«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων των Δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018


Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 14.661.395,80 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου.

Για την Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας, οι Πράξεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» έχουν ως εξής:

Δήμος Ηγουμενίτσας  
ΠΔΕ - ΥΠΕΣ 203.000,00 €
Ίδιοι πόροι 37.000,00 €
Σύνολο 240.000,00 €

Για την Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού οι Πράξεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» έχουν ως εξής:

Δήμος Σουλίου  
ΠΔΕ - ΥΠΕΣ 180.000,00 €
Ίδιοι πόροι 64.280,00 €
Σύνολο 244.280,00 €

Οι δικαιούχοι δήμοι για τη χρηματοδότηση των ως άνω πράξεων, θα απορροφήσουν πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι των δήμων.


Read More »
«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων των Δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου «ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων των Δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Αρίστος Σουλιώτης: Δώρισε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018
Πραγματοποίησε την υπόσχεσή του ο Ηγουμενιτσιώτης συγγραφέας Αρίστος Σουλιώτης, και με το σύνολο του ποσού από την πώληση του νέου βιβλίου με τίτλο "Εχθρός του Παρακράτους", αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο ίδιος ανέφερε για αυτό:
"Ο κόσμος έδειξε για άλλη μια φορά το ευαίσθητο του πρόσωπο. Κατάφερα να πουλήσω αρκετά αντίτυπα από το βιβλίο μου και να αγοράσω δεκάδες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να δράσει σωστά. Μπορεί καθημερινά να κάνει δεκάδες καλές πράξεις και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του. Συνεχίζουμε και βοηθάμε όσους μας χρειάζονται. Το χέρι βοήθειας είναι απεσταλμένο από το Θεό. Σύμμαχος μου ο κόσμος. Ευχαριστώ όσους αγόρασαν το βιβλίο να είναι σίγουρα ότι κάναν μια καλή πράξη, να είναι σίγουροι ότι εγώ θα είμαι πάντα εδώ και θα αξιοποιώ με τον καλύτερο τρόπο αυτή την οικονομική βοήθεια. Δεν τελειώνουμε εδώ συνεχίζουμε".


 
Read More »
Αρίστος Σουλιώτης: Δώρισε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου Αρίστος Σουλιώτης: Δώρισε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη του 2019, σε συνδυασμό με τις θεσμικές αλλαγές που έφερε ο «Κλεισθένης 1», θα είναι οι πρώτες εκλογές που θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, δημιουργώντας όρους μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών αλλά και χειραφέτησης της ίδιας της Αυτοδιοίκησης.

Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας πλατιές, νικηφόρες συνεργασίες ξεκινά επαφές και συζητήσεις με κόμματα, δημοτικές κινήσεις, παρατάξεις και συλλογικότητες. Επιδίωξή μας να συμφωνήσουμε σε ένα συνεκτικό προγραμματικό πολιτικό πλαίσιο, που να προβάλλει ένα όραμα για το μέλλον του κάθε Δήμου, πάνω στο οποίο θα στηρίξουμε την ίδρυση μεγάλων Δημοκρατικών Δημοτικών παρατάξεων με στόχο να φέρουν τη νίκη και την αλλαγή σε προοδευτική κατεύθυνση στις διοικήσεις των Δήμων του Νομού Θεσπρωτίας.

Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ


Read More »
Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Αικατερίνη Πλέσσου (εκ Πλαισίου Θεσπρωτίας) Κράμερ Η πρώτη Ελληνίδα που βρέθηκε στην Αυστραλία

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018
Αικατερίνη Πλέσσου - Κράμερ


Τη μνήμη της πρώτης Ελληνίδας στην Αυστραλία τίμησαν στις 26 Ιανουαρίου, οι Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας.

80 περίπου μέλη της AHEPA (Australasian Hellenic Educational Progressive Association) συναντήθηκαν σε προάστιο του Σίδνεϊ, όπου βρίσκεται ο τάφος της πρώτης Ελληνίδας που βρέθηκε στην Αυστραλία, στις αρχές του 1800, Αικατερίνη Πλέσσου (Πλαίσιου) Κράμερ.

Κάθε χρόνο οι Ηπειρώτες της Αυστραλίας τελούν μνημόσυνο στο τάφο της.
 
Η Αικατερίνη Πλέσσου, γεννήθηκε στο χωριό Πλεσιβίτσα (σημερινό Πλαίσιο) της Θεσπρωτίας το 1809 ή το 1810. 

Ο πατέρας της Γιώργος, που ήταν έμπορος από τις Σέρρες, ταξίδευε συχνά και έτσι η δεκατετράχρονη μητέρα της Βασιλική, μεγάλωνε μόνη τα δύο νήπια παιδιά της, την Αικατερίνη και τον Κωστούλα. 

Η Βασιλική ήταν πανέμορφη και την πολιορκούσαν πολλοί άνδρες. 
Την είδε ο γιος του Αλή Πασά, Μουχτάρ, την ερωτεύτηκε και την πήγε στο χαρέμι του. 
Απείλησε, μάλιστα, τον σύζυγό της να μην την ξαναπλησιάσει γιατί θα τον σκότωνε. 

Η Κατερίνα όσο μεγάλωνε γινόταν όλο και πιο όμορφη. 
Ο γιος του Αλή Πασά άρχισε να γλυκοκοιτάζει και αυτή με αποτέλεσμα η μάνα της να αρραβωνιάσει εσπευσμένα την δωδεκάχρονη κόρη της με τον γιατρό του Αλή Πασά που δεν ήταν άλλος από τον Ιωάννη Κωλέττη, μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδος. 

Ο αρραβώνας διαλύθηκε όταν πέθανε ο Αλή Πασάς και ο γιος του και η Κατερίνα βρέθηκαν στο Μεσολόγγι. Εκεί γνώρισε το λόρδο Βύρωνα και έκαναν στενή παρέα, μάλιστα ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν εν ζωή. 

Μετά την έξοδο του Μεσολογγίου, η νεαρή κοπέλα περιπλανήθηκε αρκετά και βρέθηκε στο νησάκι της Καλάμου, κοντά στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας. 

Εκεί, γνώρισε και παντρεύτηκε το 1827, τον διοικητή της βρετανικής φρουράς του νησιού και βετεράνο της μάχης του Βατερλό, Τζέημς Χένρυ Κράμερ. 

Το ζευγάρι ταξίδεψε σε διάφορες περιοχές λόγω του επαγγέλματος του Βρετανού αξιωματικού, ώσπου η χώρα του τον έστειλε να υπηρετήσει στην Αυστραλία. 

Στις 28 Σεπτεμβρίου 1835, η Αικατερίνη Πλέσσου, φθάνει στο Σίδνευ με ένα πλοίο που μεταφέρει 300 κατάδικους και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα έποικος στο Νιουκάστλ. 

Στην Αυστραλία θα γεννηθεί το έκτο παιδί τους. Απέκτησαν συνολικά έντεκα παιδιά, εκ των οποίων έζησαν πέρα από τα παιδικά τους χρόνια, μόνο τα έξι. 

Από αυτούς μόνο ο γιος της Ρόμπερτ απέκτησε απόγονους και έτσι συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας, η οικογένεια των Κράμερ – Πλέσσου. 

Η Κατερίνα Πλέσσου έζησε ήρεμα αλλά σχετικά φτωχικά στην Αυστραλία, αφού στην κατοχή της η οικογένεια είχε μόνο ένα μικρό αγρόκτημα και τον στρατιωτικό μισθό του συζύγου. 

Μετά τον θάνατό του, το 1864, η Αικατερίνη μετακόμισε στο Σίδνευ όπου ήδη είχε εγκατασταθεί ο γιος της Χένρυ. Μαζί έμειναν μέχρι τον θάνατό της, στις 8 Αυγούστου του 1907, σε ηλικία περίπου 98 ετών. 

Η τελευταία της οικία στο προάστιο Darlinghurst στο ανατολικό Σύδνευ δεν υπάρχει πια, αφού κατεδαφίσθηκε τη δεκαετία του 1970 για την διαπλάτυνση λεωφόρου.

