ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ)

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ)


Παραμονή δεκαπενταύγουστου και η κεραία κινητής τηλεφωνίας, στην οποία, μάλλον είναι μέτοχος και το Ελληνικό Κράτος, υπέστη βλάβη.
Αν ζούσαμε σε πολιτισμένο κόσμο, η βλάβη αυτή θα αποκαθίστατο μέσα σε λίγες ώρες.
Δυστυχώς όμως ζούμε στην Ελλάδα.
Γι’ αυτό και η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα.
Το τραγικό όμως αυτής της υπόθεσης, είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής (πρώην Επαρχία Φιλιατών) που οι μοίρα τους έταξε να ζουν στα σύνορα με τη μη Ευρωπαϊκή Αλβανία, εξυπηρετήθηκαν όλο αυτό το διάστημα, με … Αλβανικό σήμα της συγκεκριμένης Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας.
Με τη διαφορά όμως, ότι όσοι έκανα χρήση του σήματός της, υπέστησαν και το κόστος της διπλής χρέωσης, αφού το σήμα ήταν ξένης Χώρας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσοι αντιλήφθηκαν αυτό το τραγελαφικό γεγονός, πρόλαβαν και έκλεισαν τα τηλέφωνά τους με τις επιπτώσεις βέβαια, της αποκοπής τους, επικοινωνιακά, με τους συγγενείς και φίλους τους, δεκαπενταύγουστα.
Οι υπόλοιποι όμως;
Θα αντιληφθούν αυτό το γεγονός, όταν πάρουν στα χέρια τους, τους λογαριασμούς του μηνός.
Ας τους βοηθήσει η Παναγία, να μην υποστούν κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Βέβαια, αν ζούσαμε σε πολιτισμένο Κράτος, η συγκεκριμένη Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας, δεν θα διανοούνταν να προβεί σε χρέωση, όλες αυτές τις ημέρες της βλάβης.
Ζούμε όμως στην Ελλάδα.
Την Ελλάδα της αναρχίας.
Την Ελλάδα της ατιμωρησίας.
Την Ελλάδα που για ότι συμβαίνει, φταίει μόνο ο λαοντζίκος, ο οποίος και καλείται να πληρώνει με τη γνωστή επιταγή «σκάσε και πλήρωνε».
Read More »
ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ) ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σε οδηγό μηχανής

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Ηγουμενίτσα: Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σε οδηγό μηχανής


Οι αδέσποτοι σκύλοι, άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι στην Ηγουμενίτσα. 
 
Σήμερα, το μεσημέρι, αδέσποτος σκύλος, επιτέθηκε σε οδηγό μοτοσυκλέτας, τον δάγκωσε και τον έστειλε στο κέντρο υγείας. (Στον γιό μου συγκεκριμένα.) 
 
Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα αυτό.
 
Αναγνώστης
Read More »
Ηγουμενίτσα: Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σε οδηγό μηχανής Ηγουμενίτσα: Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σε οδηγό μηχανής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Παραιτήθηκαν 6 μέλη της Ο.Μ. Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ
Παραιτήθηκαν 6 μέλη της Ο.Μ. Ηγουμενίτσας


Σύντροφοι,

γνωρίζετε πως από την ίδρυση του Σύριζα, έως τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και μέχρι το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του ιδίου έτους και το βροντερό ΟΧΙ των λαϊκών στρωμάτων, αυτοί που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις τόσο στις επιτυχείς εκλογικές αναμετρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την ανοικοδόμηση ενός αριστερού, ριζοσπαστικού, πολυτασικού κόμματος, για ένα κόμμα των μελών του.

Πάντα υπερασπιστήκαμε δημόσια τις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος καθώς και εκείνες της Ν.Ε, ακόμα και όταν η προσωπική μας άποψη ήταν μειοψηφική.

Δυστυχώς, όμως, οι τελευταίες εξελίξεις, η μετάλλαξη του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα, η απαξίωση των καθοδηγητικών οργάνων και του μεγαλειώδους ΟΧΙ του λαού μας, δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο παρά να αποχωρήσουμε από τη Ο.Μ. Ηγουμενίτσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποχωρώντας, επαναλαμβάνουμε πως «εμείς δεν παραδεχτήκαμε την ήττα» όπως θα έλεγε και ο ποιητής, παίρνουμε μαζί μας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το διευρύνουμε και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για: την ακύρωση των μνημονίων, την υπεράσπιση του ΟΧΙ μέχρι τέλους, την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Για να ανοίξει ο δρόμος προς τον σοσιαλισμό στη χώρα μας. Τέλος, να δείξουμε στους λαούς και ιδιαιτέρως στην Αριστερά της Ευρώπης που τόσο ήλπιζαν στο δικό μας αγώνα, ότι δεν ηττηθήκαμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συντρόφους που μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια να βρούμε νέες μορφές μετωπικών συμπράξεων και ενωτικών κινηματικών πρωτοβουλιών, εκεί όπου βρίσκουν έκφραση όλες οι αξίες για τις οποίες παλέψαμε στη ζωή μας, προκειμένου η «μνημονιακή μετάλλαξη της κυβερνητικής αριστεράς» να αποτελέσει παρένθεση.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Τα Μέλη

 1. Βασιλικώστα Μένια
 2. Βασιλικώστας Ντίνος
 3. Κάντα Άρτεμη
 4. Μαγκλάρας Βαγγέλης
 5. Τσακίρης Δημήτριος
 6. Χαρακλιάς Βαγγέλης
Read More »
Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Παραιτήθηκαν 6 μέλη της Ο.Μ. Ηγουμενίτσας Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Παραιτήθηκαν 6 μέλη της Ο.Μ. Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Οι νικητές του διαγωνισμού για τη σημερινή παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στον αρχαιολογικό χώρο των Γιτάνων

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Οι νικητές του διαγωνισμού για τη σημερινή παράσταση  «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στον αρχαιολογικό χώρο των Γιτάνων

 1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΤΣΗ
 2. εφη ασβεστη
 3. ΛΑΜΠΡΟΣ Ριζος
 4. tasos ganias
 5. Afroditi Siakou
 6. Δημητρα Τσαβαλου
 7. Vasilis Pappas
 8. Αθανασια Χανουτα
 9. Μαρία Πασχάλη
 10. konstantinos thanos 
Οι νικητές πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα επιδεικνύοντας την στην είσοδο.
Read More »
Οι νικητές του διαγωνισμού για τη σημερινή παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στον αρχαιολογικό χώρο των Γιτάνων Οι νικητές του διαγωνισμού για τη σημερινή παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στον αρχαιολογικό χώρο των Γιτάνων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα
Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο


Έστω και αργά, ο Δήμος Ηγουμενίτσας ξεκίνησε να επιβάλει το νόμο, αναφορικά με την αυθέρετη καταπάτηση κοινόχρηστου χώρου από τα τραπεζοκαθίσματα.

Εχτές το μεσημέρι, συνεργείο του Δήμου, μαζί με άντρες της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στον κάθετο πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, το οποίο συστηματικά καταπατούσε κοινόχρηστο χώρο.

Αφού βεβαιώθηκε για πολλοστή φορά η παρανομία, στο σημείο έφτασε φορτηγό του Δήμου για να κατασχέσει τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Στην εικόνα των συνεργείων και αφού συνειδητοποίησαν οι ιδιοκτήτες την επικείμενη κατάσχεση, αντέδρασαν με ύβρεις κατά τον υπαλλήλων του Δήμου και της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο δήμος Ηγουμενίτσας τελικά πραγματοποίησε την κατάσχεση ενώ προχώρησε και στη σφράγιση του καταστήματος.

Ελπίζουμε ο Δήμος Ηγουμενίτσας να τηρήσει ισότιμα τη σκληρή αλλά δικαιολογημένη απόφασή του, όχι μόνο στη πόλη της Ηγουμενίτσας, αλλά σε όλο το Δήμου που ισχύει ο νέος κανονισμός λειτουργίας τραπεζοκαθισμάτων, ακόμα και όταν παραβάτης είναι ο Αντιδήμαρχός του.
Read More »
Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Οριστικά στις 20 Σεπτεμβρίου οι εκλογές Δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για διάλυση της Βουλής

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Οριστικά στις 20 Σεπτεμβρίου οι εκλογές
Δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για διάλυση της Βουλής
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α' 107/28.8.2015) το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διάλυση της Βουλής, προκήρυξη εκλογής Βουλευτών και σύγκληση της νέας Βουλής.

Το Π.Δ. αναφέρει:

Διαλύουμε τη Βουλή της ΙΣΤ΄ Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, καλούμε τους εκλογείς για την εκλογή Βουλευτών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή, και συγκαλούμε τη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές την 1η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ.

Δείτε το Προεδρικό Διάταγμα εδώ.

Παράλληλα, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα απαραίτητα Προεδρικά Διατάγματα για την αποδοχή παραίτησης Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (ΦΕΚ Α' 105/28.8./2015) καθώς και για τον διορισμό Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (ΦΕΚ Α' 106/28.8./2015).
Read More »
Οριστικά στις 20 Σεπτεμβρίου οι εκλογές Δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για διάλυση της Βουλής Οριστικά στις 20 Σεπτεμβρίου οι εκλογές Δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για διάλυση της Βουλής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Λόγω εκλογών (;) εδέησαν και καθάρισαν τη πλατεία Δημαρχείου

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Ηγουμενίτσα: Λόγω εκλογών (;) εδέησαν και καθάρισαν τη πλατεία Δημαρχείου


28 Αυγούστου σήμερα, τρεις ημέρες πριν το τέλος του Καλοκαιριού.

Και ξαφνικά ο Δήμος Ηγουμενίτσας αποφάσισε να πλύνει τη πλατεία Δημαρχείου.

Χρειάστηκε να προκηρυχθούν εκλογές για να πράξουν το αυτονόητο.

Το ότι δεν μπήκαν στο κόπο να την καθαρίσουν όλο το καλοκαίρι που τα παιδιά μας έπαιζαν μέσα στη πιο βρώμικη και άσχημη πλατεία της χώρας, απλή λεπτομέρεια.

Δεν φτάνει που την καθάρισαν έστω και σήμερα θα μου πείτε;

Ελπίζουμε ελέω εκλογών να πλύνουν και τους κάδους, που δεν τολμάς να περάσεις από δίπλα τους.

Για την ιστορία, δεν την καθάρισαν καν υπάλληλοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, αλλά όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας.

Αλήθεια, τα πλυστικά μηχανήματα του Δήμου που έχουν χρυσοπληρώσει οι πολίτες, που βρίσκονται;
Read More »
Ηγουμενίτσα: Λόγω εκλογών (;) εδέησαν και καθάρισαν τη πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσα: Λόγω εκλογών (;) εδέησαν και καθάρισαν τη πλατεία Δημαρχείου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Έκθεση γλυπτικής στα Γιάννενα του Θεσπρωτού γλύπτη Βασίλη Σιούζο

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Έκθεση γλυπτικής στα Γιάννενα του Θεσπρωτού γλύπτη Βασίλη Σιούζο

 
Για τους φίλους και συνοδοιπόρους, που κάποτε οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, συμπλεύσαμε και συνεορτάσαμε.

Για τους άγνωστους φίλους - μύστες, που προτιμούν να επικοινωνούν απευθείας με το έργο και διαμορφώνουν το αισθητικό τους πιστεύω, στηριγμένοι αποκλειστικά και χωρίς την ενδιάμεση φλυαρία, στο προσωπικό τους κριτήριο.

Γι’ αυτούς που εξακολουθούν να συγκινούνται ή τουλάχιστον δεν έπαυσαν να αναρωτιούνται. 
 
Σε όλους τους παραπάνω απευθύνομαι, καταθέτοντας το στίγμα της εικαστικής μου διαδρομής στο χώρο της Κεραμικής Γλυπτικής, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Ιτς Καλέ.

Β. Σιούζος
 
Εγκαίνια: Δευτέρα 17 Αυγούστου, ώρα 20:00 
Τόπος : Κάστρο (Ιτς Καλέ) / Ιωάννινα 
Επικοινωνία: 6995019419

Διάρκεια: 17 Αυγούστου -13 Σεπτεμβρίου 2015 
Ώρες λειτουργίας: 11:30 -14:30,18:30 - 21:30

Read More »
Έκθεση γλυπτικής στα Γιάννενα του Θεσπρωτού γλύπτη Βασίλη Σιούζο Έκθεση γλυπτικής στα Γιάννενα του Θεσπρωτού γλύπτη Βασίλη Σιούζο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Μάριος Κάτσης: ΣΥΡΙΖΑ στα δύσκολα, ΣΥΡΙΖΑ και στα πολύ δύσκολα

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Μάριος Κάτσης: ΣΥΡΙΖΑ στα δύσκολα, ΣΥΡΙΖΑ και στα πολύ δύσκολα

Δήλωση 50 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
Παρούσες και παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις στην επόμενη ημέρα της πατρίδας μας

Η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της. Η οικονομία και η κοινωνία έχουν βάναυσα πληγωθεί από τις πολιτικές του δικομματισμού και των μνημονίων. Ολοκληρώσαμε μια επίπονη διαπραγμάτευση, στα όρια της ρήξης με την Ε.Ε., σε καθεστώς πολιτικής και οικονομικής ασφυξίας και αποφύγαμε την άτακτη χρεοκοπία που θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία για το λαό της χώρας μας. Καταλήξαμε σε ένα συμβιβασμό, αναντίστοιχο με τη συμφωνία που επιθυμούσε η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο λαός. Παράλληλα, όμως, κατακτήσαμε τη δέσμευση για αναδιάρθρωση του χρέους, διεθνοποιήσαμε το ελληνικό πρόβλημα και ανοίξαμε τη συζήτηση για αλλαγές στη φυσιογνωμία της Ε.Ε.. Μέσα σε ένα εξάμηνο θεσπίσαμε νόμους και μέτρα προς όφελος των πληττόμενων από την κρίση κοινωνικών τάξεων και επαγγελμάτων ακόμα και με «μονομερείς» ενέργειες (ανθρωπιστική κρίση, 100 δόσεις, 5ευρω νοσοκομείων, επαναπρόσληψη απολυθέντων, κλπ.)

Σήμερα χρειάζεται να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Πρώτη προτεραιότητα είναι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα τα αντίμετρα για τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα που πλήττονται από τα μέτρα, να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις και τους αγρότες, να υλοποιήσουμε δημοκρατικές τομές με πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής και να ξηλώσουμε το παλιό σύστημα και τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες, με κοινωνική δικαιοσύνη, υπηρετώντας τις αξίες της Αριστεράς. Πάνω από όλα, όμως, απαιτείται να προχωρήσουμε στην πραγματική μεταρρύθμιση του κράτους και στην επανεκκίνηση της οικονομίας, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, προστασίας της εργασίας, υποστήριξης των παραγωγικών κοινωνικών δυνάμεων, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά.

Η αλλαγή αυτή απαιτεί ενεργή και συμμέτοχη την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα σχεδιασμού, αποφάσεων και ελέγχου. Απαιτεί ισχυρή και αδέσμευτη κυβέρνηση που θα έχει το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να αγωνιστεί και να συγκρουστεί, να μεταρρυθμίσει, να στηρίξει την κοινωνία και να εκκινήσει την οικονομία. Απαιτεί καθαρή εντολή για συμπαγή και ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Γι’ αυτό και είναι αναγκαίο οι εκλογές να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, ώστε η χώρα να προχωρήσει με αποφασιστικά, προοδευτικά βήματα.

Εκφυλιστικά φαινόμενα όπως προσωπικές στρατηγικές, κατάχρηση των πολιτειακών ρόλων, αξιοποίηση των διερευνητικών εντολών, κωλυσιεργία και ακρότητες για προσωπικά και εκλογικά οφέλη, αντίκεινται στη θέληση και στα συμφέροντα του λαού και της κοινωνίας.

Η βούληση της ισχυρής πλειοψηφίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνίας είναι ξεκάθαρη. Η δημοκρατία δε φοβάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, αντίθετα την επιδιώκει όποτε χρειάζεται.

Εμείς δηλώνουμε παρούσες και παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις στην επόμενη ημέρα της πατρίδας μας!

Ακριώτης Γεώργιος

Αραχωβίτης Σταύρος

Βαγιωνάκη Ευαγγελία (Βάλια)

Βαρδάκης Σωκράτης

Βέττας Δημήτρης

Γάκης Δημήτρης

Γιαννακίδης Στάθης

Γκαρά Αναστασία

Γρηγόρης Σταύρος

Δέδες Γιάννης

Δημητριάδης Μίμης

Εμμανουηλίδης Δημήτρης

Ζεϊμπέκ Χουσεϊν

Ιγγλέζη Κατερίνα

Καϊσας Γεώργιος

Καματερός Ηλίας

Κάτσης Μάριος

Καρά Γιουσούφ Αϊχάν

Καραγιάννης Γιάννης

Καρασαρλίδου Φρόσω

Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα

Κωνσταντινέας Πέτρος

Καφαντάρη Χαρά

Μανιός Νίκος

Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος

Μηταφίδης Τριαντάφυλλος

Μιχαηλίδης Ανδρέας

Μπαλλής Συμεών

Μπάρκας Κώστας

Μουσταφά Μουσταφά

Ουρσουζίδης Γιώργος

Πάντζας Γιώργος

Παπανάτσιου Κατερίνα

Παραστατίδης Θεόδωρος

Ρίζος Δημήτρης

Σαντορινιός Νεκτάριος

Σεβαστάκης Δημήτρης

Σέλτσας Κωνσταντίνος

Σηφάκης Γιάννης

Σκούφα Ελισάβετ

Σμίας Χρήστος

Στέφος Γιάννης

Συρίγος Αντώνης

Συρμαλένιος Νίκος

Τεκτονίδου Βούλα

Τζάκρη Θεοδώρα

Τζαμακλής Χαρίλαος

Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος

Τσίρκας Βασίλης

Φάμελλος Σωκράτης

Read More »
Μάριος Κάτσης: ΣΥΡΙΖΑ στα δύσκολα, ΣΥΡΙΖΑ και στα πολύ δύσκολα Μάριος Κάτσης: ΣΥΡΙΖΑ στα δύσκολα, ΣΥΡΙΖΑ και στα πολύ δύσκολα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Θεσπρωτίας Τι θα γίνει με το ψηφοδέλτιο και τη σειρά της λίστας

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Θεσπρωτίας
Τι θα γίνει με το ψηφοδέλτιο και τη σειρά της λίστας

 
Συνεδριάζει σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Θεσπρωτίας, στις 20.00 το απόγευμα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Ηγουμενίτσα.

Η συνεδρίαση γίνετε με θέματα οργανωτικά και κυρίως εν όψη των επικείμενων εκλογών.

Στη συνεδρίαση πρόκειται να ξεκαθαρίσει και το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, θετικά έχουν απαντήσει, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας και οι δύο πολιτευτές κ. Κάτσιος και κα Σκούρα, ενώ δεν έχει ακόμα απαντήσει ο πολιτευτής κ. Μπέζας.

Η σειρά που ήρθαν στις εκλογές στις 25 Γενάρη, δεν πρόκειται να αλλάξει.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Θεσπρωτίας Τι θα γίνει με το ψηφοδέλτιο και τη σειρά της λίστας Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Θεσπρωτίας Τι θα γίνει με το ψηφοδέλτιο και τη σειρά της λίστας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Παρκάρουμε όπου μας βολεύει

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Ηγουμενίτσα: Παρκάρουμε όπου μας βολεύει


Δεν είναι ο οδηγός που φταίει.... 
Είναι αφενός η Τράπεζα που λειτουργεί στη συγκεκριμένη θέση κι αφετέρου εκείνοι που κατασκεύασαν τα μεγάλα κι ευρύχωρα πεζοδρόμια...

Ε, τόσο πεζοδρόμιο λοιπόν να πάει χαμένο; Κρίμα...

Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, ο οποίος προκειμένου να κάνει γρήγορα τις δουλειές του, το πάρκαρε ανενόχλητος...

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Το εύκολο μεν, παράνομο δε παρκάρισμα δεν είναι "προνόμιο" μόνο για porsche cayenne.

Η εν λόγω φωτο σε κεντρικό δρόμο της Ηγουμενίτσας, έξω από την τράπεζα Eurobank!

Και εις ανώτερα...
Read More »
Ηγουμενίτσα: Παρκάρουμε όπου μας βολεύει Ηγουμενίτσα: Παρκάρουμε όπου μας βολεύει Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Οι μεταθέσεις δασκάλων από και προς την Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Οι μεταθέσεις δασκάλων από και προς την Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματαΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 

ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων οι οποίοι μετατέθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας θα πρέπει να παρουσιαστούν από 27/8/2015 έως και τη Δευτέρα 31/8/2015.
Read More »
Οι μεταθέσεις δασκάλων από και προς την Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα Οι μεταθέσεις δασκάλων από και προς την Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Το προεκλογικό ρουσφέτι πάει σύννεφο

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Δήμος Ηγουμενίτσας: Το προεκλογικό ρουσφέτι πάει σύννεφο


Ακόμα και για μία θέση, για εργασία 5 ημερών τον μήνα, στον Δήμο Ηγουμενίτσας, πρέπει να είσαι δικό τους παιδί ή να τους υποσχεθείς πως θα γίνεις.


Δεν εξηγείται διαφορετικά η κίνηση του Αντιδήμαρχου καθαριότητας, να προκηρύξει 10 θέσεις εργατικού προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια  κατ' άτομο το μήνα, για τον μήνα Αύγουστο, με καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων στις 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, μία εβδομάδα πριν το τέλος του μήνα και αφού σχεδόν έχουν προκηρυχθεί εκλογές.

Και δεν είναι μόνο αυτό το μεμπτό.

Για την ενημέρωση των πολιτών δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες δημοσίευσης.

Χαρακτηριστικό είναι πως η πρόσκληση δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας, στις 24 Αυγούστου στις 11.34 το πρωί, λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων, ενώ δεν δημοσιεύτηκε σε κανένα ΜΜΕ ούτε καν στο site του Δήμου.


Έτσι ώστε να ενημερωθούν κατ΄ιδίαν, μόνο οι εκλεκτοί της Δημοτικής Αρχής.

Η αξιοκρατία στα καλύτερά της.
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Το προεκλογικό ρουσφέτι πάει σύννεφο Δήμος Ηγουμενίτσας: Το προεκλογικό ρουσφέτι πάει σύννεφο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Έκλεισε η σήραγγα στην Παραμυθιά από...εισβολή αγελάδων

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Έκλεισε η σήραγγα στην Παραμυθιά από...εισβολή αγελάδων
Κλειστή βρήκαν την σήραγγα της Εγνατίας Οδού, στην Παραμυθιά, όσοι οδηγοί κινούνταν από την Ηγουμενίτσα προς τα Ιωάννινα.

Η σήραγγα έκλεισε για δεκαπέντε λεπτά περίπου, αφήνοντας τους οδηγούς με την απορία...

Ο λόγος αυτή την φορά δεν ήταν κάποιο ατύχημα.

Απλά κάποιες αγελάδες είχαν κάνει εισβολή στον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της χώρας και είχαν αναζητήσει πρωινή....δροσιά εντός της σήραγγας!

Πρόκειται για ένα σημείο του δρόμου όπου συχνά αγελάδες.... παραβιάζουν όλα τα απαγορευτικά και κινούνται ανενόχλητες στην Εγνατία. 
 
Μάλιστα κατά το παρελθόν είχαν αποτελέσει την αφορμή για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.
 
Read More »
Έκλεισε η σήραγγα στην Παραμυθιά από...εισβολή αγελάδων Έκλεισε η σήραγγα στην Παραμυθιά από...εισβολή αγελάδων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σε τσαντίρι μετατράπηκε το πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ (+ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Ηγουμενίτσα: Σε τσαντίρι μετατράπηκε το πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ (+ΦΩΤΟ)


Σε κανονικό τσαντίρι μετατράπηκε εχτές το πρωί το πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ, του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Οικογένεια τσιγγάνων που είχε "στρατοπεδεύσει" στο πάρκο έξω από το ΠΑΝΘΕΟΝ, ανενόχλητοι έπλυναν τα ρούχα τους και τα άπλωσαν να στεγνώσουν στα κάγκελα του πολιτιστικού κέντρου.

Φαίνεται πως ούτε από το ΠΑΝΘΕΟΝ περνάει ο Δήμαρχος ή οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Χρειάστηκε η παρέμβαση πολίτη, ο οποίος μας έστειλε και τη φωτογραφία, που κάλεσε την αστυνομία.

Μετά από την παρέμβαση των αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι τσιγγάνοι απομακρύνθηκαν από το σημείο, παίρνοντας μαζί τους και τη μπουγάδα τους.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σε τσαντίρι μετατράπηκε το πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Σε τσαντίρι μετατράπηκε το πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός για κλοπή

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός για κλοπή


Συνελήφθη, (26.08.2015) το πρωί στην περιοχή Βλαχέρνα Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 23χρονος ημεδαπός Ρομά, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, (25.08.2015) το απόγευμα, άγνωστος δράστης, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 66χρονου ημεδαπού από αγρόκτημα στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, αφαίρεσε από την τσάντα του, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, προέκυψε ότι ο 23χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Read More »
Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός για κλοπή Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός για κλοπή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 
Η Περιφέρεια Ηπείρου ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής ροδάκινων στις Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
 

Συγκεκριμένα στην Άρτα η διανομή 22 τόνων, μέσω των Δήμων, θα γίνει την Παρασκευή (ώρα 8 π.μ.) στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρταίων.
 

Στην Πρέβεζα η διανομή 20 τόνων στο Δήμο Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (ώρα 8.30 π.μ.) στον χώρο του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Πρέβεζας 
 

Στη Θεσπρωτία, η διανομή (21 τόνοι), μέσω των τριών Δήμων,  θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
 

Οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης και ανθρωπιστικής κρίσης προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που τους αναλογεί θα πρέπει να προσκομίζουν στους αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων τα κάτωθι: 

1. Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
2. Αστυνομική Ταυτότητα
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας)
Read More »
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Παραμυθιά: Το πρώτο πελαργάκι σκάει από το αυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Παραμυθιά: Το πρώτο πελαργάκι σκάει από το αυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στο 1:10 βλέπουμε τον πρώτο νεοσσό!
Οι νεοσσοί όταν εκκολαφθούν, έχουν τα μάτια ανοιχτά και το σώμα τους σκεπάζεται με πτίλα (πούπουλα), αλλά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη φωλιά και να πετάξουν. Γι' αυτό αναγκαστικά τρέφονται από τους γονείς τους. Τα μικρά έχουν μαύρο ράμφος που καθώς μεγαλώνουν, γίνεται καστανόχρωμο. Οι νεαροί πελαργοί που δεν έχουν ακόμα ενηλικιωθεί έχουν ωχρό κόκκινο ως πορτοκαλί ράμφος και πόδια.

Σε 3-4 εβδομάδες οι νεοσσοί μπορούν και στέκονται για μερικά λεπτά στα πόδια τους και μετά από επτά εβδομάδες για ένα τέταρτο περίπου. Αποκτούν τα πρώτα τους φτερά στην τρίτη εβδομάδα από όταν γεννηθούν, αργότερα αρχίζουν να εξασκούνται στο πέταγμα. Αλλά και όταν αρχίσουν να πετούν, επί 15 μέρες ακόμη εξακολουθούν να τρέφονται από τους γονείς τους και να κοιμούνται στη φωλιά. Κατόπιν γίνονται ανεξάρτητοι.
 
Read More »
Παραμυθιά: Το πρώτο πελαργάκι σκάει από το αυγό του (ΒΙΝΤΕΟ) Παραμυθιά: Το πρώτο πελαργάκι σκάει από το αυγό του (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Απόφαση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Απόφαση Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας


Συνεδρίασε η ΤΕ Θεσπρωτίας 25/8 και αποφάσισε ομόφωνα:

Η σε εξέλιξη και επίμονη σε ένταση και διάρκεια καπιταλιστική κρίση συνεχίζει να δοκιμάζει το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος, αλλά και την αριστερά όλων των αποχρώσεων και τάσεων.Γενικό χαρακτηριστικό της κρίσης είναι η όξυνση της επίθεσης του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου στους εργαζόμενους- άνεργους-νέους κλπ Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης είναι και οι προβληματισμοί και οι απόψεις που απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες συντρόφους και συναγωνιστές και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μέσα σ' αυτή την πιεστική κατάσταση σημειώνουμε τα εξής:

1/ Ορθώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκανε άνοιγμα- κάλεσμα σε όλο το φάσμα της αριστεράς με την αντικαπιταλιστική αναγκαιότητα.

2/ Το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν αποτελεί μηχανιστικό άθροισμα σημείων και κατάλογο τυχαίων και αποσπασματικών μέτρων, α΄λλά ενιαίο και ολοκληρωμένο πολιτικό πρόταγμα- το αναγκαίο ελάχιστο για οποιαδήποτε καλυτέρευση της ζωής της εργατικής τάξης και μεταβατικό πρόγραμμα πάλης για το συνολικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Γι΄αυτό και:

3/Παλεύουμε για μετωπικές συμπορεύσεις που δεν αμφισβητούν και δε θέτουν σε εκπτωτικές λογικές το κεκτημένο και την αυτοτέλεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να σεβόμαστε την εσωτερική δημοκρατία και να την ωθούμε με τις πράξεις και τις επιλογές μας σε ανώτερο κάθε φορά επίπεδο εργατικής δημοκρατίας και συντροφικότητας. Οι διαφορετικές απόψεις, επιθυμητές και αναγκαίες, πρέπει μέσα από τις διαδικασίες των εκλεγμένων οργάνων να συμβάλλουν στη σύνθεση και την τελική διαμόρφωση ενιαίας στάσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τα έξω. Πολύ περισσότερο σήμερα θα ήταν βαρύνουσας σημασίας η δουλειά για συγκεκριμενοποίηση και επέκταση του αντικαπιταλιστικού προγράμματός μας και όχι η ανάλωση σε διαδυκτιακές δημοσιεύσεις για τα αναγκαία μέτωπα της μιας ή της άλλης μορφής. Έτσι θα εμπνεύσουμε και θα αποτελέσουμε σοβαρή επιλογή για ακόμη περισσότερους αγωνιστές που αποστοιχίζονται άτακτα από το ΣΥΡΙΖΑ ή και το ΚΚΕ και κόσμο που αναζητά στήριγμα και διέξοδο στις άθλιες συνθήκες ζωής που του επιβάλλονται από σύσσωμο το καθεστωτικό κομματικό κατεστημένο.

4/ Τα οργανωτικά ζητήματα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν είναι παρά αντανάκλαση του πολιτικού μέρους και πρέπει η επόμενη συνδιάσκεψη- που δεν πρέπει να αναβληθεί σε καμιά περίπτωση- να τα θέσει θαρρετά και ξεκάθαρα ώστε να μπορέσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να παίξει τον αγωνιστικό ρόλο που επιβάλλει η παρούσα συγκυρία για νικηφόρους εργατικούς αγώνες

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Read More »
Απόφαση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας Απόφαση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Ρομά για απόπειρα κλοπής από κατάστημα

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Ρομά για απόπειρα κλοπής από κατάστημα


Συνελήφθησαν, εχτές (27-08-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Άρτας, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 18 και 15 ετών, για απόπειρα κλοπής από κατάστημα στην πόλη της Άρτας.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυκτα, οι δύο δράστες εισήλθαν σε καφετέρια στην πόλη της Άρτας, προκειμένου να αφαιρέσουν αντικείμενα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Read More »
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Ρομά για απόπειρα κλοπής από κατάστημα Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί Ρομά για απόπειρα κλοπής από κατάστημα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

105 θέσεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα πλήρους απασχόλησης Δείτε αναλυτικά τις θέσεις στη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015
105 θέσεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα πλήρους απασχόλησης
Δείτε αναλυτικά τις θέσεις στη Θεσπρωτία


Ανοίγουν 105 θέσεις πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς του Νομού Θεσπρωτίας, για πέντε μήνες.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 26 ης -8 - 2015 και λήγει στις 12 μ.μ. της 14ης -9 - 2015. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο -αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου- στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της με αριθμό 5/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον– μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

4. άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους

5. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

6. εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις στη Θεσπρωτία:

 
Read More »
105 θέσεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα πλήρους απασχόλησης Δείτε αναλυτικά τις θέσεις στη Θεσπρωτία 105 θέσεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα πλήρους απασχόλησης Δείτε αναλυτικά τις θέσεις στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Σελίδες