https://picasion.com/

Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου Γαρδικίου από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου Γαρδικίου από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού


Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα η βράβευση των μαθητών δέκα σχολείων της χώρας για την επιτυχή συμμετοχή τους στη δράση «Διάλογοι» της Ακαδημίας Πλάτωνος του Ιδρύματος. 
 
Μεταξύ των δέκα σχολείων που βραβεύτηκαν από τα 187 που συμμετείχαν πανελλαδικά στο διαγωνισμό ήταν και το Γυμνάσιο Γαρδικίου. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που φοιτούσαν στο Γυμνάσιο Γαρδικίου το προηγούμενο σχολικό έτος 2014-2015 και συμμετείχαν στη δράση υλοποιώντας Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα «Μνήμες μαρτυρικές, φωνές ζωντανές της ιστορίας μας». 
 
Το Πρόγραμμα αποτελεί αναφορά στις μαρτυρικές πόλεις και χωριά της Ελλάδας με έμφαση στην εκτέλεση των 49 Προκρίτων της Παραμυθιάς. 
 
 
 
Η βράβευση των 24 μαθητών του Γυμνασίου Γαρδικίου πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή σε αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Στους μαθητές δόθηκαν βεβαιώσεις και αναμνηστικά δώρα ενώ βραβεύτηκαν και οι υπεύθυνες για το πρόγραμμα καθηγήτριες του Γυμνασίου Γαρδικίου Μαρέτα Αικατερίνη, Μάγκα Ελένη και Βασιλείου Ιωάννα στις οποίες πέραν των σχετικών βεβαιώσεων δόθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για χρήση στην καθημερινή σχολική πράξη. 
 
Η επίσκεψη των μαθητών στην Αθήνα συνδυάστηκε επιπλέον με εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο Μουσείο Μπενάκη και ξενάγηση στους χώρους της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Το υλικό της εργασίας των μαθητών είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού http://dialogoi.plato-academy.gr/ProjectAuthoring.aspx
Read More »
Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου Γαρδικίου από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου Γαρδικίου από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, στην Κακαβιά, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, στην Κακαβιά, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα :
Συνελήφθη, χθες (09-11-2015) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για απόπειρα κλοπής.
 
Συνελήφθη, σήμερα (10-11-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
 
Συνελήφθη, χθες (09-11-2015) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Συνελήφθη, σήμερα (10-11-2015) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Read More »
Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, στην Κακαβιά, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, στην Κακαβιά, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

ΑΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΗ

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
ΑΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΗ


Απεργιακή συγκέντρωση, Πλατεία Δημαρχείου 10.30πμ

Εργάτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες

Η αντιλαϊκή επίθεση συνεχίζεται! Αυτή τη φορά στο τιμόνι της επίθεσης βρίσκεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία υλοποιεί τις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών της τρόικας, όπως είχαν κάνει κι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχοντας τη στήριξη και των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Ένωση Κεντρώων), ενώ δεν πρέπει να ξεγελά η «αντιμνημονιακή» ρητορεία των νεοναζί της «Χρυσής Αυγής».

Μετά τη στήριξη και τα εύσημα που πήρε και από τα γεράκια της Ουάσιγκτον, στα πλαίσια της προσαρμογής του ΣΥΡΙΖΑ στα επικίνδυνα Aμερικανονατοϊκά παιχνίδια στην περιοχή, ο προσαρμοσμένος πλέον ΣΥΡΙΖΑ προχωρεί :
Στην επιβολή νέων φόρων στο λαό με στόχο τη ληστρική μεταφορά πλούτου προς τους ντόπιους καπιταλιστές και τους ξένους ιμπεριαλιστές (ΕΕ-ΔΝΤ). Με τον ΕΝΦΙΑ που «θα καταργούνταν». Με την αύξηση του ΦΠΑ. Με την βαριά φορολόγηση και το ξεκλήρισμά της αγροτιάς.
Στην επιβολή ενός νέου αντιασφαλιστικού τερατουργήματος, όπου πέρα απ΄ την αύξηση των ορίων ηλικίας και τις συντάξεις πείνας, επιδιώκεται μια ολοκληρωτική ανατροπή, που θα κατεδαφίσει τα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων στην σύνταξη και την ασφάλιση.
Στην «ατζέντα» της αντιλαϊκής επίθεσης βρίσκονται και οι ομαδικές απολύσεις, η παραπέρα «ελαστικοποίηση» των εργασιακών σχέσεων, οι συλλογικές συμβάσεις, οι μισθοί και τα μεροκάματα, τα δικαιώματα της νεολαίας στις σπουδές και στη δουλειά, στην Παιδεία, το δικαίωμα του λαού στην περίθαλψη, τα ξεπουλήματα κι οι ιδιωτικοποιήσεις.
Ταυτόχρονα, οι ιμπεριαλιστές «σύμμαχοι» δείχνουν απόλυτα «ανελαστικοί» και στο μέτωπο των «κόκκινων» δανείων και των πλειστηριασμών κατοικιών.

Βέβαια, παρά τις «θυσίες», όπως ονομάζουν οι ιθύνοντες του συστήματος την επίθεση στο λαό, ούτε δουλειές πρόκειται ν’ ανοίξουν, ούτε καμιά «ανάπτυξη» πρόκειται να έρθει.

Εργάτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες

Ενώ αυτή είναι η κατάσταση, με ευθύνη των δυνάμεων που αναφέρονται στην Αριστερά και του επίσημου συνδικαλιστικού κινήματος, δεν έχει ξεσπάσει κανένας σοβαρός αγώνας ενάντια σ΄ αυτή την επίθεση. Οι συμβιβασμένες-υποταγμένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ (που πρόκρινε το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του Ιούλη) και της ΑΔΕΔΥ, αυτοί που στηρίζουν τη νέα επίθεση ενάντια στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις, δεν «απενοχοποιούνται» με την κήρυξη μιας 24ωρης γενικής απεργίας.

Και δεν αποτελούν πραγματικό αγώνα, οι θεαματικές, τηλεοπτικού τύπου ενέργειες του ΠΑΜΕ, που αναπαράγουν την περιθωριοποίηση των μαζών και δε συγκροτούν απολύτως τίποτα.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι κι ο λαός πρέπει να αξιοποιήσουν την απεργία αυτή για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα, αλλά και για να χαράξουν το δικό τους δρόμο αντίστασης και αγώνα. Κόντρα στην απογοήτευση και την αδράνεια, να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους, να πάρουν την υπόθεση στα δικά τους χέρια και να υπερασπίσουν μαζικά, συλλογικά και αποφασιστικά τα δικαιώματά τους, αλλά και την ίδια τους τη ζωή. Αυτή είναι και η μοναδική διέξοδος! Με ΚΟΙΝΕΣ συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, συνελεύσεις, απεργίες να συμβάλουν στον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, και στη δημιουργία ενός Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και την ιμπεριαλιστική εξάρτηση!Κάτω τα χέρια απ΄ το δικαίωμα στη δουλειά!

Κάτω τα χέρια απ΄ τα μεροκάματα, τους μισθούς και τις συντάξεις!

Κάτω τα νέα και παλιά μνημόνια, η πολιτική κυβέρνησης- κεφαλαίου

Ούτε Ε.Ε. - Ούτε Δ. Ν. Τ. - Κάτω τα δεσμά του ιμπεριαλισμού!

Ο μαζικός λαϊκός αγώνας η μοναδική διέξοδος!

Read More »
ΑΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Μαραθώνιος: Συγκίνησε ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Αρμένης που αφιέρωσε το ρεκόρ του στην Κατερίνα Γκίκα

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Μαραθώνιος: Συγκίνησε ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Αρμένης που αφιέρωσε το ρεκόρ του στην Κατερίνα Γκίκα


​Φανερά συγκινημένος ο δημοσιογράφος του Star, Νίκος Αρμένης αφιέρωσε το προσωπικό του ρεκόρ στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας στην αδικοχαμένη δημοσιογράφο από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας, Κατερίνα Γκίκα.

Ο Νίκος έτρεξε για τέταρτη φορά τα 42.195 μέτρα από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο και κατάφερε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ… αυτό που αφιέρωσε στην συνάδελφο του, που έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Έφτασα στον τερματισμό έχοντας στο μυαλό μου μόνο ένα πράγμα. Να αφιερώσω το φετινό μετάλλιο στην Κατερίνα μας που έφυγε τόσο νωρίς. Θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτρια μου Μαρία Πολύζου που με έχει βοηθήσει και έκανα φέτος ρεκόρ. Και την οικογένεια μου για την στήριξη», είπε ο δημοσιογράφος με τρεμάμενη φωνή.
Read More »
Μαραθώνιος: Συγκίνησε ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Αρμένης που αφιέρωσε το ρεκόρ του στην Κατερίνα Γκίκα  Μαραθώνιος: Συγκίνησε ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Αρμένης που αφιέρωσε το ρεκόρ του στην Κατερίνα Γκίκα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 56χρονος με 471,2 γραμμάρια κάνναβης

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Συνελήφθη 56χρονος με 471,2 γραμμάρια κάνναβης


Σε συνέχεια του από 09.11.2015 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη 48χρονου ημεδαπού στην Άρτα για κατοχή ναρκωτικών, ανακοινώνεται ότι:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες (09-11-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε παραχωρήσει το Ι.Χ. Φορτηγό του στον 48χρονο συλληφθέντα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 48χρονου στο Νεοχώρι Πρέβεζας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα (471,2) γραμμάρια κάνναβης.