Με πληροφορίες από τον αγαπητό φίλο Steve Georgiou και τη Μηχανή του Χρόνου του Χρόνου 


Read More »
Αικατερίνη Πλέσσου (εκ Πλαισίου Θεσπρωτίας) Κράμερ Η πρώτη Ελληνίδα που βρέθηκε στην Αυστραλία Αικατερίνη Πλέσσου (εκ Πλαισίου Θεσπρωτίας) Κράμερ Η πρώτη Ελληνίδα που βρέθηκε στην Αυστραλία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Από Δευτέρα και μόνο ηλεκτρονικά η εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018


Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Για την εγγραφή των επιτυχόντων θα λειτουργήσει και φέτος το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους. Με τον τρόπο αυτό οι επιτυχόντες δεν επιβαρύνονται με το πρόσθετο κόστος της μετακίνησης για την εγγραφή τους και με την επιπλέον διαδικασία της συλλογής και αποστολής δικαιολογητικών.

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10:00 πμ.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.

Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Η αίτηση εγγραφής των επιτυχόντων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας ενέχει χαρακτήρα Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι επιτυχόντες μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα καλούνται να συμπληρώσουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ.

Οι εγγραφέντες για να έχουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε Σχολής και Τμήματος, θα πρέπει να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους. Σε κάθε περίπτωση, η Γραμματεία δύναται να ζητήσει συμπληρωματικά δικαιολογητικά από τους εγγραφέντες.

Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων θα καθοριστεί και θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται επίσης ότι η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, πραγματοποιείται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δηλαδή από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (10/09 έως 17/09/2018) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.


Read More »
Από Δευτέρα και μόνο ηλεκτρονικά η εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από Δευτέρα και μόνο ηλεκτρονικά η εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

•    Δευτέρα (10-09-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου. 

•    Τρίτη  (11-09-2018)  και  ώρες  από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας. 

•    Τετάρτη (12-09-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός. 

•    Πέμπτη  (13-09-2018)    και    ώρες    από     08:00  έως  15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα. 

•    Παρασκευή   (14-09-2018)   και  ώρες    από  18:00  έως  01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά. 

•    Κυριακή   (16-09-2018)    και    ώρες   από    08:00   έως   15:00  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.Read More »
Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

4.765 τροχαίες παραβάσεις και δύο νεκροί τον Αύγουστο στην Ήπειρο

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018


Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Αύγουστο του 2018, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 24 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 10 το 2017). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
 • 2 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (έναντι ενός το 2017)
 • 1 τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 2 το 2017)
 • 21 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 7 το 2017)

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 36 παθόντες (έναντι 15 το 2017). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
 • 2 νεκροί (έναντι ενός το 2017)
 • 2 σοβαρά τραυματίας (όσοι και το 2017)
 • 32 ελαφρά τραυματίες (έναντι 12 το 2017)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
 • οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
 • υπερβολική ταχύτητα
 • παραβίαση προτεραιότητας
 • αντικανονικό προσπέρασμα
 • έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση
 • λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς και πεζούς
β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (4.765) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Βεβαιώθηκαν :
· 997 για υπερβολική ταχύτητα.
· 89 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
· 53 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
· 245 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
· 170 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
· 44 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
· 53 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
· 71 για αντικανονικό προσπέρασμα.
· 7 για αντικανονικούς ελιγμούς.
· 46 για φθαρμένα ελαστικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (97) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (200) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.


Read More »
4.765 τροχαίες παραβάσεις και δύο νεκροί τον Αύγουστο στην Ήπειρο 4.765 τροχαίες παραβάσεις και δύο νεκροί τον Αύγουστο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Απάντηση Μάριου Κάτση στην ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Επειδή προκλήθηκα προσωπικά από τη ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας, μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω με τεκμήρια (φωτο), ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις από τον κατήφορο που έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη, αδυνατώντας να κρύψει το στρατηγικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Με μια χυδαία ανακοίνωση που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και εργαλειοποιεί την ανθρώπινη ζωή, με σκοπό να κάνει τυχοδιωκτική αντιπολίτευση, με εγκαλεί προσωπικά να τοποθετηθώ αποδίδοντάς μου ευθύνες.

Η ανακοίνωση βρίθει ψεμμάτων, στα όρια της ανεστραμμένης πραγματικότητας, κατά παραγγελία του περιφερόμενου θίασου του Γιαννακού (της ΠΟΕΔΗΝ), μιας οργάνωσης που όριζε τον συστημικό παλαιοκομματικό διεφθαρμένο συνδικαλισμό.

Απαντώ λοιπόν σε ένα προς ένα τα σημεία της ανακοίνωσης:

1) Μετά τον κ. Φρουζή της Νovartis, ένας ακόμη άριστος, ο κ. Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο».

Πείτε μας, υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του; (επισυνάπτεται η απόδειξη φώτο 1)

2) Το 2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο απέλυσε 2000 γιατρούς και συγχώνευε νοσοκομεία,έβαζε τους ανασφάλιστους να πληρώνουν σε νοσοκομεία και φαρμακεία, μεταβίβασε το κόστος των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και οδηγούσε τον κόσμο στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.
Όσο για την ενοποίηση της πρωτοβάθμιας, ποτέ δεν την κάνατε αλλά την σχεδιάζατε στη λογική των συγχωνεύσεων δηλαδή σε μείωση προσωπικού και προϋπολογισμών.
Αλήθεια, τόσα χρόνια γιατί δεν ανοίξατε το ΤΕΠ και το αφήσατε να γίνει βοσκότοπος και να ρημάζει βανδαλισμένο; (φωτ.2). 
Δεν προλάβατε τόσα χρόνια κυβέρνηση; Δεν θέλατε μήπως γιατί θα πλήττονταν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα; Το ΤΕΠ όχι μόνο εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμο τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, (και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με προσωπικό και μηχανήματα) αλλά είναι και ένα ζωντανό μνημείο να θυμίζει τον κόσμο την ανικανότητά σας και τις πολιτικές σας.

3) Πραγματικά, διαλέξτε άλλο πεδίο αντιπαράθεσης από την υποχρηματοδότηση στην Υγεία γιατί δεν σας συμφέρει. 
Στη φώτο 3, είναι οι προϋπολογισμοί του Νοσοκομείου Φιλιατών. Παραλάβαμε με 3.400.000€ το 2014, συμπεριλαμβανομένων όλων των Κέντρων Υγείας που τότε ανήκαν στα Νοσοκομεία, και λειτουργούμε το 2018 με 4.200.000€, ΧΩΡΙΣ τα ΚΥ (100.000 ευρ./χρόνο για κάθε ένα από αυτά) και με νέο οργανισμό.

Στην φώτο 4 φαίνεται ο νέος οργανισμός που προωθούσατε εσείς, με λιγότερο προσωπικό και χωρίς το ΤΕΠ ενταγμένο (είχατε αποφασίσει να μην ανοίξει) και αυτός που περάσαμε εμείς με +51 οργανικές θέσεις (5 από αυτές έχουν ήδη προκηρυχθεί και βρίσκονται υπό κρίση).
Αληθεύει ή όχι, ότι το 2014 δεν βρισκόντουσαν τα χρήματα για να ανοίξει και η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου;

4) Οι Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) είναι μια τομή στην Α'βαθμια που σε πλήρη ανάπτυξη θα αποσυμφορίσει τα νοσοκομεία και θα ενισχύσει την πρόληψη με τον οικογενειακό γιατρό. 


5) Στην φώτο 5 φαίνεται ποιο είναι το διαφημιζόμενο κόμμα και ποιοι πασχίζουν να δείξουν έργο με εγκαίνια. Ας μη μιλάμε για παρωδίες.

Όσο για τα υστερόγραφα:

- Το Κ.Υ Μαργαριτίου λειτουργεί, ενώ άλλοι θα το κλείνανε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για τα οποία αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες και η διοίκηση. Οι εποχές που οι βουλευτές διοικούσαν τους οργανισμούς μέσω τηλεφώνου, ως big brother για να ελέγχουν τα πάντα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

- Εμείς φέραμε και 2 νέα ασθενοφόρα ενώ θεσπίσαμε τις κοινές βάρδιες ΕΚΑΒ και οδηγών Κέντρων Υγείας ενώ ανοίξαμε και τον σταθμό ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο. Εσείς τι έχετε να δείξετε;

ΥΓ 1: Ξεχάσατε τις 9 μόνιμες προσλήψεις που ΗΔΗ έχουν γίνει σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, όπως και 3 επικουρικούς ιατρούς που ήδη υπηρετούν στο ΓΝΦ, και τα προγράμματα νοσηλευτών του ΟΑΕΔ.

ΥΓ2: Ήδη προκυρήχθηκαν τα 2 μηχανήματα για αγορά υπέρηχοτομογράφου και υπερηχοκαρδιογράφου με χρήματα του ΠΔΕ του Υπουργείου Υγείας, και θα εγκριθεί και η αγορά μαγνητικού τομογράφου.

ΥΓ 3: Η ανακοίνωση μάλλον είναι εσωκομματικής κατανάλωσης για να επιβεβαιώσει ποια γραμμή εντός ΝΔ είναι κυρίαρχη και επιβάλλεται στις ΝΟΔΕ. Δεν χρειαζόταν. Είναι προφανές από τον αντιπρόεδρό σας Άδωνη και το βρώμικο blitzkrieg μέχρι τις εκλογές.


 
Read More »
Απάντηση Μάριου Κάτση στην ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Απάντηση Μάριου Κάτση στην ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

27 χρόνια από το θάνατο του πρώην Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτου Ματθαιάκη

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018


27 χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του πρώην Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτου Ματθαιάκη (στις 4 Σεπτεμβρίου 1991 εξεδήμησε από ανακοπή καρδιάς), ο οποίος στην επισκοπή του παρέμεινε μόνον για δέκα χρόνια, από το 1957 έως το Δεκέμβριο του 1967, οπότε εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση από το τότε καθεστώς. 
Μετά την παραίτηση του ο αείμνηστος Ιεράρχης ασχολήθηκε με την συγγραφή θεολογικών έργων με κορυφαία την «Εξομολογιτική» καθώς και τα περί Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως ,συγγράμματα του.
Επίσης υπήρξε ο πρώτος βιογράφος των αγίων Νεκταρίου και Νικολάου του Πλανά του οποίου διετέλεσε πνευματικό τέκνο. , αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα χέρια του αυταδέλφου του, Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Τιμοθέου. 
Ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης είπε γι' αυτόν: 
"Μας έμαθε να αγαπάμε το Θεό,γιατί και αυτός Τον αγάπησε πολύ.Μας δίδαξε την αφοσίωση,την υποταγή και την υπακοή στα κελεύσματα της Εκκλησίας. Και το κυριότερο, μας δίδαξε πως κάνουν υπομονή, με τη ζωντανή του μαρτυρία. Μας εμφύσησε το γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα.Και όλα αυτά όχι μόνο τα εδίδαξε, αλλά και,όπως προείπα, και τα εποίησε". 
ΚΑΤΟΨΗ


 
Read More »
27 χρόνια από το θάνατο του πρώην Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτου Ματθαιάκη 27 χρόνια από το θάνατο του πρώην Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτου Ματθαιάκη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Υπόδειγμα εξυπηρέτησης τα ΚΕΠ Παραμυθιάς

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Με το παρόν θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την λειτουργία των ΚΕΠ Παραμυθιάς.

Χρειάστηκε να απευθυνθώ εκεί για μεταβίβαση οχήματος, η οποία ήταν δύσκολη και γραφειοκρατική περίπτωση και με τις οδηγίες και την υπομονή της υπαλλήλου, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η υπόθεση ολοκληρώθηκε.

Είχα ακούσει πως το ΚΕΠ Παραμυθιάς είναι άμεσο και εξυπηρετικό άλλα δεν το πίστευα.Μέτα από μένα ακολούθησαν αρκετοί συνδημότες για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους, κάτι που έγινε με τάξη, ευγένεια και ηρεμία.

Τι να πω…. δεν μπορώ να μην συγχαρώ τις 2 κυρίες που εργάζονται εκεί, ενώ θα πρέπει να αναφέρω πως την ίδια άποψη με μένα έχουν και πολλοί συνδημότες.

Εάν λειτουργήσουν και άλλες υπηρεσίες της χώρας σαν το ΚΕΠ Παραμυθιάς, η πατρίδα μας δεν θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.

Οι υπάλληλοι αυτοί θα πρέπει να λάβουν τιμητική διάκριση για τις υπηρεσίες τους, σαν παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους υπάλληλους

Γρηγόριος Μάρκου 


 
Read More »
Υπόδειγμα εξυπηρέτησης τα ΚΕΠ Παραμυθιάς Υπόδειγμα εξυπηρέτησης τα ΚΕΠ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (+ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Η ρωμαϊκή έπαυλη στη νότια πλευρά του κόλπου της Ηγουμενίτσας είναι ένα ορθογώνιο κτίσμα που διαμορφώνεται αρχιτεκτονικά με περιμετρικές πτέρυγες γύρω από κεντρικό στεγασμένο χώρο. 
Η κύρια είσοδος βρισκόταν, πιθανόν, στο κέντρο περίπου της ανατολικής πλευράς του κτιρίου. 

