας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Ιωάννης Βέλλης
Νομός Άρτας
Χρήστος Τούμπουρος, Αντώνης Κοντός

Νομός Πρεβέζης
Χριστόφορος Ευθυμίου, Παύλος Χρήστου

Από τη Βόρειο Ήπειρο
Γεώργιος Τζομάκας

Για την Ελεγκτική Επιτροπή
Γεώργιος Κουρτέσας

Από την «Ηπειρωτική Συσπείρωση» εκλέγονται (8) οι εξής:

Νομός Ιωαννίνων
Νατάσσα Κοντούλη, Κώστας Λιάγκος

Νομός Θεσπρωτίας
Σωτήρης Κολιούσης, Αλέξανδρος Λαμπρίδης

Νομός Άρτας
Γιάννης Νάκης, Γιώργος Μουσγάς

Νομός Πρεβέζης
Νίκος Γιαννούλης, Μαρίνα Τζάκου

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Προκόπης Γκογιάννος

Από την «Εθελοντική Συμμαχία Ηπειρωτών» εκλέγεται (1) μία Σύμβουλος
Ελευθερία Γκαρτζονίκα

Ελεγκτική Επιτροπή
Βασίλης Παπαϊωάννου

Η σταυροδοσία των υποψηφίων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Read More »
Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου


Συνάντηση είχαν σήμερα, 12/4/2022, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου Θεσπρωτίας κα Φρειδερίκη-Σπυριδούλα Ζάγκα, με τον Δήμαρχο του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο. Θέμα της συζήτησης ήταν η πρόταση που κατέθεσε στον Δήμο Ηγουμενίτσας το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου σχετικά με την ανάπλαση μικρής πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Μαυρουδίου.


Το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου εκτός από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί για τους μαθητές, επιθυμεί να συνεισφέρει στην κοινωνία θετικά και αποτελεσματικά, με δράσεις που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Τ.Κ. Μαυρουδίου. Για τον λόγο αυτό προτείνει την ανάπλαση της μικρής πλατείας που βρίσκεται πλησίον του Σχολείου.


Σκοπός του έργου είναι να βελτιώσει το φυσικό και δομημένο περιβάλλον του χωριού, να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, αλλά και να αναβαθμίσει και τη λειτουργία του ίδιου του Νηπιαγωγείου, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την διεξαγωγή εκδηλώσεων και προγραμμάτων.


Η μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης και η δημιουργία της μακέτας εκπονήθηκαν από την αρχιτέκτονα-μηχανικό, κα Κατερίνα Σμυρόγλου, εθελοντικά, μετά από παράκληση των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου.
Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το αίτημα θα προωθηθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου ώστε να συνταχθεί ο προϋπολογισμός και να εξεταστούν τρόποι υλοποίησης του έργου.

Πληροφορίες
Read More »
Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

387 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
387 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 89
ΠΕ Θεσπρωτίας 32
ΠΕ Ιωαννίνων 219
ΠΕ Πρέβεζας 47

Read More »
387 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 387 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Νέα Νατοϊκά κομβόι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Νέα Νατοϊκά κομβόι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Συνεχείς είναι οι διελεύσεις ξένων στρατιωτικών δυνάμεων που από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας κινούνται μέσω της Εγνατίας με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία.

Δύο συνεχόμενα βράδια, Κυριακή και χθες οχήματα αποβιβάστηκαν στο λιμάνι και στη συνέχεια με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης κινήθηκαν προς το τελωνείο των Ευζώνων.

Τα οχήματα και το προσωπικό που κινήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες προερχόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη Βόρεια Μακεδονία το διάστημα αυτό πραγματοποιείται μεγάλη στρατιωτική άσκηση.

Παίρνουν μέρος πάνω από 4000 στρατιώτες από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Δημοκρατίας της Γαλλίας, της Δημοκρατίας της Ιταλίας, του Μαυροβουνίου, της Δημοκρατίας της Αλβανίας και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.
Read More »
Νέα Νατοϊκά κομβόι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Νέα Νατοϊκά κομβόι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για κλοπές | Εξιχνιάστηκαν 36 περιπτώσεις, στις 119.000 ευρώ η λεία

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για κλοπές | Εξιχνιάστηκαν 36 περιπτώσεις, στις 119.000 ευρώ η λεία


Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα συνολικά (4) άτομα.

Ειδικότερα, πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας από 23 έως 35 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, μετά την υποβολή της οποίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, εκδόθηκαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, δυνάμει των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022, είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, κυρίως από μονοκατοικίες, από όπου αφαιρούσαν κυρίως τιμαλφή, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται τα στοιχεία ακόμη (6) ημεδαπών συνεργών τους, καθώς επίσης και (3) ημεδαπών, που κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Από την αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, εμπλέκονται σε συνολικά (36) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων, που αφορούν ειδικότερα σε:
· -29- κλοπές-διαρρήξεις κατοικιών,
· κλοπή χρηματοκιβωτίου από σπίτι, που περιείχε χρηματικό ποσό -31.000- ευρώ,
· κλοπή από ιδιωτικό μουσείο,
· -2- κλοπές από αυτοκίνητα,
· -2- κλοπές από σταθμούς ύδρευσης Τοπικών Οργανισμών Έγγειων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) και
· κλοπή μετασχηματιστή του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.)

Η αξία των κλοπιμαίων από τις παραπάνω κλοπές υπολογίζεται στις 119.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Read More »
Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για κλοπές | Εξιχνιάστηκαν 36 περιπτώσεις, στις 119.000 ευρώ η λεία Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για κλοπές | Εξιχνιάστηκαν 36 περιπτώσεις, στις 119.000 ευρώ η λεία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Θεσπρωτία: Σχηματισμός δικογραφιών για απάτες από ηλεκτρονικό κατάστημα

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Θεσπρωτία: Σχηματισμός δικογραφιών για απάτες από ηλεκτρονικό κατάστημα Από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος υπευθύνων ηλεκτρονικού καταστήματος για απάτες.
Ειδικότερα, προηγήθηκαν καταγγελίες (4) πολιτών, οι οποίοι κατά τον τελευταίο μήνα, αφού πραγματοποίησαν παραγγελίες προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα, προέβησαν στην εξόφλησή τους, πλην όμως ουδέποτε παρέλαβαν τα προϊόντα, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει αναστείλει τη λειτουργία του.
Το σύνολο της αξίας των τεσσάρων συναλλαγών ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 4.060 ευρώ.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν κατά περίπτωση από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας και το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς θα υποβληθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Για ασφαλείς αγορές μέσω διαδικτύου, να θυμάστε:
· Πριν προχωρήσετε στην αγορά κάντε πρώτα τη δική σας διαδικτυακή έρευνα για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να παρέχει σε ευδιάκριτο σημείο το είδος και το όνομα της επιχείρησης, την έδρα της και τα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας με αυτή.
· Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα πληρωμής του καταστήματος χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer). Όταν φτάσει η στιγμή πληρωμής, η διεύθυνση της ιστοσελίδας θα πρέπει να ξεκινά με https:// και όχι απλά με http:// . Επίσης, στο κάτω μέρος του περιηγητή (browser) θα πρέπει να υπάρχει λουκετάκι.
· Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα πρέπει να λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η οποία συνήθως στέλνεται με e-mail. Εάν δεν λάβετε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε με το κατάστημα για να δείτε αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
· Αν έχει παρέλθει ο προκαθορισμένος χρόνος παράδοσης του προϊόντος και δεν το έχετε λάβει, επικοινωνήστε με το κατάστημα.
· Μόλις παραλάβετε το προϊόν ελέγξτε το προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι παραλαμβάνετε ακριβώς αυτό που παραγγείλατε και χωρίς κάποιο ελάττωμα.
· Αποθηκεύστε όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την αγορά.

Περισσότερες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με ασφαλείς διαδικτυακές αγορές, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος www.cyberalert.gr στην ενότητα e-commerce και feel safe-> Καταναλωτές .
Read More »
Θεσπρωτία: Σχηματισμός δικογραφιών για απάτες από ηλεκτρονικό κατάστημα Θεσπρωτία: Σχηματισμός δικογραφιών για απάτες από ηλεκτρονικό κατάστημα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Α' Λύκειο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Α' Λύκειο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Τη Δευτέρα το πρωί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας, πραγματοποίησε άσκηση, η οποία έλαβε χώρα στο Α' Λύκειο Ηγουμενίτσας.

Αντικείμενο του σεναρίου της άσκησης ήταν ο σεισμός, καταρρεύσεις κτηρίων και απεγκλωβισμός ανθρώπων. Το σενάριο της άσκησης περιελάβανε πυρκαγιά.


Στην άσκηση συμμετείχαν 13 άνδρες και τρία 3 οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ένα επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Την άσκηση παρακολούθησαν και ο διοικητής της πόλης της Ηγουμενίτσας καθώς και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας.


Read More »
Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Α' Λύκειο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Α' Λύκειο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Πεζοπορία στα όρη Παραμυθιάς σε υψόμετρο 1658μ., με μέλη του αεραθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Πεζοπορία στα όρη Παραμυθιάς σε υψόμετρο 1658μ., με μέλη του αεραθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)


H πεζοπορία είναι τα μονοπάτια, τα καλύτερα μονοπάτια βρίσκονται στα βουνά και η καλύτερη εποχή για την πεζοπορία είναι τώρα, τώρα που μπαίνει ουσιαστικά η άνοιξη. Η πεζοπορία στο βουνό είναι μια δραστηριότητα που βοηθάει σώμα και πνεύμα και επιπλέον, είναι ιδανική για τη μείωση του στρες.

Η ορεινή πεζοπορία μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία της καρδιάς. Αποδεδειγμενα μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης στο αίμα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την καλή. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει ή να αποτρέψει την υψηλή αρτηριακή πίεση. Επίσης δύναται να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.

Πολλές μελέτες καταδεικνύουν το περπάτημα στο βουνό ως το νούμερο ένα αντικαταθλιπτικό ειδικότερα όταν γίνεται συστηματικά και σε μορφή άσκησης. Όταν κάνουμε πεζοπορία πρέπει αναγκαστικά να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον τόπο και τον πραγματικό χρόνο εστιάζοντας όλες τις αισθήσεις μας.

Σηματοδοτημένα από συλλόγους και εθελοντές μονοπάτια στα βουνά της Παραμυθιάς υπάρχουν αρκετά, και από εδώ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες διαδρομές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όμορφες εικόνες απο πεζοπορία των μελών του αεραθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς στα ορη Παραμυθιάς σε υψόμετρο 1658μ.


Read More »
Πεζοπορία στα όρη Παραμυθιάς σε υψόμετρο 1658μ., με μέλη του αεραθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Πεζοπορία στα όρη Παραμυθιάς σε υψόμετρο 1658μ., με μέλη του αεραθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Παραμυθιάς

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της ΠαραμυθιάςRead More »
Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Παραμυθιάς Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Νέα παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Δήμος Ηγουμενίτσας: Νέα παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 49915/2022 δίδεται νέα παράταση έως τις 30 Ιουνίου 2022, για την υποβολή δηλώσεων ορθών τετραγωνικών μέτρων για τον καθορισμό της επιφάνειας των ακινήτων.

Στις παραπάνω διατάξεις υπάρχει ειδική ρύθμιση για τις οφειλές που θα προκύψουν από τις διαφορές των τετραγωνικών μέτρων, καθώς και των προστίμων.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι δημότες μας να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους σχετικά με τα αδήλωτα τετραγωνικά.
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Νέα παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα Δήμος Ηγουμενίτσας: Νέα παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Σάρωσε η "Ενότητα για την Ήπειρο" στις εκλογές της Πανηπειρωτικής

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Σάρωσε η "Ενότητα για την Ήπειρο" στις εκλογές της Πανηπειρωτικής


Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, οι εκλογές στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξής «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ», από την οποία προέρχεται ο σημερινός πρόεδρος και Θεσπρωτός κ. Μάκης Κιάμος, ήταν ο μεγάλος νικητής αφού έλαβε 249 ψήφους και 16 από τις 25 έδρες, έχοντας έτσι την απόλυτη αυτοδυναμία στο νέο συμβούλιο της ΠΣΕ.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας και οι έδρες που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός:
Ενότητα για την Ήπειρο 249 ψήφους και 16 έδρες
Ηπειρωτική Συσπείρωση 125 ψήφους και 8 έδρες
Εθελοντική Συμμαχία Ηπειρωτών 25 ψήφους και 1 έδρα
Read More »
Σάρωσε η "Ενότητα για την Ήπειρο" στις εκλογές της Πανηπειρωτικής Σάρωσε η "Ενότητα για την Ήπειρο" στις εκλογές της Πανηπειρωτικής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Ο "αγιογράφος" Θεόφιλος | Αφιέρωμα στον λαϊκό ζωγράφο Θεόφιλο Χατζημιχαήλ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Ο "αγιογράφος" Θεόφιλος | Αφιέρωμα στον λαϊκό ζωγράφο Θεόφιλο Χατζημιχαήλ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, τον Δήμο Φιλιατών και την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, σας προσκαλεί στη θεματική βραδιά που οργανώνει για τον λαϊκό ζωγράφο Θεόφιλο Χατζημιχαήλ, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα «Σωτήρης Δάκαρης» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ο "αγιογράφος" Θεόφιλος | Αφιέρωμα στον λαϊκό ζωγράφο Θεόφιλο Χατζημιχαήλ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Ο "αγιογράφος" Θεόφιλος | Αφιέρωμα στον λαϊκό ζωγράφο Θεόφιλο Χατζημιχαήλ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Την Τετάρτη ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Πανσερραϊκό

