Άνοδος με 3.215 κρούσματα σε 24 ώρες

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021
Άνοδος με 3.215 κρούσματα σε 24 ώρες
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

«Τανέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.215, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 209.462 (ημερήσια μεταβολή +1.6%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 74 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.769 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 46, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.843 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 484(66.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.427 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 390 (ημερήσια μεταβολή +15.73%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 382 ασθενείς.

Hλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι44έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι79έτη(εύρος 0 έως 103 έτη).»
Read More »
Άνοδος με 3.215 κρούσματα σε 24 ώρες Άνοδος με 3.215 κρούσματα σε 24 ώρες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 Rating: 5

17 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 51σε όλη την Ήπειρο

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021
17 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 51σε όλη την Ήπειρο


Π.Ε. Άρτας 7 
Π.Ε. Θεσπρωτίας 17
Π.Ε. Ιωαννίνων 22 
Π.Ε. Πρέβεζας 5
Read More »
17 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 51σε όλη την Ήπειρο 17 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 51σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 Rating: 5

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - Του Αντρέα Νταή

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - Του Αντρέα ΝταήΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι διαδικασίες εκλογής νέων οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε όλη την Ελλάδα. Η πανδημία και η καταστροφική αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση στον τομέα της υγείας αλλά και της οικονομίας σε συνδυασμό με άλλα μέτρα κατάργησης κοινωνικών δικαιωμάτων, δημιουργεί νέα δεδομένα εις βάρος των μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας και κυρίως των πιο αδύνατων. Εκ των πραγμάτων και η επικοινωνία των κομμάτων –εν προκειμένω του ΣΥΡΙΖΑ- με την κοινωνία αλλά και στο εσωτερικό του κόμματος γίνεται κυρίως μέσω τηλεδιασκέψεων με όλους τους περιορισμούς στην συμμετοχή και στον διάλογο που συνεπάγεται.

Η δια ζώσης ανοιχτή συζήτηση, ανοιχτές συνελεύσεις και αντιπαράθεση, η σύνθεση απόψεων, που λόγω πανδημίας δεν μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο, διαχέεται πάντα στην κοινωνία,εμπλουτίζεται,συμπληρώνεται και παράγει ουσιαστικά πολιτικά αποτελέσματα.Προφανώς οι εσωκομματικές διαδικασίες-απαραίτητες μεν γιατί είναι κανόνες συνύπαρξης κοινά αποδεκτοί-δεν αφορούν την κοινωνία και δεν είναι απαραίτητο να δημοσιοποιούνται.

Τα ζητήματα όμως που αφορούν την κοινωνία, εργασιακά δικαιώματα, αλληλεγγύη κ.λπ. και αυτά που αφορούν στην ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου πρέπει να τίθενται στην δοκιμασία του δημόσιου διαλόγου και να μην περιορίζονται σε κομματικά στεγανά.

Ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια προβολή απόψεων που συμβάλλουν στην προώθηση των γενικών αρχών της αριστεράς αλλά και σε ειδικότερα θέματα που αφορούν στο μέλλον του τόπου είναι αναγκαίος. Η σιωπή και ακόμα χειρότερα η άκριτη και άβουλη αποδοχή θέσεων και απόψεων από επιτελεία μηχανισμών παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός τον οποίο πολλοί παλαιότεροι έχουμε υπηρετήσει, αποτελεί μακρινό παρελθόν και κανείς δεν τον νοσταλγεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μέσα από τις διακηρυκτικές του αρχές αλλά και στην καθημερινότητά του έχει αποβάλλει από τις γραμμές του και τα τελευταία κατάλοιπα σταλινικής νοοτροπίας δίνοντας χώρο σε πλούσιο διάλογο ακόμα και σε σκληρές εσωκομματικές αντιπαραθέσεις. Όμως συμπεριφορές έπαρσης και αλαζονείας που κάποιες φορές-λίγες ευτυχώς-έρχονται στην επιφάνειααπό στελέχη μας, δεν είναι στην φιλοσοφία της αριστεράς αλλά της συντηρητικής ιδεολογίας και είναι καταδικαστέες.

Στην νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ του νομού Θεσπρωτίας εκφράστηκε πλούσιος προβληματισμός από τους συμμετέχοντες και θα ήταν πολύ πλουσιότερος αν η πανδημία επέτρεπε ευρύτατη συμμετοχή που θα ήταν ταυτόχρονα και δημόσια (όπως είναι γνωστό τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. δεν συνεδριάζουν με κλειστές πόρτες) και θα είχαμε αποφύγει επιστολές –απαντήσεις μέσω του τύπου.

Απλά θα ήταν όλα δημόσια και βέβαια πολύ προσεκτικές και υπεύθυνες από τον καθένα μας οι τοποθετήσεις και οι κριτικές γιατί όλοι γνωριζόμαστε στον νομό μας.

Προσωπικά έχω διατελέσει κατά το παρελθόν συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ περίπου μια 20ετία. Ήμουν 6 φορές υποψήφιος βουλευτής ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ. Έχω υπηρετήσει τον τόπο με όλες μου τις δυνάμεις από διάφορες θέσεις ως εκλεγμένος για πάνω από 20 χρόνια αυτοδιοικητικός στην Ηγουμενίτσα αλλά και με την ιδιότητά μου ως πρόεδρος της ΟΛΗΓ Α.Ε. Θέλω λοιπόν να γνωστοποιήσω ότι με πρωτοβουλίες της διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε. και σε στενή συνεργασία με τους εκάστοτε υπουργούς, Δρίτσα, Κουρουμπλή, Κουβέλη,Σαντορινιό και τον γ.γ. Χρ. Λαμπρίδη δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν τα παρακάτω έργα:

- Ολοκλήρωση των έργων και λειτουργία του σταθμού Τ2 έγκαιρα για να μην αναγκασθεί η χώρα να επιστρέψει στην Ε.Ε. την χρηματοδότηση της Β’ φάσης του λιμένα ύψους 25 εκ. ευρώ (σημειώνω ότι είχε ήδη απενταχθεί το κτήριο του σταθμού Τ3).

- Ένταξη της Γ1 φάσης του λιμένα Ηγ/τσας στα ευρωπαϊκά προγράμματα ύψους 49 εκ. ευρώ (έργο που ήταν σε διαδικασία απένταξης το 2015 λόγω διάφορων προβλημάτων).

- Ένταξη στο πρόγραμμα ADRI-UP του Επιχειρηματικού Πάρκου (Γκρίκα) με το ποσόν των 12 εκ. ευρώ και άλλα 11 εκατομ. για τους Ιταλούς εταίρους.

- Ένταξη στο πρόγραμμα Intereg Ελλάδας –Ιταλίας ύψους 1,1 εκ. ευρώ.

- Ολοκλήρωση μελετών,γραφειοκρατικών διαδικασιών και εγκρίσεων από φορείς της ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ.

- Άνοιγμα του παραλιακού μετώπου και αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης με την δημιουργία πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων στην Ηγουμενίτσα.

- Δημιουργία και υλοποίηση του κόμβου μπροστά από το κτήριο της περιφέρειας που άλλαξε την εικόνα στην είσοδο της πόλης.

- Εξίσου σημαντική η συνεισφορά ποσού 8 εκ. ευρώ της ΟΛΗΓ στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, καθώς και η δημιουργία και διατήρηση σημαντικού αποθεματικού.

Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, το επιμελητήριο,τα υπουργεία και τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τυχόν διαφωνίες παραγόντων από όλους τους χώρους.

Τα παραπάνω αναφέρονται γιατί θεωρώ ότι όποιοι καλούνται να υπηρετήσουν θεσμούς έχουν υποχρέωση να κάνουν δημόσιο απολογισμό για την δράση τους και ειδικότερα αν και πως προέβαλαν τα προβλήματα του τόπου, πως τα χειρίστηκαν,με ποιο προσωπικό τα προώθησαν και τελικά τι αποτελέσματα έφεραν.

Από τον δημόσιο απολογισμό δεν εξαιρούνται τα κόμματα –κατά την γνώμη μου είναι υποχρέωσή τους- και πολύ περισσότερο οι κοινοβουλευτικοί τους εκπρόσωποι οι οποίοι συνήθως περιορίζονται σε δελτία τύπου. Χωρίς να θέλω να ακυρώσω την όποια προσπάθειά τους και το όποιο έργο τους η δημόσια,ζωντανή διαβούλευση βοηθά να έρχονται στην επικαιρότητα και άλλα προβλήματα, νέοι στόχοι αλλά και να κρίνονται οι παραλείψεις και ο τρόπος επίλυσης τους,αποφεύγοντας συμπεριφορές παραγοντισμού, οικογενειοκρατίας, πελατειακές τακτικές που είναι οι γνωστές παλαιοκομματικές μέθοδοι.

Επειδή πιστεύω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, κάτω από το βάρος της δικής της αποτυχημένης πολιτικής σε όλους τομείς και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που θεωρεί ότι έχει αυτή την περίοδο (αυτά των δημοσκοπήσεων και της κυριαρχίας στα ΜΜΕ σε συνδυασμό με τα ανοίγματα στην ακροδεξιά), θα αναγκασθεί να προσφύγει σύντομα σε πρόωρες εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ από τώρα πρέπει να ετοιμάσει το δικό του οπλοστάσιο και να αρχίσει να ξεδιπλώνει το δικό του όραμα, την δική του πολιτική τόσο για τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα, που εκφράζονται από τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, όσο και για αυτά που αφορούν στον νομό μας, που είναι πολλά, ώστε να είναι η έκβαση στις εκλογές, όποτε γίνουν, νικηφόρα και στον τόπο μας.

Για να αφήσουμε πίσω μας - με τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα βέβαια-τα τραγικά αποτελέσματα των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών, σε ένα σύντομο σημείωμα διατύπωσα τα πρώτα αναγκαία βήματα που από τώρα πρέπει να αρχίσουν να υλοποιούνται:

- Άνοιγμα με θάρρος στους συμπολίτες μας σε ισότιμη βάση χωρίς προαπαιτούμενα και δημόσιος διάλογος για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

- Επεξεργασία προγράμματος ανάπτυξης και παρεμβάσεων για τον νομό Θεσπρωτίας και προβολή του.

- Δήλωση υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές, από τώρα ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και να μην επανέλθουν φαινόμενα «αναγκαστικής»υποψηφιότητας,που τιμά βέβαια τους υποψήφιους, αλλά δεν αποδίδει.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορεί να είναι άλλος από το να αναδειχθεί πρώτο κόμμα στον νομό όπως και στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015.

Με αυτές τις σκέψεις αλλά και αισιοδοξία θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή και στους υποψήφιους που συμμετείχαν στην διαδικασία γιατί με την συμμετοχή τους προσέδωσαν δυναμισμό στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην κοινωνία .Ανδρέας Νταής

Ηγουμενίτσα, 8/3/2021
Read More »
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - Του Αντρέα Νταή ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - Του Αντρέα Νταή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 Rating: 5

Θεσπρωτός: Τούρτα γενεθλίων στον Ρότσα στην προπόνηση (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021
Θεσπρωτός: Τούρτα γενεθλίων στον Ρότσα στην προπόνηση (+ΒΙΝΤΕΟ)Ο Χουάν Ρ. Ρότσα είχε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου τα γενέθλια του και άνθρωποι του Θεσπρωτού μαζί με τους ποδοσφαιριστές, του επεφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη. 
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κόουτς του “πλατανόφυλλου” έσβησε τα κεράκια με το νούμερο 67, στην τούρτα που του είχαν ετοιμάσει για την περίσταση. 
Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παρασκευάς Βλάχος, του ευχήθηκε τα “Χρόνια Πολλά” εκ μέρους όλων. 
Ο Θεσπρωτός συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις, τηρώντας κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ πραγματοποιούνται τεστ covid κάθε εβδομάδα.


Read More »
Θεσπρωτός: Τούρτα γενεθλίων στον Ρότσα στην προπόνηση (+ΒΙΝΤΕΟ) Θεσπρωτός: Τούρτα γενεθλίων στον Ρότσα στην προπόνηση (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 Rating: 5

Ψηφιακές Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021
Ψηφιακές Δράσεις του Επιμελητηρίου ΘεσπρωτίαςΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι εχθές Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00 έως και 15:30 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το έργο «Ψηφιακές Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του νομού Θεσπρωτίας», που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020» της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το έργο αποτελεί επιστέγασμα των πολυετών προσπαθειών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την δημιουργία σύγχρονων ηλεκτρονικών υποδομών, που θα μπορούν να προσφέρουν επέκταση των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών προς τα μέλη του με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του αλλά και του τρόπου επικοινωνίας των μελών επιχειρήσεων.

Περιλαμβάνει την δημιουργία ενός δικτύου υπηρεσιών υποστήριξης, πληροφόρησης και προβολής των επιχειρήσεων, θα παρέχει το μηχανισμό διαχείρισης ώστε τα μέλη του Επιμελητηρίου να έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένων υπηρεσιών, με άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με την υπάρχουσα εφαρμογή Μητρώου και Παρακολούθησης Υποχρεώσεων Μελών Επιμελητηρίου και με το υποσύστημα ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης των συναλλαγών των επιχειρήσεων με το Επιμελητήριο καθώς και ψηφιακή διαχείριση εγγράφων με διασύνδεση με τα μητρώα του.

Θα παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης της απασχόλησης, και θα προβάλλει τις επιχειρήσεις μέσω ψηφιακών σελίδων που θα φιλοξενούνται στον κόμβο, και τις οποίες θα μπορεί να δημιουργήσει κάθε μέλος, μέσω ενός δυναμικού εργαλείου δημιουργίας site (Website Generator). Οι πρώτες 250 ιστοσελίδες μελών θα δημιουργηθούν από την ανάδοχο εταιρεία με σκοπό την προβολή του έργου και των μελών και την παρακίνηση των υπολοίπων μελών να αξιοποιήσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Το συγκεκριμένο πεδίο στοχεύει στην ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας και εξωστρέφειας των μελών-επιχειρήσεων, σε όλους τους εμπορικούς τομείς, τον τουρισμό και την εξαγωγική δραστηριότητα.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα δημιουργηθούν, και θα αρχίσουν να λειτουργούν εντός του επόμενου τριμήνου, θα χαρακτηρίζονται από την ευκολία στην χρήση και την ευρεία προσβασιμότητα για «όλους» ανεξαιρέτως τους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, θα διατίθενται σε δύο γλώσσες (Ελληνικά – Αγγλικά) και θα υποστηρίζονται και από app εφαρμογές και χαρακτηρίζονται καινοτόμες καθώς περιλαμβάνουν την αναβάθμιση των συστημάτων σε cloud, την αναβάθμιση του portal και άλλων εφαρμογών για την κατάλληλη πλοήγηση και χρήση τους μέσω smartphones / tablets, τη δημιουργία ηλεκτρονικών εφαρμογών για την αναγκαία στην εποχή μας απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, καθώς και πρόσθετες εφαρμογές ενημέρωσης και διοικητικής τους εξυπηρέτησης.

Τα κυριότερα αναμενόμενα οφέλη από την υλοποίηση της πράξης είναι:

Ö Η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του νομού Θεσπρωτίας

Ö Η προσφορά καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών One stop shop

Ö Η διεύρυνση της εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης αιτημάτων των μελών του Επιμελητηρίου με παράλληλη διατήρηση της άμεσης απόκρισης των υπηρεσιών του

Ö Η μείωση της γραφειοκρατίαςΕκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Ψηφιακές Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Ψηφιακές Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 Rating: 5

Δύο πρόστιμα των 3.000€ - 93 συνολικά παραβάσεις στην Ήπειρο

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021
Δύο πρόστιμα των 3.000€ - 93 συνολικά παραβάσεις στην ΉπειροΣτο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (08-03-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (93) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:
(60) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 20 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 6 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 18 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 16 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(21) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 3 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 8 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 8 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(4) παραβάσεις σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ως ακολούθως:
Πρόστιμο (3.000) ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες για εξυπηρέτηση πελατών εκτός του καταστήματος καθώς και από (300) ευρώ πρόστιμο σε (3) πελάτες για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, πρόστιμο (3.300) ευρώ σε ημεδαπή για διοργάνωση συνάθροισης εντός της οικίας της και μη χρήση μάσκας, καθώς και από (600) ευρώ πρόστιμο σε (4) συμμετέχοντες για μη χρήση μάσκας και παραβίαση περιορισμού κίνησης. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
Δύο πρόστιμα των 3.000€ - 93 συνολικά παραβάσεις στην Ήπειρο Δύο πρόστιμα των 3.000€ - 93 συνολικά παραβάσεις στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021 Rating: 5

Σελίδες