Ο Δονάτος Μαρτίνης εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019
 Ο Δονάτος Μαρτίνης εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας


 
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, η 1η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας στην αίθουσα συνεδριάσεων, για την εκλογή του νέου προεδρείου του ΔΣ, καθώς και των προέδρων και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας Ζωής.
 
Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου για τα δύο επόμενα χρόνια εκλέχθηκε εκ νέου, προερχόμενος από την πλειοψηφία, ο κ. Δονάτος Μαρτίνης.
 
Αντιπρόεδρος, προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση εκλέχθηκε ο κ. Αναστάσιος Ρούσης και Γραμματέας από την παράταξη του Θωμά Δημητρίου ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης.
Read More »
Ο Δονάτος Μαρτίνης εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας  Ο Δονάτος Μαρτίνης εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Ο Κώστας Παππάς, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019
Ο Κώστας Παππάς, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου
 

Ο Κώστας Παππάς εκλέχθηκε νέος προεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου στις διεργασίες που ολοκληρώθηκαν πριν απο λιγο (Βίντεο με ολόκληρη την συνεδρίαση σε επόμενο άρθρο)

Αντιπροεδρος εξελέγει ο Αναστάσιος Σουλάκης απο την παράταξη «Τοπος Αξιων» και γραμματέας ο Δανιήλ Αναστασόπουλος απο την παράταξη «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας».

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του στο σώμα:

Στον χαιρετισμό του ο νέος προεδρος έκανε λόγο για παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την λειτουργία του σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.

«Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ’ αρχής είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με το υπαλληλικό προσωπικό και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο και να αποτελούν «Κιβωτό»’ θεσμών και αξιών που θα προάγουν το ιστορικό όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος προεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο χαιρετισμός του Κώστα Παππά:

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Προεδρεύοντα Σύμβουλε, οφείλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου,

Aγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι του ιστορικού Δήμου Σουλίου, Κυρίες και Κύριοι συνδημότες,

Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με εκλέξατε στο αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχω περάσει από πολλά στάδια στη ζωή μου, κυρίως επαγγελματικά, αλλά σας βεβαιώνω ότι το σημερινό αξίωμα που μου εμπιστευτήκατε είναι το πιο ουσιαστικό, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον Δήμο μας από ένα καίριο και νευραλγικό πόστο, αλλά κυρίως επειδή μου δίνει την ευκαιρία, να κάνω ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτές τις παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την λειτουργία του Σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.

Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ’ αρχής είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με το υπαλληλικό προσωπικό και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο και να αποτελούν ‘’ Κιβωτό’’ θεσμών και αξιών που θα προάγουν το ιστορικό όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους.

Θέλω επίσης να δεσμευτώ, ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις το δικαίωμα του κάθε Συμβούλου να λέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα την άποψή του και να εκφράζει τους προβληματισμούς ή τις παρατηρήσεις του σε κάθε θέμα που θα αφορά τον Δήμο μας.

Θα επιδιώξω επίσης το Δημοτικό μας Συμβούλιο να αποτελέσει πρότυπο, ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, ευπρέπειας και συνεννόησης και σε αυτό ζητώ την συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων σας.

Σίγουρα η τιμή που μου κάνατε σήμερα εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο δικαιώνοντας τόσο εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, όσο και τον Κύριο Δήμαρχο ο οποίος με πρότεινε για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας που όλοι αγαπάμε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτήν την νέα περίοδο θα κληθεί να συμβάλλει με τον τρόπο του στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν πρόκληση και με την δική σας βοήθεια να συμβάλλουμε παραγωγικά και γόνιμα στην προσπάθεια που ήδη αρχίζει από την νέα Δημοτική Αρχή που μόλις ανέλαβε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο μας που όλοι ονειρευόμαστε και που μας αξίζει.
Read More »
Ο Κώστας Παππάς, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου Ο Κώστας Παππάς, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 12 η εκλογή του προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και των μελών των επιτροπών

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019
Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 12 η εκλογή του προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και των μελών των επιτροπών


Καλείστε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3) στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 ́ ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν.4555/2018 και 2 του Ν.4623/2019, αντίστοιχα.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 12 η εκλογή του προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και των μελών των επιτροπών Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 12 η εκλογή του προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και των μελών των επιτροπών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 43χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019
Σύλληψη 43χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα
 


Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 43χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 43χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Σελίδες