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Την Τετάρτη ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Πανσερραϊκό


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 (ώρα 15.00) στο Δημοτικό γήπεδο Ηγουμενίτσας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε και γίνεται από τα εξής σημεία:
1. The Glass (Δαγκλή 22 – Ηγουμενίτσα)
2. ALEX CAFE (ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ) -πεζόδρομος Ηγουμενίτσας
3. So Chic! - Εθνικής Αντίστασης 42 Ηγουμενίτσα.
Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Η τιμή όλων των εισιτηρίων είναι 10€.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας και να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για κατάκτηση της νίκης.
Read More »
Την Τετάρτη ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Πανσερραϊκό Την Τετάρτη ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Πανσερραϊκό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Η Θεσπρωτή αθλήτρια του ποδοσφαίρου και παίχτρια του Παναθηναϊκού Χαρά Δημητρίου μας αποκαλύπτεται

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Η Θεσπρωτή αθλήτρια του ποδοσφαίρου και παίχτρια του Παναθηναϊκού Χαρά Δημητρίου μας αποκαλύπτεται

Συνέντευξη στο lafamiglianews.gr

Η αθλήτρια του ποδοσφαίρου και παίχτρια του Παναθηναϊκού Χαρά Δημητρίου, μας ανοίγεται και μας παρουσιάζει το γυναικείο ποδόσφαιρο μέσα από την δικιά της μάτια και μοιράζετε μαζί μας πολλά.

Γεια σου, Χαρά
Γεια σας

Από Θεσπρωτία, σωστά;
Ναι, η καταγωγή μου είναι από την Ποταμιά Θεσπρωτίας.

Απο ποια ηλικία ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;
Από 5-6 χρόνων ξεκίνησα να έχω το μικρόβιο μέσα μου.

Θυμάσαι τι ήταν αυτό που σε τράβηξε σε αυτό το άθλημα;
Η ενασχόληση του μπαμπά μου με το άθλημα ξεκάθαρα. Τον ακολουθούσα στα γήπεδα είτε είχε προπόνηση είτε αγώνα. Μάλιστα του θύμωνα όταν τολμούσε να φύγει κρυφά χωρίς να με πάρει μαζί του.

Όταν ξεκίνησες να ασχολείσαι πιο ενεργά με το ποδόσφαιρο (σχολείο, γειτονιά), τα αγόρια σε εκείνη την ηλικία, όταν τους έλεγες οτι θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο μαζί τους, σε δέχτηκαν απευθείας ή δυσκολεύτηκες να τους πείσεις να σε βάζουν στις “ομάδες” τους;
Επειδή το χωριό μας είναι πολύ μικρό, παίζαμε έτσι κι αλλιώς κορίτσια και αγόρια μαζί, είτε ποδόσφαιρο είτε διάφορα παιχνίδια της αλάνας. Όχι, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, ήμουν από τις τυχερές που τα αγόρια δεν αισθάνονταν άσχημα να παραδεχτούν ότι έπαιζα από κάποιους καλύτερο ποδόσφαιρο. Ίσα ίσα με διάλεγαν από τους πρώτους στην ομάδα!

Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπες ότι σου άρεζε το ποδόσφαιρο όλο και περισσότερο. Ως παιδί είπες θέλω να πάω να παίξω σε ομάδα πέρα απο το σχολείο και την γειτονία. Δυσκολεύτηκες να βρεις μια ομάδα;
Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε όλο και περισσότερο ναι, ώσπου εντάχθηκα σε ηλικία 9 χρόνων σε ακαδημία αγοριών. Δεν είχαμε στην περιοχή μας κάποια γυναικεία ομάδα, οπότε χρειάστηκε να περιμένω λίγο παραπάνω μέχρι να ενταχθώ σε γυναικεία ομάδα.

Την Ακαδημία Π.Σ. Φανάρι, σωστά;
Σωστά, εκεί αγωνίστηκα μέχρι τα 16 μου, έπαιζα σε πρωτάθλημα αγοριών κανονικά. Πιο μικρή κιόλας είχα και κάποιες κλήσεις στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας και ΕΠΣ Πρεβέζης και έπαιζα και στις μικτές με τους φίλους μου- συμπαίκτες μου.

Πώς ήταν να παίζεις ανάμεσα σε τόσα αγόρια; Μόλις πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με το άθλημα που σου άρεσε, το ποδόσφαιρο, η οικογένειά σου σε στήριξε;
Ήταν όμορφο να παίζω με τα αγόρια, αυτό με έκανε και πιο μαχητική και πιο ανταγωνιστική. Αν και σε μια πολύ μικρή και κλειστή κοινωνία οι γονείς μου ήταν θετικοί στο να ασχοληθώ με το άθλημα που τόσο πολύ αγαπούσα απο μικρή. Δε μου έφεραν αντίρρηση ποτέ παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζανε οικονομικά κάποια χρόνια. Έκαναν τα πάντα για έμενα και τις αδερφές μου ακόμα και αν εκείνοι στερήθηκαν τόσα πολλά. Τους το χρωστάω αυτό που είμαι και όσο μπορώ προσπαθώ να τους το ανταποδώσω.

Στο κάλεσμα των ΕΠΣ να φανταστώ ήσουν το μόνο κορίτσι;
Ήμουν το μοναδικό κορίτσι, ναι, και σε πολλούς έκανε εντύπωση μέχρι να με γνωρίσουν. Όλοι ήξεραν μετά ότι στην περιοχή αγωνίζεται και ένα κορίτσι στην Ακαδημία. Γρήγορα είχε μαθευτεί αυτό.

