ΛΑ-ΑΑΣ Θεσπρωτίας: Εκδήλωση-Συζήτηση, την Δευτέρα στο «ΠΑΝΘΕΟΝ»

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά έχει συνθηκολογήσει πλήρως και αποδεχθεί τις απαιτήσεις των δανειστών. Η δεύτερη αξιολόγηση, εκτός απροόπτου, πλησιάζει στο τέλος της, με «προληπτική» νομοθέτηση αντιλαϊκών μέτρων για μετά το 2018 (περικοπές συντάξεων, μείωση και αφορολόγητου, πώληση μονάδων της ΔΕΗ, εργασιακά). Νέα βάρβαρα μέτρα έρχονται να προστεθούν στα παλιά, αυξάνοντας κι άλλο τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση του λαού μας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταθέσει την εφαρμογή των μέτρων για μετά το 2019 - εκλογικό έτος- εάν εξακολουθεί να είναι κυβέρνηση. Γι αυτό ψάχνει, απεγνωσμένα, για άλλοθι και προσχήματα, επιστρατεύει επικοινωνιακά τεχνάσματα (αντίμετρα) και καταφεύγει σε ακατάσχετη ψευδολογία.

Με την συνεχή παράταση της «διαπραγμάτευσης» οι δανειστές κλιμακώνουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς τους, απαιτώντας όλο και πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Παράλληλα, στο «φόντο» της «διαπραγμάτευσης» και με αφορμή το «ελληνικό χρέος», εκδηλώνεται σκληρός ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ (ΔΝΤ) και σ΄ αυτούς της Ε.Ε., ειδικά της Γερμανίας. Όσον αφορά, όμως, την επιβολή σκληρών αντιλαϊκών μέτρων στον ελληνικό λαό, οι δανειστές συμφωνούν και έχουν την ίδια σκληρή, επιθετική γραμμή.

Η λαϊκή υπομονή εξαντλήθηκε, η λαϊκή αγανάκτηση φουσκώνει.

Απέναντι στη κατάσταση αυτή τα κροκοδείλια δάκρυα της ΝΔ και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, που συμφωνούν με τα μέτρα και που πιέζονται «από έξω» και πιέζουν την κυβέρνηση για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια προσπάθεια εκμετάλλευσης της λαϊκής αγανάκτησης για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους.

Η ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος που σιωπά και κρατά σε αδράνεια τα συνδικάτα, υπονομεύει την αντίσταση των εργαζομένων ενάντια στη επερχόμενη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα. Η απάντηση σ’ αυτήν δεν μπορεί να είναι παραταξιακές παρελάσεις τύπου ΠΑΜΕ, αλλά αντίθετα επιβάλλεται να υπάρξει η όσο το δυνατόν πιο πλατιά και μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων και του λαού.

Την ίδια στιγμή και ελάχιστο χρόνο αφότου ο Τράμπ ανέβηκε στην προεδρία των ΗΠΑ η κυβέρνηση του ενεργοποιεί τα πολεμοκάπηλα σχέδια της, εξαπολύοντας νέα επίθεση του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στη Συρία, πράγμα που οξύνει συνολικά τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, κύρια μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν. Οι φλόγες του αυξάνουν τους κινδύνους για όλους τους λαούς της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και για την δική μας χώρα και τον λαό μας. Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ έχουν ορμητήριο τη βάση της Σούδας, της οποίας την επέκταση ζήτησε πριν λίγες μέρες ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ. Αυτή η πραγματικότητα αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνη είναι η εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, όπως τη διαφήμισαν ξετσίπωτα πρόσφατα Καμένος και Κοτζιάς στα απανωτά ταξίδια τους στις ΗΠΑ.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο!

Η συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, τα επικίνδυνα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο συνθέτουν μια ζοφερή εικόνα. Ο βασικός παράγοντας που μπορεί να ανατρέψει την εικόνα αυτή είναι η μαζική αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική-αντικαπιταλιστική πάλη του λαού τόσο στην Ελλάδα όσο και στις γειτονικές χώρες.

Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί την εργατική τάξη τους άνεργους και τη νεολαία να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες τους. Με μαζικές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις, απεργίες και διαδηλώσεις να ανατρέψουν το κλίμα της υποταγής, της σύγχυσης και να αποδείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν την ίδια τους τη ζωή.

Να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα
Έξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
Καμία εμπλοκή της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις 


 
Read More »
ΛΑ-ΑΑΣ Θεσπρωτίας: Εκδήλωση-Συζήτηση, την Δευτέρα στο «ΠΑΝΘΕΟΝ»  ΛΑ-ΑΑΣ Θεσπρωτίας: Εκδήλωση-Συζήτηση, την Δευτέρα στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Στο μαγευτικό Αγιονήσι Ηγουμενίτσας εορτάστηκε η Ζωοδόχος Πηγή με την παρουσία πλήθους πιστών...

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Στο μαγευτικό Αγιονήσι Ηγουμενίτσας, εορτάστηκε η Ζωοδόχος Πηγή με την παρουσία πλήθους πιστών. Από νωρίς το πρωί, οι προσκυνητές με πλωτά μέσα (καΐκια και βάρκες) κατέφθασαν στο χώρο, που είναι κατάφυτος από πεύκα στην είσοδο του κόλπου της Ηγουμενίτσας. 
Μετά τον όρθρο, τη θεία λειτουργία και την αρτοκλασία στο μικρό καθολικό, που είναι αφιερωμένο στην εορτή της Ζωοδόχου Πηγής και το οποίο είναι το μόνο από τα κτίσματα, που σώζεται, προσφέρθηκαν στους πιστούς εδέσματα από τα σούπερ Μάρκετ "Ξένος", με πρωτοβουλία του κοινωνικά ευαίσθητου επιχειρηματία Λάκη Παπανικολάου, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την όμορφη αναστάσιμη ατμόσφιαρα στο Αγιονήσι. 
Συνεπαρμένοι οι πιστοί από τις αναστάσιμες ψαλμωδίες, στάθηκαν με δέος μπροστά στην Ανάσταση του Χριστού. 
Αισθάνθηκαν την καρδιά τους να πλημμυρίζει από ευγνωμοσύνη, αλλά και ανέκφραστη χαρά προς το Σωτήρα και Λυτρωτή. 
Και τον ικέτευσαν να μην τους αφήσει έξω από τη μακαριότητα της βασιλείας του. 


 
Read More »
Στο μαγευτικό Αγιονήσι Ηγουμενίτσας εορτάστηκε η Ζωοδόχος Πηγή με την παρουσία πλήθους πιστών...  Στο μαγευτικό Αγιονήσι Ηγουμενίτσας εορτάστηκε η Ζωοδόχος Πηγή με την παρουσία πλήθους πιστών... Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Οι Ασπροπάρηδες (Κουκάλογο) ήρθαν και πάλι στην Ήπειρο

