Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας: Κάλεσμα στην αυριανή απεργία

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016
Read More »
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας: Κάλεσμα στην αυριανή απεργία Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας: Κάλεσμα στην αυριανή απεργία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο το "Χριστουγεννιάτικο" γλέντι του ΚΚΕ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο το "Χριστουγεννιάτικο" γλέντι του ΚΚΕ Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο το "Χριστουγεννιάτικο" γλέντι του ΚΚΕ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Φιλιάτες: Δημοτική βραδιά στο Bo's

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016
Read More »
Φιλιάτες: Δημοτική βραδιά στο Bo's Φιλιάτες: Δημοτική βραδιά στο Bo's Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Στον «αέρα» οι προστατευόμενες περιοχές Απειλούνται με λουκέτο οι Φορείς Διαχείρισης

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Χωρίς λύση παραμένει η υπόθεση των φορέων διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών από την 1η Ιανουαρίου. Οι φορείς και οι εργαζόμενοι σε αυτούς βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα και κινδυνεύουν με λουκέτο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Πριν από δύο χρόνια αποφασίστηκε η συγχώνευση και κατάργηση των 28 φορέων διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών, μια επιλογή που όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ καθώς δέχθηκε δριμεία κριτική.

Με δεδομένο ότι οι φορείς χρηματοδοτούνταν έως το τέλος του 2015 σχεδόν αποκλειστικά από το ΕΣΠΑ, το κενό που προέκυψε φέτος καλύφθηκε εκτάκτως με χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο.

Τους προηγούμενους μήνες το υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκίνησε μια διαδικασία διαβούλευσης με διάφορους περιβαλλοντικούς φορείς για ένα νέο πλαίσιο για την (ούτως ή άλλως ανεπαρκή) οργάνωση και λειτουργία του συστήματος διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών, το οποίο όμως δεν έφθασε σε τελική μορφή, ώστε να δοθεί σε διαβούλευση και μετά να καταλήξει στη Βουλή.

Έτσι οι μήνες πέρασαν και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος προανήγγειλλε μια διαδικασία - εξπρές ώστε να μην προκύψει και πάλι ζήτημα χρηματοδότησης της λειτουργίας των φορέων, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον ρυθμό χειρισμού της υπόθεσης από τον προκάτοχό του.

Την έντονη αγωνία τους για το μέλλον των Φορέων, εκφράζουν οι εργαζόμενοι σε αυτούς, ενώ στο θέμα παρενέβη ο πρώην υφυπουργός Σταύρος Καλογιάννης καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση.

«Κορύφωση της υποκρισίας αποτελεί ότι εκείνοι που σήμερα δεν γνωρίζουν καν ποιο θα είναι το μέλλον των προστατευόμενων περιοχών, τα προηγούμενα χρόνια είχαν την «αποκλειστικότητα» στην ευαισθησία για την προστασία του περιβάλλοντος. Ήταν λαλίστατοι, καταδικάζοντας αναιτιολόγητα κάθε πρόταση για αυτοχρηματοδότηση των Φορέων, για κάλυψη έστω μέρους των λειτουργικών τους δαπανών, ή για συγχωνεύσεις Φορέων, με στόχο την ευέλικτη λειτουργία τους με οικονομία κλίμακας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Καλογιάννης. 
Read More »
Στον «αέρα» οι προστατευόμενες περιοχές Απειλούνται με λουκέτο οι Φορείς Διαχείρισης  Στον «αέρα» οι προστατευόμενες περιοχές Απειλούνται με λουκέτο οι Φορείς Διαχείρισης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Στις 23 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη συναυλία αγάπης του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016
Read More »
Στις 23 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη συναυλία αγάπης του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Στις 23 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη συναυλία αγάπης του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συμφώνησε ο Δήμος στην ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που ζήτησε η αντιπολίτευση

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016


Καλείστε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω έκτακτο θέμα :

ΘΕΜΑ
Ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στο Δήμο.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συμφώνησε ο Δήμος στην ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που ζήτησε η αντιπολίτευση Ηγουμενίτσα: Συμφώνησε ο Δήμος στην ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που ζήτησε η αντιπολίτευση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για την εγκατάσταση προσφύγων στην Πλαταρια, ζητάει η αντιπολίτευση

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016


«Κύριε Πρόεδρε,
Η χωρίς καμμία ενημέρωση, εγκατάσταση προσφύγων, στο Δήμο Ηγουμενίτσας, μας οδηγεί έχοντας τον απαιτούμενο από τον νόμο αριθμό Δημοτικών Συμβούλων και με αφορμή την άφιξη προσφύγων στον Δήμο Ηγουμενίτσας στο να αιτούμεθα την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Συζήτηση για την εγκατάσταση προσφύγων στο Δήμο μας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για τα μέτρα, τις ενέργειες και τις διαδικασίες που πρέπει να αναληφθούν από το Δήμο μας για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των Δημοτών αλλά και των ιδίων των προσφύγων». Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα πρέπει να λάβετε μέριμνα ώστε στην συνεδρίαση να κληθούν προκειμένου να παράσχουν τις αναγκαίες διευκρινίσεις για την πλήρη και σαφή αποτύπωση της πραγματικότητας αλλά και των ενδεχόμενων παρενεργειών που θα πρέπει να προβλεφθούν και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι παρακάτω:
Ο αντιπεριφεριάρχης Θεσπρωτίας, οι τοπικοί βουλευτές του Ν. Θεσπρωτίας εκπρόσωποί φορέων της περιοχής όπως ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου οπου θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας καθώς και των ΜΚΟ που ενδεχόμενα υποστηρίζουν και διευκολύνουν την εγκατάσταση, Πρόεδροι των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων Ηγουμενίτσας και Πλαταριάς, καθώς και εκπρόσωποι των Σχολικών Επιτροπών, Φορέων και Συλλόγων του Δήμου μας.

Οι αιτούντες:
Παππάς Θωμάς
Ευστρατίου Μιχαήλ
Καραλή Νταφλάκη Χριστίνα
Ντάνης Γεώργιος
Μακρής Γεώργιος
Κάτσιος Χρήστος
Γόγολος Ιωάννης
Γούλα Δήμητρα
Γκόλιας ΒασίλειοςRead More »
Ηγουμενίτσα: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για την εγκατάσταση προσφύγων στην Πλαταρια, ζητάει η αντιπολίτευση Ηγουμενίτσα: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για την εγκατάσταση προσφύγων στην Πλαταρια, ζητάει η αντιπολίτευση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Σταυρούλας Μπραίμη και του Δημήτρη Μαμούρη στο σημερινό δικαστήριο

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Την αθώωση της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραίμη καθώς και του πρ. Αντιδήμαρχου Δημήτρη Μαμούρη, αποφάσισε το τριμελές πλημμελειοδικείο στο σχετικό δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για την δήμαρχο και την ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος για τον πρ. Αντιδήμαρχο.

Το δικαστήριο έκρινε πως συντρέχουν λόγοι που συντελούν τις κατηγορίες και έτσι η υπόθεση πλέον είναι ιστορία.

Την παραπομπή της Σταυρούλας Μπραϊμη σε δίκη με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, είχε αποφασίσει ο εισαγγελέας Θεσπρωτίας, μετά από σχετική μήνυση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρη Μαρέτα για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο οικονομικών Δημήτρη Μαμούρη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο η δήμαρχος Σουλίου δεν ειχε προέβη στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες, για την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου, αφού δεν προχώρησε στην διοικητική αποβολή του τότε δημοτικού σύμβουλου, από την καταληφθείσα δημοτική περιουσία, συνολικής εκτάσεως 16 στρεμμάτων.

Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν στοιχειοθετήθηκαν με αποτέλεσμα το δικαστήριο να κρίνει πως δεν ζημιώθηκε ο δήμος και πως η δήμαρχος προεβει σε ολες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλεπόταν.

Read More »
Πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Σταυρούλας Μπραίμη και του Δημήτρη Μαμούρη στο σημερινό δικαστήριο Πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Σταυρούλας Μπραίμη και του Δημήτρη Μαμούρη στο σημερινό δικαστήριο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, αθώωθηκαν Μαρκογιαννάκης και υπεύθυνη της εστίας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016


Ένοχος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ αθωώθηκαν η υπεύθυνη της εστίας και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Η υπεύθυνη της εστίας κατηγορούνταν για το ίδιο αδίκημα ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης βασανισμού του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η ακροαματική διαδικασία είχε ολοκληρωθεί προ δεκαημέρου και σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική πρόταση αφορούσε στην αθώωση και των τριών κατηγορουμένων.

Στον πρώην διευθυντή της σχολής επιβλήθηκε η ποινή της διετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή. 
Read More »
Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, αθώωθηκαν Μαρκογιαννάκης και υπεύθυνη της εστίας Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, αθώωθηκαν Μαρκογιαννάκης και υπεύθυνη της εστίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια στέλνουν το μήνυμα των Χριστουγέννων, σε χιλιάδες παιδιά!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016


Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης η UNICEF δραστηριοποιείται στον τομέα άμβλυνσης των συνεπειών της παρέχοντας στα παιδιά και στις οικογένειές τους ασφαλές περιβάλλον, καθαρό νερό, ιατρική περίθαλψη και εκπαιδευτική υποστήριξη. 

Ιδιαίτερα τώρα εντείνει τις προσπάθειές της καθώς υπάρχουν27.500 παιδιά που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια στην προσπάθεια να συμβάλλουν στο έργο αυτό φιλοξενούν στο χώρο τους, από 5 έως 23 Δεκεμβρίου, το «πρατήριο» της UNICEF όπου και διατίθενται Χριστουγεννιάτικες κάρτες, ημερολόγια και τα σχολικά είδη της UNICEF.

Υπεύθυνη καθηγήτρια : κα Λυδία Φίλη τηλ. επικ.: 6942877828Read More »
Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια στέλνουν το μήνυμα των Χριστουγέννων, σε χιλιάδες παιδιά! Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια στέλνουν το μήνυμα των Χριστουγέννων, σε χιλιάδες παιδιά! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Όλες οι ειδικότητες κατάρτισης για 23.000 ανέργους του voucher 29-64

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016


Τις Ειδικότητες των Κλάδων για την ομάδα των ωφελούμενων στο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ ηλικίας 29-64 ετών, παρουσιάζει σήμερα η aftodioikisi.gr

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει την 1η Δεκμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Αφορά σε 23.000 ανέργους, ηλικίας 29-64 ετών, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, Πιστοποίησης και Απασχόλησης σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας. Η δράση, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατομμυρίων ευρώ, θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο των επιταγών κατάρτισης (Training Voucher) και αφορά σε συνολικά 60 ειδικότητες των 10 πιο δυναμικών κλάδων της Οικονομίας.

Όλες οι ειδικότητες

Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες ομάδες ωφελούμενων, για να δείτε τα Αντικείμενα Κατάρτισης (Ειδικότητες Κλάδων) της κάθε ομάδας.
Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 30/12/2016 11:59 μ.μ.

Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (MERCHANDISER) – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ / ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ & ΚΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΑΜΜΟΒΟΛΗ – ΥΔΡΟΒΟΛΗ) – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΥΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΟΡΟΦΟΚΟΜΟΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΛΙΝΟΘΗΚΑΡΙΟΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ / ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ/-ΣΤΡΙΑ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΑ) – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (MERCHANDISER) – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ / ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ & ΚΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΑΜΜΟΒΟΛΗ – ΥΔΡΟΒΟΛΗ) – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΥΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΟΡΟΦΟΚΟΜΟΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΛΙΝΟΘΗΚΑΡΙΟΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ / ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ/ ΤΕΙ

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ/-ΣΤΡΙΑ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΑ) – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΑΣΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΙΟΜ/ΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΑΣ –ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ DESIGN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – Απόφοιτοι Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΕΙ / ΤΕΙ

Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 30/12/2016 11:59 μ.μ.


ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΙΟΜ/ΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΑΣ –ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ DESIGN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – Απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ποιοι έχουν δικαιώμα συμμετοχής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ: Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ που ανήκουν στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα και έχουν ολοκληρώσει είτε α) υποχρεωτική έως δευτεροβάθμια εκπαίδευση είτε β) προγράμματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (απόφοιτοι ΙΕΚ) ή προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Πώς υποβάλλεται η αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα http://voucher.gov.gr. Μέσω της ιστοσελίδας οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και τους όρους συμμετοχής που ορίζει η σχετική πρόσκληση, θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τη δράση, αλλά και για τυχόν θέματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση της.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών και θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση 500 ωρών (περίπου 5 μήνες) σε επιχειρήσεις κλάδων αιχμής της ελληνικής οικονομίας (Εμπόριο, Logistics, Έργα υποδομής και Τεχνικά επαγγέλματα, Τουρισμός, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Περιβάλλον-Διαχείριση Στερεών και Υγρών Αποβλήτων, Τρόφιμα-Ποτά, Ενέργεια, Βιομηχανία και Αγροτικός Τομέας).

Η επιλογή των ωφελουμένων για την ειδικότητα στην οποία θα καταρτισθούν θα γίνει μέσω της πρώτης συμβουλευτικής συνεδρίας. Μετά το τέλος της κατάρτισης ακολουθεί πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα έχουν αποκτηθεί.

Τι θα λάβουν οι συμμετέχοντες

Μετά τη λήξη της επαγγελματικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης δίνεται η δυνατότητα απασχόλησης σε 10.000 από τους ωφελούμενους του προγράμματος.

Στο εξής, όλοι οι ωφελούμενοι θα λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα για τη θεωρία και την πρακτική άσκηση, συνολικού ύψους 2.600 ευρώ. 
Read More »
Όλες οι ειδικότητες κατάρτισης για 23.000 ανέργους του voucher 29-64  Όλες οι ειδικότητες κατάρτισης για 23.000 ανέργους του voucher 29-64 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Την Κυριακή οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο - Οι υποψήφιοι στην Ήπειρο

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και των μελών της Τοπικής Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και την ετήσια συνδρομή του 2015, καθώς και όσα νέα μέλη εγγράφησαν μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2016.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Ν. Ζέρβα 28 -30 , Γραφείο Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ηγουμενίτσα- Διοικητήριο-Αιθουσα Συνελεύσεων ΠΕ Θεσπρωτίας ,Π. Τσαλδάρη 18

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Πρέβεζα – ΠΕ Πρέβεζας, Αίθουσα Συνεδριάσεων , Σπηλιάδου 8 (2ος όροφος )

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΑΡΤΑΣ
Άρτα – Αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Άρτας, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (2ος όροφος )

Στο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου κατέρχονται έξι συνδυασμοί. 

Αναλυτικά:

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων (Α.ΚΙ.Ο.Ε)
1. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2. ΕΞΑΡΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
3. ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4. ΚAΝΔΥΛΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
5. ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΔΡΟΥ
6. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ
7. ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
8. ΤΣΙΜΠΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
9. ΤΣΙΡΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων - Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ)
1. ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2. ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3. ΛΩΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
4. ΛΩΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5. ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ - ΧΑΡΙΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
7. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
8. ΠΟΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
9. ΡΟΠΑΪΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων (Δ.Π.Κ.-Ο)
1. ΒΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
2. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
3. ΖΑΡΚΑΛΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
4. ΖΗΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
5. ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6. ΚΑΛΛΩΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
7. ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
8. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
9. ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
10. ΚΩΣΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων - Επαγγελματιών - Συνεργαζόμενες Δυνάμεις (Π.Ο.Φ.Ε.-Ε)
1. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
2. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
3. ΚΑΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4. ΚΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
5. ΠΑΠΠΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6. ΣΙΜΟΥΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.)
1. ΒΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
2. ΓΙΑΓΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
3. ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4. ΚΑΠΑΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
5. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
6. ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
7. ΚΟΝΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
8. ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
9. ΣΑΚΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10. ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων (ΣΥΝ.ΑΡ.Ο.Ε.)
1. ΑΛΕΞΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
2. ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
3. ΛΕΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
4. ΜΗΤΣΕΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
5. ΝΤΑΦΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
6. ΡΟΒΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Read More »
Την Κυριακή οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο - Οι υποψήφιοι στην Ήπειρο Την Κυριακή οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο - Οι υποψήφιοι στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Ξυλοδαρμός εργαζόμενης φοιτήτριας από τον εργοδότη της

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016Τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενης από τον εργοδότη της καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το σωματείο επισιτισμού και τουριστικών επαγγελμάτων του Νομού Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μία φοιτήτρια που σπουδάζει στα Γιάννινα και συνάμα εργάζονταν σε τσιπουράδικο της πόλης, προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει το χαρτζιλίκι και να ελαφρύνει τα βάρη για την οικογένειά της.

Αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού ήταν να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Κυριακής. «Αυτή η ακραία συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργοδότη , είναι η συνέχεια της συνήθους συμπεριφοράς " δεν πληρώνω", "δεν ασφαλίζω" , "θα έρχεσαι όποτε σε χρειαστώ" , σεξουαλικές παρενοχλήσεις και άλλα πολλά που συμβαίνουν κατά κόρον στο κλάδο. Αυτά είναι που ανοίγουν την όρεξη στον εκάστοτε εργοδότη να φέρεται στους εργαζόμενούς του σαν να είναι ιδιοκτησία του», σημειώνεται στην ανακοίνωση με την οποία καλείται η τοπική κοινωνία να καταδικάσει το αποτρόπαιο γεγονός. 
Read More »
Ξυλοδαρμός εργαζόμενης φοιτήτριας από τον εργοδότη της Ξυλοδαρμός εργαζόμενης φοιτήτριας από τον εργοδότη της Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες