Θεσπρωτία: Ο Χριστουγεννιάτικος "χορός" των τοπικών αρχόντων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016
Read More »
Θεσπρωτία: Ο Χριστουγεννιάτικος "χορός" των τοπικών αρχόντων (ΒΙΝΤΕΟ) Θεσπρωτία: Ο Χριστουγεννιάτικος "χορός" των τοπικών αρχόντων (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: "Το κορίτσι με τα σπίρτα" την Τρίτη από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "ΤΟ ΑΒΓΟ"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016


Είσοδος Ελεύθερη


Read More »
Ηγουμενίτσα: "Το κορίτσι με τα σπίρτα" την Τρίτη από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "ΤΟ ΑΒΓΟ" Ηγουμενίτσα: "Το κορίτσι με τα σπίρτα" την Τρίτη από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "ΤΟ ΑΒΓΟ" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Συνελήφθη 28χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα με ποινή κάθειρξης έξι ετών, για ληστεία

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016Συνελήφθη, σήμερα (21-12-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστικές αποφάσεις και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν:

· καταδικαστική απόφαση του Α΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία και

· καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Read More »
Συνελήφθη 28χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα με ποινή κάθειρξης έξι ετών, για ληστεία Συνελήφθη 28χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα με ποινή κάθειρξης έξι ετών, για ληστεία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Μορφάτι: Ζητούν απαντήσεις για την παιδική χαρά

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016


Συνεχείς είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στο Μορφάτι Θεσπρωτίας τόσο για την γενικότερη κατάσταση στην περιοχή όσο και για το έργο ανάπλασης που περιλαμβάνει και την παιδική χαρά... Ένα έργο που όλο γίνεται και ποτέ δεν τελειώνει.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται καθώς δεν έχει γίνει η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ και ο χώρος μένει στο σκοτάδι, ενώ η φθορά σε αρκετά από τα παιχνίδια είναι ολοφάνερη.

Μάλιστα αναφέρουν ότι υπήρξε και τραυματισμός παιδιού ευτυχώς ελαφρύς.

Οι ίδιοι έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στο Δήμο, όμως συγκεκριμένη απάντηση δεν έχουν λάβει.

Μάλιστα εκφράζουν το παράπονο ότι στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στην Δημοτική Ενότητα Μαργαριτίου, παρεμβάσεις σε άλλα τοπικά διαμερίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Το δικό τους χωριό μένει στην εγκατάλειψη... 
Read More »
Μορφάτι: Ζητούν απαντήσεις για την παιδική χαρά  Μορφάτι: Ζητούν απαντήσεις για την παιδική χαρά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σήμερα η διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα :

ΘΕΜΑ Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας οικονομικού έτους 2017. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.


Επίσης καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση διαδικασίας ανάρτησης του σχεδίου επέκτασης της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο Χωροθέτηση θέσεων για την υλοποίηση της δράσης “Πράσινο σημείο” του Δήμου Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο Υποβολή πρότασης προς χρηματοδότηση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος», Άξονας 4 «Ενίσχυση Υποδομών Εκπαίδευσης, Υγείας και Πρόνοιας» και τίτλο «Ανάπτυξη / βελτίωση υποδομών στέγασης και σίτισης και λοιπών υποδομών αντιμετώπισης της φτώχειας. -Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 209/2015 απόφασης Δ.Σ. περί ψήφισης εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΔΙΑΥΛΟΣ». -Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 210/2015 απόφασης Δ.Σ. περί ψήφισης εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΑΡΙΩΝ». -Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο Ένταξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. Έγκριση καταστατικού και ορισμός εκπροσώπων και συντονιστικής επιτροπής. -Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο Τροποποίηση συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ως προς την αύξηση του ωραρίου εργασίας στο ανώτατο όριο πλήρους απασχόλησης (παρ. 1 άρθρο 8 του Ν.4368/2016). -Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο Καθορισμός ημερομηνίας και χώρου για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής (άρθρο 217 ΔΚΚ). -Εισηγητής: Δήμαρχος. 
Read More »
Σήμερα η διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Σήμερα η διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Την Πέμπτη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Read More »
Την Πέμπτη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών Την Πέμπτη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο CJ Jeff σήμερα στο Social

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο CJ Jeff σήμερα στο Social Ηγουμενίτσα: Ο CJ Jeff σήμερα στο Social Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σε νέα χέρια ο ξενώνας Σουλίου

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016


Σε νέα χέρια περνάει ο ξενώνας Σουλίου, μετά και την επιτυχημένη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά για την εκμίσθωση του.

Η τιμή εκκίνησης ήταν 50 ευρώ μηνιαίως, οι ενδιαφερόμενοι δύο και η τιμή έφτασε τα 130 ευρώ μηνιαίως, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται ο νέος ενοικιαστής να εγκατασταθεί.

Για την ιστορία ο ξενώνας του Σουλίου είναι κλειστός από το 2003, όταν και ο προηγούμενος ενοικιαστής τον είχε παραδώσει. Μόνο τα τελευταία χρονια είχε επιχειρηθεί 3 φορές να δοθεί για λειτουργία (αυτή ήταν η 4η), ωστόσο ειτε από έλλειψη ενδιαφέροντος είτε από... τρικλοποδιές.... παρέμενε κλειστός, στερώντας από το ιστορικό σημείο, την δυνατότητα παραμονής επισκεπτών.Read More »
Σε νέα χέρια ο ξενώνας Σουλίου Σε νέα χέρια ο ξενώνας Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η Κωνσταντίνα Ζώη ζωντανα στο SHISHA

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η Κωνσταντίνα Ζώη ζωντανα στο SHISHA Ηγουμενίτσα: Η Κωνσταντίνα Ζώη ζωντανα στο SHISHA Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες