53χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
53χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ


Τραγικό τέλος βρήκε ένας 53χρονος, καθώς καταπατήθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Ο 53χρονος βρίσκονταν στην Βωβούσα Ιωαννίνων σε δασώδη περιοχή. 
 
Στόχος του να μαζέψει φλούδες από τα δέντρα, τις οποίες χρησιμοποιούν συνήθως για προστατευτικά σε κήπους.

Το σημείο ήταν κατηφορικό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του γεωργικού μηχανήματος που οδηγούσε.

Για να σώσει τη ζωή του, αποφάσισε να το εγκαταλείψει και να πηδήσει στο έδαφος.

Όμως δεν κατάφερε.

Βρέθηκε κάτω από το τρακτέρ και το ρυμουλκό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. 
 
Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Ο 53χρονος, πατέρας ενός παιδιού, κατάγονταν από το Φλαμπουράρι και ο τραγικός επίλογος έχει σκορπίσει πόνο σε όλη την περιοχή.
Read More »
53χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ 53χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Δείτε τους 97 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Δείτε τους 97 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας
Read More »
Δείτε τους 97 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας Δείτε τους 97 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Δείτε τους 37 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Σουλίου

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Δείτε τους 37 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Σουλίου
Read More »
Δείτε τους 37 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Σουλίου Δείτε τους 37 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Δείτε τους 28 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Φιλιατών

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Δείτε τους 28 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Φιλιατών

Read More »
Δείτε τους 28 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Φιλιατών Δείτε τους 28 επιλαχόντες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων για πεντάμηνη κοινωφελή εργασία

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων για πεντάμηνη κοινωφελή εργασία


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων που θα καλύψουν 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης για πέντε μήνες στους δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.
 
Ειδικότερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015», ο οποίος περιλαμβάνει 32.433 εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του Οργανισμού.
 
Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία μπορούν να αναζητήσουν τη σειρά κατάταξής τους στον προσωρινό πίνακα κατάταξης ανέργων ή τον λόγο αποκλεισμού τους στον πίνακα αποκλειόμενων, με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης (τον κωδικό αριθμό της αίτησης).
 
Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 08:00 μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. 
 
Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.
 
Ο οριστικός πίνακας κατάταξης καθώς και ο οριστικός πίνακας αποκλειόμενων θα καταρτιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και εξέτασης των ενστάσεων και ακολούθως θα ανακοινωθούν.
 
Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένονται οι προκηρύξεις από τον ΟΑΕΔ για άλλες 20.385 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε υπουργεία, περιφέρειες και εποπτευόμενους φορείς που εντάσσονται στη 2η φάση του προγράμματος.
 
Σημειώνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε για πρώτη φορά με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο υποβολής των υποψηφιοτήτων μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος του Οργανισμού και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ δημόσιας πρόσκλησης, δηλαδή χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία των ενδιαφερόμενων στα κέντρα προώθησης απασχόλησης για την προσκόμιση δικαιολογητικών.
Read More »
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων για πεντάμηνη κοινωφελή εργασία Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων για πεντάμηνη κοινωφελή εργασία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Νεκρός 56χρονος από πτώση από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Νεκρός 56χρονος από πτώση από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του

 
Τη ζωή του έχασε, πριν από λίγη ώρα ,ένας 56χρονος, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του της πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων,επί της οδού Πανούση.
 
Κάτω από άγνωστους λόγους, ο άνδρας, βρέθηκε στο κενό. 
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον 56χρονο και παρά τις προσπάθειες,οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και τελικά ο άνδρας έχασε τη μάχη...
 
Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη διενεργεί η Αστυνομία για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία, ή ατύχημα.
Read More »
Νεκρός 56χρονος από πτώση από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του Νεκρός 56χρονος από πτώση από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

65χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από εκκλησία

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
65χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από εκκλησία

 
 
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελεούσα η είδηση απαγχονισμού ενός 65χρονου άνδρα. 
 
Ο 65χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε απόσταση λίγων μέτρων από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του χωριού.

Στο χώρο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ αναμένεται να φτάσει και ο ιατροδικαστής προκειμένου να κάνει αυτοψία στο χώρο.

Ο 65χρονος οικοδόμος, είναι πατέρας τριών παιδιών και βρέθηκε νεκρός από συγγενικά του πρόσωπα και συγχωριανούς του.

Η είδηση του θανάτου του έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.
Read More »
65χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από εκκλησία 65χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από εκκλησία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Νεκρή ανασύρθηκε 63χρονη τουρίστρια από τη θάλασσα

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Νεκρή ανασύρθηκε 63χρονη τουρίστρια από τη θάλασσα

 
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από την θάλασσα, πριν από λίγη ώρα μια τουρίστρια η οποία έκανε τις διακοπές της, στον Βράχο Πρέβεζας.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 63χρονη,υπήκοος Σκοπίων,ανασύρθηκε από την θάλασσα αναίσθητη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν παραθεριστές δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
 
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Read More »
Νεκρή ανασύρθηκε 63χρονη τουρίστρια από τη θάλασσα  Νεκρή ανασύρθηκε 63χρονη τουρίστρια από τη θάλασσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Συλλήψεις 4 ατόμων για διάφορα αδικήματα

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Συλλήψεις 4 ατόμων για διάφορα αδικήματα


Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων και στην Πρέβεζα, τέσσερα άτομα για διάφορα αδικήματα.

Αναλυτικότερα:
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το βράδυ στον Κατσικά Ιωαννίνων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή «βράχου», βάρους (0,2) γραμμαρίων.

· Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης πέντε (5) μηνών, για κλοπή.

· Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το απόγευμα στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

· Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το απόγευμα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, ένας 23χρονος λαθρομετανάστης, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής -1.500- ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Read More »
Συλλήψεις 4 ατόμων για διάφορα αδικήματα Συλλήψεις 4 ατόμων για διάφορα αδικήματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Μόνο σε δύο παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας μπορείτε να κολυμπήσετε με τον σκύλο σας Δείτε σε ποιες

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Μόνο σε δύο παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας μπορείτε να κολυμπήσετε με τον σκύλο σας
Δείτε σε ποιες


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του το ΑΠ:816/2014 της 26 Νοεμβρίου 2014 έγγραφο του Υπουργού Ναυτιλίας & Αιγαίου, την εισήγηση και πρόταση του Αντιδημάρχου και τις απόψεις, τοποθετήσεις και προτάσεις των μελών του, κατά πλειοψηφία αποφάσισε και καθορίζει στον Δήμο Ηγουμενίτσας τις κάτωθι παραλίες, στις οποίες θα επιτρέπεται η πρόσβαση και επαφή με το νερό ζώων συντροφιάς: 
α) « Μέσα Γάτα » Τ.Κ. Πλαταριάς και 
β) « Σταυρολιμένας » Τ.Κ. Πέρδικας . 

Η παρούσα ρύθμιση δεν αναιρεί τις υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη ή του κηδεμόνα του ζώου που προβλέπουν συναφείς διατάξεις και έχουν να κάνουν με την άσκηση αυστηρής εποπτείας, την ηλεκτρονική σήμανση, καθώς και τη διάθεση βιβλιαρίου υγείας. 

• Μειοψήφησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γούλα Δήμητρα και Γκόλιας Βασίλειος, οι οποίοι πρότειναν, οι παραλίες στις οποίες θα επιτρέπεται η πρόσβαση και επαφή με το νερό ζώων συντροφιάς να είναι πιο κοντά στην πόλη της Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα πρότειναν τις παραλίες «Πετρέλαια» στην περιοχή Γωνιά και δίπλα από το λιμανάκι στην Ηγουμενίτσα.
Read More »
Μόνο σε δύο παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας μπορείτε να κολυμπήσετε με τον σκύλο σας Δείτε σε ποιες Μόνο σε δύο παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας μπορείτε να κολυμπήσετε με τον σκύλο σας  Δείτε σε ποιες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά
 
 
Τρέχει, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ράδιο Ηγουμενίτσα, που δείχνει με βίντεο ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, η Δημοτική Αρχή και προκηρύσσει διαγωνισμό ύψους 45.120,90€ για την αποκομιδή και την μεταφορά εκτιμούμενου συνολικού βάρους 1.210 τόνων αποβλήτων συσκευασίας.
 
Βέβαια στην διακήρυξη του διαγωνισμού, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, παραλείπει να αναφέρει που θα λειτουργήσει ο ΝΟΜΙΜΟΣ Σταθμός Μεταφόρτωσης των Ανακυκλώσιμων (ΣΜΑ), καθώς και την χρονική διάρκεια της σύμβασης.
 
 
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘ. 9/2015
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για την ανάθεση της εργασίας «Μεταφορά Αποβλήτων Συσκευασίας Δήμου Ηγουμενίτσας» σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.».

Συγκεκριμένα η εργασία αφορά στην αποκομιδή και μεταφορά εκτιμούμενου συνολικού βάρους 1.210 τόνων αποβλήτων συσκευασίας (ανακυκλώσιμων υλικών) από θέση (εντός των ορίων του Δήμου) που θα υποδειχθεί από την αρμόδια υπηρεσία στο ΚΔΑΥ Ιωαννίνων, καθώς επίσης και τη μεταφορά και διάθεση τυχόν υπολειμμάτων που θα προκύψουν από τη διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών, στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Η Συνολική Προϋπολογισθείσα ενδεικτική δαπάνη είναι 45.120,90€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, στις 11 Ιουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα11:00π.μ

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα (Διαχείριση Απορριμμάτων) και διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τη σχετική εμπειρία για την εκτέλεση της εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τις προσφορές τους πρέπει να καταθέσουν Εγγύηση συμμετοχής ύψους 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι ποσού 799,00€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του διαγωνισμού και να παραλαμβάνουν τη διακήρυξη αυτού από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας. Η διακήρυξη θα αναρτηθεί και στο Δικτυακό τόπο του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr/Διαγωνισμοί-Προμήθειες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2665 361 212 (Κώτσια Ιφιγένεια, Γραφείο Προμηθειών).

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Λώλος
Read More »
Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Διακοπή νερού σήμερα στην πόλη της Παραμυθιάς

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Διακοπή νερού σήμερα στην πόλη της Παραμυθιάς


Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην πόλη της Παραμυθιάς από τις 09:00 έως το πέρας των εργασιών στα παρακάτω σημεία:
  • Πεζόδρομο (από μαγαζί Αναστασίου μέχρι Παλιό Πρακτορείο)
  • Λαική αγορά
  • Οδός Ηφαίστου & Ζαλόγγου
  • Πρώην Τ.Ε.Α
Read More »
Διακοπή νερού σήμερα στην πόλη της Παραμυθιάς Διακοπή νερού σήμερα στην πόλη της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον, τα απορρίμματα και την "ανακύκλωση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον, τα απορρίμματα και την "ανακύκλωση"Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, την Κίνηση Ενεργός Πολίτης και με την υποστήριξη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας οι οποίοι είχαν σταθμό πρώτων βοηθειών, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Συνεργαζόμαστε για το περιβάλλον" στο χώρο του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας με σκοπό να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις για το φυσικό περιβάλλον, την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας καθώς και για την διαχείριση των απορριμμάτων και τη σημασία της ανακύκλωσης. 
 
Άραγε ενημέρωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας τους μικρούς μαθητές πως με δικές του ευθύνες δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο μας; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
 

 
Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσιάσεις, αφήγηση παραμυθιών, διαδραστικό παιχνίδι και ζωγραφική με θέμα το περιβάλλον, την ανακύκλωση και γενικότερα τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον, τα απορρίμματα και την "ανακύκλωση" Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον, τα απορρίμματα και την "ανακύκλωση" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Έκρυψε ανάμεσα σε σφουγγάρια 4 μετανάστες

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Ηγουμενίτσα: Έκρυψε ανάμεσα σε σφουγγάρια 4 μετανάστεςΤέσσερις (04) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί και ο 47χρονος αλλοδαπός διακινητής τους συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. τύπου VAN όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος αλλοδαπός οδηγός του μετέφερε εντός του φορτίου του, το οποίο αποτελούνταν από σφουγγάρια, τέσσερις (04) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Έκρυψε ανάμεσα σε σφουγγάρια 4 μετανάστες Ηγουμενίτσα: Έκρυψε ανάμεσα σε σφουγγάρια 4 μετανάστες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

"ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ" (;) ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
"ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ" (;) ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Μία ακόμα πρόσληψη επιστημονικού συνεργάτη, ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε Τοπογραφικά και Γεωλογικά θέματα, θα κάνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, με απόφαση του Δημάρχου κ. Λώλου.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Μην τρέξετε όλοι οι άνεργοι πτυχιούχοι Τοπογράφοι και Γεωλόγοι να κάνετε αίτηση για να αξιολογηθείτε.
Η θέση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του μπλοκ μας, είναι ήδη καπαρωμένη αφού η επιλογή γίνετε με απόφαση Δημάρχου ο οποίος προσλαμβάνει τα άτομα που είναι κατά την κρίση του κατάλληλα για τις θέσεις αυτές..
Το Ράδιο Ηγουμενίτσα προβλέπει από σήμερα (αν και δεν είμαστε ο μάντης Τειρεσίας), πως την θέση θα την πάρει πολιτικός φίλος του Δημάρχου που το επίθετό του ξεκινάει από ΜΥΡ......
Περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε ή να διαψευτούμε, από το αποτέλεσμα.
Ίδωμεν.

Τέλος, αφού κύριε Δήμαρχε είχατε αποφασίσει να προσλάβετε επιστημονικό συνεργάτη Τοπογράφο - Γεωλόγο, γιατί δώσατε στις 18 Μαΐου, με απευθείας ανάθεση, μελέτη με τίτλο: «Τοπογραφικές εφαρμογές στο Δήμο  Ηγουμενίτσας (Τ.Κ. Πέρδικας)»  έναντι του ποσού των 4.914,48  ευρώ; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μάλλον κοροϊδευόμαστε κανονικά...

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», όπως ισχύει, και αφορά τις θέσεις Ειδικών Συμβούλων – Ειδικών Συνεργατών
Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης»
Την υπ’ αριθμόν 55/74802/29.12.2010 ερμηνευτική εγκύκλιο του Τμήματος Προσωπικού Ο.Τ.Α. της Δ/νσης Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ της Γενικής Δ/νσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Οδηγίες σχετικά με το προσωπικό ειδικών θέσεων των Περιφερειών και Δήμων της Χώρας».
Την ανάγκη τεχνικής υποστήριξης του Δημάρχου Ηγουμενίτσας σε εξειδικευμένα θέματα Τοπογραφικού και Γεωλογικού Αντικειμένου επειδή δεν υπάρχει στο Δήμο στελεχιακό δυναμικό με τα ανάλογα προσόντα.
Το γεγονός ότι στο Δήμο Ηγουμενίτσας είναι καλυμμένη μόνο η μία θέση Ειδικών συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ

Ότι προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη ενός (1) Επιστημονικού Συνεργάτη ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε Τοπογραφικά και Γεωλογικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα ο Επιστημονικός Συνεργάτης θα εκπονεί και θα παρακολουθεί Τοπογραφικές ή Γεωλογικές Μελέτες καθώς επίσης και κάθε άλλη εργασία που μπορεί να του ανατεθεί από τον Δήμαρχο.

Επίσης, Θα πρέπει να διαθέτει ιδιόκτητο εξοπλισμό Τοπογραφικών Μετρήσεων (total station ή/και GPS ακριβείας) τον οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια της απασχόλησής του στο Δήμο εφόσον κριθεί αναγκαίο. Η κατοχή του εξοπλισμού αποδεικνύεται με Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερόμενου στην οποία θα αναγράφεται και το μοντέλο του εξοπλισμού και η χρονολογία αγοράς του.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής (με αντίστοιχη ισοτιμία από το Δ.ΟΑ.Τ.Ε.Π) ειδικότητας Τοπογράφου Μηχανικού (Θα προτιμηθούν όσοι διαθέτουν επιπλέον πτυχίο ειδικότητας Γεωλόγου)
Διδακτορικό δίπλωμα ή τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών Ανώτατης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή αξιόλογες ειδικές μελέτες, σχετιζόμενα με την Γεωλογία ή την Τοπογραφία.
Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/07,
Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών με ειδική εμπειρία.
Πιστοποιητικό Γέννησης (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία)
Απολυτήριο Στρατού (για τους άντρες υποψήφιους) ή βεβαίωση οτι έχει απαλαγεί νόμιμα απο αυτές
Πλήρες βιογραφικό σημείωμα με τεκμηριωμένα τα όσα αναγράφονται σε αυτό

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται στο γραφείο του Δημάρχου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσας) μέχρι και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015.

Η προκήρυξη αυτή θα τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ηγουμενίτσας, θα δημοσιευθεί σε μία (1) ημερήσια εφημερίδα του Νομού και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος
Read More »
"ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ" (;) ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ" (;) ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Το Δημοτικό Σχολείο Σαγιάδας Θεσπρωτίας στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Το Δημοτικό Σχολείο Σαγιάδας Θεσπρωτίας στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου

 
Το Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου επισκέφθηκαν οι μαθητές από το ακριτικό χωριό Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους. 
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στά εσωτερικά εκθέματα και στά εκθέματα κήπου, και φωτογραφήθηκαν με πολλά από αυτά. 
Στο τέλος δόθηκαν δώρα πόστερ και στό σχολείο δωρήθηκε ένας πίνακας ζωγραφικής αξίας 500 ευρώαπό την παρακαταθήκη του Μουσείου.
Read More »
Το Δημοτικό Σχολείο Σαγιάδας Θεσπρωτίας στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου  Το Δημοτικό Σχολείο Σαγιάδας Θεσπρωτίας στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες στην Ηγουμενίτσα


Αυτό το μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι ο Νίκος Πορτοκάλογλου "δίνει ρεύμα" και με τις "Φτερωτές Κιθάρες" του απογειώνει τις συναυλιακές νύχτες.

Φέτος ο Νίκος συναντά τους φίλους του το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Belvedere στην Ηγουμενίτσα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – ταξίδι σε όλους τους σταθμούς της πορείας του, η οποία μετράει ήδη τριάντα χρόνια.

Όλα όσα μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα είναι εκεί: χαρακτηριστικά ακόρντα και δυνατές μελωδίες, στίχοι που όλοι έχουμε ψιθυρίσει, ένταση και λυρισμός, δύση και ανατολή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα σε ένα πάρτι για νέους όλων των ηλικιών.

Θα είναι εκεί επίσης οι “Φτερωτές Κιθάρες”, η μπάντα που έχει δημιουργήσει ο Νίκος, με καταπληκτικούς νέους αλλά ήδη καταξιωμένους μουσικούς, έχοντας ηλεκτρισμένες προθέσεις για κιθαριστικές παρεκτροπές και ανεβαστική διάθεση.

Θα είναι εκεί σίγουρα, μια επιλογή από τον τελευταίο του δίσκο "Λιμάνια Ξένα", με τα αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια στις νέες τους σημερινές, τολμηρές και «αιρετικές» εκδοχές.

Και φυσικά τα τραγούδια…
…τραγούδια από τότε που η Φατμέ έπαιρνε τα ρίσκα της με άσωτους υιούς…
…τραγούδια για λόγους σοβαρούς και άλλα για τούνελ που βγάζουν σε άλλα τούνελ και στροφές…
…τραγούδια για καλοκαίρια, για θάλασσες σκοτεινές και για κύματα…
…τραγούδια που έμειναν ασυγχώρητα και έγιναν κομμάτια…
…τραγούδια που έπαιξαν με τον διάβολο και τραγούδια για καράβια που κάηκαν και για φωτιές που δεν λένε να σβήσουν…
…γι’ αυτό που λείπει… και γι’ αυτό που όταν δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

Οι Φτερωτές Κιθάρες:
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, κιθάρες, τραγούδι
Χάρης Μιχαηλίδης: κιθάρα, τραγούδι
Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα
Στην ηχοληψία ο Άκης Πασχαλάκης.

Βelvedere: 2ο χλμ Ηγουμενίτσας- Δρέπανου. Προσέλευση: 21.00
Εισιτήρια: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στην είσοδο (δωρεάν ποτό)
Προπώληση Εισιτηρίων στην Ηγουμενίτσα:
στα δισκοπωλεία B-Side και Βρύση,
στο βιβλιοπωλείο Κυριαζής,
και στο ticketbox.gr
Read More »
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες στην Ηγουμενίτσα Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Επίσκεψη φοιτητών 3ου έτους τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Επίσκεψη φοιτητών 3ου έτους τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας

 
Στις 27/05/2015 φοιτητές του τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επισκέφτηκαν το Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας όπου ξεναγήθηκαν στον χώρο της έκθεσης, παρατήρησαν την ορνιθοπανίδα του Δέλτα Καλαμά και επισκέφτηκαν τους εσωτερικούς υγροβιότοπους στην περιοχή της Σαγιάδας.

Επίσης υλοποιήθηκαν εργασίες πεδίου (μεθοδολογίες μελέτης υδάτινου περιβάλλοντος) στο πλαίσιο του μαθήματος της υδροβιολογίας.

Read More »
Επίσκεψη φοιτητών 3ου έτους τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας Επίσκεψη φοιτητών 3ου έτους τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)
 
 
Την Κυριακή 31 Μαΐου διεξήχθησαν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας .
 
Στους αγώνες που παρακολούθησαν πολλοί θεατές (κατάμεστες κερκίδες) υπήρχε η συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από 15 συλλόγους συνολικά .
 
 
 
Σημειώθηκαν πάρα πολλές αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες .
 
Στον αγώνα παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή που ήταν επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου μας η οποία τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ κ Τζοβάρα Λάμπρο για την προσφορά της στον αθλητισμό .

 
 
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κ Κάτσης Μ και κ .Γιόγιακας Β , ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος Ι και πολλοί άλλοι επίσημοι .
 
Ιδιαίτερη αξία έχει η παρουσία του κόσμου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων αθλητών και ιδιαιτέρως των αθλητών -τριων της Ακαδημίας του συλλόγου μας την απονομή των μεταλλίων έκανε η Πηγή Δεβετζή .

 
 
Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που ήταν : ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , SUPER MARKET ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΥ , CAFE BAR SOCIAL , HOTEL ΕΝΕΤΙΚΟ RESORT ΠΑΡΓΑ, ΤΑΒΕΡΝΑ SEAS , ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΟ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΛΕΚΟΣ ΗΓ/ΤΣΑ, HOTEL JOLLY καθώς επίσης τον χορηγό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ τα νερά ΖΑΓΟΡΙ .
 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για την πολύτιμη συνεισφορά τους καθώς επίσης όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και συνεισέφεραν για την άψογη διοργάνωση για την διοργάνωση των αγώνων καθώς επίσης τους συλλόγους που συμμετείχαν στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ
Read More »
Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Φιλιατών

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Φιλιατών


Συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Φιλιατών με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Εντολή παράστασης στο διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας.
2. Παράσταση για την εκπροσώπηση του Σταύρου Κωστάρα του Παύλου, πρώην αιρετού του Δήμου Φιλιατών , από τη δικηγόρο του δήμου του Δήμου Φιλιατών , με παγία αντιμισθία ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας την 5-6-2015.
3. Έγκριση όρων δημοπράτησης βοσκήσιμης έκτασης στην Τ.Κ. Χαρυαγής.
4. Έγκριση δαπάνης -διάθεσης πίστωσης και ανάθεσης του έργου: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην τ.κ. Βρυσέλλας .
5. Έγκριση δαπάνης -διάθεσης πίστωσης και ανάθεσης του έργου: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην τ.κ.Κερασοχωρίου.
6. Έγκριση δαπάνης -διάθεσης πίστωσης και ανάθεσης του έργου: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην τ.κ.Λιάς .
7. Έγκριση δαπάνης -διάθεσης πίστωσης και ανάθεσης του έργου: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην τ.κ.Παλαμπά.
8. Έγκριση δαπάνης -διάθεσης πίστωσης και ανάθεσης του έργου: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην τ.κ.Ριζό.
9. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Φιλιατών Συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Αγία Τριάδα Γραικοχωρίου - Μέγας Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015
Αγία Τριάδα Γραικοχωρίου - Μέγας Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας (ΒΙΝΤΕΟ)Read More »
Αγία Τριάδα Γραικοχωρίου - Μέγας Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας (ΒΙΝΤΕΟ) Αγία Τριάδα Γραικοχωρίου - Μέγας Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Σελίδες