"Οι «Τσάμηδες» θέλουν να πάρουν ό,τι δεν τους ανήκει"! Σφυροκόπημα από το Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα...

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016

 
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες Δηλώσεις:

« Η Αλβανία, για μια ακόμη φορά, προκαλεί με τους «Τσάμηδες» την Ελλάδα. Και δεν φανερώνει απροκάλυπτα πλέον την αχαριστία της προς την Χώρα μας, από την οποία εχόρτασε το ψωμί, μετά την πτώση του Χοτζικού κομμουνιστικού καθεστώτος και για μακρά σειρά ετών · δείχνει και την περιφρόνησή της προς την απόφαση του Στρατοδικείου Ιωαννίνων, που καταδίκασε ερήμην τους περιβόητους «Τσάμηδες», αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, για τα ανήκουστα εγκλήματά τους στην περιοχή της Θεσπρωτίας, κατά την διάρκεια πρώτα της Ιταλικής και στην συνέχεια της Γερμανικής Κατοχής. Το πιο φοβερό έγκλημά τους ήταν η εκτέλεση από τους Γερμανούς (με «τσάμικη» παρότρυνση και υπόδειξη) των 49 (σαράντα και εννέα) Προκρίτων της Παραμυθιάς, στις 29 Σεπτεμβρίου 1943.

Ήδη οι «Τσάμηδες», με παρακίνηση ασφαλώς της Κυβερνήσεως των Τιράνων, έκαναν προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εναντίον της Χώρας μας. Και διεκδικούν αποζημιώσεις πολλών δισεκατομμυρίων, καθώς και εδάφη της Ηπείρου σε περιοχές, μεταξύ των οποίων η Ηγουμενίτσα και η Πάργα!

Την προσφυγή χαιρέτισαν με ενθουσιώδεις ανακοινώσεις οργανώσεις των «Τσάμηδων» στην Αλβανία και στις Η.Π.Α. Στην παράδοση του φακέλλου παρέστησαν εκπρόσωποί τους, οι οποίοι μάλιστα εδήλωσαν απροκάλυπτα, ότι στην κίνησή τους αυτή έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ! Δεν ξεύρω αν ο ισχυρισμός αυτός αληθεύει. Όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι στο πλευρό των «Τσάμηδων» έχουν ταχθή οι ακραίες εθνικιστικές Οργανώσεις των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου. Το περιεχόμενο του Φακέλλου είναι σε τρεις γλώσσες : αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Στο πλαίσιο της κινήσεως αυτής των «Τσάμηδων», συγκροτήθηκε στην Ολλανδία, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου, το «Εθνικό Συμβούλιο για την Τσαμουριά»...

Αλλ’ ενώ οι εγκληματίες «Τσάμηδες» κινούν πάντα λίθον για να πάρουν ό,τι δεν τους ανήκουν, οι εν Ελλάδι κυβερνώντες κάνουν ταξιδάκια αναψυχής δεξιά κι’ αριστερά και μιλάνε επί παντός επιστητού. Μόνο για την Βόρειο Ήπειρο δεν μιλάνε, ενώ δεν φαίνεται να παρακολουθούν και τις κινήσεις των «Τσάμηδων», οι οποίοι, τελικά, «μας πιάσανε στον ύπνο»!

Για μια ακόμη φορά, κρούω, όχι τον κώδωνα, αλλά την καμπάνα του εθνικού κινδύνου. Και ζητώ να σταματήση η νωχέλεια και η αδιαφορία μας. Για να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Και όσα μας κάνουν εθνικά υπερήφανους σαν Έλληνες. Αλλοιώτικα, και η Βόρειος Ήπειρος και η εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος θα κινδυνεύσουν τα έσχατα. Η ευθύνη όλων μας είναι τεράστια. Γι’ αυτό, ας πράξουμε όλοι το καθήκον μας, προτού να είναι - τραγικά και ανεπανόρθωτα - αργά ».

Read More »
"Οι «Τσάμηδες» θέλουν να πάρουν ό,τι δεν τους ανήκει"! Σφυροκόπημα από το Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα...  "Οι «Τσάμηδες» θέλουν να πάρουν ό,τι δεν τους ανήκει"! Σφυροκόπημα από το Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα... Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

ΙΧ "καβάλησε" διαχωριστική νησίδα (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016

 
Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο επί της Λ.Ιωαννίνων στο ρεύμα εξόδου της πόλης της Πρέβεζας στο ύψος του κυκλικού κόμβου.

Συγκεκριμένα οδηγός ιχ, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να "καβαλήσει" την νησίδα και να ξηλώσει πινακίδα της τροχαίας. 
 
Αμέσως μετά το όχημα απομακρύνθηκε λίγο πιο κάτω. 
 
Το τροχαίο περιορίστηκε στο υλικό κομμάτι των ζημιών δίχως ο μοναδικός επιβαίνων άντρας του οχήματος να τραυματιστεί.

Το περίεργο όμως είναι ότι ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο, έφυγε από το σημείο, δίχως να αναμένει την παρουσία των αστυνομικών της τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος, τον οποίον και αναζήτησαν.
Read More »
ΙΧ "καβάλησε" διαχωριστική νησίδα (+ΦΩΤΟ)  ΙΧ "καβάλησε" διαχωριστική νησίδα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016

 
Σας καλούμε την Κυριακή 28/02/2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας και ώρα 12.00 μμ, για την δημιουργία Σωματείου Ατόμων και φίλων πασχόντων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. 
 
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο Νομός Θεσπρωτίας έχει την πρωτιά πανελλαδικά σε ασθενείς με Σκλήρυνση κατά πλάκας. 
 
Στόχος μας είναι η παροχή ηθικής συμπαράστασης προς τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, η ενημέρωση όσων έχουν σχέση με την νόσο (ιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ), αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, καθώς και η προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών. 
  • ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛΑΪΑ 
  • ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΛΠΙΔΑ 
  • ΤΑΚΟΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 
  • ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Read More »
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Με συμμετοχές ρεκόρ το μεγάλο Καραναβάλι της Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016
Με συμμετοχές ρεκόρ, ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο Καραναβάλι της Παραμυθιάς, που θα κορυφώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σουλίου, την Κυριακή 13Μαρτίου στις 16:00.

Πολιτική επικαιρότητα, οικονομική κρίση και φυσικά λαογραφία, είναι μερικές από τις θεματικές ενότητες των καρναβαλικών γκρουπ που θα συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση της Παραμυθιάς.

Μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν γκρουπ από τους: Eμπορικo σύλλογος Παραμυθιάς, σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολειού Παραμυθιάς, αρχοντικό Ρίγγα, club Must, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Παγκρατίου, Γλυκής, Καρυωτίου, Ζερβοχωρίου, Αγοράς και φυσικά το γκρουπ της καρναβαλικής επιτροπής Παραμυθιάς.

Το ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 13Μαρτίου στις 16:00 στην Κ. Καραμανλή

Διοργάνωση:
Δήμος Σουλίου
Καρναβαλική Επιτροπή Παραμυθιάς

Χορηγοί επικοινωνίας:
Thespro www.thespro.gr  
Παραμυθιά online www.paramythia-online.gr 
Ράδιο Ηγουμενιτσα www.radioigoumenitsa.gr 
Βδέλλα www.vdella.gr
Epirus Gate www.epirusgate.blogspot.com
Θεσπρωτια press www.thesprotia-press.gr
Ήπειρος post www.epiruspost.gr
Εφημερίδα Διαβούλευση www.diavouleusi.gr
Εφημερίδα Θεσπρωτικοί αντίλαλοι thesprotikoiantilaloi
Εφημερίδα Τιτάνη 
ARTtv www.arttv.gr
BHMA Τηλεόραση www.vimanews.gr 


Δειτε το trailer της εκδήλωσης:
 
Read More »
Με συμμετοχές ρεκόρ το μεγάλο Καραναβάλι της Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Με συμμετοχές ρεκόρ το μεγάλο Καραναβάλι της Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Θωμάς Οικονόμου: Παράγει και προάγει ήθος

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016

 
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας "Σούλι" στην Παραμυθιά, γνωστός δικηγόρος Θωμάς Οικονόμου, παράγει και προάγει ήθος! 
 
Επί πολλά χρόνια κρατάει, με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ζωντανό το αθλητικό σωματείο, όχι απλά για να παίζουν μπάλα τα νέα παιδιά της περιοχής, αλλά για να έχουν, μέσω του υγιούς ποδοσφαίρου, πολιτισμική διέξοδο. 
 
Και κυρίως μέσα από τη συλλογική δραστηριότητα να σμιλεύουν χαρακτήρα. 
 
Ο προσανατολισμός αυτός του Θωμά Οικονόμου είναι επίμονος και η τοπική κοινωνία, και όχι μόνο διαπιστώνει, ότι αποδίδει καρπούς. 
 
Αφιερώνει πολλές ώρες, πολλές φορές και σε βάρος της επαγγελματικής δραστηριότητάς του και της προσωπικής του ξεκούρασης, για να δώσει ώθηση και προοπτική ανάπτυξης σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, που θα στηρίζεται σε αρχές και αξίες. 
 
Γι' αυτό και οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι,θεωρούν ουσιώδη και πολύτιμη την προσφορά του. 
 
Read More »
Θωμάς Οικονόμου: Παράγει και προάγει ήθος  Θωμάς Οικονόμου: Παράγει και προάγει ήθος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Συνάντηση Δήμων που έχουν στην επικράτεια τους Οργανισμούς Λιμένων, με Σταθάκη και Δρίτσα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016


Στα πλαίσια της επίλυσης ενός συνόλου ζητημάτων, ζωτικής σημασίας για τους Δήμους και σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 συνάντηση Δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων που έχουν στην επικράτεια τους Οργανισμούς Λιμένων, με τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρο Δρίτσα.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης ο αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Πύλου Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης και οι Δήμαρχοι κ. Γιάννης Μπουτάρης Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μώραλης Πειραιά, κ. Δημήτρης Λουκάς Λαυρεωτικής, κ. Βασίλης Λαμπρινός Ηρακλείου, κα. Δήμητρα Τσανάκα Καβάλας, κ. Βασίλης Πιστικίδης, Ραφήνας Πικερμίου, κ. Χρήστος Παγώνης Χαλκιδέων και οι: κ. Ιωάννης Αναστασάκης, Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος, Αντιδήμαρχος Κέρκυρας, κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης Αντιδήμαρχος Ελευσίνας, κ. Γεώργιος Δημαρέλος Εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης και ο κ. Γεώργιος Ντάνης Επιστημονικός Συνεργάτης Δημάρχου Ηγουμενίτσας. Στην συνάντηση παρέστη και ο νομικός σύμβουλος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Πάνος Ζυγούρης.

Τα θέματα που τέθηκαν στους κ.κ. Υπουργούς είναι τα παρακάτω:

1. Τροποποίηση του άρθρου 44, του νόμου 4150/2013 προκειμένου να συμμετέχουν εκπρόσωποι της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.).

2. Νομοθετική ρύθμιση για τη συμμετοχή των Δήμων στα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών Λιμένων.

3. Παραχώρηση των τμημάτων των χερσαίων ζωνών που δεν χρησιμοποιούνται για τις λιμενικές δραστηριότητες των Οργανισμών Λιμένων στους κατά τόπους Δήμους εξαιρώντας αυτά οριστικά από το ΤΑΙΠΕΔ.

4. Έκδοση Π.Δ. ή άλλης νομοθετικής παρέμβασης, για τη δημιουργία Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων από τους οικείους Δήμους, στα πλαίσια του άρθρου 103 παρ.1β του νόμου 3852/2010 (Καλλικράτη) με σαφείς και ξεκάθαρες αρμοδιότητες.

5. Θέσπιση πάγιων ανταποδοτικών εισφορών επί των εσόδων των Οργανισμών Λιμένων στους Δήμους.

6. Εγκατάσταση σταθμών μέτρησης της ρύπανσης που προκαλεί η λειτουργία των Λιμένων και επιβολή τελών σε περίπτωση που υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια, τηρώντας την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει».

7. Δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδιασμού σε όλες τις περιοχές που λειτουργούν Οργανισμοί Λιμένων, προκειμένου να γίνουν έργα βελτίωσης της σύνδεσης Πόλεων και Λιμένων, καθώς και κοινωνίας και Λιμένων.

8. Ο πολεοδομικός σχεδιασμός των χερσαίων ζωνών λιμένα πρέπει να γίνεται βάσει των διαδικασιών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Προτάθηκε επίσης η σύσταση κοινής επιτροπής εκπροσώπων των Δήμων και των Υπουργών για την άμεση επίλυση των παραπάνω θεμάτων.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Υπουργοί δήλωσαν θετικοί προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων που τέθηκαν από τους Δημάρχους και δεσμευθήκαν για έγγραφη και λεπτομερή απάντηση.

Οι Δήμαρχοι, ακούγοντας τους κ.κ. Υπουργούς αναμένουν τις απαντήσεις και συμφώνησαν ότι θα επανέλθουν σε νέα συνάντηση μόλις λάβουν τις απαντήσεις των κ.κ. Υπουργών.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, μετά το πέρας της συνάντηση με τους κ.κ. Υπουργούς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Λάβαμε την πρωτοβουλία να συμπορευτούμε οι Δήμοι που έχουμε στην επικράτεια μας Οργανισμούς Λιμένων και να διεκδικήσουμε την άμεση επίλυση σοβαρών προβλημάτων που έχουν άμεση επίπτωση στην ζωή των δημοτών μας.

Στην συνάντηση με τους κ.κ. Υπουργούς, θέσαμε τα κυριότερα προβλήματα που απορρέουν από τη λειτουργία των Οργανισμών Λιμένων και ζητάμε μετ’ επιτάσεως την άμεση επίλυση τους.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην παραχώρηση με Προεδρικό Διάταγμα των χερσαίων ζωνών, που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές δραστηριότητες, οριστικά στους Δήμους ώστε να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο ομιχλώδες τοπίο που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Ξεκινήσαμε έναν αγώνα και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, διεκδικώντας λύσεις προς όφελος των Δημοτών μας, τις οποίες οφείλει το κεντρικό κράτος να προωθήσει άμεσα.

Read More »
Συνάντηση Δήμων που έχουν στην επικράτεια τους Οργανισμούς Λιμένων, με Σταθάκη και Δρίτσα Συνάντηση Δήμων που έχουν στην επικράτεια τους Οργανισμούς Λιμένων, με Σταθάκη και Δρίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016


Συνεχίζουν το καλό έργο και τις επιτυχίες, οι άντρες και οι γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, υπό τη καθοδήγηση πάντα του Λιμενάρχη και του Υπολιμενάρχη.

Το τελευταίο διάστημα,  μετά από εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούν κατά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τρία πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ, τα οποία είχαν κλαπεί από τη γειτονική Ιταλία και την Ισπανία.

Τα τρία οχήματα, ίδιας μάρκας, είχαν παραποιημένες τις πινακίδες και τα έγγραφά τους δεν ταίριαζαν με τους αριθμούς πλαισίου.

 

Το τελευταίο περιστατικό διαδραματίστηκε εχτές το βράδυ, με τη σύλληψη του 57χρονου Ουκρανού οδηγού του πολυτελές λευκού τζιπάκι που βλέπεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το thespro.gr

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν συλληφθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ένας Έλληνας και ένας Ισπανός, σε διαφορετικές περιπτώσεις, με δύο τζιπάκια τα οποία είχαν κλαπεί από την Ισπανία.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διεξάγει την προανάκριση, εξετάζεται το ενδεχόμενο αν οι τρεις περιπτώσεις συνδέονται και εάν πρόκειται για σπείρα η οποία μέσω της χώρας μας, εξάγει κλεμμένα πολυτελή οχήματα, προς την Τουρκία και χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Read More »
Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας  Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Δήλωση του "κατηγορούμενου" κ. Βαγγέλη Μάστορα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016


Από την εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβούλευση
Read More »
Δήλωση του "κατηγορούμενου" κ. Βαγγέλη Μάστορα Δήλωση του "κατηγορούμενου" κ. Βαγγέλη Μάστορα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα Κυριακή στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016
 
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα Κυριακή στην Ηγουμενίτσα Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα Κυριακή στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες