Κριτική Γόγολου για την απουσία του Δήμου Ηγουμενίτσας από το συνέδριο για τις «Έξυπνες Πόλεις»

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 οι εργασίες του Συνεδρίου για τις «Έξυπνες Πόλεις» (SmartCities), τις οποίες παρακολούθησε αντιπροσωπεία του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία. 
 
Οι εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν αφορούσαν:

α) Στην ανάλυση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης δράσεων «έξυπνης αστικής ανάπτυξης», είτε από μεμονωμένους Δήμους, είτε μέσω συνεργιών Ο.Τ.Α.

β) Στην αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών της πληροφορικής, της επικοινωνίας και του διαδικτύου, για την αναβάθμιση της αποτελεσματικής – αποδοτικής και διαφανούς λειτουργίας των δημοτικών δομών και φορέων, καθώς και για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες,

γ)Στο σχεδιασμό και την εφαρμογή καινοτόμων κοινωνικών πολιτικών.

δ) Στην ανάπτυξη νέων τεχνικών και εργαλείων για την διαχείριση των απορριμμάτων, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων,

ε) Στην υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης ενός Δήμου.

Μεταξύ των εισηγητών από χώρες της Ε.Ε. ήταν και οι Δήμοι Παρισίων, Μάντσεστερ, Μαδρίτης. Από την Ελλάδα παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές των Δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Αλίμου, Ηρακλείου, Τρικκαίων και Κοζάνης.

Φυσικά, ο Δήμος Ηγουμενίτσας ήταν απών από αυτή την εκδήλωση, αφού οι δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο τομέα ήταν επί μια πενταετία ανύπαρκτες. Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή με την παντελή απουσία εκπροσώπων της από τις εργασίες του Συνεδρίου, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι αδιαφορεί πλήρως για την υλοποίηση δράσεων που θα ωφελήσουν τους δημότες, τους επιχειρηματίες, τους επισκέπτες, αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Δήμου.

Αλήθεια, μετά από αυτές τις απογοητευτικές επιδόσεις, τι μπορεί να υποσχεθεί η Δημοτική Αρχή για την επόμενη δημοτική περίοδο και πόσο αυτές οι υποσχέσεις μπορούν να γίνουν πιστευτές από τους δημότες;

Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, ως επόμενη Δημοτική Αρχή, συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του – το οποίο θα δημοσιοποιηθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα – δράσεις, παρεμβάσεις και έργα «έξυπνης αστικής ανάπτυξης» και ενσωμάτωσης ψηφιακών εφαρμογών, που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους δημότες, επισκέπτες και επιχειρηματίες, στην εξοικονόμηση πόρων και στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Δράσεις που εφαρμόζονται με επιτυχία από άλλους Δήμους με παρόμοια χαρακτηριστικά με το Δήμο Ηγουμενίτσας, που παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένο Συνέδριο και έτυχαν της ευρύτατης αποδοχής από τους συμμετέχοντες.

Με τις δράσεις αυτές, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες συνιστώσες του προγράμματος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας, και με τη στήριξη των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου, θα επιτευχθεί η αναγκαία επανεκκίνηση που χρειάζεται για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Read More »
Κριτική Γόγολου για την απουσία του Δήμου Ηγουμενίτσας από το συνέδριο για τις «Έξυπνες Πόλεις» Κριτική Γόγολου για την απουσία του Δήμου Ηγουμενίτσας από το συνέδριο για τις «Έξυπνες Πόλεις» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Σχόλιο του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιαννη Καραγιάννη για την πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Πολύ λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.
Προγράμματα που προσφέρουν στην ταλαιπωρημένη Ελληνική κοινωνία, αφενός θέσεις εργασίας, αφετέρου την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών.
Ο νομοθέτης έχει προβλέψει στα προγράμματα αυτά να συμμετέχουν οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. έχοντας ως στόχο έστω και την προσωρινή μείωση της ανεργίας.
Για τους λόγους αυτούς τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας θα πρέπει να συνεχίζονται αδιάλειπτα και η προσφορά τους στην τοπική κοινωνία να είναι μόνιμη.
Αν και η απόφαση για την παράταση ή όχι του προγράμματος, είναι της κεντρικής εξουσίας και όχι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου για την διεκδίκηση της παράτασης του προγράμματος, ελπίζοντας πως θα βρει ανταπόκριση από τους ιθύνοντες.

Γιάννης Καραγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Read More »
Σχόλιο του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιαννη Καραγιάννη για την πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας Σχόλιο του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιαννη Καραγιάννη για την πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Ομόφωνα απο το δημοτικό συμβούλιο, η διεκδίκηση της παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Η διεκδίκηση της παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ήταν το ομόφωνο αποτελέσματα της συζήτησης επί του σχετικού αιτήματος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Θεσπρωτίας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την σχετική συζήτηση:
 
Read More »
Ομόφωνα απο το δημοτικό συμβούλιο, η διεκδίκηση της παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας (ΒΙΝΤΕΟ) Ομόφωνα απο το δημοτικό συμβούλιο, η διεκδίκηση της παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

«Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ηγουμενίτσα» - Του Σωτήρη Γιάκη

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Για όλους εμάς, στην Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, ένα μεγάλο διακύβευμα των εκλογών, είναι η αναβάθμιση του Δήμου, σε επίπεδο οργάνωσης και αποτελεσματικότητας.
Μια μεγάλη πρόκληση θα είναι, να αυξήσουμε το μερίδιο του δήμου Ηγουμενίτσας στην βαριά βιομηχανία της χώρας, που είναι το τουριστικό προϊόν.
Πέρα από τον παραδοσιακό τουρισμό υπάρχουν κι άλλες μορφές τουρισμού.
Μια από αυτές, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης για τον Δήμο μας, είναι ο αθλητικός τουρισμός.Και αυτό για δυο λογούς. Πρώτα γιατί είναι ακόμα στα σπάργανα αν όχι ανύπαρκτος. Ως εκ τούτου τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολύ μεγάλα.
Δεύτερον, διότι υπάρχει φυσικό κάλλος. Ο συνδυασμός του βουνού και των καταπράσινων λόφων με τις δαντελωτές ακτές του ιονίου είναι σαγηνευτικός.
Τρίτον η ευκολία πρόσβασης δια ξηράς. θαλάσσης και αέρος, καθιστά το Δήμο, ιδανικό προορισμό.
Ο αθλητικός τουρισμός υπολογίζεται ότι καταλαμβάνει σχεδόν το 20% επί του συνόλου του τουριστικού προϊόντος μιας χώρας.
Μια από τις πρώτες δράσεις μας, εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, θα είναι η δημιουργία ΓΡΑΦΕΙΟΥ Εναλλακτικού ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ με έμφαση στον αθλητικό και τον πολιτιστικό τουρισμό.
Η στελέχωση του γραφείου θα γίνει με μετακινήσεις από το υπάρχον προσωπικό, με αναζήτηση κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού από τη διαδικασία της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, με πρόσληψη νέου προσωπικού, καθώς και με σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου, με εξειδικευμένα στελέχη.
Σε ότι αφορά τον αθλητικό τουρισμό το γραφείο αυτό, θα αγκαλιάσει όλους τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου , τα σωματεία και όλες τις αθλητικές δράσεις.Θα αποτυπώσει την υφιστάμενη κατάσταση των αθλητικών υποδομών, θα εκπονήσει μελέτες όπου χρειάζεται δημιουργία νέων και θα βελτιώσει, αναβαθμίσει τις ήδη υπάρχουσες.
Το γραφείο αυτό ως ο πυρήνας του αθλητικού τουρισμού, θα είναι ο συνεργάτης, ο προστάτης, ο φίλος, ο υποστηρικτής σωματείων, ομίλων, συλλόγων και φορέων.
Με την αρωγή του, θα βγει ο τοπικός αθλητισμός από την εσωστρέφεια του.
Με την στήριξη του, θα γίνει εφικτό να διοργανώνονται μεγάλοι εγχώριοι και διεθνείς αγώνες.
Στο τένις, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στην κωπηλασία, στον στίβο στην ποδηλασία, στους δρόμους αντοχής στο τρίαθλο, στην ιστιοπλοΐα, στα θαλάσσια σπορ και γενικά σε όλο το αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου.
Για παράδειγμα, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας Τιτάνη, με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και υποδομές είναι καταδικασμένος σε διαρκή απομόνωση και εσωστρέφεια.
Αντ αυτού μια ήσσονος παρεμβάσεως βελτίωση, των υφιστάμενων υποδομών, μπορεί να αποφέρει, πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη, στην οικονομία και στην κοινωνία.
θα καταστήσει ικανό τον Όμιλο, να αναλάβει και να διοργανώσει , μεγάλα αθλητικά γεγονότα καθώς θα πληρούνται, όλα τα διεθνή κριτήρια, σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Να αναφέρω εδώ και με την ιδιότητα του πρώην Προέδρου του Ομίλου επί δύο θητείες, την δημόσια δέσμευση, επανειλημμένα ,όλων των θεσμικών φορέων της Ελληνικής Αντισφαίρισης, ότι θα συνδράμουν κατά το μέγιστο και με κάθε δυνατό τρόπο προς τον σκοπό αυτόν.
Προς επίρρωση των ως άνω αναφερθέντων, περί ωφέλειας σε επίπεδο αθλητικού τουρισμού, δεν έχουμε παρά να ανατρέξουμε στο παράδειγμα γειτονικών πόλεων.
Τα Ιωάννινα, η Πρέβεζα, η Κέρκυρα διοργανώνουν εδώ και πολλά χρόνια, πανελλήνιους και διεθνείς ITF αγώνες τένις, σε ετήσια βάση. Ένας αγώνας I.T.F. ( International TennisFederation, Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) προσελκύει 150 με 200 αθλητές από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Ο αριθμός αυτός προσαυξάνεται σε 400 με 500 ανθρώπους μαζί με τους συνοδούς και η διάρκεια μίας τέτοιας διοργάνωσης, είναι τουλάχιστον 10 ημέρες. Στην επισκεψιμότητα των αγώνων πρέπει να συνυπολογιστούν (με βάση την πολύχρονη συσσωρευμένη εμπειρία των όμορων ομίλων) και αρκετές εκατοντάδες θεατές από όλη την Ελλάδα, που συνδυάζουν υψηλής ποιότητας τένις και τουρισμό. Κάθε τέτοια διοργάνωση και μόνο στο τένις, θα προσελκύσει για τουλάχιστον 10 ημέρες 800 με 1000 ανθρώπους σε ένα υψηλής ποιότητας αθλητικό και τουριστικό δρώμενο.
Το ίδιο ισχύει και για όλους τους αθλητικούς συλλόγους όπως για παράδειγμα τον Πρωτέα στο μπάσκετ,τον Πρωτέα στον στίβο, τον Ερμή στο βόλεϊ και πολλούς άλλους.
Η Ηγουμενίτσα με την ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Ναυταθλητικού Ομίλου, ο οποίος διαθέτει τις κατάλληλες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, μπορεί να αναδειχθεί σε κέντρο προετοιμασίας ομάδων και ταυτόχρονα να γίνει διοργανώτρια πόλη αγώνων παράκτιας κωπηλασίας
Οι αγώνες δρόμου, ποδηλασίας, τριάθλου, με την κατάλληλη οργάνωση, στήριξη και προβολή από το Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού, θα μπορέσουν να καταστήσουν την Ηγουμενίτσα διεθνή προορισμό και ένα από τα μεγάλα Brand name.Σε αυτό συντείνει και το γεγονός ότι διαθέτει εκτεταμένο παραλιακό και αστικό ποδηλατικό δίκτυο το οποίο θα βελτιωθεί και θα επεκταθεί. Πλεονέκτημα επίσης αποτελεί, ο αρμονικός συνδυασμός βουνού, παραλίας και θάλασσας σε ένα απείρου κάλλους φυσικό τοπίο.
Τα Σύβοτα μπορούν να αποτελέσουν χώρο διεξαγωγής αντίστοιχων διοργανώσεων στην ιστιοπλοΐα και σε πληθώρα θαλάσσιων σπορ.
Μια γενικότερη ανάπλαση από τον κυκλικό κόμβο ως και την Μέγα Άμμο και ένα εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και πεζόδρομων προς τις παραλίες, θα προσδώσουν ένα χαρακτήρα εναλλακτικού οικολογικού τουρισμού που θα λειτουργήσει επιπρόσθετα στον ήδη υπάρχοντα παραδοσιακό.
Όραμα μας είναι η δημιουργία στην Ηγουμενίτσα ενός ευρύτατου Μητροπολιτικού Αθλητικού Κέντρου που θα συμπεριλαμβάνει και Κολυμβητήριο, στην τοποθεσία που βρίσκεται το Κλειστό Λαδοχωρίου.
Για όλα αυτά το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ θα λάβει αμέσως υπόσταση και θα αναλάβει, άμεση δράση!
Για την εκπόνηση μελετών, την κατάθεση επενδυτικών σχεδίων, την εξεύρεση χρηματοδότησης και την υλοποίησή τους. Η χρηματοδότηση των δράσεων θα επιδιωχθεί με την αξιοποίηση τόσο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (για τις μεγάλες υποδομές) όσο και των εθνικών πόρων (για τις μικρής κλίμακας παρεμβάσεις)
Για την έναρξη άμεσου και διαρκούς διαλόγου με όλους τους αρμόδιους φορείς.Για την αγαστή συνεργασία, με όλους τους αθλητικούς Συλλόγους, Ακαδημίες και την ολόπλευρη στήριξή τους.
Στόχος μας είναι, η αναβάθμιση του αθλητικού γίγνεσθαι στον Δήμο μας. Η ποιοτική ενασχόλησή της νεολαίας μας με το αθλητικό ιδεώδες και η προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών ποιοτικού αθλητικού τουρισμού.

*Ο Σωτήρης Γιάκης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία
Read More »
«Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ηγουμενίτσα» - Του Σωτήρη Γιάκη «Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ηγουμενίτσα» - Του Σωτήρη Γιάκη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

10 ερωτήσεις στο υποψήφιο δήμαρχο Νικόλα Κάτσιο - Τι λέει για συνυποψηφίους, ψηφοδέλτιο, απερχόμενη δημοτική αρχή, πρόγραμμα και τουρισμό

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Στην ενότητα «10 ερωτήσεις» η paramythia-online.gr, φιλοξενεί τον υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου Νικόλα Κάτσιο.

1. Γιατί θέλετε να γίνετε Δήμαρχος;

Μπορεί ηλικιακά να μην έχω ακόμη κλείσει τα 40, όμως διαθέτω μια 9χρονη αυτοδιοικητική διαδρομή στην Περιφέρεια Ηπείρου την οποία υπηρέτησα από αιρετές θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του Αντιπεριφερειάρχη και φυσικά του Περιφερειακού Συμβούλου. Όλα αυτά τα χρόνια στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες των δήμων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, και δεν σας κρύβω ότι το έκανα με ιδιαίτερο ζήλο όταν επρόκειτο για εντάξεις που αφορούσαν έργα και δράσεις που αφορούσαν το Δήμο Σουλίου, στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι. Πέρα όμως από τα όποια θετικά έχουν γίνει στην περιοχή, απομένει να γίνουν στοχευμένες δράσεις για να πάψει η νοοτροπία ότι τελικά δεν μπορούν παρά ελάχιστα να αλλάξουν στο Δήμο μας. Έχω τη γνώση και την εμπειρία να οδηγήσω το Δήμο Σουλίου στο δρόμο της ανάπτυξης και μαζί με τους συνεργάτες μου να ξαναφέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο σε όλους τους συνδημότες μας.

2. Γιατί να σας ψηφίσει ο δημότης του δήμου Σουλίου;

Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοι στήριξαν εμπράκτως την περιοχή και ποιοι έβαλαν πάνω από σκοπιμότητες το καλό του τόπου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, με συγκεκριμένη πορεία στον κλάδο μου, οικονομικά ανεξάρτητος και έχω μια αυτοδιοικητική διαδρομή ευθύνης και προσφοράς με απτά και μετρήσιμα δείγματα αποτελεσματικότητας. Ο Δήμος Σουλίου έχει μπροστά του ένα ραντεβού με την ανάπτυξη και ένα κρίσιμο στοίχημα με την παραγωγική ανασυγκρότηση το οποίο θα πρέπει να κερδίσει. Και θα το κερδίσουμε!

3. Σε τί ποσοστό έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο σας και πόσο αντιπροσωπευτικό είναι στα επαγγέλματα της κοινωνίας;

Tο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής μας Κίνησης είναι σχεδόν έτοιμο. Σε αυτό δήλωσαν συμμετοχή ενεργοί πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου και με βάση ένα κοινό σχέδιο δράσης δεσμευόμαστε να πάμε το Δήμο μπροστά! Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί, αλλά να γνωρίζετε ότι θα είναι πλήρες, θα είναι δυναμικό και αντιπροσωπευτικό ως προς τις πολιτικές αφετηρίες, τις ηλικίες, τα επαγγέλματα και τις περιοχές. Αποτελείται από ιδιαίτερα αξιόλογους υποψηφίους, ο καθένας από τους οποίους είναι διακεκριμένος στον χώρο στον οποίο επαγγελματικά και κοινωνικά δραστηροποιείται.

4. Πως χαρακτηρίζετε τους συνυποψήφιους σας;

Έχουμε σίγουρα διαφορετικές επαγγελματικές και αυτοδιοικητικές αφετηρίες. Επειδή όμως έχω μια αυτοδιοικητική κουλτούρα προσφοράς έχω μάθει να αντιμετωπίζω τους ανθυποψηφίους δημάρχους Σουλίου ως συνοδοιπόρους σε ένα γοητευτικό ταξίδι με κοινό προορισμό. Άλλωστε η εποικοδομητική αντιπολίτευση είναι αναπόσπαστο συστατικό μιας επιτυχημένης δημοτικής αρχής. Εύχομαι σε όλους να έχουμε έναν καλό προεκλογικό αγώνα με όρους και κανόνες που θα σέβονται τους πολίτες, τον τόπο, και τις αξίες μας.

5. Πως χαρακτηρίζετε την απερχόμενη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη;

Δεν σας κρύβω ότι για οκτώ χρόνια ως Αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος είχα δεχθεί κριτική επειδή στήριζα θεσμικά το έργο της απερχόμενης δημάρχου. Δεν το έκανα επειδή ήταν δήμαρχος η κ. Μπραΐμη αλλά επειδή αισθανόμουν έντονα την ευθύνη να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο μου. Θα το έκανα και με όποιον άλλον είχε εκλεγεί δήμαρχος Σουλίου το 2010 και το 2014. Το να μην κάνεις τίποτα ή να «πριονίζεις» την καρέκλα ενός δημάρχου είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθείς θεσμικά να στηρίξεις ό,τι θετικό συμβαίνει γύρω σου. Δεν είναι στην κουλτούρα μου να ακυρώνω το έργο κανενός. Θα πατήσουμε πάνω στα όσα θετικά έχουν γίνει από την απερχόμενη δήμαρχο και με βάση ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης θα πάμε το Δήμο Σουλίου ακόμη πιο μπροστά!

6. Πως χαρακτηρίζετε την απερχόμενη δημοτική αρχή; Πού πέτυχε και πού υστέρησε;

Θεωρώ πως έγιναν προσπάθειες, δόθηκαν μάχες και όντως πολλά πράγματα στο Δήμο Σουλίου άλλαξαν. Ερχόμαστε ως συνεχιστές του όποιου έργου έχει επιτευχθεί και γι’ αυτό ξεκίνησα τον κύκλο των προεκλογικών επαφών μου από την πρώτη δημότη του δήμου μας. Την ίδια την δήμαρχο! Όμως η δημοτική μας παράταξη πιστεύει ακράδαντα ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Γι’ αυτό και πρεσβεύουμε μια αυτοδιοικητική κουλτούρα και μια πολιτική νοοτροπία πιο διεκδικητική, πιο άμεση και πιο αποτελεσματική.

7. Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε σε περίπτωση που θα εκλεγείτε δήμαρχος;

Ζούμε σε ένα δήμο με συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τομέα του περιβάλλοντος, της παραγωγής, του πολιτισμού, της ιστορίας και της παράδοσης. Εδώ και πολλά χρόνια αυτή η εξίσωση αποτελεί γρίφο αλλά και στοίχημα ευθύνης για όλους μας. Εμείς θα λύσουμε το γρίφο! Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα ηγηθώ μιας δημιουργικής πορείας για να αφήσουμε πίσω την απαισιοδοξία και τη λογική του τίποτα δεν αλλάζει στο δήμο μας και θα φέρουμε ανάπτυξη στην πράξη και όχι στα λόγια. Έχουμε το σχέδιο, διαθέτουμε την εμπειρία και θα το πράξουμε. Από την πρώτη κιόλας ημέρα!

8. Ποιες είναι οι πρώτες 3 παρεμβάσεις σας για το τουριστικό προϊόν της περιοχής;

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι ο τουρισμός αποτελεί μείζον θέμα για εμάς καθώς μπορεί να επηρεάσει θετικά όλους του επιμέρους τομείς (π.χ. την μεταποίηση, τις υπηρεσίες, κτλ.). Σαν παράταξη πιστεύουμε στο τρίπτυχο «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΔΡΑΣΗ – ΟΡΑΜΑ» και αυτό θα αποτελέσει το πλαίσιο των παρεμβάσεων μας . Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με ειδικούς του τουρισμού, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και στον Δήμο Σουλίου και οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοπόρο, αυθεντικά ελληνικό σύνολο υπηρεσιών, προσφέροντας στον εκάστοτε τουρίστα άριστες εμπειρίες και εντυπώσεις
Ως δημοτική αρχή θα δώσουμε άμεση προτεραιότητα στο να καταστήσουμε την τουριστική πολιτική στο Δήμο Σουλίου ως έναν από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες του τόπου μας. Έχω κατ’ επανάληψη τονίσει ότι θα πρέπει να αναδείξουμε και να προωθήσουμε στην περιοχή προϊόντα και υπηρεσίες με χαρακτήρα «Brand-Σούλι». Η δική μας πρόταση για την τουριστική ανάπτυξη στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι στηρίζεται στη διεύρυνση και τη διαφοροποίηση των τουριστικών υπηρεσιών, τη σύνδεσή τους με την τοπική οικονομία και παραγωγή, με τον πολιτιστικό, θρησκευτικό και ιστορικό μας πλούτο, με τις εναλλακτικές μορφές αθλητισμού αλλά και την ολοκλήρωση μιας σειράς έργων τα οποία αφορούν στις υποδομές και το περιβάλλον. Συνεπώς, η τουριστική ανάπτυξη του δήμου πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, με την βοήθεια ειδικευμένων επιστημόνων, με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του Δήμου μας, την αύξηση της επισκεψιμότητητας, των διανυκτερέυσεων στα ξενοδοχεία της περιοχής και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.

9. Πότε θα είστε σε θέση να αναπτύξετε το πρόγραμμα σας;

Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε εδώ και μήνες ξεκινήσει ένα μεγάλο κύκλο διαλόγου και διαβούλευσης με τους πολίτες, τις συλλογικότητες του Δήμου μας αλλά και έγκριτους επιστήμονες της αποδημίας. Μην ξεχνάτε ότι μια διακεκριμένη συνδημότισσά μας η Πανεπιστημιακός κ. Άννα Κούρτη έχει αναλάβει το ρόλο της Συντονίστριας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Δήμο Σουλίου για λογαριασμό της παράταξής μας. Σε αυτό τον ευρύ διάλογο συμμετέχει μεγάλος αριθμός πολιτών και φορέων οι οποίοι με τις ιδέες και τις προτάσεις τους συνδιαμορφώνουν τη βάση του προεκλογικού μας προγράμματος που θα αποτελέσει «Ευαγγέλιο» ανάπτυξης για το Δήμο μας αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές. Γι’ αυτό και η ανακοίνωσή του προγράμματός μας δεν θα είναι το έναυσμα αλλά η κατακλείδα αυτής της αμφίδρομης επικοινωνίας και ανταλλαγής χρήσιμων απόψεων και προτάσεων με τους συνδημότες μας και τους φορείς του τόπου μας. Τώρα σε ό,τι αφορά το χρονικό ορίζοντα που αυτά θα δημοσιοποιηθούν, να είστε βέβαιος ότι έγκαιρα θα είναι στη διάθεση του κάθε συνδημότη μας. Ηρθε η ωρα να αφήσουμε πίσω τις γενικόλογες προεκλογικές εξαγγελίες και να περάσουμε σε ένα σύγχρονο λόγο που θα τεκμηριώνει στοχευμένα το πρόγραμμα.

10. Επιγραμματικά ποιοι είναι οι άξονες στους οποίους θα αναπτυχθεί το πρόγραμμα σας;

Η αειφόρος ανάπτυξη, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η επιχειρηματικότητα, η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα, η απασχόληση, η τόνωση της τοπικής οικονομίας, η ποιότητα ζωής, η εξυπηρέτηση του πολίτη, οι αναβαθμισμένες παρεχόμενες δημοτικές υπηρεσίες, ο ψηφιακός δήμος, η κοινωνική μέριμνα και οι κοινωνικές δομές του Δήμου, το κυκλοφοριακό και η στάθμευση αποτελούν πεδία προβληματισμού όλο το προηγούμενο διάστημα. Ταυτόχρονα όμως, είναι και οι άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η υλοποίηση του προγράμματός μας. Η παράταξή μας έχει κάνει όλο τον απαιτούμενο σχεδιασμό, ώστε να προωθήσουμε ως νέα δημοτική αρχή μια νέα αυτοδιοικητική φιλοσοφία, που θα εγγυηθεί την ισόρροπη παραγωγική ανάπτυξη απ’ άκρη σ’ άκρη στο Δήμο Σουλίου με οφέλη για τους συνδημότες μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Καταλυτικής σημασίας θεωρούμε την ανάγκη ανάδειξης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με χαρακτήρα «Brand-Σούλι». Να θυμάστε ότι εδώ και μήνες συστρατευμένοι σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τους πολίτες και τις συλλογικότητες, υπηρετούμε μια δέσμευση: «Ότι θα διοικήσουμε το Δήμο Σουλίου πιο αποτελεσματικά».
Read More »
10 ερωτήσεις στο υποψήφιο δήμαρχο Νικόλα Κάτσιο - Τι λέει για συνυποψηφίους, ψηφοδέλτιο, απερχόμενη δημοτική αρχή, πρόγραμμα και τουρισμό 10 ερωτήσεις στο υποψήφιο δήμαρχο Νικόλα Κάτσιο - Τι λέει για συνυποψηφίους, ψηφοδέλτιο, απερχόμενη δημοτική αρχή, πρόγραμμα και τουρισμό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

«Φορολογικές αλλαγές και Φορολογικές δηλώσεις» - Σεμινάριο σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019

Το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα στις 01 και 02 Απριλίου 2019 αντίστοιχα.


ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: κ. Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 01 Απριλίου 2019:
16:00 μ.μ. – 21:00μ.μ. / Συνεδριακή Αίθουσα του Ξενοδοχείου ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 02 Απριλίου 2019:
16:00 μ.μ. – 21:00μ.μ. / Ξενοδοχείο ΣΕΛΕΥΚΟΣ
Read More »
«Φορολογικές αλλαγές και Φορολογικές δηλώσεις» - Σεμινάριο σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα «Φορολογικές αλλαγές και Φορολογικές δηλώσεις» -  Σεμινάριο σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Μουσική και ποιητική βραδιά από το τμήμα «ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ» του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στην Παραμυθιά

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019
Τους ποιητές διαβάζοντας και τραγουδώντας» 
Το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου μουσική και ποιητική βραδιά στην Παραμυθιά την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα “Καρκαμίσι”.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην ελληνική ποίηση με έργα κορυφαίων Ελλήνων ποιητών μελοποιημένα από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Οι σπουδαστές του Τμήματος «ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ» του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας θα συμπράξουν με μέλη της θεατρικής ομάδας Θ.Ε.Α.Τ.Ο. υπό τη μουσική συνοδεία των εκπαιδευτών Γιώργου Ντάλλα και Βασίλη Κονταξή, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της μουσικής παράστασης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Read More »
Μουσική και ποιητική βραδιά από το τμήμα «ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ» του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στην Παραμυθιά Μουσική και ποιητική βραδιά από το τμήμα «ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ» του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο Αχ. Μπιστιόλης

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019

O Αχιλλέας Μπιστιόλης, ορκίστηκε νέος περιφερειακός σύμβουλος μετά την παραίτηση που υπέβαλε η Νατάσα Τύρου- Ούζα.

Η κ. Τύρου παραιτήθηκε μετά την απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ δείχνοντας με την πράξη της αυτή πολιτική ωριμότητα και αξιοπρέπεια.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε συνάντηση που είχε σήμερα με την κ. Αν. Τύρου- Ούζα στο γραφείο του, την ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν στα χρόνια που θήτευσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα πολιτικά της βήματα.

Καλωσορίζοντας το νέο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αχ. Μπιστιόλη, υπογράμμισε πως η εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι χρήσιμη στο υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας περιφερειακής περιόδου.
Read More »
Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο Αχ. Μπιστιόλης Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο Αχ. Μπιστιόλης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Ο Σταύρος Τόκας στον Αλέκο Καχριμάνη

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Ο επιχειρηματίας Σταύρος Τόκας, είναι η ηχηρή μεταγραφή του Αλέκου Καχριμάνη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Ο Σταύρος Τόκας, με καταγωγή από τα Σουλιοτοχώρια, έχει μονάδα ιχθυοκαλλιέργειες και είναι από τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου στην Θεσπρωτία.

Το 2014 ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» στην οποία ηγούνταν η Όλγα Γεροβασίλη.

Οι εκλογές του Μαΐου θα τον βρουν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στην παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη, ο οποίος καταρτίζει ένα εξαιρετικά ισχυρό ψηφοδέλτιο και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου.
Read More »
Ο Σταύρος Τόκας στον Αλέκο Καχριμάνη Ο Σταύρος Τόκας στον Αλέκο Καχριμάνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνος του Δήμου Ηγουμενίτσας σε φαρμακευτικό υλικό.

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνος του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα τον π. Θεόδωρο Ζώη για την δωρεά φαρμάκων και την συνεχή στήριξη και βοήθεια του σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία).

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888
Email: kf@igoumenitsa.gr
Facebook: https://www.facebook.com/kfIgoumenitsas/

Read More »
Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνος του Δήμου Ηγουμενίτσας σε φαρμακευτικό υλικό. Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνος του Δήμου Ηγουμενίτσας σε φαρμακευτικό υλικό. Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Στον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη ο Λευτέρης Πολυκάρπου

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Φίλες και Φίλοι,

Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας, για να θέσω στην κρίση σας, την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος στις επόμενες Εκλογές, με την παράταξη του περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχρίμανη .Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου στην περιφερειακή ενότητα  Θεσπρωτίας .
 
Μια απόφαση που λήφθηκε ύστερα από παρότρυνση χωριανών και φίλων μου που έχουμε την ίδια αγωνία, και ειλικρινές το ενδιαφέρον, για την πορεία και την εξέλιξη των τοπικών μας υποθέσεων.

Με εκτίμηση και φιλία

Ελευθέριος Πολυκάρπου
Read More »
Στον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη ο Λευτέρης Πολυκάρπου Στον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη ο Λευτέρης Πολυκάρπου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 24χρονου στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019

Στη σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα , με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 24χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 24χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή από το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019


Ως Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Πιτούλη, την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας Γηρομερίου & Πάργας, την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Χριστίνα Τζέλλου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γόγολο Ιωάννη, το πρατήριο υγρών καυσίμων CYCLON του κ Θωμάζου Σάββα, γιατί μετά από σχετικό αίτημά μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και κάλυψαν τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών του σχολείου μας καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής 2019 στην Αθήνα.
Επίσης ευχαριστώ ολόθερμα τους συμπολίτες μας: Έπιπλα Γεωργίου που χορήγησε το γήπεδο ρομποτικού ποδοσφαίρου, τον κ. Βασίλη θ. Ρίζος « ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ» για τις μπλούζες που προσέφερε, τον κ. Κατσιμπόκη Δημήτρη «Sky in the Limit» για τα βίντεο, την επιχείρηση «ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τις αφίσες και τις εκτυπώσεις, τον ΔΙΑΥΛΟ PC CENTER-Παραμυθιάς, για την τεχνική υποστήριξη.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να βρεθούν από τις σχολικές μας μονάδες ακόμα και τέτοια μικρά ποσά ώστε να καλυφθούν αντίστοιχα έξοδα.
Θεωρούμε όμως ότι η επένδυση στη γνώση και στην εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη χώρα μας τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργεί πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά αποτελέσματα και ανταποδίδει ποικιλοτρόπως στην κοινωνία μας τις όποιες επιχορηγήσεις προσφέρονται.
Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την προσφορά αυτή και ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς της περιοχής μας θα ανταποκριθούν θετικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας
Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή από το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Ευχαριστήρια επιστολή από το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Σύλληψη ενός 19χρονου το βράδυ στην Ηγγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019
 
Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη ενός 19χρονου το βράδυ στην Ηγγουμενίτσα Σύλληψη ενός 19χρονου το βράδυ στην Ηγγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Σελίδες