Οι τομείς στο Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών για τη νέα σχολική χρονιά

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Οι τομείς στο Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών για τη νέα σχολική χρονιά


Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2020-2021 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω Τομείς (στην Β’ τάξη) και Ειδικότητες (στην Γ’ τάξη):
Α) Τομέας ‘Πληροφορικής’, με Ειδικότητα ‘Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής’
Β) Τομέας ‘Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού’, με Ειδικότητα ‘Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων’
Γ) Τομέας ‘Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας’, με Ειδικότητα ‘Βοηθός Νοσηλευτή’
Δ) Τομέας ‘Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος’

Στην Β’ Τάξη δύναται να εγγράφονται:
α) μαθητές που έχουν προαχθεί από την Α’ Τάξη του Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
β) κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισοτίμων με τα απολυτήρια αυτά τίτλων σπουδών
γ) απόφοιτοι Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) για απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με χρήση κωδικών taxis από τους ίδιους τους μαθητές ή από τους κηδεμόνες τους εφόσον αυτοί είναι ανήλικοι, μέχρι 2 Ιουλίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν και να σιτίζονται στη Μαθητική Εστία ή στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Φιλιατών.

Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών Τηλ./ Fax : 26640 22257
Read More »
Οι τομείς στο Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών για τη νέα σχολική χρονιά Οι τομείς στο Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών για τη νέα σχολική χρονιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ 

Του Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας, Πρωτοβάθμιου Ο.Τ.Α., με Α.Φ.Μ. 099628168, που εδρεύει στους Φιλιάτες και εκπροσωπείται νόμιμα από το Δήμαρχο Σπυρίδωνα Παππά. 

ΠΡΟΣ 
Την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. και ειδικότερα: 
1. Τη Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, που εδρεύει στην Πάτρα (Σμύρνης 1), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Διευθυντή, Στέφανο Μπέη, 
2. Την Περιοχή Ιωαννίνων, που εδρεύει στα Ιωάννινα (Χρ. Κατσάρη 4), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τη Δ/ντρια (Στάθμης Τομεάρχη ΒΟΚ), Βασιλική Γνωστοπούλου, 
3. Το Πρακτορείο Ηγουμενίτσας, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα (2ο χλμ. Ε.Ο. Ηγ/τσας - Ιωαννίνων), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Προϊστάμενο, Θωμά Καλιαμούρη. 

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει προφορικά, ο δήμος Φιλιατών γίνεται διαρκώς αποδέκτης καταγγελιών σε βάρος της υπηρεσίας σας για γενόμενες διακοπές ρεύματος στα χωριά αλλά και την έδρα του. 
Τούτο με δεδομένο ότι τον περασμένο χειμώνα οι διακοπές σε διάφορες περιοχές του δήμου ήταν πολύωρες, ακόμα και πολυήμερες, κατάσταση που συνεχίστηκε μέχρι και την άνοιξη με αποκορύφωμα την 21η Μαΐου, όταν επί 5 και πλέον ώρες διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε όλη την έκταση του δήμου, από τη Σαγιάδα έως τη Μουργκάνα. 
Οι δυσμενείς συνέπειες των διακοπών ηλεκτροδότησης είναι αυτονόητες, ενδεικτικά δε θα αναφερθούμε στο ότι …………., κάτοικος Φοινικίου, συντηρεί το γάλα των προβάτων του σε παγολεκάνη ρεύματος, ενώ ……………………, κάτοικος Ελαίας, λαμβάνει οξυγόνο μέσω ηλεκτρικής συσκευής. 
Σε κάθε περίπτωση, και ο δήμος αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθότι για παράδειγμα με τη διακοπή λειτουργίας των αντλιοστασίων διακόπτεται και η τροφοδοσία νερού, παράλληλα η παροχή των λοιπών υπηρεσιών είναι δύσκολη και ελλιπής. 
Το πρόβλημα βεβαίως είναι χρόνιο, οράτε την από 12-12-2018 επιστολή των κατοίκων Ξεχώρου, ωστόσο διαρκώς επιδεινώνεται, οφειλόμενο αναμφισβήτητα στην ελλιπή συντήρηση του δικτύου και τον ανεπαρκή αριθμό του υπηρετούντος προσωπικού. 
Έχοντας υποχρέωση απέναντι στους δημότες μας να μεριμνούμε ώστε καθένας σε κάθε γωνιά να έχει ρεύμα, οι δε δημοτικές υπηρεσίες να παρέχονται αδιάλειπτα. 
Με την παρούσα, επιφυλασσόμενοι ρητώς κάθε νομίμως δικαιώματος, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για κάθε μία διακοπή ρεύματος που πραγματοποιείται στα εδαφικά όρια του δήμου Φιλιατών 
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να προβείτε σε κάθε ενδεδειγμένη και απαραίτητη ενέργεια, ιδία δε τη συντήρηση του δικτύου και την πρόσληψη προσωπικού, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο διακοπών ηλεκτροδότησης, και δη μέσα στο καλοκαίρι. 
Σε αντίθετη περίπτωση, σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι υποχρεούμαστε να απευθυνθούμε στη δικαιοσύνη. 
Με τη ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νόμιμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται για να λάβουν γνώση και για την επέλευση των νομίμων συνεπειών, αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του. 
Read More »
Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και μερικής εκβάθυνσης

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και μερικής εκβάθυνσης 


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και μερικής εκβάθυνσης για την ασφαλή πρόσδεση των πλοίων σε ράμπες πρόσδεσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας αλλά και στον χώρο ακτοπλοΐας εσωτερικού. 

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την απομάκρυνση φερτών υλικών που είχαν συσσωρευτεί στον πόδα της ράμπας 6 - 7 και 13 όπως επίσης και στον λιμένα εσωτερικού, στο ρέμα Λάκκας, καθώς αποτελούσαν κίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα. 


Επιπλέον, αφορά στην αποκατάσταση των βαθών κατά μήκος της προβλήτας και επαναφορά σε βάθος -10,50μ και -7,00μ αντίστοιχα. 

Αναβαθμίζουμε τους χώρους ευθύνης μας προκειμένου να ικανοποιούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφάλεια των επισκεπτών και των επιβαινόντων.
Read More »
Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και μερικής εκβάθυνσης Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και μερικής εκβάθυνσης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

117 τεστ για κορωνοϊό θα διεξάγονται καθημερινά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
117 τεστ για κορωνοϊό θα διεξάγονται καθημερινά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Από σήμερα, κατά την άφιξη των τουριστών, ξεκινούν και οι εντατικοί έλεγχοι σε αεροδρόμια, λιμάνια και στα σύνορα στα βόρεια της χώρας. 
Χιλιάδες τεστ κορωνοϊού αναμένονται να γίνονται σε καθημερινή βάση, με τα αεροδρόμια να «σηκώνουν» το μεγαλύτερο βάρος κατά τις αφίξεις.

Στα λιμάνια αναμένεται να γίνουν 4.137 τεστ σε μια μέρα. 
Συγκεκριμένα:
1.490 στο λιμάνι του Πειραιά
309 στο λιμάνι της Πάτρας
117 στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
1.060 στο λιμάνι της Κέρκυρας
612 στο λιμάνι της Ρόδου
504 στο λιμάνι του Κατάκολου
45 στο λιμάνι του Βόλου

Στα 27 αεροδρόμια αναμένεται να γίνουν γίνουν συνολικά 5.634 τεστ ανά ημέρα, τα οποία θα μοιράζονται ως εξής:
1.200 στην Αθήνα
500 στη Θεσσαλονίκη
825 στο Ηράκλειο
605 στη Ρόδο
400 στην Κέρκυρα
309 στην Κω
275 στα Χανιά
250 στη Ζάκυνθο
150 στη Μύκονο
150 στη Σαντορίνη
100 στην Κεφαλονιά
100 στο Άκτιο
60 στη Λέσβο
60 στη Σκιάθο
50 τεστ στα υπόλοιπα 13 μικρότερα αεροδρόμια.
Read More »
117 τεστ για κορωνοϊό θα διεξάγονται καθημερινά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 117 τεστ για κορωνοϊό θα διεξάγονται καθημερινά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

3η Παράταση χρηματοδότησης για τα ΚΗΦΗ Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
3η Παράταση χρηματοδότησης για τα ΚΗΦΗ Δήμου Ηγουμενίτσας


Στις 24.06.2020 εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου η συνέχιση της Πράξης «Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Ηγουμενίτσας» στον Άξονα Προτεραιότητας «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ» με κωδικό MIS 5001340 για επτά έτη και συνολικό προϋπολογισμό 1.295.190,00€ 

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. 

Το έργο έχει ως αντικείμενο τη συνέχιση της λειτουργίας των δυο Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η) του ΝΠΔΔ Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός (ΠΑΚΠΠΟ) του Δήμου Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για δύο (2) Δομές που λειτουργούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Διαμερίσματα Πλαταριάς και Πέρδικας του Δήμου. Αντικείμενο είναι η παροχή από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμεθα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κλπ), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον που τα φροντίζει, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει. 

Σκοπός του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων και η παραμονή τους στο φυσικό και οικογενειακό τους περιβάλλον καθώς και η διατήρηση μιας φυσιολογικής κοινωνικής και εργασιακής ζωής των μελών του οικογενειακού και συγγενικού περιβάλλοντος που ασχολούνται με την φροντίδα των ατόμων αυτών. 

Τα ΚΗΦΗ στελεχώνονται με άρτια καταρτισμένο προσωπικό: Νοσηλευτές, Κοινωνικούς Φροντιστές, Βοηθητικό προσωπικό, Οδηγό. Εποπτεύονται από το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ και συνεργάζονται με όλες τις κοινωνικές δομές εξυπηρέτησης ηλικιωμένων που λειτουργούν στη περιοχή. Η πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΚΠΠΟ Ζεϊμπέκογλου Δέσποινα
Read More »
3η Παράταση χρηματοδότησης για τα ΚΗΦΗ Δήμου Ηγουμενίτσας 3η Παράταση χρηματοδότησης για τα ΚΗΦΗ Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται 24 άτομα

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται 24 άτομα 


Οι εμπεριστατωμένες έρευνες σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση κάνναβης στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. 

Η παραπάνω ομάδα αποτελούνταν από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (30-06-2020) σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. 

Επιπλέον, στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται και -24- άτομα, στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών από την παραπάνω ομάδα. 

Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, προανακριτικών στοιχείων και ερευνητικών δεδομένων, εξακριβώθηκε η εγκληματική δράση των μελών της ομάδας κατά το τελευταίο πεντάμηνο, ενώ εκτιμάται ότι εμπλέκονται σε περισσότερες από (50) αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. 

Αναλυτικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης τους, δύο από τα μέλη της ομάδας προμηθεύονταν ποσότητες κάνναβης από άγνωστο συνεργό τους στην Αλβανία, αποκρύπτοντας αυτές σε επαγγελματικό χώρο και ακολούθως από κοινού με τον τρίτο συνεργό τους τις διακινούσαν στη πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. 

Για τη μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν οχήματα ενώ στις περιπτώσεις που η μεταφερόμενη ποσότητα ήταν μεγάλη, υπήρχε και δεύτερο όχημα που λειτουργούσε υποστηρικτικά ως προπομπός, διευκολύνοντας έτσι τη διακίνηση των ναρκωτικών. 

Σημειώνεται επίσης ότι οι συλληφθέντες, προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητά τους, στις μεταξύ τους τηλεφωνικές συνομιλίες, επικοινωνούσαν με κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις. 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχής καθώς και σε έρευνες στα σπίτια τους τα παρακάτω: 
(2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρος (38,8) γραμμαρίων, 
το χρηματικό ποσό των (4.100) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, 
(2) πιστόλια κρότου – λάμψης, 
(264) αβολίδωτα φυσίγγια, διαμετρήματος 9 mm και (1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, 
(2) δίκυκλες μοτοσικλέτες, 
(1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 
(1) Ι.Χ. Φορτηγό, 
ζυγαριά ακριβείας, 
(3) κινητά τηλέφωνα, 
χειρόγραφες σημειώσεις. 

Τέλος, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη και ένας ακόμα ημεδαπός, ο οποίος προμηθεύτηκε ναρκωτικά από την εγκληματική ομάδα. 

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Read More »
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται 24 άτομα Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται 24 άτομα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Βρέθηκε τραυματισμένος κοντά στη ζυγοπλάστιγγα του λιμανιού

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Ηγουμενίτσα: Βρέθηκε τραυματισμένος κοντά στη ζυγοπλάστιγγα του λιμανιού


Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας για περιστατικό τραυματισμού 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος πλησίον της ζυγοπλάστιγγας του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατοπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περιατέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Βρέθηκε τραυματισμένος κοντά στη ζυγοπλάστιγγα του λιμανιού Ηγουμενίτσα: Βρέθηκε τραυματισμένος κοντά στη ζυγοπλάστιγγα του λιμανιού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο για το νέο πλωτό μπαρ

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο για το νέο πλωτό μπαρ


Ξεκίνησε τη λειτουργία του, το νέο πλωτό μπαρ, το οποίο αγκυροβολεί στο πάρκινγκ, στο παλιό λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 
Το απόγευμα της Τετάρτης 1η Ιουλίου, στις 20.00 θα πραγματοποιήσει και το παρθενικό του ταξίδι στον κόλπο της Ηγουμενίτσας, μέχρι και το νησάκι "Πρασούδι", για τη θέαση του ηλιοβασιλέματος..
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο για το νέο πλωτό μπαρ Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο για το νέο πλωτό μπαρ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

90χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε χωριό των Φιλιατών

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
90χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε χωριό των Φιλιατών


Ένας 90χρονος βρέθηκε πυροβολημένος, από συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του που βρίσκεται στο χωριό Κεραμίτσα του δήμου Φιλιατών, το πρωί της Τετάρτης.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά στο Νοσοκομείο των Φιλιατών που μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών,αν και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 90χρονος πιθανότατα έβαλε τέλος στη ζωή του....
Read More »
90χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε χωριό των Φιλιατών 90χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε χωριό των Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα καταστήματος εστίασης

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020
Βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα καταστήματος εστίασης


Από τη νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει θα αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου ενός 58χρονου ημεδαπού.

Ο 58χρονος βρέθηκε νεκρός, το βράδυ της Τρίτης, στην τουαλέτα καταστήματος εστίασης στην Πρέβεζα.

Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήταν αυτός που τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία συντείνουν ότι αυτός οφείλεται σε παθολογικά αίτια ωστόσο πλήρης και σαφής εικόνα θα υπάρξει από τη νεκροψία.
Read More »
Βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα καταστήματος εστίασης Βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα καταστήματος εστίασης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες