Ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ1 από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017Read More »
Ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ1 από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας (ΒΙΝΤΕΟ) Ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ1 από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017


Ο Σύλλογός μας, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ηγουμενίτας κ. Λώλο Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο κ. Πάκο Δημήτριο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρτίνη Δονάτο για τις ενέργειές τους, για να μας παραχωρηθεί αίθουσα στο κτήριο της παλιάς μαθητικής εστίας.
 

Για το Δ.Σ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛΑΪΑ 


 
Read More »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Bazaar αγάπης την Πέμπτη, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017
Read More »
Bazaar αγάπης την Πέμπτη, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας Bazaar αγάπης την Πέμπτη, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας κλοπής σε σπίτι στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, υπόθεση απόπειρας κλοπής σε σπίτι στην Ηγουμενίτσα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου υπηκόου Αλγερίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από 01-10-2016 έως 19-05-2017, στην Ηγουμενίτσα, ο 17χρονος αφού παραβίασε παράθυρο μονοκατοικίας, εισήλθε στο εσωτερικό και ερεύνησε τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 


 
Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας κλοπής σε σπίτι στην Ηγουμενίτσα Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας κλοπής σε σπίτι στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Άρθρο της Κωνσταντίνας Ζιάγκου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με την ευχή η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου να μην είναι μια τυπική υπενθύμιση του ζητήματος ούτε και μια πρόσκαιρη αφορμή προβληματισμού.

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «ΑΡΙΑΔΝΗ» που λειτουργεί στον νομό Θεσπρωτίας από το 1999 δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης της εξάρτησης. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις που αφορούν την πρωτογενή πρόληψη. Η πρωτογενής πρόληψη εμπεριέχει το σύνολο των μέτρων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να εμποδίσουμε την εμφάνιση μιας διαταραχής, ενός συμπτώματος, μιας παθολογίας ή μιας ένδειξης κοινωνικής δυσλειτουργίας. Στις σωματικές ασθένειες για παράδειγμα που θεραπεύονται ο εμβολιασμός αποτελεί το κύριο μέσο της πρωτογενούς πρόληψης.

Τα προγράμματά μας με την επιστημονική εποπτεία του Ο.ΚΑ.ΝΑ (Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών) εφαρμόζονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε γονείς και στην ευρύτερη κοινότητα. Ενδεικτικά αναφέρω ως δράσεις σεμινάρια γονέων, ημερίδες για εκπαιδευτικούς με θέμα την σχολική βία, ομιλίες και εισηγήσεις ποικίλης θεματολογίας , προγράμματα στο σχολείο για το κάπνισμα, την χρήση του διαδικτύου, την εφηβεία, το άγχος των εξετάσεων, συμβουλευτική ατομική και ομαδική, δημιουργική αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου και πολλές δράσεις που δεν απαριθμούνται σε ένα σύντομο άρθρο.

1) Τι εννοούμε όμως με τον όρο εξάρτηση;

Εξάρτηση είναι μια κατάσταση ψυχική και σωματική που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της επίδρασης μιας ουσίας και χαρακτηρίζεται από μια ποικιλία εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται πάντοτε η διάθεση για τη συνέχιση λήψης της ουσίας με σκοπό την επανεμφάνιση των επιδράσεων ή αντίθετα την αποφυγή των δυσάρεστων συμπτωμάτων που θα εκδηλωθούν αν δεν ληφθεί η ουσία.

Η εξάρτηση μπορεί να είναι σωματική όταν ο οργανισμός του χρήστη της ουσίας δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά χωρίς την ουσία και ψυχολογική όταν ο χρήστης έχει την ανάγκη της ουσίας για να λειτουργήσει συναισθηματικά.

Η εξάρτηση από ουσίες συνιστά σύμφωνα με τον Olivenstein το παράγωγο μιας «τριπλής συνάντησης», μιας ευάλωτης προσωπικότητας/ψυχισμού, ενός επιβαρυντικού περιβάλλοντος και μιας ή περισσότερων ουσιών. Παρακάτω θα προσπαθήσω να περιγράψω αυτούς τους παράγοντες.


2) Εξαρτησιογόνες ουσίες

Ο όρος που χρησιμοποιείται για τις εξαρτησιογόνες ουσίες είναι «ναρκωτικά».Με βάση την φαρμακολογική τους δράση οι ουσίες που προκαλούν εξάρτηση ταξινομούνται στις παρακάτω κατηγορίες:
 • Ψευδαισθησιογόνα-παραισθησιογόνα με κυριότερα στην κατηγορία αυτή το LSD , το χασίς και η μαριχουάνα
 • Διεγερτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος όπως η κοκαίνη, το κράκ και οι αμφεταμίνες
 • Κατασταλτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος όπως το αλκοόλ, τα υπνωτικά και τα ηρεμιστικά
 • Πτητικές ουσίες όπως ο αιθέρας, το χλωροφόρμιο και τα διάφορα είδη κόλλας
 • Κατεξοχήν ναρκωτικά όπως το όπιο και τα παράγωγά του, η ηρωίνη, η μορφίνη και η μεθαδόνη.

Αιτιολογικοί παράγοντες

Η χρήση ουσιών είναι ένα φαινόμενο πολυαιτιολογικής προέλευσης και καθορίζεται από την αλληλεπίδραση ποικίλων παραγόντων. Οι αιτιολογικοί παράγοντες σχηματικά μπορούν να ομαδοποιηθούν σε δύο κατηγορίες, κοινωνικοί-περιβαλλοντικοί και ατομικοί παράγοντες.

Κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες

Αρκετά από τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης κοινωνίας έχουν κάνει το άτομο ευάλωτο στην αναζήτηση συμπεριφορών φυγής και αποφυγής από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. 
Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής χαρακτηριστικά:
 • Τα κοινωνικά ξεριζώματα και οι μετακινήσεις απομονώνουν από την ευρύτερη οικογένεια, αφαιρούν από το άτομο την ταυτότητα και το αίσθημα του «ανήκειν» σε μια κοινωνική ομάδα
 • Η εξασθένιση των παραδοσιακών αξιών και θεσμών
 • Η φαρμακευτική και καταναλωτική προσέγγιση της κοινωνίας
 • Η διαθεσιμότητα των ουσιών
 • Οι δομικές αλλαγές στην οικογένεια
 • Η αυξανόμενη επιρροή των συνομηλίκων

Ατομικοί παράγοντες
 • Τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της εφηβείας καθώς η εφηβεία είναι η κατεξοχήν ηλικία έναρξης της χρήσης
 • Θετική στάση απέναντι στην χρήση
 • Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας
 • Ψυχοπαθολογικές μορφές συμπεριφοράς

Προτάσεις για την θεραπεία της εξάρτησης είναι ενδεικτικά οι θεραπευτικές κοινότητες, η σωματική αποτοξίνωση, ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και το πρόγραμμα μεθαδόνης.

Οι εξαρτησιογόνες ουσίες όπως και οι συμπεριφορές που συνδέονται με την χρήση παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Η ευρωπαίκη έρευνα ESPAD στον μαθητικό πληθυσμό, στην διεξαγωγή της οποίας συνέδραμε το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» κατέδειξε τα εξής:
 • Το 2015 συνεχίζεται μια τάση μείωσης του καπνίσματος στους 16χρονους μαθητές στην χώρα μας
 • Η πρόσβαση στα ηρεμιστικά/κάνναβη θεωρείται εύκολη
 • Αυξάνεται διαχρονικά το ποσοστό των εφήβων που θεωρούν ¨ακίνδυνη¨ την χρήση κάνναβης
 • Το 69% των μαθητών είναι στο διαδίκτυο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας.
 • 1 στους 12 έφηβους βρίσκεται σε κίνδυνο για παθολογική ενασχόληση με τον στοιχηματισμό.

Τα στοιχεία αυτά αναδεικύουν την ανάγκη για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το σύνθετο και πολυπαραγοντικό πρόβλημα των εξαρτήσεων και ιδιαίτερα για τις αναδυόμενες νέες εξαρτήσεις όπως διαδίκτυο και τζόγος. Η πρόληψη στο πρωτογενές επίπεδο όπως εφαρμόζεται από το Κ.Π «ΑΡΙΑΔΝΗ» είναι ένας τρόπος να απαντήσουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της ζωής με ανθεκτικότητα και αξιοπρέπεια.

Κωνσταντίνα Ζιάγκου
Ψυχολόγος – Επιστημονικά Υπεύθυνη 
του Κέντρου Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»


 
Read More »
Άρθρο της Κωνσταντίνας Ζιάγκου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Άρθρο της Κωνσταντίνας Ζιάγκου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Έκθεση Ζωγραφικής στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί»

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017


Η αγκαλιά της μητέρας είναι διαχρονικό σύμβολο αγάπης, φροντίδας, ελπίδας και θυσίας από καταβολής κόσμου. Η προσφορά της ένας αδιάκοπος αγώνας χωρίς όρια και προσμονή ανταπόδοσης, η θέλησή της αδάμαστη, το κουράγιο της ακατάβλητο, η δύναμή της αστείρευτη. Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και παιδιού ιερός. Η έννοια της μάνας αλληλένδετη με την ύπαρξη του παιδιού.

Αυτό ήταν και το κίνητρο μελών του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου», ώστε να δημιουργήσουν και να εκθέσουν τις προσωπικές τους καλλιτεχνίες σε Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα: «Μητέρα και Παιδί».


Η έκθεση είναι αφιερωμένη στις Μάνες της «Φλόγας» οι οποίες καλούνται να ξεπεράσουν την ανθρώπινη φύση τους και να σταθούν δίπλα στο παιδί τους που παλεύει για το αυτονόητο ∙ τη ζωή του.

Σε αυτή την προσπάθειά μας θα θέλαμε να σας βρούμε συνοδοιπόρους και αρωγούς και σας περιμένουμε όλους στην Έκθεση ζωγραφικής στις 22 και 23 Ιουνίου 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάροδο Ολύμπου (8.30 μ.μ.-11.30 μ.μ.) για να τιμήσετε με την παρουσία σας και τη βοήθειά σας τη μητέρα που γίνεται το σύμβολο της υπομονής, της θέλησης, της ελπίδας για όλους μας!

Τα έσοδα των πωλήσεων των έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» και των παιδιών με καρκίνο. 


 
Read More »
Έκθεση Ζωγραφικής στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί» Έκθεση Ζωγραφικής στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017Η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας καλεί τους συναδέλφους σε κινητοποίηση-παράταση διαμαρτυρίας στη Δ.Δ.Ε Θεσπρωτίας στις 21-06-2017 και ώρα 13.00 σε υλοποίηση απόφασης της ΟΛΜΕ

Θέμα της κινητοποίησης .Εγγραφή μαθητών στα ΕΠΑΛ .Κίνδυνος να μην εγγραφούν μαθητές και περιφερειακά ΕΠΑΛ να οδηγηθούν σε συρρίκνωση και κλείσιμο.

Ζητάμε την απόσυρση της εγκυκλίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Read More »
ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων  & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργανώνει Μουσική Συναυλία, με  έντεχνο, λαϊκό και ροκ πρόγραμμα και, παράλληλα, Έκθεση Φωτογραφίας, σε συνεργασία με την Ειδικότητα  «Τέχνη Φωτογραφίας» του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας , τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30΄μ.μ., στον  πεζόδρομο.  
Στόχος μας, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού, προπαντός της νεολαίας, σε ένα τόσο  σοβαρό θέμα, που τείνει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να αποτελεί μάστιγα για τα παιδιά μας, σε  πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.  

Τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου και ώρα 9:30΄μ.μ., 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!  
Ελεύθερη είσοδος    

Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης  
Η Πρόεδρος ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 Η Γραμματέας   ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας, 750 τ.μ., εντός σχεδίου, στην οδό Αγίου Γεωργίου Λαδοχωρίου. 

Πληροφορίες στο τηλ. 6974474829

Read More »
Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Σύβοτα: Ζητείται βοηθός σεφ για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Η ξενοδοχειακή μονάδα "Μέγα Άμμος" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει βοηθό σεφ για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στο email:  ma@hotel-megaammos.gr
Πληροφορίες στο τηλ: 2665093447


Read More »
Σύβοτα: Ζητείται βοηθός σεφ για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Σύβοτα: Ζητείται βοηθός σεφ για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017
Πωλείται σύγχρονο πλυντήριο και περιποίησης αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665028975 Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017


Επιχείρηση στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ζητάει για άμεση πρόσληψη καμαριέρα, μπάρμαν, βοηθό κουζίνας και σερβιτόρο με εμπειρία.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6984490182Read More »
Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Πωλείται μερίδιο (το 1/3) από καφέ - μπαρ, στην Ηγουμενίτσα, εν λειτουργία όλο τον χρόνο και με μεγάλο τζίρο, ή ανταλλάσσεται με ακίνητο - οικόπεδο.


Πληροφορίες στο τηλ. 6987 582497


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Σελίδες