Κάτι καινούριο στην Ηγουμενίτσα...

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018Με την ψήφιση του «Κλεισθένη» άνοιξε ουσιαστικά η προεκλογική αυλαία για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές.

Ο Αύγουστος με τα πολλά πανηγύρια και τις ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, έδωσε την αφορμή σε υποψηφίους και πιθανούς υποψηφίους να πάρουν γεύση από τις τοπικές κοινωνίες.

Και να βολιδοσκοπήσουν..

Ο Σεπτέμβριος θα είναι σίγουρα θερμότερος και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον..

Άλλωστε αναμένεται να εκδηλωθούν αρκετές υποψηφιότητες, κυρίως στους μεγάλους δήμους.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν κάτι καινούριο φαίνεται ότι κινείται στον Δήμο της Ηγουμενίτσας.

Κίνηση που θα είναι πέραν των κομμάτων και με φιλοδοξία να δώσει νέα πνοή στην πόλη.

Οι πρωτεργάτες της θεωρούν ότι ακόμη είναι πρόωρη κάθε επίσημη ανακοίνωση και κοιτάζουν προς Οκτώβριο!


 
Read More »
Κάτι καινούριο στην Ηγουμενίτσα... Κάτι καινούριο στην Ηγουμενίτσα... Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018 Rating: 5

4 συλλήψεις το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018


Στη σύλληψη τεσσάρων (04) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι δύο (02) κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ένας (01) κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο και ένας (01) κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο χωρίς σφραγίδα εισόδου σε έδαφος schengen.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
4 συλλήψεις το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 4 συλλήψεις το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018 Rating: 5

Επίτιμο Μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερίου χρίστηκε ο Δήμαρχος Ketsch κ. Jurgen Kappenstein

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερίου, παρουσία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου και της Πρόεδρου του Γυναικείου Συλλόγου Ελευθερίου «Οι Σελλίμες» κας. Αλεξάνδρας Νάνη τίμησε τον Δήμαρχο Ketsch Γερμανίας για την πολυετή του συμπαράσταση τόσο στο χωριό, όσο και στον Καποδιστριακό Δήμο Μαργαριτίου και τώρα στον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ο κύριος Kappenstein μέσω του συντοπίτη μας κ. Μιχάλη Χριστοδούλου και της συζύγου του κας. Χριστίνας Καπέρδου, έχει συμπαρασταθεί με την προμήθεια πυροσβεστικού οχήματος, αναπηρικά καροτσάκια, ρουχισμό, καθώς και τρόφιμα για άπορες οικογένειες.

Με απόφαση του Δ.Σ., ο Σύλλογος ανακήρυξε τον κ. JURGEN KAPPENSTEIN επίτιμο μέλος ως αναγνώριση της σημαντικής αυτής Ανθρωπιστικής συνεισφοράς του και εκφράζει δημόσια τα ευχαριστήρια του


 
Read More »
Επίτιμο Μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερίου χρίστηκε ο Δήμαρχος Ketsch κ. Jurgen Kappenstein Επίτιμο Μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερίου χρίστηκε ο Δήμαρχος Ketsch κ. Jurgen Kappenstein Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018 Rating: 5

Η Ήπειρος στη νέα μελέτη για την κατασκευή του Ελληνοϊταλικού αγωγού φυσικού αερίου

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018Κατατέθηκε η επικαιροποιημένη μελέτη περιβάλλοντος για την κατασκευή του ελληνοϊταλικού αγωγού φυσικού αερίου.

Πρόκειται για έργο που για δεκαετίες παρέμενε παγωμένο, όμως οι πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον της ιταλικής πλευράς. 

Ο αγωγός με το όνομα «Ποσειδών» συνολικού μήκους 976 χιλιομέτρων θα διασυνδέσει την Ελλάδα με το Ιταλικό Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου, ενισχύοντας την ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας, το ρόλο της ως κόμβου φυσικού αερίου της περιοχής, καθώς και την ανάπτυξη της εσωτερικής αγοράς φυσικού αερίου. 
Το χερσαίο τμήμα του αγωγού μήκους περίπου 760 χλμ θα ξεκινά από τους Κήπους του Έβρου και διασχίζοντας 14 νομούς θα απολήγει στο Φλωροβούνι Θεσπρωτίας. Από εκεί θα αρχίζει ο υποθαλάσσιος αγωγός μέχρι το Οτράντο της Απουλίας.


 
Read More »
Η Ήπειρος στη νέα μελέτη για την κατασκευή του Ελληνοϊταλικού αγωγού φυσικού αερίου  Η Ήπειρος στη νέα μελέτη για την κατασκευή του Ελληνοϊταλικού αγωγού φυσικού αερίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018 Rating: 5

Σύλληψη ενός 40χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018


Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες εχτές, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί στο εξωτερικό. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


 
Read More »
Σύλληψη ενός 40χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη ενός 40χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες