Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας πάντα τοποθετείται συνδικαλιστικά, δεν έκανε και ούτε κάνει προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντώντας τις οποιεσδήποτε παρατάξεις και τους εκπροσώπους των. 
Η παραφιλολογία, η συκοφαντία και το «κατιναριό» είναι χαρακτηριστικό όλων όσων έχουν ενοχές για τη στάση τους προς τους εργαζόμενους. 
Το αν κάποιος είναι αγωνιστής ή όχι και το αν με συνέπεια στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, το γνωρίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα ποιος είναι στην κυβέρνηση ή τη Δημοτική Αρχή. 
Ο λόγος γίνεται για την νέα παράταξη χαμαιλέοντα, (ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων; -ελεύθερη έκφραση εργαζομένων;) οι εκπρόσωποι της οποίας καλό θα ήταν να ενημερώνονται καλύτερα και να μην φαντάζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας. 
Από τη στιγμή που η δημοτική αρχή αποφάσισε να συνταχθεί με την απόφαση της ΚΕΔΕ όλοι οι παιδικοί σταθμοί ενημερώθηκαν με απόφαση Προέδρου του Νομικού προσώπου στο οποίο ανήκουν. 
Και αυτό έγινε πριν καν η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφασίσει να στηρίξει με απεργιακή κινητοποίηση την όλη διαδικασία. 
Μήπως εκπρόσωποι της ανεξάρτητης κίνησης εργαζομένων -ελεύθερης έκφρασης εργαζομένων, (αποφασίστε το όνομά σας ποιο είναι) θα έπρεπε να στραφείτε κατά των πολιτικών και συνδικαλιστικών σας μεντόρων γι αυτή την καθυστέρηση- απαξίωση για την οποία μας κατηγορείτε; 
Γιατί εμείς και στηρίξαμε την κινητοποίηση και παρόντες ήμασταν. Εσείς τόσα χρόνια που ήσασταν;;;

Διαβάστε επίσης: Θεσπρωτία - Καταγγέλλουν τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ, για την στάση του στην απεργία των παιδικών σταθμών


 
Read More »
Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ισόβια κάθειρξη για το φονικό, πέρσι στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Βαριά ήταν η καμπάνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας, στην δίκη του 59χρονου πυροσβέστη από την Ηγουμενίτσα, για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η απόφαση του δικαστηρίου, με ψήφους 5 έναντι 2, ήταν ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία και 12 χρόνια για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. 

Το τραγικό συμβάν έγινε τον Απρίλιο του 2017, όταν ο 59χρονος πυροσβέστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν 49χρονο άνδρα που υποψιαζόταν ότι είχε σχέση με τη σύζυγό του, την οποία επίσης πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια.


 
Read More »
Ισόβια κάθειρξη για το φονικό, πέρσι στην Ηγουμενίτσα Ισόβια κάθειρξη για το φονικό, πέρσι στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ: Αδικείτε η Ηγουμενίτσα με την συγχώνευση ΤΕΙ –Πανεπιστημίου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Το ΔΣ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ μας σχετικά με την αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη στην Ήπειρο και τη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο καταθέτει τις παρακάτω προτάσεις του :

• Αρνούμαστε να δεχθούμε την πρόταση που εξαιρεί την Ηγουμενίτσα από τον ακαδημαϊκό χάρτη της Ηπείρου, χωρίς την απαραίτητη τεκμηρίωση και συναίνεση, την ίδια στιγμή που συμπεριλαμβάνονται οι πρωτεύουσες των άλλων Νομών.

• το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα, μπορεί να μετεξελιχθεί σε Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ικανό μάλιστα, να λειτουργήσει άμεσα.

• Απαιτούμε ξεκάθαρες θέσεις και την επίλυση του θέματος, τώρα και όχι σε δεύτερο χρόνο, που θα λαμβάνει υπόψη του φοιτητές, καθηγητές και την ευαισθησία της κοινωνίας, ενώ σε καμία περίπτωση, δεν θα δεχθούμε τη μετατροπή του χώρου του ΤΕΙ σε παραθεριστικές κατοικίες φοιτητών, εξέλιξη που αν μη τι άλλο, υποτιμά την κοινωνία και τους θεσμούς της.

• Η κατάργηση του μοναδικού ακαδημαϊκού τμήματος μιας ακριτικής περιοχής που συγκεντρώνει ιδιαίτερα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά, ούσα επιπλέον πύλη εισόδου της χώρας, αποτελεί βάναυση προσβολή των κατοίκων της περιοχής μας στέλνοντας ένα μήνυμα αδιαφορίας και περιφρόνησης τους. Καθώς υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών .

• Ζητούμε, όχι μόνο να μην στερηθούμε την ύπαρξη ενός πανεπιστημιακού τμήματος αλλά, την ενίσχυσή του με την προσθήκη και ενός ακόμη τμήματος, αφού το μοντέλο οργάνωσης της ακαδημαϊκής κοινότητας στην Ελλάδα δεν είναι αυτό της συνένωσης και της συγκέντρωσης των σχολών σε λίγες πόλεις – πανεπιστημιακά κέντρα, αλλά της διάχυσης και της αποκέντρωσης σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που θα οργανώσει ο Δήμος Ηγουμενίτσας μαζί με άλλους φορείς .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 


 
Read More »
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ: Αδικείτε η Ηγουμενίτσα με την συγχώνευση ΤΕΙ –Πανεπιστημίου ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ: Αδικείτε η Ηγουμενίτσα με την συγχώνευση ΤΕΙ –Πανεπιστημίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 3 Μαρτίου η 14η Εκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 3 Μαρτίου η 14η Εκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου Ηγουμενίτσα: Στις 3 Μαρτίου η 14η Εκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Γ΄ Βραβείο στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Άννα» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Το Γ΄ Βραβείο καλύτερης μαθητικής ταινίας στο Φεστιβάλ Λάρισας κέρδισε το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Άννα»! 
Η ταινία είναι το αποτέλεσμα άλλης μιας επιτυχούς συνεργασίας του κ. Χαράλαμπου Κανδηλιώτη και των μαθητών του.

Το Larissa International Film Festival– Artfools είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη της Λάρισας, με ταινίες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, μαθητικό τμήμα και animation. 
Φέτος, στο κομμάτι του Διεθνούς προβλήθηκαν 28 ταινίες μυθοπλασίας και 23 animation από όλο τον κόσμο, στο ελληνικό 27 ταινίες ελλήνων σκηνοθετών, επιλογή από ένα σύνολο 500 συμμετοχών, ενώ στο μαθητικό, τα σχολεία που συμμετείχαν έφθασαν τα 30 με ποιότητα καλύτερη από κάθε χρονιά.


 
 
Read More »
Γ΄ Βραβείο στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Άννα» (+ΒΙΝΤΕΟ) Γ΄ Βραβείο στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την ταινία «Άννα» (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ερώτηση Γιόγιακα για την ρύπανση του ποταμού Καλαμά από λυματολάσπη

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΘΕΜΑ: «Ρύπανση του ποταμού Καλαμά από λυματολάσπη»
Τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιωαννίνων (ΔΕΥΑΙ) αναθέτει σε ιδιώτη – εργολάβο τη συλλογή, μεταφορά και εναπόθεση λυματολάσπης που προέρχεται από τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού της δημοτικής επιχείρησης.
Στις 31-12-2017 έληξε η σύμβαση που είχε συναφθεί με την ανάδοχο εταιρεία για τη διαχείριση της λυματολάσπης ενώ προς το παρόν δεν έχει προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός. Αποτέλεσμα αυτού είναι μέρος της λυματολάσπης που έχει συσσωρευθεί στον παρακείμενο της μονάδας χώρο να διαχέεται – λόγω και των ισχυρών βροχοπτώσεων – μέσω της τάφρου της Λαψίστας στον ποταμό Καλαμά.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
– Για ποιο λόγο δεν έχει διενεργηθεί αυτοψία από κλιμάκιο της Ειδικής Υπηρεσίας Ελεγκτών Περιβάλλοντος και πότε πρόκειται να διεξαχθεί σχετικός έλεγχος.


 
Read More »
Ερώτηση Γιόγιακα για την ρύπανση του ποταμού Καλαμά από λυματολάσπη Ερώτηση Γιόγιακα για την ρύπανση του ποταμού Καλαμά από λυματολάσπη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας: Εναρκτήρια συνάντηση έργου NEWBRAIN

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του έργου NEWBRAIN, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας. Η εναρκτήρια συνάντηση έλαβε χώρα στο Λιμάνι της Ανκόνα, στις 14 Φεβρουαρίου 2018. Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο κ. Ανδρέα Νταή. Την επόμενη ημέρα ακολούθησε συνέδριο με θέμα: ΝEWBRAIN «Οι Θαλάσσιοι Διάδρομοι (MoS) στην εφαρμογή της στρατηγικής Μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιονίου EUSAIR», ο κ. Νταής συμμετείχε ως ομιλητής στην θεματική ενότητα: «Η πολιτική CEF στην Ανατολική Μεσόγειο: εστίαση στον Θαλάσσιο Διάδρομο και την σύνδεση με την ενδοχώρα».

Το έργο NEWBRAIN εντάσσεται στο πρόγραμμα Adriatic-Ionian (ADRION) Programme INTERREG V-B Transnational 2014-2020 και υλοποιείται από 9 οργανισμούς που αντιπροσωπεύουν τους βασικούς κόμβους logistics του συστήματος μεταφορών Αδριατικής-Ιονίου 9 περιφερειών.

Οι εταίροι του έργου είναι: 1) ο Λιμένας της Ακνόνα (επικεφαλής εταίρος), 2) το Ιταλικό Ινστιτούτο Μεατφορών και Ίδρυμα Logitics, 3) ο Λιμένας του Μπάρι, 4) ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, 5) το KIP-Διασυνοριακό Cluster Mεταφορών της Κροατίας, 6) το Λιμάνι του Μπαρ (Μαυροβούνιο), 7) το κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας Interporto Padova Spa, 8) ο Λιμένας της Βενετίας και 9) το Επιμελητήριο Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων Πειραιά.

Στόχος του έργου η ενίσχυση των δυνατοτήτων για ολοκληρωμένες και αναβαθμισμένες μεταφορές, καθώς και η ενίσχυση της κινητικότητας και πολυτροπικότητας στην περιοχή Αδριατικής-Ιονίου.

Το έργο NEWBRAIN εστιάζει ουσιαστικά στην ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των κύριων κομβικών σημείων του συστήματος Αδριατικής – Ιονίου, που ως βασικές πύλες συνδέουν την Κεντρική και τη Δυτική Ευρώπη με τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις μεσογειακές χώρες, με απώτερο σκοπό την οικονομική και κοινωνική ενσωμάτωση της εδαφικής περιοχής του προγράμματος ADRION INTERREG V-B στο ευρύτερο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής μεταφορών και του δικτύου ΔΕΔ-Μ.Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, για όλους τους εταίρους, διαμορφώνεται στα 1.392.917,56€ και στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας αναλογούν τα 152.256 €.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Νταής τόνισε μεταξύ άλλων: «Η δυνατότητα επέκτασης σε νέες αγορές στις χώρες της Μαύρης Θάλασσας και τις ασιατικές χώρες δυνητικά θα είναι εφικτή εφόσον τα λιμάνια ως μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας Ιονίου – Αδριατικής και κατά μήκος της Εγνατίας βρουν ένα κοινό τρόπο, ταχύ, ποιοτικό και με το λιγότερο δυνατό κόστος, ώστε να προσφέρουν στις αγορές τα μέγιστα σε ότι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Θα μπορέσουμε έτσι να ισχυροποιήσουμε τις συνδέσεις στο πλαίσιο των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών και συγκεκριμένα της σύνδεσης του Διαδρόμου Σκανδιναβίας - Μεσογείου (Scandinavian Mediterranean) με τον Διάδρομο Ανατολικής Μεσογείου/ Ανατολικό Διάδρομο (Orient East Med). Με τον άξονα Εγνατίας – Αδριατικής – Ιονίου να συνδέει ουσιαστικά τους δυο Κεντρικούς Διαδρόμους Μεταφοράς. Επωφελούμενοι βέβαια και της διευκόλυνσης των μεταφορικών ροών που παρέχεται μέσω του Θαλλάσιου διάδρομου Νοτιοανατολικής Ευρώπης/ MoS South-east Europe, που εκτείνεται από την Αδριατική Θάλασσα μέχρι το Ιόνιο και την Ανατολική Μεσόγειο συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. Οι κανονισμοί της ΕΕ σταδιακά επιβάλουν πλήρη ενσωμάτωση των λιμένων σε αλυσίδες αδιάκοπης μεταφοράς και εφοδιαστικής ροής, ώστε να επιτευχθεί ανάπτυξη και αποτελεσματικότερη χρήση και λειτουργία του διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών και της εσωτερικής αγοράς.»


Read More »
Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας: Εναρκτήρια συνάντηση έργου NEWBRAIN Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας: Εναρκτήρια συνάντηση έργου NEWBRAIN Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ημερίδα από το ΚΕΣΥΠ στην Παραμυθιά με θέμα: «Σταδιοδρομώ σε Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εμπορικό Ναυτικό»

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00΄ πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ» στην Παραμυθιά, το ΚΕΣΥΠ της ΔΔΕ Θεσπρωτίας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές και τους αποφοίτους των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Παραμυθιάς, με θέμα:

«Σταδιοδρομώ στις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και το Εμπορικό Ναυτικό».

Οι ορισθέντες από την υπηρεσία τους Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα παρουσιάσουν τις σχολές τις οποίες εκπροσωπούν.

Ο διευθυντής της ΑΕΝ Ηπείρου θα παρουσιάσει τις Σχολές Πλοιάρχων και Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών μας.

Η υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας


 
Read More »
Ημερίδα από το ΚΕΣΥΠ στην Παραμυθιά με θέμα: «Σταδιοδρομώ σε Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εμπορικό Ναυτικό» Ημερίδα από το ΚΕΣΥΠ στην Παραμυθιά με θέμα: «Σταδιοδρομώ σε Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εμπορικό Ναυτικό» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Σε εξέλιξη γενική ανακαίνιση του ναού της Μονής Γηρομερίου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο γενική ανακαίνιση του ναού της Μονής Γηρομερίου. Ειδικότερα συντηρούνται όχι μόνο οι αγιογραφίες, αλλά γίνονται και απαραίτητες εργασίες εκ θεμελίων. 
Η αδελφότητα της Μονής, ο ηγούμενος π. Μεθόδιος και οι ιερομόναχοι π. Αλέξιος και π. Σεραφείμ, προσοντούχες μοναχικές μορφές, δραστηριοποιούνται με μόχθο, με σκοπό όχι μόνο την πνευματική ανάδειξή της, αλλά και τη συντήρησή της, μέσω της αναπαλαίωσης. 
Το καθολικό της Μονής, δηλαδή ο κεντρικός ναός έχει κτιστεί τμηματικά. 
Η ανέγερση του κυρίως ναού, έγινε το 1568 κατόπιν χορηγίας του Βοεβόδα της Ουγγροβλαχίας Οξυώτη ή Αξιώτη από την Πωγωνιανή. 
Κτίσμα της ίδιας εποχής θεωρείται ο εξωνάρθηκας, ενώ το ιερό και ο νάρθηκας είναι προγενέστερα κτίσματα, τμήματα του πρώτου ναού, πιθανώς του 14ου αιώνα. 
Εξωτερικά διακοσμείται από λιτά κεραμικά σχέδια κυρίως στον τρούλο, στη νότια και στη δυτική πλευρά. 
Εσωτερικά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς στολίζεται από αγιογραφικό διάκοσμο του 16ου και 17ου αιώνα. 


 
Read More »
Σε εξέλιξη γενική ανακαίνιση του ναού της Μονής Γηρομερίου Σε εξέλιξη γενική ανακαίνιση του ναού της Μονής Γηρομερίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Συνεδριάζει στην Παραμυθιά την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 19:00, το δημοτικο συμβούλιο του δήμου Σουλίου με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1o: Αποδοχή επιχορηγήσεων & τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2018.

ΘΕΜΑ 2o: Αντικατάσταση προέδρου Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 3o: Αντικατάσταση προέδρου Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής και αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους.

ΘΕΜΑ 4o: Ορισμός δημοτικών υπαλλήλων που θα αποτελέσουν μέλη (τακτικό και αναπληρωματικό) των Επιτροπών Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών/Εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 παρ.11β και παρ. 11δ). ΘΕΜΑ 5o: Συγκρότηση Επιτροπής του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 για την υλοποίηση της πράξης « Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σουλίου».

ΘΕΜΑ 6o: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών.

ΘΕΜΑ 7o: Ασφάλιση οχημάτων του Δήμου.

ΘΕΜΑ 8o: Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Παραμυθιάς.

ΘΕΜΑ 9o: Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 10o: Έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια Σκυροδέματος – Ψυχρής Ασφάλτου», έτους 2018.

ΘΕΜΑ 11o: Έγκριση εξόδων κίνησης αιρετών. ΘΕΜΑ 12o: Λήψη απόφασης για τη διακοπή κυκλοφορίας τμήματος δημοτικής οδού, λόγω επικινδυνότητας.

ΘΕΜΑ 13o: Εκμίσθωση αγροτεμαχίων Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 14o: Ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο των υπηρεσιών με τίτλο: Καθαρισμό γραφείων παλαιού & νέου Δημαρχείου.

ΘΕΜΑ 15o: Κατανομή πιστώσεως 33.250,00 € για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων.

ΘΕΜΑ 16o: Διαγραφή οφειλής τελών ύδρευσης.

ΘΕΜΑ 17o: Έγκριση Εορταστικών Εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου. Εισηγητής:

ΘΕΜΑ 18o: Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής παραλαβής του έργου: Υλοποίηση πράξης εφαρμογής Ο.Τ 75.

ΘΕΜΑ 19o: ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ» του Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 20o: ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Τ.Κ ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ.

ΘΕΜΑ 21o: ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ.

ΘΕΜΑ 22o: ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΦΡΟΥ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΣΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ.

ΘΕΜΑ 23o: Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ Τ.Κ. ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ» Δήμου Σουλίου».

ΘΕΜΑ 24o: Σύσταση επιτροπής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ παραλαβής του έργου: *ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΘΕΜΑ 25o: Σύσταση επιτροπής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ παραλαβής του έργου: *ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ Τ.Κ. ΣΕΒΑΣΤΟΥ

ΘΕΜΑ 26o: Σύσταση επιτροπής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ παραλαβής του έργου: *ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ.Ε. ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΘΕΜΑ 27o: Σύσταση επιτροπής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ παραλαβής του έργου: *ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΩΝ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ Τ.Κ. ΨΑΚΚΑΣ

ΘΕΜΑ 28o: Σύσταση επιτροπής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ παραλαβής του έργου: *ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ 


 
Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Συμμετοχή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής 2018

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, πιστό στους στόχους και τις στρατηγικές που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, θα λάβει μέρος στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού Σχολείου που διοργανώνεται από την WRO Hellas. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι o «Εποικισμός του Άρη». Ο διαγωνισμός αρχικά θα γίνει σε περιφερειακό επίπεδο στα Ιωάννινα την Κυριακή 25-02-2018 και ώρα 10.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί σε πανελλαδικό επίπεδο μετά την επιλογή των καλύτερων κατασκευών ανά περιφέρεια.

Από το σχολείο μας θα συμμετέχουν δύο ομάδες εργασίας που αποτελούνται από μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων με ευθύνη της εκπαιδευτικού Πληροφορικής Σπυράτου Ευαγγελίας, παρουσιάζοντας δύο κατασκευές, οι οποίες κινούνται με αυτοματισμούς μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. 
Η κατασκευή της μίας ομάδας αφορά σε μια μελλοντική αποικία στον Άρη ενώ η δεύτερη στην κίνηση ενός διαπλανητικού τρένου. 
Οι μαθητές εργάζονται εδώ και 5 μήνες με υπερβάλλοντα ζήλο και ενδιαφέρον, ενώ ξεπέρασαν σε ευρηματικότητα κατά πολύ ακόμη και τους δασκάλους τους. Για τον προγραμματισμό και τον αυτοματισμό αυτών των κατασκευών οι μαθητές χρησιμοποίησαν τη γλώσσα προγραμματισμού Scratch και οι κατασκευές είναι φτιαγμένες με δομικά στοιχεία Lego. Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το διαγωνισμό και τη συμμετοχή των μαθητών μας θα δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα.

Στην Α΄ ομάδα συμμετέχουν οι μαθητές: Δόσης Άγγελος, Κωνσταντή Γεωργία, Μητσινάκης Γεώργιος, Ντεγκάνη Αρετή, Ντεγκάνη Δημήτριος

Στη Β΄ ομάδα συμμετέχουν οι μαθητές: Κάντα Κωνσταντίνα, Κουλούρη Σοφία, Κουλούρης Σπυρίδων, Κωνσταντή Δέσποινα, Μαραγκάκης Γεώργιος, Παλπάνη Δέσποινα


Για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Ο Διευθυντής Κύλλας Γεώργιος


Read More »
Συμμετοχή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής 2018 Συμμετοχή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής 2018 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Περιφέρειας Ηπείρου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

To Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 πμ. στο 2ο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Περιφέρειας Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου. 
Σχολεία από την Ήπειρο θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους με θέμα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα» προκειμένου να προκριθούν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα. 
Στα πλαίσια του διαγωνισμού η ομάδα Ρομποτικής Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας που αποτελείται από τους μαθητές: Γάτσιος Γιάννης, Μπέλλου Εύη, Ποϊκλή Στελίνα, Ροπόκης Παναγιώτης και Πάκος Τάσος με υπεύθυνο τον Καθηγητή Μαθηματικών κ. Κώτση Μάνθο και με τεχνικό σύμβουλο τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Σοφιανό Κων/νο, θα παρουσιάσει τις ρομπο-κατασκευές τους σχετικές με το θέμα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού. Χορηγός Katsanos Energy.


 
Read More »
Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Περιφέρειας Ηπείρου  Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη είχε σήμερα Τετάρτη 21-02-2018 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας.
Στη συνάντηση που διεξήχθη στο Αρχηγείο, τέθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης το θέμα των αποσπάσεων και οι προκαταβολές που αποδίδονται πλέον από την Υπηρεσία στους συναδέλφους προκειμένου αυτοί να μετακινηθούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στα νησιά του Αιγαίου και στον Έβρο.
Μέχρι σήμερα οι συνάδελφοι πριν την αναχώρησή τους ελάμβαναν μία προκαταβολή ικανή ώστε να ανταπεξέλθουν στα έξοδα κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους. Δυστυχώς πλέον και χωρίς υπαιτιότητα δικιά τους η προκαταβολή μειώθηκε αρκετά και πλέον η διαβίωση του συναδέλφου γίνεται αδύνατη.
Ο Στρατηγός αντιλήφθηκε άμεσα το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε ως το τέλος του μήνα να αποκατασταθεί η παγία της Δ/νσεως και να αποδίδονται στους συναδέλφους προκαταβολές τέτοιες που να διασφαλίζουν μια ομαλή διαβίωση κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Ο Γεν . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 
Read More »
Δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τους Εύζωνες

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Παρουσία του Αντιπεριφερειαρχη Θεσπρωτίας Θωμά Γ. Πιτούλη πραγματοποιήθηκαν το Σαβαττο17 Φεβρουαρίου 2018 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας , “Πάνθεον” τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα “Εύζωνες / Οι φύλακες των αφανών” της Δήμητρας Χατζηαδάμ. Η έκθεση έγινε στα πλαίσια των εορτασμών για τα 105 χρόνια της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου καθώς επίσης και της πρόσφατης ανακήρυξης του Αγίου Γεωργίου Ιωαννιτών , ως προστάτη των Ευζώνων .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η φωτογράφος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία της Έκθεσης στην Ελληνική επικράτεια και κατέθεσε τις προσωπικές της εμπειρίες που αποκόμισε για όσο διάστημα διήρκεσε η φωτογράφηση . Στόχος της ήταν να μας δείξει όχι μόνο το αγέρωχο παρουσιαστικό των Ευζώνων , την παραδοσιακή στολή τους και την δύσκολη εκπαίδευση τους αλλά διεισδύοντάς στον ψυχικό τους κόσμο να αποτυπώσει τις ιδέες και τα συναισθήματά τους . Στην εκδήλωση χαιρέτισέ επίσης ο παλιός λοχαγός της Προεδρικής φρουράς Ιωάννης Σμύρης καθώς επίσης και ο εύζωνας Ιωάννης Γεωργίου συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.Τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια: ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης, ο Βουλευτής ΝΔ Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας, Ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Πλιάκος Μιχάλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ζίτσας κ. Λιάκος Παναγιώτης, Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας κ. Δονάτος Μαρτίνης, οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας κκ. Μιχάηλ Γκίκας και Τσουμάνης Κων/νος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Πάσχος Αλέξανδρος.

Τις Στρατιωτικές Αρχές και τα Σώματα Ασφαλείας εκπροσώπησαν , ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, ο Δ/κτης του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας Ταγματάρχης Βάντζος, ο εκπρόσωπος του Δκτη του Γ΄ΣΣ, Υποδ/κτης του 628 ΤΠ Ταγματάρχης Τζουμελέκας, ο Δ/κτης της 3ης ΠΕΔΙΛ Αρχιπλοίαρχος Κων/νος Λαμπρόπουλος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος Αντώνιος Μάζης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας και ο Αστυνομικός Υποδ/ντης κ. Ντίνης Φώτιος.

Επίσης με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση, ο κ. Μπακολιάς Σταύρος εκπρόσωπος της

ΑΝΕΚ LINES στις Λιμενικές Αρχές Πάτρας και Ηγουμενίτσας ο οποίος υπήρξε και χορηγός της Εκθέσεως.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Φεβρουάριου .Καθημερινά γίνονται δωρεάν ξεναγήσεις στην έκθεση από την καλλιτέχνη για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν σχολεία, σύλλογοι και διάφορες ομάδες ενηλίκων.

Η έκθεση φωτογραφίας τελεί υπό την αιγίδα της Unesco.

Φορέας οργάνωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ANEK LINES.
https://www.facebook.com/euroline.gr/
https://twitter.com/euroline_travel
https://www.instagram.com/euroline_travel/

Διάρκεια έκθεσης: 17 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

Χώρος: Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας “ Πάνθεον”, Εθ. Αντιστάσεως 44.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00 Κυριακές 10:00 -14:00 ,
Ξεναγήσεις καθημερινά: 11:30 & 18:30 .


Read More »
Ηγουμενίτσα: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τους Εύζωνες Ηγουμενίτσα: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τους Εύζωνες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας: "Το Πείραμα του Ερατοσθένη"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Σερρών, Πιερίας, Λακωνίας, Κω και Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Υπεύθυνων Ε.Κ.Φ.Ε. (ΠΑΝΕΚΦΕ) και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, διοργανώνουν, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 (Εαρινή Ισημερία), δράση με τίτλο:

«Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης».

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. 
Οι παρατηρήσεις και οι μετρήσεις της κάθε ομάδας θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του σχολείου τους, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αστεροσκοπείου Αθηνών ( http://www.astro.noa.gr/gr/eratosthenes ).

Οι ενδιαφερόμενες σχολικές μονάδες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/jrwWaU.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας με τους συντονιστές της δράσης είναι: ekfeeratosthenes@gmail.com.


 
Read More »
ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας: "Το Πείραμα του Ερατοσθένη" ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας: "Το Πείραμα του Ερατοσθένη" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Σε εξέλιξη 24ωρη απεργία από το Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες» Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018
 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες» Θεσπρωτίας.
Την κινητοποίηση στηρίζει και το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας.


Από τα χαράματα το πρωί, οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην πύλη των εγκαταστάσεων στη Σαγιάδα περιφρουρώντας την απεργία τους.

Εξάλλου, σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρά σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες του Ομίλου «Νηρέας» Εύβοιας.


 
Read More »
Σε εξέλιξη 24ωρη απεργία από το Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες» Θεσπρωτίας Σε εξέλιξη 24ωρη απεργία από το Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες» Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018
Read More »
Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 21χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Σύλληψη 21χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 21χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

ΟΑΕΔ Θεσπρωτίας: Προσλήψεις ατόμων στην καθαριότητα (προκήρυξη)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 478 ατόμων 9/μηνης διάρκειας και όχι πέραν της 31-12-2018 (τετράωρη
απασχόληση) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των κτιρίων του Ο.Α.Ε.Δ. εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλ/νίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου. 
Read More »
ΟΑΕΔ Θεσπρωτίας: Προσλήψεις ατόμων στην καθαριότητα (προκήρυξη) ΟΑΕΔ Θεσπρωτίας: Προσλήψεις ατόμων στην καθαριότητα (προκήρυξη) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία και με μεγάλη πελατεία, λόγω προσωπικού λόγου του ιδιοκτήτη, στην περιοχή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6993913110Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Θέσεις εργασίας 8 εργατών καθαριότητας στο δήμο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018


Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ανακοινωνει την πρόσληψη με επιλογή οκτώ (08) ατόμων με σύμβαση δίμηνης χρονικής διάρκειας , για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

8 Εργάτες/εργάτριες Καθαριότητας – Συνοδοί Απορριμματοφόρων ΥΕ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και ΑΦΜ, ΔΟΥ.,ΑΜΚΑ, αριθμ. Μητρώου ΙΚΑ.

2. φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

3.Υπεύθυνη δήλωση: – ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07. – ότι δεν έχουν κώλυμα κατά τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007 και ότι το κρίσιμο 12μηνο έχουν ή δεν έχουν απασχοληθεί σε Δημόσια Υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94 και αν ναι , σε ποιο φορέα και το χρονικό διάστημα της απασχόλησής τους στο φορέα αυτόν.


Read More »
Θέσεις εργασίας 8 εργατών καθαριότητας στο δήμο Ηγουμενίτσας Θέσεις εργασίας 8 εργατών καθαριότητας στο δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ημερίδα με θέμα "Σχολές Αστυνομίας: Διαδικασίες και Προϋποθέσεις Εισαγωγής" στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018
Read More »
Ημερίδα με θέμα "Σχολές Αστυνομίας: Διαδικασίες και Προϋποθέσεις Εισαγωγής" στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας Ημερίδα με θέμα "Σχολές Αστυνομίας: Διαδικασίες και Προϋποθέσεις Εισαγωγής" στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο με οικία

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQ9UAO9Y2YRjy6OIPZC0WhN4T9teg-828gNNEVfwDvnjA2mkGkceFa2XWHUI9xVWkjeitV0EMK1WvJe-xU_TO3GlBGEI3tbhBkz_yy2MK5lZ2teJJIzZeL9_-Bj5S_36YpuaXEKgUPCuA/w1200-h630-p-k-no-nu/201702181246583345.jpg

Πωλείται στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, οικόπεδο 2240 τ.μ., εντός οικισμού, με μονοκατοικία 84 τ.μ., με υπόγειο 20 τ.μ. και με πενήντα ελαιόδεντρα

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978892439Read More »
Πωλείται οικόπεδο με οικία Πωλείται οικόπεδο με οικία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Ζητείται κτηνίατρος από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας - Πρέβεζας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας - Πρέβεζας «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ» 

Αναζητά νέο δυναμικό και συνεργάσιμο στέλεχος για την κάλυψη της παρακάτω θέσης με έδρα την Ηγουμενίτσα Ν. Θεσπρωτίας

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
Απόφοιτος Κτηνιατρικής ΑΕΙ
Εμπειρία στην πώληση κτηνιατρικών φαρμάκων
Εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενειών
Εμπειρία σε Συστήματα Πιστοποίησης
Καλή γνώση χειρισμού H/Y

Επιθυμητά προσόντα
  • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογο περιβάλλον (κατά προτίμηση ως κτηνίατρος εκτροφής)
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα έως την 15.02.2018 αναφέροντας τη θέση μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
hrvac@hotmail.gr

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2665024071


Read More »
Ζητείται κτηνίατρος από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας - Πρέβεζας Ζητείται κτηνίατρος από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας - Πρέβεζας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Σελίδες