Έκτακτο: Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊου ανιχνεύθηκε στη Θεσπρωτία

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020

Έκτακτο: Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊου ανιχνεύθηκε στη Θεσπρωτία

Ένα ακόμα θετικό δείγμα σε κορωνοϊό, εντοπίστηκε σήμερα στη Θεσπρωτία.

Συγκεκριμένα, το κρούσμα αφορά δείγμα 71χρονης με καταγωγή χωριό της Παραμυθιάς, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Φιλιατών από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η ίδια, έχοντας ήπια συμπτώματα, μετέβη εχτές στο νοσοκομείο Φιλιατών, από όπου της ελήφθη δείγμα, το οποίο εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο στο μικροβιολογικό εργαστήριο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η γυναίκα παραμένει σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα του νοσοκομείου Φιλιατών και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αύριο το πρωί θα ληφθεί δείγμα από τον σύζυγό της και από τις στενές επαφές της.

Read More »
Έκτακτο: Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊου ανιχνεύθηκε στη Θεσπρωτία Έκτακτο: Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊου ανιχνεύθηκε στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Έκτακτο: Οδηγός μηχανής τραυμάτισε θανάσιμα 54χρονη

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
Έκτακτο: Οδηγός μηχανής τραυμάτισε θανάσιμα 54χρονηΤην ζωή της έχασε μια 54χρονη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, μηχανή που οδηγούσε νεαρός ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα, στη θέση “Θάσος” ανάμεσα στη Σέλλιανη και την Παραμυθιά.

Η 54χρονη μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τραυματισμένος στο πόδι είναι και ο οδηγός της μηχανής

Φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, αναμένεται να δώσει η σχετική ερεύνα της τροχαίας.
Read More »
Έκτακτο: Οδηγός μηχανής τραυμάτισε θανάσιμα 54χρονη Έκτακτο: Οδηγός μηχανής τραυμάτισε θανάσιμα 54χρονη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΤΟΡΓΗ»

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΤΟΡΓΗ» 

Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ νομού Θεσπρωτίας «Στοργή», σύμφωνα με το καταστατικό, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη του εφταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής, καθώς και των εκπροσώπων του Σωματείου στα κοινωνικά όργανα των ΠΟΜΑμεΑ, ΠΟΣΓΚΑμεΑ και ΕΣΑμεΑ. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς, κηδεμόνες και φίλοι να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, με σχετική αίτηση έως και την Τρίτη 13η του Οκτώβρη 2020 στο mail του Συλλόγου storgiamea@gmail.com, στο fb του Συλλόγου «Στοργή ΑμεΑ» και αυτοπροσώπως στα μέλη του Δ.Σ. 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 από τις 11:00 έως τις 14:00 στα Γραφεία του Συλλόγου, που στεγάζονται στο χώρο του ΚΔΑΠ-μεΑ το «Εργαστήρι» στο Λαδοχώρι. 

Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Read More »
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΤΟΡΓΗ» ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΤΟΡΓΗ» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

16 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 13 στα Γιάννενα

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
16 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 13 στα ΓιάννεναΣήμερα, 17/10/2020 δηλώθηκαν 482 επιπλέον κρούσματα. Από τα 462 εγχώρια κρούσματα, τα 46 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 26 συνδέονται με ενδοικογενειακή μετάδοση.

Αναλυτικότερα:
- 19 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο
- 207 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές
- 78 κρούσματα στην ΠΕ Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
• 2 κρούσματα στην ΠΕ Αργολίδας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Άρτας
• 7 κρούσματα στην ΠΕ Αχαΐας
• 10 κρούσματα στην ΠΕ Βοιωτίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 2 κρούσματα στην ΠΕ Έβρου
• 3 κρούσματα στην ΠΕ Εύβοιας
• 2 κρούσματα στην ΠΕ Ημαθίας
• 7 κρούσματα στην ΠΕ Ηρακλείου, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστή συρροή
• 13 κρούσματα στην ΠΕ Ιωαννίνων, εκ των οποίων 3 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση
• 3 κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Καρδίτσας
• 17 κρούσματα στην ΠΕ Καστοριάς, εκ των οποίων 9 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Κέρκυρας
• 3 κρούσματα από ΠΕ Κιλκίς, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή
• 24 κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης, εκ των οποίων 7 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Κορινθίας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Κω
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Λακωνίας
• 8 κρούσματα στην ΠΕ Λάρισας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση
• 6 κρούσματα από ΠΕ Λέσβου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή
• 3 κρούσματα στην ΠΕ Μαγνησίας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Μεσσηνίας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Μήλου
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Νάξου
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Ξάνθης
• 8 κρούσματα στην ΠΕ Πέλλας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Πιερίας
• 2 κρούσματα στην ΠΕ Πρέβεζας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Ρεθύμνου
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Ροδόπης
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Ρόδου
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Σερρών
• 5 κρούσματα στην ΠΕ Τρικάλων
• 6 κρούσματα στην ΠΕ Φθιώτιδας
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Φλώρινας
• 7 κρούσματα στην ΠΕ Χαλκιδικής
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Χανίων
• 1 κρούσμα στην ΠΕ Χίου
20 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση
Read More »
16 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 13 στα Γιάννενα 16 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Τα 13 στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Καταμετρήθηκαν 482 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
Καταμετρήθηκαν 482 νέα κρούσματα σε 24 ώρεςΣυνολικά 482 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 482 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 46 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 24932, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3475 (13.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10037 (40.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

83 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 24 (28.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 256 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 500 θανάτους συνολικά στη χώρα. 188 (37.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
Καταμετρήθηκαν 482 νέα κρούσματα σε 24 ώρες Καταμετρήθηκαν 482 νέα κρούσματα σε 24 ώρες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Χαρδαλιάς: Τα Γιάννινα στην κόψη του ξυραφιού, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
Χαρδαλιάς: Τα Γιάννινα στην κόψη του ξυραφιού, κρίσιμες οι επόμενες ημέρεςΜία ανάσα από το «κόκκινο» που οδηγεί στην λήψη σκληρών περιοριστικών μέτρων, ανάλογων με αυτών της Κοζάνης βρίσκονται τα Γιάννινα.

256 ενεργά κρούσματα και 521 στενές επαφές που διαχέονται στην ευρύτερη περιοχή δημιουργούν ένα πολύ δύσκολο σκηνικό το οποίο η περιοχή έχει ελάχιστο χρόνο για να το διαχειριστεί.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα καθώς υπάρχει μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αμέσως μετά την σύσκεψη που είχε στην Περιφέρεια Ηπείρου απευθύνοντας ύστατη έκκληση στους πολίτες για αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Ο Υφυπουργός έφτασε λίγο μετά τις δώδεκα στα Γιάννινα και στη σύσκεψη μετείχαν οι δύο Γενικοί Γραμματείς Πολιτικής Προστασίας και Υγείας, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ Σπύρος Σαπουνάς, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο Προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος και άλλοι.

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη, τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν μία μεγάλη πίεση, κάνω έκκληση- παράκληση στους κατοίκους ευλαβικά και πειθαρχημένα να τηρήσουν τα μέτρα τα επόμενα 24ωρα. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο επόμενο επίπεδο», ήταν οι πρώτες φράσεις του Υφυπουργού με την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

Συμπλήρωσε με νόημα ότι αν περάσουν τα Γιάννινα στο επόμενο επίπεδο με πολλαπλές συνέπειες στην κοινωνική και οικονομική ζωή εξαρτάται από μας τους ίδιους. «Στα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα, θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, θα υπάρξει στόχευση σε συγκεκριμένες γειτονιές. Χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία αλλά πέρα από οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα. Να αντιληφθούν όλοι η κατάσταση είναι έκτακτη και επικίνδυνη και πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα συντεταγμένα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε γνωστό ότι τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή ανέρχονται σε 256, τα περισσότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιωαννιτών, έχουμε 521 στενές επαφές υψηλού ρίσκου που συνδέονται με μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή και η κατάσταση όπως είπε είναι πολύ δύσκολη.

Ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι η αλλαγή επιπέδου επικινδυνότητας των Ιωαννίνων δεν αποτελεί συνάρτηση μόνο του αριθμού κρουσμάτων που επιβεβαιώνονται. Οι δείκτες που παρακολουθούνται είναι πολυπαραγοντικοί. Συνυπολογίζονται 17 διαφορετικά κριτήρια, διαδικασία εξαιρετικά σύνθετη και επιστημονική και υπογράμμισε ότι η απόφαση δεν λαμβάνεται από τον Υφυπουργό αλλά από ομάδα επιδημιολόγων και επιστημόνων.
Read More »
Χαρδαλιάς: Τα Γιάννινα στην κόψη του ξυραφιού, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες Χαρδαλιάς: Τα Γιάννινα στην κόψη του ξυραφιού, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Γιάννης Γόγολος - “ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν..μῦν“

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
Γιάννης Γόγολος - “ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν..μῦν“ Αναρτήθηκε με ΑΔΑ 6ΒΙΟΩΡΙ-ΞΟΗ το απόσπασμα του Πρακτικού 14/2020 για το θέμα της παραχώρησης του ημιτελούς κτιρίου της Φοιτητικής Εστίας του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας και της έκτασης που το περιβάλει, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. 

Ένα μήνα μετά τη συνεδρίαση ! 

Κατά παράβαση όλων των κείμενων διατάξεων ! 

Φαίνεται ότι η ανακοίνωσή μας πριν μόλις δυο (2) ημέρες στα ΜΜΕ, έπιασε τόπο. 

Τους ξυπνήσαμε ! 

Βεβαίως, υπήρξε και η εντολή του Κυβερνητικού Βουλευτή -Διεκπεραιωτή κάθε υποθέσεως του Δήμου που εμπλέκεται η Κεντρική Κυβέρνηση ( Βλέπε κατάργηση του ΤΕΙ, Πώληση του Λιμανιού κ.α) που πιθανόν να επιτάχυνε τη διαδικασία. 

Επί της ουσίας τώρα… 

Η θετική απόφαση παραχώρησης με τις ψήφους της παράταξης του κ. Λώλου, στηρίζεται στο άρθρο 185 του ν.3463/2006 σύμφωνα με το οποίο η παραχώρηση συντελείται για την αντιμετώπιση επείγουσας και έκτακτης ανάγκης. 

Ερωτήματα : 

Σε ποια σημεία της απόφασης στοιχειοθετείται η αντιμετώπιση της επείγουσας και έκτακτης ανάγκης κ. Λώλο ; 

Στην κυκλοφοριακή συμφόρηση του αστικού ιστού που διαπιστώσατε τον Σεπτέμβριο του 2020 εν μέσω Covid 19 ( το ½ της συνολικής κίνησης λένε οι ειδικοί ) εξ’ αιτίας των εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης που βρίσκεται στο ίδιο σημείο 35 χρόνια ; 

Στις νέες εφαρμογές εξυπηρέτησης που έχουν υιοθετηθεί και δεν απαιτούν πλέον τη φυσική παρουσία των πολιτών στις υπηρεσίες και δεν θα βρίσκουν parkingστη περιοχή ; 

Στο έργο του κυκλικού κόμβου μπροστά από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και πλήρωσαν οι πολίτες,η τεχνική μελέτη του οποίου στόχευε στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής ; 

Αλήθεια κ. Λώλο στο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας που υιοθετήσατε ως εισήγηση σας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρεται σε κάποιο σημείο, ότι ζητά την παραχώρηση για την αντιμετώπιση επείγουσας και έκτακτης ανάγκης; 

Η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ προσεκτική σε ότι ζητάει και κυρίως σε ότι γράφει. “Σε σύντομο χρονικό διάστημα κάνει αναφορά ”. Επισημαίνω στο σημείο αυτό ότι ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση είναι να κρίνει και να ελέγχει τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής . Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι το πρόβλημα και όχι το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για την παραχώρηση της φοιτητικής εστίας. 

Υπάρχει άλλη αντιμετώπιση επείγουσας και έκτακτης ανάγκηςπου δεν γνωρίζουμε; 

Υπάρχει και κάτι άλλο που εμποδίζει την παραχώρηση της πρώην Φοιτητικής Εστίας και για το λόγο αυτό καθυστερήσατε την απόφαση και δεν μας έχετε ενημερώσει; 

Θα λυθεί κι αυτό κατόπιν ενεργειών του κ. Βουλευτή ; 

Φοβάμαι κ. Λώλο ότι για μια ακόμη φορά …” δέσατε το κάρο, μπροστά από το άλογο “ και δεν προχωράει η άμαξα ! 

Γιάννης Κ. Γόγολος 
Δημοτικός Σύμβουλος 

Read More »
Γιάννης Γόγολος - “ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν..μῦν“ Γιάννης Γόγολος - “ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν..μῦν“ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Σύλληψη 25χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
Σύλληψη 25χρονου το βράδυ στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε κλαπέντα ταξιδιωτικά έγγραφα και είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη 25χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 25χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Μεγάλα ύψη βροχής στην Ήπειρο την Παρασκευή (πίνακας)

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020
Μεγάλα ύψη βροχής στην Ήπειρο την Παρασκευή (πίνακας)Καιρός: Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν στη Δυτική Ελλάδα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη που παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα, καταγράφηκαν στην Ήπειρο όπου σε πολλές περιοχές το ημερήσιο ύψος βροχής ξεπέρασε τα 40 mm. 
Είναι χαρακτηριστικό πως στη Δωδώνη η βροχή έφτασε στα 74 χιλιοστά, κι ακολούθησε η Τύρια Ιωαννίνων με 69 χιλιοστά. 
Στην Ηγουμενίτσα, το ύψος έφτασε στα 52 χιλιοστά. 
Βροχοπτώσεις μικρότερης έντασης καταγράφηκαν και στα Επτάνησα, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία και στην Μακεδονία.
Read More »
Μεγάλα ύψη βροχής στην Ήπειρο την Παρασκευή (πίνακας) Μεγάλα ύψη βροχής στην Ήπειρο την Παρασκευή (πίνακας) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Σελίδες