Ολοήμερη επίδειξη μηχανημάτων της Husqvarna από την Μπλέτσας και Υιοί

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018
Read More »
Ολοήμερη επίδειξη μηχανημάτων της Husqvarna από την Μπλέτσας και Υιοί Ολοήμερη επίδειξη μηχανημάτων της Husqvarna από την Μπλέτσας και Υιοί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018 Rating: 5

3η Δημόσια Διαβούλευση στα πλαίσια του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ»

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας καλεί όλους στην πραγματοποίηση της 3ης Δημόσιας Διαβούλευσης στα πλαίσια του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» με θέμα:

«Καταγραφή απόψεων φορέων και πολιτών σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας»

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ Ηγουμενίτσας.

Κατά την 3η Δημόσια Διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των μέτρων που προτείνονται στα πλαίσια του έργου και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων.

Σχετικό υλικό σε συνοπτική μορφή έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο http://svak.igoumenitsa.gr

Ο σχεδιασμός της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας !

Facebook event: www.facebook.com/events/2170760199824842


Read More »
3η Δημόσια Διαβούλευση στα πλαίσια του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» 3η Δημόσια Διαβούλευση στα πλαίσια του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σκουπιδότοπος τα γηπεδάκια στην οδό Γράμμου (+ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018

Εγκαταλειμμένα είναι τα γηπεδάκια που βρίσκονται στην οδό Γράμμου στην Ηγουμενίτσα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, τα σκουπίδια έχουν ξεχειλίσει από τους κάδους και βρίσκονται διάσπαρτα σε όλους τους χώρους.


Πρόβλημα υπάρχει και από τα χορτάρια τα οποία έχουν περικυκλώσει τα γηπεδάκια, αλλά και από το εγκαταλειμμένο κτήριο που βρίσκεται παράπλευρα στα γηπεδάκια και αποτελεί εστία μόλυνσης.

Ελπίζουμε πως θα είναι άμεση η αντίδραση τόσο του Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Τζώρτζη, όσο και του προέδρου του ΠΑΚΠΠΟ κ. Φουσέκη, ώστε τα παιδιά μας να παίζουν σε ασφαλή και καθαρό περιβάλλον.Read More »
Ηγουμενίτσα: Σκουπιδότοπος τα γηπεδάκια στην οδό Γράμμου (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Σκουπιδότοπος τα γηπεδάκια στην οδό Γράμμου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018 Rating: 5

Ενημερωτική ομιλία για την κατάθλιψη, την Δευτέρα στα Σύβοτα

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνει ενημερωτική ομιλία για την κατάθλιψη σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας - ΚΥ - ΓΝ Φιλιατών την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ώρα 10:00 π.μ., στο χώρο του ΚΑΠΗ Συβότων


Read More »
Ενημερωτική ομιλία για την κατάθλιψη, την Δευτέρα στα Σύβοτα Ενημερωτική ομιλία για την κατάθλιψη, την Δευτέρα στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018 Rating: 5

Ε' Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης στις 4, 5 και 6 Μαΐου στο Βούπερταλ

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018Το Ε' Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης θα είναι φέτος τριήμερο και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βούπερταλ στις 4, 5 και 6 Μαΐου. Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, οι διαδικασίες προετοιμασίας για την πραγματοποίηση της κορυφαίας γιορτής της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Ευρώπης βρίσκονατι στην τελική ευθεία. Την διοργάνωση του τριήμερου γεγονότος έχει αναλάβει ο Σύλλογος της πόλης του Wuppertal, με την συμμετοχή της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης:

E` ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ 4-5-και 6 Μαίου 2018
Αξιότιμες και Αξιότιμοι συμπατριώτες γειά σας.

Η κορυφαία και μεγαλιώδης γιορτή της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Ευρώπης, στην οποία θα καλεστούν εκτός απο όλους τους Ηπειρωτικούς Συλλόγους και όλοι οι Σύλλογοι και Ομοσπονδίες της Ελληνικής Ομογένειας, μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.
Την τεράστια και κορυφαία διοργάνωση έχει αναλάβει ο δραστήριος Ηπειρώτικος Σύλλογος της πόλης του Wuppertal, με την συμμετοχή της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.
Στην τριήμερη διάρκεια των εκδηλώσεων το γενικό πρόγραμμα, (σύμφωνα με την ενημέρωση της Διοίκησης του Ηπειρώτικου Συλλόγου του Wuppertal,) έχει ως εξής:

(1).Παρασκευή 04.05.2018
Wuppertal -wupperfelder platz
Berliner Straße 85
(Πηγή τού ελληνισμού) Έναρξη απο 15:00 έως 22:00

(2).Σάββατο 05.05.2018
Uni Halle Wuppertal
Albert- Einstein- Straße 20
42119 Wuppertal
Έναρξη απο 15:00 έως 18:00 (Χορευτικές Ομάδες των Ηπειρ. Συλλόγων)
Με την έναρξη της γιορτής, τα Νιάτα της πατρίδας μας, με τις πανέμορφες παραδοσιακές στολές θα μας παρουσιάσουν τους γνήσιους και πατροπαράδοτους χορούς της Ηπείρου μας.
Διάλειμμα απο 18:00 έως 19:30
Απο 19:30 έως 3:00 γλέντι και χορός για όλες και γιά όλους

(3).Κυριακή 06.05.2018
Wuppertal -Barmen στο Rathaus
Johannes -Rau-platz 1 42275 Wuppertal  όπου θα συμμετάσχει και ο Δήμος του Wuppertal.

Απο 14:00 έως 20:00
Η Διοίκηση του Συλλόγου με τις ομάδες εργασίας, έχει φροντίσει σε όλες της εκδηλώσεις για φαγητό και δροσερά ποτά και αναψυκτικά για όλα τα γούστα σε προσιτές τιμές. 
Η είσοδος για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών είναι ελεύθερη, και για άνω των 12 ετών είναι 12.00€ 
Όλα τα σημεία διαθέτουν άνετο χώρο για παρκάρισμα.

Σας Περιμένουμε όλες και όλους.
Με εκτίμηση και πατριωτικούς χαιρετισμούς
εκ μέρους της Διοίκησης του Ηπειρώτικου Συλλόγου Wuppertal
και της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.
Καλή Αντάμωση στο Wuppertal!


 
Read More »
Ε' Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης στις 4, 5 και 6 Μαΐου στο Βούπερταλ Ε' Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης στις 4, 5 και 6 Μαΐου στο Βούπερταλ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018 Rating: 5

Σελίδες