28 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 27 στα Γιάννενα

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
28 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 27 στα ΓιάννεναΗ γεωγραφική κατανομή

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ τα 306 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στις ακόλουθες περιοχές της χώρας:
- 30 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
- 165 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 37 συνδέονται με γνωστές συρροές
- 11 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Ζακύνθου
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Ηρακλείου
• 27 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καβάλας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καστοριάς
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Κέας-Κύθνου
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
• 11 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λακωνίας
• 7 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου
• 2 κρούσματα στην Π.Ε Ξάνθης
• 4 κρούσματα από Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πιερίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σάμου
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Φλώρινας
• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
4 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση
Read More »
28 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 27 στα Γιάννενα 28 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 27 στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Καταμετρήθηκαν 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Καταμετρήθηκαν 306 νέα κρούσματα κορωνοϊούΣυνολικά 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Παράλληλα, συμπολίτες μας βρίσκονται 100 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 5 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ:
Σήμερα ανακοινώνουμε 306 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 57 συνδέονται με γνωστές συρροές και 30 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22078, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.

3245 (14.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 9002 (40.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

100 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 29 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 238 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 436 θανάτους συνολικά στη χώρα. 161 (36.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
Καταμετρήθηκαν 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού Καταμετρήθηκαν 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Διαδήλωση Βορειοηπειρωτών για άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Διαδήλωση Βορειοηπειρωτών για άνοιγμα του τελωνείου ΜαυροματίουΔεδομένης της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εδώ και έξι μήνες με την απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία του τελωνείου Μαυροματίου στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας λόγω κορονοϊου, ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας διοργανώνει διαδήλωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 π.μ. στο τελωνείο Μαυροματίου, με βασικό αίτημα το άνοιγμα του συγκεκριμένου τελωνειακού σταθμού.

Ενώ έχουν "γονατίσει" οικονομικά τους υπερήλικες Βορειοηπειρωτες καθώς κάθε φορά που εισέρχονται στην Ελλάδα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν 100 ευρώ το τεστ και να μπαίνουν σε επταήμερη καραντίνα, ταυτόχρονα 6 μήνες τώρα οι κάτοικοι του Δήμου Φοινικαίων αναγκάζονται να διανύσουν τεράστιες χιλιομετρικές αποστάσεις (ενώ το Μαυρομάτι είναι δίπλα τούς) και να ταλαιπωρούνται στις ουρές της Κακαβιάς προκειμένου να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Η αναστολή λειτουργίας του τελωνείου του Μαυροματίου εκτός απ' την τεράστια ταλαιπωρια στους Βορειοηπειρώτες έχει
δημιουργήσει οικονομικό στραγγαλισμό τόσο στην Θεσπρωτία όσο και στις ελάχιστες επιχειρήσεις της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Για τους παραπάνω λόγους απευθύνουμε έκκληση στην Ελληνική κυβέρνηση να στρέψει το βλέμμα της και σε μας και άμεσα να ανοίξει το Τελωνείο του Μαυροματίου.

Καλούμε τα μέλη μας καθως και τους Θεσπρωτους φίλους μας να σταθούν δίπλα σε αυτή τη δίκαια διεκδίκηση και να δηλώσουν δυνατό παρόν στην διαδήλωση.

*Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊο και να έχουν μαζί τους μάσκα προσώπου.

Κοντά μας στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "ο Πύρρος" καθώς και οι σύλλογοι Βορειοηπειρωτών Λευκάδας.Φυσικά έχουμε και τη στήριξη δεκάδων συλλόγων Βορειοηπειρωτών της Αθήνας και άλλων πόλεων. Κατανοούμε όμως πώς οι αποστάσεις είναι μεγάλες και οι περίοδοι δύσκολοι οικονομικά για να μπορέσουν να βρεθούν εδώ μαζί μας την Κυριακή.

Πολιτιστικός Σύλλογος 
Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας
Read More »
Διαδήλωση Βορειοηπειρωτών για άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου Διαδήλωση Βορειοηπειρωτών για άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πουλούσαν παράνομα υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθησαν

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Ηγουμενίτσα: Πουλούσαν παράνομα υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθησαν Συνελήφθησαν χθες (09-10-2020) το πρωί στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας τρεις ημεδαποί, οι οποίοι προέβαιναν στην άσκηση υπαίθριου εμπορίου, στερούμενοι σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή. 
 Κατασχέθηκαν συνολικά -206- είδη παρεμπορίου (υαλοκαθαριστήρες).
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πουλούσαν παράνομα υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθησαν Ηγουμενίτσα: Πουλούσαν παράνομα υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθησαν Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων και αναλήψεις χρημάτων με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων και αναλήψεις χρημάτων με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας υποθέσεις διάρρηξης αυτοκινήτων και πραγματοποίησης ανάληψης χρηματικών ποσών με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες. 

Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απάτη κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το μεσημέρι της 28-07-2020 σε παραλιακή περιοχή της Θεσπρωτίας, ο κατηγορούμενος διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό -250- ευρώ, τραπεζικές κάρτες και κινητό τηλέφωνο. 

Ακολούθως, με τη χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών προέβη στην ανάληψη του συνολικού χρηματικού ποσού των -4.960- ευρώ από τρεις διαφορετικές Αυτόματες Ταμειολογιστικές Μηχανές (ΑΤΜ) από περιοχές της Ηγουμενίτσας και των Ιωαννίνων. 

Επίσης, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται επιπλέον και σε διάρρηξη αυτοκινήτου που έγινε σε παραλιακή περιοχή της Αχαΐας το βράδυ της 28-07-2020, από όπου αφαιρέθηκαν φορητός υπολογιστής και προσωπικά έγγραφα. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων και αναλήψεις χρημάτων με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων και αναλήψεις χρημάτων με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Μαθητές δημοτικού βρήκαν πορτοφόλι με 700€ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Μαθητές δημοτικού βρήκαν πορτοφόλι με 700€ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη (+ΦΩΤΟ)Την φιλοτιμία μους και την αγαθή ψυχή τους έδειξαν 4 μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς, οταν το απόγευμα της Παρασκευής βρήκαν στην παιδική χαρα του περιφερειακού Αγ. Δονατου πορτοφόλι με περισσότερα απο 700€ και προσωπικά έγγραφα.

Χωρις δεύτερη σκεψη οι μικροί μαθητές παρέδωσαν το πορτοφόλι στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, στο οποιο λιγο μετα κατέφθασε και ο ιδιοκτήτης ο οποιος και το παρέλαβε.

Θερμα συγχαρητήρια και στους μαθητές και στους γονείς τους, για την ανατροφή που τους δινουν.
Read More »
Μαθητές δημοτικού βρήκαν πορτοφόλι με 700€ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη (+ΦΩΤΟ) Μαθητές δημοτικού βρήκαν πορτοφόλι με 700€ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Δωρεάν Φροντιστήρια για Απόρους Μαθητές

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Δήμος Ηγουμενίτσας: Δωρεάν Φροντιστήρια για Απόρους Μαθητές Η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας, με αρμοδιότητες σε όλο τον Νομό Θεσπρωτίας , σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας» ανακοινώνει ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για το σχολικό έτος 2020-2021. 

Δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν φροντιστηριακής εκπαίδευσης θα είναι μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία του Νομού και δεν παρακολουθούν ήδη μαθήματα σε φροντιστήρια. 

Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Τα δικαιολογητικά που οφείλουν να καταθέσουν οι δικαιούχοι είναι τα παρακάτω: 
φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, γονέα ή κηδεμόνα. 
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 
φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος και E1 και Ε9 τρέχοντος έτους . 
φωτοτυπία γνωμάτευσης Υγειονομικής Επιτροπής με ποσοστό 67% και άνω (σε περίπτωση αναπηρίας μέλους της οικογένειας). 
Βεβαίωση χρόνου ανεργίας γονέων από τον Ο.Α.Ε.Δ (αν υπάρχει). 
φωτοτυπία δικαστικής απόφασης επιμέλειας παιδιών (κατά περίπτωση). 
Υπεύθυνη Δήλωση (θα δίνεται από το γραφείο παραλαβής των αιτήσεων). 
Ηλεκτρονικό φωτ/φο μίσθωσης κατοικίας (αν υπάρχει) 
Αίτηση (το έντυπο διατίθεται από την Υπηρεσία) 

Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από 12/10/2020 έως και 16/10/2020 κατά τις ώρες 09.00π.μ. - 12.00μ.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Πρόνοιας: Αγίων Αποστόλων 43 (Νέο Λιμάνι), Ηγουμενίτσα . 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2665029071 κα Αλεξάνδρου και κα Αναγνωστοπούλου (κοινωνικοί λειτουργοί) Τηλέφωνα γραμματείας : 2665021003 

Από την υπηρεσία και τα φροντιστήρια τηρούνται αυστηρά τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών και των οικογενειών τους. 
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Δωρεάν Φροντιστήρια για Απόρους Μαθητές Δήμος Ηγουμενίτσας: Δωρεάν Φροντιστήρια για Απόρους Μαθητές Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Σήμερα ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με το Θεσπρωτό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Σήμερα ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με το Θεσπρωτό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου Μπορεί το ζευγάρι να είχε αναθεωρήσει και να είχε αναβάλλει το μυστήριο για το ερχόμενο καλοκαίρι λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ωστόσο, τελικά, αποφάσισε να πάει κόντρα στα γεγονότα και να παντρευτεί στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού έχοντας στο πλευρό του τους πολύ κοντινούς ανθρώπους του. Ο έρωτας ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και στην περίπτωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Θεσπρωτού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου αυτό ισχύει κατά κόρον.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γνωστός δικηγόρος αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους και να παντρευτούν στις Σπέτσες, 10 Οκτωβρίου, ημερομηνία που είχαν κλείσει εξαρχής για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Μπορεί το ζευγάρι να είχε αναθεωρήσει και να είχε αναβάλλει το μυστήριο για το ερχόμενο καλοκαίρι λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ωστόσο, τελικά, αποφάσισε να πάει κόντρα στα γεγονότα και να παντρευτεί στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού έχοντας στο πλευρό του τους πολύ κοντινούς ανθρώπους του.

To παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας. Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος Δημητρίου όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε και αφού εκείνος πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Διακοπές στα Κουφονήσια, ταξίδι στο χωριό του Σπύρου στη Θεσπρωτία για να γνωρίσει η Ελεωνόρα τους συγγενείς του, η δημοσίευση στην εφημερίδα «Εστία» της αναγγελίας του γάμου τους. Όσο για την κουμπάρα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Σάννυ Μπαλτζή, η οποία έγινε αιτία να γνωριστούν.

Read More »
Σήμερα ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με το Θεσπρωτό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου Σήμερα ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με το Θεσπρωτό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020
Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόριαΟ υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασε μαζί με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος στην κυβερνητική ιστοσελίδα covid19.gov.gr.

Ο χάρτης περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας (Επίπεδο 1 - Ετοιμότητας, Επίπεδο 2 - Επιτήρησης, Επίπεδο 3 - Αυξημένης Επιτήρησης και Επίπεδο 4 - Αυξημένου Κινδύνου).

Η Θεσπρωτία βρίσκεται στο επίπεδο 1 (Ετοιμότητας).

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως μεταξύ άλλων μέτρων, τα κέντρα διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, μπαρ, μουσικές σκηνές και εστιατόρια (εξαιρείται Take away – delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ), θα εξυπηρετούν μόνο όσους πελάτες είναι καθήμενοι σε τραπέζια, ενώ θα κλείνουν στη 1 τα ξημερώματα

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας στο προσωπικό των παραπάνω καταστημάτων.

Όσο αφορά τις μάσκες, είναι υποχρεωτικές σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμό.

Επιτρέπονται συναθροίσεις, μέχρι 100 ατόμων, υποχρεωτικά με μάσκες, ενώ θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μ.

Για τους χώρους λατρείας προβλέπεται 1 άτομο ανά 5 τ.μ. και έως 200 άτομα, καθήμενοι και υποχρεωτικά με μάσκα.
Read More »
Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Σελίδες