1η Γιορτή Πολιτισμού "Μάνα Μουργκάνα"

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016


Η Ομοσπονδία Μουργκάνας εγκαινιάζει ένα νέο θεσμό, με την διοργάνωση της «1ης Γιορτής Πολιτισμού ΜΑΝΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ». Μια κορυφαία εκδήλωση ανάδειξης των χωριών της Μουργκάνας, μέσα από την πολιτιστική της ταυτότητα και παράδοση, τον φυσικό της πλούτο, τους ανθρώπους της.

Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγούς τις Αδελφότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών της Μουργκάνας, αλλά και καταξιωμένους ανθρώπους του τόπου μας, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, με προεξέχοντα τον κ. Αντώνη Τσάβαλο που μας τιμά ιδιαίτερα έχοντας αναλάβει την σκηνοθεσία της κεντρικής μας εκδήλωσης.

Ελπίζουμε να αγακαλιάσετε όλοι αυτές τις εκδηλώσεις τόσο ζεστά όσο και οι άνθρωποι του τόπου μας που εργάζονται εθελοντικά για την πραγματοποίησή τους.

Καλή αντάμωση στη "Μάνα Μουργκάνα"!!!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ*

ΤΡΙΤΗ 09/08:
Έναρξη
1η Γιόρτη Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα»

Κεφαλοχώρι (Γλούστα)
Ώρα 20.30


ΤΕΤΑΡΤΗ 10/08:
«Μέρα-Νύχτα στη Μουργκάνα»
Έκθεση Φωτογραφίας
Λ. Τζάνης, Γ. Μαλαμίδης - Κ. Τσέκας

Καλλιθέα (Τσαρακλιμάνι)
Ώρα 20.30
(Η έκθεση θα περιοδεύει στα χωριά της περιοχής μας μέχρι τις 20/8/2016)


ΠΕΜΠΤΗ 11/08:
«Η Μουργκάνα αφηγείται»
Μουσική, τραγούδι, χορός, πολυφωνική ερμηνεία, θεατρικό δρώμενο
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τσάβαλος

Λεπτοκαρυά (Μποντίζντα)
Ώρα 21.00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/08:
«Στην κορυφή της Μουργκάνας»
Πεζοπορία, Αστροπαρατήρηση, Διανυκτέρευση
Λ. Τζάνης, Γ. Μαλαμίδης - Κ. Τσέκας

Λιάς
Ώρα 18.30


ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08:
«River Party@Lagavitsa»
Ημερήσιο Πάρτυ Νεολαίας
@dexx: Jay Madox

Λίστα (Κεφαλόβρυσο)
Ώρα 12.30


ΤΡΙΤΗ 16/08 & ΤΕΤΑΡΤΗ 17/08
Τουρνουά Μπάσκετ

Κεραμίτσα & Λίστα
Ώρα 18.30


ΤΕΤΑΡΤΗ 17/08: «Συγγραφείς της Μουργκάνας»
Παρουσίαση συγγραφέων του τόπου μας

Αράχωβα (Ριζό)
Ώρα 20.30


ΠΕΜΠΤΗ 18/08: «H αλεπουδίτσα στη Μουργκάνα»
Παραμυθοανάγνωση και Μικρογλυπτική
Ευαγγελία Στάθη, Θωμάς Κρομμύδας

Γαρδίκι
Ώρα 18.00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/08: «Μνημεία της Μουργκάνας»
Αρχαιότητες & Βυζαντινά Μνημεία
Χριστίνα Γκάνια
Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος, Ηγούμενος Μονής Γηρομερίου

Ραβενή
Ώρα 20.30


* Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί τις προσεχείς ημέρες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.mana-mourgana.net
Read More »
1η Γιορτή Πολιτισμού "Μάνα Μουργκάνα" 1η Γιορτή Πολιτισμού "Μάνα Μουργκάνα" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Από το Αμπού Ντάμπι στα Σύβοτα με ένα πλωτό παλάτι

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016Ένα πλωτό παλάτι έχει καταφτάσει στα Σύβοτα και φυσικά έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή θαλαμηγό που κάνει στάση σε μια παραδεισένια γωνιά της Ηπείρου, η οποία έχει κερδίσει την θέση της στη διεθνή τουριστική αγορά και συνάμα προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον διάσημων και πλουσίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλωτό παλάτι, ανήκει στον πρίγκιπα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οικογένεια του οποίου έχει κάνει και στο παρελθόν τις πολυτελείς διακοπές της στο Ιόνιο.

Στην κατοχή της έχει αρκετές θαλαμηγούς, ανάμεσα σε αυτές και μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου, γεγονός που έχει «στέψει» τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρη του Αμπού Ντάμπι Χαλιφά Μπιν Ζαγέντ αλ Ναγιάν, σε βασιλιά των θαλασσών.

Η οικογένεια του Σεϊχη έχει περιουσία ύψους 150 δισ. δολαρίων, παρά το γεγονός ότι η προσωπική περιουσία του ίδιου εκτιμάται στα 18 δισ. Δολάρια..

Με μεγάλη... προίκα λοιπόν και οι διάδοχοι, ένας εκ των οποίων κάνει τις διακοπές του στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.
Read More »
Από το Αμπού Ντάμπι στα Σύβοτα με ένα πλωτό παλάτι  Από το Αμπού Ντάμπι στα Σύβοτα με ένα πλωτό παλάτι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Μηχανική βλάβη σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Συβότων και Ασπρόκαβου

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016


Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας και Λευκίμμης, απογευματινές ώρες εχτές, για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Θ/Γ ''FLORIDA 1'' σημαίας Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ν. Κέρκυρας, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσε προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εντόπισε ακυβέρνητο το ''FLORIDA 1'' στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Συβότων και Ασπρόκαβου, το οποίο στη συνέχεια κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Λευκίμμης, ρυμουλκούμενο από το Τ/Χ ΄΄ΣΚΑΙ ΡΑΙΝΤ'' Ν. Κέρκυρας 1787 και συνοδευόμενο από το σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Read More »
Μηχανική βλάβη σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Συβότων και Ασπρόκαβου Μηχανική βλάβη σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Συβότων και Ασπρόκαβου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Η εταιρία Κόκκινος ΑΤΕΕ, με ποσοστό έκπτωσης 59,35%, αναλαμβάνει το αποχετευτικό έργο των 37,1 εκ.ευρώ στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016


Με επιτυχία διεξήχθη η δημοπράτηση για το μεγάλο έργο αποχέτευσης στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Το έργο με τίτλο "Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Περδίκας, και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας" δημοπρατήθηκε στις 28 Ιουνίου 2016 και μειοδότης από τη διαγωνιστική διαδικασία προέκυψε η εταιρεία ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΤΕΕ με ποσοστό έκπτωσης 59,35%.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αποχετευτικό έργο που θα καλύψει τις ανάγκες πολλών παραθαλάσσιων οικισμών της περιοχής και θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή.

Το κόστος του έργου έχει υπολογιστεί σε 30.162601,63 ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ) και είναι το μεγαλύτερο αποχετευτικό έργο της χρονιάς, πανελλαδικά αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα την τελευταία 5ετία.

Η διάρκεια υλοποίησης των έργων είναι 44 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και εφόσον το έργο ξεκινήσει στα τέλη του έτους τότε θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2020.

Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» (αρ. εναρ. έργου 2016ΕΠ01810006), με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), καθώς και από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Τα έργο αφορά:
α) στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό των Συβότων συνολικού μήκους 21 045 m περίπου (μήκος αγωγών βαρύτητας και καταθλιπτικών) και δύο αντλιοστασίων ακαθάρτων,

β) στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό της Πλαταριάς συνολικού μήκους 10 867 m περίπου (μήκος αγωγών βαρύτητας και καταθλιπτικών) και δύο αντλιοστασίων ακαθάρτων,

γ) στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στους οικισμούς Πέρδικας και Αρίλλα συνολικού μήκους 24 674 m περίπου (μήκος αγωγών βαρύτητας και καταθλιπτικών) και οκτώ αντλιοστασίων ακαθάρτων,

δ) στην κατασκευή του δικτύου μεταφοράς λυμάτων μήκους 28 386 m περίπου (μήκος αγωγών βαρύτητας και καταθλιπτικών) και δώδεκα αντλιοστασίων ακαθάρτων και

ε) στην κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) δυναμικότητας τελικής εξυπηρέτησης ισοδύναμου πληθυσμού περίπου 21 000 κατοίκων το θέρος για χρονικό ορίζοντα 20ετίας, μετά του αγωγού διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων στη θάλασσα.

Μετά το πέρας της κατασκευής και για περίοδο οκτώ (8) μηνών, θα λάβει χώρα η Δοκιμαστική Λειτουργία των έργων από τον ανάδοχο σε πραγματικές συνθήκες υδραυλικού και ρυπαντικού φορτίου και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στα λοιπά Τεύχη Δημοπράτησης (Τιμολόγιο Μελέτης, ΕΣΥ, Ειδικές Τεχνικές Προδιαγραφές, Τεχνική Περιγραφή).

Read More »
Η εταιρία Κόκκινος ΑΤΕΕ, με ποσοστό έκπτωσης 59,35%, αναλαμβάνει το αποχετευτικό έργο των 37,1 εκ.ευρώ στην Ηγουμενίτσα  Η εταιρία Κόκκινος ΑΤΕΕ,  με ποσοστό έκπτωσης 59,35%, αναλαμβάνει το αποχετευτικό έργο των 37,1 εκ.ευρώ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγο 59χρονος στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016


Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι, 59χρονος στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, στο πάρκο δίπλα από το ΠΑΝΘΕΟΝ, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 59χρονο Βουλγάρικης καταγωγής, στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 59χρονου Βούλγαρου, θα διαπιστωθούν από την νεκροψία - νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.
Read More »
Νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγο 59χρονος στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγο 59χρονος στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016
Η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας


Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα έδωσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη τοπικών οργανώσεων του κόμματος από τη Θεσσαλία με τους παλαίμαχους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Λάρισας. Με την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε ο Βασίλης Γιόγιακας ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατέθηκαν στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας το οποίο προηγουμένως είχε επισκεφθεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η δράση για το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ν.Δ. "Κανένας στο περιθώριο" που έχει στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα αλλά και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.

Read More »
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Εκπληκτική κ πρωτοποριακή η 10η παρασταση της σχολής χορού Danza της Ελίζας Παπαβασιλειου

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

 
Μια μαγευτική βραδιά πραγματοποιήσε η σχολή χορού Danza με την 10η κατα σειρά επετειακή της παρασταση, στις 24/6 , στο άλσος Ηγ/τσας.Η προσέλευση του κόσμου ηταν κατι το απερίγραπτο καθώς οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τα 1000 ατομα τιμώντας με την παρουσία τους ολους τους χορευτές κ δίνοντας ενεργεια με το θερμό τους χειροκρότημα.
 
Με επικεντρο την αγάπη , το πάθος, την πειθαρχεία κ την πρωτοπορία παρακολουθήσαμε τους μαθητές της σχολής να χορευουν στα διαφορα είδη χορού, με όλη τους την ενεργεια κ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κανοντας περήφανες της δασκάλες της σχολής κ μαγεύοντας τους θεατές!
 
Στην παρασταση συμμετείχαν αγόρια κ κορίτσια απο 3 ετων κ άνω ,οπως επισης ενηλικες μαθητές κ ολες οι καθηγήτριες χορού της σχολης . Παρουσιάστηκαν χορογραφίες Κλασικου μπαλέτου, μοντέρνου κ σύγχρονου χορού , hip-hop κ rnb ,μαζορετες, τμήμα μουσικόκινητικής αγωγης, oriental, tango argentino, οπως επισης για πρώτη φορα παρακολουθήσαμε το τμήμα των εναέριων ακροβατικων με εφήβους μαθητές κατι το οποίο αποτελεί τεραστια πρωτοπορία για τον νόμο μας καθώς ειναι η μοναδική σχολή που διδάσκει εναέρια πανια σε ολόκληρη την Ηπειρο . 
 
 
 
Η επετειακή αυτη παρασταση αποτέλεσε χαρακτηριστικό δείγμα επαγγελματισμού , πειθαρχίας, κ σκληρής - συλλογικής δουλειάς τοσο των μαθητών , όσο των δασκάλων . Το αποτέλεσμα ηταν αντάξιο της επιτυχημένης συμπλήρωσης των πρώτων 10 χρόνων της σχολής.
 
Στην εναρκτήρια ομιλία της η κυρία Ελιζα Παπαβασιλειου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ολους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχημένη αυτη βραδιά!
•Τον Δήμο Ηγ/τσας για την παραχώρηση του χώρου κ την συνολική βοηθεια.
•Για τον φωτισμό κ την ηχητική κάλυψη,τον Γεώργιο Λαμπρή κ τον Άγγελο Μπαντιο.
•Για την φωτογραφία κ βιντεοσκοπηση τον Αντωνη Παπαλαμπρου.
•Για τα εντυπωσιακά κουστουμια την Στουμπου Παρασκευη.
•Τις συνεργάτιδες της σχολής, Μαργαριτα Πούλημα, κ Μελινα Τζορελα.
 
Οπως επισης ολους τους χορηγούς της παράστασης που στήριξαν οικονομικα την εκδηλωση κ με αυτο τον τροπο το κοινό παρακολούθησε δωρεαν αυτο το εξαιρετικό θέαμα.
• Χρυσός χορηγος : Euroline Σ.Μπακολιας κ ΣΙΑ Ε.Π.Ε. Anek Lines.
•PRASIA : αίθουσα δεξιώσεων κ εκδηλώσεων
•Super Market DIELLAS
• Aktaion Hotel
• Havana beach bar & wedding events
•Ξυλουργικες εργασίες Κοψιδης Δημήτριος κ ΣΙΑ ΟΕ
•Goulas Transport
•Boutas tours
•Κατάστημα Ηλεκτρικων ειδών : Expert
•Gellissimo
•Romell cafe
•Mikel
•Teta's coffee & soul
•Σουλιωτης Ηρακλης - ηλεκτρολογος μηχανικος
Χορηγος επικοινωνίας: Thespro.gr
 
 
Read More »
Εκπληκτική κ πρωτοποριακή η 10η παρασταση της σχολής χορού Danza της Ελίζας Παπαβασιλειου Εκπληκτική κ πρωτοποριακή η 10η παρασταση της σχολής χορού Danza της Ελίζας Παπαβασιλειου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Πάνος Καλίδης LIVE στο BALUX

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

Καλως ήρθατε στον ανακαινισμένο χωρο μας, σε ένα ηρεμο περιβάλλον με χαλαρή ξένη αλλα και ελληνική μουσική καθαρά ποτά και άφθονους μεζέδες.

Χαλαρωστε δίπλα από την πισίνα αποφεύγοντας το καθημερινό ανχος της πόλης.

Μπορειτε να δοκιμάσετε τα πιάτα της κουζίνας μας και στη συνέχεια να διασκεδάσεται πίνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ στο μπαρ.

Να επισημάνουμε ότι ο χώρος μας έχει απεντομοωθει από εξειδικευμένο συνεργείο.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Πάνος Καλίδης LIVE στο BALUX Ηγουμενίτσα: Ο Πάνος Καλίδης LIVE στο BALUX Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο CJ JEFF την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Social All Day Cafe Bar

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο CJ JEFF την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Social All Day Cafe Bar Ηγουμενίτσα: Ο CJ JEFF την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Social All Day Cafe Bar Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Κυριακή 17 Ιουλίου: Boxing & Kick Boxing Event στο Balux (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016To Balux Pool Bar στην Ηγουμενίτσα θα μας προσφέρει ένα δυνατό καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση με τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της μουσικής.

Στις 15/7/2016 ζωντανά ο Πάνος Καλίδης. Την Κυριακή 17/7/2016 το Balux pool bar καλωσορίζει την διοργάνωση που επιμελείται ο Α.Σ. Κολλοσος Ιωαννίνων σε ένα μοναδικό event αγώνων πυγμαχίας και kick boxing.Αθλητές από τη δυτική Ελλάδα θα λάβουν μέρος προάγοντας πάντα αξίες και νοοτροπίες αθλητών υπό την εποπτεία μεγάλων δασκάλων και προπονητών του χώρου.

Για άλλη μια φορά ο NIGMA DeeJay θα έχει το μικρόφωνο ώστε να συντονίζει τη ροή του προγράμματος.

Το thesprotiaball.gr & thespro.gr b θα αναλλάβουν την φωτογραφική κάλυψη.

Οι αγώνες θα προβληθούν online σε πραγματικό χρόνο!!

Είσοδος 5 euro και παραλαβή ειδικού βραχιολιού hosted by DJ Runner Aris Kolossos A.S. KOLOSSOS IWANNINWN, Kick Boxing, Muay Thai, ΠΥΓΜΑΧΙΑ Balux.

Προηγουμένως θα ακολουθήσει pregame πάρτυ με 6 διαφορετικούς Djs: Dj Runner, Dj Abart, Dj G.Alex, Dj Ghost, Dj S. Savvoulidis & Dj Nigma.

 
Read More »
Κυριακή 17 Ιουλίου: Boxing & Kick Boxing Event στο Balux (+ΒΙΝΤΕΟ)  Κυριακή 17 Ιουλίου: Boxing & Kick Boxing Event στο Balux (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Μεγάλο πανηγύρι στο Μαργαρίτι, με Βελισσάρη, Τσαμπά και Κοκκώνη

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

Read More »
Μεγάλο πανηγύρι στο Μαργαρίτι, με Βελισσάρη, Τσαμπά και Κοκκώνη Μεγάλο πανηγύρι στο Μαργαρίτι, με Βελισσάρη, Τσαμπά και Κοκκώνη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Δείτε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016


Read More »
Δείτε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Δείτε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Δελτίο τύπου της συμμετοχικής Ομάδας Πολιτών Θεσπρωτίας

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016


Πραγματοποιήθηκε στις 6/7/2016 ημέρα Τετάρτη στα γραφεία της Συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της μαθητικής εστίας, η τακτική συνάντηση των μελών της συλλογικότητας.

Θέματα:

Α) Γνωριμία με εκπρόσωπο συλλογικότητας Ν. Κέρκυρας και συζήτηση.
Β) Συζήτηση προτάσεως συμπολίτη μας για την διεξαγωγή τριήμερου φεστιβάλ με τη συμμετοχή της συλλογικότητας.
Γ) Εισήγηση μέλους της συλλογικότητας για δημιουργία ομάδας συντονισμού και εκπροσώπησής της, στα μέσα και το κοινό.
Αποφάσεις:

Α) Υποδεχτήκαμε στα γραφεία μας εκπροσώπους μιας συλλογικότητας του Ν. Κερκύρας. Έγινε συζήτηση και παρουσίαση (από τις δυο πλευρές) των σκοπών και των στόχων μας. Διαπιστώθηκε σύμπλευση και ταύτιση σε πολλά σημεία. Αποφασίστηκε η προσπάθεια οργάνωσης κοινών δράσεων για θέματα που μας απασχολούν τόσο με τη συλλογικότητα του Ν Κέρκυρας όσο και με ανάλογη αυτής των Ιωαννίνων και άλλων πόλεων, χωρίς να χάνει η κάθε συλλογικότητα την αυτοτέλειά της. Πρώτη προσπάθεια η κοινή διεξαγωγή εκδήλωσης-ενημέρωσης για τις επικείμενες κατασχέσεις.

Β) Συζητήθηκε πρόταση συμπολίτισσας μας και αποφασίστηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα διεξαγωγής ενός τριημέρου κοινωνικών - πολιτιστικών εκδηλώσεων (φεστιβάλ δρόμου) στην Ηγουμενίτσα στο τέλος Σεπτεμβρίου. Αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με το κέντρο Αριάδνη καθώς και με τους Εστιάζοντες την Τετάρτη 13 7 2016 και ώρα 21:00 για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης.

Γ) Μετά από σχετική εισήγηση μέλους της συλλογικότητας και θέλοντας να κάνουμε πράξη την πρώτη αμεσοδημοκρατική λειτουργία της συμμετοχικής μας ομάδας συναποφασίστηκε:

α) Η συμμετοχική ομάδα να εκπροσωπείται περιοδικά απ’ όλα τα μέλη της ομάδας.

β) Η εκπροσώπηση θα γίνεται από τριμελή επιτροπή των μελών, η διάρκεια της οποίας θα είναι δίμηνη, πλην της πρώτης θητείας η οποία αρχίζει από 7/7/2016 και τελειώνει 30/9/2016.

γ) Οι αρμοδιότητες της τριμελούς επιτροπής εκπροσώπησης θα είναι, ο συντονισμός όλης της ομάδας για τις τακτικές ή τις έκτακτες συνεδριάσεις, για την εκτέλεση των αποφάσεων της ομάδας , για την αποστολή των ανακοινώσεων – δελτίων τύπου της ομάδας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στα ίδια τα μέλη της. Ταυτόχρονα η επιτροπή θα εισηγείται τα θέματα στην ομάδα, πέραν αυτών που θέτουν τα υπόλοιπα μέλη. Τέλος η τριμελής επιτροπή θα εκπροσωπεί κατά τη διάρκεια της θητείας της τη συμμετοχική ομάδα απέναντι σε τρίτους και σε ΜΜΕ για κάθε θέμα που ήδη έχει αποφασιστεί.

δ) Εάν για οποιονδήποτε προσωπικό ή άλλο λόγο κάποιο απ’ τα μέλη της επιτροπής εκπροσώπησης απέχει από τα παραπάνω καθήκοντα ή με τη στάση του κατά την τέλεση των καθηκόντων του βλάπτει την εικόνα ή την ουσία και τις βασικές αρχές της ομάδας, τότε η ολομέλεια της συμμετοχικής ομάδας με απόφασή της ανακαλεί από την εκπροσώπησή της το, ή τα μέλη της επιτροπής.

ε) Για την τριμελή επιτροπή εκπροσώπησης της ομάδας και για την πρώτη περίοδο από 7/7/2016 έως και 30/9/2016 συμφωνείται και αποφασίζεται τα μέλη που θα την απαρτίζουν να είναι οι:

1) Βενετόπουλος Αντώνιος
2) Παναγιώτου Πέτρος
3) Θεοδώρου Νικόλαος

Για τη Συμμετοχική Ομάδα,
η τριμελής επιτροπή εκπροσώπησης:
Βενετόπουλος Αντώνιος
Παναγιώτου Πέτρος
Θεοδώρου Νικόλαος
Read More »
Δελτίο τύπου της συμμετοχικής Ομάδας Πολιτών Θεσπρωτίας Δελτίο τύπου της συμμετοχικής Ομάδας Πολιτών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μαθήματα αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

Ο νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος ¨ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ¨ σας κάνει γνωστό ότι από την Δευτέρα 18/07/2016 θα λειτουργήσει το δεύτερο τμήμα ( τριών εβδομάδων) εκμάθησης αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου ( καμπινγκ).

Οι εγγραφές θα γίνονται από την Τετάρτη 13/07/2016 έως και Κυριακή 17/07/2016 τις απογευματινές ώρες από 20:00 έως 22:00 στα γραφεία της ΜΟ.ΛΕ.ΘΕ απέναντι από την καφετέρια τραμ. Το Σάββατο θα γίνονται και από τις 12:00 έως τις 1400 στο ίδιο σημείο.

Τα τμήματα οργανώνονται και καθοδηγούνται από ειδικευμένοιυς γυμναστές του συλλόγου στην κολύμβηση.

Τα τμήματα αφορούν αγόρια και κορίτσια από 7-12 ετών, τα οποία θα μεταφέρονται από και προς το δρέπανο με μισθωμένο λεωφορείο από το ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας με συνοδό του συλλόγου. Θα είναι για τρείς εβδομάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και για μία ώρα εκμάθησης. Η δε συνδρομή είναι στα 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

6977658794
6974643528
6930135633

Read More »
Ηγουμενίτσα: Μαθήματα αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου Ηγουμενίτσα: Μαθήματα αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Παραμυθιά: Αλλαγή πορείας έργων αποχετευτικού

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016Ενημερώνουμε του κατοίκους – δημότες του Δήμου Σουλίου ότι οι εργασίες για το Αποχετευτικό θα συνεχίσουν επί του κόμβου 49 Προκρίτων προς την αρχή της Κ. Καραμανλή (καφετέριες Διεθνές - Corte)

Παρακαλούμε τους δημότες και τους διερχόμενους οδηγούς για την προσοχή τους και ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Read More »
Παραμυθιά: Αλλαγή πορείας έργων αποχετευτικού Παραμυθιά: Αλλαγή πορείας έργων αποχετευτικού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες