Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Φιλιατών και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Τα τελευταία εφτά χρόνια κάνω αιμοκάθαρση.

Ξεκινησα τη θεραπεία μου,στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και συνέχισα για τρία χρόνια.

Πριν τέσσερα χρόνια,προκειμένου να αποφύγω την ταλαιπωρία της διαδρομής τα Ιωαννινα,ξεκίνησα τις θεραπείες μου στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών,ενα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο,του οποίου οι υπηρεσίες που παρέχονται ξεπερνούν το μέγεθος του. 

Ξεκινώντας απο την διοίκηση του Νοσοκομείου θελω να ευχαριστήσω τον διοικητή,κυριο Δερδεμεζη,ο οποίος ειναι πάντα δίπλα μας προστρέχει στα προβλήματα μας και δίνει άμεσα λύσεις. 

Η Μ.Τ.Ν εχει την τύχη να εχει έναν υπέροχο άνθρωπο,πρώτα απο όλα ως Συντονιστή Διευθυντή τον κύριο Ζουριδακη Ανδρέα,ο οποίος μαζι με τον κύριο Βρύση Πετρο και τον κύριο Κίτσο Αθανάσιο,φροντίζουν για την άριστη ιατρική μας περίθαλψη!

Επισης πολλά Ευχαριστω στην διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας ,κυρία Κόντου Πετρούλα ιδιαίτερα,θελω να αναφερθώ αξιέπαινο και αξιαγάπητο νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Τ.Ν,που βρίσκεται διαρκώς κοντα μας,συνοδοιπόροι μας στον δύσκολο δρόμο μας,δίπλα μας στα καλα ,στα δύσκολα,στους φόβους και τις στεναχώριες μας.

Παρα το δύσκολο και υπεύθυνο έργο που επιτελούν,καταφέρνουν και κάνουν τις τέσσερις δύσκολες ώρες κάθε συνεδρίας να περνούν ευχάριστα και ανώδυνα .

Θελω λοιπόν να Ευχαριστησω καθέναν,ξεκινώντας απο την υπεύθυνη της Μ.Τ.Ν κυρία Παππα Βασιλική και όλους τους υπόλοιπους,τον κύριο Βαγγελή Βασίλη,την κυρία Γράβου Σοφία,την κυρία Μπακάλη Κατερίνα,την κυρία Σαφλάνη Χριστίνα,την κυρία Ναννη Γιούλη,την κυρία Πανταζή Αγαθή,την κυρία Κούτη Ναννά,την κυρία Θεοχάρη Βεατρίκη και τον Στέφο Βαλάντη! 

Με εκτίμηση 
ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Φιλιατών και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Φιλιατών και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Ευχές από τη Δημοτική Αρχή Σουλίου

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018
Read More »
Ευχές από τη Δημοτική Αρχή Σουλίου Ευχές από τη Δημοτική Αρχή Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Θεσπρωτία: Αναβιώνει και φέτος το ιδιαίτερο ταφικό έθιμο στο Γηρομέρι Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Στη Θεσπρωτία, στο χωριό Γηρομέρι Φιλιατών αναβιώνει τη Δευτέρα του Πάσχα το μοναδικό ταφικό έθιμο στην Ελλάδα, που έχει ρίζες στις αρχές του 18ου αιώνα. Αμέσως μετά την θεία λειτουργία στον ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο νεκροταφείο, κάτοικοι και συγγενείς νεκρών, πηγαίνουν με οργανοπαίχτες πάνω από τους τάφους. 
Οι συγγενείς του νεκρού, παραγγέλνουν το αγαπημένο τραγούδι του όσο ήταν στη ζωή, να ακουστεί πάνω από τον τάφο του. 
Με κλαρίνα, ντέφια, λαούτα και ακορντεόν, σπάει η νεκρική σιωπή και γιορτάζουν τη Λαμπρή, με τους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν. 
Στη συνέχεια, όλοι όσοι βρίσκονται στο νεκροταφείο, στήνουν γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια και το έθιμο, συνεχίζεται από γενιά σε γενιά καθώς εκεί, βρίσκονται και τα παιδιά του χωριού. 
Αυτή ακριβώς η μετάβαση από την λύπη στην χαρά είναι που κάνει το έθιμο ακόμα πιο ιδιαίτερο. 
Είστε όλοι καλεσμένοι την Κυριακή του Πάσχα στο πανηγύρι του χωριού, αλλά και την Δευτέρα του Πάσχα στο νεκροταφείο για παρακολουθήσετε την αναβίωση του εθίμου. 
Read More »
Θεσπρωτία: Αναβιώνει και φέτος το ιδιαίτερο ταφικό έθιμο στο Γηρομέρι Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ) Θεσπρωτία: Αναβιώνει και φέτος το ιδιαίτερο ταφικό έθιμο στο Γηρομέρι Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018


Εικόνα ντροπής παρουσιάζει η παρόχθια ζώνη του Αχέροντα σε ορισμένα σημεία του μήκους της, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν και με το Πάσχα προ των πυλών, με απορρίμματα και κομμένα κλαδιά από τα άρρωστα πλατάνια άλλα και υπολείμματα αγροτικών εργασιών, να κείτονται λίγα μέτρα από τα μυθικά κατά τα άλλα νερά.

Το φαινόμενο αυτό είναι διαχρονικό και επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει τόσο για την μόλυνση του περιβάλλοντος όσο και για το τουριστικό προϊόν.

Τα απορρίμματα είναι προϊόν της παρουσίας Ρομά στην περιοχή, ενώ τα υπόλοιπα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, είναι από εργασίες φορέων άλλα και από ιδιώτες.

Στην απουσία οδηγών αποδίδει την μη επέμβαση της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Ντρίτσος και όπως ανέφερε στην paramythia-online.gr, το πρόβλημα θα λυθεί το αμέσως χρονικό διάστημα με την ένταξη στο δυναμικό του δήμου των νέων μονίμων υπαλλήλων.

Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να περάσει ένα απορριμματοφόρο και να μαζέψει τουλάχιστον τα οικιακά απορρίμματα καθώς έχουμε μπει στην Μεγάλη Εβδομάδα και η περιοχή παρουσιάζει αυξημένη επισκεψημότητα.


 
Read More »
Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Ευχές για το Πάσχα από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018
Read More »
Ευχές για το Πάσχα από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα Ευχές για το Πάσχα από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Ευχές για το Πάσχα από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018
Read More »
Ευχές για το Πάσχα από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση Ευχές για το Πάσχα από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει κάτω από παρμπρίζ του φορτηγού 2 μετανάστες

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Στη σύλληψη ενός 50χρονου διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 50χρονος ως οδηγός μετέφερε εντός της καμπίνας και συγκεκριμένα ξαπλωμένους στο κρεβάτι πάνω από το παρμπρίζ, δύο (02) αλλοδαπούς κατόχους δελτίων αιτούντος διεθνή προστασία, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει κάτω από παρμπρίζ του φορτηγού 2 μετανάστες Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει κάτω από παρμπρίζ του φορτηγού 2 μετανάστες Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Σπυρόπουλος, Πανταζής και Ζγούρης στην Κεντρική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018


Την σύνθεση της Κεντρικής επιτροπής έδωσε στην δημοσιότητα το μεσημέρι της Τρίτης το κίνημα Αλλαγής.

Η νέα κεντρική επιτροπή αποτελείται από 400 μέλη εκ των οποίων οι 3 Θεσπρωτοι και πιο συγκεκριμένα οι: 
  • Ανδρέας Σπυρόπουλος – ΠΑΣΟΚ
  • Κώστας Πανταζής – ΠΑΣΟΚ
  • Φώτιος Ζγούρης - ΠΟΤΑΜΙ

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ), σύμφωνα με την απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου, συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Στην ΚΠΕ συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στην Κ.Π.Ε συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Δ/ντες των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές


 
Read More »
Σπυρόπουλος, Πανταζής και Ζγούρης στην Κεντρική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Σπυρόπουλος, Πανταζής και Ζγούρης στην Κεντρική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Eνημερωτική εκδήλωση για την Προστασία Δεδομένων

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δ. Ηγουμενίτσας στην Ηγουμενίτσα, προγραμματίζουμε την υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων (ΕΛΙΝΠ) για τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τέλη Μαΐου 2018).

Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, οι οποίες όμως από 01 Μαΐου 2018 θα απευθύνονται μόνο στα Τακτικά του Μέλη (δηλ. τα ταμειακώς ενήμερα και για το 2018).

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε οποιονδήποτε επιθυμεί να την παρακολουθήσει. 
Εκ της Διευθύνσεως του
Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


 
Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Eνημερωτική εκδήλωση για την Προστασία Δεδομένων Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Eνημερωτική εκδήλωση για την Προστασία Δεδομένων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018Μετά την 24η πρωινή ώρα ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
Η 24ωρη εφημερία αρχίζει στις 8 π.μ. και λήγει στις 8 π.μ την επόμενη ημέραΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
1 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΣΙΟΣ
2 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΡΗ
3 ΤΡΙΤΗ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜ.
4 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΤΙΝΑ ΧΡ.
5 ΠΕΜΠΤΗ ΝΤΑΗΣ
6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΦΑΛΑΣ
7 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΜΑΚΡΙΔΗ – ΝΤΑΗΣ – ΠΑΠΠΑΣ Δ.  
3μ.μ έως  πρωί ΜΑΚΡΙΔΗ
8 ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΙΑΚΟΥ
9 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΠΠΑΣ
10 ΤΡΙΤΗ ΝΤΑΗΣ
11 ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
12 ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
13 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΟΣ
14 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ.ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ. – ΜΠΕΚΙΟΥ – ΝΤΑΗΣ
3μ.μ έως  πρωί ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ.
15 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
16 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΣΙΟΣ
17 ΤΡΙΤΗ ΚΟΥΡΗ
18 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜ.
19 ΠΕΜΠΤΗ ΚΟΤΙΝΑ ΧΡ.
20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΤΑΗΣ
21 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΚΟΥΦΑΛΑΣ – ΚΟΤΙΝΑ ΧΡ. – ΚΟΥΡΗ  
3μ.μ έως  πρωί ΚΟΥΦΑΛΑΣ
22 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΚΡΙΔΗ
23 ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΙΑΚΟΥ
24 ΤΡΙΤΗ ΠΑΠΠΑΣ
25 ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΤΑΗΣ
26 ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
27 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
28 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΚΟΝΤΟΣ – ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ – ΠΑΠΠΑΣ
3μ.μ έως  πρωί ΚΟΝΤΟΣ
29 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ.
30 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Read More »
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Το Hotel Ornella στα Σύβοτα ζητάει άμεσα συντηρητή

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018Το Hotel Ornella Beach resort and villas στα Σύβοτα, αναζητά άμεσα συντηρητή για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ επικοινωνίας: 6937282904


Read More »
Το Hotel Ornella στα Σύβοτα ζητάει άμεσα συντηρητή Το Hotel Ornella στα Σύβοτα ζητάει άμεσα συντηρητή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Η Μοντεσσοριανή Αγωγή στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Εκπαίδευση για πρώτη φορά στην Ηγουμενίτσα, θα συνδιοργανώσουν το κέντρο ειδικών θεραπειών Κιβωτός Εξέλιξης και το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Disneyland.
Η εκπαίδευση γίνεται με την υποστήριξη του Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο κολοσσός του εκπαιδευτικού συστήματος η κ. Ζαφρανά Μαρία, νευροψυχόλογος και από τους πρώτους ανθρώπους που έκαναν έρευνα για νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου και η βοηθός της κ. Μαυρίδου Μαριάννα, εκπαιδευτικός, θα αναλύσουν το εκπαιδευτικό σύστημα Μοντεσσόρι και τις παραμέτρους στην εκπαίδευση, το λόγο και τα μαθηματικά με βιωματικό τρόπο.
Πως η μέθοδος Μοντεσσόρι δημιουργεί μια διαφορετική οπτική στη μάθηση και πως τα παιδιά μαθαίνουν πολύ πιο εύκολα. 
Ελάτε να γνωρίσουμε την μέθοδο από κοντά και να αλληλεπιδράσουμε.
Σάββατο 14/04/2018
Χώρος διεξαγωγής: Πάνθεον Ηγουμενίτσας
Ώρα έναρξης 18:00
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Mε την ευγενική χορηγία της LUΚ Learning system & του Thespro.gr.
Read More »
Η Μοντεσσοριανή Αγωγή στην Ηγουμενίτσα Η Μοντεσσοριανή Αγωγή στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Πρωτομαγιά στην Ρώμη - 4 ημέρες με 340€

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018
Read More »
Πρωτομαγιά στην Ρώμη - 4 ημέρες με 340€ Πρωτομαγιά στην Ρώμη - 4 ημέρες με 340€ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018
Πωλείται σύγχρονο πλυντήριο και περιποίησης αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665028975 Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει άμεσα εκπρόσωπο πωλήσεων πλήρους απασχόλησης για εξωτερικές πωλήσεις B2B Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις στον κλάδο της τεχνολογίας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας. Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή στο www.nova.gr mail to: igoumenitsa@novashops.gr


Read More »
Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018Το οικόπεδο 1 βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Έχει εμβαδόν Ε= 2.278,33 τμ. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς έχει πανοραμική θέα προς το χωριό και προς την θάλασσα. 

Η αξία του είναι 270.000 €.


Το οικόπεδο 2 με εμβαδόν Ε=721,75 τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Αποτελεί από μόνο του ένα οικοδομικό τετράγωνο. Περιμετρικά περιβάλλεται από δρόμους . Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.
Αξία οικοπέδου 120.000 € .


Το οικόπεδο 3 με εμβαδόν Ε= 884,28τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Στις τρεί πλευρές του έχει πρόσωπο σε δρόμους. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.
Αξία οικοπέδου 120.000 € .


Το οικόπεδο 4 έχει εμβαδόν Ε=4.000,00τμ. Είναι εκτός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Βρίσκεται στην θέση ΔΕΗ και η απόσταση του από την κοντινή παραλία λουομένων είναι 200,00μ με τα πόδια. 

Η αξία του ακινήτου είναι 500.000 €.


Τηλ. Επικοινωνίας : 6947 57 60 59 κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


Read More »
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Η ξενοδοχειακή μονάδα "Μέγα Άμμος" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στο email:  ma@hotel-megaammos.gr
Πληροφορίες στο τηλ: 2665093447


Read More »
Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Πωλείται Ελληνικό τριφύλλι άριστης ποιότητας και παραδίδεται στον χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 6977565522.


 
Read More »
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Σελίδες