https://picasion.com/

49χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε τραυματισμένη και ημίγυμνη

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014
49χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε τραυματισμένη και ημίγυμνη

http://www.epiruspost.gr/images/stories/diafora/SKIA_NYXTA.jpg

Ημίγυμνη και με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της βρέθηκε τα ξημερώματα μία 49χρονη εκπαιδευτικός. Η 49χρονη η οικογένεια της οποίας ζει στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε αρχικά από κάτοικο της περιοχής να τρέχει στους δρόμους.

Η εικόνα της, καθώς ήταν ημίγυμνη και έδειχνε να μην ξέρει που βρίσκεται, έκανε τον κάτοικο να τηλεφωνήσει στις αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Η 49χρονη διδάσκει σε δημοτικό σχολείο της Άρτας και μία από τις αγαπημένες της συνήθειες ήταν να βγαίνει κάθε απόγευμα για τρέξιμο. Φαίνεται πως το ίδιο είχε κάνει κι αυτή τη μέρα.

Είναι άγνωστο όμως τι συνέβη και βρέθηκε, μετά από πολλές ώρες, με τραύματα κυρίως στην πλάτη και ημίγυμνη.

Τα ρούχα της, αθλητικές φόρμες, βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητο της το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτουν στοιχεία βιασμού. Η ίδια, που έδωσε στους αστυνομικούς τα στοιχεία της ταυτότητάς της, δεν μπόρεσε να πει τίποτα για όσα της συνέβησαν. Όπως είπε, είχε πάει για τρέξιμο, αλλά μετά δεν θυμάται τίποτα.... 
 
Read More »
49χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε τραυματισμένη και ημίγυμνη 49χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε τραυματισμένη και ημίγυμνη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014
Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Επιτέλους αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε ένα τομέα που βρίσκεται … χρόνια πίσω.

Χαρακτηριστικό είναι το δεδομένο πως το τελευταίο δελτίο τύπου που έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου, έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι σήμερα, για να βρει ένας πολίτης μια απλή πληροφορία, πχ τα έγγραφα που χρειάζονται για την τέλεση ενός γάμου, έπρεπε να μεταβεί αυτοπροσώπως στο δημαρχείο, απασχολώντας τους υπαλλήλους και ταλαιπωρώντας τον εαυτό του, εάν έβρισκε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Πιστεύουμε πως για να πετύχει αυτή την αναβάθμιση, ο νέος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, έκανε την καλύτερη επιλογή επιστημονικού συνεργάτη. 
 
Πρόκειται για τον συμπολίτη μας κ. Γιώργο Ντάνη, με σπουδές και μεταπτυχιακά, με ειδίκευση στην πληροφορική.

Ο Γεώργιος Ντάνης του Βασιλείου, γεννήθηκε το Μάιο του 1987 στα Γιάννενα και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα. Το 2005 τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο Ηγουμενίτσας με ειδικότητα στην Πληροφορική και έπειτα εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στο Τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙ – Θεσσαλονίκης το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία. 
 
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στα κοινά του τμήματος του και εκλέχθηκε τρείς φόρες συνεχόμενα, Εκπρόσωπος των Φοιτητών του τμήματος. Ακόμη συμμετείχε και στο πρόγραμμα Erasmus IP με τίτλο Digital Marketing το οποίο διεξήχθη, με τη συμμετοχή πέντε ευρωπαϊκών χωρών, στην Φινλανδία. 
 
Επίσης κατά τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε στο Τμήμα Εκδόσεων αλλά και στο Γραφείο Erasmus του ΑΤΕΙ - Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών του ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και μπήκε στο μεταπτυχιακό Τμήμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου «Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα» στο οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία μία Θεματική Ενότητα. Έπειτα εισήχθη στο μεταπτυχιακό Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο «Ειδίκευση στην Πληροφορική» το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία. 

http://4.bp.blogspot.com/-0B6F7W2mugc/Ul4KgMNGEmI/AAAAAAAAuBU/kwpRdfEGPxo/s640/IMG_2358.jpg
 
Η αγάπη του για την Επιστήμη της Πληροφορικής την οποία και υπηρετεί από τα μαθητικά του χρόνια, φαίνεται και από τη συνεχή ερευνητική του δραστηριότητα τόσο μέσα από τα Ερευνητικά Εργαστήρια που συμμετέχει, όσο και από τις επιστημονικές εργασίες που έχει δημοσιεύσει σε έγκριτα και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Ακόμη παρακολούθησε και συνεχίζει να παρακολουθεί ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια ώστε να ενημερώνεται για τα τρέχοντα ζητήματα της Επιστήμης της Πληροφορικής.

Έχει εργαστεί τέλος, στο Δήμο Φιλιατών, σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα, και στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε αρκετές δράσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Βέβαια στους περισσότερους μπορεί να είναι γνωστός και μέσω των άρθρων του και των παρεμβάσεων του, τα οποία έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές και στο blog μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του πόστο, και είμαστε σίγουροι πως έχει πολλά να προσφέρει στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ο οποίος υστερεί στον τομέα της πληροφορικής και της ενημέρωσης των πολιτών.

Ένας από τους πρώτους του στόχους είναι η αναβάθμιση του site του Δήμου Ηγουμενίτσας, προσφέροντας στους δημότες όλες αυτές τις πληροφορίες που χρειάζονται, και για τις οποίες έως τώρα, έπρεπε να επισκεφτούν τις υπηρεσίες του Δήμου, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.
Read More »
Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014
Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα


Ευχάριστα μας εξέπληξε η νέα Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Αναφερόμαστε στο έντονο και άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν, σε πρόταση νέων παιδιών της πόλης μας, για παραχώρηση έκτασης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων skateboarding BMX και rollerblading

Από τη πρώτη στιγμή που δημοσιεύσαμε το θέμα, έντονο ενδιαφέρον έδειξαν τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Σταύρος Κατσίλης αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Λώλος.

Το θέμα έχει επωμιστεί ο Γενικός Γραμματέας, ο οποίος μας δήλωσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημα των νέων πολιτών.

Στην Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές παρόλο που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα extreme sports δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος για την υγιή ανάπτυξη αυτών των δραστηριοτήτων και το γεγονός αυτό εμποδίζει πολλούς νέους, δραστήριους ανθρώπους να εξασκήσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Η δημιουργία skatepark στην περιοχή μας, θα συνέβαλλε σημαντικά στην υγιή κοινωνικοποίηση των νέων.

Οι νέοι θα έβρισκαν νέες ευκαιρίες να περάσουν το χρόνο τους ενεργά αντί να τον ξοδεύουν στα μπαρ, τις καφετέριες ή πίσω από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επιπρόσθετα έχοντας μια θέση στον αθλητισμό, ως γνωστόν, οι νέοι αποτρέπονται από την κατανάλωση στο αλκοόλ, καπνού και ναρκωτικών.

Μια τέτοια πρωτοβουλία ταυτόχρονα θα αποτελούσε βιτρίνα της πόλης μας.

Ελπίζουμε μέσα στη χρονιά θα βρεθεί
και να δημιουργηθεί επιτέλους ο κατάλληλος χώρος για την άθληση των skateboarding, BMX και rollerblading, και να μην μπλέξει στις καλένδες της γραφειοκρατίας.

Να συγχαρούμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας , ελπίζοντας να μην διαψεύσουν τις προσδοκίες μας, όπως οι προκάτοχοί τους, που κράτησαν την συγκεκριμένη πρόταση, για 3 χρόνια στα συρτάρια.
Read More »
Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014
Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Δύο (02) παράνομοι μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. 

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014
Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

 
 
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 
 
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, διότι, στις 17-09-2011 στο Πεταλίδι Μεσσηνίας τέλεσε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά με μαχαίρι. 
 
Ο 37χρονος, ο οποίος στερείται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας  Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Το τραγούδι της ημέρας (ΒΙΝΤΕΟ) Λεωνιδας Μπαλαφας - Ταξιδι για να σε βρω

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014
Το τραγούδι της ημέρας (ΒΙΝΤΕΟ)
Λεωνιδας Μπαλαφας - Ταξιδι για να σε βρω 
 
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, ζωντανά στην Μπουάτ Σταυροδρόμι στην Ηγουμενίτσα
 
 
Read More »
Το τραγούδι της ημέρας (ΒΙΝΤΕΟ) Λεωνιδας Μπαλαφας - Ταξιδι για να σε βρω Το τραγούδι της ημέρας (ΒΙΝΤΕΟ)  Λεωνιδας Μπαλαφας - Ταξιδι για να σε βρω Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5