Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)


http://newpost.gr/storage/photos/master/201410/diafimisi88teliko-site.jpg
Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας σήμερα. ας ξεπεράσουμε τα ταμπού και τις προκαταληψεις και να ενημερωθούμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει στην καθημερινότητα μας και την κοινωνία
 
Read More »
Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (ΒΙΝΤΕΟ) Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός για τη μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015
Διαγωνισμός για τη  μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

http://3gym-igoum.thesp.sch.gr/images/templates/dd_highschool_43/images/slideshow/3.jpg

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση δικαιώματος λειτουργίας και εκμετάλλευσης (μίσθωση) του κυλικείου του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.

Η διαδικασία ανάδειξης του πλειοδότη θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3 – Ηγουμενίτσα), στις 10/11/2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, για την παραλαβή της διακήρυξης του διαγωνισμού καθώς και για την κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Read More »
Διαγωνισμός για τη μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Διαγωνισμός για τη  μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015 Rating: 5

Ανοιχτή συνέλευση της ΛΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σήμερα στο ΠΑΝΘΕΟΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015
Ανοιχτή συνέλευση της ΛΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σήμερα στο ΠΑΝΘΕΟΝ


Ανοιχτή συνέλευση της ΛΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σήμερα Σάββατο 10 Οκτώβρη στο ΠΑΝΘΕΟΝ στις 19:30 

Η σημερινή συνέλευση στο ΠΑΝΘΕΟΝ της ΛΑΕ είναι ανοιχτή με την έννοια ότι μπορούν να παρακολουθήσουν και σύντροφοι που δεν θέλουν ακόμη να είναι μέλη αλλα ειναι θετικοί απέναντι μας και θέλουν να μας ακούσουν. 

Τα θέματα ειναι : 
1. Εκτίμηση εκλογών
2. Προοπτικές και προγραμματισμός δράσης (πχ εκδηλώσεις)
3. Συγκρότηση οργάνωσης
 

Επίσης οποίος θελει μπορεί να θέσει οποίο θέμα νομίζει
Read More »
Ανοιχτή συνέλευση της ΛΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σήμερα στο ΠΑΝΘΕΟΝ Ανοιχτή συνέλευση της ΛΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σήμερα στο ΠΑΝΘΕΟΝ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015 Rating: 5

Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη οδικώς 5 ημέρες

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015
Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη οδικώς 5 ημέρες


Από τη μία πλευρά, η Βουδαπέστη, η «διπλή» πρωτεύουσα στις όχθες του ποταμού Δούναβη, όπου αποτελεί μοναδικό μωσαϊκό αρχιτεκτονικών επιρροών, με στοιχεία μπαρόκ, αρ νουβό και νεοκλασικά τα οποία συνθέτουν ένα τοπίο ειδυλλιακό και από την άλλη πλευρά, η Βιέννη, με επιβλητικά ανάκτορα, βόλτες με άμαξες και ρομαντικούς περίπατους στη Sterngasse, ανάμεσα στα αμέτρητα σιντριβάνια, είναι τα βασικά κεφάλαια του ατελείωτου παραμυθιού που θα ζήσετε σε αυτό το ταξίδι!

28η Οκτωβρίου
Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη οδικώς 5 ημέρες

Δώρο η εκδρομή στη Βιέννη και στα Παραδουνάβια χωριά.

Στην οδική εκδρομή στη Βουδαπέστη μπορεί κανείς να επισκεψθεί τη Γέφυρα των Λεόντων, τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Κοινοβούλιο, την πλατεία των Ηρώων, καθώς και να απολαύσει μια μοναδική κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη. Μια ημέρα είναι αφιερωμένη στη Βιέννη, όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το ανάκτορο Μπελβεντέρε, το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο και την Όπερα.

1η ημέρα
Αναχώρηση - Βουδαπέστη (945χλμ)
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 04:00 για τα σύνορα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή περνώντας από Σκόπια και Βελιγράδι φθάνουμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, τη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο, δείπνο και διαν/ση.

2η ημέρα
Βουδαπέστη - Περιήγηση πόλης (40χλμ)

Στην ξενάγηση της πόλης θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με τα καλοδιατηρημένα κτίρια και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων, θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα. Τέλος, θα κλείσουμε με επίσκεψη στο περίφημο νησί της Μαργαρίτας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την βραδιά σας κάνοντας την πιο ρομαντική κρουαζιέρα στον Δούναβη.

3η ημέρα
Εκδρομή στη βιέννη (243χλμ+243χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Βιέννης. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου), όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε. Έπειτα, θα δούμε το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Χρόνος ελεύθερος στην μελωδική πόλη. Το απόγευμα επιστροφή στην Βουδαπέστη.

4η ημέρα
Παραδουνάβιες περιοχές Έστεργκομ (210χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στα περίφημα παραδουνάβια χώρια της Ουγγαρίας. Στην εκδρομή μας κατά μήκος του Δούναβη θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας, τόπος πολλών φημισμένων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ, περίπατος στο χωριό και συνεχίζουμε για το Βίζεγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου. Έπειτα θα κάνουμε στάση στην πρώτη πρωτεύουσα τον Ούγγρων το Έστεργκομ, για να επισκευθούμε τον τεράστιο καθεδρικό ναό όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων και την πινακοθήκη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Απόψε μπορείτε προαιρετικά να πάρετε μια γεύση από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα παρέα με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά πίνοντας «αίμα του ταύρου» το πασίγνωστο κρασί τις Ουγγαρίας.

5η ημέρα
Βουδαπέστη - Επιστροφή (945χλμ.)

Μετά το πρωινό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε στην πόλη μας.

Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και με μια διαδρομή αεροπορικώς
Περιλαμβάνονται:
• Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
• Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας
• Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
• Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
• Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης / επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Πληροφορίες για εγγραφές και συμμετοχές
Πέτρος Σκρέκος
REVIS TRAVEL
Tour department and cruises
AGION APOSTOLON 63
IGOUMENITSA GREECE
TEL. 0030 26650 26944(direct),22158
Fax: 0030 26650 25421
Mobile 0030 6942248007
E-mail: tour@revistravel.gr
www.ekdromes.net
IATA: 272-13874
FORTH CRS: 5701
FACEBOOK REVIS TRAVEL
Read More »
Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη οδικώς 5 ημέρες Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη οδικώς 5 ημέρες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα με τραυματισμό 4 νεαρών μετά από σύγκρουση δύο μηχανών

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015
Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα με τραυματισμό 4 νεαρών, μετά από σύγκρουση δύο μηχανών


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού στην Ηγουμενίτσα, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε μία 16χρονη με συνεπιβάτη μία 17χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 19χρονος με συνεπιβάτη μία 19χρονη, ενώ στη συνέχεια το δεύτερο δίκυκλο προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός όλων των ανωτέρω, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα με τραυματισμό 4 νεαρών μετά από σύγκρουση δύο μηχανών Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα με τραυματισμό 4 νεαρών μετά από σύγκρουση δύο μηχανών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015 Rating: 5

Πρόγνωση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015
Πρόγνωση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο


Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα δελτίο επιδείνωσης του καιρού. 

Συγκεκριμένα για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου προβλέπεται ότι από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα εξασθενήσουν από την Κυριακή το απόγευμα. 

Παράλληλα στο Ιόνιο το Σάββατο θα πνέουν νότιοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας καλεί όλους τους Δήμους να βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.

Read More »
Πρόγνωση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο Πρόγνωση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015 Rating: 5

Σελίδες