Ηγουμενίτσα: 5.000€ (!!!) για την κοπή της πίτας του ΟΛΗΓ | 70€ το άτομο!!!

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: 5.000€ (!!!) για την κοπή της πίτας του ΟΛΗΓ | 70€ το άτομο!!!Σάλος είχε προκληθεί πανελλαδικά στις αρχές της χρονιάς, με την απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξη, για τη δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ οικ. έτους 2020.

Το Υπουργείο τότε απάντησε πως στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας αφορούσε τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα. 
Κόστος ανά άτομο δηλαδή 16 ευρώ.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020 του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. 

Πόσο στοίχισε η εκδήλωση;

Εμείς είμαστε πιο ... large.

Σύμφωνα με την απάντηση της προέδρου σε ερώτημα του thespro.gr, "το κόστος της εκδήλωσης ανήλθε σε:  20 ευρώ / άτομο για το φαγητό-ποτό,  65 ευρώ η βασιλόπιτα, 740 ευρώ η ορχήστρα.     
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το προσωπικό του Οργανισμού και οι οικογένειές τους, οι ιερείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι οικογένειές τους, επίσημοι προσκεκλημένοι μετά των οικογενειών ορισμένοι εξ αυτών, καθώς και ναυτικοί πράκτορες με τις οικογένειές τους και συνολικά παραβρέθηκαν περί τα 125 (;;;) άτομα".

ΣΥΝΟΛΟ: (20*125) + 65 + 740 = 3.305€
Στο γενικό σύνολο θα πρέπει να προσθέσουμε και τα 600€ για το δώρο του τυχερού που θα του έπεφτε το φλουρί και που ξέχασε να αναφέρει η πρόεδρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, εκτός από τους 16 εργαζόμενους του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, οι Βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης και Φιλιατών Σπυρίδων Παππάς, ο Διοικητής 3ης περιφέρειας Λιμενικού Σώματος Αντώνιος Μάζης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Στέφανος Σουρβίνος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς, ο Διοικητής Τάγματος Φιλιατών Γεώργιος Εξαρχόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεωνίδας Γιόκας, καθώς και πλήθος Ναυτικών Πρακτόρων τόσο Εσωτερικού όσο και του Εξωτερικού.

Συνολικά 16 εργαζόμενοι, 12 επίσημοι και 2-3 επιλεγμένοι ναυτιλιακοί πράκτορες και 2 κληρικοί.

Εάν υποθέσουμε ότι ο κάθε ένας συνοδευόταν από την - τον σύζυγο, φτάνουμε συνολικά τους 65 προσκεκλημένους.

Σύμφωνα δε με τα επίσημα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια, το κέντρο όπου έγινε η εκδήλωση πληρώθηκε 2600€ + 624€ ΦΠΑ (συνολικά 3224€), συν 65€ για τη βασιλόπιτα, συν 740€ για την ορχήστρα, συν 600€ για το φλουρί.
ΣΥΝΟΛΟ: 4629 ευρώ

Εάν το διαιρέσουμε με τους 60 περίπου που παρευρέθησαν, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που συνόδευαν το δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ, κόστισε το άτομο περίπου 70 ευρώ. 


Κόστος καθόλου ευκαταφρόνητο, εάν αναλογιστούμε πως το πληρώσαμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, για να διασκεδάσουν, με τη συνοδεία ορχήστρας, κάποιοι εκλεκτοί.

Για την ιστορία, η αντίστοιχη εκδήλωση το 2019, είχε στοιχίσει 1800 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για 60 άτομα, όσα ακριβώς και το 2018, ενώ το 2017 κόστισε μόλις 770 ευρώ.

Στην υγειά μας ρε παιδιά...
Read More »
Ηγουμενίτσα: 5.000€ (!!!) για την κοπή της πίτας του ΟΛΗΓ | 70€ το άτομο!!! Ηγουμενίτσα: 5.000€ (!!!) για την κοπή της πίτας του ΟΛΗΓ | 70€ το άτομο!!! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Πέρδικας για την ημέρα της γυναίκας

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Πέρδικας για την ημέρα της γυναίκας


Read More »
Εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Πέρδικας για την ημέρα της γυναίκας Εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Πέρδικας για την ημέρα της γυναίκας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Σοβαρό τροχαίο μεταξύ Ι.Χ και μοτοσυκλέτας

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Σοβαρό τροχαίο μεταξύ Ι.Χ και μοτοσυκλέτας


Σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ και μοτοσυκλέτας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ελαιώνα στην Πρέβεζα. 

Αποτελέσματα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας. 

Ο μοτοσυκλετιστής, ο οποίος να σημειώσουμε ότι φορούσε κράνος αλλά εξφενδονιίστηκε αρκετά μέτρα μακρυά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνά το τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
Read More »
Σοβαρό τροχαίο μεταξύ Ι.Χ και μοτοσυκλέτας Σοβαρό τροχαίο μεταξύ Ι.Χ και μοτοσυκλέτας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Προκηρύχθηκε η πρόσκληση για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Προκηρύχθηκε η πρόσκληση για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών


Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση του υπουργείου Υγείας, για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι Πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχο ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο του εξωτερικού.

Συνεκτιμώνται μεταπτυχιακοί τίτλοι, με έμφαση στη διοίκηση, τα οικονομικά, την πληροφορική μονάδων υγείας, η εμπειρία διοίκησης με έμφαση στις μονάδες υγείας, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Τα δικαιολογητικά που οφείλει να καταθέσει ο κάθε υποψήφιος είναι τα εξής:
α. Αίτηση με τα στοιχεία του αιτούντος και την θέση ή τις θέσεις για τις οποίες εκδηλώνεται ενδιαφέρον.
β. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα κατά το πρότυπο του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος (σε έντυπη καισε ηλεκτρονική μορφή CD ή USB stick).
γ. Υπεύθυνη Δήλωση (ν. 1599/1986) i) περί μη ύπαρξης τελεσίδικης ποινικής καταδίκης και περί μη ύπαρξης κωλύματος διορισμού, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 8 του ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 29/Α ́/2007) και στο άρθρο 69 του ν. 4622/2019 (ΦΕΚ 133/Α ́/7.8.2019), ii) περί μη ύπαρξης ασυμβίβαστου σύμφωνα με το αρ. 70 του ν. 4622/2019, iii) ότι δεν κατέχει θέση στο Δημόσιο ή εάν κατέχει ποια θέση ακριβώς και iv) ότι όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό και έχει δηλώσει είναι ακριβή και αληθή και ότι είναι κάτοχος των πτυχίων που αναφέρονται σε αυτό.
δ. Αντίγραφα όλων των τίτλων σπουδών ( πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κ.α.) τα οποία αναφέρονται στο βιογραφικό. Σε περίπτωση που τα πτυχία, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι και τα διδακτορικά αποκτήθηκαν στο εξωτερικό πρέπει να κατατεθούν αντίγραφα των ξενόγλωσσων, οι μεταφράσεις αυτών, καθώς και οι αναγνωρίσεις του ΔΟΑΤΑΠ.

Δεν δύναται να υποβάλει αίτηση για τις αναφερόμενες θέσεις Διοικητή ή Αναπληρωτή Διοικητή όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο για το οποίο προκηρύσσεται η θέση, σύμφωνα με τη σχετική διάταξη του ν. 3329/2005, άρθρο 7, παρ. 7, όπως τροποποιήθηκε και αντικαταστάθηκε με το άρθρο ενδέκατο του ν. 4118/2013 (ΦΕΚ 32/Α ́/2013).
Read More »
Προκηρύχθηκε η πρόσκληση για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών Προκηρύχθηκε η πρόσκληση για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός από νταλίκα που δίπλωσε μετά το τούνελ Παραμυθιάς

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός από νταλίκα που δίπλωσε μετά το τούνελ Παραμυθιάς


Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός από το βράδυ της Παρασκευής, στο τούνελ Παραμυθιάς, όταν δίπλωσε νταλίκα.

Το φορτηγό έκλεισε το ρεύμα της Εγνατίας προς την Ηγουμενίτσα, με την τροχαία να διοχετεύει την κυκλοφορία από τον παλιό δρόμο Ελευθεροχώρι – Παραμυθιά. 

Η νταλίκα βρίσκεται ακόμα στο ίδιο σημείο και η Εγνατία οδός παραμένει κλειστή, καθώς τα γερανοφόρα οχημάτων που προσέγγισαν το σημείο τις βραδυνές ώρες δεν μπόρεσαν να την απεγκλωβίσουν, ενώ καταφθάνουν σε λίγη ώρα, νέα γερανοφόρα ώστε να προσπαθήσουν να ξαναδοθεί η Εγνατία Οδός σε κυκλοφορία
Read More »
Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός από νταλίκα που δίπλωσε μετά το τούνελ Παραμυθιάς Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός από νταλίκα που δίπλωσε μετά το τούνελ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Δωρεά από το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Δωρεά από το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το ΤΕΠ ( Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας για την συλλογή τους σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για την συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί. 

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία). 

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη. 

Στοιχεία επικοινωνίας: 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7, 
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα 
Τηλ.: 2665024245 
Φαξ: 2665028888 
Read More »
Δωρεά από το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Θεσπρωτία: Νταλίκα δίπλωσε στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Θεσπρωτία: Νταλίκα δίπλωσε στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ)


Άγιο είχε ο οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία, στη σήραγγα Παραμυθιάς, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να διπλώσει και να σταματήσει κυριολεκτικά στις προστατευτικές μπάρες

Εκείνη τη στιγμή στην περιοχή έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν, αρκετά παρόμοια ατυχήματα, ακόμα και δυστυχήματα.


Το φορτηγό έκλεισε το ρεύμα της Εγνατίας προς την Ηγουμενίτσα για αρκετές ώρες, με την ουρά των αυτοκινήτων να έχει σχηματιστεί για χιλιόμετρα, αναγκάζοντας την τροχαία να διοχετεύσει την κυκλοφορία από τον παλιό δρόμο Ελευθεροχώρι - Παραμυθιά.

Ο οδηγός του φορτηγού ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Παραμυθάς.

Read More »
Θεσπρωτία: Νταλίκα δίπλωσε στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: Νταλίκα δίπλωσε στην Εγνατία Οδό (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητείται προσωπικό για κουζίνα

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: Ζητείται προσωπικό για κουζίνα


Ζητείται προσωπικό για 12μηνη+ πλήρους απασχόλησης εργασία, σε νέα επιχείρηση στην Ηγουμενίτσα.

1.Άνδρας ψήστης,με εμπειρία στο ψήσιμο ψαριών επιθυμητή.
2.Γυναίκα για εργασία σε κουζίνα.
Οι ενδιαφερόμενες-οι πρέπει να είναι κάτοχοι κάρτας ΟΑΕΔ και μέχρι 40 ετών.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972141987.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητείται προσωπικό για κουζίνα Ηγουμενίτσα: Ζητείται προσωπικό για κουζίνα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Το ξενοδοχείο Costa Smeralda στα Σύβοτα αναζητεί προσωπικό

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Το ξενοδοχείο Costa Smeralda στα Σύβοτα αναζητεί προσωπικό
Το ξενοδοχείο Costa Smeralda στα Σύβοτα αναζητεί προσωπικό για τη στελέχωση θέσεων:
  • στο pool bar της επιχείρησης
  • στη reception
Απαραίτητη γ γνώση αγγλικών και θα εκτιμηθεί η υπάρχουσα προϋπηρεσία

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών
Τηλέφωνο: 6988100740
Read More »
Το ξενοδοχείο Costa Smeralda στα Σύβοτα αναζητεί προσωπικό Το ξενοδοχείο Costa Smeralda στα Σύβοτα αναζητεί προσωπικό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ζητείται υπάλληλος γραφείου & τουριστικού καταλύματος στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ζητείται υπάλληλος γραφείου & τουριστικού καταλύματος στα Σύβοτα Θεσπρωτίας 
Η εταιρία El Greco Tours ζητά για την καλοκαιρινή σεζόν 2020:

Υπαλλήλους για το Τμήμα Διαχείρισης Τουριστικού Καταλύματος & Κρατήσεων,Πωλήσεων τοπικών εκδρομών (Front Office & Incoming Department)

Απαραίτητα προσόντα:
Ηλικία 22-45 ετών
Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
Πολύ καλή γνώση Η/Υ
Ικανότητες οργάνωσης
Δυναμική προσωπικότητα με ομαδικό πνεύμα
Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
Απαραίτητη (για τους άντρες) η ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων
Συστάσεις ευπρόσδεκτες

Στα πλαίσια της παραπάνω θέσης η εταιρία μας προσφέρει:
Αποδοχές ανάλογες προσόντων
Επαγγελματικό, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας

Αποστολή Βιογραφικών στο pvk@elgreco.gr.
Read More »
Ζητείται υπάλληλος γραφείου & τουριστικού καταλύματος στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Ζητείται υπάλληλος γραφείου & τουριστικού καταλύματος στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Τρεις θέσεις εργασίας στα Σύβοτα

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Τρεις θέσεις εργασίας στα Σύβοτα


Το ξενοδοχείο Ornella Beach Resort and Villas στα Σύβοτα αναζητά 
α.Μαγείρισσα 
Β.2 άτομα για τη στελέχωση του Beach Bar 

Τηλ επικοινωνίας:6937282904
Read More »
Τρεις θέσεις εργασίας στα Σύβοτα Τρεις θέσεις εργασίας στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Δύο θέσεις εργασίας στην Πλαταριά Θεσπρωτίας

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Δύο θέσεις εργασίας στην Πλαταριά Θεσπρωτίας


Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην περιοχή Πλαταριά Θεσπρωτίας, αναζητά έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για την κάλυψη θέσεων. 

Ειδικότητες: 
- Παιδαγωγός Δημοτικής Εκπαίδευσης 
- Παιδαγωγός Προσχολικής Εκπαίδευσης 

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι συναφούς διπλώματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. 

Οι ενδιαφερόμενοι της αντίστοιχης ειδικότητας μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο email: kdap@fabelo.gr
Read More »
Δύο θέσεις εργασίας στην Πλαταριά Θεσπρωτίας Δύο θέσεις εργασίας στην Πλαταριά Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Σύβοτα: Αναζήτηση προσωπικού από το Ionian Coast Travel

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Σύβοτα: Αναζήτηση προσωπικού από το Ionian Coast Travel
Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Ionian Coast Travel στα Σύβοτα, αναζητεί άτομο για εργασία την καλοκαιρινή περίοδο.

Απαραίτητη καλή γνώση αγγλικών
Δίπλωμα αυτοκινήτου
Δίπλωμα μοτοσυκλέτας

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών
Τηλέφωνο: 6988100740
Read More »
Σύβοτα: Αναζήτηση προσωπικού από το Ionian Coast Travel Σύβοτα: Αναζήτηση προσωπικού από το Ionian Coast Travel Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο πλησίον του Γηροκομείου

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο πλησίον του Γηροκομείου

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 300 τ.μ. (+100 τ.μ. για άλλες χρήσεις) πλησίον του γηροκομείου Ηγουμενίτσας, με υπέροχη θέα. 

ΜΟΝΟ σοβαρές προτάσεις.

Πληροφορίες θα δίδονται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693 115 9279 

Ώρες επικοινωνίας: 9-2
Read More »
Ηγουμενίτσα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο πλησίον του Γηροκομείου Ηγουμενίτσα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο πλησίον του Γηροκομείου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PLAY OPAP

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PLAY OPAP


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PLAY OPAP ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ.ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6949201846
Read More »
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PLAY OPAP ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PLAY OPAP Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Μαυρούδι

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Μαυρούδι


Πωλείται οικόπεδο, 1,5 στρέμματα, άρτιο και οικοδομήσιμο,  εντός σχεδίου στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας (5ο χιλ. Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων), με 18 μέτρα πρόσοψη στην εθνική οδό.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945717420
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Μαυρούδι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Θεσπρωτία: Δημιουργήθηκε Επαγγελματικός Αλιευτικός Συνεταιρισμός

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Θεσπρωτία: Δημιουργήθηκε Επαγγελματικός Αλιευτικός Συνεταιρισμός


Εγκρίθηκε η  καταχώρηση του εγκεκριμένου καταστατικού του Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΩΡΙΣ», με έδρα την Ηγουμενίτσα Νομού Θεσπρωτίας Περιφέρειας Ηπείρου, στο βιβλίο μητρώου αγροτικών συνεταιρισμών, που τηρείται στο Δικαστήριο αυτό και την αποστολή επικυρωμένου αντιγράφου του εγκεκριμένου καταστατικού με την ημερομηνία καταχώρησής του στην εποπτεύουσα αρχή (Διεύθυνση Οικονομικών Ελέγχων και Επιθεώρησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) εντός ενός (1) μηνός από την καταχώρηση, με την επιμέλεια της Γραμματείας του παρόντος Δικαστηρίου, σύμφωνα με τα άρθρα 4 και 18 του ν.4384/2016. 

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στην Ηγουμενίτσα στις 30/01/2020 σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση.

Read More »
Θεσπρωτία: Δημιουργήθηκε Επαγγελματικός Αλιευτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτία: Δημιουργήθηκε Επαγγελματικός Αλιευτικός Συνεταιρισμός Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Οι νέες κινηματογραφικές προβολές

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: Οι νέες κινηματογραφικές προβολές


Στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9 (πρώην ΕΙΝ), λειτουργεί κινηματογραφική αίθουσα 170 θέσεων. 
Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Οι νέες κινηματογραφικές προβολές Ηγουμενίτσα: Οι νέες κινηματογραφικές προβολές Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ημερίδα ενημέρωσης για τον κορωναϊό

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ημερίδα ενημέρωσης για τον κορωναϊό

Read More »
Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ημερίδα ενημέρωσης για τον κορωναϊό Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ημερίδα ενημέρωσης για τον κορωναϊό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Παρουσίαση και εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Παρουσίαση και εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας


Read More »
Παρουσίαση και εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας Παρουσίαση και εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα


Read More »
Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 8 Μαρτίου το West Coast XCO No2 – MTB RACE 2020

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: Στις 8 Μαρτίου το West Coast XCO No2 – MTB RACE 2020O Ποδηλατικός Όμιλος Άπειρος Ηγουμενίτσας έρχεται δυναμικά με το νέο έτος και διοργανώνει για δεύτερη φορά αγώνες ποδηλασίας στην περιοχή της Θεσπρωτίας!

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη της περιοχής της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας γενικότερα, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Πρόκειται για επτά αγώνες σε οκτώ πόλεις της βόρειας Ελλάδας που συνδιοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άπειρο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας με την κύρια υποστήριξη του Podilato.eu και της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2020 στην πλατεία δημαρχείου της Ηγουμενίτσας και θα είναι τύπου XCO (Cross Country Olympic).

Οι αγώνες αποτελούν μέρος ενός θεσμού/κυπέλλου 8 αγώνων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας που διοργανώνονται υπό τη σκέπη του podilato.eu.

Κυπελλούχος είναι ο αθλητής που στο τέλος των αγώνων θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην Κατηγορία του. Η βαθμολογία είναι ενιαία, δηλαδή αθροίζονται βαθμοί από αγώνες δρόμου, Ορεινής Ποδηλασίας, Επίσημους και Open.

Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για την ποδηλασία, με πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο και συμμετοχή σε πάρα πολλούς αγώνες και θα αποζημιώσει τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχει επικίνδυνα σημεία, αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 8 Μαρτίου το West Coast XCO No2 – MTB RACE 2020 Ηγουμενίτσα: Στις 8 Μαρτίου το West Coast XCO No2 – MTB RACE 2020 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ομιλία του Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου Ντελή στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Λαδοχωρίου

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Ομιλία του Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου Ντελή στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Λαδοχωρίου


Τo Σάββατο 07/03/2020 και ώρα 18:00, η ενορία Λαδοχωρίου θα καλωσορίσει τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο Ντελή, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Γηρομερίου. 

Θέμα ομιλίας : « Μεγάλη Τεσσαρακοστή: Το μέγα πέλαγος της νηστείας και ο αγώνας των χριστιανών.» 

Τόπος διεξαγωγής Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Λαδοχωρίου
Read More »
Ομιλία του Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου Ντελή στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Λαδοχωρίου Ομιλία του Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου Ντελή στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Λαδοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Στις 18 Μαρτίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Θεσπρωτού

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
Στις 18 Μαρτίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Θεσπρωτού


Το Δ.Σ. του Α.Σ. Θεσπρωτός ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου ότι την Τετάρτη 18/3 2020 και ώρα 18:00 συγκαλεί Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο “Πάνθεον”, με αποκλειστικό θέμα την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. 

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου όπως προσέλθουν εγκαίρως προκειμένου η διαδικασία να περαιωθεί έγκαιρα και σύννομα όπως το καταστατικό του συλλόγου ορίζει. 

Οι επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους με σχετική αίτηση, είτε στο Δ.Σ. πριν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης ή στην Εφορευτική Επιτροπή κατά την ημέρα της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης.

 Το ΔΣ του ΑΣ Θεσπρωτός 
Read More »
Στις 18 Μαρτίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Θεσπρωτού Στις 18 Μαρτίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα για την Παράδοση της Ηπειρώτικης Μουσικής

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020
ΗγουμενίτσαΗμερίδα για την Παράδοση της Ηπειρώτικης Μουσικής

Ημερίδα για την παράδοση της Ηπειρώτικης Μουσικής, πραγματοποιείται στην Ηγουμενίτσα στις 11 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη, στο Πολιτιστικό χώρο του Πάνθεον.

Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής 
Γεώργιος Καψάλης, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωάννινων 
και ο Δημήτρης Υφαντής ερμηνευτής και τραγουδοποιός.

Την ημερίδα διοργανώνουνοι Πολιτιστικοί σύλλογοι Λαδοχωρίου ο Άγιος Γεώργιος, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραποτάμου.

Ώρα έναρξης 18:30.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα για την Παράδοση της Ηπειρώτικης Μουσικής Ηγουμενίτσα: Ημερίδα για την Παράδοση της Ηπειρώτικης Μουσικής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 07, 2020 Rating: 5

Σελίδες