Τράκαρε με αγριογούρουνα στην Εθνική Οδό

Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017


Αντιμέτωπος με κοπάδι αγριογούρουνων που ξαφνικά βρέθηκαν να διασχίζουν την εθνική οδό Ιωαννίνων Κακαβιάς, βρέθηκε ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τα άγρια ζώα και την σύγκρουση, βρέθηκε εκτός οδοστρώματος και το αυτοκίνητο κατρακυλώντας κατέληξε στα χωράφια.

Το ατύχημα έγινε στο ύψος της Μεταμόρφωσης και ο οδηγός σώθηκε από θαύμα!

Αξιοσημείωτο είναι ότι την προηγούμενη ακριβώς ημέρα, ο οδηγός άλλου αυτοκινήτου βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με κοπάδι αγριογούρουνων στον ίδιο εθνικό δρόμο. Εκείνος στάθηκε πιο τυχερός καθώς απέφυγε το ατύχημα, λόγω της δυνατότητας ελιγμών που του έδινε το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσοι κινούνται τακτικά στην εθνική Ιωαννίνων- Κακαβιάς, τονίζουν ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο, καθώς οι αγριόχοιροι μπορούν να πεταχτούν ανά πάσα στιγμή στον δρόμο και να αιφνιδιάσουν τους οδηγούς.


 
Read More »
Τράκαρε με αγριογούρουνα στην Εθνική Οδό  Τράκαρε με αγριογούρουνα στην Εθνική Οδό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017 Rating: 5

Διέρρηξαν σπίτι 90χρονου στην Παραμυθιά

Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017

Άγνωστοι δράστες κατά την διάρκεια της νύχτας, εισήλθαν παραβιάζοντας την είσοδο, σε οικεία 90χρονου στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου στην Παραμυθιά και αφαίρεσαν άγνωστο προς το παρόν χρηματικό ποσό.

Οι δράστες σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς τους 90χρονου, δεν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος διαμένει στον από πάνω όροφο και παρουσιάζει προβλήματα υγείας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς το οποίο και διεξάγει την σχετική έρευνα.Read More »
Διέρρηξαν σπίτι 90χρονου στην Παραμυθιά Διέρρηξαν σπίτι 90χρονου στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες