Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τρεις ημεδαποί για ηχορύπανση Την γλίτωσε ΠΑΛΙ ο πειρατής του Δρεπάνου

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τρεις ημεδαποί για ηχορύπανση 
Την γλίτωσε ΠΑΛΙ ο πειρατής του Δρεπάνου


Συνελήφθησαν σήμερα (25-07-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 23 και 39 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες - μπαρ), για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ επιπρόσθετα δεν κατείχαν άδεια μουσικών οργάνων.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Read More »
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τρεις ημεδαποί για ηχορύπανση Την γλίτωσε ΠΑΛΙ ο πειρατής του Δρεπάνου Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τρεις ημεδαποί για ηχορύπανση  Την γλίτωσε ΠΑΛΙ ο πειρατής του Δρεπάνου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: ΙΧ ανατράπηκε στην παραλιακή – ο 27χρονος οδηγός στο νοσοκομείο (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Ηγουμενίτσα: ΙΧ ανατράπηκε στην παραλιακή – ο 27χρονος οδηγός στο νοσοκομείο (+ΦΩΤΟ)


Σήμερα το πρωί περί της 08:00 ΙX ξέφυγε της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην παραλιακή. Από πληροφορίες το ΙΧ κινούταν στο ρεύμα με κατεύθυνση το λιμάνι Ηγουμενίτσας όταν ξέφυγε της πορείας του, ανέβηκε το κράσπεδο και ανατράπηκε.

 
Από το συμβάν τραυματίστηκε ο 27χρονος οδηγός ο οποίος και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών. 
 
Read More »
Ηγουμενίτσα: ΙΧ ανατράπηκε στην παραλιακή – ο 27χρονος οδηγός στο νοσοκομείο (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: ΙΧ ανατράπηκε στην παραλιακή – ο 27χρονος οδηγός στο νοσοκομείο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Έχω Πόρσε και παρκάρω όπου γουστάρω

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Ηγουμενίτσα: Έχω Πόρσε και παρκάρω όπου γουστάρω
 

Το παράνομο παρκάρισμα είναι μία εικόνα πολύ συνηθισμένη. Και βέβαια υπάρχουν οι περιπτώσεις εκείνες, που ξεφεύγουν από το "συνηθισμένο" και γίνονται εξαιρετιά προκλητικές!

Ο οδηγός της συγκεκριμένης Πόρσε μπορεί να καμαρώνει για το πολυτελές αυτοκίνητό του, όμως δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αισθάνεται περήφανος για τον τρόπο που παρκάρει.

Ηγουμενίτσα, το πρωί της Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
 
Παρκάρισμα πάνω στη διάβαση πεζών...

Έχοντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι πιθανό να πιστεύει ότι όχι μόνο όλοι οι δρόμοι, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος του ανήκει!

Δεν είναι ο μόνος βέβαια.. Αλλά όταν πρόκειται για μία Πόρσε η πρόκληση γίνεται μεγαλύτερη! Ας τον αναζητήσουν ο Δήμος και η τροχαία για να τον...βραβεύσουν.

- Οι φωτό είναι του Θεόδωρου Παπαγιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε!
Read More »
Ηγουμενίτσα: Έχω Πόρσε και παρκάρω όπου γουστάρω Ηγουμενίτσα: Έχω Πόρσε και παρκάρω όπου γουστάρω Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Μία πρόσληψη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Μία πρόσληψη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα με την εξής, υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

Μετά την τελευταία αναμόρφωση του ανωτέρω Παραρτήματος με σήμανση έκδοσης «23-01-2015» επισημαίνεται τροποποίηση σχετικά με τον ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα, απευθύνοντάς την στη γραμματεία υπόψιν κας Κ. Τσίπη (τηλ. επικοινωνίας: 2665 0 23223). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά)και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες και συγκεκριμένα

από 28-7-2015 έως και 6-8-2015.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).
Read More »
Μία πρόσληψη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας Μία πρόσληψη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ


Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 27 Ιουλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση σχεδίου «Επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Ηγουμενίτσας 2014-2019 (Α’ φάση). -Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο Υποστήριξη της υποψηφιότητας «Ιωάννινα – Ήπειρος, Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης». -Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 3ο Ενημέρωση για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Α’ εξάμηνο 2015 (άρθρο 72 παρ.1 εδ. β του Ν.3852/2010). -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 4ο Αναμόρφωση - τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2015. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση διενέργειας Διεθνή Ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας Υγρών καυσίμων και λιπαντικών ετών 2016 και 2017 για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Νομικού προσώπου ΠΑΚΠΠΟ και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 990.248,80 ευρώ. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση διενέργειας Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού για την Προμήθεια Εξοπλισμού Παιδικής Χαράς Ηγουμενίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00€. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 7ο Απευθείας ανάθεση της προμήθειας τροφίμων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για την κάλυψη των έκτακτων και άμεσων αναγκών του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Νομικού προσώπου Π.Α.Κ.Π.Π.Ο. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 8ο Ορισμός εκπροσώπου και εξουσιοδότησή του για την υπογραφή της σύμβασης με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Τ.Α.) για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» -Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 9ο Απευθείας μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση διάθεσης ποσού για διοργάνωση εκδηλώσεων στην Πέρδικα. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση διάθεσης ποσού για αγορά βιβλίων. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 12ο Έξοδα κίνησης Αντιδημάρχου Μιχάλη Γκίκα.-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 13ο Έξοδα κίνησης Δημάρχου. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 14ο Πρόσληψη ενός (1) Ναυαγοσώστη με σύμβαση ΙΔΟΧ. -Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση πρόσληψης προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο για τον μήνα Αύγουστο, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 210 του ν.3584/2005. -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση λειτουργίας λεωφορείου για την αστική γραμμή Πέρδικα – Παραλίες. -Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 17ο Αντικατάσταση μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. ‘‘Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας’’. -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 18ο Επί του με αριθμ. πρωτ. 28972/2105/20-5-2015 εγγράφου της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας, για έκφραση γνώμης για την χορήγηση άδειας δημιουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης στην κα Παρασκευή Χαϊδούση του Ιωάννη, σε δασική έκταση που βρίσκεται στη θέση Ναβάρι του οικισμού Αμπελιών της Δ.Κ. Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 19ο Επί του με αριθμ. πρωτ. 44138/2802/11-7-2014 εγγράφου της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας, για έκφραση γνώμης για την χορήγηση άδειας δημιουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης στον κ. Καρβούνη Ανδρέα του Γεωργίου, σε δασική έκταση που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καταβόθρας της Δ.Ε. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 20ο Επί αιτήματος συμβούλων των συνδυασμών της μειοψηφίας για συζήτηση του θέματος «Ιδιοκτησιακό καθεστώς Δρεπάνου». -Εισηγητής: Θωμάς Παππάς – Δημοτικός Σύμβουλος.
ΘΕΜΑ 21ο Διακοπή εργασιών του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες στο οδικό δίκτυο της ΔΚ Πέρδικας». -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 22ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποπεράτωση αντιπλημμυρικών έργων εντός οικισμού Πέρδικας (περιοχή Βλάχας)». -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 23ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “Ανάπλαση πεζοδρόμων και κλιμάκων στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας” του Δήμου Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 24ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Δημαρχιακού Μεγάρου» του πρώην Δήμου Μαργαριτίου. -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 25ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση αρδευτικού έργου κάτω ρού Καλαμά περιοχής Δήμου Ηγουμενίτσας». -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 26ο Εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 27ο Έγκριση ανάθεσης εργασιών κοπής χόρτων σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους στη Δημοτική Ενότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας (7.380,00 € συνολικά). -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 28ο Έγκριση ανάθεσης εργασιών κοπής χόρτων σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους στη Δημοτική Ενότητα Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας (3.690,00 € συνολικά). -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 29ο Έγκριση ανάθεσης εργασιών κοπής χόρτων σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους στη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας (3.690,00 € συνολικά). -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 30ο Έγκριση ανάθεσης εργασιών κοπής χόρτων σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους στη Δημοτική Ενότητα Παραποτάμου του Δήμου Ηγουμενίτσας (3.690,00 € συνολικά). -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 31ο Έγκριση ανάθεσης εργασιών κοπής χόρτων σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους στη Δημοτική Ενότητα Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας (3.690,00 € συνολικά). -Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
Read More »
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι στη Πέστανη Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι στη Πέστανη Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Read More »
Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι στη Πέστανη Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι στη Πέστανη Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα σήμερα για την Παχυσαρκία κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα σήμερα για την Παχυσαρκία κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ως συνεργαζόμενος φορέας με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών και το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στηρίζει την εκδήλωση με θέμα «Αγωγή, Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας


Read More »
Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα σήμερα για την Παχυσαρκία κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα σήμερα για την Παχυσαρκία κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου


 
Το CAMPING DREPANOS βρίσκεται 5 χλμ, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας 
Είναι μια πανέμορφη  χερσόνησος  έχει έκταση 32 στρέμματα. 
Βρίσκεται δίπλα στο κύμα  του  Ιόνιου. 


Περιστοιχίζεται από αμμώδη  παραλία  με υπέροχη θέα και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σχεδόν ολόκληρο καλυμμένο από ψηλούς ευκαλύπτους .

Oλα τα τροχοσπιτα, τα αυτοκινουμενα και οι σκηνές, έχουν θέα την θαλασσα. 
Βρίσκονται σε ένα καθαρό και ήσυχο περιβάλλον με πλούσια σκιά απο ψηλούς ευκάλυπτους.

Μπορειτε να ερθετε στο Camping DREPANOS και εμεις θα σας νοικιάσουμε σκηνές 2 ή 4 ατόμων για να μείνετε.

Sea Side Restaurant   

 

Το  CAMPING DREPANOS , σας περιμένει για να γεμίσει την μέρα σας με γεύσεις!  Kαθημερινά, μεσημέρι και βράδυ θα βρείτε μια σειρά από πεντανόστιμα κύρια πιάτα,  δροσερές σαλάτες, φρούτα και γλυκά, όλα φρεσκομαγειρεμένα, με αγνά υλικά από  ντόπιους παραγωγούς και φτιαγμένα με μεράκι και αγαπημένες συνταγές. θα βρείτε  καθημερινά επιλογές που ξέρουμε ότι θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να γλύφουν  τα δάχτυλά τους – και τους γονείς τους χαρούμενους για τη διατροφική αξία του  γεύματος των παιδιών τους.


Sea Side Beach Bar   
Θεωρείτε ίσως το δημοφιλέστερο Beach Bar. Ξεχωριστό, με άνεση χώρου, άψογο service, δικό του parking και μια χρυσή παραλια με τις πιο περιζήτητες ξαπλώστρες, προσφερει πάντα κάτι ξεχωριστό στους φιλοξενούμενούς του.

Υπηρεσίες 

-    Beach bar
-    Mini market
-    Καινούριο εστιατόριο με πλούσιο μενού
-    Χώροι για barbeque
-    Ζεστό νερό 24ώρες
-    Ψυγεία & καταψύκτες
-    Χώρους για πλύσιμο ρούχων και πιάτων
-    Χρηματοκιβώτιο στη reception
-    Παιδική χαρά
-    Beach Volley
-    Κρεπερί
-    Γήπεδα Tennis
-    Δωρεάν Πρόσβαση Internet WiFi

-    Tennis

Δραστηριότητες 

Γυμναστική
Γήπεδο Τένις
Beach Volley
Χώρος για ρακέτες
Βόλτες
Εκδηλώσεις   
Οι καταπληκτικά διαμορφωμένοι χώροι του Bar και Restaurant, οι παροχές και η φιλόξενη ατμόσφαιρα του Camping, συνθέτουν την ιδανική επιλογή για κάθε σας ξεχωριστή περίσταση. Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία διοργανώνοντας οποιαδήποτε εκδήλωση πάνω στην  παραλία, συνοδευμένη απο τις γευστικές προτάσεις του Sea Side Restaurant.  Οι χώροι του Camping μπορουν να καλύψουν οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις-συνέδρια.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 
Διανυκτέρευση ενηλίκου
   ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡ.
01/04-30/06  &
01/09-20/10         
           6.00 €
   ΥΨΗΛΗ ΠΕΡ.
  01/07-31/08 
        
          7.00€
Διανυκτέρευση παιδιού          3.00 €         4.50 €
Σκηνή          4.50 €         4.50 €
Τροχόσπιτο          5.00 €         5.50 € 
Aυτοκινούμενο             5.50 €          6.00 €
Αυτοκίνητο                3.50 €         3.50 €
Μοτοσικλέτα                2.50 €         2.50 €
Ενοικίαση Σκηνής  2 ατόμων          5.50 €          6.00 €
Διημέρευση ενηλίκου           3.00 €        3.00 €
Διημέρευση  παιδιού          1.50 €        1.50 €
Ηλεκτρικό ρεύμα           3.00 €        3.50 €


Προσφορές   
10-20 Ημέρες : 5% Εκπτωση  
21-30 Ημέρες : 8% Εκπτωση  
30+ Ημέρες : 10% Εκπτωση

Read More »
CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Μικρή Άμμος, ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Μικρή Άμμος, ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού

 
Καταγάλανα νερά και δέντρα που ακουμπάνε στη θάλασσα... 
Ένα μοναδικό τοπίο, το οποίο ήρθε να αναδειχθεί μέσα από το μεράκι και την αγάπη ανθρώπων που σέβονται αυτό που βρίσκουν και επενδύουν για να το αναδείξουν.

Η Μικρή Άμμος, από τους κορυφαίους προορισμούς, συνδυάζει τη γοητεία των Συβότων με την άριστη φιλοξενία και παραμένει διαχρονική.

Ο χώρος πιο όμορφος από ποτέ, άνοιξε και υποδέχεται απ' αυτό το τριήμερο τους πρώτους τουρίστες. Ηπειρώτες και μη...

 
Άνεση στην παραλία, περιποίηση και βέβαια το εκπληκτικό γαλάζιο του Ιονίου το οποίο αγκαλιάζει το πράσινο του βουνού.

Κάθε είδους νοστιμιά που φτάνει δίπλα στο κύμα και τα πιο in κοκτέιλ, που έρχονται για να δροσίσουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Αγαπημένος χώρος για όλους, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.
Read More »
Μικρή Άμμος, ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού  Μικρή Άμμος, ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Σύγκρουση ιστιοφόρου με ταχύπλοο στην Πλαταριά

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Σύγκρουση ιστιοφόρου με ταχύπλοο στην Πλαταριά


Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για σύγκρουση του Ι/Φ σκάφους “NIGHT FEVER” σημαίας Ην.Βασιλείου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Τ/Χ σκάφος “FR-D200”, σημαίας Γερμανίας, στο οποίο επέβαιναν δύο (02) ημεδαποί, στη θαλάσσια περιοχή 0,5 ν.μ. από το λιμάνι “ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ” Θεσπρωτίας.

Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώνοντας ότι από τη σύγκρουση το Τ/Χ είχε ημιβυθιστεί, ενώ οι δύο επιβαίνοντες του, περισυνελέγησαν από παραπλέων σκάφος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην ακτή.

Το “NIGHT FEVER” ρυμούλκησε το ημιβυθισμένο σκάφος στο λιμένα Πλαταριάς, όπου εν συνεχεία αναλκύστηκε και παραμένει σε χερσαίο χώρο του λιμένα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο σκαφών μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικών αξιοπλοΐας.
Read More »
Σύγκρουση ιστιοφόρου με ταχύπλοο στην Πλαταριά Σύγκρουση ιστιοφόρου με ταχύπλοο στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: 39χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Ηγουμενίτσα: 39χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του


Ένας 39χρονος, έπεσε το βράδυ της Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Γραικοχώρι του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο άτυχος 39χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι ευχές όλων μας είναι μαζί του, για να έχει ευτυχή ανάρρωση από τα τραύματά του.
Read More »
Ηγουμενίτσα: 39χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του Ηγουμενίτσα: 39χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5
Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
24 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αλλάζουν πόστα στην Ήπειρο
Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα

Αλλαγές επέρχονται σε θέσεις διοικητών και επιτελών αξιωματικών της ΕΛΑΣ, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηπείρου,αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις του σώματος. Το Ανώτατο Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, που συνεδρίασε προχθές, αποφάσισε μεταθέσεις, που όσον αφορά τους διοικητές υπηρεσιών στη Διεύθυνση ΑστυνομίαςΗπείρου , έχουν ως εξής:

Α/Β ΒΑΖΟΥΡΑΣ Χρήστος, από Υπoδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς στο Αστ. Τμήμα Άρτας.
Υ/Β ΓΟΥΛΑΣ Αναστάσιος από Αστυνομικό Τμήμα Άρτας στο Α.Τ. Βουργαρελίου.
Α/Β ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Σωτήριος από Τμήμα Τροχαίας Άρτας στο Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.
Α/Α ΓΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος από Αστυνομικό Τμήμα Βουργαρελίου στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Υ/Α ΝΙΚΟΛΑΟΥ Βασίλειος από Τμήμα Αλλοδαπών Διαβατηριακού Ελέγχου Ηγουμενίτσας στο Ά Τήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Α/Β ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ Ευστράτιος από Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενί­τσας στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.
Α/Υ ΛΑΛΑΣ Μιχαήλ-Ιωάννης από Δ/νση Αστυνομίας Ιωαννίνων στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.
Υ/Β ΠΡΙΑΒΑΛΗΣ Ιωάννης, από Δ/νση Αστυνομίας Ιωαννίνων στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.
Α/Β ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Περικλής από Υποδ/νση Ασφάλειας Ιωαννί­νων στο Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.
Υ/Β ΚΟΚΚΙΝΗΣ Νικόλαος από Υποδ/νση Ασφάλειας Ιωαννίνων στο Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Υ/Α ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Σπυρίδων από Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.
Α/Β ΖΗΚΟΣ Επαμεινώνδας από Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.
Υ/Α ΧΡΗΣΤΟΥ Αθανάσιος από Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων στο Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων.
Α/Α ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ Δημήτριος από Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας στη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Ηπείρου /Επιτελείο.
Α/Α ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Δήμητρα από Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά στη Δ/νση Αστυνομίας Ιωαννίνων /Επιτελείο.
Α/Β ΓΡΙΒΑΣ Κωνσταντίνος από Αστυνομικό Τμήμα Κήπων στην Υποδ/νση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Α/Β ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ανδρέας από Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας στην Υποδ/νση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Α/Β ΒΑΡΒΑΛΑΣ Αθανάσιος από Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου στο Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.
Α/Α ΜΠΡΑΧΟΣ Σπυρίδων από Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων
Υ/Β ΤΟΥΣΙΑΣ Βασίλειος από Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων.
Α/Β ΚΑΡΡΑΣ Γρηγόριος από Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων στο Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.
Α/Α ΑΡΧΟΝΤΗ Μαρκέλλα από Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας στη Δ/νση Αστυνομίας Πρέβεζας/Επιτελείο.
Α/Α ΒΑΣΣΟΣ Ευάγγελος από Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.
Υ/Β ΓΟΥΣΗΣ Πολύδωρος από Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου στο Αστυνομικό Τμήμα Λούρου
Read More »
Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Την Δευτέρα στην κατασκήνωση Παραμυθιάς, το ατμοσφαιρικό 5o Camp Music Project

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015
Την Δευτέρα στην κατασκήνωση Παραμυθιάς, το ατμοσφαιρικό 5o Camp Music Project

 
Το 5o Camp Music Project, μια εκδήλωση εχει να γίνει θεσμός, πραγματοποιείται την Δευτέρα 27 Ιουλίου στην Κατασκήνωση Παραμυθιάς.

Ένα πολύωρο πάρτι στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο της πόλης, με ένα ιδιαίτερο dj set, happenings και πολλές εκπλήξεις.

Οι πύλες ανοίγουν στις 9:00μμ και οι διοργανωτές υπόσχονται ένα forrest party βγαλμένο από άλλη διάσταση.

Στα πλατό οι: Bolosis, coLLar, J.Paschos & Larry_S


Read More »
Την Δευτέρα στην κατασκήνωση Παραμυθιάς, το ατμοσφαιρικό 5o Camp Music Project Την Δευτέρα στην κατασκήνωση Παραμυθιάς, το ατμοσφαιρικό 5o Camp Music Project Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες