Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Ήπειρο - Με τρία άτομα το ψηφοδέλτιο στη Θεσπρωτία

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ανακοίνωσε και το ΚΙΝΑΛ.

Στην Θεσπρωτία: Σπυρίδων Μπότος, Αλέξανδρος Πάσχος και Μαρία Σαμίου. 
 
Στα Ιωάννινα υποψήφιοι είναι: Κωνσταντίνος Γάτσιος, Σωτήριος Ζαρπαλάς, Μαργαρίτα Ζήκου, Μιχάλης Κασσής, Αθανάσιος Μανταλόβας, Βάνα Μπάρμπα και Κατερίνα Σαραντοπούλου. 
 
Στην Άρτα: Χρυσοβαλάντης Αθανασίου, Λαμπρινή Αλέξη, Χρήστος Γκόκας και Χρήστος Μέγας, ενώ το όνομα της δεύτερης γυναίκας του ψηφοδελτίου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Στην Πρέβεζα: Παναγιώτα Αποστόλου, Κωνσταντίνος Κωνής, Χρήστος Πεπόνης και το δεύτερο όνομα με τη γυναικεία παρουσία πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα. 
 
Read More »
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Ήπειρο - Με τρία άτομα το ψηφοδέλτιο στη Θεσπρωτία Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Ήπειρο - Με τρία άτομα το ψηφοδέλτιο στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας καθαρίζει τον ποδηλατόδρομο

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, σας ενημερώνει πως αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου, πρόκειται να καθαρίσουμε τον ποδηλατόδρομο, από τα σκουπίδια και σας καλούμε να συνδράμετε όσοι από εσάς μπορείτε.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:30, μπροστά από το κατάστημα "Μαϊστράλι" και επιστροφή προς το ΤΕΙ.

Read More »
Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας καθαρίζει τον ποδηλατόδρομο Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας καθαρίζει τον ποδηλατόδρομο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: 40χρονος προσπάθησε να περάσει στο λιμάνι 42χρονο αλλοδαπό

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Στη σύλληψη ενός 42χρονου αλλοδαπού και του 40χρονου αλλοδαπού διακινητή του προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας στην πύλη εισόδου οχημάτων του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι 40χρονος αλλοδαπός ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε τον 42χρονο αλλοδαπό, με σκοπό να ον μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρ
Read More »
Ηγουμενίτσα: 40χρονος προσπάθησε να περάσει στο λιμάνι 42χρονο αλλοδαπό Ηγουμενίτσα: 40χρονος προσπάθησε να περάσει στο λιμάνι 42χρονο αλλοδαπό Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας Ηγουμενίτσα: Ημερίδα από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά: Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Το Δ. Σ. του του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας, με την αρωγή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, διοργανώνει, για τα μέλη του Συλλόγου, ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 09:30.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ. Σ. στα τηλέφωνα: 2665400630, 6945751665, 6946087641 και 6947797845.

Τόπος συνάντησης στον χώρο στάθμευσης του Αρχαιολογικού Χώρου.Read More »
Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά: Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά: Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Ξεκινάει αύριο στην Ηγουμενίτσα η "38η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών"

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019Η 38η ετήσια γιορτή του Μοτοσυκλετισμού θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 14 εως 17 Ιουνίου 2019 στο Camping Δρέπανος, στην Ηγουμενίτσα.

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλέτας της ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι η μεγαλύτερη μη αγωνιστική εκδήλωση μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα καθώς συμμετέχουν χιλιάδες μοτοσικλετιστές από ολόκληρη τη χώρα.

Η Ηγουμενίτσα, φιλοξένησε για πρώτη φορά τέτοια εκδήλωση το 1998 και έκτοτε έχει εδραιωθεί ως προορισμός στο χώρο των μοτοσικλετιστών, αφού το 2019 θα είναι η 4η φορά που η ΜΟΤΟΕ θα επιστρέψει στην πόλη. (Οι προηγούμενες ήταν το 1998-2002-2014).

Περισσότερα για το πρόγραμμα της εκδήλωσης τις επόμενες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας http://www.motoe.gr

Read More »
Ξεκινάει αύριο στην Ηγουμενίτσα η "38η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών" Ξεκινάει αύριο στην Ηγουμενίτσα η "38η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

4ος ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ – ΑΕΤΟΣ

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:15 π.μ. η Δημοτική Αρχή Φιλιατών διοργανώνει τον 4ο Μικρό Μαραθώνιο, ημιορεινής διαδρομής 15,1 χιλιομέτρων, που ξεκινάει από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Κοκκινιάς και τερματίζει στην Τοπική Κοινότητα Αετού.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω Μαραθώνιο να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σοφία Ντουλμπέρη στο τηλέφωνο ( 2664360167 ) από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 08:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ. ή στο email: katsarisPetros@gmail.com

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία, μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φιλιατών, της πόλης των Φιλιατών το αργότερο στις 9:45 π.μ. στην προαναφερόμενη ημερομηνία { 16/06/2019 }, από εκεί τα λεωφορεία του Δήμου θα μεταβούν με τους συμμετέχοντες Αθλητές και Αθλήτριες στην Τοπική Κοινότητα Κοκκινιάς που αποτελεί και την αφετηρία του εφετινού μας Μικρού Μαραθωνίου.

Στο Μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν και ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην προαναφερόμενη υπάλληλο.

Read More »
4ος ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ – ΑΕΤΟΣ 4ος ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ – ΑΕΤΟΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

12η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» διοργανώνει στα πλαίσια της εορτής της Αγίας Τριάδας την 12η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών την Κυριακή 16 Ιουνίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολειού Γραικοχωρίου μετά το πέρας του Εσπερινού και της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας .
Μια γιορτή θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ, την Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου αλλά και από φίλους του συλλόγου και αρκετούς εθελοντές.
Ένα συναπάντημα που σκοπός του είναι η αναβίωση, η διατήρηση και η προβολή των Παραδοσιακών Χορών, των ηθών και των εθίμων των διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας.
Μ’ ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα με Χορούς και Τραγούδια από το Μακεδονία , Θρακη και Ήπειρο, το Γραικοχώρι θα γεμίσει από τους μοναδικούς ήχους των Ελληνικών παραδοσιακών οργάνων και τα απαράμιλλα χρώματα και σχέδια των τοπικών παραδοσιακών φορεσιών της Πατρίδας μας.

Σας περιμένουμε να χαρείτε σε μια δροσερή όαση πολιτισμού, μια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Παράδοση.
Σας προσκαλούμε και να γευτείτε παραδοσιακό βραστό κοκκινιστό κρέας με κριθαράκι και κρασί δωρεάν γύρω από ένα κοινό τραπέζι σε ένα δείπνο γεμάτο από Αγάπη στο όνομα της Αγίας Τριάδος.

Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για μας.
Read More »
12η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου 12η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: 4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΧ CRAZY MUD GAMES 2019

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019-Το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Μ.Σ.Ι. μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4οΑγώνα Κυπέλλου Μotocross με ονομασία CRAZY MUD GAMES 2019

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, στην πίστα Μotocross Ράγιου, Φιλιατών Θεσπρωτίας.
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: 4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΧ CRAZY MUD GAMES 2019 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: 4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΧ CRAZY MUD GAMES 2019 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Ο Σπύρος Μπότος για την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019

Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, βιώνει τη σκληρή πραγματικότητα μιας άλλης εποχής. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μετέτρεψε την «ελπίδα» σε οργή και το νέο προσωπείο της «Δεξιάς» δεν πείθουν .

Το Κίνημα Αλλαγής που εκφράζει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που υπηρετώ με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση για μία ισχυρή Κεντροαριστερά με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους.

Έχω αποδείξει, μέσω της συμμέτοχης μου στα κοινά, πως δε διστάζω να αγωνιστώ για τη γνώμη μου και τις αρχές μου . Δεσμεύομαι ότι και σε αυτό τον αγώνα, θα είμαι ο Σπύρος Μπότος που όλοι γνωρίζεται.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και από κοινού να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη Θεσπρωτία , για ένα καλύτερο αύριο για τη Ελλάδα.

Με εκτίμηση
Σπύρος Μπότος

Read More »
Ο Σπύρος Μπότος για την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία Ο Σπύρος Μπότος για την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας για την εβδομάδα του Erasmus

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Η σχολική μας χρονιά έφτασε στο τέλος της! Η εβδομάδα του Erasmus έληξε με τον καλύτερο τρόπο!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε βαθιά μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία που το σχολείο μας, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μάγδα Σιατούνη, τον διευθυντή κ. Γιάννη Αρβανίτη, τον σύλλογο διδασκόντων, τους γονείς που μας στήριξαν, και φυσικά τους μαθητές που έλαβαν ενεργά μέρος σε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος "Ambassadors for Peace".

Ευχαριστούμε επίσης τους παρακάτω:

-την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ν. Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας για την δωρεάν είσοδο και την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, Αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης, Μουσείο Αργυροτεχνίας και Νεκρομαντείο, καθώς και τις αρχαιολόγους κ. Τζωρτζάτου Αντωνία και Βασιλείου Ελένη και τον προϊστάμενο κ. Κωνσταντίνο. Σουέρεφ (Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων).
-τους μουσικούς κ. Άρη Μπέζα και Βασίλη Κυβράνογλου, για τη μουσική τους υπόκρουση στο θεατρικό μας δρώμενο στη Δωδώνη, καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Πασσαλή Κλαίρη για τις σκηνοθετικές τις συμβουλές
- τον Φορέα Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας, για την πολύ όμορφη παρουσίαση και συγκεκριμένα τους κ. Κώστα Σούρλα, Αλέξανδρο Κωνσταντίνη και Βίκυ Πλασκασωβίτη.
- το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών για την συνεργασία του και ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό κ. Ευθαλία Σταύρου και τον διευθυντή κ. Μιχάλη Θεοδώρου.
- τον Δήμο Ηγουμενίτσας για το όμορφο δώρο που προσέφερε στους καλεσμένους μας (το εξαιρετικό λεύκωμα «Θεσπρωτία», του Ελβετού φωτογράφου Fred Boissonnas.
-το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το Γραφείο Τουριστικής προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, για το πολύ όμορφο έντυπο τουριστικό υλικό.
- την Ομοσπονδία Μουργκάνας για τις παραδοσιακές στολές που μας έστειλε και ταξίδεψαν στη Σικελία.
-την κ. Βεατρίκη Τζούρτζου και την οικογένεια Κολιούση για την υπέροχη ερμηνεία τους σε παραδοσιακά πολυφωνικά τραγούδια.
-τον ΟΛΗΓ και τον κ. Ανδρέα Νταή για την οικονομική στήριξη που μας παρείχε.
-τη ΔΔΕ Θεσπρωτίας.
-την εκπαιδευτικό κ. Κατερίνα Στρουγγάρη από το Γυμνάσιο Φιλιατών, για τις πολύ όμορφες κατασκευές που μας χάρισε για τους εταίρους μας στη Σικελία.
-τους αγαπητούς βετεράνους πολέμου εκ Φιλιατών, κ. Βουτσή, Σωτηρίου και τον εκλιπόντα κ. Καραμπίνα, για την συνέντευξη που μας παραχώρησαν.
- τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη διάχυση πληροφοριών του προγράμματος.
-τη δημοσιογράφο κ. Βάσω Γκόρου για τη ραδιοφωνική συνέντευξη και το ενδιαφέρον που έδειξε για τη δράση μας.
-τους παραγωγούς-εμπόρους τοπικών προϊόντων, κ. Ζήση και Χριστόφορο Σοφία, και Μαρία Κομίνη για τη διάθεση τοπικών προϊόντων που ταξίδεψαν σε Ρουμανία και Κροατία.
-τα ξενοδοχεία «Ακταίον» και «Angelika Pallas» για την πολύ όμορφη φιλοξενία τους
- τα εστιατόρια « Σείριος» (Ιωάννινα) και «Hellenikon» (Πάργα), για τα πεντανόστιμα παραδοσιακά πιάτα τους και την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Τέλος, όλους… όσοι πιστέψατε σε αυτήν την προσπάθεια!
Read More »
Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας για την εβδομάδα του Erasmus Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας για την εβδομάδα του Erasmus Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Όλα έτοιμα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά στις 14,15,16 και 17 Ιουνίου

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019


Όλα ειναι έτοιμα για το Paramythia XC Open 2019, που φέτος οπως ολα δειχνουν θα πραγματοποιηθεί με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Ο πανελλήνιος αγώνας αποστάσεων παρα5, κυπέλλου Ελλάδος τετραήμερης διάρκειας (14,15,16,17 Ιουνίου 2019), μαζί με την ημέρα προπόνησης, διοργανώνεται απο τον Ορειβατικό και Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς, κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και με την έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, και με την συνεργασία του Δήμου Σουλίου

Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος για το έτος 2020..

Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου ειναι η τελευταια ημέρα δηλώσεων συμμετοχής και τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στους αγώνες, προλαβαινουν και καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο.

Όσοι φίλοι πιλότοι επιπέδου ΠΛ, αλλά και Π ή ΠΠ που δεν θέλουν να πετάξουν εντός αγώνα, μπορούν να εγγραφούν ως επισκέπτες και να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές της διοργάνωσης.

Οι προ-πτυχιακοί, εκπαιδευόμενοι πιλότοι μπορούν να πετάξουν μόνο με παρουσία εκπαιδευτή και αποκλειστικά κάτω από την δική του καθοδήγηση και ευθύνη

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους τρέχοντες αγωνιστικούς κανονισμούς που είναι δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. Είναι αγώνας FAI cat2 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές επιπέδου Π ή ΠΠ (parapro stage 4 or 5)

Επίσης θα ισχύσουν οι παρακάτω τοπικοί κανονισμοί και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ενήμεροι και να συμμορφώθουν με αυτούς:
Ο Διευθυντής Αγώνων διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα απόρριψης της συμμετοχής οποιουδήποτε πιλότου που κρίνει πως το επίπεδό του δεν είναι αντίστοιχο με τις απαιτήσεις του αγώνα.
Κάθε Έλληνας αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της ΕΛ.Α.Ο. ή τουλάχιστον να έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΛ.Α.Ο. μέχρι την ημέρα του αγώνα.
Στον αγώνα οι αθλητές μπορούν να πετάξουν μόνο με πιστοποιημένες πτέρυγες EN: A, B, C, D και DHV: 1, 1-2, 2, 2-3, 3 και CCC.
Τα σωματεία που θα δηλώσουν αθλητές για συμμετοχή, θα πρέπει να μην έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΛΑΟ.
Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν ασφαλιστική κάλυψη υπέρ τρίτων και προσωπική ασφάλεια, ιδιωτική ή δημόσια.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα προσκομίσουν η θα συμπληρώσουν στην γραμματεία του αγώνα τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής.
Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν στον αγώνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν GPS συσκευή για την ζωντανή καταγραφή της πορείας τους στο www.livetrack24.com και σε περίπτωση προβλήματος λήψης είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν το αρχείο της πορείας τους, δίπλα στο όνομα τους στην σελίδα του αγώνα, το συντομότερο μετά την προσγείωση τους, επίσης θα πρέπει να διατηρούν ένα ακόμα αρχείο σε όργανο πλοήγησης και να προσκομισθεί σε περίπτωση που τους ζητηθεί από τον διοργανωτή.

Η εκδήλωση στο facebook, εδώ
Read More »
Όλα έτοιμα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά στις 14,15,16 και 17 Ιουνίου Όλα έτοιμα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά στις 14,15,16 και 17 Ιουνίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Σελίδες