Βρέθηκε νεκρός ο 85χρονος που αγνοούνταν

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Βρέθηκε νεκρός ο 85χρονος που αγνοούνταν

Νεκρός κοντά στην περιφερειακή των Ιωαννίνων εντοπίστηκε ο 85χρονος που αγνοούνταν από την περιοχή των Σεισμοπλήκτων.

Ο 85χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της έρευνας που γινόταν.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή. Η αναζήτηση είχε ξεκινήσει τις επόμενες ώρες ενώ από την ΕΜΑΚ με την βάρκα είχαν ερευνηθεί και οι αποστραγγιστικές τάφροι.

Δυστυχώς ο επίλογος στην εξαφάνιση υπήρξε τραγικός.
Read More »
Βρέθηκε νεκρός ο 85χρονος που αγνοούνταν Βρέθηκε νεκρός ο 85χρονος που αγνοούνταν Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Φωτιά στην πόλη της Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Φωτιά στην πόλη της Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Αναστάτωση προκλήθηκε στην πόλη της Ηγουμενίτσας από φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή του ΚΤΕΛ.

Η φωτιά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που κατέγραψε το thespro.gr, ξέσπασε στις καλαμιές που βρίσκονται στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ, πίσω από τον φούρνο Τσιάβος που από τύχη δεν υπέστη υλικές ζημιές, ενώ κινδύνεψαν και ΙΧ οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής και με τη βοήθεια πολιτών κατάφεραν γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά, πριν επεκταθεί σε οχήματα αλλά και τον παρακείμενο φούρνο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα διενεργήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας.Read More »
Φωτιά στην πόλη της Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά στην πόλη της Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο στερείτο σφραγίδας εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Επιπλέον, κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του 29χρονου σε βάση δεδομένων, υπήρχε εις βάρος του καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας διενεργείται προανάκριση.
Read More »
Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Σαν σήμερα 19.09.1943 | Η εκτέλεση των 9 από την Πλακωτή, τις πέντε Εκκλησιές, την Λαμπανίτσα και το Πόποβο στο σχολείο Βούλγαρη

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Σαν σήμερα 19.09.1943 | Η εκτέλεση των 9 από την Πλακωτή, τις πέντε Εκκλησιές, την Λαμπανίτσα και το Πόποβο στο σχολείο Βούλγαρη


Σαν σήμερα 19 Σεπτεμβρίου του 1943, η Παραμυθιά έζησε άλλο ένα δράμα κατά την διάρκεια της κατοχής.
Κάτοικοι χωριών της Παραμυθιάς, 9 το νούμερο, συνελήφθησαν στο παζάρι της πόλης τι Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 1943 από τις κατοχικές δυνάμεις των Γερμανών και φυλακίστηκαν για μια ημέρα στο σχολείο Βούλγαρη. 
Μαζί με τους 9 συνελήφθησαν και άλλοι κάτοικοι χωριών, ωστόσο γλίτωσαν την εκτέλεση.
Κατά την είσοδο τους στο σχολείο Βούλγαρη, χώρισαν τα γυναικόπαιδα απο τους άντρες, με τους άντρες να οδηγούντε στο εσωτερικό του σχολείου και τα γυναικόπαιδα να παραμένουν στον αύλειο χώρο.
Είναι άγνωστο πως επιλεχθήκαν οι 8 απο τους 9 που εκτελέστηκαν, ωστόσο το σίγουρο ειναι πως και σε αυτην την περιπτωση, όπως και στην περίπτωση των 49, ο αρχηγος των Τσάμηδων Μοζαρ Ντίνο εχει ολη την ευθύνη.
Το πρωί της αποφράδας εκείνης μερας, οδήγησαν τους 8 φυλακισμένους στον αυλειο χώρο, λέγοντάς τους πως θα τους αφήσουν ελεύθερους και τους τοποθέτησαν στο σημείο της εκτέλεσης εκει που σήμερα βρίσκεται το σχετικο μνημείο.
Στο χώρο που βρισκόταν τα γυναικόπαιδα, εξελισσόταν αλλο ενα δράμα, καθως οι Τσάμηδες ήθελαν να πάρουν τα παιδια για εργασία στα χωράφια τους. 
Στην προσπάθεια αυτή αντέδρασε μια γυναικα απο το Ποποβο, η Μαρια Κουτούπη, η οποια οδηγήθηκε μαζι στους 8 φυλακισμένους και αποτέλεσε το 9ο άτομο που εκτελέστηκε.
Οι 9 από την Πλακωτή, τις πέντε Εκκλησιές, την Λαμπανίτσα και το Ποποβο, συνελήφθησαν από τους Γερμανούς στη Παραμυθιά και εκτελέστηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Βούλγαρη σαν σήμερα στις 19 Σεπτεμβρίου του 1943, 10 ημέρες πριν την εκτέλεση των 49 Προκρίτων.

1. Γεωργίου Ευάγγελος, ετών 31 από Πλακωτή
2. Γεωργίου Μάνθος, ετών 37 από Πλακωτή
3. Πέτσης Ευάγγελος, ετών 20 από Πλακωτή
4. Πέτσης Σταύρος, ετών 28 από Πλακωτή
5. Σταυρόπουλος Δημήτριος, ετών 50 από Πλακωτή
6. Διαμάντης Ευάγγελος, ετών 75 από Ελαταριά
7. Λάμπρου Γεώργιος, ετών 27 απο 5 Εκκλησιές
8. Ρίζος Κωσταντίνος, ετών 18 από Ελαταριά
9. Κουτούπη Μαρία, ετών 62 από Πόποβο
Read More »
Σαν σήμερα 19.09.1943 | Η εκτέλεση των 9 από την Πλακωτή, τις πέντε Εκκλησιές, την Λαμπανίτσα και το Πόποβο στο σχολείο Βούλγαρη Σαν σήμερα 19.09.1943 | Η εκτέλεση των 9 από την Πλακωτή, τις πέντε Εκκλησιές, την Λαμπανίτσα και το Πόποβο στο σχολείο Βούλγαρη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Μύλος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος με το φωτοβολταϊκό των 91 +1 στο Μαργαρίτι

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Μύλος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος με το φωτοβολταϊκό των 91 +1 στο Μαργαρίτι


Οι 91 κτηνοτρόφοι έγιναν 92, αλλά δεν είναι όλοι κτηνοτρόφοι! Η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος για το φωτοβολταϊκό στο Μαργαρίτι θα μείνει σίγουρα στην ιστορία και όχι με θετικό αντίκτυπο.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν ακόμη και ο Δήμος Ηγουμενίτσας βαφτίζεται «κτηνοτρόφος» και μετέχει σε ένα σχήμα που θα αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά στην Ήπειρο.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Βασίλης Γοργόλης υποστήριξε ότι οι 91 επενδυτές και με το Δήμο Ηγουμενίτσας 92, αν κατασκεύαζαν κατά μόνας τα έργα δεν θα χρειαζόταν καμία αδειοδότηση λόγω της χαμηλής ισχύος.
Επειδή όμως είναι σε όμορα ακίνητα πρέπει να εξεταστούν συνολικά και να εξεταστεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Στην συνεδρίαση παρενέβη προκαταβολικά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης για να δώσει εξηγήσεις επί προσωπικού…
Όπως είπε η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο από την Αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Κτηνοτροφικού Συλλόγου ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το εγχείρημα καθώς έχει συνοδό έργο μέσης τάσης.
Στο σχήμα των 91 μετέχουν συγγενικά πρόσωπα του Περιφερειάρχη ο οποίος απάντησε υπερασπιζόμενος τη συμμετοχή αυτή.
«Έχω και γω παιδιά. Ούτε στο δημόσιο έχουν διοριστεί, ούτε έργα από την περιφέρεια πήραν. Ο γιος μου είναι κτηνοτρόφος, έχει μονάδα στο Μέτσοβο και συμμετέχει στην κτηνοτροφική συνεργασία. Αυτοί οι άνθρωποι πήραν μία απόφαση ζωής να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα. Έχουμε υποχρέωση να τους στηρίζουμε και όχι να τους στιγματίζουμε» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης.
Από τα στοιχεία που κατέθεσε ο μελετητής προέκυψε ότι μόνο το 50% όσων συμμετέχουν στο σχήμα είναι κτηνοτρόφοι.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα και προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στην Αποκεντρωμένη. Όπως είπε το συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό πέρασε από μία οδύσσεια καθώς επιχειρήθηκε να κατασκευαστεί στο Δήμο Σουλίου αλλά δεν έτυχε θετικών γνωμοδοτήσεων. Σημείωσε ότι η τοπική Κοινότητα Μαργαριτίου είναι αρνητική και τόνισε ότι τίθεται θέμα νομιμότητας και ως εκ τούτου ο ίδιος θα προσφύγει.
Ο Θοδωρής Κορωναίος από το «Κοινό των Ηπειρωτών» σημείωσε ότι θα μπορούσε να γίνει ενεργειακή κοινότητα ώστε να επωφεληθούν περισσότεροι κτηνοτρόφοι.
Ο Χάρης Λιούρης, εκ μέρους της παράταξης «Ήπειρος Όλον» υποστήριξε επίσης ότι θα ήταν καλύτερη η συγκρότηση ενεργειακής κοινότητας.
Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης η Τίνα Ζέκα θύμισε ότι τον Ιανουάριο του 2021 η Επιτροπή Περιβάλλοντος γνωμοδότησε αρνητικά για φωτοβολταϊκά στην ίδια περιοχή.
Έκανε ειδική μνεία στο γεγονός ότι μεγάλος αριθμός ιδιωτών που συμμετέχει στο σχήμα δεν είναι κτηνοτρόφοι.
Εν τω μεταξύ για το ίδιο έργο έχει κατατεθεί και τροποποιητική μελέτη με 92 συμμετοχές η οποία προς το παρόν δεν είναι σε γνώση της Επιτροπής Περιβάλλοντος.
Η ΜΠΕ υπερψηφίστηκε μόνο από τα μέλη της πλειοψηφίας, της παράταξης δηλαδή της Περιφερειακής Αρχής.
Read More »
Μύλος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος με το φωτοβολταϊκό των 91 +1 στο Μαργαρίτι Μύλος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος με το φωτοβολταϊκό των 91 +1 στο Μαργαρίτι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Silver Alert για 85χρονο

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Silver Alert για 85χρονο

Αγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από τα Ιωάννινα.
Ο Γεώργιος Τσούρας, 85 ετών, την 16/09/22 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα Ιωάννινα, όταν βγήκε για την καθιερωμένη του μεσημεριανή βόλτα και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,67μ και είναι κανονικού βάρους.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε πουκάμισο, σκούρο καφέ παντελόνι, γκρι σακάκι, μαύρα παπούτσια με κορδόνια.
Περπατάει με τη βοήθεια μπαστουνιού.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω προβλημάτων υγείας του.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 18/09/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Read More »
Silver Alert για 85χρονο Silver Alert για 85χρονο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Τη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο πρόεδρος της Γλυκής προς τον αντιδήμαρχο Εμπορίου για την εμποροπανήγυρη της κοινότητας

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Τη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο πρόεδρος της Γλυκής προς τον αντιδήμαρχο Εμπορίου για την εμποροπανήγυρη της κοινότητας


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Γλυκής θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια του προς στον αντιδήμαρχο Εμπορίου για τον τρόπο που χειρίστηκε τη θρησκευτική εμποροπανήγυρη της Γλυκής.

Δεν συνεργάστηκε με το συμβούλιο της Γλυκής ούτε έβαλε κάποιον από τον τοπικό συμβούλιο στην επιτροπή όπως είχε πράξει παλαιότερα ο προηγούμενος αντιδήμαρχος.

Όταν ο πρόεδρος της Γλυκής ζήτησε να του διευκρινιστεί ο λόγος της μη ένταξης του στην επιτροπή η απάντηση ήταν ότι δεν προτάθηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Και έρχεται τώρα ενόψει του Λαμπόβου και προκλητικά προτείνει στην επιτροπή τον πρόεδρο της Κοινότητας Παραμυθιάς. Το έκανε εσκεμμένα η υπάρχουν άλλοι λόγοι;
Αυτή η συμπεριφορά καταδεικνύει απαξίωση του τοπικού συμβουλίου και γενικότερα του χωριού.

Το χωριό μας κύριε αντιδήμαρχε δεν είναι έρμαιο κανενός, απεναντίας, και τοπικό συμβούλιο έχει και γνωστικούς κατοίκους…

Παρακαλώ τον δήμαρχο να επιληφθεί επί του θέματος.
Read More »
Τη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο πρόεδρος της Γλυκής προς τον αντιδήμαρχο Εμπορίου για την εμποροπανήγυρη της κοινότητας Τη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο πρόεδρος της Γλυκής προς τον αντιδήμαρχο Εμπορίου για την εμποροπανήγυρη της κοινότητας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Δύο άδειες για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στη Θεσπρωτία

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Δύο άδειες για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στη Θεσπρωτία


Σε ελκυστικό προορισμό επενδύσεων στη φαρμακευτική κάνναβη εξελίσσεται η χώρα, με νέες εγκαταστάσεις να ετοιμάζονται να δημιουργηθούν, εκμεταλλευόμενες τις κλιματικές και γεωφυσικές συνθήκες της Ελλάδας που βοηθούν να ανθίσουν καλλιέργειες τέτοιου είδους.
Σε λίγες μέρες μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα εγκαινιαστεί η πρώτη μεγάλη επένδυση που ολοκληρώνεται στην Κορινθία.
Ο κλάδος της φαρμακευτικής κάνναβης εξελίσσεται ραγδαία έχοντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, καθώς πρόκειται για μια αγορά που η ζήτηση είναι συνεχώς αυξανόμενη.
Στην Ελλάδα έχουν δοθεί πάνω από 100 άδειες εγκατάστασης μονάδων σε συνδυασμό με καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης και περίπου 90 καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης, ενώ η τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου για την καλλιέργεια και παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης επιτρέπει να ξεκινήσει πρακτικά η παραγωγή τους με σκοπό την εξαγωγή, ακόμη και αν δεν έχουν διασφαλίσει έγκριση κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας που επεξεργάστηκε το Epiruspost στην Ήπειρο έχουν δοθεί τρεις άδειες για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης.
Οι δύο αφορούν στο Νομό Θεσπρωτίας και η μία στο Νομό Πρέβεζας.
Στο Νομό Θεσπρωτίας η μία άδεια αφορά στην ίδρυση μονάδας σε έκταση 8,5 στρεμμάτων στον οικισμό Ποταμιά της Τοπικής Κοινότητας Γλυκής και η δεύτερη στην ίδρυση μονάδας σε έκταση 26,5 στρεμμάτων στην περιοχή Ραχούλι του Δήμου Σουλίου.

Στο Νομό Πρέβεζας αφορά στην ίδρυση μονάδας σε έκταση 41,8 στρεμμάτων στον Ωρωπό της Δημοτικής Ενότητας Λούρου.
Για την κυκλοφορία των προϊόντων στη χώρα μας παραμένει σε ισχύ το υφιστάμενο νομοθετικό καθεστώς, που προβλέπει έκδοση ειδικής έγκρισης κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ πριν από τη διάθεσή του σε ασθενείς.
Στο νομοσχέδιο προβλέπεται η καταβολή ανταποδοτικού τέλους υπέρ του ΕΟΦ, ποσού 2.500 ευρώ, συν 400 ευρώ ανά μορφή και περιεκτικότητα με δυνατότητα αναπροσαρμογής του, για τη χορήγηση άδειας παραγωγής τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης αποκλειστικά για εξαγωγή.
Read More »
Δύο άδειες για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στη Θεσπρωτία Δύο άδειες για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Σήμερα η εκδήλωση μνήμης για τους 9 εκτελεσθέντες στο σχολείο Bvlgari

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Σήμερα η εκδήλωση μνήμης για τους 9 εκτελεσθέντες στο σχολείο BvlgariRead More »
Σήμερα η εκδήλωση μνήμης για τους 9 εκτελεσθέντες στο σχολείο Bvlgari Σήμερα η εκδήλωση μνήμης για τους 9 εκτελεσθέντες στο σχολείο Bvlgari Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Mini Cooper με 800€ και Mercedes E270 με 400€ | Δημοπρασία στο τελωνείο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022
Mini Cooper με 800€ και Mercedes E270 με 400€ | Δημοπρασία στο τελωνείο Ηγουμενίτσας

Την 21/09/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. θα διεξαχθεί στην αίθουσα δημοπρασιών του Τελωνείου Ηγουμενίτσας (Παλαιό Λιμάνι-ισόγειο), προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν (α) είκοσι δύο (22) επιβατικά, ένα (1) φορτηγό, και ένα (Ι) δίκυκλο για κυκλοφορία, (β) δώδεκα (12) Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.), με δέσμευση Ε.Δ.Ο.Ε. και έκδοση Α.Ε.Π.Ο. κοινοτικής και μη κοινοτικής προέλευσης, τα οποία βρίσκονται στον χώρο φύλαξης οχημάτων του Τελωνείου Ηγουμενίτσας (Λιμάνι Εγνατία) με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στη διακήρυξη.
Η επίσκεψη στον χώρο των οχημάτων (Λιμάνι Εγνατία) επιτρέπεται για 4 εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, δηλαδή από Πέμπτη 15/09/2022 μέχρι και Τρίτη 20/09/2022 εκτός Σαββάτου και Κυριακής και ώρες από 9.00 π.μ. μέχρι 13.00 μ.μ.


Το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα της δημοπρασίας είναι ένα Mini Cooper με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2003 και τιμή εκκίνησης τα 800 ευρώ! Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρου και απόδοσης 116 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην αγορά των εγχώριων μεταχειρισμένων κοστίζουν από 5.200 ευρώ.


Αν τώρα αναζητά κανείς ένα αξιόπιστο μικρό και φθηνό αυτοκίνητο τότε το Suzuki Swift Sport με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2007 και τιμή εκκίνησης τις 800 ευρώ σίγουρα αποτελεί μια καλή αρχή. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρου ο οποίος αποδίδει 125 ίππους.

Αντίστοιχα μεταχειρισμένα μοντέλα στην εγχώρια αγορά πωλούνται από 5.700 ευρώ.


Ένα Mazda MX5 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2001 και τιμή εκκίνησης μόλις 1.000 ευρώ αναμένεται επίσης να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές εξαιτίας της αξιοπιστίας και του χαρακτήρα του. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρου με απόδοση 110 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά πωλούνται από 4.900 ευρώ.


Για τους λάτρεις της άνεσης, της οικονομίας και της πολυτέλειας ο πρώην ΟΔΔΥ εκποιεί μια Mercedes-Benz E270 diesel με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2003 και τιμή εκκίνησης τα 400 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,7 λίτρων ο οποίος αποδίδει 177 ίππους.

Αντίστοιχα μεταχειρισμένα μοντέλα στην αγορά των μεταχειρισμένων κοστίζουν από 6.200 ευρώ.


Για τους λάτρεις Smart ο πρώην ΟΔΔΥ εκποιεί ένα ForTwo με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2007 και τιμή εκκίνησης τα 1.000 ευρώ. Το γερμανικό μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 999 κ.εκ. και απόδοσης 84 ίππων.

Αντίστοιχες μηχανές στην εγχώρια αγορά μπορεί να βρει κανείς πάνω από 6.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα οχήματα δημοπρασίας του πρώην ΟΔΔΥ στην Ηγουμενίτσα.

Read More »
Mini Cooper με 800€ και Mercedes E270 με 400€ | Δημοπρασία στο τελωνείο Ηγουμενίτσας Mini Cooper με 800€ και Mercedes E270 με 400€ | Δημοπρασία στο τελωνείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Σελίδες