Ο 56χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Read More »
Συνελήφθη 56χρονος με 471,2 γραμμάρια κάνναβης Συνελήφθη 56χρονος με 471,2 γραμμάρια κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Διακοπές υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Διακοπές υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα

http://www.patrastimes.gr/img/pictures/868%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D.jpg
 
Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι:

· την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11/2015 από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα διακοπεί η υδροδότηση σε όλη την περιοχή

· την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11/2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ., λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης θα διακοπεί η υδροδότηση, από το ύψος του πρώην πρατηρίου Ντάσιου έως και το Supermarket Μαρινόπουλος καθώς και από τη θέση Πυρί έως και το Μακρυγιάλι

· την ΠΕΜΠΤΗ 12/11/2015 από τις 08:00 π.μ έως τις 02:00 μ.μ. και λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στη ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ θα διακοπεί η υδροδότηση σε όλη την περιοχή

· την Παρασκευή 13/11/2015 από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης θα διακοπεί η υδροδότηση στην περιοχή του Λαδοχωρίου από το ξενοδοχείο Angelika Palace έως τον χώρο πρώην παζάρι και μέχρι τα πρατήρια της περιφερειακής οδού.


Read More »
Διακοπές υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα Διακοπές υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών


Καλείστε να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 13η του μηνός Νοέμβρη του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ένα και μοναδικό θέμα:

Έγκριση Ισολογισμού Απολογισμού και κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσεως έτους 2014 (Διαχειριστική χρήση 01-01-2014 έως 31-12-2014).

- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία

Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν. Χρήστος
Read More »
Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Μελέτη του Ευαγγελίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος από τον ηγούμενο της Μονής Γηρομερίου

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Μελέτη του Ευαγγελίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος από τον ηγούμενο της Μονής Γηρομερίου


Κάθε Δευτέρα στις 5 μ.μ. πραγματοποιείται μελέτη του Ευαγγελίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, Αποστόλου Τίτου και Αγίου Διαδόχου Ηγουμενίτσης.
 
Έλα κι εσύ στην παρέα μας, να ακούσεις, να μάθεις, να ρωτήσεις, να συζητήσεις και γεμάτος χαρά και αγαλλίαση να μας ξανασυναντήσεις! 
 
Μαζί μας πάντα είναι και μας καθοδηγεί με αγάπη ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Ντελής, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηρομερίου
Read More »
Μελέτη του Ευαγγελίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος από τον ηγούμενο της Μονής Γηρομερίου Μελέτη του Ευαγγελίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος από τον ηγούμενο της Μονής Γηρομερίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Τιμητική βράβευση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Φοίνιξ» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

Τιμητική βράβευση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Φοίνιξ» (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στις 4-6 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Αυστρίας το Διεθνές Φεστιβάλ M.L.A. (Media Literacy Awards).Πεντακόσιες (500) μικρού μήκους σχολικές ταινίες συμμετείχαν σ΄ αυτό. 
Από αυτές επιλέχτηκαν και προβλήθηκαν ανά κατηγορία οι καλύτερες ισότιμα. 
Το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας παρευρέθηκε εκεί τιμητικά, ως επίσημος προσκεκλημένος, καθώς η ταινία «Φοίνιξ» του Χαράλαμπου Κανδηλιώτη, Καθηγητή Καλλιτεχνικών (ΠΕ08) του σχολείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Της Ερευνητικής Εργασίας « Δημιουργία Ψηφιακών Εφέ», διακρίθηκε στις 5 καλύτερες στην κατηγορία των οπτικών εφέ. Το σχολείο εκπροσώπησαν η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Δέσποινα Κούτση και η καθηγήτρια (ΠΕ02) Παρασκευή Πρέντζα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας για τη βοήθεια που προσέφερε για την πραγματοποίηση του ταξιδιού.Ο Διευθυντής του Σχολείου
Χρήστος Νάκος
Read More »
Τιμητική βράβευση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Φοίνιξ» (+ΒΙΝΤΕΟ) Τιμητική βράβευση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Φοίνιξ» (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα στις 10 Νοεμβρίου 2015, αφού πληροφορήθηκε το θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη,

αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ (Απόφαση Δ.Σ. 253/2015)

• Να εκφράσει την θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

• Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.

• Να καταθέσει στεφάνι και να κάνει δωρεά του ποσού των 100€ στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», στη μνήμη του εκλιπόντος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΔΟΝΑΤΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ
Read More »
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5