Σου έφεραν ποτέ εμπόδια γενικά επειδή ήσουν κορίτσι ανάμεσα στα αγόρια;
Όχι, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο εμπόδιο, τα αγόρια ίσα ίσα ήταν πολύ καλοί μου φίλοι. Ακόμα και αν υπήρχαν κάποιοι που το έλεγαν από πιο πριν χωρίς να με έχουν δει να παίζω, μετά ήθελαν δεν ήθελαν άλλαζαν γνώμη. Πολλές φορές δεν αρκεί να το ακούσεις από κάποιον, το βλέπεις από την αντίδραση του όταν σε βλέπει να παίζεις.

Ξεκινάς στις ακαδημίες Π.Σ. Φανάρι όπου είσαι για έξι χρόνια εκεί(2000-2006) και ο επόμενος σταθμός σου είναι ο ΑΣ Βόλος 2004. Σε τι ηλικία πήγες εκεί και πώς ένιωθες που είσαι σε μια ομάδα που είναι πλήρως γυναικεία;
Δεν ήταν εύκολη απόφαση καθώς διάβαζα αρκετά, ήμουν καλή μαθήτρια και ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο. Ήταν ρίσκο να φύγω από το σπίτι λίγο πριν την έναρξη της τρίτης Λυκείου. Ενώ όλοι οι συμμαθητές μου έκαναν εντατικά μαθήματα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, εγώ βρέθηκα για προετοιμασία στα Χάνια. Τόσο πολύ αγαπάω το ποδόσφαιρο, τώρα σε αυτή την ηλικία που είμαι αυτό που έκανα το θεωρώ τρελό. Ένιωθα όμορφα καθώς ήταν μια κανονική ομάδα που είχε στόχους και κάποιες καταξιωμένες παίχτριες που κατάφερα με τη συμμετοχή μου στους αγώνες της Α’ να αποκτήσω αρκετή εμπειρία.

Οι δικοί σου όταν πήρες την απόφαση να ακολουθήσεις την ομάδα σε τόση μικρή ηλικία, τι σου είπαν; Γιατί είναι μια απόφαση που σου αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή.
Οι γονείς μου ήξεραν πολύ καλά το χαρακτήρα μου και πως μπορούσα να ανταπεξέλθω, οπότε δεν ήταν καθόλου αρνητικοί. Ήξεραν ότι θα τελείωνα με το σχολείο και θα περνούσα στο τέλος στο πανεπιστήμιο. Όπως και έγινε, μου στάθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Εκεί έμεινες για δύο σεζόν, σωστά;
Ναι, έμεινα δύο αγωνιστικές σεζόν στο Βόλο. Με τη δεύτερη χρονιά να καταφέρουμε να βγούμε δευτεραθλήτριες, ηττηθήκαμε από τον ΠΑΟΚ με 0-1 στην παράταση.

Θυμάσαι ποιος ήταν ο πρώτος σου αγώνας;
Πρώτος αγώνας με τον Βόλο ήταν ένα τουρνουά που είχε γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ομάδα των Τρικάλων.

Πώς ένιωσες όταν άκουσες τον προπονητή σου να σου λέει, “Χαρά ετοιμάσου μπαίνεις”. Τι ένιωσες εκείνη την στιγμή θυμάσαι ;
Θυμάμαι ο πρόεδρος είχε ρωτήσει τον μπαμπά μου τότε αν σε κάθε παιχνίδι τρέχω έτσι. Δεν είχα αμφίβολη την συμμετοχή μου, ένιωθα ότι έδινα τα πάντα να αγωνιστώ οπότε το περίμενα πως και πως. Κάθε αγώνα μέχρι τώρα τον περιμένω πως και πως!

Επόμενος σταθμός αν δεν κάνω λάθος ο ΠΑΟΚ, σωστά;
Σωστά! Ο ΠΑΟΚ ήταν ο επόμενος σταθμός και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια.

Πώς ένιωσες που σου ήρθε πρόταση για μεταγραφή απο μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις;
Είχα έρθει σε επαφή με τον τότε έφορο της ομάδας, κ. Γεώργιο Προύσαλη, ο οποίος με το που ενημερώθηκε πως πέρασα στο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταγραφή μου. Ένιωσα τέλεια εκείνη τη στιγμή, τόσο όμορφο να μεταγράφω στον πρωταθλητή αλλά και πόσο πιο τέλειο συναίσθημα να έχω τόσο αξιόλογες συμπαίκτριες και τα πρώτα χρόνια εκεί αλλά και τα επόμενα χρόνια. Η μία έκανε την άλλη καλύτερη και όλες μαζί την ομάδα!

Το 2009 έρχεσαι στον ΠΑΟΚ που είναι άλλοι οι ρυθμοί από αυτούς που μπορεί να είχες συνηθίσει. Σε άγχωσε καθόλου αυτό;
Οι σκέψεις μου ήταν ξεκάθαρα στο να προπονούμαι καθημερινά και να γίνομαι καλύτερη. Ήξερα ότι υπήρχαν κορίτσια στην ομάδα που ήταν πολύ καλές παίχτριες και μόνο με την προπόνηση θα πήγαινα πιο ψηλά. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να καθιερωθώ στην αρχική 11αδα και μετά με την προπόνηση να κρατιέμαι σε υψηλό επίπεδο.

Την πρώτη χρονιά που ήρθες κερδίσατε το πρωτάθλημα. Πώς ένιωσες που οι κόποι σου ανταμείβονται πλέον και με ένα μετάλλιο πρωταθλητή;
Είναι ικανοποίηση. Προπονείσαι και αγωνίζεσαι όλη την χρονιά γι’ αυτή την πρωτιά και στο τέλος το καταφέρνεις. Με ένα μετάλλιο πρωταθλητή που σε πάει Ευρώπη!

Στον ΠΑΟΚ έκατσες επτά χρόνια και είχες επτά πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελα. Όταν έρχοσουν στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ το περίμενες αυτό;
Έμεινα 7 αγωνιστικές σεζόν, από το 2009-2016. Έξι πρωταθλήματα κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ και 4 κύπελλα Ελλάδος. Μας έσπασε το αήττητο η Δράμα το 2014. Όχι μόνο το περίμενα, αγωνιζόμουν γι’αυτό. Στόχος μου όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, ήταν η κατάκτηση όσο περισσότερων πρωταθλημάτων και κυπέλλων, η απόκτηση εμπειριών και η καλύτερη δυνατή πορεία στο Champions League.

Παίζοντας στον ΠΑΟΚ έπαιξες και στο Champions league πετυχαίνοντας και δύο γκολ, πώς είναι να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση και να πετυχαίνεις και γκολ;
Παίζοντας στο Champions league, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση για όλες τις ομάδες, ένιωθα υπέροχα. Αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι στην ελίτ. Από τη διοργάνωση μέχρι και στα γήπεδα που αγωνιζόμασταν. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να ζήσει μια ποδοσφαιρίστρια. Σωστά έχω πετύχει δυο γκολ, τα θυμάμαι και τα δύο, το δεύτερο όμως είναι περισσότερο χαραγμένο στη μνήμη μου επειδή είχα ανοίξει το σκορ σε ένα παιχνίδι που μας είχε δυσκολέψει, αλλά μετά σκοράραμε αρκετά γκολ. Ήταν η χρονιά που προκριθήκαμε στους 32 του champions league. Εκπληκτική χρονιά, μαγικό σύνολο.


Πάμε λίγο και στο κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος, ξεκίνησες από την Εθνική Νεανίδων και μετά στην πρώτη ομάδα. Τι είναι για σένα η Εθνική και πώς νιώθεις που εδώ και χρόνια είσαι μέλος της;
Ξεκίνησα από την εθνική ομάδα Νεανίδων, δελτίο σε γυναικεία ομάδα έβγαλα για πρώτη φορά το 2007, δεν πρόλαβα την κλήση του ομοσπονδιακού τότε με τις νεανίδες στην Πορτογαλία και κλήθηκα στην αμέσως επόμενη αποστολή το 2008 στο Ισραήλ. Μετά ενσωματώθηκα αμέσως στην εθνική ομάδα γυναικών. Περηφάνια, συγκίνηση, τιμή, το να αγωνίζεσαι σε διάρκεια με το εθνόσημο σε ολοκληρώνει σαν παίχτη, δεν υπάρχει πιο πάνω, είναι το ταβάνι. Και εμείς οι Ελληνίδες ερασιτέχνες ποδοσφαιρίστριες υπερβάλαμε πάντα. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε όλα μαζί, Πανεπιστήμιο, εργασία. Αλλά ο ζήλος μας και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο ήταν και είναι στη θέση νούμερο 1.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2016 έχεις κάνει πολλά πράγματα Εθνική, ΠΑΟΚ, πρωταθλήματα, κύπελα και το 2016 κάνεις ένα ακόμα βήμα στην καριέρα σου και παίρνεις μεταγραφή στην VFL Sindelfigen στην Γερμανία όπου έπαιξες μέχρι και το καλοκαίρι του 2017. Πως ένιωσες όταν έγινε αυτή η κίνηση και σου δόθηκε η ευκαιρία να φύγεις στο εξωτερικό και να παίξεις εκεί? Το περίμενες αυτό?
Σωστά, το 2016 πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Για να είμαστε ρεαλιστές και να είμαι προσωπικά ειλικρινής το κυνήγησα μόνη μου με τις ικανότητες μου, με κάποιες γνωριμίες. Η θέληση μου και το πάθος για το ποδόσφαιρο με οδήγησαν εκεί και φυσικά το ποδόσφαιρο της Bundesliga που είναι για τις δικές μου προσδοκίες τέλειο. Εκείνη την περίοδο είχαν φύγει και κάποια αλλά κορίτσια Ελληνίδες για το εξωτερικό, τότε δεν γινόταν εύκολο αυτό το βήμα, κάποιες το θεωρούσαν δύσκολο και απρόσιτο. Για μένα προσωπικά ήταν στόχος, δε μου έχει τύχει να έχω θέσει έναν στόχο και να μην τον υλοποιήσω. Είμαι αφοσιωμένη εκεί, μέχρι να πετύχω και για μένα η Γερμανία ήταν μεγάλο σχολείο.


Είπες το κυνήγησες για να φύγεις στο εξωτερικό, για μια κορίτσι που παίζει εδώ στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρει μια ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό?
Σίγουρα η Ελλάδα και ειδικά κάποια χρόνια πριν δεν ήταν μια αγορά παιχτριών για να προωθηθούν στο να αγωνιστούν στο εξωτερικό. Είμαστε μια χώρα πλούσια σε ταλέντο αλλά το ποδόσφαιρο γυναικών παραμένει δυστυχώς ερασιτεχνικό. Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι καθώς υπάρχουν λίγοι περισσότεροι που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο και έχουν καταφέρει να ανοίξουν τις πόρτες για κάποια κορίτσια σε ομάδες του εξωτερικού.

Το καλοκαίρι του 2017 πήρες μεταγραφή και συνεχίζεις να αγωνίζεσαι σε μια άλλη Γερμανική ομάδα στην 2017-2019 BV Cloppenburg πες μας δύο λόγια για το πως ήταν πράματα εκεί?
Έχοντας αγωνιστεί ήδη μια χρόνια στη Γερμανία οι δυο επόμενες χρονιές για εμένα ήταν πιο βατές αλλά και πάλι αναζητούσα το τέλειο. Στο ποδόσφαιρο θέλεις, στην εργασία, στην γλώσσα, στην κουλτούρα, σε όλα. Το τελευταίο 6μηνο που οι εργασιακές μου υποχρεώσεις ήταν πιο περιορισμένες απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Μου άρεσε η πειθαρχία εκεί, η θέληση, το πείσμα που όλοι παλεύαμε μέχρι τελευταία στιγμή για το αποτέλεσμα. Υπέροχο να αγωνίζεσαι μέχρι το 90 και και να κάνεις την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Έντονες και όμορφες στιγμές έζησα στη Γερμανία και ποδοσφαιρικά και ανθρώπινα. Γιατί ποδόσφαιρο για εμένα παίζει και ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα. Δε μπορείς να φτάσεις πιο ψηλά αν δεν έχεις εκπαιδεύσει τον εαυτό σου και στο συμπεριφορικό κομμάτι. Να αντέχεις σε κάθε συνθήκη και να αγωνίζεσαι για το καλύτερο.

Άρα αυτά τα τρία χρόνια εκεί σε βοήθησαν πολύ να δεις το ποδόσφαιρο διαφορετικά
Είδα πως είναι το οργανωμένο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα, ίδιο για όλους, εμείς είναι το θέμα πως το βλέπουμε και τι κάνουμε γι’ αυτό. Κάθε γήπεδο που αγωνίστηκα στην Γερμανία ήταν άψογο. Από άποψη αγωνιστικού χώρου θέλεις, από άποψη αποδυτηρίων αλλά και ειδικά γεμάτα από κόσμο. Από κόσμο που του αρέσει το άθλημα και το υποστηρίζει συνεχώς ώστε να αναπτυχθεί.

Γενικά όταν πήγες Γερμανία είχες δυσκολευτεί να προσαρμοστείς?
Η δυσκολία στην προσαρμογή μου ήταν αρχικά στην γλώσσα αλλά σχετικά γρήγορα μπορώ να πω πως ξεκίνησα να συνεννοούμαι. Η ζωή ενός αθλητή είναι ίδια παντού, όταν ενσωματώνεσαι σε μια ομάδα κάνεις κάποιες παρέες, δεν ήταν δύσκολο ειδικά για εμένα που είμαι αρκετά επικοινωνιακή και κοινωνική θα έλεγα.

Το 2019 γυρνάς πίσω στην Ελλάδα και ξανάέρχεσαι στον ΠΑΟΚ, σε μια ομάδα που σε ήξεραν και τους ήξερες, πως ένιωσες? Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα Ελληνικά γήπεδα είδες καθόλου διαφορά?
Σωστά το 2019 επέστρεψα στην Ελλάδα από επιλογή και συγκεκριμένα στην ομάδα που μεγάλωσα και εξελίχθηκα ποδοσφαιρικά. Η διοίκηση της ομάδας δεν ήταν η ίδια οπότε πέρα από κάποιες λίγες συμπαίχτριες που είχαν παραμείνει στην ομάδα τίποτε άλλο δεν ήταν το ίδιο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα το βρήκα πιο αδύναμο δυστυχώς, στα μισά της χρονιάς εμφανίστηκε και ο COVID και το ποδόσφαιρο γυναικών ζούσε δύσκολες δραματικές στιγμές. Σχεδόν ένα έτος είχαμε αποχή από επισήμους αγώνες, το πρωτάθλημα δεν ξεκινούσε και όλα πήγαιναν πίσω. Έκανα προπόνηση στην νέα παραλία στη Θεσσαλονίκη για να μην μείνω αδρανής. Κάποιες ομάδες δε μπόρεσαν να ακολουθήσουν λόγω οικονομικών δυσκολιών και η κατηγορία κόπηκε ξανά στα δύο. Επιστρέψαμε δηλαδή σε πιο παλιές εποχές 12-13 χρόνια πίσω, ακριβώς όπως ξεκίνησα δηλαδή.

Την περίοδο του covid πιστεύεις ότι μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν τελείως διαφορετικά? Όπως πχ το αντρικό ποδόσφαιρο που μετα απο λίγο διάστημα αποχής ξανά ξεκίνησε με συγκεκριμένα πρωτόκολλα?
Ξεκάθαρα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ισότητα. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Ποδόσφαιρο παίζουμε και εμείς, γιατί για εμάς να ισχύει κάτι διαφορετικό; Και φυσικά τώρα σκεπτόμενη την κατάσταση του COVID το αναφέρω αυτό αλλά είναι και γενικό φαινόμενο αυτό δυστυχώς.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο 20/21 έπαιξες σε μία άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Αγροτικό Αστέρα, που είναι μια από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ά εθνική. Πες μας δύο λόγια γι αυτή την εμεπιρία.
Σύντομο το διάστημα που αγωνίστηκα στον Αγροτικό Αστέρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθεια που κάναμε σαν ομάδα, παραλίγο να πηγαίναμε και στα πλέι οφ αλλά στο τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε αυτό και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, προκρίθηκε η Λάρισα που ισοβαθμούσαμε αλλά είχε περισσότερα γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το σύντομο πέρασμα μου εκεί, από την προσπάθεια όλων εκείνη την χρονιά και απο την δίκη μου απόδοση. Μακάρι η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, φύγαμε αρκετές παίχτριες πέρυσι όμως εύχομαι να υπάρχει η κατάλληλη στήριξη στην προσπάθεια των κοριτσιών που μείνανε πίσω.

Το καλοκαίρι του 2021 πήρες μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Πως ένιωσες όταν σου έκανε πρόταση ο ΠΑΟ και το ρωτάω αυτό γιατί είναι μια από τις μεγάλες ομάδες τις χώρας και από τις πρώτες ομάδες που ασχολήθηκαν με το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα
Ένιωθα πανέτοιμη σε όλα για να υποστηρίξω την ομάδα της καρδιάς μου και να συμβάλω να φτάσει σκαλί σκαλί εκεί που της αξίζει. Δε μου πήρε πολύ χρόνο, ήξερα τι θα διαλέξω πριν καν κάτσω να αναλογιστώ το οτιδήποτε. Ένιωθα ένα κενό τόσα χρόνια που δεν είχε γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός. Εν τω μεταξύ παίζουμε και το τελευταίο ματς της ανόδου Κυριακή 10/4 στην Λεωφόρο, ανυπομονώ τόσο πολύ γι’ αυτή την στιγμή. Να παίξω στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό με το τριφύλλι στο στήθος.

Όταν σου κάνανε την πρόταση από τον Παναθηναϊκό αγχώθηκες καθόλου?
Δεν είχα άγχος απλά ήμουν σκεπτική επειδή η ομάδα θα έπαιζε στη Γ’ κατηγορία και ήξερα ότι αυτό θα έφερνε κάποια εμπόδια όμως ήμουν απόλυτα αποφασισμένη γιατί ξέρω πως δουλεύω και τι πείσμα έχω. Τώρα ζώντας και αυτή τη χρονιά στην Γ’ κατηγορία οι προπονήσεις της ομάδας με κράτησαν στο καλύτερο δυνατό σημείο γι’αυτή τη χρονιά και τα φιλικά με ομάδες Α’ Εθνικής μας κράτησαν σαν ομάδα πολύ ανταγωνιστικές και βοήθησαν να έχουμε καλό ρυθμό.

Ο παναθηναϊκός είναι η ομάδα που υποστηρίζεις και φέτος και φέτος πήρες μεταγραφή εκεί πως νιώθεις που απο την πρώτη στιγμή στην ομάδα έγινες η αρχηγός της ομάδας?
Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι αρχηγός στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Ένιωσα όμως ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη καθώς επιθυμώ το καλύτερο για την ομάδα. Προσπαθώ πολύ γι’αυτό όλη την χρονιά και εύχομαι να έχω υπηρετήσει το ρόλο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι είναι για σένα το ποδόσφαιρο??
Όλη μου η ζωή, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου στιγμή χωρίς ποδόσφαιρο.

Τι θέση παίζεις?
Καλη ερωτηση, η θέση που θεωρώ πως μου ταιριάζει πιο πολύ και έχω αγωνιστεί και περισσότερα χρόνια είναι μπακ χαφ, όλη τη γραμμή δηλαδή είτε δεξιά είτε αριστερά. Φέτος οπως φαντάζεσαι αγωνίστηκα όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακας, όπου έχει ανάγκη η ομάδα δηλαδή. Στα περισσότερα παιχνίδια όμως αγωνίστηκα ως επιθετικός/αμυντικός μέσος, στο κέντρο δηλαδή.

Κατάλαβα, σου ήταν δύσκολο να παίξεις σε θεσεις που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχες ξανά παίξει?
Επειδή τακτικά γνωρίζω τι χρειάζεται να κάνει κάποιος σε κάθε θέση και έχω πειθαρχία σε αυτό το κομμάτι, δε δυσκολεύτηκα. Ίσως στην αρχή ήμουν περισσότερο σκεπτική σε κάποιες θέσεις στο να εκτελέσω τις σκέψεις μου, μετά όμως συνήθισα. Τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα πως δεν με ενοχλεί καθόλου σε οποία θέση και αν παίξω, μπορώ να ανταπεξέλθω κατάλληλα αλλά σίγουρα υπάρχει μια που αποδίδω πολύ καλύτερα.

Θα ήθελα να μου πεις ένα γκολ που σου έχει μείνει είτε επειδή το έβαλες εσύ είτε με κάποιο τρόπο συμμετείχες.
Έχω σκοράρει πολλά γκολ ενώ τα περισσότερα χρόνια αγωνιζόμουν ως ακραίος αμυντικός. Είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία το σκοράρισμα. Μου έχουν μείνει πιο έντονα χαραγμένα τα γκολ που είτε άνοιξα το σκορ είτε βοήθησα στο να πάρει προβάδισμα στο σκορ η ομάδα. Αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές είναι η αλήθεια. Είναι πολλές αυτές οι στιγμές αλλά μια είναι πιο έντονη χαραγμένη στο μυαλό μου. Παίζαμε στο Wolfsburg, χειμώνα με την ομάδα BV Cloppenburg, μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν πίσω στο σκορ 1:0, έγινε μια σέντρα ψηλή απο δεξιά πλευρά και η μπάλα ήρθε στον αριστερό μηρό μου και απευθείας σούταρα και σκόραρα εκείνο το γκολ. Χάρηκα τόσο πολύ που πέτυχα εκείνο το γκολ ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, όλες ήμασταν, είχε τόσο πείσμα αυτή η ομάδα. Φύγαμε με το διπλό από εκείνο το ματς 1:2.

Αγαπημένος σου παίχτης/παίχτρια?
Η Alex Morgan και ο Xavi Hernandez

Ακαδημία Π.Σ. Φανάρι, ΑΣ Βόλος 2004, ΠΑΟΚ, VFL Sindelfigen, BV Cloppenburg, Αγροτικός Αστέρας, Παναθηναικος, έχεις κάνει μια πολλή καλή πορεία μέχρι τώρα, όταν ξεκίνσες να παίζεις ποδόσφαιρο το περίμενες αυτό? Απο τις ομάδες που έχεις περάσει εσύ ως Χαρά τι έχεις αποκωμίσει?
Είμαι ήπιων τόνων δεν πετούσα ποτέ στα σύννεφα, αναγνώριζα ότι μπορούσα να παίξω καλό ποδόσφαιρο και το κατάλαβα νωρίς επειδή μπορούσα να ανταγωνιστώ στα ίσα αγόρια της ηλικίας μου. Ήμουν πολύ περίεργη πιο παλιά, στις αρχές να δω σε τι επίπεδο βρισκόταν το ποδόσφαιρο γυναικών γιατί μέχρι να φύγω από το σπίτι μου για τον Βόλο δεν γνώριζα. Είχα όμως πίστη και όρεξη να ακολουθήσω το όνειρο. Ακόμα έχω μην κοιτάς που έχω μεγαλώσει κάποια χρόνια. Πολλές εμπειρίες, κέρδισα ανθρώπους ζωής, ανάμεικτα συναισθήματα, χαρές, λύπες και στην τελική ότι μια ομάδα, ένα σύνολο αν είναι ενωμένο μπορεί να τα νικήσει όλα. Από κάθε ομάδα φυσικά απέκτησα διαφορετικά ερεθίσματα και αυτό οφείλεται και στην διαφορετική κουλτούρα αλλά και στην διαφορετική οργάνωση που είχαν οι ομάδες.

Θα ήθελα να μου πεις την καλύτερη σου στιγμή στον αθλητισμό αλλά και μια δύσκολη που σου έχει μείνει.
Η καλύτερη στιγμή από άποψη αποτελέσματος, εκεί που οι κόποι μας έπιασαν τόπο που λένε ήταν όταν προκριθήκαμε στους 32 του champions league. Σαν εμπειρία όμως ξεχωρίζω όταν αγωνιστήκαμε στο παιχνίδι με τη Γαλλία, μέσα στην Γαλλία που έπαιξα για πρώτη φορά σε 25.000 κόσμο. Δύσκολη στιγμή ήταν ένας τραυματισμός που είχα με την εθνική ομάδα, ένα λεπτό πριν την λήξη της προπόνησης, την επόμενη πετούσαμε για Σκωτία. Έσπασα το έξω σφυρό, επειδή κόλλησε το πόδι μου σε μια λακκούβα. Ήμουν λίγο παραπάνω από 6 μήνες εκτός αλλά εντάξει, το ξεπέρασα και αυτό.

Οι στόχοι που είχες βάλει μικρή όταν ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο, τους έχεις πετύχει ?
Εκείνους τους στόχους που είχα θέσει ως νεαρή ευτυχώς τους έχω πετύχει αλλά ξέρεις πως πάει αυτό δεν παύεις να θέτεις καινούριους και να είσαι προσηλωμένος σε αυτούς. Έτσι και εγώ τώρα επιθυμώ να ανέβουμε τις κατηγορίες και να πάμε Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό και εκεί να γίνει η υπέρβαση σε ότι δεν έζησα με προηγούμενη ομάδα που αγωνιζόμουν. Έζησα μια φορά το ότι περάσαμε στους 32 του θεσμού τώρα επιθυμώ να φτάσουμε πιο ψηλά. Σίγουρα στις επιθυμίες μου παραμένει μια πρόκριση με την εθνική ομάδα, όταν και αν αγωνιστώ ξανά για την εθνική μας θα καταθέσω ότι έχω για να επιτευχθεί αυτό.

Τι έχεις σπουδάσει?
Γυμναστική Ακαδημία, φοίτησα εκεί από το 2009 μέχρι και το 2014

Τη σχολή την διάλεξες λόγω ποδόσφαιρου ή επειφη σου άρεσε γενικά και ήθελες να σπουδάσεις αυτό?Δυσκολευτηκες να συνδιασεις σχολή και ομάδα?
Ήθελα ανέκαθεν να είμαι καθηγήτρια και σε συνδυασμό με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο επέλεξα πολύ συνειδητά τα ΤΕΦΑΑ. Καθόλου δεν το μετάνιωσα, έμαθα παρά πολλά από τη σχολή, είναι επιστήμη και όλο το σώμα μας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Ο συνδυασμός ήταν δύσκολος, είχαμε καθημερινά υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή και το απόγευμα προπονήσεις αλλά όχι ακατόρθωτο. Να σου δώσω ένα παράδειγμα στο τρίτο έτος κολυμπούσα το πρωί στο πρακτικό μάθημα της κολύμβησης και το απόγευμα είχα ταχυδυναμη. Χρειαζόταν σωστή διαχείρηση όλο αυτό και καλή διατροφή. Φυσικά δεν έκανα την γνωστή φοιτητική ζωή, έκανα πολλές θυσίες, δεν ξενυχτούσα, δεν ακολουθούσα σε εκδρομές και τα σχετικά. Δε μετανιώνω όμως στιγμή, τα ίδια θα ξανά διάλεγα, τα ίδια θα ξανά έκανα!

Αν ένα νεαρό κορίτσι θέλει να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο ή το έχει ξεκινήσει, τι έχεις να το συμβουλέψεις?
Να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και με κόπο και διάθεση να φτάσει στον επιθυμητό στόχο του. Αν υπάρχει και το ταλέντο φυσικά να το αξιοποιήσει και με δουλειά να προχωρήσει παρακάτω. Το ταλέντο μόνο δεν αρκεί για να ξεχωρίσεις, χρειάζεται καθημερινές θυσίες και προπόνηση! Και επειδή προπονούσα και αναπτυξιακές ηλικίες και συγκεκριμένα κοριτσιών, έχω να δηλώσω πως υπάρχει ταλέντο αλλά χρειάζεται να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Μόνο με την προπόνηση φτάνει κανείς ψηλά και το ψηλά δεν έχει όριο.

Αντρικό ποδόσφαιρο παρακολουθείς?
Παρακολουθώ ναι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο γενικά αντρικό και γυναικείο.

Απο δω Ελλάδα είσαι παναθηναϊκός, απο το εξωτερικό?
Barcelona, αγάπησα το ποδόσφαιρο της Barcelona όταν ήταν στο τιμόνι ο Guardiola.

Το μαρτύριο σου τελειώνει σιγά σιγά θα ήθελες πεις κάτι ακόμα?
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που στηρίζουν πιστά κάθε τμήμα του ερασιτέχνη. Πολύ σημαντική ήταν για όλους μας και για το ποδόσφαιρο γυναικών η ίδρυση τμήματος ποδοσφαίρου από τον μεγάλο σύλλογο Παναθηναϊκό. Μαζί με όλη αυτή την προσπάθεια εκπληρώνεται και το δικό μου παιδικό όνειρο, να φοράω το τριφύλλι στο στήθος. Πολύ σημαντικός αρωγός αυτής της προσπάθειας είναι ο χορηγός μας ο Θάνος Αραγιάννης και τον ευχαριστούμε θερμά για κάθε υποστήριξη του, οικονομική και μη. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους ανθρώπους που είτε στην αρχή, είτε καθόλη τη διάρκεια είτε στο τέλος μας υποστήριξαν με κάθε τρόπο, είναι αρκετοί που συνέλαβαν σε αυτό το όμορφο δημιούργημα φέτος. Εύχομαι όλοι μαζί να σηκώσουμε πολλά τρόπαια και να πάμε τον Παναθηναϊκό μας πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη που μας παραχώρησες και για τα όσα μοιράστηκες μαζί μας.
Εγώ σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για τις ερωτήσεις που μου έκανες. Ξέρεις μέσω αυτών ξυπνάνε και οι αναμνήσεις.
Read More »
Η Θεσπρωτή αθλήτρια του ποδοσφαίρου και παίχτρια του Παναθηναϊκού Χαρά Δημητρίου μας αποκαλύπτεται Η Θεσπρωτή αθλήτρια του ποδοσφαίρου και παίχτρια του Παναθηναϊκού Χαρά Δημητρίου μας αποκαλύπτεται Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022
Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού


Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου και αρωγό το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ σε μια ιδιαίτερη Τουριστική «βιωματική» εκδήλωση.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει περιήγηση με εξειδικευμένο ιστορικό στην προτεινόμενη «Τουριστική διαδρομή» μέσα στην πόλη της Παραμυθιάς (walking tour περίπου 1 ώρας), και ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση-συζήτηση της «τουριστικής διαδρομής» (30 λεπτά).
Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από τοπικά εδέσματα σε ειδικό διαμορφωμένο μπουφέ με προϊόντα της περιοχής ώστε να τα δοκιμάσετε και να τα γνωρίσετε.
Στόχος μας είναι να μάθετε μια πλευρά της Παραμυθιάς που πιθανόν να μην γνωρίζετε.
Μια πλευρά που πολλοί επισκέπτες-πελάτες σας με ενδιαφέροντα στην τοπική κουλτούρα, ιστορία και γαστρονομία θα θέλουν να ανακαλύψουν.
Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθετε το Σάββατο 16/4 στην Παραμυθιά για να γνωρίσετε ένα νέο «τουριστικό πακέτο» που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας.
Χώρος συγκέντρωσης: Εκκλησία Παναγίας (κάτω περιφερειακός) – Ώρα έναρξης: 10:00
Τηλ. Πληροφοριών : 6976444836 Κωτσης Νικολαος (Προεδρος) :6947809336 Σπυρίδων Γουσιας (Αντιπρόεδρος)
Η εκδήλωση ΔΕΝ είναι ανοιχτή προς το κοινό. Αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες του Τουρισμού, όπως Τουριστικά γραφεία, Πράκτορες, Διοργανωτές εκδρομών, Ξεναγούς, Ξενοδοχεία κλπ.
Read More »
Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Σελίδες