Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών στην ανακοίνωση της ΕΙΝΗ

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017


Αναφορικά με το Δελτίου Τύπου της ΕΙΝΗ (26/7/2017) σε ότι αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής .

Σε σύνολο 40 ιατρών που προβλέπονται στο οργανισμό του Νοσοκομείου υπηρετούν 34 καθώς και 6 επικουρικοί ιατροί. Η παραίτηση του οφθαλμίατρου στις 13/6 /17 αποτελεί προσωπική του επιλογή όπως προφορικά ενημέρωσε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου . Επίσης η θέση του οφθαλμιάτρου καλύφθηκε εκ νέου από τις 18/7/2017.


Ο μαστογράφος του Νοσοκομείου βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης από την ΕΑΕΕ και αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα

Το πλαίσιο εφημέρευσης του ιατρικού προσωπικού αποτελεί συνάρτηση των υπηρετούντων ιατρών, καθώς και της οικονομικής δαπάνης που προβλέπεται από τον προϋπολογισμό για το Νοσοκομείο. Επιπροσθέτως, γνωμοδοτικά τοποθετούνται για το πλαίσιο εφημέρευσης τόσο το Επιστημονικό Συμβούλιο όσο και ο Δντης Ιατρικής Υπηρεσίας. Αν ζητούσατε τα προγράμματα εφημέρευσης θα διαπιστώνατε ότι οι αδικίες του παρελθόντος με επιλεκτικές εφημερεύσεις ιατρών έχουν διορθωθεί

Το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας παρελήφθη από το ΓΝΦ που είναι ο φορέας λειτουργίας στις 5/5/2017. Έκτοτε, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την λειτουργία του κτηρίου οι οποίες ολοκληρώνονται τις επόμενες εβδομάδες . Παράλληλα έχει αρχίσει να παραλαμβάνεται και ο εξοπλισμός του ο οποίος έχει εξασφαλιστεί μέσω του ΕΣΠΑ .

Η τήρηση του ωραρίου προβλέπεται στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων

Σχετικά με την διάταξη νόμου που προβλέπει την μετάθεση ιατρικού προσωπικού μετά την παρέλευση 5ετούς υπηρεσίας, δίνεται η δυνατότητα στα Νοσοκομεία για την άμεση προκήρυξη της θέσης .

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για την θετική πορεία του Νοσοκομείου όπως αποτυπώνεται στις οικονομικές καταστάσεις για το 2016 και για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα με επόμενο δελτίο τύπου.

Τέλος η διοίκηση του Νοσοκομείου είναι στην διάθεση σας για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα και τις προοπτικές του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Μετά τιμής ,
Σπύρος Δερδεμέζης
Διοικητής Γ.Ν. Φιλιατών 


 
Read More »
Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών στην ανακοίνωση της ΕΙΝΗ Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών στην ανακοίνωση της ΕΙΝΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Ανακοίνωση της ΕΙΝΗ, για τα προβλήματα στελέχωσης των Νοσοκομείων της Ηπείρου

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017


Τα προβλήματα στελέχωσης των Νοσοκομείων της Ηπείρου με γιατρούς συνεχίζονται.
Οι διοικήσεις σε κάποια νοσοκομεία κυρίως της περιφέρειας συνεχίζουν να αξιοποιούν γνωστές από παλιότερα μεθόδους, χρησιμοποιώντας την υπερεργασία, τον εξαναγκασμό και την μη εφαρμογή των εργασιακών δικαιωμάτων.
ΓΝ- ΚΥ Φιλιατών :
Υπολειτουργία τμημάτων πρόσφατη αποχώρηση Οφθαλμίατρου λόγω απαξιωτικής συμπεριφοράς.
Μη λειτουργία του μαστογράφου.
Πρόγραμμα εφημεριών που δεν ανταποκρίνεται στη βαρύτητα των τμημάτων (τροποποιήσεις στα προγράμματα εφημερίας).
Καθυστέρηση στη Λειτουργία του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας.
Απαράδεκτη και επιλεκτική συμπεριφορά στο τελευταίο ΔΣ, σχετικά με δήθεν μη τήρηση του ωραρίου εφημέρευσης.
Τα προβλήματα θα επιδεινωθούν μετά την ενεργοποίηση του Νόμου για τις μεταθέσεις από παραμεθόριες περιοχές.


Στο Γ. Νοσοκομείο Άρτας:
• Στερούν ακόμη και το αναφαίρετο δικαίωμα της χρήσης της άδειας ανατροφής τέκνων, καταστρατηγούν την νόμιμη διαδικασία και αντί συνεχόμενου 9μήνου την χορηγούν τμηματικά, χωρίς ίχνος ευαισθησίας στην οικογένεια και την παιδική ηλικία.
• Στερούν από τους γιατρούς τα νόμιμα ρεπό.
• Μετατρέπουν εφημερίες κατά το δοκούν και δεν εφαρμόζουν τα προγράμματα που υποβάλουν οι Διευθυντές των κλινικών.
• Υπερεργασία σε πολλά τμήματα και ΄΄ εξαναγκασμός ΄΄ με εντέλλεσθε σε πέραν του νόμου εφημερίες, με το πρόσχημα των ελάχιστων προσλήψεων γιατρών.
• Εντέλλεσθε στους γιατρούς της Μονάδας να κάνουν εφημερίες και στην Καρδιολογική
κλινική.
• Στο ακτινολογικό αν και το προσωπικό συνεχώς μειώνεται, επιβάλλουν αύξηση των Απεικονιστικών εξετάσεων και αρνούνται την ολοήμερη λειτουργία του εργαστηρίου. Ενδεικτικά το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Άρτας, παρόλο το μειωμένο προσωπικό, παρουσιάζει σημαντικό έργο : έγιναν 8915 αξονικές το 2015 και 5139 το 2016 και ήδη το πρώτο 6μηνο του 2017 έφτασαν τις 4393, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΥΠΕ.
• Τα ραντεβού για Μαστογραφίες έχουν φθάσει στον Δεκέμβριο 2017 και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να αναγκάζονται ή να πηγαίνουν σε ιδιώτες ή να καταφεύγουν και να μετακινούνται στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων με αποτέλεσμά την περαιτέρω συμφόρηση και αυτών

Νοσοκομείο Πρέβεζας:
• Εντέλλεσθε για υπέρβαση εφημεριών πέραν του Νόμου.
•Τεράστιες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, δεν γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού παρά μόνο κάποιων επικουρικών.
• Αποσπάσεις – μετακινήσεις Γενικών Ιατρών και Αγροτικών γιατρών από τα Κέντρα Υγείας στο Νοσοκομείο καλύπτοντας τα κενά σε προσωπικό και υποβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίας υγείας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

ΓΝ Λευκάδας
Προβλήματα με τις προσλήψεις σε Μόνιμες θέσεις ιατρικού προσωπικού:
Θέση ΕΒ Παθολογίας κηρύχτηκε άγονη.
ΕΒ Καρδιολογίας ακυρώθηκε
ΕΒ Ορθοπεδικής ακύρωση της διαδικασίας λόγω ένστασης υποψήφιου για παράβαση του Συμβουλίου Κρίσης.
Το νοσοκομείο λειτουργεί αποκλειστικά με επικουρικούς γιατρούς υπηρετούν 11 επικουρικοί γιατροί ( περισσότεροι από τους μόνιμους).

ΠΓΝΙ
Λειτουργία Κλινικών με μείζονα προβλήματα.
Καρδιοχειρουργική κλινική, για την λειτουργία της οποίας αξιοποιούνται γιατροί άλλων ειδικοτήτων ( Αναισθησιολόγοι).
Ογκολογική κλινική, χωρίς ειδικευόμενους και ειδικευμένους.
Αιματολογική, Ουρολογική, Αναισθησιολογική παντελής έλλειψη ειδικευόμενων ιατρών.
Μετακινήσεις γιατρών από ΚΥ για την λειτουργία των ΤΕΠ του νοσοκομείου ( παραπέρα υποβάθμιση ΠΦΥ)
Ελάχιστες νέες μόνιμες θέσεις εργασίας γιατρών την ίδια στιγμή που υπηρετούν 35 επικουρικοί γιατροί.
Ελλειμματικός προϋπολογισμός, που με βάση την εμπειρία του 2016 θα δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου νωρίτερα από πέρυσι ( η ένταξη της φαρμακευτικής δαπάνης του ΕΟΠΥ ορισμένων κατηγοριών ασθενών στα Νοσοκομεία εκτίναξε την φαρμακευτική δαπάνη με αποτέλεσμα οι προϋπολογισμοί για τα φάρμακα να μην επαρκούν για το 2017.

Γ.Ν. Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
Ελλείψεις σε ειδικευόμενους ( Αναισθησιολογία χωρίς ειδικευόμενους)
Οριακή η λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής της Πνευμονολογικής και του Παθολογοανατομικού από ειδικευμένους ιατρούς, να γίνει άμεσα η κάλυψη των θέσεων που έχουν προκηρυχθεί.Αδυναμία προϋπολογισμού για υποστήριξη ακόμη και πρόσληψης επικουρικών.Πρόσφατη ακύρωση Ορθοπεδικών χειρουργείων λόγω αδυναμίας προϋπολογισμού για υλικά , όταν η Ορθοπεδική κλινική λειτουργεί με αυξημένη κίνηση.
Έλλειψη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, πεπαλαιωμένος εξοπλισμός όπως στο ακτινολογικό, Αναισθησιολογικό κ.αΠαρά τις εξαγγελίες για σταθεροποίηση του ΕΣΥ, γινόμαστε μάρτυρες απαράδεκτων συνθηκών εργασίας σε νοσοκομεία της Ηπείρου. Οι ελλειμματικοί προϋπολογισμοί των νοσοκομείων σε συνθήκες ανύπαρκτης και υποβαθμισμένης ΠΦΥ οδηγούν σε παραπέρα προσέλευση ασθενών στα νοσοκομεία και ιδιαίτερα στα 2 τριτοβάθμια νοσοκομεία της Ηπείρου. Τα κενά στη στελέχωση από ειδικευόμενους γιατρούς αποτελούν καμπανάκι για την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων, την επιτέλεση του εκπαιδευτικού και επιστημονικού ρόλου όλων των γιατρών και την αντικειμενική επιδείνωση που η διαδικασία αυτή θα έχει για τις ανάγκες των ασθενών μας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ της ΕΙΝΗ
Η πρόεδρος Ο Γεν. γραμματέας
Κιτσανού Μαργαρίτα Παππάς Χαράλαμπος 


 
Read More »
Ανακοίνωση της ΕΙΝΗ, για τα προβλήματα στελέχωσης των Νοσοκομείων της Ηπείρου Ανακοίνωση της ΕΙΝΗ, για τα προβλήματα στελέχωσης των Νοσοκομείων της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πανηγύρια και παράνομη αφισοκόλληση

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017

Βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού. 
Σχεδόν όλα τα χωριά της Θεσπρωτίας διοργανώνουν παραδοσιακά πανηγύρια, τονίζοντας τα ήθη και έθιμα μας. 
Έτσι μεγαλώσαμε έτσι θα θέλαμε να μεγαλώνουν και τα παιδιά μας. 
Μέσα στις παραδόσεις μας. 
Ως εδώ καλά όλα……
Τι γίνεται όμως όταν προσπαθούν να γίνουν γνωστά στο κοινό αυτά. 
Παρατηρούμε κάθε καλοκαίρι με την ανοχή των αρμοδίων αφισοκολλήσεις σε κάθε απίθανο σημείο. 


Αφίσες που χαλάνε την όποια αισθητική έχει παραμείνει στην πόλη μας. 
Οι αρμόδιοι έχουν την ευθύνη ή οι πολίτες; 
Φυσικά μερίδιο ευθύνης έχουν οι αρμόδιοι που είναι ανεκτικοί σε αυτές τις καταστάσεις και δεν αναζητούν τους υπευθύνους και επιπλέον ότι δεν υπάρχει σαφήνεια, που πρέπει να γίνει αυτό, διαμορφώνοντας ειδικούς χώρους διαφήμισης οι οποίοι θα επιφέρουν και έσοδα στον δήμο. 
Όμως μερίδιο ευθύνης έχουν αυτοί οι πολίτες που ανεξέλεκτα και εις βάρος των άλλων πολιτών βρωμίζουν την περιοχή. 
Το αστείο σε αυτό είναι ότι κάποιες αφίσες αναγράφουν ως διοργανωτές, διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους.
Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο η διοργάνωση πανηγυριών και φυσικά όχι η μόλυνση του περιβάλλοντος μέσω της αφισορύπανσης...Read More »
Ηγουμενίτσα: Πανηγύρια και παράνομη αφισοκόλληση Ηγουμενίτσα: Πανηγύρια και παράνομη αφισοκόλληση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κιλό κάνναβης

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε, χθες (25-07-2017) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή στο Κομπότι Άρτας, κρυμμένη μέσα σε θάμνους, μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.041) γραμμαρίων.

Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 


 
Read More »
Βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κιλό κάνναβης Βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κιλό κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητείται μάγειρας για πιτσαρία

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017

Κατάστημα στην Ηγουμενίτσα ζητάει έναν έμπειρο μάγειρα, αποκλειστικά για παρασκευή πίτσας.

Πληροφορίες στο τηλ: 6945939749Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητείται μάγειρας για πιτσαρία Ηγουμενίτσα: Ζητείται μάγειρας για πιτσαρία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος , για ηχορύπανση

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017Συνελήφθη, σήμερα (26-07-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου. 


Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος , για ηχορύπανση Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος , για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Είχαν διαπράξει ακόμα μία κλοπή σε σταθμευμένο όχημα στην παραλία της Πλαταριάς

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017


Σε συνέχεια του χθεσινού (25-07-2017) Δελτίου Τύπου της Αστυνομίας που αφορούσε την εξιχνίαση κλοπής σε σταθμευμένο όχημα σε παραλία της Θεσπρωτίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), με δράστες δύο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 33 και 55 ετών, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες εμπλέκονται και σε άλλη μία παρόμοια περίπτωση.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, το μεσημέρι της 23-07-2017, αφαίρεσαν από το εσωτερικό ενός ακόμη οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε παραλία της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό, ένα πορτοφόλι και μία τσάντα.


Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένη μεθοδολογία και συγκεκριμένα, αφού προκαλούσαν στρέβλωση των θυρών των οχημάτων, στη συνέχεια με αυτοσχέδιο άγκιστρο απασφάλιζαν τις πόρτες και αφαιρούσαν αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. 


 
Read More »
Είχαν διαπράξει ακόμα μία κλοπή σε σταθμευμένο όχημα στην παραλία της Πλαταριάς Είχαν διαπράξει ακόμα μία κλοπή σε σταθμευμένο όχημα στην παραλία της Πλαταριάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Συνελήφθη 34χρονος στην Ηγουμενίτσα, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017Συνελήφθη, σήμερα (26-07-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για υγειονομικές παραβάσεις.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 34χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τους υγειονομικούς όρους λειτουργίας του καταστήματος. 


 
Read More »
Συνελήφθη 34χρονος στην Ηγουμενίτσα, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις Συνελήφθη 34χρονος στην Ηγουμενίτσα, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θεσπρωτός τερματοφύλακας Γιάννης Μπότσαρης

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017


Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΝΣ και του Θεσπρωτού, άφησε τα πάτρια εδάφη για να εγκατασταθεί στο Κορωπί και να λάβει μέρος στις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες των ακαδημιών του Παναθηναϊκού (συγκεκριμένα της Κ17 ομάδας), οι οποίες χρησιμοποιούν για προπονήσεις τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.


Ο γεννημένος το 2001 γκολκίπερ, κατέγραψε πέρυσι 6 συμμετοχές (τις 4 ως βασικός) με τη φανέλα του Θεσπρωτού στη Γ΄Εθνική.


 
Read More »
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θεσπρωτός τερματοφύλακας Γιάννης Μπότσαρης Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θεσπρωτός τερματοφύλακας Γιάννης Μπότσαρης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Πανηγυρισμοί στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας για το συγχωριανό τους προπονητή των χρυσών μεταλλίων Ηλία Παπαθεοδώρου

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017


Ο Θεσπρωτός, από τη Λεπτοκαρυά Φιλιατών, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ήταν ο άριστος "τιμονιέρης" της εθνικής μπάσκετ νέων στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για δεύτερη φορά. 
Και έτσι οι συγχωριανοί του, που τους είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο, πανηγύρισαν το γεγονός. 
Μέσα σε πέντε χρόνια, ως προπονητής της νέας γενιάς των μπασκεμπολιστών, χάρισε στην Ελλάδα δύο χρυσά μετάλλια. 


Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού κάνει συστηματική, μεθοδική και με ζήλο δουλειά. 
Και το κυριότερο εμπνέει, μέσα από οικεία καρδιακά συναισθήματα, τα παιδιά. 
Ο Ηλίας Παπαπαθεοδώρου γράφει ιστορία με τους πιτσιρικάδες του ελληνικού μπάσκετ. 
Σεμνός και προσγειωμένος ο ίδιος μιλάει για επιτυχίες σημαντικές με πρωταγωνιστές τα παιδιά. 
Ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν τη δική του καθοριστική συνεισφορά. 


 
Read More »
Πανηγυρισμοί στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας για το συγχωριανό τους προπονητή των χρυσών μεταλλίων Ηλία Παπαθεοδώρου Πανηγυρισμοί στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας για το συγχωριανό τους προπονητή των χρυσών μεταλλίων Ηλία Παπαθεοδώρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Έκθεση ζωγραφικής της Ελεύθερης Έκφρασης Εικαστικών στο Ενετικό κάστρο της Πάργας

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017
Read More »
Έκθεση ζωγραφικής της Ελεύθερης Έκφρασης Εικαστικών στο Ενετικό κάστρο της Πάργας Έκθεση ζωγραφικής της Ελεύθερης Έκφρασης Εικαστικών στο Ενετικό κάστρο της Πάργας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΗ Δ. ΚΟΛΙΟΜΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεστρίνης Θεσπρωτίας ενισχύει το 18χρονο συγχωριανό μας Δημήτρη Κολιομίχο, ο οποίος νοσεί από σπάνια και σοβαρή ασθένεια, έχοντας ηθική και ανθρωπιστική υποχρέωση απέναντι σε συμπάσχοντα συντοπίτη μας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση της οικογένειάς του.


Έτσι, μέρος των εσόδων από την οργάνωση της δημοτικής βραδιάς, την Παρασκευή 28 Iουλίου , θα διατεθούν για τη θεραπεία του Δημήτρη.

Όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε έναν έφηβο, που δίνει ηρωικό αγώνα επιβίωσης, για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά δεν χάθηκε από την εποχή μας. Μας χρειάζεται ο νεαρός και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε.

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεστρίνης 


 
Read More »
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΗ Δ. ΚΟΛΙΟΜΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΗ Δ. ΚΟΛΙΟΜΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Νεκρός 43χρονος μουσικός που έπεσε με το ΙΧ του σε αρδευτικό κανάλι

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 43χρονος από τα Γιάννινα. 
Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το βράδυ της Τρίτης, στον επαρχιακό δρόμο Άρτας Γαβριάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μεγάλο αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 43χρονου.


Ο 43χρονος ήταν μουσικός (οργανοπαίχτης) και προορισμός του ήταν πανηγύρι σε χωριό της περιοχής, όπου θα έπαιζε μουσική μαζί με την υπόλοιπη ορχήστρα.

Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι..

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.


 
Read More »
Νεκρός 43χρονος μουσικός που έπεσε με το ΙΧ του σε αρδευτικό κανάλι  Νεκρός 43χρονος μουσικός που έπεσε με το ΙΧ του σε αρδευτικό κανάλι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Σελίδες