Φωτιά σε νταλίκα στην Εγνατία Οδό στο τούνελ Παραμυθιάς

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Φωτιά σε νταλίκα στην Εγνατία Οδό στο τούνελ Παραμυθιάς


Φωτιά σε κινητήρα νταλίκας που κινούταν στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα, εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο τούνελ Παραμυθιάς.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής Παραμυθιάς με 3 πυροσβέστες, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς ο οδηγός πρόλαβε και έσβησε στην φωτιά.

Ο δεξιός κλάδος του ρεύματος για Ιωάννινα, έκλεισε για περίπου 1 ώρα.
Read More »
Φωτιά σε νταλίκα στην Εγνατία Οδό στο τούνελ Παραμυθιάς Φωτιά σε νταλίκα στην Εγνατία Οδό στο τούνελ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 18 έως τις 24 Οκτωβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Ορχομενό, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε 8 αγώνες από την Premier League, τη La Liga, το Κύπελλο Γερμανίας, τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και τη Football League Trophy της Αγγλίας και κέρδισε 18.364,41 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε 6 συνεχόμενες κούρσες) 5 νικητές κέρδισαν από 4.601,70 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Προμήθεια ενός καινούργιου μικρού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Προμήθεια ενός καινούργιου μικρού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Φωτογραφία αρχείου

Εγκρίσεις Ε.Υ.Δ. για προμήθεια οχημάτων στους Δήμους Αρταίων και Ηγουμενίτσας
Τη σύμφωνη γνώμη για την έγκριση των σχεδίων σύμβασης και τη διαδικασία προκήρυξης δύο έργων διατυπώνει με σχετικά έγγραφα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ήπειρος».

Ειδικότερα, πρόκειται για τα έργα:
  • «Προμήθεια ενός (1) καινούργιου μικρού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων 20-30 θέσεων καθημένων», προϋπολογισμού 89.900 ευρώ με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ηγουμενίτσας. Το έργο εντάσσεται στην πράξη «Αντικατάσταση οχημάτων Δήμου Ηγουμενίτσας».
  • «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων συλλογής βιοαποβλήτων», προϋπολογισμού 372.000 ευρώ με φορέα υλοποίησης το Δήμο Αρταίων. Το έργο εντάσσεται στην πράξη «Δράσεις για τη Διαχείριση Βιοαποβλήτων στο Δήμο Αρταίων»Read More »
Προμήθεια ενός καινούργιου μικρού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων από το Δήμο Ηγουμενίτσας Προμήθεια ενός καινούργιου μικρού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων από το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Επεκτείνεται και στην Ηγουμενίτσα το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Επεκτείνεται και στην Ηγουμενίτσα το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»


Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς» επεκτείνεται σε 28 ακόμη δήμους της χώρας και όσοι και όσες επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ntantades.gov.gr και να εγγραφούν στο «Μητρώο Επιμελητών».

Το πρόγραμμα αφορά στην κατ' οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων, ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών και προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των εργαζόμενων γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και, ιδιαίτερα, των μητέρων, για τη χρήση πιστοποιημένων υπηρεσιών φροντίδας των παιδιών τους.

Οι νέοι δήμοι που εντάσσονται στο πρόγραμμα είναι οι παρακάτω: Αγρινίου, Αλεξανδρούπολης, Αργοστολίου, Αρταίων, Γρεβενών, Ελασσόνας, Ζίτσας, Ηγουμενίτσας, Καλλιθέας, Καρδίτσας, Κομοτηνής, Κορδελιού-Ευόσμου, Κορινθίων, Κω, Λευκάδος, Μυτιλήνης, Ναυπλιέων, Ν. Ιωνίας, Ν. Κέρκυρας, Π. Φαλήρου, Περιστερίου, Πύλου Νέστορος, Πύργου, Σητείας, Φαρκαδόνας, Φλώρινας, Χαλκιδέων, Χανίων.

Η εγγραφή στο Μητρώο Επιμελητών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα ntantades.gov.gr και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων είναι δωρεάν. Αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν τα άτομα που είναι ενήλικα, έχουν τυπικά προσόντα απόδειξης γνώσης κατηγορίας βρεφονηπιοκόμων, έχουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά και ιατρικές γνωματεύσεις από τις ειδικότητες παθολόγου/γενικού ιατρού, δερματολόγου και ψυχολόγου.

Μέσω της εγγραφής στο Μητρώο Επιμελητών, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες ενισχύουν το επαγγελματικό προφίλ τους, καθώς έχουν όλες τις προϋποθέσεις, για να εργαστούν επίσημα και νόμιμα στον τομέα της κατ' οίκον φύλαξης βρεφών, ενώ, συμμετέχοντας στη δράση «Νταντάδες της γειτονιάς», έχουν και ασφάλιση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η εγγραφή στο Μητρώο Επιμελητών δεν αποκλείει την απασχόληση σε άλλη δομή ή βρεφονηπιακό σταθμό και οι επιμελητές/επιμελήτριες ρυθμίζουν το ωράριο εργασίας, αλλά και την αμοιβή τους, κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς.

Όσο για τα άτομα που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό παροχής πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά, που είναι υποχρεωτικό για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο του ΕΚΑΒ και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα ntantades.gov.gr. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα ειδοποιηθούν για τον χρόνο και τον τόπο της εκπαίδευσής τους.

Σημειώνεται ότι κάθε επιμελητής/επιμελήτρια επιτρέπεται να παρέχει τις υπηρεσίες του:

- σε ένα έως τρία παιδιά, εκ των οποίων μόνο ένα παιδί μπορεί να είναι ηλικίας κάτω των 12 μηνών,

- σε ένα έως δύο παιδιά, ηλικίας κάτω των 12 μηνών.

Με αφορμή την επέκταση της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος και σε άλλους δήμους, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, δήλωσε: «Με τις "Νταντάδες της γειτονιάς", στηρίζουμε εμπράκτως τους γονείς και ιδιαίτερα τις μητέρες που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας, μετά την απόκτηση των παιδιών τους».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη εγγράφονται στο Μητρώο Επιμελητών, μέσω της σχετικής πλατφόρμας, ενδιαφερόμενοι από τους παρακάτω 33 δήμους: Αβδήρων, Αγίων Αναργύρων, Αμφιλοχίας, Ανατολικής Σάμου, Άνδρου, Αποκορώνου, Βέλλου-Βόχας, Βοΐου, Βόρειας Κέρκυρας, Βόρειας Κυνουρίας, Γόρτυνας, Δίου-Ολύμπου, Εμμανουήλ Παππά, Εορδαίας, Ευρώτα, Ικαρίας, Ιστιαίας Αιδηψού, Καβάλας, Καρπάθου, Κρωπίας, Λεβαδέων, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας 'Α]Άννας, Μυκόνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Ορεστιάδας, Παλαμά, Πηνειού, Πρέβεζας, Ρήγα Φεραίου, Σάμης, Σουλίου και Σύρου-Ερμούπολης.
Read More »
Επεκτείνεται και στην Ηγουμενίτσα το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» Επεκτείνεται και στην Ηγουμενίτσα το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Δήμος καλεί ΤΑΙΠΕΔ για παρουσίαση της σύμβασης

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Δήμος καλεί ΤΑΙΠΕΔ για παρουσίαση της σύμβασης


Κι αφού το 67% των μετοχών του ΟΛΗΓ πέρασε στον Όμιλο Γκριμάλντι, ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναμένεται να κλείσει και το θέμα της χερσαίας ζώνης.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση είναι στο σκοτάδι και ο καθένας κάνει τα δικά του σενάρια..

Έστω και αργά, ο Δήμαρχος έκανε γνωστό στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι έχει αποστείλει έγγραφο στο ΤΑΙΠΕΔ ώστε κλιμάκιο του να φτάσει στην Ηγουμενίτσα και να παρουσιάσει επίσημα την σύμβαση..

Μάλλον θα περιμένουν πολύ…
Read More »
Δήμος καλεί ΤΑΙΠΕΔ για παρουσίαση της σύμβασης Δήμος καλεί ΤΑΙΠΕΔ για παρουσίαση της σύμβασης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Τραγωδία στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας | Ηλικιωμένη έπεσε σε βόθρο και ανασύρθηκε νεκρή

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Τραγωδία στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας | Ηλικιωμένη έπεσε σε βόθρο και ανασύρθηκε νεκρή


Τραγωδία στο χωριό Φασκομηλιά της Θεσπρωτίας. Μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε βόθρο που υπήρχε κοντά στο σπίτι της.

Η 75χρονη εντοπίστηκε από συγγενικά της πρόσωπα.

Η γυναίκα ανασύρθηκε και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Όλες οι ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας παραπέμπουν σε ατύχημα που είχε η 75χρονη το οποίο της στοίχισε τη ζωή.
Read More »
Τραγωδία στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας | Ηλικιωμένη έπεσε σε βόθρο και ανασύρθηκε νεκρή Τραγωδία στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας | Ηλικιωμένη έπεσε σε βόθρο και ανασύρθηκε νεκρή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Ο Μ. Κάτσης στο Kontra Channel για το σκάνδαλο Πάτση - ΕΛΤΑ και τις ευθύνες Πιερρακάκη

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Ο Μ. Κάτσης στο Kontra Channel για το σκάνδαλο Πάτση - ΕΛΤΑ και τις ευθύνες Πιερρακάκη


Στην εκπομπή Κontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη παρενέβη ο βουλευτής και τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μάριος Κάτσης σχετικά με το ζήτημα των ημερών, τα απανωτά σκάνδαλα του βουλευτή κ. Πάτση που οδήγησαν στην διαγραφή του από τη ΝΔ και στην παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ.

Ο κ. Κάτσης αναφορικά με τις διαρροές από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που αρνείται την εποπτεία των ΕΛΤΑ, άρα και την ευθύνη του σκανδάλου της ανάθεσης 1εκ € στον κ. Πάτση έδωσε τεκμηριωμένες διευκρινήσεις σχετικά με τους νόμους που αποδεικνύουν την εποπτεία Πιερρακάκη στα ΕΛΤΑ. Επίσης, επικαλούμενος τον κανονισμό της Βουλής ο Μάριος Κάτσης είπε ότι ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει στην ερώτηση του που κατατέθηκε πριν ένα χρόνο και πλέον, ενώ σε περίπτωση που δήλωνε αναρμοδιότητα όφειλε να διαβιβάσει την ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό.
«Κυβερνητική ευθύνη και γνώση του σκανδάλου Πάτση υπάρχει. Τώρα ας αποφασίσουν στην κυβέρνηση αν την ευθύνη αναλαμβάνει ο κ. Πιερρακάκης ή ο κ. Σταϊκούρας ως εποπτεύον του Υπερταμείου όπως δείχνουν οι διαρροές του υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης» κατέληξε ο Μάριος Κάτσης.


Read More »
Ο Μ. Κάτσης στο Kontra Channel για το σκάνδαλο Πάτση - ΕΛΤΑ και τις ευθύνες Πιερρακάκη Ο Μ. Κάτσης στο Kontra Channel για το σκάνδαλο Πάτση - ΕΛΤΑ και τις ευθύνες Πιερρακάκη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Δημοτικό γλέντι την Παρασκευή το μεσημέρι στο The Post...O στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Δημοτικό γλέντι την Παρασκευή το μεσημέρι στο The Post...O στην ΗγουμενίτσαRead More »
Δημοτικό γλέντι την Παρασκευή το μεσημέρι στο The Post...O στην Ηγουμενίτσα Δημοτικό γλέντι την Παρασκευή το μεσημέρι στο The Post...O στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Αναδείχθηκε ο πρώτος μεγάλος νικητής του TESLA

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Αναδείχθηκε ο πρώτος μεγάλος νικητής του TESLA

Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Γ., μεγάλος νικητής της πρώτης κλήρωσης «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ», James Curwen, Chief Online Officer του ΟΠΑΠ

Tέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν αυτοκίνητα συμμετέχοντας δωρεάν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις.
Το πρώτο από τα τέσσερα TESLA Model 3, τα οποία μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ για τα 25 του χρόνια, βρήκε κάτοχο.
Μεγάλος νικητής στην πρώτη εβδομαδιαία κλήρωση για το πρώτο από τα συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα, που θα κληρώσει το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ για τα γενέθλιά του, αναδείχθηκε ένας τυχερός από το Περιστέρι Αττικής. Πρόκειται για τον Γιάννη Γ., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό δωρεάν μέσω του tzoker.gr.
Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκε, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, σύσσωμη η ομάδα του ΤΖΟΚΕΡ.
Ο νικητής του TESLA, Γιάννης Γ., σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το TESLA από το TZOKΕΡ. Πήρα μέρος στην κλήρωση μέσω διαδικτύου. Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτό το δώρο».
Ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, τόνισε: «Το ΤΖΟΚΕΡ, ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, γιορτάζει τα 25 του χρόνια και μοιράζει 4 αυτοκίνητα TESLA, σε ισάριθμους μεγάλους νικητές. Σήμερα παραδίδουμε το πρώτο αυτοκίνητο, στον πρώτο τυχερό».
Ο Chief Online Officer του ΟΠΑΠ, James Curwen, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο πρώτος νικητής του TESLA αναδείχθηκε μέσα από το tzoker.gr. Εδώ και τρία χρόνια, το ΤΖΟΚΕΡ είναι διαθέσιμο και online, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο σύγχρονο και διασκεδαστικό για τους παίκτες».

Ο μεγάλος νικητής με την ομάδα του ΟΠΑΠ

O μεγάλος νικητής με το TESLA


Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου η κλήρωση για το 2ο ΤESLA
Το ΤΖΟΚΕΡ θα κληρώσει ακόμη τρία TESLA, σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα αυτοκίνητα γίνεται μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr, δωρεάν χωρίς να απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ.
Η επόμενη κλήρωση για το δεύτερο TESLA θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή το βράδυ.

Το 1ο από τα 4 TESLA του διαγωνισμού για τα «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»
Read More »
25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Αναδείχθηκε ο πρώτος μεγάλος νικητής του TESLA 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Αναδείχθηκε ο πρώτος μεγάλος νικητής του TESLA Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Με επιτυχία το σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022
Με επιτυχία το σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης στην Ηγουμενίτσα


Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο "Πάνθεον" της Ηγουμενίτσας το κοινό της πόλης παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Ψαλτικής Τέχνης που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κεστρίνης σε συνεργασία με το Θεσπρωτικό Ωδείο Ηγουμενίτσας υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας με εισηγητή τον διακεκριμένο καθηγητή Βυζαντινολόγο Ράπτη Κωνσταντίνο.
Το κοινό εντυπωσιάστηκε από τις προσεγμένες διατυπώσεις του εισηγητή και η βραδιά έκλεισε με θετικές εντυπώσεις. 
Οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν βεβαιώσεις συμμετοχής και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο σεμινάριο.
Read More »
Με επιτυχία το σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης στην Ηγουμενίτσα Με επιτυχία το σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2022 Rating: 5

Σελίδες