Συνεχίζει τις επαφές του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άλκ. Λάμπρου

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Συνεχίζει τις επαφές του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άλκ. ΛάμπρουΣε συνέχεια των προγραμματισμένων επαφών του και επί τόπιας εξέτασης των θεμάτων που άπτονται της Ιχθυοκαλλιέργειας (τομέας ευθύνης του), ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλκιβιάδης Λάμπρου, είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας κ. Ιωάννου Στράτο, στην Πρέβεζα, παρουσία του προϊσταμένου Δ/νσης κ. Αυγέρη Ιωάννη και του Βιολόγου – Ιχθυολόγου κ. Ακοβιώτη Κωνσταντίνου.

Έγινε πλήρης και εμπεριστατωμένη συζήτηση για τα ζητήματα του δυναμικού κλάδου της Ιχθυοκαλλιέργειας και δόθηκαν στοιχεία για τα έργα- ενέργειες άμεσης προτεραιότητας, πίνακας φορέων και γενικά στοιχεία για τον αλιευτικό κλάδο και τις υπάρχουσες δομές. Η συνεργασία θα λάβει συστηματική μορφή, στα πλαίσια και της λειτουργίας της νέας θεματικής Αντιπεριφέρειας στον κλάδο της Ιχθυοκαλλιέργειας.

Τονίζεται η σημαντική παρέμβαση στην περιοχή με την έγκριση της επιτροπής οικονομικών, του από 29-4-2021 πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού της από 22-04-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την Κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα Δ. Πρέβεζας» προϋπολογισμού 2.875.000 € με Φ.Π.Α.

Υπήρξε επίσης η πρώτη συνάντηση συνεργασία με τον Διευθυντή της AVRAMAR κ. Κοντονάσιο Χαράλαμπο για θέματα των επιχειρήσεων στην περιοχή.

Σε συνέχεια της δραστηριότητάς του ο κ. Αλκιβιάδης Λάμπρου είχε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον οποίο ενημέρωσε για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του και συζητήθηκαν τρόποι συστηματικής οργάνωσης της θεματικής Αντιπεριφέρειας του παραγωγικού κλάδου των Ιχθυοκαλλιεργειών.

Συνεργάστηκε επίσης με την Γενική Δ/ντρια κ. Φούφα Φιλιώ.

Η δράση και η συστηματική προσέγγιση των θεμάτων, θα συνεχιστεί με την ανάδειξη των προγραμματικών, οικονομικών ενισχύσεων που αφορούν τον κλάδο και την προώθηση ζητημάτων προς επίλυση από τα αρμόδια Υπουργεία και όργανα της Ε.Ε.
Read More »
Συνεχίζει τις επαφές του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άλκ. Λάμπρου Συνεχίζει τις επαφές του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άλκ. Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Καθημερινά rapid tests στη Παραμυθιά

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Καθημερινά rapid tests στη ΠαραμυθιάΟ Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από αύριο Πέμπτη 03 Ιουνίου και μέχρι την επόμενη Παρασκευή 11 Ιουνίου, εκτός Σαββατοκύριακου, στην Παραμυθιά.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Παραμυθιάς από ώρα 10:00 έως 14:00 και θα πραγματοποιεί rapid test σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Όσοι πολίτες προσέρχονται, θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Read More »
Καθημερινά rapid tests στη Παραμυθιά Καθημερινά rapid tests στη Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Στο μυαλό του (αμήχανου) ΣΥΡΙΖΑ… | Γράφει ο Βασίλης Γιόγιακας

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Στο μυαλό του (αμήχανου) ΣΥΡΙΖΑ… | Γράφει ο Βασίλης ΓιόγιακαςΚατανοώ την αμήχανη θέση στην οποία έχει βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει απέναντί του μια κυβέρνηση η οποία συνεχώς «του βγαίνει από τα Αριστερά»: δεν είναι μόνο τα μεγάλα και πιο ορατά, όπως η πρωτοφανής ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και η γενναία κρατική οικονομική ενίσχυση εργαζομένων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων λόγω πανδημίας, η στροφή προς την «πράσινη» οικονομία (απολιγνιτοποίηση, ηλεκτροκίνηση, «σχέδιο Ελλάδα 2.0»).

Είναι επίσης, για να αναφέρω μερικά από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, η επέκταση των γονικών αδειών και η 4ήμερη εργασία, η εισαγωγή μέτρων κατά της βίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης, η διευκόλυνση της παραγωγής και εξαγωγής φαρμακευτικής κάνναβης. Θέματα, δηλαδή, τα οποία παραδοσιακά χαρακτήριζαν την ατζέντα του (κεντρο)αριστερού πολιτικού χώρου.


Έχοντας χάσει λοιπόν το «μονοπώλιο» θεμάτων που μέχρι πρότινος θεωρούσε «δικά του», ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει σε διάφορα αντιπολιτευτικά κόλπα: υπερτονίζει ή διαστρεβλώνει θέματα που θεωρεί ότι «μιλάνε» σε ένα τμήμα του ακροατηρίου του (π.χ. επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, απεργία πείνας Κουφοντίνα), επενδύει στην κινδυνολογία (π.χ. ασφάλεια εμβολίων, αποτυχία σχεδίου εμβολιασμού), προσκολλάται ευκαιριακά σε θέματα «χαμηλής πολιτικής» (π.χ. έργα στην Ακρόπολη), ανακαλύπτει διαφορές εκεί που δεν υπάρχουν, εκεί που θα ανέμενε κανείς να συναινέσει…

Αυτό το τελευταίο «κόλπο» χρησιμοποίησε στο πρόσφατο νομοσχέδιο που προέβλεπε την κατάργηση ορισμένων εμποδίων σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών που ζουν στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια βελτίωση του νόμου που είχε ψηφιστεί με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία – και από τον ΣΥΡΙΖΑ – τον Δεκέμβριο του 2019. Ο νόμος αυτός προβλέπει με ποιες προϋποθέσεις μπορούν Έλληνες πολίτες, που ούτως ή άλλως έχουν γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους της χώρας μας, να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους σε εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικά δημοψηφίσματα. Χωρίς να αναγκάζονται να έρθουν στην Ελλάδα αν θέλουν να ψηφίσουν.

Μόνο που ορισμένες προϋποθέσεις, όπως είναι η ελάχιστη διαμονή 2 χρόνων στην Ελλάδα την τελευταία 35ετία και η υποβολή φορολογικής δήλωσης στην Ελλάδα την τελευταία 2ετία, έχουν αποθαρρύνει την εγγραφή των εκτός Ελλάδας συμπατριωτών μας στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού. Η Κυβέρνηση πρότεινε, λοιπόν, να αρθούν περιορισμοί όπως οι παραπάνω ώστε να γραφτούν στους καταλόγους αυτούς όσοι περισσότεροι Έλληνες από εκείνους που – προσέξτε – θα ψήφιζαν ούτως ή άλλως αν ήταν στη χώρα μας την ημέρα των εκλογών…

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να ψηφίσει αυτή τη σημαντική βελτίωση του νόμου που ο ίδιος είχε ψηφίσει πριν ενάμιση χρόνο (οι αλλαγές δεν πέρασαν γιατί δεν επιτεύχθηκε η ελάχιστη πλειοψηφία των 200 βουλευτών). Γιατί δεν το ψήφισε; Γιατί, λέει, θέλει να λυθεί – και με συγκεκριμένο τρόπο – το πώς θα μετράνε αυτές οι ψήφοι στο εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως τόσο ο νόμος όσο και το νομοσχέδιο που τον βελτιώνει δεν ασχολούνται με αυτό. Ασχολούνται μόνο με το ποιοι και πώς δικαιούνται να ψηφίσουν. Η αξιωματική αντιπολίτευση διαφώνησε με το διευκόλυνση της συμμετοχής των Ελλήνων εκτός Ελλάδος στις εκλογές, δηλαδή με το πρώτο βήμα, γιατί θέλει να λυθεί ένα επόμενο βήμα, δηλαδή τι θα κάνουμε τις ψήφους τους! Και αφού δεν συζητάτε για το επόμενο βήμα, μας λέει, δεν ασχολούμαστε με το πρώτο!

«Εκτός θέματος»; «Όλα η τίποτα»; «Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»; «Η μπάλα στην κερκίδα»; Διαλέξτε όποιον τίτλο θέλετε. Η ουσία είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στη προσπάθεια να βρει πεδία διαφοροποίησης από την Κυβέρνηση, όχι μόνο εφευρίσκει προσχήματα που συχνά δεν αντέχουν στη βάσανο της λογικής αλλά αναιρεί και θέσεις που έχει υποστηρίξει. Αναιρεί τον εαυτό του. Η αντιπολιτευτική αμηχανία όμως δεν καλύπτεται με τέτοιες επινοήσεις. Όταν δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, τουλάχιστον φρόντισε να μην «πυροβολείς τα πόδια σου»!

