Αποκλειστικό: Τι δηλώνουν οι 2 νεαροί με το περιστατικό με το σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018
Την ειλικρινή τους συγνώμη για το περιστατικό με τον σκύλο σε στρατόπεδο της Κονιτσας, τονίζουν με δήλωση τους στην paramythia-online.gr και στο thespro.gr, οι 2 νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, δηλώνουν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτο προς τις αρχές τους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων. 
Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος


Read More »
Αποκλειστικό: Τι δηλώνουν οι 2 νεαροί με το περιστατικό με το σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας Αποκλειστικό: Τι δηλώνουν οι 2 νεαροί με το περιστατικό με το σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς

Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018


Χθες (25-03-2018) το απόγευμα, στο 63,2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος της Φιλιππιάδας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, ένας 43χρονος και μία 30χρονη, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.


Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018 Rating: 5

Δείτε τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2018 στην Ηγουμενίτσα - Λιτανεία, παρέλαση, δηλώσεις και χοροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018
Βαγγέλης ΧαλμαντζήςRead More »
Δείτε τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2018 στην Ηγουμενίτσα - Λιτανεία, παρέλαση, δηλώσεις και χοροί (ΒΙΝΤΕΟ) Δείτε τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2018 στην Ηγουμενίτσα - Λιτανεία, παρέλαση, δηλώσεις και χοροί (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018 Rating: 5

Σελίδες