Μηχανική βλάβη στο "Ιωάννης Καποδίστριας"

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Μηχανική βλάβη στο "Ιωάννης Καποδίστριας"Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ-ΑΝ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ'' Ν.Π. 10537, ότι κατά την πραγματοποίηση χειρισμών κατάπλου στον οικείο λιμένα, παρουσιάστηκε έντονος χτύπος στο σύστημα μετάδοσης της αριστερής κύριας μηχανής.

Το εν λόγω πλοίο, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ηγουμενίτσας στον λιμένα Λευκίμμης, αποβίβασε με ασφάλεια 18 επιβάτες, 8 ΕΙΧ και 2 Φ/Γ οχήματα.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.
Read More »
Μηχανική βλάβη στο "Ιωάννης Καποδίστριας" Μηχανική βλάβη στο "Ιωάννης Καποδίστριας" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Παιδιά ,αθώα θύματα του πολέμου | Από το 4ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Παιδιά ,αθώα θύματα του πολέμου | Από το 4ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας


Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία.
Φωτογραφίες και βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και της τηλεόρασης. Από τις πιο συγκλονιστικές αυτές που δείχνουν μικρά παιδιά. Ο φόβος, η αγωνία, η έκπληξη, δεν κρύβονται.
Ο πόλεμος για τα παιδιά είναι ένας κακός γίγαντας, που σπέρνει παντού το φόβο, τον τρόμο και την καταστροφή.
Τα παιδιά του πολέμου παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς, γιατί κάποιοι αποφάσισαν για τη δική τους μοίρα.
Παιδιά θύματα, που ζούνε τον εφιάλτη του πολέμου, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στα σχολεία τους, στις πλατείες, στις παιδικές χαρές ,στο σπίτι με την οικογένειές τους.
Τα χαμόγελα έχουν εξαφανιστεί, η ελπίδα έχει χαθεί, τα όνειρά τους έχουν αλλάξει χρώματα και πρωταγωνιστής στα πρόσωπά τους ο ΦΟΒΟΣ
Οι πληγές που αφήνει ο πόλεμος στα παιδιά είναι βαθιές και δύσκολα μπορούν να επουλωθούν, αφαιρώντας τους το δικαίωμα να ζήσουν μία υγιή σχολική και κοινωνική ζωή.


Συζητώντας εμείς, οι εκπαιδευτικοί με τα παιδιά μας , μπορούμε να τα υποστηρίξουμε, από τον δικό μας ρόλο, αξιοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό και διδακτικές πρακτικές, με στόχο να τα βοηθήσουμε να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους για το θέμα του πολέμου. Είναι σημαντικό να αποδεχτούμε τις βαθύτερες ανησυχίες τους και να συζητήσουμε μαζί τους με ειλικρίνεια και λόγια προσαρμοσμένα στην ηλικία τους.
Όλοι προσευχόμαστε αυτή η φρικαλεότητα να τελειώσει σύντομα, να μην υπάρξουν άλλα θύματα, τα παιδιά να γυρίσουν στην αγκαλιά των γονιών τους, στο σχολείο τους, στην ρουτίνα τους.
Τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας ασχολούνται αυτό το διάστημα με τα «δικαιώματα των παιδιών» και με αφορμή την επικαιρότητα, αποφάσισαν να στείλουν μια κάρτα στα παιδιά της Ουκρανίας, με ζωγραφιές, ευχές και το δικό τους μήνυμα .

«Σας σκεφτόμαστε, σας αγαπάμε
είμαστε κοντά σας
και φωνάζουμε όλοι μαζί
ΟΧΙ άλλος πόλεμος πάνω στη γη»

Read More »
Παιδιά ,αθώα θύματα του πολέμου | Από το 4ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας Παιδιά ,αθώα θύματα του πολέμου | Από το 4ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Λεωφορείο από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Θεσπρωτίας για συλλαλητήριο στην Αθήνα

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Λεωφορείο από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Θεσπρωτίας για συλλαλητήριο στην ΑθήναΣυνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι γνωστά δυστυχώς μέχρι σήμερα η κυβέρνηση είναι ένας απλός θεατής χωρίς να ενδιαφέρεται για την ακρίβεια και την επιβίωση του αγροτοκτηνοτροφικου τομέα αλλά όπως είπε και ο κ. Σταϊκούρας ζούμε εις βάρος της κοινωνίας γι'αυτό είναι υποχρέωση μας να δώσουμε ένα δυναμικό παρών στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα παλεύοντας για την επιβίωση μας!!! 

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να ενημερωθείτε από τα μέλη της επιτροπής στα τηλέφωνα : 
6989990030 Παπαδόπουλος Γιάννης 
6972261755 Θωμάς Λιολής 
6993161621 Κολιομίχος Βαλάντης 

Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 12 :00 π.μ. ( Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με λεωφορείο)

Συντονιστική επιτροπή κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας 

Read More »
Λεωφορείο από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Θεσπρωτίας για συλλαλητήριο στην Αθήνα Λεωφορείο από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Θεσπρωτίας για συλλαλητήριο στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Μοναδική προσφορά μόνο για αυτή την Τετάρτη από την ΕΚΟ Νικολάου Ανδρέας

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Μοναδική προσφορά μόνο για αυτή την Τετάρτη από την ΕΚΟ Νικολάου Ανδρέας


Μοναδική πρόσφορά μόνο για αυτή την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, από την ΕΚΟ Νικολάου Ανδρέας.
  • Το DIESEL AVIO στην τιμή του απλού πετρελαίου κίνησης
  • Αλλά και η βενζίνη ΕΚΟ premium 98 στην τιμή της ΕΚΟ ekonomy 95
Ανδρέας Νικολάου & ΣΙΑ Ο.Ε.
7ο χιλιόμετρο Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς


Read More »
Μοναδική προσφορά μόνο για αυτή την Τετάρτη από την ΕΚΟ Νικολάου Ανδρέας Μοναδική προσφορά μόνο για αυτή την Τετάρτη από την ΕΚΟ Νικολάου Ανδρέας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Και νέα άνοδος με 730 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Και νέα άνοδος με 730 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 115
ΠΕ Θεσπρωτίας 62
ΠΕ Ιωαννίνων 415
ΠΕ Πρέβεζας 138

Read More »
Και νέα άνοδος με 730 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Και νέα άνοδος με 730 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως εκσυγχρονισμένες δύο ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως εκσυγχρονισμένες δύο ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Στην τελική ευθεία η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας

Οι ανακαινισμένες ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο τον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», όπου στεγάζονται οι Α’ και Β’ Ορθοπεδικές Μονάδες της πτέρυγας ΒΔ’. Οι δύο Ορθοπεδικές Μονάδες έχουν συνολική έκταση 650 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητα 24 κλινών.

Με την παράδοση του συγκεκριμένου έργου ολοκληρώνεται το 93% της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οι ανακαινισμένες ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»
 
Οι ανακαινισμένες ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»
 
Οι ανακαινισμένες ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

 
Οι ανακαινισμένες ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ είναι διαχρονικά ο πρωταθλητής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα, υλοποιώντας δράσεις που εστιάζουν στα παιδιά και τη νέα γενιά. Το μακρόπνοο έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας αποτελεί απτή απόδειξη της δέσμευσής μας. Είμαστε περήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία στηρίζει χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα και συμβάλλει έμπρακτα στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας. Πολύ σύντομα, θα ολοκληρώσουμε το σπουδαίο αυτό έργο και θα παραδώσουμε στην ελληνική κοινωνία δύο πλήρως ανακαινισμένα νοσοκομεία, με υπερσύγχρονες υγειονομικές υποδομές»

.
Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων

Ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, τόνισε: «Για τον ΟΠΑΠ, η βασικότερη πρόκληση του έργου της ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων είναι η έγκαιρη και ποιοτική ολοκλήρωση των εργασιών, χωρίς να διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία τους. Με ολοκληρωμένο το 93% της ανακαίνισης μέχρι σήμερα, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ και τους συνεργάτες μας, που συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, Εμμανουήλ Παπασάββας, σημείωσε: «Το Α’ και Β’ Ορθοπεδικό Τμήμα του νοσοκομείου παραδίδονται πλήρως ανακαινισμένα και εκσυγχρονισμένα, έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς μας ασθενείς σε ένα πιο χαρούμενο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα και πιο λειτουργικό. Ο ΟΠΑΠ, πάντα στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και συνεπής στη δέσμευσή του, συνεχίζει το μεγάλο έργο του στο χώρο της δημόσιας υγείας, εκσυγχρονίζοντας τα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική προσφορά του και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας, που έχει στόχο τη διαρκή παροχή ολοένα και υψηλότερων υπηρεσιών υγείας στους μικρούς μας ασθενείς».

Φρίξος Παπαδόπουλος, Property & Engineering Director ΟΠΑΠ, Πάνος Γαβριήλ, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ, Χρυσούλα Κουμανίδου, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, Αθανάσιος Μπίνης, Πρόεδρος Δ.Σ. «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», Μαρία Γέραλη, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Η ανακαίνιση του 4ου ορόφου του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» περιλαμβάνει τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού, καθώς και τον εφοδιασμό με τον απαραίτητο γραφειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, εκτενείς χρωματικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι οποίες δημιουργούν πλέον ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τους μικρούς ασθενείς.
 
Αθανάσιος Μπίνης, Πρόεδρος Δ.Σ. «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων

 
Σαράντης Νιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος SARNITEC S.A., Φρίξος Παπαδόπουλος, Property & Engineering Director ΟΠΑΠ, Τάκης Ταβανιώτης, Αρχιτέκτων BETAPLAN S.A., Μαρία Βήττα, Αρχιτέκτων BETAPLAN S.A., Πάνος Γαβριήλ, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ, Ολυμπία Σάρρα, CSR Supervisor ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ, Ματίνα Τζούρου, Community Trust Manager ΟΠΑΠ, Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Αθανάσιος Μπίνης, Πρόεδρος Δ.Σ. «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», Μαρία Γέραλη, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα δύο νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» τον Απρίλιο του 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί 29 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 22 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 14.560 τ.μ. και δυναμικότητας 534 κλινών.

Εταιρικό προφίλ 
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του. 
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο. 
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. 
Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα. 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως εκσυγχρονισμένες δύο ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως εκσυγχρονισμένες δύο ορθοπεδικές μονάδες στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας


Δεν υπάρχει Νόμος όταν δεν υπάρχει Ποινή και δεν υπάρχει Ποινή όταν δεν υπάρχει διαδικασία επιβολής αυτής.

Απολυταρχικά καθεστώτα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού έχουν απομείνει στην υφήλιο που δεν σέβονται τα βασικό δικαίωμα του εγκαλουμένου: Την απολογία.

Ανάμεσα στον Κιμ Γιονκ Ουν, τον Ερντογάν , τους Ταλιμπάν , το Νότιο Σουδάν και την Κίνα, από σήμερα συγκαταλέγεται σύσσωμος και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας σε αυτό το κλαμπ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού έστησε λαϊκό δικαστήριο στα πρότυπα του ΔΣΕ, καταστρατηγώντας το καταστατικό του Συλλόγου, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να τολμήσει κάποιος να εκφράσει μια φωνή διαμαρτυρίας, αποφάσισε τη διαγραφή μου , δια παντός , από μέλος του Συλλόγου.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορήθηκα και για το οποίο ΠΟΤΕ δεν κλήθηκα να απολογηθώ ήταν επειδή κατήγγειλα στις αρμόδιες Αρχές, Ποινικές Παραβάσεις του Προέδρου και μελών του Συλλόγου.

Ελπίζω, κάποτε, οι συνάδελφοι, που ούτε ένας δεν είχε τη δύναμη να υψώσει το ανάστημά του και να αντιταχθεί στα κελεύσματα της Πλέριας Δημοκρατίας τους να βρούνε το σθένος και να αντιτάξουν το ζυγό.

Βαγγέλης Χαλμαντζής
Read More »
Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για ληστεία σε περίπτερο

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για ληστεία σε περίπτερο


Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων οδήγησε στη σύλληψη ημεδαπού σήμερα (15-03-2022) μετά τα μεσάνυχτα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία για ληστεία από άγνωστο άτομο, το οποίο, φορώντας κουκούλα «full-face», αφαίρεσε με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού χρηματικό ποσό -550- ευρώ από υπάλληλο περιπτέρου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Σε οικόπεδο που υπέδειξε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς και όπου τα είχε απορρίψει μετά τη διάπραξη της ληστείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· πλαστική απομίμηση πιστολιού,
· κουκούλα «full-face» και
· αναδιπλούμενο μαχαίρι «πεταλούδα».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για ληστεία σε περίπτερο Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για ληστεία σε περίπτερο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Σουλίου

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος ΣουλίουΘετικός στον Covid-19 διαγνώστηκε σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ύστερα από 2 rapid test που έκανε το πρωί της Τρίτης.

Ο Δήμαρχος Σουλίου βρίσκεται στην προβλεπόμενη καραντίνα και θα συνεχίσει να εργάζεται από την οικία του.

Είναι τριπλά εμβολιασμένος και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.
Read More »
Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Σουλίου Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Ζητείται άτομο για εργασία σε κουζίνα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Ζητείται άτομο για εργασία σε κουζίνα στην Ηγουμενίτσα


Ζητείται προσωπικό για εργασία σε κουζίνα, πρωινές ώρες, σε κατάστημα της Ηγουμενίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6979139619
Read More »
Ζητείται άτομο για εργασία σε κουζίνα στην Ηγουμενίτσα Ζητείται άτομο για εργασία σε κουζίνα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Δημόσια διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Δημόσια διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας θέτει σε δημόσια διαβούλευση το αναθεωρημένο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (https://igoumenitsa.gr/images/new/2022/1-4/tsda-digoumenitsa2022.pdf ), που αποσκοπεί να αποτελέσει το εργαλείο για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό μόνιμων και βιώσιμων λύσεων για τη διαχείριση των αποβλήτων του Δήμου. Ταυτόχρονα το Σχέδιο θα εξασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, με παράλληλη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, προβλέποντας σε συγκεκριμένους στόχους με ρεαλιστικό και σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας επί του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων, αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: perivallon@igoumenitsa.gr μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στις 11:30 π.μ.
Read More »
Δημόσια διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Ηγουμενίτσας Δημόσια διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Άσκηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φιλιατών για πυρκαγιά σε σχολείο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022
Άσκηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φιλιατών για πυρκαγιά σε σχολείο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Τη Δευτέρα 14/3/2022 οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Φιλιατών, παρακολούθησαν την άσκηση "Αστικής Πυρκαγιάς" που πραγματοποιήθηκε από Ομάδα της Π.Υ. Ηγουμενίτσας και του Π.Κ. Φιλιατών. 
Το σενάριο της άσκησης περιελάβανε πυρκαγιά στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών με αρχική εστία στα μαγειρεία και επέκταση της σε διπλανό χώρο. 


Εξαιτίας του πυκνού μαύρου καπνού και του πανικού που προκλήθηκε τρία παιδιά κατευθύνθηκαν προς τον πάνω όροφο όπου και εγκλωβίστηκαν και χρησιμοποιήθηκε βραχιονοφόρο όχημα για τον απεγκλωβισμό τους.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Π.Π.Π.Θεσπρωτίας ενημερώθηκαν από τον κ.Διοικητή Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας για τις ενέργειες απεγκλωβισμού από οποιοδήποτε αιτία. 

Read More »
Άσκηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φιλιατών για πυρκαγιά σε σχολείο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Άσκηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φιλιατών για πυρκαγιά σε σχολείο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Σελίδες