https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σημερινή τιμή 1,12€

Σήμερα οι IMAM BAILDI στο 360 στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015
Σήμερα οι IMAM BAILDI στο 360 στην Ηγουμενίτσα


Read More »
Σήμερα οι IMAM BAILDI στο 360 στην Ηγουμενίτσα Σήμερα οι IMAM BAILDI στο 360 στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Βοθρολύματα καταλήγουν μέσω του κάμπου στο πιάτο μας Στα παλιά του τα παπούτσια γράφει ο Δήμος Ηγουμενίτσας την υγεία ΟΛΩΝ μας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015
Ηγουμενίτσα: Βοθρολύματα καταλήγουν μέσω του κάμπου στο πιάτο μας
Στα παλιά του τα παπούτσια γράφει ο Δήμος Ηγουμενίτσας την υγεία ΟΛΩΝ μας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Το αστέρι δείχνει τους 2 βόθρους και η κίτρινη γραμμή την απόσταση από τον ποταμό Καλαμά

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ίδια ανάρτηση, και με τη νέα Δημοτική Αρχή, μετά τη πρώτη δημοσίευσή μας, πριν περίπου 2 χρόνια.
Ο λόγος, για τους δύο παράνομους βόθρους που λειτουργούν στον Παραπόταμο, δίπλα από τον Καλαμά.
Τότε, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του κ. Κάτσινου, κ. Γόγολος, υποσχέθηκε πως εντός μηνός θα ειδοποιηθούν οι κάτοικοι, που παράνομα έριχναν τα βοθρολύματά τους στους εν λόγω βόθρους, πως ο αγωγός που φτάνει στο ποτάμι από το κέντρο του χωριού, θα σφραγιστεί.

Η πραγματικότητα, δύο χρόνια αργότερα και με Δήμαρχο τον κ. Λώλο, δυστυχώς είναι αποκαρδιωτική.
Οι βόθροι λειτουργούν κανονικά, ευθύνες δεν έχουν αποδοθεί και τα λύματα του Παραποτάμου, εξακολουθούν να φτάνουν στο πιάτο μας.

Για την περίπτωση που κανένας Εισαγγελέας δεν είδε τη πρώτη μας ανάρτηση, στις 5/11/13, την επαναλαμβάνουμε σήμερα, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα ... φτάσει στα αυτιά τους.

Υγειονομικό έγκλημα στον Καλαμά, σε γνώση και με συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Το να μην καταφέρνει μία Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τα όσα είχε εξαγγείλει, μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, ανάλογα τον παρατηρητή.
Το να εντοπίσει καθυστερημένα ή και καθόλου ένα πρόβλημα είναι ανθρώπινο.
Το να γνωρίζει όμως μία σοβαρή παρανομία και να συμμετέχει και από πάνω στη συνέχισή της είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και ελεγκτέο ποινικά.
Ειδικα ο κ. Λώλος που είναι σήμερα Δήμαρχος, αφού δικό του στέλεχος μας είχε ενημερώσει για την ύπαρξη των βόθρων.

Το ρεπορτάζ του Ράδιο Ηγουμενίτσα μας γύρισε πίσω πολλά χρόνια, στην δεκαετία του '90, όταν Δήμαρχος Παραποτάμου ήταν ο αείμνηστος Γιάννης Διαμάντης.
Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε η κατασκευή 2 βόθρων, 100 περίπου μέτρα από την κοίτη του Καλαμά, στους οποίους, μέσω αγωγού, κατέληγαν οι αποχετεύσεις 5 συγκεκριμένων σπιτιών του Παραποτάμου, τα οποία αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Στον κύκλο διακρίνονται οι δύο βόθροι

Περνώντας τα χρόνια και αφού Δήμαρχος είναι πλέον ο Γιάννης Τζάνης, το πρόβλημα γιγαντώθηκε, καθώς στον συγκεκριμένο αγωγό, συνδέθηκαν ως δια μαγείας περίπου 150 σπίτια και καταστήματα.
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως στον αγωγό είναι συνδεμένη και η αποχέτευση του Δημαρχιακού κτηρίου του πρώην Δήμου Παραποτάμου.


Η σημερινή Δημοτική Αρχή γνωρίζει το θέμα καλά, αλλά ... συνεχίζει να γράφει την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον, στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Μόνο που η παρανομία αυτή έχει επιπτώσεις τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην υγεία μας, αφού από τα νερά του Καλαμά ποτίζονται στρέμματα καλλιεργειών , οι καρποί των οποίων καταλήγουν στο πιάτο μας.

 

Σε απόσταση 15 μέτρων από τους βόθρους έχουν σκάψει τάφρο μήκους και πλάτους 4 μέτρων και άγνωστου βάθους, η οποία λειτουργεί ως υπαίθριος βόθρος και στην οποία λιμνάζουν τα βοθρολύματα, πριν καταλήξουν υπογείως στα νερά του ποταμού Καλαμά.


Κύριοι δεν είστε πια μόνο πολιτικά ανίκανοι. 
Είστε πλέον επικίνδυνοι για τον τόπο και την υγεία των κατοίκων.

Το λόγο πλέον πρέπει να έχουν οι υπηρεσίες του υγειονομικού αλλά και οι υπηρεσίες της εισαγγελίας.Read More »
Ηγουμενίτσα: Βοθρολύματα καταλήγουν μέσω του κάμπου στο πιάτο μας Στα παλιά του τα παπούτσια γράφει ο Δήμος Ηγουμενίτσας την υγεία ΟΛΩΝ μας (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Βοθρολύματα καταλήγουν μέσω του κάμπου στο πιάτο μας  Στα παλιά του τα παπούτσια γράφει ο Δήμος Ηγουμενίτσας την υγεία ΟΛΩΝ μας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015 Rating: 5

10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015
10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου


Η Δήμαρχος Σουλίου κάνει γνωστό ότι, ο Δήμος Σουλίου, σε συνέχεια της αρίθμ. 118 /2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου θα προσλάβει για τον μήνα Ιούλιο εργατικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΥΕ εργατών καθαριότητας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
10

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Δεν Απαιτούνται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
5 ανά άτομο (50 συνολικά)


Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Αναφέρουμε ενδεικτικά:
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
Βεβαίωση ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση ότι είναι άνεργοι.
Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα ειδικά τυπικά προσόντα
Απόδοση ΑΜΚΑ
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασφαλιστικού φορέα.
Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Σουλίου (Δ/νση: Κ. Καραμανλή 179, Παραμυθιά., τηλ: 2666360104,2666024155) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ. Παπαευαγγέλου Ευάγγελος και Μπαλάσκα Φρειδερίκη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στα Γραφεία του Δήμου Σουλίου, οδός Κ. Καραμανλή 179, από 17 Ιουλίου 2015 , ημέρα Παρασκευή , μέχρι και 21 Ιουλίου 2015, ημέρα Τρίτη. (τηλεφωνικό κέντρο Δήμου :2666360100-2666360104).-
Read More »
10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου 10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 32χρονη ημεδαπή, για κλοπή χρηματικού ποσού από σπίτι

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015
Συνελήφθη 32χρονη ημεδαπή, για κλοπή χρηματικού ποσού από σπίτι


Συνελήφθη, προχθές (15-07-2015) το απόγευμα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 32χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή.

Η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 25χρονο ημεδαπό συνεργό της, ο οποίος κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες κατηγορούνται ότι τα ξημερώματα της 14-07-2015 στην Άρτα, αφαίρεσαν από σπίτι το χρηματικό ποσό των (1.600) ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Read More »
Συνελήφθη 32χρονη ημεδαπή, για κλοπή χρηματικού ποσού από σπίτι Συνελήφθη 32χρονη ημεδαπή, για κλοπή χρηματικού ποσού από σπίτι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015 Rating: 5

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στο Δήμο Σουλίου

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στο Δήμο Σουλίου


Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 έως και την Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, οι αιτήσεις ένταξης των δυνητικά ωφελουμένων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).  
 
Read More »
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στο Δήμο Σουλίου  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στο Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015 Rating: 5