Παρουσιάστηκε η Επίλεκτη Ομάδα Ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Ηπείρου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019


Η παρουσίαση της Επίλεκτης Ομάδας Ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία την 20η Φεβρουαρίου, ώρα 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» την ομάδα EuroLegends 2004 [Εθνική Ομάδα του Euro2004]. έγινε σήμερα από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γοργόλη.

Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής: Ξενοφώντα. Γήττα, Γιώργο Σίμο, Αθανάσιο. Κουβεντάρη, Παύλο Βαρτζιώτη, Στράτο, Γκαρόζη, Λάζαρο Σέμο, Αλέκο Τάτση, Μανώλη Λιαπάκη, Κώστα Γιαννάκη, Κώστα Ντέτσικα, Αλέκο Μπούρμπο, Αντώνη Βλάχο (από την Π.Ε. Ιωαννίνων), Παναγιώτη Γεωργίου (από την Π.Ε. Άρτας), Κώστα Λέντζο, Γιώργο Λάππα, Γιώργο Χριστοδούλου (από την Π.Ε. Πρέβεζας), Χρήστο Μήτση, Αλεξ. Καρύδη (από την Π.Ε. Θεσπρωτίας).

Αρχηγός της ομάδας είναι ο Ξενοφών Γήττας, προπονητής ο Γιώργος Οικονόμου και γιατρός ο Σπύρος. Σιαράβας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Γοργόλης ανέφερε πως το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο προβολής της Ηπείρου και είναι παράλληλο προς τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Αναφερόμενος στην Εθνική Ομάδα του 2004, είπε ότι για πρώτη φορά αναμένεται να αγωνιστεί με το 90% περίπου του ρόστερ της, εξηγώντας ότι η επιλογή των ποδοσφαιριστών της επίλεκτης ομάδας της Ηπείρου, έγινε ώστε να είναι κατά το δυνατόν ανταγωνιστική.

Ο αρχηγός της ομάδας Ξ. Γήττας, τόνισε πώς είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση και θα πρέπει οι γονείς να οδηγήσουν εκείνη την ημέρα τα παιδιά στο Εθνικό Στάδιο, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Οικονόμου, τόνισε ότι είναι σημαντικό για την περιοχή μας, που θα έρθει να αγωνιστεί η «ομάδα θρύλος», καλώντας τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο παιχνίδι για να δουν από κοντά τα παιδιά που πέτυχαν την μεγαλύτερη επιτυχία του Ελληνικού αθλητισμού ως τώρα.

Τέλος επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς, ευχήθηκε από την πλευρά του ο γιατρός Σπ. Σιαράβας.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί με ελεύθερα είσοδο.

Read More »
Παρουσιάστηκε η Επίλεκτη Ομάδα Ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Ηπείρου Παρουσιάστηκε η Επίλεκτη Ομάδα Ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019 Rating: 5

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού και κινητού τηλεφώνου από 51χρονη

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή χρηματικού ποσού και κινητού τηλεφώνου από 51χρονη ημεδαπή στην Άρτα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 25χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος, το μεσημέρι της 14-01-2019, αφαίρεσε από 51χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη σε σχολική μονάδα στην Άρτα, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Read More »
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού και κινητού τηλεφώνου από 51χρονη Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού και κινητού τηλεφώνου από 51χρονη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη λειτουργία της Πλατφόρμας Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης (https://businessplatform.uhc.gr) μέσω της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στην επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων της χώρας. Η διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα στις μικρές κυρίως επιχειρήσεις, που δεν έχουν δικό τους σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, να αναρτούν ειδήσεις και να έρχονται σε καθημερινή επικοινωνία με άλλες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων (που είναι ταμειακώς ενήμερες), αλλά και τα στελέχη των Επιμελητηρίων, μπορούν - αφού δημιουργήσουν έναν προσωπικό λογαριασμό - να αναρτούν ενημερώσεις - ανακοινώσεις για διάφορα θέματα, όπως:

§ την οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών,

§ την οργάνωση εκδηλώσεων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος,

§ τις αναζητήσεις συνεργασιών,

§ τις προσφορές - ζητήσεις αγαθών και υπηρεσιών,

§ τη διατύπωση απόψεων επί θεμάτων επιχειρηματικότητας,

§ το «ανέβασμα» πολυμεσικού περιεχομένου (όπως video κ.λ.π) από συνεντεύξεις, εκδηλώσεις κα.

Έτσι ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας που θέλει να «ενημερώσει - επικοινωνήσει» με άλλα μέλη των Επιμελητηρίων, θα εισάγει στην πλατφόρμα το αίτημά του και τα κριτήρια των αποδεκτών (επιχειρήσεων), όπως:

· Την γεωγραφική περιοχή,

· Το αντικείμενο δραστηριότητας (ΚΑΔ 2008),

· Το χρονικό διάστημα και

· Την νομική μορφή των επιχειρήσεων.

Η πλατφόρμα θα αναζητεί και θα ταυτοποιεί (μέσω του ΓΕΜΗ), τις επιχειρήσεις που ικανοποιούν τα κριτήρια αυτά και θα αποστέλλει σ’ αυτές σχετικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι η ενημέρωση θα είναι στοχευμένη, μόνο στις επιχειρήσεις που πιθανόν θα τις ενδιέφερε αυτή η ενημέρωση - επικοινωνία.

Σημειώνεται ότι το σύστημα είναι διαθέσιμο στο: https://businessplatform.uhc.gr, στο οποίο είναι αναρτημένο και το σχετικό Εγχειρίδιο Χρήσης. Έχει δε σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο τόσο από Η/Υ όσο και από άλλες συσκευές (smartphones, tablets, κλπ) και δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού ή πρόσθετου (addon) παρά μόνο πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω σχετικού banner που υπάρχει στο portal του Επιμελητηρίου μας www.e-thesprotias.gr και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΕΕ: 210 3387104 (-106) κ. Θάνος Ορκόπουλος, E-mail: businessplatform@uhc.gr & orkopoulos@uhc.gr.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019 Rating: 5

Δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019

Δωρεά από την Γ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ- Δ.ΧΑΝΝΑΣ Ο.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την εταιρία Γ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ- Δ.ΧΑΝΝΑΣ Ο.Ε.  για την  προσφορά του σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Δωρεά από το Φαρμακείο της Κας Λαμπρούσης Χριστίνας στην Ν. Σελεύκεια στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας σε φαρμακευτικό υλικό και παραφαρμακευτικό υλικό.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το Φαρμακείο της Κας Λαμπρούσης Χριστίνας στην Ν. Σελεύκεια για την γενναιόδωρη προσφορά τους σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για την συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία).

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.
Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888
Email: kf@igoumenitsa.gr
Facebook: https://www.facebook.com/kfIgoumenitsas/

Read More »
Δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019 Rating: 5

Σελίδες