Συγκέντρωση πραγματοποιούν Αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία στο Σύνταγμα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο Σύνταγμα, αυτή την ώρα, περίπου 1.000-1.200 ένστολοι. Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των
συνδικαλιστών σωματείων τους.
Στο κάλεσμά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων σημειώνει ότι «ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας».
Ζητούμενα, κατά την ΠΟΑΣΥ, είναι μεταξύ άλλων:

    Η πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ
    Ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις
    Ο τερματισμός των περικοπών των δαπανών
    Νέες προσλήψεις
    Επαναφορά των 6.700 οργανικών θέσεων
    Η έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου (αναγνώριση χρόνου στρατιωτικής θητείας, μάχιμη πενταετία, αναγνώριση χρόνου σπουδών) για τους ένστολους
    Οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις
    Η μη τήρηση του χρόνου εργασίας
    Οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

Read More »
Συγκέντρωση πραγματοποιούν Αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία στο Σύνταγμα Συγκέντρωση πραγματοποιούν Αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία στο Σύνταγμα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ 628 ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 1947 – 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 
Στρατόπεδο του 628Μ.Τ.Π.Φ. 
Ένας ιερός πολεμικός τόπος, όπου διαχρονικά μπολιάζονται – αναπτερώνονται οι πολεμικές αρετές και παρέχεται η κατάλληλη στρατιωτική εκπαίδευση – πειθαρχία, στους εντός αυτού υπηρετούντες. 
Με σκοπό τη συσσώρευση της απαραίτητης πολεμικής ενέργειας που χρειάζεται το στράτευμα, ώστε να είναι ανά πάσα έτοιμο να αντιπαρατεθεί με υψηλό φρόνημα - ηθικό ενάντια στον οποιονδήποτε επιβουλεύεται την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας ανεξαρτησία. 
Ένας χώρος ιστορικής μνήμης που ανέδειξε ήρωες που έπεσαν υπέρ πατρίδος και πάντων εστιών. 
Ένα τάγμα στο οποίο διαπαιδαγωγούνται και αναπλάθονται οι σημερινοί υπερασπιστές των συνόρων και οι μελλοντικοί ήρωες μας. 
Ένα στρατόπεδο άρρηκτα συνδεδεμένο με δεσμούς ακατάλυτους για τη πόλη μας και τους πολίτες της. Ένα μεγάλο εύγε και μια μεγάλη τιμή για τη διαχρονική παρουσία και προσφορά του 628 Μ.Τ.Π.Φ. στον τόπο μας.

Με την τιμή που αρμόζει σε έναν στρατιώτη, που υπηρέτησε τη πατρίδα περισσότερο από όσο ήθελε προσφέροντας ταυτόχρονα λιγότερα από όσα μπορούσε

Λεωνίδας Ταφέκης 


 
Read More »
70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ 628 ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 1947 – 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ  628 ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 1947 – 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Με την παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, οι φετινές εορτές Σουλίου

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Με την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, θα πραγματοποιηθούν οι διήμερες εκδήλωσης των φετινών εορτών Σουλίου σε Παραμυθιά και Σούλι στις 27 και 28 Μαίου.

Η γραμματεία της προεδρίας της δημοκρατίας έχει επικοινωνήσει ήδη με την δημοτική αρχή και τους ενημέρωσε σχετικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη παρουσία πρόεδρου της Δημοκρατίας σε γιορτές Σουλίου, ήταν αυτή του αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου, το 2000.


 
Read More »
Με την παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, οι φετινές εορτές Σουλίου Με την παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, οι φετινές εορτές Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Αποκριάτικο γλέντι στο Εργαστικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Read More »
Αποκριάτικο γλέντι στο Εργαστικό Κέντρο Θεσπρωτίας Αποκριάτικο γλέντι στο Εργαστικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας καλεί όλες τις τρίτεκνες οικογένειες του νομού μας σε γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 11:00 ττ.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για τα οφέλη των τρίτεκνων οικογενειών του Νομού μας.
Πληροφορίες - επικοινωνία:

Τηλ.: 6972447369
e-mail: triteknoithesprotias@gmail.com 


 
Read More »
Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας  Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Party Maske σήμερα στο SHISHA

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Party Maske σήμερα στο SHISHA Ηγουμενίτσα: Party Maske σήμερα στο SHISHA Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Τα αρχαία Γίτανα της Θεσπρωτίας εμπορικό κέντρο στο Ιόνιο - Τι αποκαλύπτουν οι αμφορείς, που ανακαλύφθηκαν

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Τα αρχαία Γίτανα της Θεσπρωτίας αποτελούσαν εμπορικό κέντρο στο Ιόνιο. 
Αυτό, αποκαλύπτουν τα θραύσματα εμπορικών αμφορέων, που ανακαλύφθηκαν, κυρίως στηνς αγορά της πόλης. 
Μεταξύ των διαφόρων τύπων αμφορέων, που βρέθηκαν στις ανασκαφικές έρευνες, συγκαταλέγονται οι κερκυραϊκοί αμφορείς, οι οποίοι κυριαρχούν κατά το β΄ μισό του 4ου αι. π.Χ. και κατά το α΄ μισό του 3ου αι. π.Χ.. 
Ανανωρίστηκαν επίσης αμφορείς από την Κνίδο, συμμάχου της Κέρκυρας, του 3ου αι. π.Χ.. Αλλά και ροδιακοί των μέσων του 3ου αι. π.Χ. έως και το α΄ ήμισυ του 2ου αι. π.Χ.. 
Κατά τον 2ο αι. π.Χ. πόλεις της Ιταλίας από τις περιοχές της Απουλίας, της Καμπανίας, των Τυρρηνικών και Αδριατικών ακτών της Ιταλίας, δραστηριοποιούνται εμπορικά στα Γίτανα. 
Ανανωρίζονται τύποι όπως ο Lamboliall, αμφορέας κατάλληλος για τη μεταφορά λαδιού, τύποι των ομάδων Dressel, Crecoitalic, Brindisi κ.ά. 
Σύμφωνα με τη δρ. αρχαιολόο Καλλιόπη Πρέκα-Αλεξανδρή και την αρχαιολόο Σταυρούλα Αργυρού (συνεργάτη ανασκαφικής και ερευνητικής ομάδας της συστηματικής ανασκαφής των Γιτάνων Θεσπρωτίας), η συσχέτιση της εμπορικής δραστηριότητας των διαφόρων πόλεων με την παραγωγή των Γιτάνων, όπως προκύτει από τα διάφορα εργαλεία, τη νομισματική κυκλοφορία κ.λπ., υποδηλώνουν την οικονομικήκαι και κοινωνική κατάσταση της πόλης.


 
Read More »
Τα αρχαία Γίτανα της Θεσπρωτίας εμπορικό κέντρο στο Ιόνιο - Τι αποκαλύπτουν οι αμφορείς, που ανακαλύφθηκαν Τα αρχαία Γίτανα της Θεσπρωτίας εμπορικό κέντρο στο Ιόνιο - Τι αποκαλύπτουν οι αμφορείς, που ανακαλύφθηκαν Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2017, λόγω μεταφοράς χρηματικού υπολοίπου έτους 2016 στο οικονομικό έτος 2017.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2017, λόγω ένταξης της πράξης “Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηγουμενίτσας”.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 3ο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2017, λόγω αποδοχής δωρεάς χρηματικού ποσού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για αποκριάτικες εκδηλώσεις και διάθεση ποσού για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις 2017 Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, επί αιτήσεως Σίμωνος Παλαιοχωρίτη του Γεωργίου περί εξώδικου συμβιβασμού και καθορισμού τιμής μονάδας αποζημίωσης σε ιδιοκτησία του στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο
Λύση συμβάσεων εκμίσθωσης Δημοτικών εκτάσεων για εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας λόγω συγχώνευσης των εταιριών και εκ νέου δημοπράτησή τους.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 6ο
Εισήγηση του ΝΠΔΔ “ΠΑΚΠΠΟ” περί κανονισμού λειτουργίας παραρτημάτων ΚΑΠΗ του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Φουσέκης Γεράσιμος – Πρόεδρος “ΠΑΚΠΠΟ”.
ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση του ΝΠΔΔ “ΠΑΚΠΠΟ” περί κανονισμού λειτουργίας των προγραμμάτων “Βοήθεια στο Σπίτι” που υλοποιεί το “ΠΑΚΠΠΟ” Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Φουσέκης Γεράσιμος – Πρόεδρος “ΠΑΚΠΠΟ”.
ΘΕΜΑ 8ο
Πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Κοινωνικό Φαρμακείο» Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: – Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 9ο
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με ημερομίσθιο για τον μήνα Μάρτιο με βάση τις διατάξεις της περίπτ. κ΄παρ 2 του άρθρου 12 του ν.4071/2012.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 10ο
Έκφραση γνώμης επι του με αριθμ. πρωτ. 8017/29-12-2016 εγγράφου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής / Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας περί εκμίσθωσης σε ιδιώτη τμήματος ακινήτου ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου με κτηματολογικό αριθμό 0502007 στο Ο.Τ.76 της 1/2013 πράξης εφαρμογής οικισμού Συβότων, για τη λειτουργία χώρου στάθμευσης.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Έργα προστασίας παραλίας Δρεπάνου» Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου “Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα τρία Δημοτικά Κτίρια”.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου “Αποπεράτωση αντιπλημμυρικών έργων εντός οικισμού Πέρδικας (περιοχή Βλάχας)” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 14ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου “Αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες στο οδικό δίκτυο της ΔΚ Πέρδικας” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Olde Lane TATTOO στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Πάροδος Ολύμπου - Ηγουμενίτσα


Read More »
Olde Lane TATTOO στην Ηγουμενίτσα Olde Lane TATTOO στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Πωλείται ψησταριά σε προσιτή τιμή και με λίγα λειτουργικά έξοδα. 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984554435


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Η τουριστική μονάδα karvouno villas στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, για τη τουριστική σεζόν του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικό στο email: info@karvounovillas.gr


 
Read More »
Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά υπάλληλο

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει άμεσα εκπρόσωπο πωλήσεων πλήρους απασχόλησης για εξωτερικές πωλήσεις B2B Profesional Υπηρεσιών.

Προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις στον κλάδο της τεχνολογίας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας. 

Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή αίτηση στο www.nova.gr/careers


 
Read More »
Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά υπάλληλο Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά υπάλληλο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017Πωλούντα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και 60τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € και 25.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

"The Fashion Show" για την Κυβωτό του Κόσμου, απο τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη μας μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας όπου θα λάβουν μέρος το σύνολο των εμπορικών μαγαζιών της Παραμυθιάς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ένδυσης και υπόδησης!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 04 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 στο κέντρο δεξιώσεων "ΜΕΓΑΡΟ" στην Βέλιανη Παραμυθιάς.

Ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να δει τις νέες τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται.

Είσοδος ΜΕ ποτό: 5€

Στον χώρο θα υπάρχει μπουφές με τοπικά προϊόντα από παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας καθώς και άλλες εκπλήξεις όπως χορευτικά και σόου!

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από τον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς στο Ίδρυμα Κιβωτός του κόσμου στα Γιάννενα σε ειδική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μερικές ημέρες μετά την εκδήλωση με ελεύθερη συμμετοχή!!! Προπώληση εισιτηρίων:
Κατάστημα VODAFONE Παραμυθιάς - Κατάστημα WIND Παραμυθιάς καθώς επίσης και κατά την προσέλευση σας στο ¨ΜΕΓΑΡΟ" την ημέρα της εκδήλωσης.


 
Read More »
"The Fashion Show" για την Κυβωτό του Κόσμου, απο τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς "The Fashion Show" για την Κυβωτό του Κόσμου, απο τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Περδικιώτικο Καρναβάλι 2017

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Read More »
Περδικιώτικο Καρναβάλι 2017 Περδικιώτικο Καρναβάλι 2017 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Σας προσκαλούμε στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Selefkos Palace" στη Νέα Σελεύκεια.

Η παρουσία σας θα μα τιμήσει ιδιαίτερα
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ" Ηγουμενίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου "ΣΤΟΡΓΗ" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Στις 25 Φεβρουαρίου στην Παραμυθιά, η Πίτα του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Read More »
Στις 25 Φεβρουαρίου στην Παραμυθιά, η Πίτα του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Στις 25 Φεβρουαρίου στην Παραμυθιά, η Πίτα του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017
Read More »
Στις 25 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Στις 25 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Διοργάνωση σεμιναρίου της Google στην Ηγουμενίτσα με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017


Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η Google με την υποστήριξη του TEI Ηπείρου διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 11:00 με 14:30 στο “Συνεδριακό Κέντρο, ΤΕΙ Ηπείρου, τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων,Ηγουμενίτσα” και απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως:
H ευκαιρία που λέγεται Internet
Συμβουλές για ένα καλύτερο website
Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε
Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media
Πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics
Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο

Για την εγγραφή τους, οι σπουδαστές μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ενότητα (https://events.withgoogle.com/ggto-workshops-students/2017/) που έχει δημιουργηθεί από την Google στη διαδικτυακή πλατφόρμα της πρωτοβουλίας ‘Grow Greek Tourism Online’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσα από την ίδια ενότητα, ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (greektourism.withgoogle.com/certification) ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).


 
Read More »
Διοργάνωση σεμιναρίου της Google στην Ηγουμενίτσα με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Διοργάνωση σεμιναρίου της Google στην Ηγουμενίτσα με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5

Σελίδες