Υ.Γ.: Έχουμε μπροστά μας ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας με πολλές, θετικές αλλαγές για τους εργαζόμενους τις οποίες ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ είτε «κάνει γαργάρα», είτε διαβάζει όπως θέλει. Αλλά σε αυτό θα επανέλθω…

* Ο κ. Βασίλης Γιόγιακας είναι ιατρός καρδιολόγος – βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας.

Read More »
Στο μυαλό του (αμήχανου) ΣΥΡΙΖΑ… | Γράφει ο Βασίλης Γιόγιακας Στο μυαλό του (αμήχανου) ΣΥΡΙΖΑ… | Γράφει ο Βασίλης Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021

 Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Read More »
Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας  Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Δωρεά από την Βιομηχανία οσπρίων BETO στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Δωρεά από την Βιομηχανία οσπρίων BETO στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την Βιομηχανία Επεξεργασίας Τυποποίησης Οσπρίων και Ξηρών Καρπών Όσπρια Πάργας BETO για την μεγάλη προσφορά σε όσπρια στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από την Βιομηχανία οσπρίων BETO στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την Βιομηχανία οσπρίων BETO στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Κορωνοϊός: Βρέφος 47 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Κορωνοϊός: Βρέφος 47 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΙωαννίνωνΜε σκάφος του Λιμενικού μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο, στα Ιωάννινα το βρέφος 47 ημερών που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό την περασμένη Παρασκευή.

Όπως ανέφερε o πρόεδρος εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γιώργος Φλούδας, μιλώντας στο Open, το βρέφος είναι καλά, νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα λοιμωδών στην παιδιατρική κλινική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να εκτιμηθεί η συνολική πορεία της υγείας του. Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η μητέρα του.
Read More »
Κορωνοϊός: Βρέφος 47 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων Κορωνοϊός: Βρέφος 47 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Έσπασαν την καραντίνα - Από 5.000€ πρόστιμο

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Έσπασαν την καραντίνα - Από 5.000€ πρόστιμοΣτο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (03-06-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (16) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

(14) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 9 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(2) παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων για παραβίαση υποχρέωσης κατ’ οίκον περιορισμού (καραντίνας) με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (5.000) ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας
Read More »
Έσπασαν την καραντίνα - Από 5.000€ πρόστιμο Έσπασαν την καραντίνα - Από 5.000€ πρόστιμο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Το παρασκήνιο πίσω από το άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Το παρασκήνιο πίσω από το άνοιγμα του τελωνείου ΜαυροματίουΑπό το πρωί της Δευτέρας, 8 π.μ. με 4 μ.μ., σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις "ανακοινώσεις", ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία του, μετά από 9 μήνες, το τελωνείο Μαυροματίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, από το τελωνείο Μαυροματίου θα επιτρέπονται έως 250 διελεύσεις ατόμων καθημερινά και θα λειτουργήσει και για τη διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων, από και προς την Αλβανία.

Η λειτουργία όμως του τελωνείου έχει πολιτικές προεκτάσεις και κυρίως πολιτικό παρασκήνιο.

Ή έτσι θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πιστέψουμε...

Το περασμένο Σάββατο 29 Μαΐου, διέρρευσε από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και υποψήφιο βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής κ. Πάσχο σε Γιαννιώτικο ΜΜΕ, η πληροφορία πως μετά από συνάντηση που είχε στο κατάστημά του με τον πρώην υπουργό στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και συντοπίτη μας κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, όπου του ανέφερε το πρόβλημα που δημιουργεί το παρατεταμένο κλείσιμο του τελωνείου στην οικονομία της Θεσπρωτίας, ο δεύτερος επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφό του και σημερινό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρυσοχοΐδη και έλαβε τη διαβεβαίωση πως το τελωνείο θα λειτουργήσει άμεσα.

Τόσο απλό;

Βέβαια, δύο μέρες μετά από τη συνάντησή του με τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Πάσχος απέστειλε νέα επιστολή προς όλους σχεδόν τους Υπουργούς της κυβέρνησης, με την οποία ζητούσε το άνοιγμα του τελωνείου.

Ποιά άραγε η σκοπιμότητα αυτής της επιστολής, από τη στιγμή που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται γνώριζε ήδη για το επικείμενο άνοιγμα του τελωνείου;

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου, με διαρροή του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, πάλι σε Γιαννιώτικα ΜΜΕ, έγινε γνωστό πως σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, του ανακοινώθηκε το άνοιγμα του τελωνείου.

Λίγες ώρες μετά, ο κυβερνητικός βουλευτής κ. Γιόγιακας, αγκαζέ με τον δεξιό δήμαρχο Φιλιατών, φωτογραφιζόντουσαν με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, σε συνάντηση κατά την οποία δόθηκε σαφής δέσμευση για την επαναλειτουργία του Τελωνείου Μαυροματίου.

Λες και το άνοιγμα του τελωνείου είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Επικρατείας...

Για να κλείσουμε τον κύκλο των ... κατόπιν ενεργειών μου, με το Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτση καθώς και τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαδόπουλο, ξεχνώντας επιδεικτικά την όποια συνεισφορά τόσο του κυβερνητικού βουλευτή, όσο και του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας αλλά και του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Μπερδευτήκατε και εσείς όσο και εμείς;

Το σίγουρο είναι πως το άνοιγμα του τελωνείου του Μαυροματίου, θα τονώσει την τοπική αγορά αλλά και θα διευκολύνει την καθημερινότητα των ομογενών μας.

Όπως σίγουρο είναι και πως αυτοί που σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν πως με δική τους παρέμβαση ανοίγει το τελωνείο, και μάλιστα με τόσο απλό τρόπο, ο καθένας με τον τρόπο του, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι πως δεν κατάφεραν να πείσουν τόσους μήνες την κεντρική διοίκηση για την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας του.

Αν όντως χρειαζόταν απλά είτε να φάει πατσά ο Αλέκος στον Αλέκο και να τηλεφωνήσει στον Χρυσοχοΐδη, ή χρειαζόταν ένα τηλεφώνημα του άλλου Αλέκου στον κ. Οικονόμου, ή η επίσκεψη του Γιόγιακα με τον Σπύρο Παππά στον κ. Γεραπετρίτη, είναι υπόλογοι στους κατοίκους για αυτή τους την ολιγωρία και καθυστέρηση.

Ειδάλλως και εκ των υστέρων, προσπαθούν να καρπωθούν πολιτικά, μία εκ των πραγμάτων προδιαγεγραμμένη απόφαση, αφού δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο τουρισμός με κλειστά τα τελωνεία της χώρας.

Υ.Γ. Πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να εισακούστηκε η φωνή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, ο οποίος τόλμησε και φώναξε τα πράγματα με το όνομά τους, αναφέροντας πως ούτως ή άλλως οι εργάτες γης και οι έχοντες ελληνική ταυτότητα ομογενείς διέρχονται τα σύνορα ανεξέλεγκτα κατά ομάδες και κατά μόνας από περάσματα, εκθέτοντας έτσι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο είναι και ένα από τα συναρμόδια Υπουργεία που αποφασίζουν το άνοιγμα ή όχι του τελωνείου.
Read More »
Το παρασκήνιο πίσω από το άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου Το παρασκήνιο πίσω από το άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Επίσκεψη της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας στο Δήμο Φιλιατών

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021
Επίσκεψη της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας στο Δήμο ΦιλιατώνΕπίσκεψη της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας στο Δήμο Φιλιατών όπου ενημερωθήκαμε από τον κ.Δήμαρχο για τα προβλήματα του μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου της πατρίδας μας και των συμπολιτών μας που διαμένουν σε αυτόν καθώς και την καταλυτική στάση του Βουλευτή μας κ. Γιόγιακα και του ιδίου του Δημάρχου που μετά την συνάντησή τους με τον κ.Γεραπετρίτη δόθηκε λύση στο άνοιγμα του Τελωνείου Μαυροματίου.
Η Κεντρική Εξουσία δίνει λύσεις στα προβλήματα αρκεί να υπάρχει σωστή τοποθέτηση από τους αρμοδίους.
Θα συνεχίσουμε τις ενημερώσεις μας για τα προβλήματα των συμπολιτών μας διότι η δέσμευσή μας ότι θα αγωνιστούμε για την Θεσπρωτία μας πρέπει τεκμηριωμένα να γίνεται στους αρμοδίους.

 ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας
Read More »
Επίσκεψη της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας στο Δήμο Φιλιατών Επίσκεψη της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας στο Δήμο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021 Rating: 5

Σελίδες