7 κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
7 κρούσματα σήμερα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
Π.Ε. Άρτας 0
Π.Ε. Θεσπρωτίας 0
Π.Ε. Ιωαννίνων 7
Π.Ε. Πρέβεζας 0
Read More »
7 κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο 7 κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

510 νέα κρούσματα, 20 νεκροί και 323 διασωληνωμένοι

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
510 νέα κρούσματα, 20 νεκροί και 323 διασωληνωμένοι


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα ανακοινώνουμε 510 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 148370, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5721 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45355 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

323 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 225 (69.7%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 87.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1028 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 20 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5441 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3213 (59.1%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
510 νέα κρούσματα, 20 νεκροί και 323 διασωληνωμένοι 510 νέα κρούσματα, 20 νεκροί και 323 διασωληνωμένοι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο ΗγουμενίτσαςΚαλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 20 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00’ με τα παρακάτω θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο 
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής για την Αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 2ο 
Έγκριση λειτουργίας κατά την ημέρα του Σαββάτου, για το έτος 2021, της υπηρεσίας είσπραξης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας, για την είσπραξη τελών από τη δημοτική αγορά. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 3ο 
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη παρατηρητηρίου Πέρδικας». 
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 4ο 
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου στον οικισμό Συβότων». 
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 5ο 
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την υλοποίηση του έργου "Έργα ανάπλασης κέντρου πόλης Ηγουμενίτσας (οδοί Γρ. Λαμπράκη, Ελ. Βενιζέλου, 23ης Φεβρουαρίου, Ολύμπου, Ζαλόγγου)». 
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 6ο 
Εισήγηση ΕΠΖ για την εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.000,00τ.μ. από τμήμα του με αριθμό 2 τεμαχίου διανομής Πέρδικας έτους 1956 (αναμόρφωση 1972) της Κοινότητας Πέρδικας Δήμου Ηγουμενίτσας για την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων. 
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 7ο 
Εισήγηση ΕΠΖ για την μεταβίβαση του με αριθ. 113/Α οικοπέδου, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 150 στην θέση «Βουνίστρα» της Κοινότητας Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη του. 
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 8ο 
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εξέταση αιτήματος χορήγησης περιπτέρου στην Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 9ο 
Τροποποίησης της απόφασης σύστασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής". 
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος- Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 10ο 
Έκφραση γνώμης επί των ΜΠΕ δραστηριότητας «Φ/B Πάρκο εγκατεστημένης ισχύος 15,028 MWp στην Τ.Κ. Σπαθαραίων Δ.Ε. Μαργαριτίου Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΕ Θεσπρωτίας” στη θέση «Κοκκινόχωμα 1» με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την εταιρεία «ABO WIND A.G.». 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 11ο 
Έκφραση γνώμης επί των ΜΠΕ δραστηριότητας «Φ/B Πάρκο εγκατεστημένης ισχύος 15,028 MWp στην Τ.Κ. Σπαθαραίων Δ.Ε. Μαργαριτίου Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΕ Θεσπρωτίας” στη θέση «Κοκκινόχωμα 2» με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την εταιρεία «ABO WIND HELLAS A.E.». 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 12ο 
Έκφραση γνώμης επί των ΜΠΕ δραστηριότητας «Φ/B Πάρκο εγκατεστημένης ισχύος 15,028 MWp στην Τ.Κ. Σπαθαραίων Δ.Ε. Μαργαριτίου Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΕ Θεσπρωτίας” στη θέση «Ξενές» με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την εταιρεία «ABO WIND A.G.». 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 13ο 
Επί αιτήσεως «Σωματείο Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Πολυνερίου» για παραχώρηση αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Πολυνερίου για στέγαση του συλλόγου. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 14ο 
Έγκριση 24ωρης λειτουργίας και κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2021. 
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 15ο 
Καθορισμός ημερομηνίας και χώρου για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 250 κιλών αβοκάντο

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 250 κιλών αβοκάντο Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής αγροτικών προϊόντων, για την οποία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού. 
 Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 04/11/2020 έως 06/12/2020 ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από αγροτεμάχιο σε χωριό της Άρτας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά -250- κιλά αβοκάντο βιολογικής καλλιέργειας. 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 250 κιλών αβοκάντο Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 250 κιλών αβοκάντο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Το μεγαλύτερο μονοπάτι στην Ελλάδα εξαπλώνεται και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
Το μεγαλύτερο μονοπάτι στην Ελλάδα εξαπλώνεται και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου Η πυκνή βλάστηση κρύβει πέτρινα μονοπάτια, γεφύρια, παμπάλαια ξωκλήσια και ενδεχομένως αρχαιολογικές θέσεις ανεκτίμητης αξίας. Πάνω σε εκπλήξεις και… θησαυρούς πέφτουν όσοι ασχολούνται µε το μεγαλύτερο μονοπάτι που σηματοδοτείται στην Ελλάδα. 
Αυτό είναι στην Ήπειρο, έχει σε πρώτη φάση 370 χιλιόμετρα και καλύπτει τα Ιωάννινα και μέρος της Άρτας. 
Στο μέλλον θα εξαπλώνεται και στους τέσσερις νομούς και το μήκος του θα ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα. 
Το Epirus Trail είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα, που υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου µε στόχο να αναδείξει τον ορεινό όγκο, μέσα από περιπατητικές διαδρομές και εναλλακτικές δραστηριότητες στα Τζουμέρκα, στα Αθαµανικά Ορη, στα βουνά του Σουλίου, στο Ξηροβούνι. 
«Στόχος µας είναι μία µμεγάλη ορεινή περιπέτεια, που θα διασχίζει την Ήπειρο από το Γράµµο μέχρι τα Τζουµέρκα. Το μονοπάτι αυτό θα γίνει ένα βαγόνι ανάπτυξης για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάδειξη των παλιών οδικών αρτηριών, µέσω των οποίων οι Ηπειρώτες για αιώνες μετακινούνταν στην ενδοχώρα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή στο εξωτερικό» δηλώνει στο «Εθνος» ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριµάνης. 

Τα μονοπάτι ακολουθεί κυκλική πορεία και το σχήμα του είναι σαν… τηγάνι. 
Ο επισκέπτης της Ηπείρου μπορεί να κάνει µε τα πόδια ένα τμήμα της διαδρομής των 370 χιλιομέτρων ή και ολόκληρη αργότερα -αν θέλει και αντέχει- και να γνωρίσει τοπία απαράµιλλης ομορφιάς. 
Στελέχη της περιφέρειας και αρκετοί εθελοντές έχουν ήδη καθαρίσει και τοποθετήσει σήμανση σε περισσότερα από 100 χιλιόμετρα της διαδρομής. 
Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, χρειάστηκε να κόψουν την οργιώδη βλάστηση, να µπουν μέσα σε πυκνά δάση, να αναδείξουν χωμάτινες διαδρομές. 
Όσοι εργάζονται βρέθηκαν μπροστά σε χαµένα στη λήθη του χρόνου πέτρινα γεφύρια, τα οποία στο απώτερο παρελθόν ήταν οι δρόµοι επικοινωνίας και µετακίνησης των κατοίκων της Ηπείρου. 
Πάνω από αυτά πέρασαν οι µάστορες της πέτρας, οι γανωµατάδες, αλλά και αγιογράφοι, πολεµιστές και κλέφτες, κτηνοτρόφοι και γεωργοί, καραβάνια γάµου και νέοι που Τουρισµού της Περιφέρειας Ηπείρου.
Αντίστοιχα µονοπάτια υπάρχουν στις Αλπεις (το Tour de Mont Blanc), στην Ιταλία (η Alta Via, την οποία έχει επισκεφτεί κ. Καχριµάνης και εµπνεύστηκε την ιδέα), στην Ισπανία, στις ΗΠΑ. 
Για τους εµπνευστές του εγχειρήµατος, η δηµιουργία του µονοπατιού Epirus Trail θα αποτελέσει ένα προστιθέµενης αξίας τουριστικό προϊόν για την περαιτέρω προβολή της περιοχής της Ηπείρου, µέσω του εναλλακτικού τουρισµού. Αναφορικά µε τις εργασίες που έχουν γίνει στο πεδίο µέχρι τώρα, έχει καθαριστεί και σηµατοδοτηθεί το τµήµα Βωβούσα, Βάλια Κάλντα, Φλέγγες, Μαυροβούνι, Λίµνη Πηγών Αώου, Μέτσοβο, Ανθοχώρι, Συρράκο, Αµάραντος, Κόνιτσα. 
Στα τµήµατα αυτά µπαίνει η ειδική σήµανση Epirus Trail µε το λογότυπο, γίνονται ασφαλή, ενώ αρχειοθετούνται τα σηµαντικά στοιχεία. Αυτά περιλαµβάνουν το σηµείο που βρίσκεται η κοντινότερη πηγή, το πλησιέστερο χωριό, και τα πλησιέστερα σηµεία ενδιαφέροντος.

Ειδική εφαρµογή
Στο µέλλον οι επισκέπτες θα κατεβάζουν την ειδική εφαρµογή στο κινητό τους τηλέφωνο και θα µπορούν να επιλέγουν το τµήµα της διαδροµής που τους φαίνεται πιο ενδιαφέρον. 
Η πιστοποίηση αποτελεί ένα εργαλείο διαφάνειας για τη βέλτιστη υποδοµή των µονοπατιών. 
Ουσιαστικά σηµαίνει ότι ικανοποιούνται συγκεκριµένα κριτήρια, που στοχεύουν στη βιωσιµότητα, στην προστασία και στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος. Παράλληλα, η δηµιουργία του µονοπατιού θα βοηθήσει και στην ενίσχυση των αγώνων ορεινού τρεξίµατος. 
Στην Ηπειρο γίνονται κάθε χρόνο δύο µεγάλες διοργανώσεις και αρκετές µικρότερες. 
Στο Μέτσοβο το Ursa Trail, κάθε τέλος Μαΐου µε 40 χιλιόµετρα και κάθε τέλος Αυγούστου ο αγώνας 100 χιλιοµέτρων στα «Χνάρια της καφέ αρκούδας» και στο Ζαγόρι το Mountain Trail των 10, 21 και 44 χιλιοµέτρων. 
Σε ένα µικρό µέρος -γύρω στα 4 χιλιόµετρα- του Epirus Trail έγινε φέτος το 3ο Syrrako Trail Run, ένας αγώνας ορεινού τρεξίµατος από το Συρράκο ως τους Καλαρρύτες, µήκους 11 χιλιοµέτρων, µε υψοµετρική διαφορά 700 µέτρων.

Πεζοπορία
«Οι αγώνες ορεινού τρεξίµατος είναι γνωστοί στην Ελλάδα και διοργανώνονται σε πολλές περιοχές. Ετσι ο κόσµος µπαίνει µέσα στο βουνό, καιρός είναι να γνωρίσει και την πεζοπορία. Ηδη εµείς που ασχολούµαστε µε τον καθαρισµό των µονοπατιών και παρότι γνωρίζουµε την περιοχή, έχουµε βρεθεί µπροστά σε πολλές µικρές και µεγάλες εκπλήξεις. Βρήκαµε γεφύρια ξεχασµένα από πολλά χρόνια, σε µονοπάτια που τα είχε… καταπιεί η βλάστηση, καλντερίµια που ακόµη και σήµερα εντυπωσιάζουν µε την τεχνογνωσία τους» λέει στο «Εθνος» ο Νίκος Καλοφύρης, υπεύθυνος του Μέτσοβο Ursa Trail και από τους εµπνευστές του εγχειρήµατος Epirus Trail ειδικπήραν τον δρόµο της ξενιτιάς. 
«Αυτό το µονοπάτι, το µεγαλύτερο και το µοναδικό του είδους στην Ελλάδα, δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες διαδροµές του εξωτερικού. Θα είναι ένας δρόµος που θα πατά στα χνάρια της ιστορίας, του πολιτισµού και των θρύλων και θα τονίζει τη σηµασία της κάθε περιοχής, µαζί µε τα προϊόντα και τις παραδόσεις της» λέει ο Ηλίας Γκαρτζονίκας από το τµήµα Τουρισµού της Περιφέρειας Ηπείρου.
Read More »
Το μεγαλύτερο μονοπάτι στην Ελλάδα εξαπλώνεται και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου Το μεγαλύτερο μονοπάτι στην Ελλάδα εξαπλώνεται και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου ΗγουμενίτσαςΚαλείστε να συμμετάσχετε σε διά περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή, από ώρα 11:00΄ έως 13:00’ για διατύπωση γνώμης στα παρακάτω θέματα :

1ο ΘΕΜΑ : 
Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών του Δήμου Ηγουμενίτσας.

2ο ΘΕΜΑ : 
Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

3ο ΘΕΜΑ : 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο 2020-2023.

Η συνεδρίαση γίνεται δια περιφοράς για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την με αρ. 426 Α.Π.77233/13.11.2020 (ΑΔΑ: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (Οργάνωση και λειτουργία των Δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας).
Έως την Παρασκευή 22/1 ώρα 13:00’ περιμένουμε απάντηση με e-mail στο οποίο θα μας γνωρίζετε εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε για κάθε θέμα ξεχωριστά και σε περίπτωση διαφωνίας θα μας στείλετε κείμενο με τις παρατηρήσεις σας, για να τις καταχωρήσουμε στο Πρακτικό (το e-mail μπορείτε να το στείλετε και τις προηγούμενες ημέρες).
Εάν δεν είναι εφικτή η αποστολή e-mail μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 22/1 από ώρα 11:00΄ έως 13:00’ για διατύπωση της γνώμης σας. (τηλ. 2665361140 Γ. Κατσιμάνης)
Read More »
Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
Σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στο Δήμο ΗγουμενίτσαςΣας κάνουμε γνωστό ότι από την Τρίτη 19/01/2021 ξεκινά σταδιακά η λειτουργία του συστήματος υπόγειων κάδων απορριμμάτων. Σε πρώτη φάση τίθενται σε λειτουργία οι κάδοι επί της οδού Εθνικής Αντίστασης (3 σημεία), ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι. 

Στους υπόγειους κάδους τοποθετούμε σύμμεικτα οικιακά (μη ανακυκλώσιμα) απορρίμματα, καλά κλεισμένα σε σακούλες. Για την εισαγωγή των απορριμμάτων πατάτε απλά με το πόδι το πεντάλ της χοάνης τροφοδοσίας για να ανοίξει το καπάκι. Έπειτα, μπορείτε να αποθέσετε τη σακούλα εντός της χοάνης. 

Προσοχή! 
Μην αφήνετε τις σακούλες απορριμμάτων δίπλα στους υπόγειους κάδους. 
Μην παρκάρετε το αυτοκίνητό σας μπροστά από τους υπόγειους κάδους. 
Μην ρίχνετε τα σύμμεικτα (μη ανακυκλώσιμα) απορρίμματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης, που βρίσκονται δίπλα από τους υπόγειους κάδους. 

**** Η σωστή λειτουργία των υπόγειων κάδων αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Ζητάμε την κατανόησή σας, καθώς αποτελεί μία νέα διαδικασία με την οποία πρέπει όλοι να εξοικειωθούμε.
Read More »
Σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στο Δήμο Ηγουμενίτσας Σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Συνελήφθη φυγόδικος, καταδικασμένος για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021
Συνελήφθη φυγόδικος, καταδικασμένος για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικώνΣυνελήφθη χθες (15-01-2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, που διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. 

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, με το οποίο καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης -2- ετών και χρηματική ποινή -5.000- ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Read More »
Συνελήφθη φυγόδικος, καταδικασμένος για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών Συνελήφθη φυγόδικος, καταδικασμένος για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Σελίδες