Ηγουμενίτσα: Η τεχνολογία καυσίμων των αεροσκαφών στο diesel αυτοκίνητό σας

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018

DIESEL Avio Double Filtered από την EKO

Ένα τεχνολογικά προηγμένο καύσιμο που εφαρμόζει την τεχνολογία φίλτρων καυσίμων των αεροσκαφών στο Diesel του αυτοκινήτου σας.

Σας εξασφαλίζει:

Μεγαλύτερη επιτάχυνση, μείωση θορύβων και κραδασμών, χάρη στον αυξημένο αριθμό κετανίων.
Μηδενική απώλεια ισχύος του κινητήρα σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του και σε όλο το εύρος των στροφών του (σύμφωνα με το τεστ κινητήρα CEC F-98-08 που έχει καθιερωθεί για τους σύγχρονους common rail κινητήρες Diesel).
Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού του κινητήρα, άρα και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.
Πλήρη επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του κινητήρα με 2 γεμίσματα. Με 5 γεμίσματα, πλήρη εξαφάνιση των εσωτερικών εναποθέσεων στα μπεκ.
Aποτελεσματική αντιαφριστική, αντιδιαβρωτική και αντιοξειδωτική προστασία χάρη στα ειδικά τεχνολογικά προηγμένα βελτιωτικά πρόσθετα.

Με το Avio Filter εξασφαλίζετε καθαρότερα καύσιμα!

Το Avio Filter είναι εγκαταστημένο δίπλα στις αντλίες και σας εξασφαλίζει καθαρότητα στα καύσιμα στο επίπεδο καθαρότητας των καυσίμων των αεροσκαφών.
Φιλτράρει αποτελεσματικά τα καύσιμα που βάζετε, επιτυγχάνοντας:
Απομάκρυνση σωματιδίων
Απομάκρυνση σκουριάς και νερού
Απόδοση φιλτραρίσματος καυσίμου 98% Απόδοση και καθαρότητα από τα πρώτα κιόλας γεμίσματα!


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η τεχνολογία καυσίμων των αεροσκαφών στο diesel αυτοκίνητό σας Ηγουμενίτσα: Η τεχνολογία καυσίμων των αεροσκαφών στο diesel αυτοκίνητό σας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Από το πρωί της Τετάρτης κοντά μας το Παλιό Λιμάνι

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018


Μετά από έναν μήνα εντατικών εργασιών, επιστρέφει την Τετάρτη το πρωί το IL PORTO, σε έναν διαφορετικό ανακαινισμένο χώρο, με άλλη πλέον ταυτότητα, ως "Το Παλιό Λιμάνι"!!!! 
 
 
Σας περιμένουμε, λοιπόν την Τετάρτη 05/12/2018 να απολαύσετε το ποτό σας με τα νέα μας πιάτα και τους πλούσιους ψαρομεζέδες μας !!!!


Read More »
Ηγουμενίτσα: Από το πρωί της Τετάρτης κοντά μας το Παλιό Λιμάνι Ηγουμενίτσα: Από το πρωί της Τετάρτης κοντά μας το Παλιό Λιμάνι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018 Rating: 5

Φιλιάτες: Αναβλήθηκε για έκτη φορά η δίκη Ντουμάζιου

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018


Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, δεν είναι η Τρίτη… 
Είναι η έκτη φορά που αναβάλλεται η δίκη του πρώην δημάρχου Φιλιατών Μηνά Ντουμάζιου που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για την υπεξαίρεση στο δήμο.

Κι αν τις προηγούμενες φορές, ασθενούσαν ο κατηγορούμενος, οι δικηγόροι, οι μάρτυρες, τώρα απλά παρήλθε το ωράριο του δικαστηρίου!

Το δικαστήριο, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ανέβαλε την εκδίκαση, καθώς παρήλθε το ωράριο.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για την… Πρωταπριλιά του 2019. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί, ουκ ολίγες φορές έως σήμερα, λόγω ασθενείας κατηγορουμένου, μαρτύρων και τώρα και… συνηγόρων! Η πρώτη δικάσιμος είχε οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου 2015 για να αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο του 2016 και στη συνέχεια για τον Σεπτέμβριο του 2017, ακολούθως για τις 5 Μαρτίου 2018, για τον Δεκέμβριο του 2018 και τώρα για τον Απρίλιο του 2019!

Και αν τελικά η δίκη γίνει, πρωταπριλιά γαρ, θα φαίνεται σε όλους σαν… ψέμα!

Το κατηγορητήριο που βαρύνει τον πρώην δήμαρχο Φιλιατών αλλά και την πρώην ταμία του Δήμου είναι:
- Υπεξαίρεση στην υπηρεσία ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού, από κοινού και κατ' εξακολούθηση.
- Απιστία στην υπηρεσία, από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση με όφελος άνω των 150.000 ευρώ".


 
Read More »
Φιλιάτες: Αναβλήθηκε για έκτη φορά η δίκη Ντουμάζιου Φιλιάτες: Αναβλήθηκε για έκτη φορά η δίκη Ντουμάζιου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018 Rating: 5

Μάριος Κάτσης Πρώτη φορά τόσοι πολλοί και στοχευμένοι πόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έργα και πραγματικές ανάγκες

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018


Στα 13.089.621,90 € ανέρχεται η χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών για 31 έργα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσπρωτίας τα έτη 2015-2018 σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΣ.

Συνολικά οι χρηματοδοτήσεις δράσεων για την αυτοδιοίκηση πανελλαδικά κατά τα έτη 2015-2018 διαμορφώθηκαν στα 975.333.000€ ως σήμερα ενώ το διάστημα 2012-2014 ανέρχονταν στα 7.970.000 € αποδεικνύοντας ότι υπήρξε κατακόρυφη αύξηση σε κονδύλια προς τις τοπικές κοινωνίες.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης δήλωσε σχετικά:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης, με 60% μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά τα πρώτα χρόνια της. Εμείς με στοχευμένες δράσεις την βγάλαμε από την κρίση, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και η σύγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση είναι συντριπτική. Νομίζω ότι όσοι μιλούσαν για την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, οφείλουν μια συγγνώμη προς τους πολίτες για τα πεπραγμένα τους».


Σχετικά με το νομό Θεσπρωτίας ο Μάριος Κάτσης τόνισε πως « Ο νομός μας παίρνει ότι του αναλογεί και με το παραπάνω. Από τον Φιλόδημο και μόνο, κατευθύνονται το 2018, στην Ήπειρο γύρω στα 37εκ € , για την υλοποίηση βασικών υποδομών στην ύδρευση, την αποχέτευση, την αντιπλημμυρική προστασία, την επανάχρηση δημοτικών κτηρίων, την αγροτική οδοποιία, τα μηχανήματα έργου, τις παιδικές χαρές κ.α . Σε όλα αυτά η Θεσπρωτία συμμετέχει και με τους 3 δήμους με δεκάδες έργα πνοής αξίας πάνω από 2.5εκ € και έπεται συνέχεια. Αν συνυπολογίσουμε και τα έργα του ΠΔΕ και του ΕΣΠΑ μιλάμε για μια συνθήκη που διαμορφώνει μια τελείως διαφορετική μέρα στον τόπο μας όταν αυτά ολοκληρωθούν. Είναι ευθύνη των τοπικών αρχών να συμμετέχουν με ώριμες μελέτες και να κατανείμουν τα έργα σε όλη την επικράτεια και σύμφωνα με τις ανάγκες και μάλιστα με αποτελεσματικότητα ώστε να μην χάνονται ευκαιρίες. Οι πολίτες μπορούν και πρέπει πλέον να διεκδικούν πράγματα που βελτιώνουν τους όρους διαβίωσης τους.


Read More »
Μάριος Κάτσης Πρώτη φορά τόσοι πολλοί και στοχευμένοι πόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έργα και πραγματικές ανάγκες Μάριος Κάτσης Πρώτη φορά τόσοι πολλοί και στοχευμένοι πόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έργα και πραγματικές ανάγκες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 32χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018


Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


 
Read More »
Σύλληψη 32χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 32χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018 Rating: 5

Σελίδες