O σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Γλυκής ευχαριστεί την επιχείρηση Acheron Springs και τον Ηλία Μάρκου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
O σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Γλυκής ευχαριστεί την επιχείρηση Acheron Springs και τον Ηλία ΜάρκουΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γλυκής ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κ.Μαρκου Ηλία για την προσφορά στο σχολείο μας υλικοτεχνικού εξοπλισμού (6 tablet) ούτως ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που είχαν προκύψει λόγω της διαδικασίας τηλεκπαίδευσης.

Αφουγκραζομενος τις ανάγκες μας και τις ελλείψεις στάθηκε αρωγός σε κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο,στην πρόσβαση κάθε μαθητή στη γνώση.

Τον ευχαριστούμε θερμά και προσμένουμε η κίνηση του αυτή να γίνει παράδειγμα που θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Με εκτίμηση,
ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γλυκης
Read More »
O σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Γλυκής ευχαριστεί την επιχείρηση Acheron Springs και τον Ηλία Μάρκου O σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Γλυκής ευχαριστεί την επιχείρηση Acheron Springs και τον Ηλία Μάρκου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Αλβανοί, Ιταλοί και Γερμανοί επιλέγουν Ήπειρο για τις διακοπές τους

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Αλβανοί, Ιταλοί και Γερμανοί επιλέγουν Ήπειρο για τις διακοπές τουςΤις προ πανδημίας εποχές η Ήπειρος ταξίδεψε σε ουκ ολίγες τουριστικές εκθέσεις. 
Ανά την Ευρώπη και όχι μόνο.. 
Βρέθηκε μέχρι στο Ντουμπάι και την Κίνα..

Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των τουριστικών που επιλέγουν την Ήπειρο δεν προέρχεται από κανέναν τέτοιον προορισμό προς απογοήτευση ίσως πολλών..

Αυτοί που εξακολουθούν να επιλέγουν την Ήπειρο είναι οι γείτονές μας. Οι Αλβανοί και οι Ιταλοί.

Οι Αλβανοί μάλιστα αποτελούν την πολυπληθέστερη ομάδα που κάνει διακοπές στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης που δημοσιοποίησε το ΙΝΣΕΤΕ η Περιφέρεια Ηπείρου αντιπροσωπεύει το 3% των επισκέψεων που καταγράφηκαν στην Ελλάδα το 2019, σημειώνοντας αύξηση σε σύγκριση με το 2017 κατά +45% (από 713 χιλ. το 2017 σε 1.033 χιλ. το 2019).

Αναμφίβολα το στοιχείο αυτό είναι σημαντικό καθώς αποτυπώνει την δυναμική η οποία ανακόπηκε από την πανδημία αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να επανέλθει όταν η χώρα επιστρέψει στην κανονικότητα.

Αναφορικά με τις χώρες προέλευσης, η εικόνα είναι μικτή, με τις αγορές της Αλβανίας (-13%, από 203 χιλ. το 2017 σε 177 χιλ. το 2019) και της Γερμανίας (-17%, από 75 χιλ. το 2017 σε 62 χιλ. το 2019) να καταγράφουν μείωση ενώ αντίθετα οι αγορές της Ιταλίας (+30%, από 53 χιλ. το 2017 σε 69 χιλ. το 2019), του Ην. Βασιλείου (+3%, από 56 χιλ. το 2017 σε 58 χιλ. το 2019) και των Λοιπών (+105%, από 326 χιλ. το 2017 σε 667 χιλ. το 2019) αύξηση.

Αναφορικά με την ποσοστιαία κατανομή για το 2019, οι επισκέπτες από την Αλβανία κατέχουν το υψηλότερο μερίδιο με 17% (28% το 2017) και ακολουθούν από την Ιταλία με 7% (αμετάβλητο σε σχέση με το 2017), από την Γερμανία με 6% (11% το 2017), από το Ην. Βασίλειο με 6% (8% το 2017) και από τις Λοιπές με 65% (46% το 2017).
Read More »
Αλβανοί, Ιταλοί και Γερμανοί επιλέγουν Ήπειρο για τις διακοπές τους Αλβανοί, Ιταλοί και Γερμανοί επιλέγουν Ήπειρο για τις διακοπές τους Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Παρατείνεται η προθεσμία

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Παρατείνεται η προθεσμίαΠαρατείνεται έως την προσεχή Τρίτη 19 Ιανουαρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την «επιστρεπτέα προκαταβολή 5», η οποία έληγε σήμερα.

