Έναρξη εγγραφών στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Έναρξη εγγραφών στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣΈναρξη εγγραφών Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ από 25/08/2022 και για όλο τον χρόνο, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6933255101.
Υπεύθυνη επικοινωνίας Μαριλένα Γκορέζη
Πτυχιούχοι Προπονητές UEFA
Κ8 Ανδρέας Βασιλείου
Κ10 Ανδρέας Βασιλείου
Κ12 Ιωάννης Μιττάκος
Κ14 Αλέξανδρος Καρύδης
Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας στο νέο ξεκίνημα της Ακαδημίας μας.
Read More »
Έναρξη εγγραφών στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ Έναρξη εγγραφών στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Εκτοξεύθηκε ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση - Η πορεία του δεύτερου τριμήνου στη Θεσπρωτία

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Εκτοξεύθηκε ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση - Η πορεία του δεύτερου τριμήνου στη Θεσπρωτία


Τεράστια είναι η αύξηση του τζίρου κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους για τους κλάδους των καταλυμάτων και της εστίασης στην Ήπειρο.
Η πλήρης άρση των απαγορευτικών μέτρων για την πανδημία έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση της κινητικότητας του πληθυσμού, των επισκέψεων και των εξόδων.
Η αύξηση του τζίρου για τους δύο σημαντικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο αν και το… ταμείο θα γίνει στο τέλος καθώς υπήρξε και έκρηξη των λειτουργικών εξόδων.
Το ενεργειακό κόστος και το κύμα ανατιμήσεων σε όλα τα προϊόντα συρρικνώνει τα κέρδη και μάλιστα σημαντικά.
Κατά τα λοιπά, ο Νομός Πρέβεζας καταγράφει την μεγαλύτερη αύξηση τζίρου τόσο στον κλάδο των καταλυμάτων όσο και της εστίασης κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Η πορεία στα καταλύματα
Στο Νομό Ιωαννίνων ο τζίρος των καταλυμάτων κατά το δεύτερο τρίμηνο αυξήθηκε κατά 103,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2021. Συνολικά ανήλθε σε 8,05 εκατομμύρια.
Στο Νομό Άρτας ο τζίρος αυξήθηκε κατά 78,1% και έφτασε στις 595 χιλιάδες.
Στο Νομό Θεσπρωτίας αυξήθηκε κατά 124,3% και έκλεισε στα 3,3 εκατομμύρια.
Στο Νομό Πρέβεζας καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση καθώς φτάνει στο 210% και ο τζίρος του δευτέρου τριμήνου στα 7,6 εκατομμύρια.

Η εστίαση
Η Πρέβεζα καταγράφει την μεγαλύτερη αύξηση και στον τζίρο της εστίασης κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Στο Νομό Ιωαννίνων ο τζίρος της εστίασης ανήλθε στα 24,5 εκατομμύρια αυξημένος κατά 58,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2021.
Στο Νομό Άρτας ο τζίρος ήταν 4,9 εκατομμύρια αυξημένος κατά 32,6.
Στο Νομό Θεσπρωτίας ο τζίρος ανήλθε στα 6,1 εκατομμύρια, αυξημένος κατά 50,9%.
Τέλος στο Νομό Πρέβεζας η αύξηση έφτασε στο 91% και ο τζίρος στην εστίαση ανήλθε στα 9,4 εκατομμύρια.
Read More »
Εκτοξεύθηκε ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση - Η πορεία του δεύτερου τριμήνου στη Θεσπρωτία Εκτοξεύθηκε ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση - Η πορεία του δεύτερου τριμήνου στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Αγώνας δρόμου για τα έργα στο λιμάνι - Παράταση ως την εκπνοή του ΕΣΠΑ

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Αγώνας δρόμου για τα έργα στο λιμάνι - Παράταση ως την εκπνοή του ΕΣΠΑ


Αγώνας δρόμου θα πρέπει να γίνει τους επόμενους μήνες ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τα οποία τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν περάσει από πολλές περιπέτειες.
Τα έργα της Γ1 φάσης είναι τα μεγαλύτερα που εκτελούνται σήμερα στην Ήπειρο καθώς ο προϋπολογισμός του αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Πέρασαν ωστόσο από σαράντα κύματα χωρίς ευθύνη του σημερινού αναδόχου ο οποίος υποκατέστησε τον πρώτο ανάδοχο που είχε προκύψει από τον διαγωνισμό.
Ωστόσο οι ρυθμοί εκτέλεσης τον τελευταίο χρόνο δεν ήταν οι επιθυμητοί. Υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση, 208 ημερών συγκεκριμένα, λόγω αδυναμίας της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για επίβλεψη.
Έτσι ο ανάδοχος υπέβαλλε αίτημα για παράταση των εργασιών που προβλεπόταν να ολοκληρωθούν στις αρχές του νέου έτους.
Το αίτημα εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και έτσι η Γ1 φάση θα πρέπει να ολοκληρωθεί ως τις αρχές Νοεμβρίου του 2023. Εξαντλείται ουσιαστικά και το τελευταίο χρονικό περιθώριο που υπάρχει καθώς στις 31 Δεκεμβρίου του 2023 λήγει το ΕΣΠΑ.
Η ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης έχουν ιδιαίτερη σημασία για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας καθώς είναι από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα της χώρας και πύλη προς την Ευρώπη.

Το έργο της Γ1 φάσης περιλαμβάνει:
– Τις απαιτούμενες εργασίες για την δημιουργία 3 νέων θέσεων πρόσδεσης πλοίων.
– Λιμενικά έργα διαμόρφωσης των χερσαίων χώρων και θωράκισης του προκύπτοντος νέου θαλασσίου μετώπου.
– Έργα οδοποιίας και κυκλοφοριακά έργα.
– Υδραυλικά έργα αποχέτευσης της χερσαίας ζώνης και των περιοχών όπισθεν αυτής.
– Κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις / δίκτυα.
– Εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου. Το έργο επίσης καλύπτει δαπάνες που αφορούν σε απαλλοτριώσεις για την απόκτηση ιδιοκτησίας γης, υπηρεσίες συμβούλου διαχείρισης, αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες και συνδέσεις / αποκαταστάσεις δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας (ΟΚΩ) και αποζημιώσεις.
Read More »
Αγώνας δρόμου για τα έργα στο λιμάνι - Παράταση ως την εκπνοή του ΕΣΠΑ Αγώνας δρόμου για τα έργα στο λιμάνι - Παράταση ως την εκπνοή του ΕΣΠΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας


Καλείστε σε μικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας (δια ζώσης και τηλεδιάσκεψη) που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3), στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00’ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του COVID-19 (άρθρο 78 του Ν.4954/2022), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Αναμόρφωση (7η) προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2022.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 266/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 282/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 290/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε οικονομικά αδύναμους δημότες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ.2 του Ν.3463/2006 (ΔΚΚ).
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Εισήγηση ΕΠΖ με την υπ’ αριθμ. 43/2022 απόφασή της για τροποποίηση του παλαιού εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. Γ75.
-Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση ΕΠΖ με την υπ’ αριθμ. 44/2022 απόφασή της για τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως στο Ο.Τ. 01 της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας .
-Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Εισήγηση ΕΠΖ με την υπ’ αριθμ. 45/2022 απόφασή της για λήψη καταρχήν απόφασης περί ανταλλαγής απαλλοτριωμένου εδαφοτεμαχίου ΑΔΜΗΕ ΑΕ με νέο εδαφοτεμάχιο ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση πυλώνα υψηλής τάσης στο πλαίσιο έδρασης εναέριας διασυνδετικής Γραμμής Μεταφοράς 150 KV διπλού κυκλώματος βαρέως τύπου ΑΡΑΧΘΟΣ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και συγκεκριμένα με το κύκλωμα Υ/Σ Πρέβεζας Ρ40-Υ/Σ Μούρτου Ρ30 στη θέση ΤΖΑΝΑ.
-Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Έκφραση γνώμης επί του περιεχομένου του φακέλου Μ.Π.Ε. του έργου «Ομάδα φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, 91 ιδιωτών-παραγωγών, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 45,479 MW, στη θέση «Λιβάδι Μεσοβουνίου Μαργαριτίου» Δήμου Ηγουμενίτσας, Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου», με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας «91 ιδιώτες - παραγωγοί της περιοχής».
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Και με τη "βούλα" η συμμετοχή του Θεσπρωτού στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Και με τη "βούλα" η συμμετοχή του Θεσπρωτού στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αφού προέβη στον απαραίτητο έλεγχο δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α του ν. 2725/99, όπως ισχύει, στις KΑΕ και ΠΑΕ Super League 2, ενέκρινε τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής του Θεσπρωτού στο Πρωτάθλημα της Super League -2.

Στο προπονητικό μέρος με εντατικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται στο προπονητικό Κέντρο στην Κεστρίνη, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Ηγουμενίτσας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Read More »
Και με τη "βούλα" η συμμετοχή του Θεσπρωτού στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 Και με τη "βούλα" η συμμετοχή του Θεσπρωτού στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου μπούφου στη Θεσπρωτία

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου μπούφου στη Θεσπρωτία


Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου πτηνού, μπούφου, εξελίχθηκε στην Εγνατία Οδό, στη σήραγγα της Μακρυχώρας στη Θεσπρωτία, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί.

Το πουλί εντόπισαν τραυματισμένο, αδύναμο να πετάξει διερχόμενοι οδηγοί και άμεσα ειδοποίησαν την Εγνατία, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας.

Οι δασοφύλακες κατάφεραν να προσεγγίσουν το τραυματισμένο πτηνό και το μετέφεραν στη Διεύθυνση Δασών, από όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τροφή, θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αθήνα και τo Σύλλογος Προστασίας Αγριας Ζωής Anima, ο οποίος δέχτηκε να το περιθάλψει εως ότου να είναι ικανό να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον. 

Ο μπούφος είναι το μεγαλύτερο είδος κουκουβάγιας στον κόσμο. 
Πρόκειται για την κοινή ονομασία του γένους Bubo και με την ευρύτερη έννοια του γένους Asio, Γλαυκόμορφων πτηνών της οικογένειας Stringidae. 
Ο Ευρασιατικός μπούφος (είδος B. bubo, αγγλ. eagle owl, γαλλ. grand duc) χαρακτηρίζεται από μεγάλο μέγεθος (μήκος 66-71 εκατοστόμετρα), από 2 θυσάνους φτερών στα αυτιά και από μεγάλα πορτοκαλί μάτια. 
Το φτέρωμά του είναι ξανθοκάστανο ως κιτρινόμαυρο, με καφέ κηλίδες, πιο ανοιχτόχρωμο στο κάτω μέρος. 
Ζει μοναχικός και φωλιάζει σε σχισμές βράχων, κουφάλες δέντρων, θάμνους και εγκαταλελειμμένες φωλιές αρπαχτικών. 
Το λυκόφως κουρνιάζει όρθιος σε ένα κλαδί και ανιχνεύει το έδαφος για την λεία του, που αποτελείται κυρίως από Τρωκτικά, λαγούς, κουνέλια και πουλιά.
Read More »
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου μπούφου στη Θεσπρωτία Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου μπούφου στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την Τουριστική Έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την Τουριστική Έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι


Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας «IFTM -Top Resa», που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Παρίσι, και ειδικότερα στον εκθεσιακό χώρο Paris Expo Porte de Versailles.
Στο περίπτερό της η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να προγραμματίσουν τις συναντήσεις τους με τουριστικούς πράκτορες και τους εν δυνάμει επισκέπτες από τη Γαλλία. Πρόκειται για μια αγορά ιδιαίτερα σημαντική για την Ήπειρο, δεδομένου ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον των Γάλλων για πολλές μορφές θεματικού τουρισμού.
Ειδικότερα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 στα email: ch.kazakos@php.gov.gr και ar.stasinou@gmail.com. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στις παραπάνω διευθύνσεις ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.
Επίσης, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην Έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στη Γαλλική ή στην Αγγλική γλώσσα. Το υλικό θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 1 μ.μ.
Περισσότερα για τη Διεθνή Έκθεση «IFTM-Top Resa 2022» στο www.iftm.fr/en-gb.html
Read More »
Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την Τουριστική Έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την Τουριστική Έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας στους 3 δήμους της Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας στους 3 δήμους της Θεσπρωτίας


Έργα αγροτικής οδοποιίας στους τρεις δήμους της Θεσπρωτίας ύψους 1,63 εκατομμυρίων ευρώ εντάχθηκαν στο σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με τον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων της Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, εγκρίθηκαν 4 αιτήσεις οι οποίες αφορούν: α. τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Ηγουμενίτσας συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 500.000 ευρώ, β. τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τοπική Κοινότητα Καταβόθρας του Δήμου Ηγουμενίτσας συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 200.000 ευρώ, γ. αγροτική οδοποιία Δήμου Φιλιατών συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 500.000 ευρώ και δ. τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Σουλίου συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 429.000 ευρώ.
«Ευχαριστώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον αρμόδιο Υφυπουργό Γιώργο Στύλιο και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Παπαγιαννίδη γιατί πέτυχαν μια γενναία αύξηση του προϋπολογισμού που επέτρεψε την ένταξη πολύ περισσότερων έργων αλλά και την αξιολόγηση των αιτήσεων σε χρόνο-ρεκόρ κάτω των έξι μηνών, αντί των δύο χρόνων που απαιτούνταν στο παρελθόν», δήλωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.
Read More »
Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας στους 3 δήμους της Θεσπρωτίας Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας στους 3 δήμους της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών


Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 8), στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1. 5η Αναμόρφωση Τεχνικού προγράμματος και Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχοι κ. Κατσάρης Πέτρος & κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

2. Έκθεση Β΄ τριμήνου του έτους 2022 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

3. Ορισμός εκπροσώπων για συγκρότηση Επιτροπής χαρακτηρισμού χώρων ως πολυσύχναστων παραλιών.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα για παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022
Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα για παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων


Συνελήφθη χθες (24-08-2022) νωρίς το πρωί στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Lussy», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του, στο όχημα και στο σπίτι του:
· ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 110 γραμμαρίων,
· δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,70 μέτρων,
· κυνηγετική καραμπίνα και
· 4 φυσίγγια

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα για παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα για παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2022 Rating: 5

Σελίδες