Τρίτη θέση για τον Ηγουμενιτσιώτη Μιλτιάδη Μπεράτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023
Τρίτη θέση για τον Ηγουμενιτσιώτη Μιλτιάδη Μπεράτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής


Μια τιμητική διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα, σημειώθηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. 

Συγκεκριμένα, ο συντοπίτης Μιλτιάδης Μπεράτης, κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο
Read More »
Τρίτη θέση για τον Ηγουμενιτσιώτη Μιλτιάδη Μπεράτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής Τρίτη θέση για τον Ηγουμενιτσιώτη Μιλτιάδη Μπεράτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023 Rating: 5

Ο ΣΕΤΕ παρουσιάζει το τουριστικό πλάνο για την Ήπειρο

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023
Ο ΣΕΤΕ παρουσιάζει το τουριστικό πλάνο για την Ήπειρο


Εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιάσει το πλάνο της στρατηγικής για τον τουρισμό της Ηπείρου, οργανώνει στα Γιάννινα ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου στη μία το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Du Lac.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος και ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των δύο Σχεδίων Δράσης της Ηπείρου.

Το ένα αφορά τα Ιωάννινα και τις κοντινές ορεινές περιοχές και το δεύτερο την Ηπειρωτική ακτή.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον γενικό διευθυντή του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) Ηλία Κικίλια και τον επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ Άρη Ίκκο.

Στη συνέχεια η CEO Marketing Greece Ιωάννα Δρέττα θα μιλήσει για θέματα στρατηγικής προβολής και προώθησης και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τοποθετήσεις και συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων τουριστικών και παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.
Read More »
Ο ΣΕΤΕ παρουσιάζει το τουριστικό πλάνο για την Ήπειρο Ο ΣΕΤΕ παρουσιάζει το τουριστικό πλάνο για την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023 Rating: 5

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για κλοπή με το πρόσχημα επικείμενου σεισμού

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για κλοπή με το πρόσχημα επικείμενου σεισμού 


Από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού για υπόθεση κλοπής, η οποία έγινε την 16-02-2023 σε χωριό της Πρέβεζας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, έπεισαν ηλικιωμένη να εξέλθει από το σπίτι της με το πρόσχημα ότι επίκειται μεγάλος σεισμός, από όπου στη συνέχεια της αφαίρεσαν προρτοφόλι με μικρό χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Read More »
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για κλοπή με το πρόσχημα επικείμενου σεισμού Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για κλοπή με το πρόσχημα επικείμενου σεισμού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023 Rating: 5

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του thespro.gr για το νομό Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023
Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του thespro.gr για το νομό Θεσπρωτίας


Ολοκληρώθηκε η πρώτη δημοσκόπηση του thespro.gr για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Το δείγμα της δημοσκόπησης, η οποία διήρκησε από τις 18 Ιανουαρίου εως και τις 21 Φεβρουαρίου, είναι 300 κάτοικοι Θεσπρωτίας, από τους οποίους οι 226 (75,3%) ήταν άντρες και οι 74 (24,7%) γυναίκες.

Περιελάμβανε τα κόμματα που βρίσκονται εντός κοινοβουλίου, με επιπλέον δυνατότητα απάντησης "Άλλο κόμμα".

Τα ερωτήματα απλά. Τί είχατε ψηφίσει στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές.

Τί είχατε ψηφίσει στις προηγούμενες εθνικές εκλογέςΠριν δούμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα στη Θεσπρωτία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019


Τί θα ψηφίσετε στις επόμενες εθνικές εκλογές


Όπως διαπιστώνεται, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πέφτει 5,14 ποσοστιαίες μονάδες, από το 41,14% που είχε λάβει το 2019, στο 36%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. από 31,54% που είχε λάβει, βλέπουμε να αυξάνει αλαφρά τις δυνάμεις του κατά 0,46%, φτάνοντας το 32%, μειώνοντας έτσι τη διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία στις 4 μονάδες, από τις 9,6 μονάδες που ήταν στις εκλογές του 2019.
Υπενθυμίζουμε πως η Θεσπρωτία πλέον εκλέγει έναν βουλευτή και τα δύο μεγάλα κόμματα θα πρέπει να συγκρουστούν για την κατάκτηση της πρωτιάς που θα τους εξασφαλίσει τη βουλευτική έδρα, με τη διαφορά των δύο κομμάτων να είναι μικρή.
Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13% διατηρώντας τις δυνάμεις του, αφού το 2019 είχε λάβει στη Θεσπρωτία, ποσοστό 13,28%.
Μεγάλο είναι το ποσοστό που δηλώνει πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα, πέρα από αυτά που σήμερα είναι εκλεγμένα στο ελληνικό κοινοβούλιο, φτάνοντας το 11%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ με 3,7%, η Ελληνική Λύση με 2,3% και το Μέρα25 με 2,0%.

Το επόμενο διάστημα και αφού ανακοινωθούν οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων, θα διενεργήσουμε νέα δημοσκόπηση, συμπεριλαμβάνοντας και τους υποψήφιους βουλευτές.
Read More »
Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του thespro.gr για το νομό Θεσπρωτίας Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του thespro.gr για το νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023 Rating: 5

Εισροή υδάτων σε σκάφος στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023
Εισροή υδάτων σε σκάφος στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για περιστατικό εισροής υδάτων, στο Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος «VENERA» N.Π. 11738, στον λιμένα Πλαταριάς.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη υδάτων, εντός του ανωτέρω σκάφους. Συγκεκριμένα, το “VENERA” είχε υποστεί κλίση στην πλώρη του, χωρίς όμως να βυθιστεί.

Η απάντληση των υδάτων πραγματοποιήθηκε από ιδιοκτήτες όμορων σκαφών και τεχνικού, ενώ δύτης προέβη σε έλεγχο των υφάλων, χωρίς να διαπιστώσει την ύπαρξη ρήγματος. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “VENERA”, μέχρι προσκομίσεως του πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το σκάφος νηογνώμονα.
Read More »
Εισροή υδάτων σε σκάφος στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας Εισροή υδάτων σε σκάφος στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2023 Rating: 5

Σελίδες