Οι τοίχοι σώζονται σε επίπεδο θεμελίωσης, ενώ από την ανωδομή διατηρούνται ελάχιστα τμήματα στο νότιο και ανατολικό τμήμα. 
Κάποια από τα δωμάτια είχαν εργαστηριακό χαρακτήρα, όπως πιστοποιείται από την παρουσία δαπέδων από υδραυλικό κονίαμα και τη σύνδεση των εν λόγω χώρων μέσω πήλινων σωλήνων με μικρή δεξαμενή καθίζησης, ενώ κάποια άλλα εξυπηρετούσαν ανάγκες διαμονής και είχαν -κατεστραμμένα σήμερα- ψηφιδωτά δάπεδα.Λίγα μέτρα δυτικά του κτιρίου υπάρχει ταφικός θάλαμος, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τμήματα τριών μαρμάρινων σαρκοφάγων, που χρονολογούνται από τις αρχές του 2ου ως τις αρχές του 3ου αι. μ.Χ. 
Η καλύτερα διατηρημένη σαρκοφάγος εκτίθεται σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων. 
Απεικονίζει στην κύρια μακρά πλευρά σκηνές από τα «λύτρα» του Έκτορα, τα δώρα δηλαδή του Πρίαμου προς τον Αχιλλέα, στην αριστερή στενή πλευρά ετοιμασία πολεμιστή και στη δεξιά πρόθεση νεκρού. 
 
Το κάλυμμα της δεύτερης σαρκοφάγου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, απεικονίζει ανακεκλιμένη ανδρική μορφή, τον νεαρό Αντώνιο που πέθανε σε ηλικία είκοσι ενός ετών σύμφωνα με τη σωζόμενη επιγραφή.


Read More »
Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (+ΦΩΤΟ) Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Νοσ. Φιλιατών: Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για δύο νέους υπέρηχους

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί σχετικά με την προμήθεια ακτινολογικού υπερήχου τελευταίας τεχνολογίας που ενσωματώνει προηγμένες τεχνικές για την διάγνωση πιθανών κακοηθειών, καθώς και καρδιολογικού υπερήχου τελευταίας τεχνολογίας με προηγμένα λογισμικά για καλύτερη και ακριβέστερη αξιολόγηση της καρδιακής λειτουργίας από το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού που αφορά τον ακτινολογικό υπέρηχο ορίστηκε η 18η Σεπτεμβρίου και για τον καρδιολογικό υπέρηχο η 20η Σεπτεμβρίου .Εκτιμάται ότι έως το τέλος του 2018 θα έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια τους, με αποτέλεσμα την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του ακτινολογικού τμήματος και του καρδιολογικού τμήματος αντίστοιχα.

Παράλληλα εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η έγκριση προμήθειας και εγκατάστασης συστήματος μαγνητικής τομογραφίας 1,5 Τέσλα προϋπολογιστικής αξίας 1ος εκ. €. Αναμένεται η θετική εισήγηση της 6ης ΥΠΕ και η τελική έγκριση για την μελέτη σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας .

Επιπροσθέτως συνεχίζεται η ενίσχυση της μονάδας τεχνητού νεφρού (ΜΤΝ ) με την αγορά νέου σύγχρονου μηχανήματος αιμοκάθαρσης και αιμοδιήθησης με ίδιους πόρους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μηχανημάτων σε 14, δίνοντας έτσι την δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων ασθενών που χρήζουν αιμοκάθαρσης ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες (μόνιμοι και φιλοξενούμενοι ασθενείς ).

Το αμέσως προσεχές διάστημα σχεδιάζονται νέες δράσεις με αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του οφθαλμολογικού τμήματος αναφορικά με την προμήθεια μηχανήματος φακοθρυψίας δίνοντας έτσι την δυνατότητα για επεμβάσεις καταρράκτη κλπ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ


Read More »
Νοσ. Φιλιατών: Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για δύο νέους υπέρηχους Νοσ. Φιλιατών: Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για δύο νέους υπέρηχους Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Στην έκθεση τουρισμού “Τουριστικό Πανόραμα – Ελλάδα 365 μέρες”, ο δήμος Σουλίου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Μετα από μια υποτονική χρονιά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος...

Την συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού “Τουριστικό Πανόραμα – Ελλάδα 365 μέρες”, αποφάσισε κατά την τελευταία συνεδριαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου συνεδρίαση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 25 εώς 28 Οκτωβρίου 2018 στα Ιωαννινα και διοργανώνεται απο την ετερεια «ΚΥΚΛΟΣ» σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ηπείρου, του ΕΟΤ, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Δωδώνης του Δήμου Ζίτσας του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του μορφολογικού κάλλους της Ελληνικής Επικράτειας, καθώς και η προβολή των εγχώριων ποιοτικών προϊόντων και των τοπικών επιχειρήσεων όπως επίσης των πλεονεκτημάτων όλων των νομών με γνώμονα αυτοί να γίνουν ελκυστικοί σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Το γεγονός ότι η Ρωσία αποτελεί την Τιμώμενη Χώρα , προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο κύρος στην προσπάθεια μας αυτή. Ενώ συγχρόνως συμβάλει στο ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, με στόχο την ανάδειξη των Ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Τα εκθέματα που θα πλαισιώσουν το « ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΕΛΛΑΔΑ 365 ΜΕΡΕΣ» είναι:
– Περιφέρειες, Δήμοι, Επιμελητήρια
– Ξενοδοχεικές Επιχειρήσεις και Εξοπλισμός
– Αεροπορικές Εταιρείες, Ναυτιλιακές Εταιρείες
– Ταξιδιωτικά γραφεία ( τουριστικές περιηγήσεις με έμπειρο προσωπικό)
– Τοπικά προϊόντα
– Αρχαιολογικοί χώροι, Μουσεία, Σπήλαια

Στον εκθεσιακό χώρο του « ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ 365 ΜΕΡΕΣ» θα πραγματοποιηθούν διάφορα γεγονότα όπως
– Ημερίδες με θέμα τον Τουρισμό
– Γαστρονομίες με έμφαση στην ελληνική κουζίνα
– Συνέδρια
– B2B Meetings
– Ξενάγηση αρχαιολογικών χώρων και μουσείων


 
Read More »
Στην έκθεση τουρισμού “Τουριστικό Πανόραμα – Ελλάδα 365 μέρες”, ο δήμος Σουλίου Στην έκθεση τουρισμού “Τουριστικό Πανόραμα – Ελλάδα 365 μέρες”, ο δήμος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Εννιά συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018


Στη σύλληψη εννέα (09) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν οι επτά (07) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι δύο (02) ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Εννιά συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Εννιά συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ζητούνται άτομα για εργασία σε τηλεφωνικό κέντρο

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018


Ζητούνται άτομα για εργασία στο ήδη υπάρχων τηλεφωνικό κέντρο εταιρείας στην Ηγουμενίτσα. 
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πολύ καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας (ομιλία & γραφή). 
Αμοιβή ικανοποιητική.

Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε τα βιογραφικά σας σημειώματα έως τις 31 Αυγούστου 2018 στο παρακάτω e-Mail: bewerbung@mk-business.com


 
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ζητούνται άτομα για εργασία σε τηλεφωνικό κέντρο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ζητούνται άτομα για εργασία σε τηλεφωνικό κέντρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018
 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
(ΟΔΟΣ ΚΟΥΓΚΙΟΥ - ΚΙΑΦΑΣ πλάτους 12μ)
Με οικοδομική άδεια σε ισχύ
(Για πενταώροφη οικοδομή + πυλωτή + υπόγειο + στέγη + πρόβλεψη για πισίνα)
Τηλ. Επικοινωνίας
6946151200
6945224594


Read More »
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Ζητείται ζευγάρι για ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018
Ζητείται ζευγάρι για ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία με εμπειρία στο ψήσιμο .
Τηλ.6971897571
Ικανοποιητικός μισθός


 
Read More »
Ζητείται ζευγάρι για ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία Ζητείται ζευγάρι για ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018Το Κατάστημα Nova στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για το τμήμα ΠΩΛΗΣΕΩΝ.

Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας.

Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή mail to: igoumenitsa@novashops.gr


Read More »
ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Νέα σχολή οδηγών στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018Read More »
Νέα σχολή οδηγών στην Ηγουμενίτσα Νέα σχολή οδηγών στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Σελίδες