Η Ηλιάνα Σπανοπούλου νέα εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017
Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ορίζονται Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι οι:
  • Κωνσταντίνος Σιαράβας, με αρμοδιότητα τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
  • Ηλιάνα Σπανοπούλου- Σάρρα, με αρμοδιότητα τα θέματα συνεργασίας Ελλάδος- Νότιας Ιταλίας- Τουρισμού & Πολιτισμού, καθήκοντα που θα ασκούνται σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας.


 
Read More »
Η Ηλιάνα Σπανοπούλου νέα εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Η Ηλιάνα Σπανοπούλου νέα εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

711.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου σε έργα στη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017Τους αναδόχους δύο οδικών έργων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας ανέδειξε στη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Πρόκειται για τα εξής:
  • «Αποκατάσταση ζημιών - βελτίωση οδού από Ηγουμενίτσα - Παραπόταμος - Βρυσέλλα - Φιλιάτες - Σύνδεση με Σίδερη», προϋπολογισμού € 358.000. Ανάδοχος ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε..
  • «Διαγράμμιση - Βελτίωση οδών Ηγουμενίτσα - Σύβοτα και Βασιλικό - Καρτέρι», προϋπολογισμού € 104.000. Ανάδοχος ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Ε.
Επίσης εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:
  • «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών στον Δήμο Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού € 246.000. 
  • Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού € 30.000 ευρώ.


 
Read More »
711.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου σε έργα στη Θεσπρωτία 711.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου σε έργα στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την περιφορά του Επιταφίου

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017
Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας απαγορεύει επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και κατά το τμήμα από την οδό 8ης Δεκεμβρίου έως την διασταύρωση με την οδό Ευαγγελιστρίας, την στάση και τη στάθμευση παντός τροχοφόρου οχήματος στην παραπάνω οδό επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας και την κυκλοφορία παντός οχήματος.
Η ως άνω απαγόρευση ισχύει τη Μ. Παρασκευή 14-04-2017 από ώρα 17:00 έως και το πέρας της περιφοράς.


Read More »
Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την περιφορά του Επιταφίου Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την περιφορά του Επιταφίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη για απάτη

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017Ένας ημεδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες εχτές από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας διότι εναντίον του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκδοθέν από τις ελληνικές αρχές για το αδίκημα της απάτης.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη για απάτη Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη για απάτη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017Σε ανακοίνωση μας την Τετάρτη 29-03-2017 είχαμε καταγγείλει την επιθετικότητα και αυθαιρεσία της ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού (My services) με την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων καθαριστριών τις οποίες απασχολεί στο θεραπευτήριο χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας, και με την απόπειρα απόλυσης συναδέλφισας, για την συνδικαλιστική της δράση και επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Σ΄αυτήν την ανακοίνωση, επισημάναμε επίσης: ότι την αυθαιρεσία και επιθετικότητα της εργοδοσίας, αποθρασύνει η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης που όπως και οι προηγούμενες, συνεχίζει το ξήλωμα της εργατικής νομοθεσίας ψηφίζοντας νόμους, όπως αυτόν που ετοιμάζεται να φέρει στην βουλή, στα πλαίσια της δεύτερης αξιολόγησης για την παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, τις ομαδικές απολύσεις, την πλήρη κατάργηση των Σ.Σ.Ε., τον περιορισμό συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, την απαγόρευση της απεργίας κ.λ. Προφανώς αυτή η ανακοίνωση- καταγγελία δεν έπεσε στην αντίληψη του κ. Μάριου Κάτση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στα όσα καταγγέλλουμε. Διαφορετικά δεν εξηγείται το απύθμενο θράσος και η μέγιστη υποκρισία από πλευράς του.

Πιο συγκεκριμένα: την Δευτέρα 10-04-2017 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εκ νέου απόπειρα απόλυσης από πλευράς της εργοδοσίας της συγκεκριμένης συναδέλφισας και κινητοποίηση συνδικαλιστικών φορέων και εργαζομένων έξω από τον χώρο εργασίας, η συναδέλφισα δέχτηκε τηλεφώνημα από το βουλευτικό γραφείο του κ. Κάτση με το οποίο εκδηλωνότανε τάχα μου και δήθεν μου το ενδιαφέρον του κ. Βουλευτή για την υπόθεση της και ζητούσε ενημέρωση για να σηκώσει το ζήτημα στην Βουλή. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μάριος Κάτσης είναι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που ως Κυβέρνηση, τον Αύγουστο του 2015 έφερε το 3ο μνημόνιο στην Βουλή το οποίο ο κ. Κάτσης ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από κοινού με τους Βουλευτές της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ υπερψήφισαν. Καθώς επίσης ότι έχει υπερψηφίσει όλα τα αντεργατικά – αντιλαϊκά – αντιασφαλιστικά νομοσχέδια που ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση έχει καταθέσει στην Βουλή.

Επόμενα φέρει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς, την απληρωσιά, την τρομοκρατία, την επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, τους απάνθρωπους όρους εργασίας που επιβάλλουν οι εργοδότες πατώντας στους νόμους παλιούς και νέους, ‘όπως αυτούς που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην Βουλή, με τον οποίο θα επιβάλλει μεγαλύτερη φοροληστεία για την εργατική λαϊκή οικογένεια, εκ νέου πετσόκομμα μισθών και συντάξεων κ.λ. που και ο κ. Κάτσης υπερψηφίζει.

Ως εκ τούτου μόνο ως μέγιστη υποκρισία και κοροϊδία, μπορούμε να εκλάβουμε το δήθεν ενδιαφέρον του κ. Βουλευτή. Διότι δεν γίνεται, δεν μπορείς ταυτόχρονα να υπερασπίζεσαι διαφορετικά συμφέροντα. Δεν μπορείς να είσαι και με τον εργάτη και με τον κεφαλαιοκράτη. Σε διαφορετική περίπτωση εάν όντως ο κ. Κάτσης ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα των εργαζομένων, ας εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό την κατάργηση όλων των αντεργατικών - αντιασφαλιστικών νόμων, την επαναφορά των Συλλογικών διαπραγματεύσεων και Σ.Σ.Ε, την αποκατάσταση της μόνιμης και σταθερής εργασίας για όλους, ξεκινώντας από την απόσυρση των ιδιωτικών εταιρειών καθαριότητας στα κοινωφελή ιδρύματα, νοσοκομεία και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, στην βάση της πρόσφατης πρότασης των Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νομού να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, να συσπειρωθούν στα Σωματεία τους και να παλέψουν για τα δίκια τους. Μόνο με ταξική ενότητα, οργάνωση και αποφασιστικότητα μπορεί να ανατραπεί αυτή η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική, που τροφοδοτεί και την αυξανόμενη επιθετικότητα της εργοδοσίας, με στόχο πάντα την αύξηση της κερδοφορίας, αφαιρώντας δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.

Αυτό μας διδάσκει η ιστορία του εργατικού λαϊκού κινήματος, αυτό μας διδάσκει και ο αγώνας των εργαζομένων που βρίσκεται σε εξέλιξη, τον οποίο και χαιρετίζουμε και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας.

Τέρμα πια η κοροϊδία η με το κεφάλαιο η με την εργασία!

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 12-04-2017
Η Διοίκηση του ΕΚΘ 


 
Read More »
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Ευχές από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017
Read More »
Ευχές από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα Ευχές από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μουσικό Σαββατοκύριακο στο ENVY stage

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Μουσικό Σαββατοκύριακο στο ENVY stage Ηγουμενίτσα: Μουσικό Σαββατοκύριακο στο ENVY stage Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Λαϊκορεμπέτικη μουσική το Μ. Σάββατο στο The Post...O

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Λαϊκορεμπέτικη μουσική το Μ. Σάββατο στο The Post...O Ηγουμενίτσα: Λαϊκορεμπέτικη μουσική το Μ. Σάββατο στο The Post...O Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Ευχές από τη Euroline - Σταύρος Μπακολιάς

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017
Read More »
Ευχές από τη Euroline - Σταύρος Μπακολιάς Ευχές από τη Euroline - Σταύρος Μπακολιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Απευθείας μεταδόσεις Μ.Παρασκευή και Μ. Σάββατο από την Κέρκυρα

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017Με γνώμονα την στήριξη του Ιόνιου πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων των Επτανησίων, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.
Oι τηλεοπτικοί σταθμοί Start και Ionian, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και δημιουργούν μια μοναδική δυναμική προβολής και εξωστρέφειας γεγονότων που έχουν μοναδική αξία. Προσφέρουν στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους, την δυνατότητα τηλεοπτικής πρόσβασης σε απευθείας σύνδεση με την Κέρκυρα.
Ζωντανές μεταδόσεις
Μεγάλη Παρασκευή
22.00-00.00 Περιφορά επιταφίου Μητρόπολης
Η περιφορά του τελευταίου αλλά πιο επιβλητικού επιταφίου, αυτού της Μητρόπολης Κερκύρας. Στην περιφορά προπορεύονται ο σταυρός του μαρτυρίου και τα εξαπτέρυγα. Ακολουθούν το κόρο (χορωδία), που ψάλλει το "Αι γενεαί πάσαι", οι σκόλες (μεγάλα τετράπλευρα λάβαρα), τα φλάμπουρα (κατάλοιπα βυζαντινών σημαιών) και τα βενετσιάνικα φανάρια. Συμμετέχουν, σχολεία, πρόσκοποι αλλά και μικρά κορίτσια που κρατούν στα χέρια τους καλαθάκια με λουλούδια. Τον κρατούν στους ώμους τους ναύτες και ακολουθούν όλοι οι ιερείς της πόλης, καθώς και οι τρεις φιλαρμονικές.
Η Κόκκινη την πένθιμη ελεγεία "Suentura" (απώλεια, συμφορά) του Mariani.
Η παλαιά παίζει το "Adagio" του Albinoni, ενώ η μπλε τη "Marcia Funebre" (πένθιμο εμβατήριο) του Verdi,
Μεγάλο Σάββατο
09.30-11.00 Επιτάφιος και Λιτανεία Αγίου Σπυρίδωνος
Η λιτανεία του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα που καθιερώθηκε το 1550, όταν ο Άγιος έσωσε το νησί από το λιμό. Συνοδεύεται από τις πολλές και φημισμένες φιλαρμονικές του. Μαζί γίνεται και η περιφορά του Επιταφίου της εκκλησίας του Αγίου. Οι φιλαρμονικές παίζουν τη Marcia Funebre από την Ηρωική του Beethoven (από την Φιλαρονική Ένωση Καποδίστριας) .
το Calde Lacrime του Michelli, (από την Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος) τον Αμλέτο του Faccio (από την Φιλαρμονική εταιρία Κέρκυρας γνωστή και ως παλαια Φιλαρμονική)
11.00 -11.30 Πρώτη Ανάσταση - Έθιμο των μπότηδων
Στις 11 ακριβώς καθώς οι καμπάνες αναγγέλλουν την "πρώτη Ανάσταση", από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια, οι Κερκυραίοι ρίχνουν "μπότηδες". Τις ρίζες αυτού του εθίμου συναντάμε στο χωρίον του Ευαγγελίου 'Συ δε Κύριε Ανάστησόν με ίνα συντρίψω αυτούς ως σκεύη κεραμέως".
Στους δρόμους ξεχύνονται οι Φιλαρμονικές και παίζουν ένα εύθυμο εμβατήριο.Εύρος εκπομπής |
Που μας βλέπουν
Start TV
Επίγεια μετάδοση μέσω Digea | Περιφερειακή Ζώνη 5 | Πληθυσμιακή περιοχή 1.100.000 κατοίκων
9 Νομοί:
Κέρκυρας - Παξοί, Λευκάδας, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Β. Ζακύνθου, Αιτωλωακαρνανίας, Αρτας, Πρεβέζης, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας
IONIAN TV
Επίγεια μετάδοση μέσω Digea | Περιφερειακή Ζώνη 6 | Πληθυσμιακή περιοχή 1.500.000 κατοίκων
12 Νομοί:
Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα, Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Τρίπολη, Κόρινθος, Φωκίδα, Ακαρνανία.
Δορυφορικά μέσω Cosmote TV
Το ΙΟΝΙΑΝ εκπέμπει στη θέση 673 στην τηλεοπτική πλατφόρμα της CosmoteTV.
Πρόσβαση σε 500.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Ποιοι θα μας δουν
Στην Ελλάδα σε επίγεια μετάδοση (συνεργαζόμενα κανάλια):
Στην Αθήνα | Action 24 | εκπέμπει και στην πλατφόρμα της Nova
Στην Κεντρική Ελλάδα | Star TV | εκπέμπει και στην πλατφόρμα της CosmoteTV
Στην Θεσσαλονίκη | TV100 | εκπέμπει και στην πλατφόρμα της CosmoteTV
Στο Νότιο Αιγαίο|Αιγαίο TV | εκπέμπει και στην πλατφόρμα της CosmoteTV
Στην Κρήτη | Κρήτη TV| εκπέμπει και στην πλατφόρμα της CosmoteTV
Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας (αποσπάσματα)
Αlpha, Ant1, Epsilon
Στην Ομογένεια στην Αμερική
New Greek TV
Το New Greek TV είναι ο μοναδικός ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός της αμερικανικής ομογένειας. Έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και εκπέμπει από το κανάλι 545 της τηλεοπτικής πλατφόρμας Time Warner Cable. Αποτελεί τον διάδοχο του NGTV, το οποίο εξέπεμπε από την ίδια συχνότητα επί μια 25ετία.
Με πλούσιο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο, αλλά και συνεπή κάλυψη των μεγάλων γεγονότων που αφορούν τους Έλληνες των ΗΠΑ, το New Greek TV αποτελεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της ομογένειας και της πατρίδας, με σκοπό να συμβάλει στην διατήρηση της ελληνικής κουλτούρας και πολιτιστικής κληρονομιάς. Παράλληλα, μέσα από τις τοπικές παραγωγές, το New Greek TV αναδεικνύει καθημερινά τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του απόδημου ελληνισμού, οι οποίοι διαπρέπουν σε όλους τους τομείς
Πρόσβαση στον απανταχού ελληνισμό παγκοσμίως | Στο Διαδίκτυο Live:
Διαδικτυακοί τόποι
Κεφαλονιάς http://kefaloniapress.gr/ http://voutospress.blogspot.gr/
Ζακύνθου
www.imerazante.gr
Λευκάδας
http://lefkadapress.gr/
Θεσπρωτίας
Συγκριτικά πλεονεκτήματα - Οφέλη
Εξωστρέφεια και πρόσβαση σε εν δυνάμει 6.000.000 πληθυσμό (από όλα τα τηλεοπτικά μέσα που θα συντονιστούν μαζί μας), τις ημέρες του Πάσχα. Είναι δεδομένο ότι οι επιλεγμένες στιγμές, είναι εξαιρετικές ως τηλεοπτικό υλικό. Τα πλεονεκτήματα και οι ιδιαίτερες στιγμές, μέσα από μια επαγγελματική απόδοση, δημιουργούν «ανάγκη» στον τηλεθεατή να τις ζήσει.
Τηλεοπτική παραγωγή
Για τις απαιτήσεις της μεγαλειώδους μετάδοσης, θα χρησιμοποιηθεί το σύγχρονο OB VAN εξωτερικών μεταδόσεων του ΙΟΝΙΑΝ, με 8 κάμερες και δορυφορικό UPLINK ώστε να δοθεί το τηλεοπτικό σήμα στους παραπάνω περιφερειακούς σταθμούς.
Για την τηλεοπτική παραγωγή θα αξιοποιηθούν 14 επαγγελματίες τεχνικοί συνεργάτες και 2 δημοσιογράφοι και των δύο καναλιών του Ιονίου.
Η τηλεοπτική συνεργασία Start και ΙΟΝΙΑΝ
Η συγκεκριμένη συνέργια, πραγματοποιείται από δύο περιφερειακά κανάλια πολλά υποσχόμενα, τα οποία, μέσω της Digea, καλύπτουν σε επίγειο εύρος, ολόκληρο το Ιόνιο, την Δυτική Ελλάδα και ολόκληρη την Πελοπόννησο μέχρι τα Κύθηρα.
Παράλληλα κατέχουν θέση στο δορυφορικό μπουκέτο του Cosmote TV (@673 IONIAN).
Η πρωτοβουλία είναι απόλυτα ιδιωτική και σκοπό έχει να προτάξει με σχεδιασμένο επαγγελματισμό, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ιονίου, μέσα από την μεγάλη δυναμική της περιφερειακής τηλεόρασης.

Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Σταμάτης Διευθυντής Start Media 
Σπύρος Καμπιώτης Διευθυντής ionian tv


Loading...
Read More »
Απευθείας μεταδόσεις Μ.Παρασκευή και Μ. Σάββατο από την Κέρκυρα Απευθείας μεταδόσεις Μ.Παρασκευή και Μ. Σάββατο από την Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017 Rating: 5

Σελίδες