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 
Απρίλιος και η Άνοιξη έχει έρθει πλέον για τα καλά. Μαζί της ήρθε και ο Ασπροπάρης, γνωστός στην Ήπειρο ως Κουκάλογο ή Άλογο του Κούκου, αλλά και ως Τυροκόμος ή Χελωνοφάης στη Θεσσαλία, Μικρό Καρτάλι στη Μακεδονία ή Άκμπαμπα στη Θράκη. 
Όλα αυτά τα ονόματα περιγράφουν το ίδιο πουλί, αυτόν τον μικρό λευκό γύπα που περνά τον χειμώνα του στην Αφρική και κάθε άνοιξη επιστρέφει στα πάτρια εδάφη του στην Ελλάδα για να φωλιάσει. 
Πάντα κοντά στον άνθρωπο και στενά συνδεδεμένος με την κτηνοτροφία, θεωρούνταν προάγγελος της άνοιξης. 
Ο ερχομός του σηματοδοτούσε τη βελτίωση του καιρού και την αύξηση της βοσκής, που από την πλευρά της βοηθούσε τα ζώα να κατεβάσουν πιο «παχύ» γάλα το οποίο μπορούσε πλέον να πήξει και να τυροκομηθεί. 
Και φυσικά, έφερνε και τον Κούκο, που τον κουβαλούσε στην πλάτη του από την Αφρική, εξ’ ου και η τοπική του ονομασία ως «Κουκάλογο» ή «Άλογο του Κούκου». 
Φέτος, ο πρώτος Ασπροπάρης στην Ελλάδα παρατηρήθηκε στα Μετέωρα στις 21 Μαρτίου -την πρώτη ημέρα της άνοιξης για το βόρειο ημισφαίριο! 
Το πουλί πετούσε πάνω από την περσινή του φωλιά αλλά και πάνω από στάβλους, ψάχνοντας ίσως για γίδινο μαλλί, ώστε να στρώσει τη φωλιά του. 
Την ίδια στιγμή, ο «Αώος», ο Ασπροπάρης της περιοχής της Κόνιτσας τον οποίον παρακολουθεί η Ορνιθολογική από τον Απρίλιο του 2015, χάρη στον δορυφορικό πομπό που έχει τοποθετηθεί στην πλάτη του, βρισκόταν στη μέση του ταξιδιού επιστροφής του, στη Μέση Ανατολή. 
Κατάφερε να ξεπεράσει όλους τους κινδύνους του ταξιδιού και στις 12 Απριλίου έφτασε στη φωλιά του στη νότια περιοχή του Αργυρόκαστρου (Αλβανία). 
Από τότε, μπορούμε να τον δούμε σχεδόν καθημερινά στην κοιλάδα του Αώου στην Κόνιτσα, όπου ψάχνει για τροφή. 
Οι Ασπροπάρηδες κατόρθωσαν να διανύσουν περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα για να έρθουν και πάλι πλάι μας, αλλά ο αγώνας τους για επιβίωση μόλις έχει αρχίσει: τα δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες) καραδοκούν! 
Αυτός ο ύπουλος εχθρός έχει οδηγήσει το εκπληκτικό αυτό το πουλί στο χείλος της εξαφάνισης. 
Από τα 250 ζευγάρια που αριθμούσε τη δεκαετία του 80, μόλις 5 απομένουν πια σε όλη την Ελλάδα! 
Τα δηλητηριασμένα δολώματα δημιουργούν μια ατέλειωτη αλυσίδα θανάτου από το πρώτο ζώο που θα φάει τη φόλα, στον Ασπροπάρη που θα τραφεί από το κουφάρι, έως τα έντομα που θα το αποικοδομήσουν και στη συνέχεια στον σκαντζόχοιρο που θα φάει τα έντομα. 
Για να συνεχίσουμε να θαυμάζουμε το Κουκάλογο στον ουρανό της Ηπείρου, ΜΗΝ βάζετε φόλες! 
Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ! 
Αν μάθετε για φόλες ή δηλητηριασμένα ζώα στην ύπαιθρο, καλέστε άμεσα την Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας: τηλ. 210 8227937 & 210 8228704 (καθημερινά 9:00-17:00) και 6947 610763 (24 ώρες) 
Η προστασία του Ασπροπάρη είναι στο χέρι μας.


 
Read More »
Οι Ασπροπάρηδες (Κουκάλογο) ήρθαν και πάλι στην Ήπειρο Οι Ασπροπάρηδες (Κουκάλογο) ήρθαν και πάλι στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017


Αποφασίστηκε κατόπιν διαλογικής συζητήσεως, όπως συγκροτηθεί σε σώμα το νεοκλεγέν Δ.Σ. με την ακόλουθη σύνθεση που προέκυψε από μυστική ψηφοφορία:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Γεωργος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία Παυλίδου
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αγλαΐα Παπαζώη
ΤΑΜΙΑΣ: Χριστίνα Μιχαλά
ΕΦΟΡΟΣ: Αθανάσιος Γώγος
ΜΕΛΟΣ (α): Παναγιώτα Τακόρη
ΜΕΛΟΣ (β): Σπύρος Μπέης

Η διάρκεια της θητείας του νεοκλεγέν Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής (αρ.5 του καταστατικού). 

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν νέα μέλη στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κτιρίου ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ( Κύπρου 148) την Κυριακή 7 Μαϊου και ώρα 11.00 π.μ.


Read More »
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο - οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά) την 26η Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:
Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2017.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Καλόγηρος Βασίλειος

ΘΕΜΑ 2ο:
Έκθεση εσόδων – εξόδων A΄ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2017.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Καλόγηρος Βασίλειος

ΘΕΜΑ 3ο:
Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου στον Εορτασμό του Αγίου Δονάτου, Πολιούχου της Πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, για το έτος 2017.
Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παππάς Παναγιώτης.

ΘΕΜΑ 4ο:
Έγκριση δαπανών εορτών Σουλίου.
Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παππάς Παναγιώτης.

ΘΕΜΑ 5ο:
Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων χρεώσεων δημοτικών τελών επί αιτήσεως δημότη.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Καλόγηρος Βασίλειος

ΘΕΜΑ 6ο:
Διαγραφή προσαυξήσεων τελών Ύδρευσης
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μπάτσης Θεόδωρος

ΘΕΜΑ 7ο:
Διαγραφή οφειλών από τέλη ύδρευσης και πρόστιμο Κ.Ο.Κ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μπάτσης Θεόδωρος

ΘΕΜΑ 8ο:
Έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ - ΨΥΧΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ» έτους 2017.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αναστασόπουλος Δανιήλ

ΘΕΜΑ 9ο:
Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παππάς Παναγιώτης, ως πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ

ΘΕΜΑ 10ο:
Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»
Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημητρίου Δημήτριος, ως πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ

ΘΕΜΑ 11ο:
Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ Παραμυθιάς.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Καλόγηρος Βασίλειος

ΘΕΜΑ 12ο:
Έγκριση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έτους 2016 ( 5/2017 απόφαση Ε.Π.Ζ).
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ντούκα Βασιλική

ΘΕΜΑ 13ο:
Διατύπωση απόψεων για τη μελέτη με τίτλο: *Οριοθέτηση κοίτης Αχέροντα* και λήψη σχετικής απόφασης.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος - Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ντάγκας Ευάγγελος

ΘΕΜΑ 14ο:
α) Χορήγηση 1ης παράτασης &
β)Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου:«ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Τ.Κ. ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ» ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αναστασόπουλος Δανιήλ.

ΘΕΜΑ 15ο:
ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αναστασόπουλος Δανιήλ.

ΘΕΜΑ 16ο:
Συμπλήρωση 252/2016 απόφασης Δ.Σ *Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Σουλίου οικ. έτους 2017*.
Αντιδήμαρχος, κ. Αναστασόπουλος Δανιήλ.Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Διαβάστε στην εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ που κυκλοφορεί την Κυριακή

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017
Read More »
Διαβάστε στην εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ που κυκλοφορεί την Κυριακή Διαβάστε στην εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ που κυκλοφορεί την Κυριακή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα, τρία άτομα, που ενέχονται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017
Επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών κυκλώματος, που ενέχεται σε διευκόλυνση εισόδου αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές (20-04-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συνολικά τρεις διακινητές (δύο ημεδαποί, 60 και 57 ετών και μία 46χρονη υπήκοος Αλβανίας), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, για διευκόλυνση εισόδου και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, η 46χρονη και ο 57χρονος εντοπίστηκαν στην πόλη της Ηγουμενίτσας και συνελήφθησαν καθώς προέκυψε ότι κατά περίπτωση διευκόλυναν, κατευθύνοντας και παρέχοντας κάλυψη, τρεις μη νόμιμους μετανάστες (υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 27, 24 και 22 ετών), προκειμένου να επιβιβαστούν παράνομα σε λεωφορείο, με προορισμό την Λευκάδα και την Κόρινθο.

Στο πλαίσιο διαχείρισης της υπόθεσης και της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας και ο 60χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τους τρεις λαθρομετανάστες, από την περιοχή της Σαγιάδας στην πόλη της Ηγουμενίτσας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν καταβάλει το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ στα μέλη του κυκλώματος, για τη λαθρομεταφορά.

Το προαναφερόμενο αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση τους. 


 
Read More »
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα, τρία άτομα, που ενέχονται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα, τρία άτομα, που ενέχονται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Βροχή από πεφταστέρια το βράδυ του Σαββάτου

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 
Η πρώτη βροχή από «πεφταστέρια» της άνοιξης, οι Λυρίδες, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, στο οποίο ανήκει και η Ελλάδα.

Οι πτώσεις των διαττόντων αστέρων θα κορυφωθούν το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου προς χαράματα της Κυριακής 23 Απριλίου, ενώ θα είναι ορατές έως τις 25 του μήνα, εφόσον ο καιρός επιτρέψει τις νυχτερινές παρατηρήσεις.
Οι Λυρίδες θεωρούνται μια μέση «βροχή» και στο αποκορύφωμά τους υπολογίζεται ότι εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα και πυρακτώνονται μέχρι 20 μετέωρα ανά ώρα. 
Οι Λυρίδες μερικές φορές δημιουργούν φωτεινά πεφταστέρια με μακριές ουρές, οι οποίες παραμένουν ορατές στον ουρανό επί αρκετά δευτερόλεπτα. 
Κάποιες χρονιές, τα «πεφταστέρια» τους έφθασαν ακόμη και τα 100 ανά ώρα.
Η συγκεκριμένη βροχή διαττόντων, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά το 687 π.Χ. από τους Κινέζους, φαινομενικά προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας, από όπου πήρε το όνομά της, και ιδίως από τον αστέρα Βέγα (‘Αλφα Λύρας), ο οποίος είναι το πιο λαμπρό άστρο του συγκεκριμένου αστερισμού και το δεύτερο φωτεινότερο άστρο του νυχτερινού ουρανού του βορείου ημισφαιρίου.
Η πραγματική όμως πηγή προέλευσης είναι ο κομήτης C/1861 G1 «Θάτσερ», τον οποίο ανακάλυψε το 1861 ο Αμερικανός Α.Θάτσερ.
Ο κομήτης αφήνει στο πέρασμά του μια μακριά ουρά σκόνης και σωματιδίων, η οποία διασταυρώνεται κάθε χρόνο με την τροχιά του πλανήτη μας. Ο κομήτης θα ξαναπεράσει πολύ κοντά από τη Γη το 2276, καθώς η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 415 χρόνια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τα απομεινάρια από την ουρά του κομήτη, μετά το τελευταίο κοντινό πέρασμά του κατά τον 19ο αιώνα, αιωρούνται ακόμα στο διάστημα και συνεχίζουν να προκαλούν τη «βροχή» των Λυρίδων κάθε χρόνο.


 
Read More »
Βροχή από πεφταστέρια το βράδυ του Σαββάτου Βροχή από πεφταστέρια το βράδυ του Σαββάτου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα - ENVY stage: Ακυρώνεται η συναυλία του Πέτρου Ίμβριου

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα - ENVY stage: Ακυρώνεται η συναυλία του Πέτρου Ίμβριου Ηγουμενίτσα - ENVY stage: Ακυρώνεται η συναυλία του Πέτρου Ίμβριου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Εξόρμηση στα Τζουμέρκα με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας - ΕΟΣΗ το διήμερο 30/4 - 1/5 θα εξορμήσει στα Τζουμέρκα.
Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ορειβατικό καταφύγιο Καταρράκτη που βρίσκεται σε υψόμετρο 1650μ.
Την Κυριακή 30/4 θα πραγματοποιηθεί πορεία 2 ωρών προς το καταφύγιο όπου και διανυκτέρευση.

Την Δευτέρα 1η Μαίου θα γίνουν δύο πορείες:
1η: Καταφύγιο - λιβάδι
Β.Δ. 1

2η: Καταφύγιο - κορυφή Καταφίδι 2393μ.
Β.Δ. 2 ή 5
Θα ακολουθήσει κατάβαση στο χωριό .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αμέσως μετά την άφιξη μας στο χωριό Καταρράκτης θα ακολουθήσει πορεία προς το καταφύγιο στην οποία θα πρέπει να μεταφέρετε τον εξοπλισμό διανυκτέρευσης (στρώμα κάριματ, υπνόσακος, προσωπικά είδη)

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, αδιάβροχο αντιανεμικό, νερό 2λίτρα, κολατσιό, μπατόν, σφυρίχτρα, φακός, καπέλο και ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.
Για την διανυκτέρευση θα χρειαστείτε πετσέτες υπνόσακο και στρώμα κάριματ.

Δηλώσεις συμμετοχής από Τρίτη 18/4 εως Παρασκευή 21/4 στα γραφεία του συλλόγου (Παλιά μαθητική Εστία, 2ος όροφος από αριστερη σκάλα) και ώρες 19.00-21.00.
Πληροφορίες: 2665.400.802 τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Αποστάσεις: Ηγουμενίτσα - Καταρράκτης: 125χλμ (2.5 ώρες περίπου με λεωφορείο)

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ


 
Read More »
Εξόρμηση στα Τζουμέρκα με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Εξόρμηση στα Τζουμέρκα με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας στις 24 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου(οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
Έκφραση γνώμης επί του προτεινόμενου σχεδίου παραχώρησης τμημάτων της χερσαίας ζώνης από τον Ο.Λ.ΗΓ. στον Δήμο Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στη διαδικασία ωρίμανσης έργων αστικού ηλεκτροφωτισμού μέσω του μηχανισμού ELENA που προωθείται από την Περιφέρεια Ηπείρου.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Ενημέρωση για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Α’ τρίμηνο 2017 (άρθρο 72 παρ.1 εδ. β του Ν.3852/2010).-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2017.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του δημοτικού ακινήτου με την ονομασία «ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» Τ.Κ. Πέρδικας.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Απευθείας εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στη θέση «Λούτσα» Τ.Κ. Πέρδικας μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς για σταυλικές εγκαταστάσεις.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Καταβολή εξόδων κηδείας υπαλλήλου Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Επί αιτήσεως Κωνσταντίνου Γουρνάρη περί ανάκλησης της με αριθμό 346/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και διαγραφή οφειλής.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση εκποίησης μετά από δημοπράτηση κατασχεμένων κινητών (τραπεζοκαθισμάτων).-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση εξόδων για τις εκδηλώσεις του εορτασμού Αγίου Γεωργίου.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση συνδιοργάνωσης ημερίδας με το ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα «Η Εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό» και διάθεση πίστωσης.-Εισηγητής: Δήμαρχος.
Έγκριση συνεργασίας με το ΚΠΕ Φιλιατών για την έκδοση βιβλίου και διάθεση πίστωσης.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Έγκριση διάθεσης χώρων κτιρίου Παλαιού Δημαρχείου Συβότων Τ.Κ. Πλαταριάς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαταριάς για χρήση δανειστικής βιβλιοθήκης.-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση δημοπράτησης κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας στη παραλία «ΔΕΗ» της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως χώρος εκκίνησης θαλάσσιων μέσων αναψυχής.-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 4.100,00τμ από το με αριθ. 504 κοινοτικό χερσολίβαδο στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.
Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 5.313,52τμ από το με αριθ. 395 κοινοτικό τεμάχιο Αγροκτήματος Συκοχώρι – Καρτέρι στην Τ.Κ. Καρτερίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 4.417,32τμ από το με αριθ. 10α Αγροκτήματος Σπαθαραίων της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 1.865,05τμ από το με αριθ. 444 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΣΤΙΑΝΙΩΤΙΚΑ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙΞ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου “ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ–ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για τα επόμενα δυόμιση έτη (άρθρο 76 Ν.3852/2010).-Εισηγητής: Δήμαρχος.
Δημιουργία Δημοτικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) στον Δήμο μας και ετήσια συντήρηση του λογισμικού του Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Έγκριση μετακίνησης του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Πάκου Δημήτριου στην Λάρισα για συνάντηση με την προϊσταμένη αρχή των ΚΔΑΠ.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Φεστιβάλ “Tipicita in Blu” στην Ancona της Ιταλίας 25 – 28 Μαΐου 2017, στο οποίο η πόλη της Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως «τιμώμενη πόλη».-Εισηγητής: Δήμαρχος.Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα «Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό»

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017


Με την εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών να αποτελεί νέα τάση και την απαραίτητη επένδυση στην τουριστική βιομηχανία, το ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό».

Στην ημερίδα, όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι καθηγητές και στελέχη του τουριστικού τομέα, αλλά και της πληροφορικής, πρόκειται να αναπτυχθούν θέματα εφαρμογής σύγχρονων μέσων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, αλλά και οι τρόποι ενίσχυσης της ηλεκτρονικής παρουσίας κάθε τουριστικού προορισμού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα «Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό» Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα «Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, έχοντας υπόψη τα άρθρα 6,7,8,9 και 26 του καταστατικού του Συλλόγου καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση στις 30/04/2017 , ημέρα Κυριακή από τις 9:00 πμ έως 15:00μμ στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα.
1.Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου 6/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 2/μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 9:00 πμ και θα τελειώσει στις 15:00μμ.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία στις 30/04/2017 (που είναι και το πιθανότερο ) η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 07/05/2017 στον ίδιο χώρο ,την ίδια ώρα με το ίδιο θέμα χωρίς άλλη πρόσκληση.
Σημειώνουμε ότι το δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι κυνηγοί – μέλη του Συλλόγου μας που έβγαλαν άδεια κατά την κυνηγετική περίοδο 2016-2017 και ότι για την ψηφοφορία απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την άδεια κυνηγιού.
ΣΗΜ: Υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνονται στο γραφείο του Συλλόγου μας ΚΥΠΡΟΥ 22 (Μέσα στο εμπορικό κέντρο στον ημιόροφο έως και 13/04/2017)

Το γραφείο του Συλλόγου μας θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:00 πμ έως και τις 11:00πμ.

Διευκρινίζεται ότι η τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων θα είναι στις 13/04/2017 ημέρα Πέμπτη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. Γραφείου :2665022333
πρόεδρος Κωλέττας Γεώργιος :6944605858
Aντιπρόεδρος Μπέσης Γεώργιος :6942476477

Ο πρόεδρος του Κ.Σ.Η.
Κωλέττας Γεώργιος 


 
Read More »
Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Την 12-4-2017 Το Νομικό Συμβούλιο Του Κράτους προκήρυξε μια θέση Δικηγόρου στην περιοχή της Θεσπρωτίας για συνεργασία με το Ελληνικό Δημόσιο, για μια διετία, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν. 3086/2002.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (Ακαδημίας 68 , 10678 ΑΘΗΝΑ) ΤΗΛ. 2103805854


 
Read More »
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Έπιπλα Γεωργίου: Δείτε το νέο φυλλάδιο με τις προσφορές μας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017Read More »
Έπιπλα Γεωργίου: Δείτε το νέο φυλλάδιο με τις προσφορές μας Έπιπλα Γεωργίου: Δείτε το νέο φυλλάδιο με τις προσφορές μας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017


Η τουριστική μονάδα karvouno villas στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, για τη τουριστική σεζόν του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικό στο email: info@karvounovillas.gr


 
Read More »
Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Elektrostore24 - Ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα κινητά τηλέφωνα

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Ελάτε στο κατάστημά μας στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας να δοκιμάσετε και να ζήσετε την εμπειρία με τα νέα κινητά και όλες τις δυνατότητες που έχουν!!!

Πεζόδρομος Γρ. Λαμπράκη Ηγουμενίτσα
Τηλ. 2665 094739


 
Read More »
Elektrostore24 - Ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα κινητά τηλέφωνα Elektrostore24 - Ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα κινητά τηλέφωνα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017


Πωλείται ψησταριά σε προσιτή τιμή και με λίγα λειτουργικά έξοδα. 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984554435


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2017 Rating: 5

Σελίδες