Παράλληλα, από το υπουργείο Οικονομικών δίδεται η δυνατότητα, σε περίπτωση λαθών, διόρθωσης των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» (www.aade.gr/mybusinesssupport) για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έως την ίδια ημερομηνία, 19 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, έως σήμερα 611.524 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση της χρηματοδοτικής ενίσχυσης. Η εκταμίευση των κονδυλίων προς τους δικαιούχους της «επιστρεπτέας προκαταβολής 5» θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Read More »
Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Παρατείνεται η προθεσμία Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Παρατείνεται η προθεσμία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Ποιες κοινότητες της Θεσπρωτίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Ποιες κοινότητες της Θεσπρωτίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκηςΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται η μία μετά την άλλη περιοχές της Ηπείρου που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Σχετικό αίτημα για δέκα συνολικά δήμους είχε υποβάλλει η Περιφέρεια Ηπείρου και ήδη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ελήφθησαν οι πρώτες αποφάσεις με τις οποίες κοινότητες και δήμοι κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γεγονός που επιτρέπει την αποκατάσταση των ζημιών με συνοπτικές διαδικασίες υπό την προυπόθεση βέβαια ότι υπάρχουν οι απαιτούμενες πιστώσεις.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αποφάσεις που έχει λάβει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν:
Οι Κοινότητας Βρυσέλλας, Κυπαρίσσου, Γολάς, Παλαιοχωρίου, Κοκκινιάς, Αετού, Παλαιοκκλησίου, Πηγαδουλίων, Ρίζου, Γιρομερίου, Πλαισίου και Σίδερης της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατών και της Κοινότητας Ραγίου της Δημοτικής Ενότητας Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών. 
Η απόφαση ισχύει μέχρι τις 8 Ιουλίου.
Read More »
Ποιες κοινότητες της Θεσπρωτίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ποιες κοινότητες της Θεσπρωτίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Ανοίγουν όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου τη Δευτέρα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Ανοίγουν όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου τη ΔευτέραΤις διαδικασίες επανεκκίνησης του λιανικού εμπορίου και κλάδων υπηρεσιών από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, τις προϋποθέσεις που τίθενται για την προστασία της δημόσιας υγείας και αυξημένες ποινές για τους παραβάτες, επιχειρήσεις και καταναλωτές ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πρόκειται για κλάδους στους οποίους απασχολούνται, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, περί τους 140.000 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού η μετάβαση στα καταστήματα που ανοίγουν (αναλυτική λίστα με τους κλάδους του εμπορίου και των υπηρεσιών ακολουθεί) θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 και ο καταναλωτής θα έχει χρονικό περιθώριο δύο ωρών για να ολοκληρώσει την αγορά του, ενώ θα υπάρχει «πλαφόν» καταναλωτών ανάλογα με το εμβαδόν του καταστήματος που θα είναι πιο αυστηρό σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς. Με «πλαφόν» και αποστάσεις θα λειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά κλπ.

Διατήρηση απαγορεύσεων
Αναλυτικότερα σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις:
- Διατηρείται η απαγόρευση μετακινήσεων (curfew) από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00.π.μ.
- Διατηρείται η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων.
- Διατηρείται ο περιορισμός των μετακινήσεων με υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033.

Έναρξη λειτουργίας, από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου (προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου) με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Πώς θα γίνεται η μετακίνηση
Η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης
Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του. Θα έχει περιθώριο δύο ωρών για να πραγματοποιήσει κάθε εμπορική του συναλλαγή, με αφετηρία την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.

Μέτρα αποφυγής συνωστισμού
Ως προς την συγκέντρωση ατόμων στα καταστήματα :
- ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός είναι τέσσερα άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. ένα άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ που ίσχυε προηγουμένως).
- Εντός των εμπορικών κέντρων (malls), εκπτωτικών χωριών και εκπτωτικών καταστημάτων (outlets), ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών είναι ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου.
- Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.
- Αποφασίστηκε επίσης προσαύξηση των προστίμων κατά 50% για τους παραβάτες, φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Με click away στις "κόκκινες" περιοχές
Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου θα λειτουργούν μόνο τα εμπορικά καταστήματα με τη διαδικασία παράδοσης εκτός (click away).

Κανονισμοί λειτουργίας και μέτρα προστασίας
Για τους κλάδους των υπηρεσιών που ανοίγουν οι προϋποθέσεις είναι:
Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, διαιτολογικές υπηρεσίες:
- Απόσταση μεταξύ θέσεων εργασίας: 2 μέτρα.
- Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.
- Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους, να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.
- Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες.
- Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.
- Προαιρετική λειτουργία την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου.
- Ισχύουν επίσης οι περιορισμοί τέσσερα άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. συν ένα άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον. Για τις υπηρεσίες πλην των κομμωτηρίων, κουρείων και διαιτολογίας, απαιτείται η ανάπτυξη διαχωριστικού πετάσματος τύπου plexiglass.
- Ο πληθυσμός των πελατών είναι ενιαίος, ανεξαρτήτως επιπέδων ορόφων και δεν συμπεριλαμβάνει τους εργαζόμενους.
ΚΤΕΟ:
- Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνον κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.
- Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους, να διατηρούν κατάλογο με τα ραντεβού, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.
- Η χρήση μάσκας προστασίας στο προσωπικό εργασίας είναι υποχρεωτική , όπως και η χρήση αντισηπτικού και γαντιών μιας χρήσης.

Τα καταστήματα και δραστηριότητες που ανοίγουν τη Δευτέρα
Οι κλάδοι του λιανεμπορίου και υπηρεσιών που επανεκκινούν από τη Δευτέρα είναι οι εξής:
- Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα
- Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα
- Λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο χαρτικών ειδών.
- Λιανικό εμπόριο εγγραφών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο ενδυμάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα.
Λιανικό εμπόριο λουλουδιών, φυτών, σπόρων, λιπασμάτων, ζώων συντροφιάς και σχετικών ζωοτροφών σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα.
- Άλλο λιανικό εμπόριο καινούργιων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα, εκτός από λιανικό εμπόριο υλικών καθαρισμού.
- Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών σε καταστήματα.
- Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων
- Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές.
- Άλλο λιανικό εμπόριο εκτός καταστημάτων, υπαίθριων πάγκων ή αγορών.
- Υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων οδικών μεταφορών.
- Ενοικίαση και εκμίσθωση ειδών αναψυχής και αθλητικών ειδών.
- Ενοικίαση και εκμίσθωση άλλων ειδών προσωπικής ή οικιακής χρήσης.
- Δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής.
- Υπηρεσίες Διαιτολογίας.
- Υπηρεσίες Διαιτολογικών Μονάδων με εξαίρεση την άσκηση.
- Υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος.
- Υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων.
Read More »
Ανοίγουν όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου τη Δευτέρα Ανοίγουν όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου τη Δευτέρα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

610 νέα κρούσματα, 34 νεκροί και 319 διασωληνωμένοι

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
610 νέα κρούσματα, 34 νεκροί και 319 διασωληνωμένοιΑναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα ανακοινώνουμε 610 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 147860, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5709 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45140 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

319 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 223 (69.9%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 87.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1019 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 34 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5421 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3203 (59.1%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
610 νέα κρούσματα, 34 νεκροί και 319 διασωληνωμένοι 610 νέα κρούσματα, 34 νεκροί και 319 διασωληνωμένοι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

5 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
5 νέα κρούσματα σήμερα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
Π.Ε. Άρτας 0
Π.Ε. Θεσπρωτίας 0
Π.Ε. Ιωαννίνων 5
Π.Ε. Πρέβεζας 0
Read More »
5 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο 5 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης προέβη στην παρακάτω δήλωση κατά την επίσκεψή του στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών έπειτα από την επιστολή "κραυγή αγωνίας" των εργαζομένων που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

"Η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ της κυβέρνησης της ΝΔ, αποφάσισε για τη νέα χρονιά, ολόκληρη η Ηγουμενίτσα να μείνει με μόνο 2 διανομείς!!, οι Φιλιάτες με 1 διανομέα!! και η Παραμυθιά με 1 διανομέα!! Το ίδιο συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα απομακρυσμένα χωριά δε θα εξυπηρετούνται, οι ηλικιωμένοι θα βλέπουν τις συντάξεις και τις πληρωμές υποχρεώσεων να καθυστερούν ή και κατόπιν προθεσμιών, όπως και οι επιχειρήσεις και η καθολική υπηρεσία θα πάψει να ισχύει. Ο ακριτικός νομός Θεσπρωτίας, με ένα μεγάλο δίκτυο χωριών στην επικράτειά του, θα διαπιστώσει την απουσία των ταχυδρομικών υπηρεσιών από τους πολίτες με τον πιο έντονο τρόπο.
Το σχέδιο της Κυβέρνησης για τη διάλυση των ΕΛΤΑ είναι αντικοινωνικό και άκρως νεοφιλελεύθερο. Τα ΕΛΤΑ που είναι ταυτόσημα με την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους, δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν ιδιωτικό, γαλάζιο μαγαζί για κομματικά συμφέροντα. Οι τοπικές κοινωνίες και οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιδράσουν."
Read More »
Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Μητρώο Θεσπρωτικών επιχειρήσεων που κατασκευάζουν e-shops

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Μητρώο Θεσπρωτικών επιχειρήσεων που κατασκευάζουν e-shopsΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι έχει καταρτίσει κατάλογο Θεσπρωτικών Επιχειρήσεων που δημιουργούν e-shop.
Σκοπός του καταλόγου είναι η πληροφόρηση των εμπορικών επιχειρήσεων που είναι δυνάμει δικαιούχοι του νέου προγράμματος «e-λιανικό» για δημιουργία ή αναβάθμιση e-shop, για το οποίο αναμένεται εντός Ιανουαρίου η έκδοση της αναλυτικής πρόσκλησης.

Ο κατάλογος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και θα επικαιροποιείται διαρκώς μετά από την ενημέρωση και άλλων επιχειρήσεών μας που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή e-shop (αποστέλλουν στο mitroa2@e-thesprotias.gr το ΑΦΜ τους, την επωνυμία τους, και στα στοιχεία επικοινωνίας τους).

Στηρίζουμε την Τοπική μας Αγορά και σε αυτή την δύσκολη για όλους μας συγκυρία. Επιλέγουμε τις επιχειρήσεις του Νομού μας που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή e-shop:


Read More »
Μητρώο Θεσπρωτικών επιχειρήσεων που κατασκευάζουν e-shops Μητρώο Θεσπρωτικών επιχειρήσεων που κατασκευάζουν e-shops Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Εθελοντική Αιμοδοσία από το νοσοκομείο Φιλιατών

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Εθελοντική Αιμοδοσία από το νοσοκομείο ΦιλιατώνΤο ΓΝ ΚΥ Φιλιατών, σε συνεργασία με το Δήμο Φιλιατών και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία στις 31 Ιανουαρίου και ημέρα Κυριακή, από τις 9 το πρωί, στο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιατών.  
Η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς μας. 
Στις παράπλευρες απώλειες συγκαταλέγεται και η αιμοδοσία, η οποία έχει πληγεί σκληρά. 
Οι ανάγκες στα τμήματα αιμοδοσίας παραμένουν υψηλές, ενώ ο αριθμός των αιμοδοτών έχει μειωθεί, τον καιρό της πανδημίας. 
Αναλογιζόμενοι ότι τα τμήματα αιμοδοσίας καλύπτουν πάγιες ανάγκες πολυμεταγγιζόμενων, καθώς και τις ανάγκες των χειρουργείων, τακτικών κι επειγόντων, ο ρόλος τους είναι νευραλγικός για το κοινό καλό.  
Η συμμετοχή όλων των ενεργών αιμοδοτών, καθώς και νέων αιμοδοτών, είναι επιτακτική. 
Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής, σύντομη και κυρίως ανώδυνη, ενώ χωρίς να κοστίζει, μπορεί πραγματικά να σώσει μια ζωή. 
Μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι, ας αναλογιστούμε το πνεύμα αλτρουισμού που μας διακατέχει, κι ας βοηθήσουμε ενεργά τα νοσοκομεία, να στηρίξουν τους ανθρώπους μας. 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ – ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ
Read More »
Εθελοντική Αιμοδοσία από το νοσοκομείο Φιλιατών Εθελοντική Αιμοδοσία από το νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Θεσπρωτία: Ξεκινάει αύριο ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων άνω των 85

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Θεσπρωτία: Ξεκινάει αύριο ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων άνω των 85 Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, θα γίνουν τα πρώτα εμβόλια σε ηλικιωμένους άνω των 85 ετών στη Θεσπρωτία, και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Φιλιατών, τουλάχιστον για αρχή.
Μέσω της πλατφόρμας της άυλης συνταγογράφησης, οι ηλικιωμένοι ενημερώνονται προσωπικά για την ώρα και τον τόπο του εμβολιασμού και έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν το ραντεβού ή να αλλάξουν ημερομηνία του εμβολιασμού σε φαρμακεία, ΚΕΠ και στο https://emvolio.gov.gr/.

Όπως προκύπτει από την πλατφόρμα για τον καθορισμό των ραντεβού, η λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων θα είναι πρωινή και απογευματινή, όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην της Κυριακής.
Read More »
Θεσπρωτία: Ξεκινάει αύριο ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων άνω των 85 Θεσπρωτία: Ξεκινάει αύριο ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων άνω των 85 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός ποδηλατόδρομου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός ποδηλατόδρομου Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προχώρησε στην αποκομιδή των απορριμμάτων στον ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας. 

Ο καθαρισμός του ποδηλατοδρόμου θα γίνεται στο εξής ανά τακτά διαστήματα, ώστε όλοι να απολαμβάνουν ένα καθαρό περιβάλλον. 

Απευθυνόμαστε σε όλους ξεχωριστά και ζητάμε την περαιτέρω ενεργοποίηση και ευαισθητοποίησή σας για να διατηρηθούν οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί.
Read More »
Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός ποδηλατόδρομου Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός ποδηλατόδρομου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Ο Μ. Κάτσης για τη μείωση προσωπικού στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Ο Μ. Κάτσης για τη μείωση προσωπικού στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και ΠαραμυθιάςΗ απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για μείωση του προσωπικού σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά, όπως καταγγέλλει ο σύλλογος εργαζομένων ΕΛΤΑ Θεσπρωτίας, αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα για τους κατοίκους του ακριτικού Νομού μας, που έρχεται αμέσως μετά από τις πρόσφατες αποφάσεις για το κλείσιμο των τραπεζικών υποκαταστημάτων σε Φιλιάτες και Παραμυθιά. 

Πλέον, η διοίκηση που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το ξεπούλημα και την απαξίωση των δημόσιων Ταχυδρομείων, τα οποία είναι ταυτόσημα με την ίδρυση και την ιστορία του ελληνικού Κράτους και, μάλιστα, τη χρονιά εορτασμού των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην αποψίλωση και υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, αφήνοντας ολόκληρες περιοχές με πολλά χωριά με έναν μόνο διανομέα. Αυτή η εξέλιξη είναι τραγική, καθώς θα δυσκολέψει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων, ιδιαίτερα των πιο ηλικιωμένων. 

Από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, η ΝΔ ξεκίνησε μια επίθεση ενάντια στα ΕΛΤΑ και τον δημόσιο χαρακτήρα τους, με απολύσεις συμβασιούχων, κλείσιμο καταστημάτων σε όλη τη χώρα, ενώ το Δεκέμβρη νομοθέτησε τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, καθώς και τις εκβιαστικές μετακινήσεις και αποχωρήσεις του μόνιμου προσωπικού. 

Ως αρμόδιος Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είχα προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους στη Βουλή, ότι αυτό το δήθεν «σχέδιο διάσωσης» των ΕΛΤΑ, θα αποδειχθεί στην πραγματικότητα σχέδιο διάλυσης. Σήμερα, τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση αυτή. Δυστυχώς για την ακριτική Θεσπρωτία, υπάρχει ο φόβος, η σημερινή μείωση του προσωπικού να αποτελέσει προάγγελο για το επόμενο βήμα, δηλαδή την απόφαση για κλείσιμο καταστημάτων. Όπως τόνισα στη Βουλή, για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., η διατήρηση όλων των σημερινών καταστημάτων ΕΛΤΑ αποτελεί «κόκκινη γραμμή», προειδοποιώντας να μη κατέβει καμία ταμπέλα ΕΛΤΑ από το δίκτυο, στερώντας την παρουσία τους από κάθε γωνία της ελληνικής Επικράτειας. 

Οι τοπικές κοινωνίες, δε θα μείνουν απαθείς απέναντι στον νεοφιλελεύθερο οδοστρωτήρα της ΝΔ να τις ισοπεδώνει.
Read More »
Ο Μ. Κάτσης για τη μείωση προσωπικού στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς Ο Μ. Κάτσης για τη μείωση προσωπικού στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρουΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση και αξιόπιστη πληροφόρηση των μελών του για τα προγράμματα χρηματοδότησης του ΕΠΑΝΕΚ, προσκαλεί όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Ηπείρου με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12:00, μέσω τηλεδιάσκεψης, για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑΝΕΚ: 

«Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου» 

Στην εκδήλωση που θα είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης από τα Στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών. 

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom, στο ακόλουθο σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/85253164994
Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ΘεσπρωτίαςΓια άλλη μια φορά, φαρδιά πλατιά την υπογραφή της, στήριξη στη δημοτική αρχή του δήμου Ηγουμενίτσας σε ανακοίνωση της βάζει η ανεξάρτητης κίνηση εργαζομένων. 

Επιβεβαιώνεται και μ' αυτόν τον τρόπο ότι καθοδηγούνται απευθείας από τα γραφεία των δημάρχων. 

Σε ανακοίνωσή της , επιχειρεί να βγάλει λάδι τη διοίκηση του δήμου Ηγουμενίτσας από τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχει για την απόφαση που πήρε . Είναι μάλιστα τέτοιο το μίσος της εργοδοτικής παράταξης προς το σύλλογο, που επιτίθεται με ψέματα και συκοφαντίες. 

Δεν λένε κουβέντα: Για την απόφαση της δημοτικής αρχής να μη στηρίξει το δίκαιο αίτημα των 26 εργαζομένων ΙΔΟΧ ΕΣΠΑ που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες είτε στο δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας είτε στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΚΚΠΟ. 

Δεν λένε κουβέντα : Για το ψήφισμα της δημοτικής αρχής προς ΚΕΔΕ και κυβέρνηση για μονιμοποίηση των συμβασιούχων μέσω προκήρυξης ΑΣΕΠ , αλλά εσκεμμένα υποκρύπτουν την αλήθεια για το Βατερλό στα αποτελέσματα της 3Κ που έμειναν το 50% των συμβασιούχων εκτός αλλά και για το Βατερλό που ετοιμάζετε για το βοήθεια στο σπίτι. Φυσικά πώς να πάρουν θέση αφού βρίσκονται από την ιδία πλευρά του ποταμιού με την δημοτική αρχή. 

Δεν λένε κουβέντα :Για το νέο σύστημα προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ το οποίο θα έχει γραπτό διαγωνισμό, υποβαθμίζει τα τυπικά προσόντα, απαξιώνει τα πτυχία και εκμηδενίζει την προϋπηρεσία. 
Δεν λένε κουβέντα γιατί : Είναι μαθημένοι σε διαδικασίες παρασκηνιακές και παραγοντίστικες. Θέλουν έναν Σύλλογο αμέτοχο και ενσωματωμένο σε τέτοιες διαδικασίες. 

Αλήθεια, γιατί δεν ζήτησαν τον λόγο, να πάρουν θέση, να πουν τις απόψεις τους ,να στηρίξουν τους εργαζόμενους και το αίτημα τους μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΚΚΠΟ αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας; Ποιος τους στέρησε το δικαίωμα; Κανείς! 

Συνάδελφοι, σας καλούμε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτοί που μας κουνούν το δάκτυλο, είναι μέλη συγκεκριμένων συνδικαλιστικών και πολιτικών παρατάξεων, που όταν το Σωματείο μας είναι μπροστά, οργανώνει αγώνες, παλεύει για όλους τους συναδέλφους , αυτοί έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν «εξετάσεις», παίρνοντας με τη στάση τους, όχι απλώς πτυχίο αλλά διδακτορικό στον εργοδοτικό- κυβερνητικό συνδικαλισμό. 

Η ανεξάρτητη κίνηση παίζει με την αγωνία των εργαζομένων με σκοπό την διάσπαση τους αλλά και για τα μικροπολιτικά της οφέλη. 

Χαμένος αγώνας είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ. Συνάδελφε και συναδέλφισσα, 

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας δεν στήριξε το αίτημα των 26 εργαζομένων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στο μοναδικό αίτημα τους για το αν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αυτοί εργάζονται με συμβάσεις 5-15 χρόνια, έχουν αποκτήσει εργασιακή εμπειρία, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών, παρέχοντας υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στους πολίτες του Δήμου. 

Στον Δήμο Ηγουμενίτσας σε όλες τις υπηρεσίες εργάζονται σήμερα 230 μόνιμοι και 210 συμβασιούχοι (Βοήθεια στο σπίτι, ΚΔΑΠ–ΚΔΑΠ ΜΕΑ, σχολικές καθαρίστριες, κοινωνικό φαρμακείο παντοπωλείο , παιδικοί σταθμοί , ΚΗΦΗ , κοινωφελή) . Από αυτά και μόνο τα στοιχειά αποδεικνύεται περίτρανα η ανάγκη του μόνιμου προσωπικού και της μονιμοποίησης των συμβασιούχων. Σε λίγο καιρό θα βλέπουμε έναν μόνιμο, θα το δείχνουμε με το δάχτυλο, και θα λέμε να ένας μόνιμος . 

Είναι προφανές ότι δήμαρχοι και κυβερνήσεις με την πολιτική τους αυτή, επιμένουν να στηρίζουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την εκ περιτροπή εργασία και τα διάφορα προγράμματα της λεγόμενης κοινωφελούς εργασίας που ανακυκλώνουν τους εργαζόμενους και στο τέλος τους πετάνε. 

Υλοποιούν συγκεκριμένες αντεργατικές πολιτικές στην κατεύθυνση των αποφάσεων των κυβερνήσεων και της Ε.Ε για το χτύπημα της μόνιμης και σταθερής εργασίας, απαξιώνουν με την πολιτική τους τις υπηρεσίες και προωθούν την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμων για την κερδοφορία του κεφαλαίου. 

Καλούμε τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να σεβαστούν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων που «καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του», με σκοπό να βοηθηθούν στον αγώνα που κάνουν για την μονιμοποίηση τους σε θέσεις που υπηρετούν πολλά χρόνια. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας σε καλεί να οργανωθείς και να συνταχθείς μαζί μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Σε καλούμε με θάρρος γιατί καθημερινά, όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνεται η πορεία που έχουμε χαράξει. Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΓΚΑΡΑΣ
Read More »
Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Αίτημα για τοποθέτηση οργάνων υπαίθριου γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καστρίου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
Αίτημα για τοποθέτηση οργάνων υπαίθριου γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο ΚαστρίουΜε αφορμή την τοποθέτηση των πρώτων υπαίθριων οργάνων γυμναστικής σε δύο σημεία του δήμου μας, θα ήθελα να συγχαρώ για την υλοποίηση όλους τους εμπλεκομένους που οραματίστηκαν και εργάστηκαν για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων. 

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα, πως ο δήμος σχεδιάζει την κατασκευή αντίστοιχων υπαίθριων γυμναστηρίων και σε άλλα σημεία της επικράτειάς του. Σας ζητάω λοιπόν, να εξετάσετε και την περίπτωση του Δημοτικού Σταδίου Καστρίου ως ένα εκ των υπό κατασκευή σημείων δεδομένου ότι, αφενός αποτελεί έναν πνεύμονα άθλησης για τους κατοίκους του Καστρίου αλλά και των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων, Αγίου Βλασίου και Μαυρουδίου και αφετέρου θα μπορεί να αξιοποιηθεί και από τους ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην νεολαία του τόπου. 

Επίσης στο συγκεκριμένο γήπεδο υπάρχει ενδεδειγμένος χώρος αλλά και φωτισμός ο οποίος επιτρέπει στους εργαζόμενους πολίτες και αθλητές να κάνουν την γυμναστική τους με ασφάλεια και τις βραδινές ώρες. 

Προσδοκώ στην θετική έκβαση του δίκαιου αιτήματος. 

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ 
ΝΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Read More »
Αίτημα για τοποθέτηση οργάνων υπαίθριου γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καστρίου Αίτημα για τοποθέτηση οργάνων υπαίθριου γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καστρίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

169.384€ για μέτρα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021
169.384€ για μέτρα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η πρόταση του Δήμου Ηγουμενίτσας για τη χρηματοδότηση του έργου «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 169.384,00€. 

Με έμφαση στην ασφάλεια των σχολικών υποδομών, ο Δήμος Ηγουμενίτσας εμπλουτίζει τις παρεμβάσεις του στις σχολικές του μονάδες, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται ασφαλείς και προστατευμένοι.
Read More »
169.384€ για μέτρα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας 169.384€ για μέτρα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Σελίδες